Facebook
Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Tietoa Paranormaali Blogista

ParanormaaliBlogi.net on Suomen suosituin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä jo vuodesta 2007 lähtien.

Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. ruumiista irtautuminen, kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot, enkelit ym.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia, sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia!

Aihealueeseemme kuuluu paranormaalin lisäksi myös salaliitot, avaruus, tiede sekä muut asiat ja ilmiöt, jotka jollain tapaa poikkeavat normaalista tai ovat muuten mielenkiintoisia.

Olemme järjestäneet myös paranormaaleihin aiheisiin liittyviä tapahtumia. Vuonna 2012 ja 2013 järjestimme Kosmiset Parapäivät joissa luennoi mm. Rauni-Leena Luukanen-Kilde, Juhan Af Grann ja Kalevi Riikonen.

Paranormaali Blogin vanha esittelyvideo.

PB perustettiin Huhtikuussa 2007 ja se saavutti kolme miljoonaa (3,000,000) käyntiä, vaikka oli ollut pystyssä vasta hieman vajaa kaksi vuotta. Näinä alkuaikoina kun Paranormaali Blogi sijaitsi WordPressin ilmaispalvelimella nousi se nopeasti suomalaisten WordPress-blogien käydyimmäksi sivustoksi.

Wordrpess.se:n myöntämä ykköspalkinto Paranormaali Blogille Suomen käydyimpänä wordpress-sivustona vuonna 2008

Sivusto alkoi laajentumaan ja omalle arkku.netin ylläpitämälle palvelimelle PB siirtyi 02.02.2009. Tällöin hankittiin myös oma paranormaaliblogi.net -domain.

Paranormaalia ja yliluonnollisia ilmiöitä on pidetty yleisesti huuhaana, ja tämän takia jotkut olettavatkin sen olevan vain erilaisia taruja, myytejä tai huhupuheita. Paranormaali näyttää kyntensä kuitenkin silloin kun sitä tutkitaan tieteellisesti. Sivustomme käsitteleekin myös tieteellisiä tutkimuksia paranormaalien aiheiden tiimoilta. Tutkimukset ja niiden tulokset ovatkin olleet hyviä uskomuksiemme ja maailmankuvamme kyseenalaistajia sekä haastajia. Onko maailma sittenkin erilainen millaiseksi olemme sen ajan saatossa oppineet ymmärtämään?

Tämän sivuston tarkoituksena ei kuitenkaan ole olla äänitorvi, joka erottelisi humpuukia aidoista ilmiöistä, vaan tarkoitus on lähinnä viihdyttää ja kattaa yliluonnollista monipuolisesti erilaisella materiaalilla ja näkökulmilla. Näkökulma ja mielipide on aina vapaa ja lukijan itse muodostettavissa. Pyrimme pitämään keskustelun kattavana ja jokainen kävijä saakin tuoda omaa näkökulmaansa kommenttien kautta.

Hieman tietoja Paranormaali Blogista (10.10.2011):

1 472 artikkelia
37 575 kommenttia
61 kategoriaa
2 764 avainsanaa
Kiireisin päivä:
93 102 käyntiä — Tiistai, Lokakuu 14, 2008

Viikottaiset käyntimäärät, sivukatselut, vierailijamäärät yms. näet Oindexin listauksesta.

Blogissa käsittelemme mm. seuraavia aiheita: Yliluonnollinen, paranormaali, enkelit, ufot, alienit, avaruusolennot, humanoidit, ihmeet, spiritismi, haamut, kummituskuvat, kauhu, chi, demonit, tiede, avaruus, viljapeltokuviot, ufovideot…


7 kommenttia aiheeseen: Tietoa Paranormaali Blogista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Red25 sanoo:

  If people are going to use clumsy dated overused phrases to claim they have some special, magical supernatural power then I think someone has every right to question them on it without being accused of arrogance. ,

 • lohikäärme sanoo:

  erinomainen sivu 😉

 • käyn sivulla joka päivä monta kertaa. wespa hei, eiks tänne vois pistää kävijälaskurin? 🙂

 • Alien sanoo:

  Olen samaa mieltä aku laitelan kanssa, tänne voisi laittaa kävijälaskurin.

 • jep. varmasti olisikin laskuri sivun toisesta päästä toiseen päähän, kun on niin paljon lukuja. mutta laskurin lisääminen riippuu siitä, mistä tää blogi on tehty ja voiko mitään laskureita edes laittaa?. minun suntuubin sivulla on jo yli 3000 kävijää, mutta en ole kirjoittanut sitä aikoihin. no, enpä usko että teitä kiinnostaa minun sivun tiedot 🙂

 • Usva sanoo:

  Siis mitä v***ua, ylläpitääkö Wespa näitä sivuja? ;o Se jätkä kans tunkee joka paikasta pihalle

 • Tommi sanoo:

  Joo nämä on hyvät sivut tosiaan…yllätyin vain kun oli tosi vähän tapahtumia kalenterissa että eikö tosiaan olla järjestämässä mitään tänä keväänä missäänpäin suomea….siis seminmaareja tms….

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *