FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Suuria mullistuksia tulossa 25 syyskuuta?

Alex Retrov kertoo videolla tulevista mullistuksista. Maapalloa lähestyy komeetta Eleniksi kutsuttu kohde, jonka kerrotaan aiheuttavan maanjäristyksiä ollessaan linjassa maapallon ja auringon kanssa. Viimeksi tällainen muodostelma aiheutti tämän vuoden Japanin maanjäristykset. Videolla käsitellään myös muita avaruuden ilmöitä ja mm. NASAa.

Alexin mukaan NASA on illuminatin omistuksessa ja suuri osa mantereista jää veden alle 25 syyskuuta 2011. Hän kertoo myös, että Elen onkin kääpiötähti joka tunnetaan myös nimellä Nibiru tai Planeetta X.

Itse en henkilökohtaisesti usko mainittuihin tuhoihin tai suuriin mullistuksiin, mutta Elenin lähestyminen ja moni esitelmässä käsitelty juttu on tosiasia. Mitä mieltä sinä olet videolla käsitellyistä asioista?

Kiitos vinkistä Harulle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

83 kommenttia aiheeseen: Suuria mullistuksia tulossa 25 syyskuuta?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • T sanoo:

  Ihan mielenkiintoinen video. Youtuben kommenttien mukaan tuohon esitelmään on olemassa myös maksullinen jatko-osa. Jos kerran tuho tulee noinkin pian, niin mihin tuo häiskä tarvitsee niitä rahoja enää:)

  Karl Callemanin mukaan eilen alkoi muuten maya kalenterin yhdeksännen aallon viides yö, joka tarkoittaisi tuhoa. http://deniselefay.files.wordpress.com/2011/02/mayan-day-nights-20111.jpg?w=655&h=325

 • Wespa sanoo:

  Ehkä se kerää rahoja johonkin pommisuojaan. 😀
  Kertoi, että on olemassa myös turvallisia alueita joihin ei tsunamit ym. vaikuta, mutta nou gammasäteilyt ym. oli aika heavya stuffia niin sanotusti. 😀

  Omasta mielestäni menee päätelmissään hieman yli, mutta sen näkee vasta tulevaisuudessa.

  Maya-kalenterin 5 yö on mielenkiintoinen ajanjakso, muistaakseni tuolloin on koettu paljon ristiretkiä ym. ja toinen maailmansota.

  Carl Callemanin tulkintaa viidennestä yöstä:
  http://www.calleman.com/content/articles/5thNight_9thWave.htm

 • Nexeon sanoo:

  Joo, en oikein tiedä mitä sanoa tämän henkilön mainitsemiin tuhoihin tai mullistuksiin, muuta kuin, että hän ehkä hiukan ylitseampui asioita? Noh, jokatapuksessa ihan oikeilla jäljillä ainakin. Olen itsekin tutkiskellut tuota Elenin ”komeettaa” tässä kaiken muun taustalla ja on kyllä kumma miten siitä pysytellään niin hiljaa. Tässä hieman taustatietoa tuosta ”komeetasta”:

  Tammikuu 1983, NASA laukaisi infrapuna teleskoopin ”IRAS”. Washingtonista kerrottiin Joulukuun 31 päivä, 1983, ”Mysteerinen objekti havaittu, luultavasti yhtä iso kuin Jupiter”. US News ja eräs toinenkin lehti raportoi syyskuun 10 päivä 1984: ”Viime vuonna IRAS havaitsi objektin, joka sai aikaan tiivistä spekulointia”. Raportissa kerrottiin myös, että IRAS oli havainnut lämpöä objektista, joka on 50 biljoonaa mailia auringosta. New Science ja Invention Encyclopedia vuonna 1987 ilmoittavat, että diagrammit Pioneer 10 ja 11 luotainten tehtäviltä osoittavat selkeästi kymmenennen planeetan aurinkokunnassamme 4.7 biljoonaa mailia auringosta. 1992 NASA kertoi lehdistölle seuraavaa: ”Selittämättömiä poikkeamia Uranus ja Neptunus planeettojen kiertoradoissa, jotka viittaavat aurinkokuntamme ulkoiseen todella isoon objektiin, jonka massan arvioidaan olevan 4-8 kertaa maa-planeetan massan verran ja joka on 7 biljoonaa mailia auringosta. Laskivatko nämä ihmiset kohteen etäisyyden joka kerta väärin joka heitti biljoonilla maileilla? Tästä herääkin kysymys, että onko kohde tulossa koko ajan lähemmäksi vai onko kyseessä ns. ”informaatio sota”. Jotenkin tuntuu, että jotkut ihmiset eivät halua meidän tietävän totuutta, kun taas jotkut selkeästi haluavat.

  Vuonna 1998 elokuva nimeltä ”Deep Impact” kertoo tarinan jossa amatööri tähtitieteilijä nimeltä Leo, havaitsee asteroidin ”Leo-tähtikuviosta” (Leijona), jonka hallitus kaikessa salamyhkäisyydessään nimitsi ”ELE”. Elokuvassa hallitusta johti tummaihoinen presidentti. Koska objekti oli uhka maalle, kirjaimet ”ELE” tarkoittivat elokuvassa ”Extinction Level Event”, eli suoraan käännettynä ”sukupuuttoon johtava mullistus”. He lähettivät täten avaruusaluksen pysäyttämään tämän, aluksen jonka propulsiojärjestelmä oli kehitetty projektissa nimeltä ”Orion”. Kaikki nämä faktat kävivät toteen ELOKUVAN JÄLKEEN! 2005 NASA rakensi aluksen nimeltä ”Orion”, jonka tarkoituksena on/oli lähettää ihmisiä kuuhun ja mahdollisesti muille planeetoille ja takaisin, vuoteen 2012 mennessä. Vuonna 2008 jenkeissä valittiin ensimmäinen tummaihoinen presidentti. 2010 joulukuussa, amatööri tähtitieteilijä havaitsi ”komeetan” Leijonan tähtikuviosta. Tähtitieteilijän nimi on Leonid Elenin, aika mielenkiintoinen nimi tähtitieteilijälle, eikö? Osa tästä tiedosta löytyy ihan NASA:n omilta sivuilta.

  Tiesittekö, että ”Elenin” kirjoitettuna toistepäin ”Ninele”, Nine (syyskuu, joka on yhdeksäs kuukausi) Extinction Level Event. Vielä sattuman kautta, 9.11.11 (jenkkien tapaan kirjoittaa päivämäärä jossa kk.pp.vv) tuo kyseinen ”komeetta” on lähimpänä aurinkoa, joka on muuten tasan sama päivä kun world trade center iskut tehtiin, joista tulee kuluneeksi tuona päivänä tasan 10 vuotta. Sattumaan? Olen lukenut kuinka tämä ehkä tunnetuin Eliitti-ryhmä nimeltä ”Illuminati” tykkäävät leikkiä numerologialla.

  Aika karmivaa 😀

 • Nexeon sanoo:

  Wespa miksi mun kommentit ei näy??

 • Wespa sanoo:

  Varmaankin pituuden vuoksi Akismet-botti laittoi sen spämmeihin. Palautin sen kuitenkin nyt näkyviin. 🙂

  PS. Billion on suomeksi miljardi. Suomen biljoona taas on englanniksi trillion. 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Heh, tuli joo aika pitkä, mut toivotaan että herättää keskustelua 🙂

 • apassikotka sanoo:

  Pistäkääs merkille sitten jos meidän valtionjohto yllättäen lähtee jonnekin tärkeään mestaan ”valtiovierailulle” tai vastaavaa kun tuo hetki lähestyy.

  Illuminaattien selänpesijät pääsevät pommisuojiin jotka on kansan rahoilla maksettu, kun muut kärsivät ulkosalla.

  Pitäisi repiä ne ulos sieltä, ja jättää heidät ulkopuolelle imemään komeettaa kun normaali työtätekevä kansa saisi pelastautua suojiin.

  amerikassahan on jo monia vastaavia laitoksia ja puhutaanpa kokonaisista kaupungeista maan alla jossa voi huoletta elää tietty osa porukasta jos katastrofi sattuu.

 • Nova sanoo:

  tilanne on se että jos ja kun mantereet alkavat peittyä vedestä syntyy siitä ensin suunnaton kriisi avun tarve ja sympatia, mutta piakkoin tämä muuttuu sekasorroksi ja lopulta sotiin..

 • askelman sanoo:

  Jopas nyt pelotellaan elenistä ja mullistuksista. Tuskinpa elenillä on mitään vaikutusta maapalloon kun vain se, että siellä se näkyy kun taivaalle katsoo ja onhan se mielenkiintoista katsoa ja ihmetellä ja toivottaa elen tervetulleeksi ja kun menee pois näköppiiristä niin muistakaa kiittää, Nömä on todella harvinaisia tapahtumia mitä silmin näkee..

 • Videolla puhutaan 21.12.2012 ainakin luku on paperilla.Onhan ennenkin ennustettu ja mitään ei ole tullut.
  Tosin joitakin pieniä asioita voi sattua mutta en usko koko maailmaan vaikuttavia ongelmia

 • Vector_Monster sanoo:

  Miksei Nasan sivuilla puhuta aiheesta mitään? Olen yrtänyt tutkia sivuja mutta ei sielä kalenterissa tai missään lue mitään oikein.

 • multipena sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=xpPP9Z9LOBU&feature=related
  en tiedä onko tuossa mitään perää??

 • f sanoo:
 • Vector_Monster sanoo:

  hmm.. tietäisi vain mistä tuo tyyppi on saanut käsiinsä tuon simulaation jos se nyt on edes todellinen. Tuo toinen youtube video: Strange sound in Kiev… niin miksei ihmiset tunnu välittävän tuosta äänestä. Ihmiset ei sinne suntaan paljon vilkuille. Jos minä olisin tuolla menisin heti sinne mistä ääni lähtee.

 • jatu sanoo:

  Toivottavasti Osuuspankin asuntolaina puolen kirjanpito tuhoutuu?

 • multipena sanoo:

  ei sillä että kaikkeen pitää uskoa suinpäin.

 • multipena sanoo:

  nuo ääni hommat vaikuttaa tekaistuilta kun nuo ihmiset kadulla eivät vaikuta olevan ihmeissään.

 • zon sanoo:

  tuo mies on rahan ahne huijari mikä ei oo ikinä puhunut totta.itse näin unen 2päivää sitten että jotain ihan hirveetä tapahtu 28.9.11.maanjäristys etelä amerikassa ja sekasortoa ja kauhua 🙁 toivottavasti oli pelkkä uni(aika varmasti olikin)

 • Flore sanoo:

  Oli kyllä todella mielenkiintoinen pätkä 🙂

 • Nexeon sanoo:

  http://www.jpl.nasa.gov/news/news.cfm?release=2011-135

  Tuossa hieman tietoa, jota NASA on uskaltautunut jakamaan…

 • Roy sanoo:

  Tuolta voi seurata tuota Elenin matkaa http://elenin.org/ Kahdella aikaisemmalla kerralla kun Elenin oli linjassa maan ja Auringon kanssa tapahtui voimakkaita maanjäristyksiä, mutta en nyt kovin paksulla kynällä allekirjoittaisi liittyykö nuo mitenkään toisiinsa, voi olla pelkkää sattumaa. Jos nyt kun Elenin tulee vieläpä hyvin lähelle maata ja jälleen linjaan auringon ja Maan kanssa vielä tapahtuu jotain tavanomaista suurempaa maanjäristystä tai muuta niin silloin sattuman mahdollisuus on jo aika pieni. Puhtaalla uteliaisuudella täytyy tietysti seurata tuota hetkeä.

 • Ogeli sanoo:

  Kiitos Wespalle siitä, että tästäkin aiheesta on nyt tehty artikkeli. Nimittäin onhan se ollut jo koko tämän vuoden kuumottavin aihe tietyissä netin salaliittoteoriapiireissä. Se mikä minua tässä juuri kiehtoo on nuo yhteläisyydet sen suhteen mitä Calleman on tuonut esiin Maya-kalenterista. Liian paljon tapahtumia sattunut juuri noina tiettyinä päivinä ollakseen vaan puhtaita sattumia, vai mitä Wespa? Sinäkin olet niitä videoissasi käsitellyt.

  Kuitenkin yksi tärkeä neuvo kaikille nyt minulta, jos pystyn mitenkään ketään neuvomaan: pitäkää päänne kylmänä! Netissä riittää kaikenlaisia foliohattuteorioita (vaikka itsekin olen yksi iso suuri foliohattu). Osa niistä on täysin huuhaata, osa saattaa olla osaksi totta ja jotkut saattavat olla ihan puhdasta faktaa. Tästä tapahtumasta emme vielä tiedä. Mutta kuten Calleman on sanonut niin syksyllä tulee luultavasti tapahtumaan monenlaisia eriskummallisia tapahtumia. 2011 on oikeasti uusi 2012!

  Mitä itse olen lukenut netistä, niin kannattaa pitää silmät auki syyskuun lopussa tai lokakuun alussa. Mutta itse laittaisin rahani kiinni päivämäärään 11.11.11

  Sillä 11 on mystinen HYVÄN energian ja heräämisen numero. Ja mitä enemmän ykkösiä, sen parempi!

  Ei kannata pelätä. Muutokset voivat aluksi tuntua järkkytäviltä sekä negatiivisilta, mutta oikeasti ne ovat vain muutoksia jotka ovat ihmiskunnan hyväksi. Koko elämä on muutosta ja me etenemme nyt hurjaa vauhtia kohti Uutta Aikaa halusimmepa sitä tai emme. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoo NASA:n antamista varoituspäivämääristä työntekijöilleen:
  http://www.youtube.com/watch?v=s_90RxMHdp8

  Ensimmäinen varoituspäivämäärä on 27. syyskuuta, toinen 17. lokakuuta kolmas 5. marraskuuta, neljäs 23. marraskuuta ja viimeinen 21. joulukuuta.

  Uskoo ken tahtoo.

 • Ampuj4 sanoo:

  Ei nyt millään pahalla mutta kyllä miullakii kulkee jossain raja. Meni uskottavuus tuohon ukkoon jo ekan 5 minutiin jälkeen. Huru-ukko sanon minä. Toisaalta siis voihan noilla tapahtumilla olla yhteys mutta se että noin massiiviset tuhot tulis niin…. ya right..

 • Ampuj4 sanoo:

  Toisaalta. Kait sitä pitää trangiaa alkaa jo puhistelemaan ja safkaa hamstrata kaappiin 😮

 • Dr.Z sanoo:

  Ei kauhea, mitä sontaa! Kuten koko Elenin/Planeetta X-juttu. Täyttä fantasiaa vailla mitään uskottavia todisteita.

 • lownrgy sanoo:

  sen komeetan nimi oli julli ja silloli kauhee kul kul kultakello!

 • Huttu sanoo:

  11.11.11 todellakin tapahtuu jotain mullistavaa.. nimittäin silloin julkaistaan uusin peli Elder Scrolls-sarjassa ja se pojat ja tytöt on kova juttu!

  😉

 • Naama-Kalevi sanoo:

  Niin tosiaan lapsukaiset, tuo videolla paljon puhuttu MaAtA jÄrIsYtTäVä päivä (17.8.2011) meni eilen.. -__-

 • Huttu sanoo:

  Eikös nyt sitten eilen tai tänään pitäny olla myös maanjäristys, tuossa videossahan mainittiin Elokuun 17?

  Älkää nyt hyvät ihmiset vielä metsään muuttako, ei tuo komeetta tule mitään aiheuttamaan, eikä ole aiheuttanut vaikka internetissä toistä väitetäänkin 🙂

  maltan tuskin odottaa että pääsen aukomaan teille hihhuleille päätä kun maailma jatkaakin radallaan. Tosin tehän voitte tulkita kaikki suuret tapahtumat ihan miksi haluatte, lähisiwasta on kahvi loppu niin mayat ennusti senkin.

 • Huttu sanoo:

  Lisättäköön vielä että maanjäristyksiä on ympäri maapalloa tuhansia päivittäin. Tarviiko vääntää rautalangasta mitä vihjaan?

 • Toveri sanoo:

  Huoh… taas yhden aivonsa pokerissa hävinneen hyypiön ennustama maailmanloppu… Monta miljoonaa loppua pitää olla ja mennä ennen kuin tämä lakkaa?

 • Ernest sanoo:

  Tuolloin ei tapahdu mitään. Olkaa huoleti.

 • PupuPekka sanoo:

  Katsoin eilen kanssa tämän videon. Mielestäni tuo Alex on ehkä maksettu fear monger. Suomeksi sanottu pelon levittelijä. Uskon että mullistuksia on tulossa, mutta ei sellaisia mitä tuo hemmo tuossa kertoo.

  Muutama aiheeseen liittyvä linkki:

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1368630/pg1
  http://humansarefree.com/2011/02/elenin-comet-smokescreen-for-nibiru.html

  Mitä ilmeisemmin planeetta X on tulossa kohti maata juurikin LEO:n eli leijonan tähtikuviosta. Voi olla, että planeetan tulosta kertoon jokin sinistä valoa heijastava objekti, kenties komeetta. Näin kertoo Hopi ennustus.

  Jos ette vielä käynyt, niin käykääpäs huviksenne google sky:ssä ja ottakaa tarkasteluun leijona. Sitten laitatte päälle infrapuna moodin. Tällöin paljastuu kookas kohde, joka heijastaa runsaasti lämpösäteilyä.

  Jos ja kun mullistuksia alkaa tulla älkää menkö lankaan ja ajatelko ettei ole mitään toivoa niin kuin tässä ko. videossa annetaan ymmärtää! Sitä on.

  Kun kaikkeen suhtautuu rakkaudella siten että tämä on osa taivaallista suunnitelmaa ja tarkoitettua voi ottaa rennommin myllerryksen keskellä. En usko, että tulee mitään meidät grillaavaa säteilyä.

  Isoja järistyksiä, purkaantuvia tulivuoria ympäri palloa ja hyökyaaltoja mahdollisesti kuitenkin.

  Kun antautuu hengen johdatukselle ja luottaa sydämensä ääneen menee koko siirtymä uuteen maailmaan helpommin. On myös tärkeää olla mahdollisimman epäitsekäs ja pitää yhtä. Kerääntyä joukkoihin luonnon keskelle jossa toinen voi tukea toista henkisesti ja fyysisesti.

  Kannattaa katsoa The Quickening. Siinä kerrotaan kuinka asiat mahdollisesti etenevät ja miten tähän kaikkeen voidaan varautua. Sen voi katsoa täältä:

  http://www.awakeningasone.com/

  Parhaillaan väsään Suomennosta filmiin jotka arviolta viikon päästä valmiit. Voi ottaa osaa jos haluaa =)

  Allaolevasta linkistä voit ladata filmin kovalevylle jos myöhemmin käy niin että netti lakkaa toimimasta. Upin tuonne myös suomi teksti version aikanaan. Se ilmestyy tänne blogiin sekä youtube kanavalleni:

  http://www.youtube.com/user/abbazaba

  http://www.megaupload.com/?d=2FDXU7EC

  Serveriltä voit ladata myös tekemäni flyerin filmin promotointiin jos mahdollisesti kiinnostaa sitä levittää…

  http://www.megaupload.com/?d=LM6A8JV7

  Mielestäni sinäänsä hieman ikävää, että tämä Alexin houstaama video päätyi tänne blogiin. Hyväksyttäköön se pimeän puolen peliliikkeenä näinä lopun aikoina…

 • recon sanoo:

  Ei muka nähty saturnusta pidemälle vuonna 1927.
  En tiedä, mutta William Herschel löysi uranuksen 1781. Neptunuskin löydettiin 1846…
  Oliko se tän kuun lopussa kun niiden jättiaaltojen piti iskeä rannikkokaupunkeihin 😉
  Ja neuvo rannikolla asuville, myykää omaisuutenne ja muuttakaa…

 • multipena sanoo:

  pupupekka. olen samaa mieltä kanssasi pelkoa jakavat viestit kuuluvat illuminatin negatiiviseen sanomaan. tapahtui mitä tahansa/tapahtumatta suunta on aina oikea:)

 • Nexeon sanoo:

  olen täysin samaa mieltä PupuPekan ja multipenan kanssa 🙂

 • Jees sanoo:

  Kai te nyt saa***na tajuatte että nuo kirjojen myyjät ym pellet ovat täysiä p*skan puhujia jotka haluavat vain viedä teidän rahanne. Olen ennenkin tätä todennut ja ollaan vaan että ”saahan sitä kirjoja myydä”.

  Miettikää nyt oikeasti.

 • Wespa sanoo:

  Mielestäni informaation myyminen kirjan tai DVD:n muodossa ei itsessään ole merkki vielä mistään. Albert Einsteinkin teki ja myi kirjoja, mutta ei se hänestä huijaria tehnyt. Onko edes olemassa ketään varteenotettavaa tutkijaa joka ei olisi jotain myynyt?

  Ihmiset takertuvat liikaa mielestäni sivuseikkoihin, kun pitäisi keskittyä siihen itse informaation kritisoimiseen.

 • multipena sanoo:

  Jokainen saa olla asiasta omaa mieltään. enkä usko noihin kirjan myyjiin jotka yliampuvasti toitottavat asiaansa. se mitä itse kommentoin tulee lähinnä omista tuntemuksista, ei tarvitse kuin vähän katsoa esiripun taakse niin näkee todellisuuden. ps saiko muuten kukaan tänä kesänä mitään aikaiseksi???

 • Premientor sanoo:

  Hommahan on nyt niin että on kolme puolta. Ne jotka uskovat, Yhet jotka eivät usko Ja he joilla ei kiinnosta pätkääkään mitä tapahtuu. Varmaa on se että voittaja ryhmä löytyy sekä hävinnyt ryhmä. Tapahtuipa mitä tahansa tai oli tapahtumatta niin varautukaa hyvät netissä kävijät siihen että solvaamista tulee 😀
  …tämä siis ei liittynyt tuon pohtimiseen mitenkään vaan siihen faktaan että mielipiteensä kullakin ja niitä tulisi kunnioittaa.

 • Huttu sanoo:

  Joo Wespa, mutta toi kaveri on kaukana varteenotettavasta tutkijasta 😉 On suorastaan pyhäinhäväistys verrata tuota pelleä vaikka Einsteiniin joka sentään tuotti varmennettavaa dataa havainnoilleen eikä esittänyt järjettömiä väitteitä ilman oikeastaan mitään todellisuus pohjaa. Kaikki mitä Einstein tuotti voidaan varmentaa matematiikalla.

  Joo Elen voi olla tulossa mutta ei se tule aiheuttamaan mitään kummallisuuksia maassa nyt, saatikka tuhannen vuoden päästä kun se uudestaan menee tuosta ohi. Niin pieni se on eikä se omaa mitään vaikutusvaltaa maan tapahtumiin.

 • Ogeli sanoo:

  PupuPekalta erittäin viisasta settiä! Thumbs up! 😀

 • jeppis sanoo:

  Ogeli:
  elokuu 18, 2011 14:52

  Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoo NASA:n antamista varoituspäivämääristä työntekijöilleen:
  http://www.youtube.com/watch?v=s_90RxMHdp8

  Ensimmäinen varoituspäivämäärä on 27. syyskuuta, toinen 17. lokakuuta kolmas 5. marraskuuta, neljäs 23. marraskuuta ja viimeinen 21. joulukuuta.

  Uskoo ken tahtoo.
  ______________________________________________________

  Nasaa kohtaa Yt neuvottelut…

 • turret tusk sanoo:

  millo se loppu tulee ku muutetaa päivämäärää aina.. pelkkää liirunlaarunia!.. oha niitä tuomionpäiviä ennustettu ja ei tullu kuitenkaa!!!.. ihmisiä vaan pelotellaan..!. onko järkee oikeesti?..

 • turret tusk sanoo:

  varsinkii harold campingin ennustukset on iha hoopoja.. sais kuolla koko ukko on niin hullu!!!!!!

 • 555+111 sanoo:

  Tällä vuosituhanella on ollut jo 65 maailmanloppuennustusta, siis tähän päivään mennessä… tässä siis taas yksi, koska jos nuo tapahtumat tapahtuvat, se ei ole mullistus, vaan kaiken loppu.

 • Inthismoment sanoo:

  Sanoisin, että se näkee, kokee ja elää ja aivan varmasti parhainten nauraa, mutta vasta jälkeenpäin.

 • Jorgos sanoo:
 • Ogeli sanoo:

  NASA = Never A Straight Answer

 • vilijo sanoo:

  noh… sinänsä osu melkee… 17.8 piti alkaa maanjäristyksii ja muuta mullistusta… et viikolla pieleen.. eilen alko täriseen.. ja nyt perussa tärisee…(viikolla pieleen kosmisessa mittakaavassa, ei oo mitää=))

 • WM_ sanoo:

  Itselleni jäi epäselväksi mistä lähteestä hän puhuu. Kuka kumma kertoi mikä mannes missäkin päin peittyy vedestä yms. Liikaa ”faktoja”.

 • Trejo sanoo:

  Miksi ihmeessä uskoa salaliittoteorioitsijoita, jotka saavat elantonsa spekuloimalla kuulopuheiden ja riittämättömän tiedon varassa? Jokainen astronomi voi kertoa, että Elenin massa on maapalloon verrattuna kuin hyttynen öljytankkerissa ja on yksinkertaisesti mahdotonta, että sen ollessa tällä hetkellä maasta kaksi kertaa niin kaukana, kuin aurinko, sen ohitus vaikuttaisi maapalloon mitenkään. Vai ovatko kaikki tähtitieteilijätkin mukana juonessa?

 • KalleKehveli sanoo:

  No onhan niitä teorioita ollut kautta ihmisen historian. Jos ajatellaan hetkeä, jolloin aloitettiin länsimainen ajanlasku, niin montako ja miten erilaisia kuvauksia maailmasta kaikkineen on mahtunut mukaan. Keskiajalla yleisenkäsityksen mukaan maapallo oli litteä tai kun muoto huomattiin pyöreäksi maapallo olikin sitten kaiken keskipiste. Nyt tämä maailmanlopun odotus kuvastaa taasen tätä aikakautta. Ihmiset ovat kyllästyneet nykyiseen rahan ja materian perästä juoksemiseen. Uutta aikaa ja alkua odotetaan vaikkapa maailmalopun tulemisella. Tietoisuuden kasvaminen siihen, että järjestelmä on läpeensä mätä eikä palvele yksilön tarpeita luo juuri tälläisiä ”maailmanloppu” ilmiöitä. Loppua tuskin tulee, mutta uutta alkua ei tarvita silti enää kymmeniä vuosia odottaa.

 • turret tusk sanoo:

  eli ihan kohta..

 • Ogeli sanoo:

  Alexander Retrovin syvällisempi haastattelu:
  http://www.youtube.com/watch?v=hHV0668OnLU&feature=player_embedded

  En tiedä mitä sanoa tuosta tyypistä, mutta kovasti se on vakuuttunut että tässä kuussa jotain tapahtuu. On sillä myös ihan hyvää settiä henkisistä jutuista, mutta saa nähdä että tapahtuuko yhtään mitään.

 • turret tusk sanoo:

  eikös maailmanlopun pitänyt tulla 21 joulukuuta 2012?.. tai 21 lokakuuta?.. tämä aiheuttaa vain maanjäristyksiä?..

 • turret tusk sanoo:

  siis lokakuuta 2011..

 • Ogeli sanoo:

  Tuolle videolle on nyt julkaistu se jatko-osa:
  http://www.youtube.com/watch?v=uKkYZVEFs-c&feature=channel_video_title

  Näköjään muuttui sitten ilmaiseksi kuitenkin. Täytynee katsoa.

 • 555+111 sanoo:

  ME OLLAANKIN 4 MILJARDIA VUOTTA VANHOJEN LISKOJEN (DRACOJEN) KOEKAPPALEITA. MEILLÄ KAIKILLA ON LISKOAIVOT TAKARAIVOSSA, JOTEN NÄÄ DRACOT PYSTYY HALLITSEMAAN MEITÄ. EKAT 15 MIN. OLIVAT KYLLÄ PARHAAT, EI MEINANNUT PYSTYÄ KATSOON KUN VEDET LENSI SILMISTÄ. SUOSITTELEN VIDEOTA KAIKILLE PAITSI FOLIOHATUILLE, VOI MENNÄ YÖUNET.

 • Wespa sanoo:

  Reptilian brain on ihmisen aivojen osa joka hallitsee mm. pelkoa, reviiriajatuksia, hallinnanhalua yms.

 • 555+111 sanoo:

  Reptilian brain on Paul D. MacLeanin nimeämä aivo-osa jonka hän otaksui periytyneen matelijoilta, idea ei ole saanut tiedepiireissä hirveästi nostetta, kuvastaa varmaan muiden neurobiologien suppeaa tietämystä. Ja vaikka tämä osa olisi matelijoilta peritty aivonosa niin uskotko että nämä 4 miljardia vuotta vanhan liskot ohjailevat meitä… Ja sitä että Dracot hävittivät neandertalin ihmisen koska se oli liian viisas. Tai että isoja apinoita Dracot estivät kehittymästä älykkäiksi koska olivat liian vahvoja ja olisivat voineet nousta liskoja vastaan…

 • turret tusk sanoo:

  joo joo aivoissa ei ole mitään liskoja..

 • Wespa sanoo:

  Tässä on lisää juttua kyseisestä aivoalueesta:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Basal_ganglia

  Noihin reptiliaaniteorioihin en ota sen enempää kantaa, koska niistä ei ole mitään sen varmempaa informaatiota olemassa. Paljon on puheita, kertomuksia ja historiaa, mutta en osaa sen kummemmin ottaa asiaan kantaa, koska en ole muodostanut asiasta mitään vankkaa mielipidettä. Kuitenkin otan kaiken informaation vastaan jos se sattuisi sopimaan jatkossa johonkin muuhun palapelin palaan, kuitenkaan se itsessään ei tällä hetkellä vaikuta juurikaan päivittäiseen toimintaani.

 • 555+111 sanoo:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Tyvitumake
  Mä pistän suomenkielisen sivun, on helpompi lukea…

 • Ogeli sanoo:
 • systemaattinen sanoo:

  Ei mitään.. Te jotka näistä vaahtoatte niin menkää hoitoon.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Vai ei reptiliaaniteorioihin ole olemassa mitään ’varmempaa informaatiota’… Ja, hei, muutenkin pliis… Ette te voi olla tosissanne!

 • jatu sanoo:

  Sattumaa tai ei, mutta sopivasti tulee tämäkin: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011092514455773_ul.shtml

  Tunnetusti laiskana ja mukavuuden haluisena en jaksanut lukea kaikkea yllä olevaa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Sopivasti niinku mihin?!?

 • Ogeli sanoo:

  Katsotaan nyt tapahtuuko huomenna jotain. Selvästi tunnen nyt kuitenkin jonkinlaista muutosta ilmassa. Tai no olen tuntenut jo pidempään, mutta nyt erityisesti.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tai ylihuomenna… Ihan semmonen kutina itelläkin, et joskus vois jotain ehkä aivan varmasti jopa tapahtua. =)

 • Ogeli sanoo:

  Joskus on melko laaja käsite. 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, niin on toi mullistus tulee joka toinen päiväkin… 😀

 • Alex Rertov on poistanut alkuperäisen luentovideonsa Youtubesta.

  Outoa.

 • Ogeli sanoo:

  Alkuperäinen video on poistettu, mutta siellä on edelleenkin tallella pidempi versio ja kakkos-osa:
  http://www.youtube.com/watch?v=ID-zDcvrHPk
  http://www.youtube.com/watch?v=uKkYZVEFs-c&feature=related

  Ja nyt on muuten pitkän ajan jälkeen tullut päivitys Yhden Laki-blogiin: http://yhdenlaki.wordpress.com/2011/09/26/tieteen-transformaatio-muutos-kiihtyy-osa-3/

  Fantastista settiä! 😀

 • Wespa sanoo:

  Kiitos Ogelille. Toimiva video korjattu artikkeliin. 🙂

 • pasi1000100 sanoo:

  Häh eli siis 3 pv sitten siis osa maan mantereista täytty vedellä? No en kyl oo huomannu ees uutisissa..

 • tool sanoo:

  Täh,eikös kaikki netissä ja telkkarissa olekkaan totta…:/

 • Makkro sanoo:

  Peijakas! Ohi meni! Kyllä nyt ilkeän Illuminatin johtaman maailmanvallan johtoväkeä hatuttaa! Ehkä armageddon leffana oli vähän lähempänä ja kaikilta salassa illuminati lähetti sukkulallisen Bruce Williksiä räjäyttämään nibirun uskaliaalla kamikazeiskullaan!

 • turret tusk sanoo:

  armageddon ei tarkoita maailman loppua..

 • ulululululu sanoo:

  Nyyh, elen ei tullut ja tappanut 🙁 ,mitäs seuraavaksi panikoitaisiin?

 • Tepappa sanoo:

  Täällä panikoin kunnes huomasin viestien päivämäärän :DD

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *