ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Vanhan ajan mysteeriboxista löytyi jänniä salaisuuksia – Juttua mm. avaruusolentokontakteista

Tarina kertoo miehestä, joka löysi mysteerisen laatikon roskiksesta. Se mitä laatikko sisältää nostaa ihokarvat pystyyn.

mysteeriboxi

Mysteeriboxi sisältää nipun erilaisia papereita, joihin on kuvattu mm. alkuaineiden jaksollinen järjestelmä, sekä paperin, johon on piirretty junan osia muistuttavia palasia (kirjattu vuodelle 1939).

junan-osia-tms

Junan osia? Patentti jota ei koskaan otettu käyttöön?

Mysteeriboxista löytyi myös karttoja, joihin on kuvattu lentoreittejä, yksi niistä on vuodelta 1903, tämän lisäksi siellä oli myös mm. kortti Veteraanien Lääkärikeskuksesta.

Papereissa kerrotaan myös Tampa Bayn tornadosta, jonka aikana koettiin kummia, kertomuksen mukaan lamput sammuivat ja ne nostettiin ”tulessa olevaan” pilveen. Pilven ympärillä ja sisällä lenteli outoja objekteja, joita kuvaillaan kirjassa. Kyseinen kohta on kirjattu vuodelle 1981.

Mysteeriboxin salaisuudet sisältävät useampiakin outouksia:

  • Miksi laatikko sisälsi lentokartan, joka kuvaa lentojen kehitystä vuodelta 1903, oliko laatikon omistaja kenties pilotti vai saiko hän kartan/kartat piloteilta?
  • Kuva alkuaineiden jaksollisesta järjestelmästä sisältää välitilaa tunnettujen elementtien välillä. Onko mahdollista, että tämä olisi vihjaus siihen, että on olemassa meille tuntemattomissa olevia tai salattuja elementtejä, joita ei vielä löydy koulukirjoista?
  • Mitä kummaa tapahtui Tampa Bayn tornadon aikoihin?
  • Mysteerilaatikon sivuilta löytyy myös kuvaus lähikontaktista ufo-enkeli-avaruusolentojen kanssa, kuvauksessa ja piirroksessa näkyy teknologisia laitteistoja jotka muistuttavat boximiehen junapatentteja. Saiko mies kenties inspiraation enkeli-avaruusolentojen kohtaamisesta ja heidän teknologiastaan patenttisuunnitelmilleen? Vai oliko kyseessä edes mies?
  • Julkaistiinko koskaan mysteeriboxista löytyneitä junanosapatentteja, jotka papereiden mukaan vähentävät mm. huomattavasti kitkaa?
  • Miksi Veteraanien lääkärikeskuksen kortissa ei ole mitään tekstiä? Ja miksi kortissa on kuva sen hetkisestä lääkärikeskuksesta, sekä tulevaisuudesta (”Future”)? Ja miltä kyseinen Veteraanien lääkärikeskus näyttää nykyään?

Mitä outouksia sinä bongaat mysteeriboxin sivuilta? Tsekkaa kaikki sivut täältä: Mysteeriboxin salaisuus

Osallistu kommentointiin tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Vanhan ajan mysteeriboxista löytyi jänniä salaisuuksia – Juttua mm. avaruusolentokontakteista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • tkv sanoo:
  • maurilappi sanoo:

    _________________________________

    Arto Lauri 92. Meat bones radiaton

    https://www.youtube.com/watch?v=-dIr0MWYDwQ
    —-

    Arto Lauri 91. Skeleton Coast

    https://www.youtube.com/watch?v=H58NvayWOS4
    ——
    ——————————-

    TVO lähtölaskentaan?
    romux romux

    TVO laskee menevän yli 10v pelkkiin Janne Mokkan 2014 tekemiin OL-4 ydinvoimalan hankkeitten 100 miljoonan tappion maksuihin! Miten jatkossa TVO aikoo selvitä kasvavista ongelmistaan?

    – Areva on vaatimassa lähes 3 miljardin sakot Olkiluoto-3 tappioihin!

    – Jokainen OL-3 hankkeen viivästymisen vuosi maksaa menetettyinä sähkönä 1,2 miljardia lisää.

    – Jos se ihme nähdään, että OL-3 käynnistyy. Suomen laskevan sähkön tarpeen ydin sähkön ylitarjonta tuhoaa loputkin Suomen ydinvoiman kannattavuudet.

    – 2020- Eteenpäin EU alkaa vaatimaan miljardien jatkuvia sakkoja. Koska Suomi ei kykene toteuttamaan silloin vaadittuja 39% EI ydinvoima= eko uudis enegian määräyksiä EU vaatimuksesta. Eikä myös vuoden 2050 peräti +80% eko uudis energian sakot tuovaa minimiä

    stuxnet 8.1.2015 15:49

    ”Olkiluodon sähkön kilpailukyky on viime vuosien aikana heikentynyt. Näkymät tulevaisuuteen ovat myös epävarmat. Sähkön markkinahinta on laskenut, eikä tilanteen paranemista ole näköpiirissä lähiaikoina. Lisäksi ydinvoiman tuottamiseen kohdistuvat kustannukset ovat nousseet ja Olkiluoto 3 -projektin viivästyminen aiheuttaa huomattavia lisäkustannuksia, toimitusjohtaja Jarmo Tanhua sanoo. ”

    ”TVO aloittaa yt:t, vähennystarve jopa 110 henkilötyövuotta”

    ”TVO käynnistää lähes koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut keskiviikkona 14. tammikuuta. Yhtiö suunnittelee toiminnan tehostamiseen liittyviä muutoksia. Alustavien arvioiden mukaan henkilöstön vähennystarve olisi enintään 110 henkilötyövuotta.

    mauri lappi 8.1.2015 21:59

    Todellisuudessa TVO heitti hevon hemmettiin kuu sitten 70 ydinorjaansa. Lehdistö vaikeni asiasta KUIN MUURI.

    Nyt Venäjänkielinen uutinen ilmoitti hilpeänä, että TVO teurastaa seuraavaksi 130 ydinorjaansa! .. Jostain ”kumman syystä” lehdistö ei e n ä ä suostunutkaan vaikenemaan tällä kertaa? ( TVO voitelurahat loppu?)

    Hauskinta oli kuulla miten TVO Tanhua ensin itki, että yhtiön jatkuvien erottamisten syynä on nimenomaan YDINSÄHKÖN KANNATTAMATTOMUUS! YLE juoksuttikin heti EK:n pellen ihmettelemään. ”Miksi ihmeessä aiemmin kannattavaksi väitetty ydinvoima on muuttunut näin kannattamattomaksi?”

    Olisi kysynyt Arto Laurilta, hän kun tuntui tajuavan homman energian negatiivistumisen 2008 eteenpäin vallan HYVIN!)

    Tehdään vielä jatkon kysymys. T&T ilmoitti 2014 eteenpäin ydinvoiman olevan nyt kalliimpaa kuin jopa Aurinkovoima. Suomeksi sanottuna KALLEIN kaikista maailman energiamuodoista. Talvivaaran uraanibisnes poiki jo miljardien suurtappiot veronmaksajille ja huijarifirma katosi lehdistä taiottuna.. Pankaas vetoja kauanko menee, että TVO pannaan lihoiksi ja surutta myyntiin? Lähtölaskenta on siis alkanut JO! Nimittäin YLE toimittaja Harakka sanoi JO vuosia sitten, ettei TVO saa omistukseensa ikinä EDES OL-3 konkurssipesiään.

    Kummasti alkaa tämä ydinalan realismi vaan osoittautua päivä päivältä ENEMMÄN Arton kertomaan suuntaan. Kuin netti POLIISIEN valheiden mukaiseksi auvoksi?… Hmmhh? Toinen kuitenkin voi olla vain oikein..)
    ——————————-

  • Juhannus sanoo:

    Samanlaisia kuvia kuin Hesekielin näkemissä ufoissa ja enkeleissä…..

  • hmmm sanoo:

    Empä tiedä.. ”enkeliolento”.. Tiedä mistä moisenki keksiny. Eipä kovin uskottavalta näytä.

  • shogun sanoo:

    Tuosta ”olennosta,”aika hankala kun alkaa syömään. Mihin päähän sitä ruokaa lappaa vai onko joka päälle eri ruoka. Oieastaan kätevää, yksi pää syö lihaa, toinen kasvisruokaa.

  • Ihmettelen vaan sanoo:

    Mistä löytyi ja kuka löysi ja miten?

  • Ystävä maan päältä sanoo:

    Tämä laatikko sisältää Avaruuden ystäviemme salaisia suunnitelmia tietoisuuden kohotus laitteistosta. Todennäköisesti joku kontaktihenkilö on kuollut ja hänen muistiinpanonsa on laitettu roskikseen. Paperit kuvaavat laitteistoa, joka on asetettu maata kiertävälle radalle. Lentoreitit ovat tietoisuuden kohotus laitteiston lentoreittejä. Enkelit ovat yksi avaruuden ystävieme fyysisistä olomuodoista. He haluavat joskus hätkähdyttää.

    Onneksi tuossa on alle prosentti laitteiston yksityiskohdista. Noista ei voi vielä päätellä tietoisuuden kohotus laitteiston toimintaperiaatetta. Tämä on hyvä, koska maapallolla on tahoja jotka eivät halua että ihmiskunnan tietoisuus kohoaa, koska he haluavat anastaa vallan itselleen. Tämä vaarantaisi tietoisuuden kohotus laitteiston toiminnan, ne voitaisiin tuhota aseellisesti jos nämä tahot tietäisivät tarkalleen mitä etsiä.

    Viimeistään tämän laatikon sisällön pitäisi hätkähdyttää skeptikot hereille totuuteen. Ja jos ei, niin voi olla että skeptikon tietoisuus herää vasta viimeisten joukossa, mikä on pelkästään heille häpeäksi.

  • shogun sanoo:

    Niiden lentolaitteitten moottorissako nuo järeät laakerit/teli on. Oiskohan Vaasan diesel mootterita noissa lentolaitteissa.

  • Reiska sanoo:

    Kyseiset enkeliolennot eivät ole enkeleitä eivätkä avaruusolentoja, vaan ne kuvaavat kerubeja, jotka Hesekiel Raamatun mukaan näki.

  • Ystävä maan päältä sanoo:

    Hesekiel näki Avaruuden ystäviä. Heidän tietoisuuden kohotus projektinsa on kestänyt jo tuhansia vuosia. Vuosi 2012 oli kulminaatiopiste tälle projektille kun laitteisto vihdoin käynnistettiin. Menee kuitenkin vielä aikaa kunnes vaikutukset alkavat näkyä laajemmassa mittakaavassa. Pienemmässä mittakaavassa ne näkyvät niille jotka osaavat katsoa.

    Niin kutsutut skeptikot eivät näe asiaa ennen kuin se on suuressa mittakaavassa. He eivät näe metsää puilta.

  • Valontuoja sanoo:

    Laatikon haltijan on varmaankin paras piiloutua ns. mustiin pukeutuneilta miehiltä. Niillä kun on tapana tulla vierailulle ja mielenkiintoiset esineet jotenkin katoavat siinä samalla.

  • sampunimi sanoo:

    kummitus tarinat on hyytäviä mutta ei se pelota

  • hohohoohohohohohohohoohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohoh
    hohohohohohohohohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooo

  • sceptikko sanoo:

    rullablaakeriha tuo o mitää se kummosta ja mitä piirustuksiin tulee aika fantasialta vaikuttaa en usko tähän kyllä nyt yhtää.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto