Facebook
Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

FAQ ja Keskustelun säännöt

FAQ

Useimmin Kysytyt Kysymykset sivustostamme

#1: Miksi viestini ei näy? / Miksi viestini on poistettu?
Se voi johtua muutamastakin eri syystä:

1. Viestisi, nimimerkkisi tai sähköpostiosoitteesi sisältää kirosanan tai kirosanoja, jolloin se menee suoraan spämmineston avulla roskakoriin.
2. Viestisi sisältää siansaksaa tai se on muuten turha (esim. ajfhafahfjak tai LOL WTF).
3. Viestisi on loukkaava. Mielipiteen saa sanoa, mutta yrittäkää olla loukkaamatta muita, jotka ovat eri mieltä. Älä siis sano, että ”senkin huumehörhöt” tms. viitaten kommentoijiin tai itse aiheeseen. Älä leimaa ihmistä johonkin luokkaan tai kategoriaan kuten esim. hullu, hörhö tai jonkin muu loukkaava, käy mielummin keskustelua itse aiheesta, siitä mistä olet eri mieltä jne.
4. Viestissäsi on kaksi linkkiä tai enemmän. Spämmin takia nämä pitää ekaksi vahvistaa ylläpitäjän taholta.
5. Viestisi on offtopikkia, eikä keskustelu sovi kyseiseen aiheeseen. Normaali käytäntö sallii kaikenlaiset viestit, mutta jossain tapauksissa viesti voidaan poistaa offtopikin takia. Ethän siis aloita esim. huumekeskustelua sille sopimattomassa aiheessa.

Spämminesto on automaattinen, joten kirosanoja tai useita linkkejä sisältävät viestit menevät automaattisesti spämmeihin (eivät näy sivustolla), josta sitten ylläpito palauttelee asiallisia viestejä ja samalla mahdollisesti sensuroi lipsahtaneen kirosanan tms.

Varaamme oikeuden poistaa tai muokata viestejä.

Viesteistä! – Vastuuvapauslauseke
Paranormaali Blogi ja sen ylläpito ei vastaa henkilöiden mielipiteistä, jakamista linkeistä ja tekstisisällöstä. Jokainen on itse vastuussa omista mielipiteistään, ajatuksistaan ja viesteistään. Paranormaali Blogi ei ole vastuussa mistään kommentteihin tai käyttäjien jakamiin linkkeihin liittyvästä, vastuu on täysin niiden kirjoittajilla. Ylläpidolla on kuitenkin täysi oikeus poistaa kommentteja ilman erillistä varoitusta jos niin näkee parhaaksi. Sivustolla ei saa myöskään tuoda esille pornografisia linkkejä, eikä mainostaa ilman erillistä lupaa. Ylläpito voi ottaa loukkaustapauksissa, sivuston hyökkäyksissä ja muissa vastaavissa yhteyttä poliisiin, sekä ilmoittaa tällöin kirjoittajan tai käyttäjän (häiriköijän) IP:n. Muissa tapauksissa Paranormaali Blogi tai sen ylläpito ei julkaise tai jaa sähköpostiosoitteita, eikä IP-osoitteita (ne pysyvät täysin luottamuksellisina). Kirjoittamalla kommmentteja blogiin sitoudut hyväksymään kaikki tämän sivun ehdot.

#2: Miksi täällä käsiteltiin jotain aihetta, joka ei ollut ollenkaan paranormaali?
Täällä käsitellään blogin nimestä poiketen myös outoja juttuja, jotka eivät välttämättä ole yliluonnollisia, mutta muuten kiinnostavia. Tämän sivuston teemaan sopii laajemmin siis kaikki normaalista poikkeava sisältö, paranormaaliksi luokitellun lisäksi mm. uudet eliö/eläinlajit, oudot sairaukset, mystiikka, maapallon ihmeelliset kansat ja paikat jne. Myös tieteellisiä ja avaruuteen liittyviä juttuja julkaisemme välillä. Aihealueeseemme kuuluu nyt myös salaliittoteoriat ja niiden käsittely.

#3: Voinko kertoa kokemuksistani, lähettää outoja ottamiani kuvia tai muita ylläpidolle? Ja jos, niin miten?
Kyllä. Omille kokemuksille on oma lomakkeensa, jonka kautta voit kertoa kokemuksesi. Osa kokemuksista julkaistaan sivustollamme, mutta voit esiintyä oman nimesi sijasta myös nimimerkillä tai täysin anonyymisti. Jos et halua kokemustasi julkaistavan, kerro siitä lomakkeessa.
Itse ottamia kuvia tai vaikkapa videotiedostoja voit lähettää osoitteeseen paranormaali(ät)wippies.fi [korvaa (ät) @ -merkillä]

Varaamme oikeuden julkaista kuvia, videoita ja kokemuksia sivustollamme (nimimerkillä tai anonyymisti) jos henkilö ei erikseen mainitse, että ei halua niitä julkaistaviksi.

#4: Miksi minulla on tuollainen ihmeellinen kuva viestieni vieressä?
Se on avatari, joka arvotaan ilmoitetun sähköpostiosoitteen mukaan, jos käyttäjä ei ole rekisteröitynyt wordpressiin ja vaihtanut itselleen vapaavalintaista avataria.

#5: Miten saan oman avatarin/kuvani tuohon viestin viereen, kun kirjoitan kommentteja blogiin?
Sinun pitää rekisteröityä blogiimme, joka onnistuu tästä, jonka jälkeen saat omista asetuksista laitettua itsellesi kuvan.

#6: Haluan artikkelin kirjoittajaksi blogiin tai valvojaksi foorumille, mitä teen?
Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen yhteys[ät]paranormaaliblogi.net ( [ät] = @ ) ja kerro tarkemmin asiasi. Olisi hyvä jos mainitsisit viestissä myös osaamisesi, sekä ikäsi.

#7: Miten voin rekisteröityä foorumiin?
Voit rekisteröityä foorumille suoraan vaikka tästä, jonka jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jonka vahvistamalla pääset kirjoittelemaan foorumille.

#8: Olen unohtanut salasanani foorumiin, tai en pääse kirjautumaan sisälle. Mitä teen?
Ota yhteyttä osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net ( (ät) = @) samalla sähköpostiosoitteella, jolla rekisteröidyit ja kerro huolesi, sekä käyttäjätunnuksesi nimi, niin korjaamme ongelman mahdollisuuksiemme mukaan.

#9: Miten ehdotan videoita tai uutisia blogiin?
Voit lähettää vinkkejä vaikka yhteyslomakkeen avulla.

#10: Miksi ehdoittamaani aihetta/videota/linkkiä ei lisätty blogiin?
– Se löytyy jo blogista. Ennen jonkun videon tms. ehdoittamista kannattaa käyttää blogin etsi -toimintoa, joka on päävalikon alla sivupalkissa
– Aihe ei koske tarpeeksi yliluonnollista
– Sitä ei ole välttämättä vielä lisätty blogiin, mutta se on julkaisulistalla
– Ylläpito ei nää aihetta tarpeeksi mielenkiintoisena blogiin

#11: Minulla on kysymys shoppiin liittyen…
Shopilla on oma FAQ-osionsa, jota pääset lukemaan tästä.

#12 Miten saan yhteyden ylläpitoon?
Ylläpito -alueella on jokaisen tämän blogin ylläpitäjän sähköpostiosoite, johon voi ottaa yhteyttä.

#13: Koska blogi on perustettu, kuka sen perusti ja mikä on blogin eka artikkeli?
Blogi on perustettu 2007 huhtikuun lopussa. Blogin perusti nimimerkkiä Wespa käyttävä henkilö, joka huomasi, että vastaavaa suomalaista blogia ei ollut olemassa. Blogin ensimmäisen artikkelin voit lukea tästä.


Paranormaalit Kysymykset

Mitä tarkoittaa abductio tai abduction?
Abductio tarkoittaa ns. sieppausta, jossa avaruusolennot vievät henkilön mukaansa.
Lue lisää tästä

Mikä on UFO?
UFO tulee sanoista Unidentified Flying Object, joka suomeksi tarkoittaa tunnistamatonta lentävää kohdetta.
Lue lisää tästä

Mitä tarkoittaa EVP?
EVP tulee sanoista Electric Voice Phenomena, joka suomeksi tarkoittaa tallennettua ääntä, jonka lähteenä on kummitus tai muu henki.
Lue lisää tästä

Mitä tarkoittaa Alien tai Alieni?
Alien tarkoittaa muukalaista, humanoidia, avaruusolentoa ym. ulkoavaruuden asukkia.
Lue lisää tästä

Mikä on Demoni?
Lue artikkeli demoneista tästä

Mitä ovat viljapeltokuviot?
Viljapeltokuviot ovat pellolle muodostuneita kuvioita tai muodostelmia, jotka yleensä ovat todella symmetrisä, sekä isoja.
Lue lisää tästä

Mikä on implantti?
Implantti on pieni ihon alla oleva esine, jonka yleensä kuvataan olevan avaruusolentojen laittama. Implantti voi kerätä tietoja mm. ihmisen elintoiminnoista tai ajatuksista.

Mainos:

_______________________________________________________________________

Lisää kysymyksiä voit lähettää tällä lomakkeella, tai kommentoimalla alapuolella olevaan kommenttikenttään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot