ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

ViikkoGalluppi – 3.10.-10.10.

Äänestä mielestäsi vaihtoehtoa.

Huom! Ennen galluppiin vastaamista lue artikkelimme 14.10 tapahtumaa koskien. Jos epäilet saapumista, niin suosittelen sinua katsomaan tämän artikkelin videot, jossa on mielestäni todisteita siitä, että he ovat jo täällä.

Viikon päästä taas uusi kysymys.

Viime viikon gallupissa kysyimme ”Haluatko 14.10. kontaktin tapahtuvan?” ja sen tulokset alla:

  • Kyllä 79% (1453 ääntä)
  • En 9% (162 ääntä)
  • En osaa sanoa 13% (234 ääntä)

Prosentit ovat pyöristettyjä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

41 kommenttia aiheeseen: ViikkoGalluppi – 3.10.-10.10.

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Migexx sanoo:

    Ehdoton kyllä! Nyt tämän viikon jälkeen minulla on vakaa halu sydämessäni ja voin tuntea sen hetken lähestyvän! 🙂

  • shakaali sanoo:

    en suostu uskomaan, että suurin osaa uskoo. aikaista ehkä sanoa, kun ääniä annettu 29, mutta pelkäänpä että ero tulee vaan kasvamaan.

  • Arulux sanoo:

    En usko koko asiaan. Luulenpa että ”ilmestyminen” perutaan jotakin tekosyytä käyttämällä, vahvin ehdotus on ”Ihmiskunta ei vielä ollut valmis” . 😀

  • Dala sanoo:

    Uskon!! 😀

  • Kanki sanoo:

    Niin hienoa kun se oiskin, niin ei tule tapahtuun 🙁

  • Totuus sanoo:

    Uskokaa vaan nyt että 14.10 on niin hemmetin normaali päivä muiden joukossa kun voi. Voisin jo oikeastaan lyödä vetoa että mitään ei tapahdu. Ja vielä isoista summistakin 😛

  • Hyrre sanoo:

    Aruluxin kanssa samalla linjalla.

  • Kanki sanoo:

    Eikö tuo ois sama lyödä koko omaisuudesta vetoa, enpä mää sillä enään mitään kohta tee jos ne tulee, ja kun ne ei tule niin voittaa paljon 😉

  • julle sanoo:

    Entä jos ne tuleekin? Ei pidä tulla sanomaan ettei mitään ei tapahdu. Kaikki on mahdollista ennen kuin aikalimitti on täyttynyt.
    Siinä ei ole mitään pahaa uskoa johonkin tuollaiseen ja on typerää tulla käännyttämään ihmisiä kommenteillaan tänne.

  • jandera sanoo:

    ”En osaa sanoa”. Jollain tavoin toivon että tuo ”ilmestyminen” kävisi toteen, mutta toisaalta en oikein usko siihen. Joten, mene ja tiedä, mutta senhän näkee sitten 14.10:ttä. 😉

  • aAK sanoo:

    Mitä hemmettiä? Mikä sua Wespa vaivaa? Et ole taaskaan yhtään skeptinen, vaan kokoajan latelet jotain artikkeleita tästä asiasta, tai jotain typeriä kysymyksiä.
    NAURETTAVAA.

  • Ja taas sanoo:

    ahaa aikaa on siirretty >: ).

  • Sissijuusto sanoo:

    Se nähdään sitten, mutta itse en usko että tapahtuu.

  • Totuus sanoo:

    ”Entä jos ne tuleekin? Ei pidä tulla sanomaan ettei mitään ei tapahdu. Kaikki on mahdollista ennen kuin aikalimitti on täyttynyt.
    Siinä ei ole mitään pahaa uskoa johonkin tuollaiseen ja on typerää tulla käännyttämään ihmisiä kommenteillaan tänne.”
    Julle, mä en ainakaan uskois tähän asiaan kun jos uskoisin niin uskoisin sokeasti. Tähän keksitään varmaan kyl joku selitys että jos ne ei tuukkaa.
    Tähän on myös tosi vaikee uskoa kun on vaan kuullut asiasta tämän blogin kautta. Ja kun ajattelee niin että olisko se nyt monta prosenttisesti mahdollista niin… pienet on lukemat

  • Totuus sanoo:

    Muuten Wespa, tuol on 3.10 – 10.10? Onko siis aika muuttunut?

    Muistelin vaa just että se HigherFlo oli nähnyt juuri tuommoista unta missä aika on vaihtunut 10.10?

    Vai luinko tai siis käsitinkö ton aika jutun tuolt ylhäält väärin.
    Katoin vaa ku toi yks sano että ” ahaa aikaa on siirretty >: ).”
    Kerro wespa mulle 😛

  • s3nsi sanoo:

    Tuo 3.10-10.10 tarkoitaa vaan sitä kuinka kauan tää galluppi on pystyssä. Miten niin aikaa on siirretty? Edelleenkin 14.10 on SE päivä.

  • KP sanoo:

    En usko että 14.päivä tulee tapahtumaan yhtään mitään…piste. Olisi toki ennenkuulumatonta jos tapahtuisi, mutta epäilen 100% että mitään tapahtuisi.

  • Sebastian sanoo:

    KYLLÄ! Tunnen, uskon ja haluan. Tapahtuu!

    Jos on tuntenut Valon ja totuuden sydämessään, niin se henkilö ei epäröi, vaan tietää, että maailma vapautuu vihdoin valheiden kahleista.

    Kuulostin joltain hihhulilta, mutta he ovat tulossa.

  • Sebastian sanoo:

    Lisäys: se että tapahtuuko juuri SINÄ PÄIVÄNÄ eli 14/10/08 on eri asia juuri Illuminatin takia. Se voi tapahtua jopa huomenna. Kuitenkin: viimeistään ennen helmikuuta, koska ovat luvanneet eikä siinä ole energiavirroilla mitään tekemistä.

    Ovat halunneet antaa meille aikaa tottua Totuuteen, koska haluavat antaa meidän nauttia tapahtumasta eikä epäillä. Epäilin, puhdistuin eikä minun tarvitse enää kuin odottaa, milloin he päättävät tulla.

    Hän, joka haluaa pehmentää omaa laskua todellisuuteen, voi tarkastella mitä maailmassa oikeasti tapahtuu: http://www.nwohavaintoja.blogspot.com

  • Sebastian sanoo:

    Niin ja pitäkää mielessä, että aikamme Suomessa on tietysti eri kuin jenkeissä.

  • Totuus sanoo:

    Kiitos s3nsi kun neuvoit muakin tässä 😛
    Luulin että galluppi päättyy 3.10 eli tänään

    No mut ihan sama.
    Sebastian, ei sillä väliä asutko jenkeissä vai suomessa. Mitään kun ei kuitenkaan tapahdu 14.10

  • Huttu sanoo:

    turha tähän nyt mitää illuminatia ja nwo:ta alkaa vetää messiin. noi o lähinnä jotain populaarikulttuurin ilmiöitä ja salaliittoteora tarinoiden pääpahiksia. höpöhöpö juttuja

    illuminati o varmaan joskus ollut olemassa jonkinlaisena aristokraattien salaseurana jossa isännät ovat päässeet emäntiään karkuun ja viettämään vähä laatuaikaa herraseurassa.

  • Pipari sanoo:

    Minä toivon että niin kävisi 🙂

  • Karvalakki sanoo:

    Pistin että uskon vaikka kyllä hyväksyn myös sen totuuden ettei ne ehkä tulekkaan. Toivossa on hyvä elää, jossei nyt niin ehkä myöhemmin 😀

  • Kristhor sanoo:

    aika jännä! 😀 ei ja kyllä äänet ovat melko tasoissa!

  • Nomi sanoo:

    STOP !
    Pysähtykää edes HETKEKSI ja miettikää oikeasti mistä tässä on kyse !
    Ei tule alusta eikä muutakaan oliota.
    Hetki loogista ajattelua, eli Suomeksi, JÄITÄ HATTUUN.

  • Inmy sanoo:

    ”Nyt kun luvattu ajankohta lähestyy, niin he ovat kuin salmaniskusta muuttuneet pessimistisiksi/skeptisiksi !”
    Aka Pelko?

  • Pipari sanoo:

    Miks melkee kukaa ei usko et se ufo tulee?

  • Totuus sanoo:

    Siks ei uskota koska se on täyttä roskapuhetta. Mitään kunnollista todistettakaan asiasta ei ole?

  • emmi sanoo:

    julle (15:27:01) :

    Entä jos ne tuleekin? Ei pidä tulla sanomaan ettei mitään ei tapahdu. Kaikki on mahdollista ennen kuin aikalimitti on täyttynyt.
    Siinä ei ole mitään pahaa uskoa johonkin tuollaiseen ja on typerää tulla käännyttämään ihmisiä kommenteillaan tänne.
    <—
    niin, mutta entä jos ne eivät tulekkaan? ei kannata olla myöskään liian varma.
    saadaanpahan ainakin kunnon naurut. :’) vähän noloa niille jotka ovat väittäneet, että varmasti tulevat…. *khi* mut ei sitä koskaa tiiä. :–O

  • Ehkä? sanoo:

    Musta tuntuu että hallitus ja nasa + muut tommoset on tehny sala liiton. ne ite kehittää tommosia nähtäväks ja sepittää asioita ja ku aika olis todistaa ne lopettaa semmoset ja lähetttää uskojat pöpilään!
    se on si tommonen sala liitto teoria… miks muuten kaikki olis niin helpost nähtävissä, eikä olis eka kerta ku jotaa salataan/estetään

  • kabanossi sanoo:

    puolentoista viikon päästä näiden avaruusveikkojen pitäisi lentomobiilillaan leijua jenkkien päällä, mut katsotaanpa vaan: ketään ei tule.
    mutta nehän lupas myös tulla puolen vuoden aikavälillä, mutta eihän saapumisajankohdan laskeminen pitäisi olla niin vaikeeta, että se heittäis sellaset vaatimattomat puoli vuotta. jos ne nyt on laskenu, kauanko matka maahan kestää planeetalta X1Yp, nii ei saapumisajankohdan laskeminen voi heittää puolta vuotta.
    jos nää ääliensit on tosiaan tulossa, niin ne saattais myöhästyy korkeintaan pari päivää- sekin johtuu todennäköisimmin siitä, että lentomobiilin kapulla on ikävä vatsatauti eikä sen takia pysty ohjaamaan alusta pitkien vessasessioiden takia.
    mut niin älylliset olennothan tuskin erehtyy matikassa? onhan niillä ihmisiä paremmat laitteet ja vempeleet, niitten lyhyen matikan laskimetkin on varmaan hienompia kuin mitä meidän.

  • lulli sanoo:

    Aika läppä jos joku uskoo. Ymmärtäkää jo, että 14. päivä on ihan samanlaine ku muutki päivät, kertaakaan ei ole vielä näitten hullujen/julkisuuteen haluavien ennustukset toteutunut (maailmanloput ym.).. Voin lyödä vaikka koko omaisuuteni + itseni vetoa, ettei tätäkään tule tapahtumaan. Onko halukkaita vedonlyöjiä?

  • Maijapop sanoo:

    mä uskon ja toivon että ne ilmestyy silloin. sellasen asian oon tässä viime aikoina todennut että jos vaivautuu kattelemaan öiselle tähtitaivaalle vähän pidemmän aikaa nii siellä näkee ihan varmasti näitä valoaluksia/valopalloja ja muita valoilmiöitä. skeptikot on just niitä, jotka on niin varmoja siitä että niitä ei ole, että ne ei edes vaivaudu kattomaan taivaalle. tai väittää kattoneensa ja on todellisuudessa vilkassu vaan, tai ei uskalla kattoa ettei vaan joutuisi perumaan sanojaan. sen jälkeen kun on itse jotain nähny niin osaa sitte suodattaa niitä videoita ja kuvia mitkä on aitoja, ja mitkä mahdollisesti feikkejä.

    ja en kyllä nää mitään pahaa siinä jos tähän uskoo, vaikka se ei tapahtuisikaan. jos tapahtuu tai ei tapahdu, niin lapsellisinta mitä voi tehdä on tulla ilkkumaan että MÄHÄN SANOIN, siis pätee kumpaankin puoleen, uskoi tähän tai ei.

  • Kek sanoo:

    Maijapop, kävin veljeni kanssa viikonloppuna katsomassa öistä taivasta( oli ihan täydellisen pilvetöntä+asun muutaman kilometrin päässä kaupungista joten oli ihan säkkipimeää) ja satuin näkemään 2 tähdenlentoa, 2 lentokonetta ja taispa satelliittejäkin mennä. Pointtini on että jos YHTÄÄN skeptisyyttä ei löydy niin varmaan nämä kaikki olisivat olleet ufoja ja kuu olisi ollut illuminatin tukialus. Luuletko että kaikki astronomitkin uskovat ”kuun takana Hitlerillä ja Elviksellä on kuolemantähti kuun takana” tyylisiä perusteettomia teorioita ja kirjoittavat perään jonkin kirjan joita sitten kaiken maailman rimppakintut ostavat shokkihintaan.

    Tälläistä tekstiä löyty eräältä sivulta:”…Jos olet älykkäämpi kuin normaalit ihmiset sinä otat vastaan tämän viestin ennemmin kuin alat kritisoimaan sitä.”. Nämä meidän älyttömän älyttömät alienit ovat turhan provosoivia jos kerran ovat niin viisaita tai sitten ne vaan on tyhmiä tai sitten niitä ei ole olemassa. Mutta sehän ei voi paikkaansa pitää sillä meidän iki ihana Liisa Blossomilla(ihmemaasta) on havaittu tingitystä ja tämän perusteella vuoden suurin ufo-hässäkkä on syntynyt.

    Ja sitten nämä ufojen kommunikointitavat. He ovat ilmeisesti pervoja(senhän näkee jo silmistä) kun tulevat ikkunan taakse tuijottelemaan.Ajatelkaapa että kaikki kommunikointi olisi fyysistä. jos nämä alienit siirrettäisiin tähän ajatusmalliin, he luultavasti yrittäisivät kommunikoida ihmisille lyömällä suoraan nivusille. tulisivat vaikka ihmisen muodossa kun ovat kerran niin kehittyneitä ja vähän pehmentelisivät sitä ihmistä ennen kuin kertoisivat kaiken elikkä vähän niin kuin hieroisivat hartioita(?) jos ajatellaan tuolla fyysisellä kommunikoinnilla.

    ELI uskokaa nyt JO, perunoita voi kuoria haarukallakin.

  • Maijapop sanoo:

    pointti ei ollutkaan se, että kaikki taivaalla lentävät esineet ovat ufoja. pointti oli se, että skeptisyyttäkään ei ole pakko viedä äärimmäisyyksiin.

  • kabanossi sanoo:

    ufo on tunnistamaton lentävä esine. käytännössä, jos emme pysty tunnistamaan mikä taivaalla lentää, on ufo. voidaan käyttää mielummin vaikka termiä avaruusolioiden lentävää alusta, jos puhumme niistä. ufo on mielestäni vaikka pilvi, jos ei ole perusteltu, että se on alus toiselta planeetalta.

  • jetb0x sanoo:

    todisteet puhuu puolestaan, mutta MITÄÄN on turha ennen tuota päivää sanoa 🙂

  • Jenny sanoo:

    En usko =D

  • Minsku90 sanoo:

    Olen saattanut nähdäkkin jo,eli katsoin Lauantaina 4.10.08 tv:tä sisällä klo. 22.30, kun huomasin ulkona kirkkaan pyöreän valon menevän ohitse,se tuli taivaalta alaspäin,viistoon,nopeaa vauhtia. Voiko se kenties olla lentotähtikin vai mikä? Ei ainakaan lentokone,eikä autojen valot.

  • Päivitysilmoitus: ViikkoGalluppi - 10.10.-17.10. « paranormaaliblogi.net

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto