FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Avaruusolennot keskuudessamme

Avaruusolentoja kalliomaalauksessa

Avaruusolentoja muistuttava kalliomaalaus Italian Val camonicasta n. 10.000 eaa.

Kautta aikojen eri kulttuureissa, sekä pyhissä kirjoissa on kerrottu avaruudesta saapuneista olennoista, jotka laskeutuivat maan päälle valistamaan ihmiskuntaa viisaudessa ja teknologiassa. Raamatussa mm. mainitaan tulisista vaunuista ja lentävistä kirjakääröistä. Monet ovat tulkinneet kuvaukset vieraiden siviilisaatioiden lentoaluksiksi.

Sveitsiläinen kirjailija Erich von Däniken on ehkä kuuluisin muinaisten astronauttejen kannattaja. Däniken mukaan jo kauan aikaa sitten kehittyneemmät siviilisaatiot tulivat maan päälle ja vaikuttivat eri tavoin ihmiskunnan kehitykseen.

Jokin aikaa sitten Bulgarian valtiollisen tiedeakatemian tutkijat ilmoittivat, että avaruusolennot ovat Maassa ja tarkkailisivat tekemisiämmme. Akatemian avaruustutkimusinstituutin varajohtaja Lachezar Filipovin mukaan avaruusolennot eivät kuitenkaan olisi vihamielisiä. Tämänkaltaista viestiä ovat kertoneet ympäri maailmaa myös monet kontaktihenkilöt, jotka ovat olleet lähiyhteydessä avaruusolentoihin.

Kontaktihenkilön taidetta - Avaruusolento

Kontaktihenkilön kuvataidetta tapaamastaan avaruusolennosta

Jo vuosia kontaktihenkilöiden kautta on kerrottu, että avaruusolennot ovat huolissaan ihmiskunnan välinpitämättömyydestä Maa-planeettaa ja kanssaeläjiään kohtaan. Itsekkyydelle, omaneduntavoittelulle olisi annettu liian paljon tilaa yhteisen hyvän kustannuksella. Yhtenä vaiheena muuttaa Maa-planeetan suuntaa positiivisemmaksi olisi otettu kontaktiyhteistyö, jonka osapuolina olisivat avaruusolennot ja yhteistä hyvää janoavat maan kansalaiset.

Avaruusolentojen kerrotaan ottavan yhteyttä avarakatseisiin ja totuutta janoviaan henkilöihin, joiden prioriteetit ovat jossakin ylevämmässä. Tarkoituksena on yhdistää voimat, jonka päätavoite olisi saada Maa-planeetalle uusi, rakentava suunta, joka vie rauhaan ja tasapainoon. Yhteistyökandidaattien arvioimiseen ja valitsemiseen avaruusolennot käyttäisivät ns. skannausta, jossa kartoitettaisiin mahdollisten kontaktihenkilöiden soveltuvuus ottaa tehtävä vastaan. Ennen pidemmälle vietyä kontaktitoimintaa, erilaiset testit astuisivat myös kuvaan, jossa kartoitettaisiin onko henkilö todella valmis.

Olisitko sinä valmis yhteistyhenkilöksi?

Tämä artikkeli on julkaistu myös Mysteerien Aika sivustolla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

57 kommenttia aiheeseen: Avaruusolennot keskuudessamme

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Silence sanoo:

  Lentävät kirjakääröt, niistä en tiedä oikein, onko siinä kyse ufosta, koska ne liittyvät ns. näkyihin – jotka voi olla symbolisia, kuten unet. Mutta…

  2. Moos. 13:20-22:
  20. Lähdettyään liikkeelle Sukkotista israelilaiset leiriytyivät Etamiin, autiomaan laitaan.
  21. Herra kulki päiväsaikaan pilvipatsaassa heidän edellään näyttäen heille tietä ja yöllä tulipatsaassa valaisten heidän tietään, niin että he saattoivat kulkea sekä päivällä että yöllä.
  22. Pilvipatsas oli jatkuvasti kansan edellä päivällä ja tulipatsas yöllä.

  2. Moos. 19:16-20:
  16. Kolmantena päivänä aamun tultua alkoi jyristä ja salamoida. Vuoren yllä lepäsi raskas pilvi ja kuului voimakasta torventoitotusta, ja kansa vapisi pelosta leirissään.
  17. Mooses vei israelilaiset ulos leiristä Jumalaa vastaan, ja he jäivät vuoren juurelle.
  18. Siinainvuori oli kauttaaltaan savun peitossa, koska Herra laskeutui vuorelle tulessa. Vuori savusi kuin tulinen uuni ja vavahteli ankarasti.
  19. Torven ääni kasvoi kasvamistaan, Mooses puhui, ja Jumala vastasi hänelle jylisten.
  20. Kun Herra oli astunut Siinainvuoren huipulle, hän kutsui Mooseksen luokseen, ja Mooses nousi sinne.

  Apt. 1:9-11:
  9. Kun hän oli sanonut tämän, he näkivät, kuinka hänet otettiin ylös, ja pilvi vei hänet heidän näkyvistään.
  10. Ja kun he Jeesuksen etääntyessä vielä tähysivät taivaalle, heidän vieressään seisoi yhtäkkiä kaksi valkopukuista miestä.
  11. Nämä sanoivat: ”Galilean miehet, mitä te siinä seisotte katselemassa taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen, tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän.”

  Autiomaassa israelilaisia johdatti pilvi- ja tulipatsaat, mikä muukaan se voi olla kuin ufo? Siinainvuoren päälle laskeutui sitten jo kunnon emoalus kuvauksista päätellen – tulta, salamoita, savua, jyrinää ja pauketta – kun Mooses sai kuuluisat kymmenen käskyä. Jeesus nousi taivaaseen (tätä juhlimme helatorstaina) pilvellä eli siis Jeesus nousi ufolla ja kun Jeesus palaa, kuin lähtikin, voimme nyt odottaa, että Jeesus tulee takaisinkin ufon kyydissä =)

  Raamatussa pilvi on sama kuin ufo…

 • huikkuli sanoo:

  en usko että on meidän keskuudessa..niinku ton kontakti henkilön kuvasta jo näkee että me tunnistettais ne kyllä jos niitä kävelis täällä..miettikää jos oisitte ite kehittyneempää kansaa ku ihminen niin menisitkö kävelee niiden joukkoo?et vain rakentasit vakoilu robotteja tarkkailee ihmisii..niinku ufot luultavasti niitä on,mä uskon et ketkä niitä ikinä ohjaakin nii sen täytyy melkeinpä olla kauko ohjausta koska vaikka laite ilmeisesti pystyy painiovoiman kumoamaan niin ei elollinen kestäisi kaikkia niitä G voimia mitä ufot lennoillaan tekee..suurin osa nykyään on armeijan koneita ja loput on jonkun muun vallan ohjaamia vakoilu koneita..joku on väittänyt että ufot on jopa aika matkustajia,mä pidän tota teoriaa älyttömänä..kaikista toden näköisin vaihtoehto ufoille on just toi et niit kauko ohjaa meille vieras sivilisaatio.

 • christer mether sanoo:

  paljon on mielenkiintoista luettavaa

 • Ogeli sanoo:

  Pane Andov on yksi tunnettu valon puolen kontaktihenkilö:
  http://paneandov.com/

  Katsokaapa vaan Dolores Cannonin videoita. Koko ihmisrotu on alulle saatettu muiden sivilisaatioiden toimesta. Kuulemma Siriuslaiset olivat alunperin isiämme ja Plejadilaiset äitejämme.

  On olemassa ”hyviä” ja ”pahoja” rotuja meidän määrittelymme mukaan. Tänä aikana on todellakin kyseessä taistelu sieluista, taistelu pimeyden ja valon voimien välillä. Pimeys tosin on vain valon puutetta ja erillisyytä jumaluudesta, sei ei ole väärä tie vaan vaikeampi tie takaisin ykseyteen. Me olemme olleet Maa-planeetalla jo pitkän aikaa pimeydessä.

  Itse en ole yhteyshenkilö, vaan ihmiseksi syntynyt Plejadilainen. Tarkoitukseni on nostaa maaplaneetan värähtelytasoa ja voin sanoa etten ole yksin. Maailma on täynnä miljoonia muista tähdistä tulleita ihmisiä ja uskoaksieni jo pelkästään Suomen kokoisessa maassa on kymmeniä tuhansia sieluja, jotka ovat muualta. He kaikki eivät sitä tosin itse tiedä. 🙂

  Tuossa vähän eri lajeja:
  http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_races00.htm

  Huom. nuo ovat vain tunnettuja lajeja. Luomisella ei ole mitään rajaa, on olemassa myös sellaisia elämänmuotoja, joita emme pystyisi ikinä tajuamaan aivoillamme.

 • Sarco sanoo:

  Siinä vaiheessa kun nimi Erich von Däniken hyppää silmille, voi ihan hyvillä mielin lopettaa lukemisen.

 • Ystävä maan päältä sanoo:

  Tätä minä olen yrittänyt sanoa. Avaruuden ystävämme ovat tulleet opastamaan meitä, että voisimme ajallaan olla heidän veroisiaan. Voitte unohtaa tieteiselokuvien vihamieliset olennot, sellaisia ei ole olemassakaan. Avaruuden ystäviemme, joita on montaa eri lajia, kesken vallitsee täydellinen harmonia ja demokratia. He haluavat ihmiset osaksi tätä harmoniaa, mutta ongelma on meidän negatiivinen energiavärähtelymme.

  21.12. Tätä vuotta alkaa muutos. Kontaktihenkilöiden määrä alkaa kasvaa, aluksi hitaasti, mutta sitten räjähdyksenomaisesti. Lopulta kaikki ihmiset maan päällä ovat kontaktihenkilöitä. Sen jälkeen ihmettelemme mihin oikeastaan tarvitsimme negatiivista energiaamme.

 • Michver sanoo:

  Yleensä kun puhutaan avaruuden asukeista, niin ne ovat aina niin hyvätahtoisia ja viisaita yms. Mites sitten poltergeist ilmiöt, missä tavarat lentää ja paikat hajoo. Onko nekin niitä hyvätahtoisia avaruuden olentoja? Ouija laudan avulla keskustellaan henkien kanssa; miksi ne vastaavat, että ovat enkeleitä tai demoneita? Miksi ei avaruuden asukkeja? Moni maailman huippu artisteista kertoo, kuinka ovat myyneet sielunsa menestyksen tähden Saatanalle. Puheet ihanista avaruuden asukeista ja todellisuus ei oikein kohtaa. En tässä halua tyrmätä mitään teorioita. Kunhan mietiskelen vaan.

 • Akvinolainen sanoo:

  Jos älykkäät avaruusolennot olisivat TODELLA huolissaan ympäristömme tilasta täällä maassa, niin miksi he eivät kertoisi siitä suoraan ihmisille, eikä joidenkin epämääräisten ”kontaktihenkilöiden” kautta. Luulisi supersivilisaation edustajien ymmärtävän ihmisten rajoittuneen ymmärryksen ja skeptisyyden ja tekevän asialle jotain. Sama koskee esim. viljapeltokuvioihin.

 • uliuliuliuliuliuliuliuli sanoo:

  Itse olen taas borgien sanansaattaja, valmistautukaa sulauttamiseen!

 • Ogeli sanoo:

  Koska se muuttaisi kulttuuriamme ja kasvuamme merkittävällä tavalla. Se on vapaan tahdon vastaista.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Uskon, että monet noista tarinoista saattaa pitää paikkaansa. Mutta eri versioita on aina paljon, ja ne muuttuu ajan mittaan.

 • Amigo sanoo:

  ”Jos älykkäät avaruusolennot olisivat TODELLA huolissaan ympäristömme tilasta täällä maassa, niin miksi he eivät kertoisi siitä suoraan ihmisille, eikä joidenkin epämääräisten ”kontaktihenkilöiden” kautta. Luulisi supersivilisaation edustajien ymmärtävän ihmisten rajoittuneen ymmärryksen ja skeptisyyden ja tekevän asialle jotain. ”

  – He ovat älykkäämpiä, joten he eivät toimi samalla tavalla, kuin me ajattelemme/toimisimme.
  – Myös ihmiskunnalla on oma vastuu ja tehtävä planeetan / ympäristön pelastamiseksi.
  – Heillä on tietoa / kokemusta, tilastot ja faktat: Missä on ”laiva ja miten välttää jäävuori”.
  – He toimivat Kosmoksen Lakien mukaan ja näitä lakeja seuraten. (näihin kuuluu esim. yksilön vapaa tahto…)
  – Mitä näkyvä / suora puuttuminen aiheuttaisi; mitä siitä aiheutuu ja missä määrin sillä on ”negatiivisia vaikutuksia”.
  – Kuolemaa ei ole, joten he eivät ole samalla tavalla huolissaan, kuten me olemme. (itseasiassa he eivät ”ole huolissaan” ollenkaan.)
  – Heillä on myös muita tavoitteita / kiinnostuksen kohteita, kuten ihmisen kuolematon sielu / henkinen kasvu.
  – Jumalan olemassaolo on heille itsestäänselvyys, kuten tieto Hänen suuresta Suunnitelmastaan – ja jossa me kuolevaiset ihmiset näyttelemme pienen, mutta tärkeän osan.

  … näin toimisi Älykäs Avaruusolento 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Opiskelkaa nyt jo ihmeessä edes logiikan alkeet niin tulette huomaamaan, että tämä höpinä on niin naurettavan puberteettista lätinää, ettei tällaisesta voi vakavalla naamalla edes yrittää keskustella.

 • jassoo sanoo:

  Avaruusolennot keskuudessamme siis menee yli ateistin ja skeptikon ymmärryksen ja logiikan? – No tätähän ei tietenkään voi pitää mitenkään yllättävänä. 🙂

 • Markus K sanoo:

  Pahin ongelma tässä Ufo aiheessa on se, että yli 90% kaikista kuvista ja videoista on roskaa yms. Todelliset Ufo tapaukset yms, jäävät kaiken sen alle. Näitä ”tehtailevat” innokkaat harrastelijat, jotka tekevät samalla pahaa hallaa koko asialle, sekä eri ”peite operaation” tyypit! Kun aihe tehdään naurettavaksi, on työ tehty. Suurin syy tähän on, yllätys yllätys, Raha! Alienit voisivat tarjota ihmiskunnalle saasteetonta teknologiaa yms yms mutta eihän nykymaailmaa hallitsevat yhtiöt, organisaatiot yms. siihen suostu!! Toisaalta nyt kun/jos ollaan seuraavan isomman ihmisten tekemän konfliktin edessä, voi olla, että Alienit puuttuvat peliin kysymättä meiltä lupaa tms. koska on jo heidänkin etujen mukaista että maa pysyy asumiskelpoisena! Tilanne on sama kuin kivikautta elävä heimo jossakin viidakossa, ei sillä mitään väliä ole, mutta jos/kun niillä on ydin aseet, on juttu kokonaan toinen! Se olisi sitten Isännän ääni joka laittaisi tämänkin kusipää rodun ruotuun, jos niin on tarvis!! Muuten kaikki on yhä meidän käsissä. He eivät puutu mielellään meidän kehityksen, koska meidän on tehtävä kehityksemme ihan itse! Meistä ei pidä tulla avutonta ja heistä riippuvaista orjaa yms… Kehnolta kyllä näyttää kehityksemme juuri tällä hetkellä…

 • 555+111 sanoo:

  Ihmisen vapaa tahto on pelkkä uskonnon keksimä illuusio.

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Kehitysvaiheet A-1, B-1,D-1 Asteikko jatkuu aakosjärjestyksessä alkueläimet ?
  Kehitysvaiheet A-2, B-2 ,D-2 Asteikko jatkuu aakosjärjestyksessä eläimet ……

  Kehitysvaiheet A-3 ,B-3 ,B-3 Asteikko jatkuu Ihmiset takaperin ajassa 2 miljoonaa vuotta nyt olevaan …

  Kehitysvaiheet A-4 , B-4 , D-4 Asteikko jatkuu 2 miljoonaa vuotta supersiviilisaationa …..

  Para olennot A-5 , B-5 ,D- 5 Asteikko jatkuu käsityskykymme tuolle puolelle asti ei armeija heitä jahtaa he on jo toisella tasolla me emme tätä käsitä paikkaamme kokonaisuudessa ….

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Planeetta x pahimmillaan myös tuhoaisi tämän planeetan elämän:Ja tuhoamalla tehtaat ydinvoimalat saateena ilmakehäämme ja luonto ja ihmisen elämä täällä johtaisi tuhoon ilman että ihmisellä on osuutta asiaan täällä tai siellä ?

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Katoaa tieto : Virheet tehdään uudelleen ?
  Tuhoaa ne ihmiset joilla on tietoa ylläpitää tätä kaikkea tietoa täällä : Tietämätön luulee ydinsäteilyä ja ainetta joka kauniin säteilevä yöllä väriaineksi jota hän sivelee kehoonsa ja kuolee karmealla tavalla ?
  Ilman tietoa : Viaton aiheuttaa pahuutta päästämällä aineet irti ja levitää ne jopa elinympäristöön ?

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Positiivinen ja negatiivinen on käsite ei mikään yksinkertainen määrite jostakin …

 • Ogeli sanoo:

  Voi teitä skepuja kun olette nykyään tyytyneet lähinnä huutelemaan puskista. Täytyy tosin antaa erityiskiitosta Vergiliuksesta, hän sentään vielä yrittää pitää yllä asiallista ja älykästä kuvaa teistä. 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Siinäkö ei ole mitään loogista ristiriitaa, että nämä tänne saapuneet alienit kertovat huolensa ja salaisuutensa valikoiduille kontaktihenkilöille koska eivät voi kertoa kaikille, etteivät uskonto- ja yhteiskuntajärjestelmämme romahtaisi ja nämä kontaktihenkilöt sitten kertovat kuulemansa kaikille. Tämän ei pitäisi olla vaikeaa ymmärtää.

  Useat kovasti piirienne kunnioittamat kontaktihenkilöt ovat kaiken huipuksi yrittäneet esittää todisteita, jotka on heppoisiksi väärennöksiksi havaittu.

  Sitä paitsi ainakaan skeptikoiden maailmankuva ei romahtaisi jos saataisiin todisteita siitä, että planeetallamme on uhvomiehiä, joten eiköhän kuitenkin kannattaisi käyttää sitä omaa energiaanne jonkin mielenkiintoisemman (=todennäköisemmän) skenaarion pohtimiseen.

  Tässä ei nyt ole mitään spekuloitavaa – hajaantukaa.

  Huomautus: Editoin muutamaa termiä viestistäsi. Jatkossa vähän asiallisempaa keskustelua, pyritään käyttämään normaaleja termejä eikä sellasia joilla haukutaan kontaktihenkilöiksi itseään kutsuvia.
  – Wespa

 • Ogeli sanoo:

  Etteköhän te kohta saa todisteita roppakaupalla…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Voisitko Ogeli kertoa mihin päätelmäsi perustuu? Esim. Dänikeniä nyt ei kannata perusteluissa mainita sillä hänen teoriansa on ammuttu alas jo puolivuosisataa sitten.

 • Ogeli sanoo:

  Et ehkä ole huomannut, että elämme melko erikoisia aikoja. 🙂

  Ja eikös juuri jouluna ilmesty tuo Sirius-dokumentti?

 • Wespa sanoo:

  Joidenkin ihmisten toimintatapoihin kuuluu se, että he menisivät heti presidentille tai korkeinarvoisemmalle henkilölle kertomaan asiansa, mutta onko se kaikkien tapa toimia?
  Miksi meidän pitäisi olettaa, että avaruusolennot ovat jotain ylijumalia jotka tulevat tänne pelastamaan planeettamme ja hoitamaan asiat puolestamme? Miksi heitä pitäisi kiinnostaa meidän mediamme, arvoasteikkomme ja/tai auktoriteettiuskovaisuutemme.

  Jos motiivina on se, että he levittävät tietoa, mutta samalla antavat ihmisten hoitaa omat asiansa, niin eikö tämä ole ollut juurkin oikea lähestymistapa? Mielestäni kyllä, vaikka vielä on tehtävää…

  Useat kovasti piirienne kunnioittamat kontaktihenkilöt ovat kaiken huipuksi yrittäneet esittää todisteita, jotka on heppoisiksi väärennöksiksi havaittu.

  Keistä useista kontaktihenkilöistä puhut tässä? Itselleni tulee mieleen lähinnä Billy Meier, jota on väitetty huijariksi.

  Mielestäni on se ja sama uskooko kontaktin olevan missäkin tapauksessa aito vai ei, mielestäni tärkeämpää on itse informaatio josta voi olla apua ihmiskunnalle ja ihmisille henkilökohtaisesti. Voi kuluttaa vuosia taistellen siitä ovatko kontaktit aitoja vai eivät, mutta samalla saattaa mennä ohi kokonaan viestit ja informaatio mitä tuodaan julki.

  Itseäni henkilökohtaisesti eivät kiinnosta mitäänsanomattomat viestit, vaan enemmänkin sellaiset joista on jonkinlaista henkistä tai muuta hyödyllistä apua. Kontaktihenkilöiden ja New Agen kautta on tullut paljon hyödyllistä informaatiota mm. ihan peruspsykolgiaan ja hyvinvointiin liittyen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Miksi meidän pitäisi olettaa, että avaruusolennot ylipäätään ovat koskaan eksyneet tänne?

  Jos motiivina on se, että he levittävät tietoa, mutta samalla antavat ihmisten hoitaa omat asiansa, niin eikö oikea lähestymistapa juurikin olisi sellainen, johon voisimme luottaa? Jos heillä jotain asiaa ihmiskunnalle olisi olisi tietenkin järkevintä tuoda tieto esille mahdollisimman vakuuttavasti, jotta se myös noteerattaiin. Sitä paitsi historiastamme ei löydy yhtään esimerkkiä mistään mihin olisimme saaneet minkäänmoista extraterraalista apua.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli, olemme eläneet erikoisia aikoja viimeiset parisataatuhatta vuotta.

  Wespa: ”…mielestäni tärkeämpää on itse informaatio josta voi olla apua ihmiskunnalle ja ihmisille henkilökohtaisesti.”

  Mitä tällaista informaatiota olemme saaneet?

  Ja etkös ole itsekin kontaktihenkilö? Miksei sinua kiinnosta Mainan sinulle osoittama huomio ja hänen tärkeä informaationsa? Vai huomasitko itsekin, etteivät näyttelijänlahjasi riitä ihan tuon kokoluokan huiputukseen..? 😀

 • Ogeli sanoo:

  Ihmiskunta on vapaan tahdon experimentti. Ajattele sitä siltä kannalta. Jos vapaa tahto rikotaan puuttumalla konkreettisesti asioihin, niin koe ei ole enää tarpeellinen. Sitä ei haluta eikä sallita. Tosin ei myöskään sitä sallita, että ihmiset tuhoaisivat itse itsensä ydinasein. Kaikki ydinaseethan taitavat nykyään olla deaktivoituja, sitä tosin ei missään nimessä myönnettä todeksi kansallisen turvallisuuden nimissä.

  ”Sitä paitsi historiastamme ei löydy yhtään esimerkkiä mistään mihin olisimme saaneet minkäänmoista extraterraalista apua.”

  Tunnetussa historiassamme. Eli nuo nykyiset historiankirjat, jotka nykyisellään ovat torsoja, koska niistä puuttuu syvempi tietämys todellisesta historiastamme.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ja eikös tuo kontaktihenkilön piirtämä kuva alienista ole yksi lukuisista yrityksistä todistaa, että heitä on käynyt täällä?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli, oikein hauska (ja kulunut) ajatusleikkihän tuo toki on, mutta kun valitettavasti yhtikäs mikään ei puolla sitä, että moinen kannattaisi nostaa edes keskustelunaiheeksi.

  Vapaan tahdon experimentti ei mitenkään muutu sillä kertooko alienien informaation kajahtaneiden kontaktihenkilötiden sijaan alienit itse suoraan. Tämä on oikeasti niin yksinkertainen keissi, että älkää, pliis, nolatko itseänne enempää…

 • Ogeli sanoo:

  Leikki olisi liian helppoa tuolloin. Missä kaikki jännitys ja oppiminen olisivat silloin?

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, en ainakaan itse pidä esittämillänne metodeilla operoivia olentoja itseäni älykkäämpinä.

 • Ogeli sanoo:

  Avomielisille skeptikoille:
  http://www.youtube.com/watch?v=AtahXDuU4So&feature=plcp
  http://www.youtube.com/watch?v=KgR2C9cT0A8&feature=plcp

  Kunhan teillä on aikaa niin katsokaa nuo haastattelut ja sanokaa mielipiteenne.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli: ”Etteköhän te kohta saa todisteita roppakaupalla…”

  Tarkoittaako ’kohta’ kuluvan vuoden joulukuuta, ensi torstaita vai vuoden 22 967 vappuaattoa? Juttu kun on, Ogeli, niin että jo kaksituhatta vuotta on milloin kukakin väittänyt olevan edullista uskoa, että ’jotain mullistavaa tapahtuu vielä meidän aikanamme’. Eikä sinullakaan ole meille epäileväisille esittää vakuudeksi kuin sokea uskosi. Miksi sinun uskosi on yhtään vakuuttavampaa kuin jonkun muun usko? Perimmäisen argumenttisi aina ollessa viime kädessä vain uskosi et ole kovinkaan vahvoilla, paitsi tietysti omassa uskomaan umpioituneessa mielessäsi. Valitettavasti.

 • Karhu IV sanoo:

  Höpönlöpö lainasi wespaa:
  ”Wespa: ”…mielestäni tärkeämpää on itse informaatio josta voi olla apua ihmiskunnalle ja ihmisille henkilökohtaisesti.””

  Jonka jälkeen kommentoi:
  ”Mitä tällaista informaatiota olemme saaneet?”

  Veikkaan että tuollaasta lähimmäisestä välittämistä, rakkautta ja mitä niitä nyt aina tupannut täällä parablogissa ainakin olemaan juo jutut.. Kieltämättä monessa on hyvä tarkoitus ainakin, vaikka huijausta ovatkin.

  Tässä tietoiskuna samalla voi kyllä muuten karhun miehenäkin voin sanoa että tumma Keisari olut on oikein makoisaa, harmillista ettei IV:nä saa. Suosittelen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ja ilmoittautuuko joku täällä niin kädettömäksi, että tarvitsee jonkun ulkoavaruudesta saapuvan olennon kertomaan itselleen sen seikan, että on kaikille kivempaa jos ollaan kiltisti..?!?

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, ettet vaan olisi itse umpimielinen? Avaa mielesi! Todisteet ovat niin yksipuolinen aihe.

  Yhdistämällä tieteen ja henkisyyden saa ihmeita aikaan!

  http://www.youtube.com/watch?v=KbeGlmDMakU&feature=g-u-u

 • Markus K sanoo:

  Höpönlöpö; Lainaus; ”jos heillä jotain asiaa ihmiskunnalle olisi olisi tietenkin järkevintä tuoda tieto esille mahdollisimman vakuuttavasti, jotta se myös noteerattaiin. Sitä paitsi historiastamme ei löydy yhtään esimerkkiä mistään mihin olisimme saaneet minkäänmoista extraterraalista apua.”
  Vastaus on naurettavan yksinkertainen; Alienit EIVÄT halua, että meistä tulisi heistä riippuvainen avuton ja jatkuvasti autettava riippakivi sekä tuhoaisi meidän kulttuurit joissa on osa hyvääkin. Kyllä kehityksemme on meidän tehtävä ihan itse! Sama on nähty ihmikulttuurienkin kohdalla…vrt. Amerikan valloitus yms.
  Skeptisyys on hyvä asia mutta ei nyt ihan umpiossakaan kannata olla! Olisi hyvä selailla Youtuben Ufo Dokumentteja. Niissä esiintyvät armeijan ja yksityisen liikenteen pilotit tuskin nyt vaarantava hyvä palkkaista uraansa kertomalla huuhaata yms!!!!?
  Tuo Disclosure projekti on ihan aiheellinen, suosittelen…
  http://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk

 • Entity sanoo:

  Siitä logiikasta vaan, että pohjimmiltaanhan on kyse kyvystä hahmottaa asioiden välillä yhteyksiä. Ihmisen psyyke on erikoinen laitos, koska sen toimintaa ei pohjiaan myöten tunneta (mutta kyllä siitä jotain tiedetään), meillä on kyky käsitteelliseen ajatteluun, joka on kulttuurimme perusta ja helpottaa abstraktien asioiden käsittelemistä. Mutta meillä on myös olemassa kyky esikäsitteelliseen ajatteluun, joka on kaiketi peruja villeiltä esimuodoiltamme ja siitä kumpuaa tunnemaailmamme ja mahdollisesti välitön kokemuksemme todellisuudesta (ja myös unen logiikka, joka luo jatkuvuuden ”haulikkoperiaatteella” havainnoidun todellisuuden aukkopaikkojen yli).

  Suosittelen myös lämpimästi tieteen ja henkisyyden yhdistämistä. Samalla tavalla kuin suosittelen ylipainoiselle ihmiselle vihannesten syönnin ja makkaransyönnin yhdistämistä, koska mitä enemmän vatsassa on vihanneksia, sitä vähemmän sinne mahtuu makkaraa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Markus K, en nyt oikein ymmärtänyt pointtiasi, mutta oletan sen johtuvan siitä ettet sinäkään ymmärtänyt omaani. Täällä siis väitetään, että alienit ovat yhteydessä kontaktihenkilöihin ja kertovat heille muka ihmiskunnan selviytymisen kannalta oleellisia asioita . Jos alienit todella pitävät asiaa niin tärkeänä, että saapuvat jopa fyysisesti planeetallemme niin miksi ihmeessä he kertovat vain joutavia lätinöitä ja miksi ihmeessä vain valikoidulle joukolle joka kaiken lisäksi muodostuu yksilöistä, joiden motiiveja ja/tai henkistä tasapainoa ei hyvällä tahdollakaan voi olla epäilemättä.

  Jos alieneilla olisi yhtään mitään kerrottavaa meille ja he pitäisivät asiaansa tärkeänä löytyisi takuulla järkevämpiäkin toimintatapoja. Mutta en nyt taaskaan ole täällä teitä valmiiksi uskoonne umpioituneita käännyttämässä vaan tarkoitukseni on ainoastaan tuoda sivuston satunnaisille lukijoille tiedoksi, että ajatusleikkinne eivät kestä edes alkeellisinta loogista kritiikkiä.

 • Markus K sanoo:

  Höpönpöpö. OK. Olen osin ihan samaa mieltä! Tosin on myös hyvää dokumenttia siitä, että Alienit ottivat yhteyttä jo presidentti Franklin Rooseveltiin ydinpommien jälkeen! Mutta tähdennän, että Alienit seuraavat tilannetta, puutuvatko he peliin on toinen kysymys!? Virhe on myös otaksua, että he toimisivat ihmis lähtöisestä ajatelutavasta! Se osoittaisi selvää tietämättömyyttä ja ylimielisyyttä! On hyvä olla suht nöyrä universumin loputtomuuden ja ihmisen nykyisen tietämyksen kanssa, mutta myös skeptinen kaiken ”Ufo roskan” suhteen! Jos ja kun, Ufo jutut tuntuvat liian uskomatomilta kannattaa ajatella/vertailla ajan käsitettä ja universumin ja maan ikää! Hubblen ottama kuva syvästä avaruudesta tuo kuvan meille yli 13,4 miljardin valovuoden päästä aikojen aamusta, kirjaimmellisesti, mitä kaikkia sivilisaatioita sinä aikana on ollut!!!!! (Voi hyvä isä sentään)… Siinäpä kysymys!!??

 • Höpönpöpö sanoo:

  Markus K, jos alienit ottivat Rooseveltiin yhteyttä ydinaseen koeräjäytyksen jälkeen niin enpä voi onnitella heitä onnistuneesta ajoituksesta. Luulisi ihmistä älykkäämmän olennon havainneen kaverin jo tässä vaiheessa kovin kuolleeksi… 😉

 • Markus K sanoo:

  Höpönpöpö. Niin, valinta on yhä meidän! Jos haluamme tuhota ja/tai tuhoamme oman ympäristön yms niin jää nähtävksi mitä he tekevät vai tekevätkö mitään… Mutta tänään näyttää tältä;
  – Entiset armeijan palveluksessa olleet henkilöt kertovat UFOjen tarkailleen ja jopa vahingoittaneen USAn ydinohjuksia ja vaativat hallitusta paljastamaan tosiasiat.
  -120 entistä tai eläkkeelle jäänyttä sotilashenkilöä ovat huolestuneita UFOjen läsnäolosta ydinaseiden läheisyydessä 2003.
  -Joisssakin tapauksiassa useat ydinohjukset vioittuivat samanaikaisesti kun levyn muotoinen UFO leijui niiden läheisyydessä.
  -Kuusi entistä USAn ilmavoimien upseeria ja yksi entinen sotilas ovat alkaneet kertoa tapahtumista julkisuudessa ja kehoittavat hallitusta vahvistamaan julkisesti tapahtuneen. Ihan ”huvikseenko” ao. Sotilashenkilöt toimivat näin tässä asiassa yms!!!??
  Tapauksia on useita! Joten älä nyt viitsi…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Markus K, osoitin edellisellä kommentillani, ettei väittämäsi yhteys voi pitää paikkaansa. Miksi letkauttaisin korviani muille väittämillesi kun sinulla ei havaintojeni mukaan ole ns. faktat hallussa eikä harjoittamasi lähdekritiikki selvästikään anna moiseen aihetta? Kysymys on retorinen.

 • Markus K sanoo:

  Höpönpöpö, käy nyt vaikka katsomassa tuo…
  http://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk

 • Höpönpöpö sanoo:

  Luetun ymmärtäminen on kyllä täällä monille ylivoimaista.

 • Entity sanoo:

  Aihe on kuitenkin hyvin mielenkiintoinen, koska kaiken järjen mukaan, ottaen huomioon universumin iän ja koon, jossain pitäisi olla elämää, todennäköisesti jopa älyllistä elämää ja mahdollisesti jopa älyllistä elämää, joka muistuttaa edes etäisesti meitä. Ufo-intoilijoiden todisteet vaan ovat liian hataria, että niillä olisi oikeaa todistusarvoa. Edelleen, ilmakehässä tapahtuu ilmiöitä, jotka eivät ole jokapäiväisiä ja toisaalta myös ihmisen aiheuttamat ilmiöt on helppo tulkita väärin.

  Ehkä me emme ole tarpeeksi kiinnostavia sellaisten sivilisaatioiden mielestä, jotka kykenevät tähtien väliseen avaruusmatkailuun. Ehkä he ovat niin paljon meitä edistyneempiä, että kanssamme keskustelu olisi heille yhtä antoisaa kuin lehmien kanssa keskustelu on meille.

  Joskus tuli muuten Dänikenit luettua, en ehkä lukenut kaikkia hänen tekstejään, mutta tarpeeksi monia että asia tuli selväksi (luin ainakin kaikki, jotka kylän kirjastossa oli). Jäi mieleen esimerkiksi se, että hän kertoo eräässä kirjassaan että hänet kutsuttiin seuraamaan hallituksen salaista koetta, jossa luotiin tyhjästä elämää, joka kehittyi älylliseksi (ilmeisen nopeasti) ja koska laboratoriossa luodut älylliset olennot alkoivat keksiä jumalia olemassaolonsa selitykseksi, koe lopetettiin, koska tutkijat olivat pettyneitä siihen etteivät he kiinnostaneet ollenkaan luomiaan olentoja, joilta olivat salanneet olemassaolonsa. Olin tuota soopaa lukiessani 13-vuotias, mutta havaitsin tarinassa pari aukkopaikkaa jo silloin ja toisaalta muutaman yhtymäkohdan siihen fantasiaan ihmisen alkuperästä, jota iso D haluaisi totuutena markkinoida.

  Sitten katsotaan kauanko tämä rienaus saa nettiä koristaa, ennen kuin sensuuri iskee.

 • Jackie sanoo:

  hohohoho 😀

 • Jackie sanoo:

  Älkää unohtako että jos kärsitte peräpukamista että ole vielä oppineet käyttämään perssustanne. Siinä vaiheessa on aivojen käyttämisestä kontakti kokemuksen tuottamiseen puhuminen hieman eri sarjaa (Länsi-maissa suht yleinen ongelma tuo perrssuksen osaamaton käyttö).

 • Entity sanoo:

  Heh, hauska juttu. Moni ihminen tosiaan lopettaa kehonhallinnan opettelun siihen kun oppii sisäsiistiksi. Sen ajatuksen voi kyllä kyseenalaistaa, että ensin olisi opeteltava hallitsemaan kaikki kehon toiminnot, ennen kuin hengenvoimia olisi edes mahdollista kehittää.

 • 555+111 sanoo:

  Markus K :
  Tosin on myös hyvää dokumenttia siitä, että Alienit ottivat yhteyttä jo presidentti Franklin Rooseveltiin ydinpommien jälkeen!

  Olisko ollut parempi ottaa yhteyttä Harry S. Trumaniin, hän kun oli vielä siinä vaiheessa hengissä.
  1. ydinkoe 16.7.1945
  1, ydinpommi. 6.8.1945
  Roosevelt kuoli 12.4.1945
  On kyllä hyvää dokumenttia

 • Markus K sanoo:

  Ydin aseet lienevät ”hieman levinneet eri valtioille” tuon jälkeen!? Perus pointtini on, että tuskin tuon Disclosure projektin arvon Herrat tulevat julkisuuteen puhumaan pehmosia yms huvikseen ja ilman todellista syytä!!? Aihe on varsin mielenkiitoinen…

 • 555+111 sanoo:

  Peruspointtini on: jos dokumentissa on tämmöinen” pieni” asiavirhe, niin mitä muuta virheellistä tai keksittyä siinä on?
  Olisi muukalaisten kannattanut ottaa yhteyttä Leó Szilárdiin, hän kun keksi fissiossa ilmenevän ketjureaktion.

 • Markus K sanoo:

  Ja tuo on oletusvirhe. Jälkiviisastelua. ”Pitäisi tietää edeltäkäsin” jos joku aikoo teloa itseään yms yms…

 • sepeeseeees sanoo:

  niin on meillä kivaa kaikilla on kivaa meillä on kadunpätkä jolla kohtasin varmasti avaruuspukua muistuttavan – mutta voi kun en osaa siinä tunnistaa kenellä oli aietta huvitella suhteeni – torin laidalla 1990 luvulla/2000

 • Juppe sanoo:

  Ovat he tulossa todellakin taas keskuuteemme ja auttamaan. Olen keskustellut useaan otteeseen Pronaxizc Siridium -nimisen yhteisön kanssa ja nähnyt heidän lentävän kotini yläpuolella, olen myös skannattu useaan otteeseen ja abduktoitu heidän alukseensa. Heidän toimintansa on aikalailla psyykkistä ja numerologiaan perustuvaa. He haluavat auttaa ja ovat ystävämielisiä oikeamielisiä ihmisiä ja universumia kohtaan, heidän työnsä keskittyy juuri nyt maapallon ihmisiin ja tulevat tekemään tutkimuksia jos avaamme heille mielemme ja olemme avoimia.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot