FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Outoja rakennelmia Kiinan autiomaassa

Google Earthin satelliittikuvista löytyi jotain outoa. Kuvissa näkyy outoja rakennelmia, joiden koko on useista sadoista metreistä useisiin kilometreihin. Rakennelmat löytyivät Länsi-Kiinan aavikkoiselta vuoristoalueelta, Gansun maakunnan ja Xinjiangin alueen rajalta.

Mielenkiintoisten kuvien perusteella aluetta onkin alettu kutsua Kiinan Area 51:ksi.

Outo pyöreä alue jossa näkyy lentokoneita tai hävittäjiä

Outo sininen rakennelma - Koko useita kilometrejä

Outo ruudukko - Mikä voisi olla tällaisen rakennelman tarkoitus?

Tässä vielä video aiheesta.

http://www.youtube.com/watch?v=Jz-Fpx1inmo

Kiinan avaruusohjelman päämaja sijaitsee noin 200 kilometrin päästä rakennelmista, kun taas noin 70 kilometrin säteeltä löytyy Ding Xinin sotilastukikohta, jossa Kiina on testannut mm. salaisia ilma-aluksiaan.

Kuvissa esiintyvien rakennelmien tarkoitus on jäänyt kuitenkin mysteeriksi. Mitä mieltä sinä olet, mitä kyseisellä alueella touhutaan? Lähteessä lisää kuvia.

Voit tutkia itse aluetta tästä linkistä.

Lue myös Uusi Suomen, Ilta-sanomien ja Iltalehden juttu aiheesta.

Lähde: gizmodo.com

Kiitos vinkistä Pikkuporsas, A-E ja muut asiasta vinkittäneet. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

37 kommenttia aiheeseen: Outoja rakennelmia Kiinan autiomaassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • multipena sanoo:

  Siellähän on tuhansittain jotain möykkyjä jotka jättävät renkaan jälkiä???? toisaalta kunhan ei olisi joku huijaus kun noin tarkkaan zoomaa kiinan autiomaahan, ainakaan suomeen pysty noin tarkasti kiikaroimaan.
  Mutta hyvin mielenkiintoista joka tapauksessa

 • valtias sanoo:

  ylinmäinen ja keskinmäinen kuva kyllä pistää miettimään.
  Kiinalla on näköjään oma area 51…

 • Jorgos sanoo:

  Sotilasteknologian testi-alue, aivan kuten Area51. Ohjuksia testailevat ja mm. alin kuva simuloi kaupungin tieverkostoa. Koittavat saada aikaa mahdollisimman ”älykkäitä” täsmä-ohjuksia. Ei sen ”UFOmpaa” 🙂

 • Kaaosjumala sanoo:

  No totta kai kiinalla on oma uhvoalue. Miksi ei olisi? Jos USA:lla on niin kai nyt tulevilla kiinalaisilla yliherroillakin on. Venäjällä on varmasti myös, myös Britanniassa on olemassa eräs vanha pitkä junatunnelli johon oli rakennettu myös kilometrejä tunneliverkostoa, syytä en muista siihen, ja sitten armeija otti oliko se toisessa vai ensimmäisessä maailmansodassa sen jonkinlaiseksi tukikohdaksi ja kaivoi sinne itselleen kunnollisen komentokeskuksen ja sodan jälkeen se virallisesti hylättiin mutta salaliittoteoreetikot uskovat että tunnelikompleksissa ja armeijan ”hylätyssä” keskuksessa pidetään avaruusolioita ja/tai aluksia.

  Mistä sitä tietää vaikka SuPo piilottelisi jossain Lapissa suomalaista alienibasea?

 • tulehtuja sanoo:

  ”Rakennelmille on kuitenkin löytynyt selitys. Niitä käytetään Kiinan vakoilusatelliittien kalibrointiin, sanoo tutkimusteknikko Jonathon Hill, joka käsittelee työkseen Nasan satelliittien ja mönkijöiden ottamia kuvia Marsista ja Maasta.

  Satelliitit kohdistavat kameransa ruudukoihin ja määrittävät asemansa sen mukaan.

  Kalibrointikohteet ovat suurempia kuin voisi kuvitella. Tämä voi viitata siihen, että Kiinan käyttämillä satelliittikameroilla on yllättävän huono erottelukyky Maan pinnalla.

  Heijastavalta metallilta näyttävät kuviot ovat Hillin mukaan luultavasti jonkinlaista maalia.

  Kokeita tutkalla

  Hill löysi selityksen myös kuvalle, jossa sisäkkäisten ympyröiden sisälle on pysäköity hävittäjiä.

  – Tämä on lähes varmasti kalibrointi- tai testikohde Maata kiertäville tutkalaitteille, Hill sanoo LiveSciencen sisarsivuston Life’s Little Mysteriesin haastattelussa.

  Tarkoituksena on määritellä, kuinka helposti tutka havaitsee hävittäjät hämäävien kuvioiden joukosta.

  Hillin mukaan rakennelmissa ei siis ole mitään yllättävää, sillä Kiinan vakoilusatelliitit ovat yleistä tietoa. Samanlaisia satelliitteja on myös Yhdysvalloilla, ja Hill kertookin löytäneensä satelliittikuvasta vastaavanlaisen kalibrointikohteen Arizonasta.”

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011111714770322_ul.shtml

 • KM sanoo:

  Keskimmäinen kuva on ainakin jonkilainen vesiallas. Kattelin niin alemman kuvan vasemmalta puolelta löytyy HAARP-asema ja sen vasemmalta puolta jonkinlainen testialue, missä on jotain räjähdyksiä näkyvillä. Testausalueita kaikki. Kai tuolle haarpillekki pitää olla aika laajaa aluetta jos sitä testailee.

 • pikkuporsas sanoo:

  niin voihan talvivaara sun muut kaivosyhtiöt etsiä malmia suomesta mutta mikä se todellinen laita sitten on…eikös suomeen pitänny tehdä joku tukikohta gerniä varten..gernistä ammuttaisiin jotain säteitä valon nopeudella suomeen

 • aavekuiskaaja sanoo:

  toi sininen rakennelma on outo, samoin ruudukko ja ympyrä.. tuo sininen talo kyllä kiinnostaa..

 • KM sanoo:
 • KM sanoo:

  Sitte vielä nuo siniset rakennelmat.. Tuolla on ydinvoimala ja siniset alueet on jäähdytysvesialtaita. http://maps.google.com/maps?q=40.452107,93.742118&hl=de&ll=40.461985,90.859358&spn=0.005216,0.013078&num=1&t=h&vpsrc=6&z=17
  Haarppi mm vetää sähköä niin että oma ydinvoimala on paikallaan. 😉

 • pikkuporsas sanoo:

  eikös se usa ole joukkoja lähettämässä koilis aasiaan…ois uutisten mukaan enemmän sotilaita sitten toisen maailman sodan. että kyllä jotain o meneillään

 • aavekuiskaaja sanoo:

  miten autio maassa voi olla vesi-allas?

 • KM sanoo:

  Joo tuolla on useempi vesivoimalakin. eli se vesi virtaa jostain. Kanavat loppuu tosin kuin seinään..
  http://g.co/maps/q9qf4
  http://g.co/maps/24f6k

 • KM sanoo:

  Onko nää joitain googlen omia juttuja vai?
  http://g.co/maps/yfhy7
  http://g.co/maps/6mpcc

 • aavekuiskaaja sanoo:

  nämä on alienien tekemiä..

 • tuplawee sanoo:

  joo siis liittyy kiinan armeijan harjoituksiin tai sateliitteihin mut siis ihan tavallinen ”salainen” armeijan harjoitusalue, sitähän se area 51 tarkottaa

 • Zeerios sanoo:

  Ei o ainut tommone iso kuvio hässäkkä toi vika kuva mitä tuolta aavikolta löytyy. Eli on just noita kaliprointi hässäköitä.

 • multipena sanoo:

  mikähän noiden vesialtaiden tarkoitus lienee?

 • fgfgfg sanoo:

  Nuo kuviot on satelliittien kalibrointia varten.

 • multipena sanoo:
 • multipena sanoo:

  ääh mönkään meni tämän ja ylemmän kommentin voi poistaa

 • Jorgos sanoo:
 • Kuhilas sanoo:

  Minäpäs olen käynyt palveluksen aikana Suomen / kainuun area 51:lla, eli kajaanin maan alla.. Kaikkea siellä oli säilytyksessä, mutta jotkut alueet olivat salattuja joihin ei saanu mennä. Niistä tietysti pyöri villeimpiä tornareita, kaikkea maailman tehokkaimmista soppatykeistä ufoihin. Liekö samanlaista tornaria tämäkin kuten myös area 51 ja todellisuudessa tavallinen sotilas-alue kyseessä.

 • Kaaosjumala sanoo:

  No ei ole Area 51 kyllä tavallinen sotilas-alue, ihan sama onko siellä ufoja ja alieneita tai ei. Kyllä siellä jotain sen sortin testausta ja kehitystä on meneillään ettei siitä taida edes kaikki korkea-arvoisemmat sotilashenkilötkään tietää, miksi muuten olisi paikan olemassaolo kielletty vaikka kuinka pitkään vaikka ihmiset pystyivät ajamaan paikan aidan taakse

 • awt sanoo:

  Mitä tekemistä tällä nyt on ufojen kanssa? tai ylipäätänsä paranormaalien asioiden kanssa? Eiköhän uskottavampi selitys ole kuitenkin jokin tutka-kalibrointi-vakoilu-testi-hässäkkä.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  ei, vaan alienien tekemiä! minä sen tiedän koska luulen että olen ennen ollut semmoinen 😀

 • Suussan sanoo:

  Eikö me kaikki olla hybridejä? Meinaan, kattokaas Jim- kanavaa tiistaisin klo.21 😉

 • Joulukurppana sanoo:

  AIka jänniä 😀

  No jotain armeijan-juttuja ainakin osa luultavasti.

  http://maps.google.com/maps?q=40.452107,93.742118&hl=de&ll=40.451291,93.742218&spn=0.02766,0.039482&num=1&t=h&vpsrc=6&z=15

  Jonkilaista lentokentän pätkää? Tuo tummansininen ”lampi” on hieman mielenkiintoinen…

 • aavekuiskaaja sanoo:

  tuo sininen on kyllä outo.. miten autiomaassa voi olla tuommoisia isoja rakennuksia? ja nuo hävittäjät siinä ylimmässä kuvassa ihmetyttää..

 • pikkuporsas sanoo:
 • aavekuiskaaja sanoo:

  tuossa oli alienin pääkallo tuossa avataria vaihtaneen pikkuporsaan linkissä..

 • pikkuporsas sanoo:

  täh, kuis hitossa avatar vaihtuu…mitää ole tehny sellasta että vaihtuis

 • pikkuporsas sanoo:

  kummallista..taas sama

 • aavekuiskaaja sanoo:

  ai.. ehkä toinen vähemmän älykäs käyttäjä matki nimeäsi.. niin minullekin kävi kun olin vielä turret tusk..

 • Wespa sanoo:

  Pikkuporsas, avatar tulee annetun sähköpostiosoitteen perusteella. Tarkistin asian, niin ainakin 16 pvä postatuissa viesteissäsi on sama avatar.

 • Isojalka sanoo:

  pikkuporsaan avatarin vaihtuminen: Taitaa olla jotakin paranormaalia tapahtunut, eli pitäisikö tästä tehdä jonkinkaltainen artikkeli tänne? 😀

 • Ufomies sanoo:

  Jaa, siellä näyttää ympyrässä olevan sellaistakin ”huippusalaista kalustoa” kuin Jian J-5 (MiG-17) ja J-6 (MiG-19)… 😀

  Slaavilaisilta alieneilta saatua teknologiaa, siis!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot