Regendos kirjoitti:Olen tässä miettinyt kuinkakohan kiljun valmistus onnistuisi. Löysin yhden ohjeen, jolla voi tehdä pienen annoksen kiljua 1,5l pullossa.
1l kädenlämpöistä vettä
2dl sokeria
2tl hiivaa
Nämä hämmennetään ja annetaan käydä 4-8 päivää jolloin saadaan 6-16% kiljua.
Se, mikä minulle tuli tässä mieleen, että mistäköhän saisi halvan mittarin aloholipitoisuuden laskemiseksi? Ei tarvitsisi arvailla kuinka vahvaa juomaa on saanut aikaiseksi - jos edes minkään vahvaa.
Tonza133 kirjoitti:Eli se valmistaminen on laitonta, ellet lisää siihen marjoja tai hedelmiä tarpeeksi, jolloin siitä tulee lakiteknisesti viiniä tai olutta...
Ali G- kirjoitti:Tonza133 kirjoitti:Eli se valmistaminen on laitonta, ellet lisää siihen marjoja tai hedelmiä tarpeeksi, jolloin siitä tulee lakiteknisesti viiniä tai olutta...
Mutta valtio menettää miljoona-tulot, talous menee syöksykierteeseen lamaa ja sitten kaikki on itkemässä kaduilla... En itse ole valmistanut kiljua... Siis miten siitä tulee lakiteknisesti viiniä tms. tuleeko veroja?
Esimerkki kirjoitti:Ali G- kirjoitti:Tonza133 kirjoitti:Eli se valmistaminen on laitonta, ellet lisää siihen marjoja tai hedelmiä tarpeeksi, jolloin siitä tulee lakiteknisesti viiniä tai olutta...
Mutta valtio menettää miljoona-tulot, talous menee syöksykierteeseen lamaa ja sitten kaikki on itkemässä kaduilla... En itse ole valmistanut kiljua... Siis miten siitä tulee lakiteknisesti viiniä tms. tuleeko veroja?
Regendos kirjoitti:Olen tässä miettinyt kuinkakohan kiljun valmistus onnistuisi. Löysin yhden ohjeen, jolla voi tehdä pienen annoksen kiljua 1,5l pullossa.
1l kädenlämpöistä vettä
2dl sokeria
2tl hiivaa
Nämä hämmennetään ja annetaan käydä 4-8 päivää jolloin saadaan 6-16% kiljua.
Se, mikä minulle tuli tässä mieleen, että mistäköhän saisi halvan mittarin aloholipitoisuuden laskemiseksi? Ei tarvitsisi arvailla kuinka vahvaa juomaa on saanut aikaiseksi - jos edes minkään vahvaa.
ValkeaLeidi kirjoitti:Regendos kirjoitti:Olen tässä miettinyt kuinkakohan kiljun valmistus onnistuisi. Löysin yhden ohjeen, jolla voi tehdä pienen annoksen kiljua 1,5l pullossa.
1l kädenlämpöistä vettä
2dl sokeria
2tl hiivaa
Nämä hämmennetään ja annetaan käydä 4-8 päivää jolloin saadaan 6-16% kiljua.
Se, mikä minulle tuli tässä mieleen, että mistäköhän saisi halvan mittarin aloholipitoisuuden laskemiseksi? Ei tarvitsisi arvailla kuinka vahvaa juomaa on saanut aikaiseksi - jos edes minkään vahvaa.
Voin tunnustaa tehneeni joskus kyseistä ainetta kyseisenkaltaisella ohjeella noin kymmenen vuotta sitten.. Maku on aivan hirvittävä, mutta pönttö menee sekaisin Suosittelen kotiviinimäisempää ratkaisua, ei tarvi miettiä oksentamista koko aikaa.. Voi kamala mitä sitä on tullut teini-ikäisenä tehtyä, yäk..
Regendos kirjoitti:Olen tässä miettinyt kuinkakohan kiljun valmistus onnistuisi. Löysin yhden ohjeen, jolla voi tehdä pienen annoksen kiljua 1,5l pullossa.
1l kädenlämpöistä vettä
2dl sokeria
2tl hiivaa
Nämä hämmennetään ja annetaan käydä 4-8 päivää jolloin saadaan 6-16% kiljua.
Se, mikä minulle tuli tässä mieleen, että mistäköhän saisi halvan mittarin aloholipitoisuuden laskemiseksi? Ei tarvitsisi arvailla kuinka vahvaa juomaa on saanut aikaiseksi - jos edes minkään vahvaa.
Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 24 vierailijaa