Greatest gold rush in human history begins december 2017

Salaliittoteoriat, paljastukset ja spekulaatiot suurista salaisuuksista esiripun takana
Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7115
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja Andromeda » 09 Tammi 2018, 12:24

https://youtu.be/fKaAl3RryDE
Greatest gold rush in human history begins december 2017
Video 20:15
Englanninkielinen tekstitys.

Onko tulevaisuuden bittiraha Bitcoin tai jokin muu lukemattomista muista bittivaluutoista? Tuon aika sitten tulee näyttämään meille. Mistä sitten voi tietää mikä bittiversio tulee menestymään parhaiten, siinä se pulma juuri onkin. Moni on jo ollut mukana muutamassa systeemissä jotka eivät kaiketi kovin hyvin sitten menestyneetkään. Onni suosii rohkeaa. Missä kulkee rohkeuden ja viisauden raja jota ei tulisi ylittää?

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4474
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 10 Tammi 2018, 10:23

Bitcoinin meno on ollut viime aikoina kuin aikamyrskyssä, kukaan ei tiedä seuraavaa hetkeä milloin tuo aikamyrskyssä olevan bitcoinin arvoa nostava kehitys loppuu ja Bitcoin romahtaa vaikka kymmenesosaan tämän hetken arvosta ja jää siihen. Bitcoinhan romahti 40% joulukuussa juuri ennen joulua yhdessä päivässä, todella vuoristoradassa oleva valuutta jos keinuu noin valtavissa heitoissa, tuota romahdusta ennen oli kyllä varoitus tietyiltä asiantuntija tahoilta jos osasi sen netistä etsiä, mutta mitä minä luin valuutasta sen enempää tietämättä vain netin pääuutisista, juuri ennen romahdusta päämedia kehui jopa kuinka hyvin tämä valuutta on kasvanut monin otsikoin, se kyllä jäi mieleen, mutta kun en pelaa epävarmojen sijoitusten päälle, niin en lähtenyt mukaan, tällä harhauttavalla uutisoinnnilla saatiin uusia valuutan ostajia mukaan Bitcoiniin sen arvon ollessa korkeimmillaan ja sitten se romautetaan viikon parin päästä 40%, tämä niin todistaa hyvin päämedian luotettavuuden, no en pahemmin löytänyt edes juttua romahduksesta, eli vaiettiin vielä siitäkin, mutta sentään joku kirjoitti todisteet siitä että romahdus todellakin tapahtui.
https://www.savonsanomat.fi/talous/Virt ... yi/1086744

Jokainen saa pelata omilla rahoillaan, mutta tämäkin epävarmuuden puoli on hyvä tuoda esiin bitcoinista.

Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7115
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Re: Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja Andromeda » 10 Tammi 2018, 13:01

Ehkä viittasit Petteri Järviseen? Onecoin siihen pyydettiin mukaan, en lähtenyt. Spacecoin siihen pyydettiin mukaan, en lähtenyt. Nyt ihan tällä viikolla on pyydetty mukaan Leocoin nimiseen systeemiin. Jostain syystä en jaksa uskoa että tämäkään olisi edeltäjiään parempi. Tuohon pitäisi sijoittaa 200 £ jolla pääsisi mukaan. Nämä kuten verkostomarkkinointikin perustuvat siihen että saadaan ihmiset tulemaan esittelyyn mukaan, niistä ei höpistä juuri mitään tarkempaa,ainoastaan esittelyissä. Ehkä teen tyhmästi kun en tälläkään kertaa aio lähteä mukaan. Tai sitten viisaasti kun en lähde.

Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7115
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Re: Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja Andromeda » 10 Tammi 2018, 20:21

Rothchild on luvannut romahduttaa talouden tänä vuonna. Perustuuko talous lopulta kultaan, hopeaan ja bittirahaan. Tähän asti pankit ovatkin luoneet rahaa tyhjästä.

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4474
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 11 Tammi 2018, 08:26

Näissä tämän vuoden tuhon visioissa on vilahdellu uskomattomia visioita joita ei aiemmin olisi edes voinut kuvitella joita kaavailevat globaalin eliitin demonistiset kärkihahmot kostoksi populismin noususta, Trump, Englannin ero, valta siirtyy populistisille puolueille yhä enempi yhä useammissa maissa eliitin rikosten paljastuttua, jne. Visioissa on vilahdellut se että tuhoavat digitaalisen rahan, niitä ei vain löydy yksi päivä tietoina mistään pankeista, konservatiivinen keskiluokka kärsisi tästä eniten joka olisi monelle heistä kuin maailmanloppu. Hyvää tässä on nyt se että tämä on tiedostettu todellisena uhkana Yhdysvalloille ja Trumpin käskystä nyt jenkeissä suoritetaan huhujen mukaan tämän pahaveliverkon pidätyksiä ja sotilasoikeuden tuomioita sisällissodan uhan takia puolisalassa, väitetään että Soroksenkin omaisuus on jo jäädytetty, ehkä mieskin jo pidätetty? Elämme todella epävakaata aikaa josta päämedia vaikenee pitkälti. En tiedä onko tuo kuinka mahdollista tuhota kaikki pankkitiedot, mutta näytti olevan mahdollista myös vaalikoneiden peukalointi, joka tapahtuikin väitetysti Clintonin omistaman vaalikone tehtaan kautta, koneita olisi peukaloitu Clintonin eduksi, päämedia käänsi tämänkin väärinpäin ja kertoi että Venäjä peukaloi Trumpin eduksi vaalituloksia, no on aika selvää jo että valehtelevat ja kaikesta eliittiä vaikeuttavasta vaietaan päämediassa ja Clinton olisi ollut suoraan globaalin elitin pelinappula, kuten aiemminkin Clintonit olivat. Systemaattinen asioiden vääristely ja salailu on seurausta siitä, että ostivat kaiken median viime vuosina isojen globaalien yritysten alle. No onhan vielä joku kanava jota ei ole ostettu. Eikös tämä jo kerro oudosta yksipuolisesta eliitin mediasta, voidaanko edes puhua enään mediasodasta, paremminkin oikea sana on media diktatuuri, jolla ohjataan päätäntä ja politiikka globaalin eliitin näkemyksiksi, valitetavasti heidän näkemys on muuttunut vihaksi populistisia ihmismassoja kohtaan ja jatkossa nämä suur rikolliset eivät erottele näkemyksiäsi kuinka populistinen olet, mutta eivät kyllä erotelleet ennenkään, sen huomaa seuraavasta linkistä.

Hiukan Soroksesta ja muista maailman tuhoajista.
http://timotarus.puheenvuoro.uusisuomi. ... ajat-top-3

Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7115
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Re: Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja Andromeda » 11 Tammi 2018, 09:37

http://magneettimedia.com/george-soros- ... ttolaiset/
Mahtaako Soroksen omaisuus olla oikein? Omaisuuden puolesta hän on pikkutekijä jos nuo luvut pitävät paikkansa. Rothchildin suvun omaisuudeksi arvioidaan n. 500 triljoonaa 500 000 000 000 000 000 000 dollaria.

Tuosta Soroksen omaisuuden jäädyttämisestä. Rothchild kontrolloi lähes jokaista maapallon pankkia, joten varallisuuden jäädyttäminen tuskin Sorosta tulee pysäyttämään. Mutta jos Fulfordin vuotama tieto pitää paikkansa, niin ei hän pääse Guantanamosta hoitelemaan busineksiaan. Toivottavasti tuo koko kerma on siellä tallessa, sitten voi vaikutuksia jo alkaa näkymään taloudessakin.
http://magneettimedia.com/george-soros- ... ikollinen/

http://magneettimedia.com/34909-2/
Globaalin taloudellisen ylivallan perustukset

Vastavalkean aiemmin julkaisemassa ja suomeksi tekstittämässä videohaastattelussa entinen finanssimaailman sisäpiiriläinen, rahoitusasiantuntijana työskennellyt Ronald Bernard kuvaili kokemuksiaan kansainvälisen talouseliitin palveluksessa. Kulissien takaa paljastui mm. valtioiden talouksien horjuttamista, suurimittaista rahanpesua, massojen manipulointia psykologisin keinoin ja suurelle yleisölle järkyttäviä asioita, kuten lasten hyväksikäyttöä ja jopa rituaalimurhia. (Viimeksi mainittujakin eliitin rikoksia on paljastunut aiemminkin – laillisine seuraamuksineen – vaikka valtamedia hännystelijöineen haluaakin esittää, ettei sellaisia ainakaan enää tapahdu, toim.huom.)

Uudemmassa haastattelussaan Ronald kuvaa tarkemmin kansainvälisen rahajärjestelmän rakennetta ja toimintaa. Hän kertoo Sveitsin Baselissa toimivasta Kansainvälisestä järjestelypankista (Bank of International Settlements, BIS) globaalin finanssimaailman päämajana, valtiollisesta vallasta riippumattomana ja kaikkien lakien yläpuolella olevana organisaationa – eräänlaisena vapaavaltiona – jonka tehtävä on säilyttää maailmanlaajuinen rahoitusjärjestelmä sellaisena kuin se nyt on. Kansainvälinen järjestelypankki on globaalin valtapyramidin huipulla oleva toimija.

Järjestelypankin alaisuudessa ovat Kansainvälinen valuuttarahasto IMF (International Monetary Fund) sekä Maailmanpankki (World Bank). Ne varmistavat pyramidin pohjalla olevien todellisten, reaalisten arvojen siirtymisen kohti huippua. Tämän ne Ronaldin mukaan tekevät mm. antamalla valtioille lainaa niin paljon, etteivät ne koskaan kykene maksamaan sitä kokonaan takaisin. Ne varmistavat strategiansa ”ostamalla” valtioiden hallitsijoita ja johtavia poliitikoita. Tällä tavalla IMF ja Maailmanpankki pitävät maita ja mantereita, kuten luonnonvaroiltaan rikasta Afrikkaa, otteessaan.

IMF:n ja Maailmanpankin alla ovat keskuspankit, kuten Euroopan keskuspankki EKP (European Central Bank, ECB) ja Yhdysvaltain Federal Reserve. Kansalliset pankit puolestaan toimivat hierarkiassa näiden alla. Oma tärkeä tehtävänsä järjestelmän ylläpitämisessä on myös Lontoon Cityn (City of London) kaltaisilla vapaavaltioilla ja Euroopan vakausmekanismilla (EVM), joka kuuluu kaikelta valtiolliselta lainkäytöltä suojattuihin toimijoihin.

Ronald Bernard korostaa sitä, että kaikki arvokas on pyramidin pohjalla, tavallisten ihmisten kansoittamassa ”todellisessa maailmassa”. Hänen kuvauksessaan pankkijärjestelmä on vampyyri, joka imee sieltä kaiken arvokkaan ja siirtää sen pyramidin huipulle – maailman harvalukuisen ”rikkaimiston” nautittavaksi.

Ronaldin mukaan velka, korko ja inflaatio ovat keskeisiä mekanismeja status quon ylläpitämisessä. Koko talousjärjestelmä perustuu velalle. Uusi raha luodaan velalla – nykyään täysin digitaalisesti – ja ihmisten ja kansakuntien velka lisääntyy jatkuvasti. Kaiken kurjuuden synnyttämisen tärkeänä mekanismina Ronald pitää korkoa, joka koko ajan rikastuttaa jo entisestään rikkaita ja köyhdyttää jo valmiiksi köyhiä. Samaa kehitystä ruokitaan inflaatiolla, jossa rahan arvon ja ostovoiman heikentäminen myydään suurelle yleisölle hintojen nousuna.

Entinen sisäpiiriläisemme käsittelee myös monikansallisia yrityksiä, jotka toimivat yhteistyössä globaalin eliitin kanssa. Hän mainitsee esimerkkinä lääkejäteille syntyneet miljardivoitot, kun valtiot sitoutuivat ostamaan valtavat määrät rokotteita torjumaan ”pandemiaa, jota ei koskaan tullut” (rokotteita, joita sittemmin jouduttiin tuhoamaan vaarallisten kemiallisten jätteiden tuhoamiseen erikoistuneissa laitoksissa).

Ronald kysyy haastattelun lopussa, mikseivät juuri mitkään poliittiset puolueet tuo esiin rahajärjestelmän kieroutuneisuutta ja esitä sen täydellistä uudistamista. Hänen mukaansa vastaus on ilmeinen: hallitukset ovat vain todellisen vallan lakeijoita, linkkejä tavallisen kansan ja eliitin välillä. Historia osoittaa, että poliitikkojen toimet ovat ainoastaan vaurastuttaneet jo entisestään varakkaita ja rikkaita. Äänestyskampanjoilla luodaan illuusiota siitä, että ihmiset pääsevät osallistumaan demokraattiseen prosessiin, että tehdyt ratkaisut ovat kansalaisten itsensä valtuuttamia.

Katsokaa ja jakakaa tämä Ronald Bernardin erittäin tärkeä ja selkeä esitys. Kiitos selkeydestä kuuluu myös Päivi Claylle, joka tekstitti runsaasti taloustieteellisiä termejä sisältävän haastattelun suomeksi.

Otsikkokuva: Wallpapersfan – Free HD Wallpapers ja TBIT (CC0) via Pexels.com; kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen

 

Lähde

Vastavalkea

Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7115
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Re: Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja Andromeda » 12 Tammi 2018, 09:33

Ronald Bernardin juttu taisi tulla joskus aiemmin Ylen kauttakin. Enää en sitä löytänyt areenasta. Sisäpiiriläinen vaihtoi puolta sen jälkeen kun häntä pyydettiin erikoistapahtumaan johon vain harvat ja valitut voivat päästä. Tapahtumassa uhrattiin ihminen nyt en muista oliko uhri lapsi vai aikuinen, se selviää siiinä ykkösjaksossa joka löytyy tuubista englanninkielisenä. Eliitti tekee kuukaudessa siis 80 miljardin euron voitot ja jos homma käännetään ylösalaisin meillä hallitus rankaisee kaikista huonommassa osassa eläviä työttömiä kaunistellakseen työttömyystilastoja. Soinille povaillaan jo virkaa pankkisektorille ensi syksyksi. Siellä fyrkkaa maksetaan vieläkin enemmän, voittaa ministerin liksan helposti. Ja näin kääntyy takki ja takki kääntyy näin.

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4474
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 12 Tammi 2018, 17:42

Ronald Bernardin ykkösjakso suomennettuna, kannatta katsoa mitä peliä pelataan, josta vaietaan päämediassa, koska päämediakin on vapaamuurareiden omistuksessa suomessa.
https://www.youtube.com/watch?v=CLkm9GdT9W8

Sanotaanko tietyt tärkeät henkilöt valitaan mukaan esim. Suomessakin vapaamuurareihin, ulkomailla he osallistuvat nyt todistetusti rituaaleihin joissa murhataan rituaaleissa lapsia, no kun menet sinne tietämättä todellista kuvaa mitä siellä tapahtuu, mutta olet kuitenkin tällöin mukana murhassa, jos myöhemmin tulet vaikeaksi heille tai eroat, niin sinua on helppo kiristää murhalla jossa olit mukana, kieroa ja tehokasta jotta alemmat loossilaiset pysyy mukana orja nuorassa globaalin eliitin tahdolle. Eikös olisi siis syytä saada Suomessakin salaseuralaiset kielletyksi korkeammissa viroissa ja eduskunnassa. Mutta tilanne onkin toinen, Suomeakin ohjaa salaseuralaiset, eli vapaamuurarit, he kannattavat globaalin nimeen, heitä löytyy useita Kokoomuksen kärkipaikoilta sekä vähemmässä määrin keskustasta ja SDP:stä. Onhan siellä nytkin pressaehdokkaana vapaamuurari. Sanotaanko että ovat vanhoillisia ja ainakaan ennen naiset ei olleet vapaamuurareita. Heitä on vain noin 7000 Suomessa ja silti he ohjaa salaseuran kautta suomenkin maata varsin suvereenisesti. Eikös Niinistökin vienyt suomen EU:hun ohi virallisen käsittelyn, tätä ja vastaavaa tapahtuu kokoajan, nyt Suomea vedetään EU:n yhteiseen puolustukseen, liittovaltioon, Natoon, TTIP sopimuksiin, jne.
Mikään noista ei liene kuitenkaan kansan etu, mutta on globaalin eliitin etu.

Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7115
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Re: Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja Andromeda » 13 Tammi 2018, 11:37

Lakiin sorvatusta aukosta vietiin Suomi EU:iin sanotaan Emumunaus kirjassa ja arkkitehteinä Lipponen ja S.Niinistö. Ja ehkä muutama sana tuosta Natosta myös. Ennenkuin ensimmäiset Nato yhteensopivat Hornetit tulivat Suomeen, niin meillä oli jo olemassa Nato yhteensopivat vedenalaiset kuuntelulaitteet. Tuo pyramidirakenne on Bernardin mukaan myös EU:n vallankäytössä. Kaikki informaatio menee ylöspäin huipulle asti ja alaspäin vain sen verran mitä kunkin tason tarvitsee tietää, jotta pystyvät työnsä tekemään. Takavuosina aina varoiteltiin jos joku oli lähdössä mukaan verkostomarkkinointiin että älä lähde se on pyramidihuijaus. No aika moni noista olikin ainakin siinä mielessä että hommelin alkuun laittanut hemmo pystyi tappamaan,systeemin heti kun oli siitä riittävästi tahkonut rahaa. Markka aikana eräs yhtiö jonka päämaja oli Saksassa sieltä eräs veti ulos pari miljoonaa D-markkaa ja Saksan verottaja sitten jäädytti systeemin ja moni timanttimyyjä vei hommelin oikeuteen koska heillä oli valtavat provisio-oikeudet rakentamaansa verkostoon.

Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7115
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Re: Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja Andromeda » 16 Tammi 2018, 14:14

Miten paljon eliitti pystyy vaikuttamaan kryptovaluuttojen arvoon kun käytettävissä on miljardeja ja jopa triljoonia euroja tai mikä rahayksikkö nyt kulloinkin on kyseessä. Bitcoin joka lienee tunnetuin senkin arvo on heitellyt melkoisesti. Mutta kun on satoja muitakin bittivaluuttoja, mitkä tai mikä näistä sitten tulee lopulta jäämään käyttöömme, siinä kymmenien ellei satojen tuhansien eurojen kysymys. Mutta tarvitaan myös ilmeisesti kultaa tai hopeaakin jatkossa kryptovaluutan lisäksi.

Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7115
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Re: Greatest gold rush in human history begins december 2017

ViestiKirjoittaja Andromeda » 29 Maalis 2020, 12:16

viewtopic.php?f=41&t=3666#p52341
Talouden alasajosta tosiaan oli olemassa merkkejä jo vuosia aiemmin.


Palaa sivulle “Salaliitot ja salaseurat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa