Izabela ja false flag isku

Salaliittoteoriat, paljastukset ja spekulaatiot suurista salaisuuksista esiripun takana
A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 17 Huhti 2024, 05:59

Jatkoa edellisestä ilmestyskirjan ennusteista:

Miten viimeisessä pedon valtakaudessa kävisi ilmestyskirjan mukaan, tulkitsijana Pastori Olavi Rouhe kirjassaan ilmestyskirja vuodelta 1998, osoitan kuinka nyt ollut korona pandemia istuu täysin siihen mitä kuvattiin tulevaksi, 1998 ei ollut vielä varsinaista pedon valtakautta koska siihen liittyy tietyt kriteerit jotka selviää kohta.

Olavi Rouheen Ilmestyskirjassa mainitaan näystä jossa pedon valtakunta heikkenee sen takia että ihmisille paljastuu että heitä on huijattu, huijaajana on peto, eli kansakuntien yhteenliittymät, aikoinaan Rooman valtakunta, nyt seitsämännen viimeisen pedon pään aikana EU jonka apuna on USA, toimieliminä WHO, eli maailman terveysjärjestö sekä YK ja eri maiden politiikkaan tunkeutunut WEF eli maailman talousfoorumi, jne, taas Bilderberg ryhmä ohjaamassa kehystä pedon suunnitelman varmistamiseksi. Olavi Rouheen kirja on kirjoitettu 1998 jolloin tätä tilannetta mikä nyt oli ja osin vieläkin on ei ollut siinä mielessä että olisi käytetty pakkokeinoja, huijattu pandemialla, WEF:än nuoret johtajat, politikot nostettu kaikkialla valtaan joilla ei ole omatuntoa, valittu psykopaattisia henkilöitä koulutettavaksi johtamaan, tätä tilannetta ei ollut 1998, minkä näimme talvena 2022.

Tuolloin kaiken hulluuden katkaisi sota sekä sitä ennen laajat mielenosoitukset pakkokeinoja vastaan, mutta senkin jälkeen mentiin valheessa, kysyttiin, eihän sinulla ole koronaa jos menit sairaalaan, kusetusta johon ihmisten pitäisi herätä, näytti silti että vain osa olisi silloin herännyt ja peto voi luoda samat hulluudet taas seuraavasta syksystä lähtien. Hallituksellamme ei ollut mitään omatuntoa, kuten ennustus ilmoittaa että pedon toiminnan merkkinä on pakkokeinot ja omantunnon puuttuminen päättäjiltä, mutta aina aiemmin rokotteet on vedetty pois paljon paljon pienemmistä syistä, miksi nyt ei toimittu?! Mihin päättäjien omatunto katosi?
Tämä kaikki tapahtunut todistaa että olemme juuri nyt pedon seitsämännen pään vaikutuksen alaisena edelleen 2024, uusia pahempia pakkokeinoja valmistellaan EU:n ja WHO:n yhteisestä toimesta, samaan aikaan nousee esiin paljastuksia jotka vie uskottavuutta näistä päättäneiltä.

Tämän pitäisi loppua siten että ihmiset herää siihen että heitä on huijattu, seuraava ennuste kertoo että maailman johtajia pidätetään sekä esim. väärä profeetta pidätetään mitä WHO on, vääriä profeettoja löytyy monia muitakin. Seuraava näky kertoo tästä.

"Sitten näin, että peto ja maailman kuninkaat sotajoukkoineen olivat kokoontuneet yhteen käydäkseen taisteluun ratsastajaa ja hänen sotajoukkoaan vastaan. Mutta peto otettiin kiinni, samoin väärä profeetta, joka pedon nimissä oli tehnyt tunnustekoja ja johtanut harhaan sen merkin ottaneet ja sen kuvaa kumartaneet ihmiset."... Heidät heitettiin tyrmään ja loput saivat surmansa miekasta joka lähti ratsastajan suusta, eli heidän väärät tekonsa paljastetaan koko maailmalle ja heidän asemansa, omaisuus hävitetään ja heidät häpäistään, tätä ei ole vielä tapahtunut, toki väitetään pidätetyn se ja se, mutta sitten vasta kun Leyen pidätetään ja tuomitaan julkisesti on sen aika. Nyt ei vaikuta yhtään siltä että yleinen mielipide lähtisi tämän taakse, vaan on luotu Venäjä viha ja sodat peittämään tapahtuma. Nyt käytävä sota, se luo monipisteisen maailmanvallan ja pedon suunnitelma yhdestä maailmanvallasta kaatui jo, mutta peto tietysti jatkaa länsimaissa edelleen ja vaikuttaa koko maailmaan YK:n ja WHO:n kautta.
Monet merkit viittaa jo pedon vallan murenemiseen, mutta sen lopullinen aika ei ole vielä.

"Minä näin, kuinka taivaasta tuli alas enkeli, jolla oli kädessään syvyyden avain ja isot kahleet. Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja s*atana ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi. Enään ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa."

Tämä ennuste on tulevaisuutta, mutta lähellä. Miten tuhatvuotinen pedoton aika toteutuu?

Minä näin niiden sielut, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa (eivät kumartaneet hallitustamme, EU:ta eikä sen uutta normaalia, maskit turvavälit, rokotukset, pakkokeinot) eivätkä olleet ottaneet pedon merkkiä otsaansa eivätkä käteensä (digi id passit ja mRNA rokotteet ja muu vastaava kehitys, kuten eugeniikka). He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä kristuksen (luonnonmukaisuus, luontainen immuniteetti, omatunto, ym.) kanssa tuhat vuotta. Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat ( erittäin pitkä aika) vuotta oli täyttynyt."

Jaaha, näyttäisi siltä että tuossa puhutaan sielujen jälleensyntymästä ja monia rokotteita ottaneet eivät synny uudelleen pitkään pitkään aikaan rokotteen jonkin vaikutuksen takia ja näin muodostuu maailma jossa on ihmisiä joilla on muutakin kuin lampaan osa auktoriteettejä kohtaan, muodostuu uusi maailma jossa syntyy enemmistönä rokottamattomien inkarnaatio, jälleensyntymä. Tuhatvuotinen aika jolloin petoa, sen hallituksia ei synny eikä lohikäärme saa otetta lampaista koska niitä ei ole syntynyt riittävästi. Myös se ettei monta kertaa rokotetut saa lapsia tai sen saanti on erittäin vaikeaa vaikuttaa suoraan heidän poisjääntiin, perimä katkeaa pedon kumartajilta, maailma muuttuu.

Kerrataan, eli loppu pedolle alkoi tästä:
"Sitten näin, että peto ja maailman kuninkaat sotajoukkoineen olivat kokoontuneet yhteen käydäkseen taisteluun ratsastajaa ja hänen sotajoukkoaan vastaan. Mutta peto otettiin kiinni, samoin väärä profeetta, joka pedon nimissä oli tehnyt tunnustekoja ja johtanut harhaan sen merkin ottaneet ja sen kuvaa kumartaneet ihmiset."... Heidät heitettiin tyrmään ja loput saivat surmansa miekasta joka lähti ratsastajan suusta, eli heidän väärät tekonsa paljastetaan koko maailmalle ja heidän asemansa, omaisuus hävitetään ja heidät häpäistään."

Eli juuri ennen suurta sotaa, todellakin monien mielestä nyt yritetään luoda lähiidästä käsin kolmatta maailmansotaa, Venäjän akselikin on epävarma, ei tarvita kuin Putinin syrjäytys. Juuri ennen kaiken tämän puhkeamista peto pidätetään näkyjen mukaan, mutta sitä ennen se paljastetaan mikä on jo käynnissä.

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 26 Huhti 2024, 07:51

Izabela lukee Kööpenhaminan pörssin tuhoisaa tulipaloa. Tämä vanha rakennus on siitä erikoinen että sen katolla on torni, jonka ympärille on kiertynyt neljä lohikäärmettä symbooliksi siitä kenellä se valta ja mammona on. Toisessa maailmansodassa sai vielä laittaa hävittäjiin omia merkkejä, näinpä yhdessä Saksan Me 109 hävittäjässä oli merkki lentävästä siivellisestä käärmeestä, tätä Messerchmittiä lensi Saksalainen aatelinen. Oudointa on se että ufokirjoista löytyy tapaus jossa henkilöt kohtasi autiomaassa laskeutuvan suuren kiekon, nämä yli kaksimetriset humanoidit puhuivat telepaattisesti ja kertoivat että heillä oli niin valtavia aseita että he pystyisivät hajoittamaan kuun, keskustelu oli sotaisan ja närkästyneen oloista ja heillä kaikilla oli rinnassa sama lentävän käärmeen merkki. Kävi kuten näissä yleensä käy ja nämä näkijät ei muista mitään tapauksen lopusta, ainoastaan sen kun alus poistui. Gurdjieffin mukaan tämä johtuu henkisestä tasoerosta, nämä henkilöt oli 60-luvulta ja unessa, eli kolmas taso ja jo yli kahden eron tasoero johtaa kykenemättömyyteen ottaa vastaan tietoa, eli tasolta kuusi, mikä on ihmisen saavutettavissa, mutta he olivat selvästi sotaisia, demoneita sanoisin, joku toinen että vastaanottajat eivät kyenneet saamaan oikeaa tietoa, en tiedä, mutta olen sitä mieltä että taantuva eliitti on ollut pitkään demonien vallassa ja käyttäneet tyhmyydessään demonien merkkejä paljastaen itsensä. Toki pahuuden merkit meni ennen pelotteesta muttei pure samanlailla enään.

Izabela lukemaa:
Neljä lohikäärmettä on tuhottu Tanskassa, symboliikka joka edusti valtaa paholaisen kanssa on nyt kaadettu. Tämä tuhotyö edustaa syvää näkemystä vallan loppumisesta ja samalla viesti "vapaamuurari" eliitille heidän tulevasta lopusta. (paholainen pettää lopussa omansakin.)

Lohikäärmeet ovat menossa alas, heillä ei ole enään valtaa talouteen ja muuhun.

Koko rakennus oli ennen paloa tartunnan saanut erittäin tiheällä energialla, negatiivisellä energialla ja tuli pudistaa. Alussa Izabelan eteen oli kuin valtava peitto laskettu, jotta hän ei näe kuka tämän takana on, mutta väittää ihmisten aiheuttamaksi.

Symboolisesti Izabela näkee suuren lohikäärmeen pienenevän ja pienenevän kunnes siitä tulee pieni lisko joka on täysin vaaraton.

Tämän hän sanoo johtavan politikkojen, korkeassa asemassa olevien pidätyksiin ja tämän hän näkee tulevan hyvin pian. Tanskalaiset kuulevat oudoista pidätyksistä, sairastumisista, kadonneista, tai tavoittamattomissa olevista. (eikös se Tanskan pääministeri ollut yksi pahuuden ilmentymä koronahuijauksen aikana, Marinin jäädessä hopealle.)

Ketjureaktio pidätyksistä, ym. jotka leviää Tanskan ohella Norjaan ja Ruotsiin. (Nyt kysyn miksei hän mainitse Suomea, on selvää että Tanska tulee sulkemaan vapaan rajansa Saksaan kuuluen eri ryhmään Saksan erotessa EU:sta, mutta Suomi ei voi kuulua kuin Ruotsiin ja Norjaan EU:n hajotessa, jollei meidän kohtalo ole eri? Eli jääkö Suomi täysin itsenäiseksi maaksi ilman mitään löyhääkään liittoa? Siltä tämäkin rivien välistä luku vaikuttaa ja onhan hän sanonut aiemmin että Suomi saa takaisin oman markkansa ja naapurimaiden olevan hiukan kateellisia itsenäisen valintamme johdosta, mutta käykö näin?)

Uuden taloudellisen järjestelmän alku tuhota vanha imperiumi.

Maan ympärillä tapahtuu monia asioita, jotka eivät ole puhtaita. Tämä on enemmän kuin merkki, meillä on korteissa tähdet kuin symboolinen merkki siitä että suuria muutoksia on tulossa, muutoksia vakauteen, eikä yksien lohikäärmeiden suihin.

Izabela saa vision keskenkaiken että Norjassa ja Ruotsissa syttyy tuleen vastaavia vanhoja maamerkkejä. (Näinpä, seinät kätkee energiaa vaikuttaen aikojen läpi energiallaan tähänkin aikaan. energioita voi aistia luonnossa tai teollisuusalueella tai kirkoissa hyvin erillaisina. Itse kun menen syvään meditaatioon, puutalo alkaa paukkumaan kesälläkin kuin pakkasella, itse uskoisin sen juontavan toisen osapuolen negativioiden purkautumisesta rakenteista.)

Lohikäärmeet palavat, siinä on suurta symboliikkaa 2024, sitä ei pidä unohtaa, kukaan ei loukkaantunut tulipalossa.
The Copenhagen Stock Exchange Fire?
https://www.youtube.com/watch?v=EXZFOR9mZ_c

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 16 Touko 2024, 06:20

Seuraavassa Izabela kuvailee näkyjä lento MH 370 tapahtumista sekä Malesian muuttuvaa tilannetta, laitan sulkuun omia kommentteja ja poimin tärkeimmät videosta.

Hän näkee näyn että Malesian viidakosta tulee valtava käärmeiden määrä näkyviin kulkien kohti valtamerta jossa ne hukkuisivat. Myöhemmin hän itse tulkitsee näyn symboolisena jossa pahuus mikä vallitsee vielä Malesiassakin, sen takana olevat yrittävät paeta kohtaloaan piiloista veteen jossa hukkuisivat, pahoilla ei jatkossa olisi näin paikkaa minne mennä, tämä olisi maailmanlaajuinen tapahtuma mikä on jo käynnistynyt (mm. Venäjällä, Putinin määryksestä kaikki rokotehuijaukseen ja siihen liittyvän rikokseen on pidätettynä Venäjällä. Pahuus mikä vallitsee maan päällä juontaa aina Egyptin hallitsijoihin asti jotka ei olleet ihmisiä alunperin, vaan tulivat tänne tähdistä halliten ja tuhoten ja vihaten kehittymättömämpiä etelässä asuvia heimoja, ainakin siitä asti tämä hulluus on jatkunut ja nyt se tulisi päätökseen monien ennusteiden mukaan ja näyttää alkaneen jo Venäjältä leviten todennäköisesti Brick maihin, Izabela näkee myös Venäjän delekaation Malesiassa keskustelemassa tärkeistä asioista mikä viittaa tähän).

Venäjän delekaation lisäksi Izabela näkee kahden Malesian kuninkaallisen pidätyksen.

Kukaan ei säästy tästä pidätysvimmasta joka on tulossa. (kuten jo sanoin, se on jo alkanut Venäjältä käsin. Kyseessä oli Maailman talousfoorumin ohjaama kansanmurha, kansan vahingoittaminen ja alistaminen johon EU komissio ja osa Soroksen mepeistä sekä yuongleaderit oli kytkeytyneet, hallitukset, puolueiden johto varastettu globaslismin agendalle kuten Väyrynen kuvaili nyky keskustaa. Yritys luoda maailmanlaajuinen itsevalta pienelle eliitille joka jäi kesken Ukrainan sodan alettua. WHO pandemiasopimusta ajetaan edellen läpi joka liittyy tähän jolla voidaan sulkea yhteiskuntia ja ohjata talouksien romahtamista tekaistuin pandemia epäilyin ja pakkopiikittää rokotteilla jotka nyt myönnetään aiheuttavan valtavia terveysongelmia, kuten Astra Zenecan myönsi, passit luotiin kieltäytyjiä varten jolla heidät ajettiin yhteiskunnan ulkopuolelle, kiristystä, mielivalta oli huipussaan yuongleader WEF Marinin hallituskaudella, tietysti tämän pitää loppua ja se on nyt alkanut.)

Valtava ufo aalto merellä Vietnamin ja Brunein välillä. (Sielläpäin on yksi "Bermudan" kolmio. Viimeiset Skinwalker ranchin tutkimukset osoittaa että vastaava kolmio mikä Skinwalkerin alueella on, sen avautuessa muodostuu aikasilta, mutta maahan, eli sisäänpäin, maan materiaan, ei avaruuteen, eli ufot mitä nähtäisiin, esihistorialliset eläimet, valtava pahuus jo Egyptin maan ulkopuolisten hallitsijoiden ajoilta asti tulisikin maan eri aikakausilta. Hiukan vastaava ilmiöhän on varsinkin Brittien linnoissa joissa kummittelee, yksi teoria on se että kivimuurit taltioi psyykkistä energiaa menneiltä ajoilta ja sen voi aistia aisteilla jotka ovat auki, Intiaanit sanoo että Skinwalkerin maa on kirottua, ilmeisesti se on taltioinut pahuutta, psyykkistä energiaa aikoinaan ja alueella sijaitsee selvästi aikaaukko tai pelkästään aikaaukko, koska historia on täynnä pahuutta näihin päiviin asti, jo Egyptin hallintoaikana he loivat eläimiä jotka oli epäsikiöitä, pahuutta luonnon luomaa vastaan, Jumalan luomaa vastaan.)

Tulee aika jolloin ihmisten intuitio vahvistuu paljon enemmän kuin nyt on. Ihmiset heräävät ja he tuntevat jotain olevan ilmassa, he tuntevat tämän ja sen myös tapahtuvan. (kyllä, tyynenmeren apinakokeet osoittavat näin käyvän. Nyt syntyvät tähtilapset ja muut jopa Izabela itse, saamme samat kyvyt heiltä. Varmasti yksi syy lapsien rokottamiseen oli tässä, estää tuleva kehitys, kehitys intuitiossa joka on jo käynnissä.)

Lento MH 370 josta izabelan mukaan olisi kuvia että kone meni portaalin kautta jonnekin. Izabela näkee että lennon lentäjää käskettiin kääntymään takaisin mutta hän ei kääntynyt, oli myös voimakasta radiohäiriötä. (syy kääntymättömyyteen voi olla myös radiohäiriöissä sekä lennonjohto on nähnyt valtavan myrskyalueen, uskoisin näin.)
Seuraavana näkyy kirkas valo, sen jälkeen ovet avautuvat ja ihmiset tulevat ulos koneesta.
On outoa sanoa että lentokone teki laskeutumisen, mutta ei tänne vaan jonnekin muualle, ei viralliselle kentälle. Matkustajat saavat ohjeet, aikanaan voitte ottaa yhteyden lähiomaisiin. Izabela ei voi sanoa heidän olevan panttivankeina mutta eivät pääse pois sieltä paikasta jossa ovat. Ei ole mahdollista tulla. Hän näkee olentoja matkustajien kanssa, jotka ovat jotenkin kehittyneempiä tai henkisempiä. Sen mitä koneelle tapahtui oli tarkoitus tulla esiin 2017, mutta se tulee ulos paljon myöhemmin, kuin ihmiset eivät olleet valmiita hyväksymään tapahtunutta. He odottavat saapujia, lisää saapujia, eikä Izabela osaa sanoa miksi, pitää tulla uusi ryhmä ennen kuin he voivat palata. (Ehkä portaalin pitää olla auki jotta sitä kautta voisi palata, tällöin he olisivat jopa tulevaisuudessa, ei vielä osata portaalien kautta hallittua siirtymistä tai menneisyydestä muukalaisten tulon ajalta.)
Korttien mukaan pakko nähdä asiat eri perspektiivistä tai eri valossa tämän ymmärtämiseksi.

Highlights Malaysia + Flight MH370
https://www.youtube.com/watch?v=4eoSYHP2nKE

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 10 Kesä 2024, 08:29

Izabela oli tauolla ja hän on palannut uusin lyhyin tiedotuksi.

Dick Schoof - Uusi Alankomaiden pääministeri?
Ensimmäinen koskee Alankomaiden pääministeriä, joka on ihan muuta kuin kansa äänesti. Pääministeriksi valittiin kovan linjan globalisti, vasemmistosta kylläkin, mutta se ei merkkaa nykyisin enään mitään. WEF on vallannut puolueita alleen laidasta laitaan. Valveutuneimmat Alankomaalaiset on valinnasta hyvin huolissaan, Hollantilaiset äänesti muuta ja saivat silti deep stateen kuuluvan CIA miehen pääministeriksi! Pysyykö hän vallassa? Izabelan mukaan ei pysy. tämä on hyvin mahdollista, jos seuraa EU komission tiukempaakin tiukemmaksi kaavailemaa valvontaa, puhevapauden riistämistä perusteella että on vain yksi virallinen totuus muun tiedon ollessa kaavailun toteutuessa rikollista, niin se kertoo sen että heidän valtansa pysyy pystyssä enään pakkovallan avulla ja kukaan järkevä ei tällaista halua kehittyneissä yhteiskunnissa. WHO kaatui myös ylimielisiin vaatimuksiinsa, enemmistö maista ei niihin suostunut! Suomi tietysti olisi suostunut pakkovaltaan. Globalistien valtamediat kertoo jo rokotekuolemista Usassa! EU komissio joka ajoi kiihkeästi rokotepakkoja, passeja, sulkutiloja, heidän päälle on noussut synkkä pilvi toiminnasta joka oli hyvin vahingollista kansalle, aivan kuten Izabela näki jo aikoja sitten käyvän.
https://www.youtube.com/watch?v=aiuUHtB8Yvk


Ehkä vielä mielenkintoisempi katsonta Izabelalta on Trumpin lähiajan kohtalo.

Trumpin poliittiset vastustajat hommaavat isolla rahalla rikossyytettä Trumpille! Trumpin suurimmat vastustajat alkavat Soroksesta joka itse on suurrikollinen ollen WEFfin kunniajäsen sekä manipuloi koko EU:ta. Tässä on sekin, että jos Trump joutuu vankilaan niin kaikki aikaisemmat presidentit on myös jatkossa mahdollista laittaa vankilaan esim. sotarikoksista, mutta se ei näytä enään haittaavan deeppareita, he eivät enään suojele edes omiaan, koska Trump on suurin uhka pakkovallan toteutumiselle toteutetaan se jo omien kustannuksella, shakissa sotilaat on syötävissä, voidaan myös kysyä missä määrin muukalaiset ohjaa tätä mielettömyyttä? Uvarovin mukaan he ovat takana haluten sterilisoida koko maan väestön, se olisi rotumme loppu, monet kuuluisimmat ufotutkijat ovat samaa mieltä että Usa on tehnyt sopimuksia muukalaisrodun kanssa, kyse olisi tällöin maan ulkopuolisen rodun vallankaappauksesta koska Usa on lännen veturina ja olen itse sitä mieltä että pahat voimat ohjaavat mutta heidän valta on sama kuin loisen. Izabela näkee että Trump saattaa joutua jopa vankilaan, muttei kauaa istuisi siellä ja Trump käyttää hyväksi vastustajien siirtoa. Voittaako hän silti vaalit? mielestäni hän voittaa koska lähes jokainen jenkki tajuaa että kyseessä on polittinen ajojahti ja haluavat eroon deeppareista. Trumpin aikana Usan talous kasvoi paremmin kuin koskaan ja nykyinen deepstaten nukkepressa ei osaa muuta kuin syytää rahaa sotatantereille. https://www.youtube.com/watch?v=mcmWA7pQMqI

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 17 Kesä 2024, 07:54

Izabela katsoo loppuuko "elokuvan" esittäminen.

Nyt oli isoa juttua valtamediossa kuinka entisen pohjoismaisen vastarintaliikkeen ääri aktivisti puukotti Oulussa ulkomaalaistaustaista alaikäistä, onneksi kukaan tässä ei kuollut, mutta samoihin aikoihin Oulussa sattui toinenkin puukotus jossa ulkomaalaistaustainen puukotti ja uhri kuoli! ja tästä kuolemaan johtaneesta isommasta jutusta valtamediat ei tehneet mitään sen suurempaa juttua??? Kumpikin on tuomittavaa, mutta kuinka meille esitetään elokuvaa kuka on paha ja kuka ei, mikä muka on oikein ja mikä ei. Trump on jälleen ajojahdin kohteena mutta Soroksen vallan symbooli, nykyinen Usan pressa jonka valta saatiin väärennetyin vaalituloksin, hänen sotakiihkoilusta ei puhuta mitään pahaa, todellakin menossa elokuvaa joka haisee, tämän takia seuraan myös Umv lehteä joka mainitsi myös tämän toisen puukotuksen joka johti kuolemaan, minulla ei ole mitään ulkomaalaisia vastaan, sanoisin että se ei katso väriä tai alkuperää, kuka tekee tappoja tai murhia.

Sosiaalisen median mukaan elokuva mitä meille nyt esitetään loppuisi tänä vuonna. Izabela katsoo onko näin kuitenkaan?
(Omasta mielestäni vuosi 2024 on suuri käännevuosi, jolloin varmana pidetty WHO:n pandemiasopimus kariutui, kahden vuoden välein julistettavat poikkeustilat on kumottu. EU:n vaalitulokset johti globalismin Soroksen vallan heikentymiseen, jopa niin että Ranskan toinen vallankumous on tulossa vaiheeseen jossa alkaa toimenpiteet, nimittäin Macron on pakotettuna pitämään ennenaikaiset vaalit ja ennakkosuosikki on Marine Le Ben, joka ajaa vaaleilla valitsemattoman EU komission vallan loppua tai Ranska eroaa EU:sta, Ranskan ero johtaa suoraan EU:n alkavaan hajoamiseen, EU komissio on tässä vaiheessa kiven ja kannon välissä, tämä johtaa jokatapauksessa muutokseen Le Benin pitäessä kiinni vaalilupauksistaan. Kolmas on Trumpin valtaantulo, hän on ylivoimainen enakkosuosikki, joka on nyt uusin suunnitelmin lopettamassa Naton rahoituksen muilta mailta mikä on Naton loppu mm. EU:ssa, valtava muutos voimasuhteissa joka pakottaa EU maat palaamaan ittsenäisemmiksi, Trump on uhannut riistää yksityisen WHO:n vallan, mikä tuskin on mahdotonta. Soroksen väriliike näkee punaista, koska Trump on vanhoillinen, kannattaen perheyhteisöjä, nähden kaiken muun rappion alkuna, mitä se onkin, tahallista rappioon ajamista, yksilöitä on helpompi valvoa ja mitä hajanaisempia ryhmiä sen helpompaa, sen heikompia. Kuten jo tästä näkee, pelkkää muutoksen jälkeen muutosta lähivuodet.)

Korttien mukaan "elokuva ei loppuisi vielä tänä armon vuonna 2024, mutta tulisi suuria läpimurtoja lisää. Olemme tulleet risteykseen, se on joko oikea tai vasen, elämä tai kuolema. Jotain loppuu korttien mukaan tänä vuonna.

Uusi alku alkaa, mutta elokuva mitä esitetään lähinnä medioissa ei lopu vielä.

Kultainen aikakausi on kuitenkin lähellä Izabelan mukaan, koska esiin nousee paljon oikeutta, paljon totuutta ja se avaa keinon lopetaa näytelmä. Mutta se ei lopu tänä vuonna. Elokuva jossa nyt elämme, se kaatuu, se tuhoutuu, sen päälle voimme rakentaa jotain parempaa kun se on poissa ja sen jälkeen elämme harmoniassa, rakkaudessa ja rauhassa ja se on kuin äiti maa, naisenergia hallitsee jälleen ja muskaa vanhan järjestelmän, jotta voimme elää sopusoinnussa toistemme ja luonnon kanssa.( en näe aivan tällaista, lähinnä voitimme valtavan pahuuden mikä oli jo noussut uhaten koko ihmiskunnan jatkuvuutta mm. rokotteiden muodossa, Nostra tästä varoittikin, että 1999 laskeutuu taivaista pahuuden ruhtinas, mielestäni se myös laskeutui konkreettisesti, tärkeimpien parlamenttitalojen yllä nähtiin kolmio pyramidi alusten leijuvan tuntikausia, ne myös videokuvattiin, jopa Pentagonin yllä viimeksi 2017, vähän ennen kuin pahuus sai vallan, filmeistä näkee että valtavissa aluksissa oli jonkinlaista häivetekniikka, Valery Uvarov näitä tutki ja löysi historiastamme vastaavan aluksen laskeutumisen 15000 vuotta sitten, muukalaiset vaati koko maan väestön sterilisoinnin, samaa mitä rokotteilla on nyt yritetty! Minusta näyttää että vallankaapaus mitä muukalaiset ajoi manipuloiden poliittista päätäntää on hävitty.)
Will we see an end to the “movie” this year?
Tarot by Izabela https://www.youtube.com/watch?v=NbLqQ_bMqX8

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 28 Kesä 2024, 07:01

Kroatia.

Kerron mitä itselläni nousee mieleen Izabelan katsonnasta Kroatialle. Meri värjäytyy punaiseksi, kyse voisi olla kuin näystä mikä on tulossa.

Kaksi isoa huvivenettä törmää toisiina, itsellä nousee mieleen kahden ennen samaan suuntaan vetävän eliittisen ryhmän yhteistyön muuttumisesta painajaiseksi, yhteistyö on loppu, he menettävät tällöin myös voimaansa.

Taistelua rajan tuntumassa sekä suuri rahanpesu paljastuu, politikot joutuu epäsuosioon sekä oma valuutta palaa ehkä kroatiaan, aiemmat merkit viittaa juuri tähän sekasortoon, siitä muodostuvaan muutokseen, EU eroon jopa?

Izabela näkee monien Kroatialaisten muuttaneen ulkomaille, mutta he palaavat. Näkisin EU:n sukeltavan taloudellisesti mm. halvan Venäjä kaasun ja Öljyn poikotoinnin seurauksena sekä turha sota nielee taloutta, politikot on muuttuneet maailman talousfoorumin eliitin edustajiksi mikä vie pohjan pienyrityksiltä, talous sakkaa, mutta tätä ajavan eliitin yhtenäisyys ei kestä. Kroatialaiset palaa kotimaahan töiden vähetessä EU:ssa.

Izabela kertoo että yritysten avaaminen on helpompaa tulevassa, mikä kertoo EU byrokratian lopusta, tämä johtaa talouden kohentumiseen Kroatiassa. Kysymys kuuluukin kuinka laajaa tämä EU:n yhtenäisyyden loppu on?

Kroatia joutuu päätöksistään erota globalistien linjasta terroriiskujen kohteeksi, viinejä tai tuotteita myrkytetään, jotta Kroatialaiset tuotteet ei tekisi kauppaa. Suurempaa vahinkoa eivät onnistu kuitenkaan Izabelan mukaan, mutta sabotaasit leviää mahdollisesti myös öljyvarastoihin.

Myös outoja maanjäristyksiä tulisi Kroatiaan jotka ei vaikuta luonnollisilta, mutta tuhot jää mitättömiksi verattuna Turkin järistyksiin, joita epäillään edelleen Haarpin kaltaisen laitteiston tuhotyöksi, laitteistot jotka pystyvät muodostamaan maanjäristyksiä. Ilmeisesti Kroatian maaperä ei ole riittävän altis suurille maanjäristyksille ainakaan tällä hetkellä. Izabela näki ennakkoon Turkin suuren maanjäristyksen jopa ajallisesti. Osa järistyksistä on täysin luonnollisia ja ne ovat lisääntyneet valtavasti 2000 luvulle tultaessa, johtuu avaruudessa olevasta energiapilvestä minkä läpi aurinkokuntamme kulkee juuri nyt, mutta jos poliittisen muutoksen seurauksena ilmaantuu suuria maanjäristyksiä, voidaan epäillä tuotettuja maanjäristyksiä, pelotteita, uhkauksia, kostoja ja tällä hetkellä takana ovat maailman talousfoorumin ideologiaa ajavat ryhmät, YK agendoja ajavat ryhmät, mikään maa ei saa erota ruodusta tai heille tulee taloudellisia pakotteita, kuten EU tekee sitä jo suoraankin, demokratiaa ei sallita, sallitaan vain sanelu politiikka joka ei ole ihmislähtöistä.

Korteissa tulee täsmennystä, politikot jotka lähti maailman talousfoorumin /EU:n epäoikeudenmukaisen politiikan ajamiseen tuhoten maansa, joutuu nyt tuomiolle Izabelan mukaan, tuomio on erillainen kuin oletimme.

Highlights Croatia
https://www.youtube.com/watch?v=m45XDQ7aTP0

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 30 Kesä 2024, 09:25

Seuraavassa Izabela katsoo onko vielä tarvetta säilyttää ylimääräistä ruokaa ja vettä jonkin tulevan pandemian, katastrofin vuoksi. Itselläni on vieläkin säilykepurkkeja varastossa ja pieni puuvarastokin tuli laitettua kaukolämpötaloon. Luotto yhteiskunnan toimivuuteen on varsin alhainen tekaistun koronakriisin seurauksena jota seurasi keinotekoinen energiakriisi, energian hinta on vieläkin varsin ylhäällä kun mietitään että sähköä tehdään parhaimmillaan 1 centti/kilowatti ja öljy on ilmainen luonnonvara. WHO yritti juuri saada täyden maailmanlaajuisen vallan tuleviin sulkutiloihinsa jolla ohjattaisiin taloudet kurjimuksiin tekaistujen pandemioiden avulla ja samalla koko maailma siirtyisi super eliitin hallintaan, et omista mitään olisi hyvin lähellä korvauksena heille, siitä seuraisi myöhemmin ihmismäärien radikaalinen vähentäminen, mutta tilanne on toistaiseksi vielä hyvä WHO:n menettäessä maailmanvaltansa toistaiseksi, Suomen päättäjät olisi siihen suostuneet, onneksi muualla on järkeä enempi, WHO on yksityinen rikollisesti toimiva järjestö. Trump on uhannut riistää WHO:n auktoriteetin ja lopettaa Naton rahoitus mikä johtaisi Naton katoamiseen Euroopasta ja WHO ei enään päättäisi pandemioista, toivotaan näin tapahtuvan. Mutta mitä Izabela näkee, tarvitaanko varastointeja?

Näyttää siltä että jotain tapahtuu ja jotain tulee eteen, meillä on piiskat. Se voisi olla viimeiset vitsat joilla syvät valtiot lyövät ihmisiä, ennen kuin he menevät alas, jonkinlainen hätä tulee tapahtumaan. Se on kuin se alkaisi yhdestä paikasta ja leviäisi joka paikkaan, Izabela ei näe sitä kovinkaan vaarallisena tai tappavana, mutta se sulkee yhteiskunnan, kaupat, ostoksillakäynti voi sulkeutua. Niin kauan kuin olemme vanhassa järjestelmässä, on hyvä pitää parin viikon varasto ruuasta jopa vedestä.

Sitten Izabela viittaa tuleviin paljastuksiin, mitä tämä syvä valtio on laittanut veteemme ja ruokiimme. Kertoen myös sen että tämän hullun ajan jälkeen tulisi parempi aika.

Jos alkaa miettimään, mitä WEFfin eliitti salaa suunnittelee ihmiskuntaa vastaan muutakin kuin että super eliitti siirtyy avaruuteen ja maasta tehdään eläintarha jossa saa käydä vain heidän luvalla! Kertoo sen ettei kansaa ole enään koska aluksiin ei mahduteta edes yhtä % maailman väestöstä, näillä sanoilla ilmaisevat suunnitelmansa ja kertoo myös sen keitä he ovat, valloittajia, muukalais äly takana, itsellä ei tulisi mieleenkään muuttaa avaruuteen keinotekoiseen ympäristöön. Niin tuo näky mikä korteista tuli vihjaa mielestäni uuteen keinotekoiseen pandemiaan ja tietysti siitä seuraavaan päätarkoitukseen joka on laajat sulkutoimet, joka johtaa pienyritysten sekä yksityisten henkilöiden ongelmiin. Mitä muuta he osaavat kuin toistaa itseään? Niin kauan tätä jatkuu kunnes heidät pysäytetään, mikä on myös tulossa.

Is it still necessary to store food and water for future emergencies?
https://www.youtube.com/watch?v=acpblqLq3Ww

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 08 Heinä 2024, 07:25

Justin Trudeausta

Trudeau muistetaan rekkasuluista Kanadassa, ne alkoivat Trudeaun määräyksestä piikittää kaikki Kanadaan tulevat, myös työkseen Kanadan puolella käyvät rekkamiehet, samaan aikaan valveutuneempi kansa tiesi piikitysten johtaneen kuolemiin ja kaikenlaisiin terveysongelmiin, mikä nyt on viimein kymmenissä virallisissa tutkimuksissa varmistettu todeksi. Tällöin myös Trudeau tiesi piikkien ongelmat, mutta toimi WEFfin ohjeistuksen mukaisesti, hän on myös WEFfin agentteja, yuongleaderi, monet tuolloin pakkopiikityksiä ajaneet yuongleader pääministerit ovat väistyneet toimistaan, mutta Trudeau jatkaa, mitä Izabela sanoo tästä tänään.

Korttien mukaan Trudeau saa rangaistuksen siitä mitä hän on tehnyt ihmisille, hän keittyy omassa kattilassaan, hän yrittää piiloutua kun hänet paljastetaan sammakkona. Tämä johtaa kansan juhlimiseen. Hänet syrjäytetään rangaistuksin. Toki Trudeau vielä yrittää kommunikoida nukkuvan kansanosan kanssa, mutta sekin on erittäin vaikeaa. Näinpä Kanadan kansan ei pidä menettää toivoa, paremmat ajat ovat tulossa. Tämä koskee kaikkia WEF alisteisia länsimaita, tällöin myös Suomea. Muutos tulisi lähiaikoina, korruptoituneet johtajat paljastetaan kaikissa länsimaissa.
Quick Draw - Justin Trudeau(x)?
https://www.youtube.com/watch?v=n9eECJeouKg

Ranskan nyt käytävät vaalit ovat käännekohta, mihin tämä lähtee kääntymään, Ranska on EU:n tärkein maa Saksan ohella. Usassa samoin tulevat presidentin vaalit vaikuttaa sotilasliiton jatkuvuuteen. Nämä vaikuttaa suoraan Suomen Venäjän väleihin, EU:n jatkuvuuteen jonka Ranskan mahdollinen uusi hallitus jo teilasi sille kelpaamattomana ja tekee omat poliittiset valinnat komission ohi. Jos käy ennakoidusti muutosta voi verrata Ranskan toiseen vallankumoukseen, josta seurasi kansan vapauden aika, valtava nousukausi jota jatkui lähes koko 1900 luvun kunnes tultiin 1900 luvun loppupuolelle ja korruptoitunut maailman talousfoorumi yritti ottaa vallan koko maailmasta, perustaa yksi totalitäärinen maailmanhallitus, muuten vallassa olleet hirmuhallitsijat menettivät päänsä Ranskan vallankumouksessa, käykö nyt samoin.



Mitä tapahtuu dollarille ja Eurolle?
Venäjän perustama kaupankäynti valuutta Brics valtaa maita, viimeisenä Saudi Arabia joka on rikas ja suuri valtio. Mitä Izabela sanoo?

Korttien mukaan sekä Euro että Dollari lakkaa olemasta, se tapahtuu nopeasti, siten että nyt olemme tienhaarassa ja pian saamme todelliset merkit mihin olemme menossa, niillä joilla on enempi intuitiota vaistoavat jo tämän.
Izabela ei näe dollarin ja Euron kuolemaa mitenkään pahana, se tuo oikeutta ja tasapainoa maailmaan, ei pelkästään valtaa tietyille maille, toki muutos aiheuttaa aina pelkoa ja epävarmuutta ihmisissä, muttei näe sen aiheuttavan äärimmäistä köyhyyttä. Eikä sen jälkeen maailmaa tule hallitsemaan mitkään suuret liitot (EU, USA), päinvastoin muutos antaa kaikille hedelmää. Tilalle tulisi yksi valuutta ja viimeistään tämä tapahtuisi lähi vuosina.
What will happen if the Dollar and Euro disappears?
https://www.youtube.com/watch?v=alX6R16sZ1w

Kieltämättä outoa että jakaantunut maailma alistuisi yhteen valuuttaan, luulenpa niin että Brick korvaa vain ulkomaan kaupankäynnin entiset maksuvälineet EU:n hajottua. Suomi ottaa mahdollisesti markan takaisin, Usan sisällä käytetään edelleen dollareita, jne.

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 12 Heinä 2024, 08:26

Izabela katsoo mitä tapahtuu heinä elokuun aikana. (laitan sulkuihin omaa näkemystä.)

Izabela näkee voimakkaan tuulen käyvän koko maapallon ylitse, kuva on vertauskuvallinen.
Kyse olisi ihmisten mielien ja silmien avautumisesta, nousee myrsky. Myrsky joka ravistelee maailmaa. Ihmisiä menee shokkiin, varsinkin ne joille tämä tulee kuin yllätyksenä, jotka uskovat kaiken olevan vain salaliittoteoriaa heidän herroistaan. (Tähän pari mielipidettä, Neuvostoliiton romahtaessa ihmiset jotka uskoivat komunismiin ainoana autuutena, tekivät itsemurhia, toinen tieto kertoo apinoista joita tutkittiin tyynenmeren saarilla, kyse on korkeamman tiedon leviämisestä, yksi apina oppi kuorimaan potaatin, nopeasti oivallus levisi saman saaren apinoihin, mutta tieto levisi myös vierussaarien apinoille pienellä viiveellä. Apinat ei osanneet uida, eli korkeampaa tietoa ei voi vaientaa.)

Izabelan mukaan ne jotka tiesi illuusiosta, peilin särkyessä juhlivat. Myöhemmin Izabela viittaa median avautumiseen kuin haukka joka käy saaliin kimppuun paljastaen koko maailmalle kuinka meitä on huijattu joka käänteessä. (Vaikea uskoa koska valtamediat on yksien käsiin ostettu jotka ajavat suurta nollausta, nyt viimeisenä sotaa. toki X alusta vetää jo kaiken huomion, alkaa olla sen vuoksi turha vaieta kun iso osaa tietää totuuden, sekin että uskollisuus WEFfille on jo ylitetty mikä näkyikin jo pandemiasopimuksen hylkäämisessä WHO:n toimiessa kuin ei haluaisi sopimusta, vastuun pakuilua suunnitellun tulevan kansanmurhan suhteen, WHO itse perääntyi. Usan presidentin täydellinen sekoilu puheissaan ylittää kaiken, hän ei halua aloittaa kolmatta maailmansotaa ollessa nyt WEFfin nukkena ja näin menetti tahallisesti mahdollisuuden jatkaa, Macron julistaa vaalit tilanteessa jossa hänen puolue häviää, voimasuhteet tasapainottui, muttei pääsyt pois WEFfin käskyläisyydestä. Käskyläiset toinen toisen jälkeen vetäytyy huomaten hulluuden määrän ylitetyn, maailmanlopun vaatiminen on selvästi liikaa kenelle tahansa.

Usan presidentti eroaa ennen vaaleja.

Izabela näkee valtavasti ufoja, ufoaalto. (Aiemmin suuret ufoaallot liittyi poliittisiin jännitteisiin, 1954 Ranskan ufoaalto kylmän sodan seurauksena, tämä ufoaalto levisi ympäri maailmaa pienellä viiveellä, huomatkaa tyynenmeren apinakokeet leviämisen yhtäläisyyden suhteen, kuitenkin ihmiset näki niitä, jopa neljä erillistä ilmoitusta samasta ufosta katsottuna eri paikoista, toki ihminenkin on yhtä mitä apinakokeet osoittaa, tieto leviää tasolla ei materialinen, Ufoja voidaan verrata poltergeistiin, varsinkin ufoaaltoja, psyykkinen energia siirtyy materian puolelle, kuten peltokuvioissa joka tulisi 6D tasolta, pyhän geometrian taso, poltergeistissä on kuitenkin demonisuus takana joka voisi vääristää 6D tasoa, mutta tämä on arvailuani. 1989 Belgian valtava ufoaalto, Belgian ilmavoimien komentaja kertoi yli 10000 havainnosta varsin lyhyen ajan sisällä. Belgia ei halunnut tuolloin liittyä EU:hun, mutta liittyi ufoaallon seurauksena ja sai Brysselin EU:n päämajan kiitoksena. Nyt tiedämme että EU on luotu vain eliitin päämäärien toteuttamiseksi, sen seuraukset ei ole kansoille hyviä, nyt ajetaan EU:n taholta sotaa Venäjää vastaan, rauhan rakentajat tuomitaan kuten Orban. Izabelan mukaan nyt tulisi poliittisessa kriisin keskelle jälleen ufoaalto, Izabelan mukaan tämä kuitenkin kääntyisi parempaan ja sota vältettäisiin.)

Suuri skandaali paljastuu pikaruokaketjuista, mitä ovat laittaneet törky ruokiinsa.

Usan lentotukialus tuhotaan, tämä on valtava tappio Natolle.

Mediat viimein toisivat vaienneen tiedon piikkihaitoista, (nythän vaihtoehtomediat tuovat jo esiin lähes jokapäivä tutkimuksista, paljastuksista, mutta WEFfin 2000 luvulla ostamat valtamediat, myös Bilberg käskytetty YLE vaikenee. Vaikea uskoa muutokseen muuta kuin pakon edessä.)

Hyvin outo näky jossa lääkärit, sairaanhoitajat lopettavat työskentelyn sairaaloissa. (tämä kyllä viittaa WEFfin ajamaan suureen nollaukseen etenemiseen jos näin kävisi, jossa jollain syyllä lopetetaan sairaanhoito, en myöskään usko että heitä näin joukoin tuomitaan, korkeintaan päättävin taso joka oli tietoisesti mukana piikkihuijauksessa, mutta se ei sulje sairaaloita, yksi voisi olla määräykset jotka ei ole järjen mukaisia ja hoitokunta marssii itse ulos saavuttaakseen lain kumoamisen. Ei oikein ole uskottava näky loppukesälle, tilanne on kaikinpuolin neutraali nyt tällä saralla.)

Ihmiset alkaa kyseenalaistaan sotaa ajavat tahot EU:ssa kuin rapakon takana. Sodan lietsonta lisääntyy medioissa, mikä on jo ollutkin jonkinaikaa yllä. Muttei johda edelleenkään sotaan. (tässä suhteessa tilanne on kuin 1954 ufoaallossa, jonka syynä oli kärjistynyt kylmä sota, nyt tilanne vastaa 1954 ilmapiiriä, seurataan tuleeko ufoaalto.)

Joitain kuninkaallisia syrjäytetään, osa eroaa itse.

Tämän vuoden aikana julkaistaan virallista tietoa että monet maat ovat käyttäneet säänmuokkaus laitteita, monet ovat vihoissaan satojen tuhoutumisesta. (hivenen epäilen valtamedioiden avoimmuuden puuskaa.)

Israel pakotetaan hyökkäämättömyyteen. (hyvin mahdollista.)

Suuria auringonpurkauksia maahan.

Suuria räjähdyksiä pohjois Euroopassa, mainitsee myös Ranskan, Mediat syyllistää heti Venäjän yllyttäen sotaan, mutta iskut paljastuu false flag iskuiksi, yritykseksi synnyttää kolmas maailmansota, huomatkaa medioiden omistuspohja.

MRNA rokotteiden aiheuttama sterilisaatio nousee medioissa puheenaiheeksi, Izabelan mukaan median tähän asti yllä pitämä sensuuri avautuu.

Erittäin korkeassa asemassa olevia politikkoja euroopassa eroaa, sen seurauksena että jäävät kiinni monista tekemistä rikoksista.

Tulemme näkemään erittäin korkealla olevien ihmisten katoavan, sairastuvan, eroavan tai mitä tahansa vastuun kiertämistä. (jo nyt Usan presidentin ihmeellinen sekoaminen lauseissaan viittaa siihen että hän ei halua jatkaa WEFfin nukkena ajaen maailman kolmanteen maailmansotaan. Ranskan Macron itse halusi vaalit tilanteessa jossa hänen puolueensa valta hävitä on suurin, jos näin olisi käynyt sodan vastuu mitä nyt ajetaan olisi siirtynyt Le Benille joka ei kuulu WEFfin nukkeihin, näin ei käynyt, mutta valtaasema kääntyi epäedulliseksi WEFfille, samoin kävi EU vaaleissa, WHO pakeni vastuuta itse aiheuttaen pandemiasopimuksen mitätöimisen, vaatien täysin mahdottomia. Klaus Schwab erosi vastuustaan, Marin pakeni ulkomaille.)

Lopussa Izabela sanoo että tapahtumien kulku kiihtyy, on kuitenkin muistettava ettei hyväkään näkijä ylensä näe aikaa, muuta kuin onko talvi tai kesä, aistivat kuinka kaukainen tapahtuma on, eli turha odottaa näiden tapahtuvan heti, osan jäädessä toteutumatta, koska mitä eräs ennustaja luki tulevaisuuttani, niin hän näki suunnitelmani, haaveeni toteutuneena, mutta jokainen tietää vaikka ne olisi päätavoitteeni, niin tulee muutoksia. Uskon Izabelan näkevän nämä mitä mainitsee, toteutuminen on eri asia, tilanteet muuttuu.

Will something big happen in July/August 2024?
https://www.youtube.com/watch?v=tvEnvCQPw7Q

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 15 Heinä 2024, 07:41

Event 2.0 Izabela katsoo mistä on kyse.

”Event 2.0” – Washingtonin lintuinfluenssaa käsittelevän kokouksen pelätään aloittavan uuden masinoidun pandemian
Kaiken jo tapahtuneen valmistelun lisäksi Washington DC:ssä on suunniteltu pidettäväksi "Kansainvälinen lintuinfluenssan huippukokous", joka järjestetään 2.-4. lokakuuta. Huippukokous nostaa kulmakarvoja, koska se muistuttaa suuresti vastaavaa tapahtumaa, joka järjestettiin New Yorkissa vain viikkoja ennen COVID-pandemian alkamista. https://mvlehti.net/2024/07/12/event-2- ... pandemian/


Event 1.0 kokouksessa stimuloitiin kuinka covid pandemia alkaa, mistä se alkaa, kuinka toimitaan, kuinka hiljennetään epäilijät ja kas kummaa joidenkin viikkojen päästä he aloittivat shown pyörittämisen johon osallistui hysterian säveltämänä suurin osa kansakunnan kansoista uskoen kaiken mitä lahjotut, painostetut sekä yuong leader uskotut päättäjät päättivät median säveltämänä joka on ajat sitten ostettu yksiin käsiin, sen saattelemana. Nyt vasta tuodaan esiin virallisesti että varsinainen ongelma olikin rokotteet, joilla WEF taustainen eliitti tienasi miljarditulot ja samalla pakotteilla ja rajotteilla ajoivat alas pienet yrittäjät ja loivat valtavan pelon kansalaisiin, tappoivat ja vahingoittivat ja sterilisoivat rokotteilla ja tähän toimintaan mukaan oli saatu pieni mutta tärkein korkea päättävä elin EU komissiota myöten. Taas ne asiantuntijat jotka kertoivat kyseessä olevan tavallinen influenssa tai että mRNA rokotteet ovat vaarallisia hiljennettiin systemaattisesti kaikilta alustoilta pandemian alussa, tämä sananvapauden laiton rajoitus ei ole loppunut vaan kiihtynyt koska vastaavan toi juuri esiin Elon Mask, hänen alustalta piti vaientaa hiljaisuudessa henkilöt jotka eivät kumartaneet globaalia demonia, Elon Mask ei suostunut ja joutuu nyt valtaviin sakkoihin EU:n määrätessä sakot hänen oikeudenmukaisuudesta, toisesta suunnasta Maskin X alustalle estetään mainosten tulo salaisin sopimuksin, mikä käsiteltiin juuri paljastuksena Usan konkressissa.

Tämän kaiken takana oleva kierous on saavuttanut järjettömän tason, kyse on hullusta ideasta saada maailmanvalta, uusi maailmanjärjestys pienelle eliitille joka haluaa vielä eroon liiasta väestöstä arveluttavin konstein millä hinnalla tahansa ja tässä astuu kuvaan muukalaiset jotka ovat vähintään sekaantuneet tähän tiettyjen ufotutkijoiden mukaan Usassa jota ei voi kiistää, toisaalla Venäläisen ufotutkija Uvarovin tuodessa esiin vakavat todisteet päättäjien manipuloinnesta muukalaisten toimesta ympäri maan, kaiken vielä juontaessa salaseurojen demonien palvontaan ainakin Albert Piken ajoilta asti, jossa demonien neuvojen mukaisesti synnytetään kolme maailmansotaa joista kaksi meni sopimusten mukaan, mitä viimeistä tämä sairas WEF vetoinen eliitti yrittää kaiken lisäksi juuri nyt, oli miten oli, demonit ja muukalaiset vaikuttaa yhdeltä samalta tekijältä, ehkäpä demoniset voimat ovat ottaneet valtaan kaikki muut rodut ja seuraavana on maa, jos joku puolustaa niin se on ihmiset itse ja sen takana oleva vanha kollektiivinen korkea tieto oikeasta sanotaanko 6d tasolta sen korkean tason, elämän tason ymmärtämiseksi mikä ei liity mitenkään näihin muukalaisiin jotka ovat sen alapuolella, ufo ja muukalaiskysymys on enempi muuttunut ongelmalliseksi kuin selvyydeksi mistä on kyse lisääntyneiden paljastusten mukana. mutta mitä Izabela sanoo, vai sanooko mitään uutta.


Kortit kertoo että kysessä on sota luontoa ja hedelmällisyyttä vastaan, elämää vastaan tavalla tai toisella. (Jumala on luonnonmukaisuus ilmestyskirjan mukaan ja demonisuus on mm. mRNA rokotteet jotka muuttaa luonnonmukaisia DNA tekijöitäsi, kyse on tästä ja myös luonnon hävittämisestä, sota minkä Izabela näke on täysin oikea sanavalta.)

Korttien mukaan WEF eliitti lopettaa lintuinfluenssa pandemian kesken, (jossa muuten Suomi ensimmäisenä maailmassa jo rokottaa kertoen sen kuinka syvällä demonisuudessa Suomen päättäjät jo ovat, olen itse lukenut että tapauksia on ollut erittäin vähän ja mitä nämäkin rokotteet sisältää, tuleeko munista jatkossa ongelmia terveydelle?)

Izabela uskoo muukalaisten pelastavan tilanteen. (Se on juuri päinvastoin.)

Tämä alkaa tietysti Event 2.0 kokouksen jälkeen joka pidetään lokakuussa, sen jälkeen ihmiset lukevat kauhistuttavia uutisia lintuinfluenssasta joka tappaa lintuja, rokotteet tulee jakoon, julistaako WHO pandemian? todennäköisesti, masahysteria on luotu ja rokote luo sitten ottajille varsinaiset ongelmat, mahdollisesti levittää jopa tautia mitä Usan laboratorioissa on kehitetty aseeksi, saa nähdä meneekö näin pitkälle, ainakin Trumpia joka vasta on presidenttiehdokkaana jo ammutaan! tämä WEF vetoinen eliitti ylittää nyt kaiket rajat ja en missään tapauksessa ottaisi mitään rokotteita heiltä, WEF ja WHO on samaa, samat henkilöt istuu molempien johtokunnissa ja heihin ei ole enään mitään luottoa. Izabelan mukaan tämä show jää torsoksi, epäonnistuu, toivotaan niin, mutta se riippuu täysin siitä lähteekö kansa mukaan massahysteriaan median säestyksellä. https://www.youtube.com/watch?v=opW2MVdfFsY

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 02 Elo 2024, 07:33

Pariisin Olympialaisten avajaiset

Izabela kertoo kuinka pakotetaan katsojille pride/sateenkaari agendaa ja pilkataan uskontoamme eikä olympialaisten kuuluisi edustaa mitään vähemmistöä tuoden esiin asioita joita suurin osa ei pidä normaaleina. (Pride kulttuuri on toteutettu WEFfin toimesta alasajaa ihmiskunta rappioon, hajottaa perheyhteisöt, uskonto, perinteet, luoda heikkoja ihmisiä joita on helppo hallita tulevassa yhdessä maailman"järjestyksessä".)

Mikä merkitys korttien mukaan tällä on, nostettiinko olympia lippu ylösalaisin salkoon tarkoituksella?

Korttien mukaan nostettiin (ja sen tarkoitus on rituaalinen, vaikuttaa mieliin ihmiskunnan lopusta, jonka tilalle tuodaan saatanallinen kultti, tämä on WEFfin suuren nollauksen päämäärä jota ajetaan edelleen yhä suuremmaksi nousseesta vastustuksesta huolimatta, nämä on ihmisiä jotka ei anna periksi ja osoittavat sen, näyttämällä että he hallitsevat olympialaisiakin tuoden silmiemme eteen agendansa, minkälaisia he haluavat meidän olevan, te ette ole mitään, teidät tapetaan jatkossa sodalla, lippu väärinpäin tarkoittaa kuoleman julistusta, käykö näin?)

Korttien mukaan salama iskee WEFfin ajamaan agendaan, heidän torniinsa, kuten kävi jo Hollannnissa, vapaamuurarien tärkein maamerkki poltettiin, neljä lohikäärmettä kauppakeskuksen yllä. Mutta Izabela sanoo että jatkossakin tulemme näkemään demonien luomia ihmisvastaisia agendoja, niiden esityksiä, tämä ei ole suinkaan ohi. Mutta kääntyy tämän pakkosyötetyn agendan vastaiseksi ihmisten silmien avautuessa. (Toivotaan niin, kovin helposti Suomessakin pääpalleille saatiin WEFfin kätyrit, toinen on Usan tilanne, jossa selvästi ajetaan Kamala Harrista suoraan Bidenin jatkajaksi vedoten Bidenin dementiaan, tämä on suunniteltu, jopa Bidenin sekoilut esiintymisissä oli tarkoituksellista, sen jälkeen Kamala Harris allekirjoittaa sodat Kiinaa sekä asiakirjasodan Venäjää sekä Irania vastaan, Harris on sekopää ja täysin vastuuton toimissaan ja toteuttaa Oliarggien, WEFfin ajaman nollauksen, syttyy suora sota Kiinaa vastaan joka jatkuu ja jatkuu, sodan, poikkeustilan aikana ei vaihdeta presidenttiä, tämä on se ostettujen demokraattien suunnitelma Usassa pysyä vallassa. Jos näin, Suomen tilanne Natossa on pahin virhe mitä on tehty, Naton sota Venäjää vastaan. Tuon tämän esiin uhkana jota osa Usan demokraateista jo ajaa, tieto siitä estää sen toteutumista, kukaan ei halua sotaa, paitsi tämä WEF eliitti jolle sota on ainoa vaihtoehto heidän vallan jatkumiselle.) Quick Draw - Flag upside down?
https://www.youtube.com/watch?v=8ASiCvisZUA

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 04 Elo 2024, 18:13

Trump, Biden, Kamala Harris (laitan sulkuihin omaa kommenttia)

Izabela näkee Kamala Harriksen nousevan Bidenin tilalle nyt ennen vaaleja, mutta jos näin käy, hän ei istu pressana kuin viikkoja, koska on salainen kansio joka jaetaan kaikille maille. (Kieltämättä tilanne on lähinnä kaaottinen, Obama vaatii Bidenin eroa heti vedoten dementiaan ja Kamala Harris varapresidenttinä astuisi Bidenin tilalle, tässä on se iso ongelma, koska tietyt asintuntijat, kuten Jack Posobiec sanoo Kamalan olevan pelkkä kumileimasin Oliargeille, maksetuille demokraateille, jotka toteuttaa sodat rahasta, WEFfin miljardikkojen alaisia, joiden ainoa vallan jatkumisen edellytys on suuri sota. Usan sotatilan alettua Trumpilla ei ole mahdollisuutta astua presidentiksi, kuulostaa jo niin mielipuolisilta väiteiltä asiantuntijoilta, mutta mielipuolisuutta on nähty viime vuodet, taas osa asiantuntijoista ei näe Kamala Harrisin presidenttiydessä mitään ongelmaa, kuten Usan armeijan eversti Douglas Macgregoria, mutta väittää Suomen jo olevan sodassa lennokkiiskun jälkeen mikä olisi muka tehty Suomesta, vain Venäjän odottaminen tuleeko Trumpista pressa estää sodan käynnistymisen, minusta Mac Gregoria on tyypillinen tyhmä unessa oleva jenkki joka ei näe oman minänsä ulkopuolelle, ei sotia synnytetä näin jos ei ole varmuutta iskun tekijästä, hänestä Ukrainalaiset ei pääsisi Suomen mantereelle, olen aivan toista mieltä, että pääsee.)

Izabela ei ole varma järjestetäänkö tänä vuonna Usassa pressan vaalit, vaalit peruttaisiin monista oudoita syistä. (eli Izabelakaan ei näe varmana miten käy, joten meidän täytyy turvautua Nostran enustuksiin, joita on tulkittu paljon väärin, mutta yksi on ylitse muiden selvyydessä, jota ei voi tulkita väärin, eli 57 rauhan vuotta muurin kaatumisesta. tämä ei voi tarkoittaa muuta kuin Berliinin muuri joka kaadettiin 1989, eli rauha kestää keskeisessä Euroopassa 2046 asti, samassa nelisäkeessä kerrotaan aika, suuria hedelmiä sekä vesijohtoja rakennetaan, sekä Euroopassa on yhteinen hallitsija, eli EU komission puhenjohtaja ja Nostra kertoo tulevan sodan 2046 jälkeen alkavan välimereltä, josta neljä arabivaltiota hyökkää ensin Italiaan, sodan alettua Euroopassa ei ole kuin erilisvaltioita, eli EU on hajonnut viimeistään 2046 sotaa ennen, EU on kyllä jo nyt pahasti hajoamisen tiellä. Sota ei yllä muuten tänne pohjolaan asti. Mutta nyt tällä välillä 1989-2046 ei ole mitään sotaa Euroopassa, Ukrainaa ei voi luetella vanhaan Eurooppaan eikä Venäjää, Suomi ei taas ole Venäjä, eli on keskeistä Eurooppaa.
Nostran kaltainen henkilö ei ole kuin Izabela, vaan omaa sensitiivisyyden ja tajunnan erottamisen täydellisesti tuoden esiin tarkkoja näkyjä, tila jossa tulee aivojen ulkopuolista tietoa sieltä mihin keskittyy, Nostra keskittyi ennustamiseen. Heränneitä tasoja on useita, korkeimmat ylittää luonnonlait, pystyvät ihmeisiin, nerot omaa tällaisia kykyjä ainakin hetkittäin, pystyen ratkaisemaan ongelman oman aivojen ja aistien ulkopuolisella tiedolla, tieto tulee tilasta joka on ajaton ja mahdollistaa myös tulevaisuuden näkemisen, Izabela tuo sensitiivisyydestä paljon tietoa ja vähän ylitietoa, kokemuskentän ulkopuolista tietoa, sensitiivisyys on se mitä olemme kokeneet elämämme aikana, hän ei ole heränneissä kovinkaan ylhäällä, omaa jonkinverran näkökykyä, mutta tämä aika ei ole kenellekkään muullekaan korkeaa vaan matalaa.)

Paljon tyhjiä poliittisia paikkoja, syynä politikkojen paljastaminen.

Trump tapaa maailman politikkoja, ihmiset hämmästyvät miksi hän tapaa heitä, tapaa jopa Putinin. Tämä on kuin suunniteltua ja ennen vaaleja.

Suuri Pedofiilirengas, sen ei enään anneta jatkaa, tiedot heistä tuodaan yleiseen tietoon ja tekijät on korkeassa asemassa olevaa eliittiä ja tämä on heidän asemansa loppu.

Trumpia vastaan tehdään toinen salamurhayritys, Trumpin käyttämä lentokone tuhotaan, mutta Trump ei ollut noussutkaan juuri siihen ja pelastuu jo toisen kerran. ( jos näin tämä kertoo ettei eliitin suunnitelmat onnistu, eivät he Trumpia yrittäisi tappaa jollei hänestä olisi tulossa pressa, eli hänestä tulee pressa, Kamala voi hyvinkin olla väliajan, mutta sotaa ei tällöin tule jos Trump yritetään tappaa, eli Harris ei jatka marraskuuta pidemmälle, eli sen suurempaa sotaa ei saada syttymään, menee Nostran mukaan. Trump taas lopettaa käynnissä olevat sodat, hän on rauhan miehiä, toki vanhoillinen haluten 70-luvun kukoistavan Usan takas, muttei sodilla.)

Levottomuuksia ympäri Usaa monissa kaupungeissa.

Yhä useampi maa eroaa Usan käskyvallasta.

Talous muuttuu epävakaaksi, pankki pankin jälkeen tekee laskun kaikkialla maailmassa. (WEFfin suuri nollaus, joka iskee pahiten länsimaihin. Suomea johtaa myös WEF agentit.)

Izabela ei näe digitaalista tyranniaa, vaan käteisen, kolikoita, seteleitä, mutta erillainen rahajärjestelmä, mikä ei ole jatkossa muutamien pankkien hallinnassa kuten vielä on.

Paljastukset johtaa mediayhtiöiden romahdukseen niin Euroopassa kuin rapakon takana.

Izabela väittä etä meillä on edessä melko rankka matka. (no jos talous sakkaa, niin siihenhän se johtaa, mutta syylinen istuu EU komissiossa Venäjäpakottein, sotiin rahaa syytäen, kaiken hyvän aslasajaen.)
The assassination attempt on Trump - What next?
https://www.youtube.com/watch?v=eOkXw-zne3w

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 08 Elo 2024, 22:32

Ajan nopeutuminen, monet tuntee että aika nopeutuu, Izabela katsoo nopeutuuko se ja sanon jotain tähän itsekkin.

Tiedemiehet sanoo että ajan suunnan voi nähdä palautumattomista prosesseista, eli sanokaa mitä tahansa mutta meillä on silloin aika fyysisellä tasolla, taas ajan kokeminen voi olla eri sensitiivisyyden tasolla ja taas eri tajunnan tasolla, sensitiivisyys on unitilaa jossa meistä on jokainen enempi tai vähempi länsimaissa, eli nyt puhumme ajasta mitä koemme aistien ja muistojen ja tunteiden tasolla, eli sensitiivisyyden tason kokemisesta. Izabelan mukaan aika on nopeutunut ja se korttien mukaan johtuisi sodasta mitä koemme, haluamme ohittaa tämän ajan nopeasti, kieltämättä tuo ei tulisi itselläni mieleen vastauksena ajan nopeutumisen syylle. Tajunnan tasolla, ihmiset jotka ovat päässet yli sensitiivisyyden minän harhan kahleen niin aikaa ei ole tai se koetaan erillain, ihminen joka pääsee tajunnan tasolle kokee ajan erillain kuin sensitiivinen ihminen. Tässä on huomioitava se että monet tajunnan tasolle nousseet ihmiset ovat silti paljon sensitiivisyyden tasolla, vain hyvin harvat on täysin tajuisia, ajan muuttumisen kokemisen näkee ufojen lähikontakteissa joissa noustaan tajunnan tasolle, tuntuu kuin aika olisi kadonnut, tila on ajaton, myös tajunnan tasolle noussut kokee yhdistävän energian vastaavasti erillain, yhdistävä energia on rakkauden energia, tällöin ei koeta rakkautta niinkään fyysisenä, mitä matalampi tasoinen tila, sen fyysisemmin koet rakkauden ja päinvastoin, eli energioiden sekä ajan kokeminen on hyvin erilaista eri tiloissa. Ihmisillä joilla on lähiufokohtaamisia ajan muuttumisia kykenevät tajunnan tasolle, vaikka eivät sitä minältään tiedosta. Tällaiset kohtaamiset muistetaan läpi elämän, ne ovat tajunnan tason kokemuksia joissa on eri aika, tajunnan tasolla on eri aika.

Mutta mielestäni en koe ajan nopeutumista kuten Izabela näki korteista, välillä se matelee, varsinkin kun en tunne olevani siinä mihin tilani minua edellyttäisi, puoleensa vetävä nainen nopeuttaa selvästi ajan kulua, viihdyn silloin, minkälainen nainen vetää puoleensa, yleensä saman tasoinen joka on heräämisen tasolla samassa. Sen vain olen huomannut, tämä yhteenvetävä energia on tajunnan yläpuolisia energioita, yhdistävää rakkauden energiaa, sen voi kokea siis monella tasolla ja jokaisella tasolla kokemus on erillainen, mutta kyseessä on silti sama energia. Taas tylsä työ ei kulu millään loppuun ja varsinkin kun työ on niin hyvin opittu että se on muuttunut rutiiniksi. Ajan käsittäminen on erikoinen juttu ja eri tiloissa oleva ihminen voi kokea saman asian, siinä kuluvan ajan eri nopeudella, tämä johtuu siitä millä kehityksen tasolla ihminen on, eli ei voi sanoa että kaikki kokisi ajan nopeutumisen.
Quick Draw - Is the time speeding up?
https://www.youtube.com/watch?v=TF-F3MiguG4

lopuksi vähän ohi aiheen, Gurdjieffin mukaan meidän tarkoitus on kehittyä sensitiivisyydestä tajunnantilaan jolloin ajankin kokeminen muuttuu, varsinkin nyt kun meillä tekninen kehitys on mennyt edelle henkisen kehityksen ja se näkyy nyt ongelmina joita maailma on nyt täynnä ainakin median mukaan, me tarvitsemme tajuisia ihmisiä ratkaisemaan nämä ongelmat, ihmisiä jotka ei elä minässään niin voimakkaasti, ovat enempi tajuisia, ammentaa luovasta ja ydistävästä energiasta tasapainoa, mihin sensitiivinen ihminen ei yllä, eli yhden asian politikot jotka ei näe laajasti eivät tule ratkaisemaan syntyneitä uuden ajan ongelmia, vastakkainasettelu ei ratkaise ongelmia, meillä on ollut toki viisaita valtiomiehiä aiemminkin, nyt niitä ei näytä olevan yhtäkään, kaikki on kytketty maailman talousfoorumiin, tämä on ongelma jo siksi että meillä on tekninen kehitys vaarallisen pitkällä, meidän DNA voidaan muuttaa meiltä salaa, tuhota ihmisrotu, meidän täytyy kehittyä seuraavalle tajunnan tasolle ihmiskuntana syntyneiden ongelmien estämiseksi, toinen erittäin huono vaihtoehto on Rooman tuho jota eliitti ajaa tietoisesti valtansa säilyttämiseksi, he elävät sensitiivienergian minästä, ovat unessa, tällöin meidän kuuluu päästä irti eliitin ohjauksesta, oikea vaihtoehto on kansanvalta, joka johtaa toiseen Ranskan vallankumoukseen. Historia toistaa itseään, se on myös tulossa.

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 11 Elo 2024, 07:42

Brittien uusi pääministeri Keir Starman, mutta miksi Izabela katsoo jo nyt heinäkuussa astuneen pääministerin miten tässä käy! Vastaus löytyy vaihtoehtomediasta, joka nostaa esiin todelliset ongelmat mitä uusi WEF pääministeri on jo ehtinyt aiheuttaa. Seuraavana lyhyt lainaus UMV lehdestä.

Britannian uusi pääministeri Keir Starmer on ilmoittanut kasvontunnistusteknologian ja verkkosensuurin laajentamisesta vastauksena väkivaltaisuuksiin sen jälkeen, kun siirtolaistaustainen nuori mies murhasi kolme brittityttöä ja maan hallitus ja poliisi asettui yksipuolisesti siirtolaisjengien puolelle, aiheuttaen sisällissodan eskalaatioon verrattavan kahtiajaon ja kaaoksen. (tämä voi olla suunniteltua, tietäen murhien johtavan yli menevään vihaan Briteissä, sen myötä uusi WEF pääministeri luo uudet diktaattorimaiset lait, jotka ovat Kiinan kaltainen massavalvonta sekä tuomiot jos olet eri mieltä tyranniasta.)

Starmer ilmoitti uudesta poliisiyksiköstä siirtolaisagendan vastustajien torjumiseksi, Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen neuvonantaja on vaatinut ”COVID-tyylisten” sulkutilojen käyttöönottoa. Termiä ”anarko-tyrannia” käytetään hallintojärjestelmästä, joka terrorisoi omia väestöjään epäjärjestyksellä oikeuttaakseen tehoiskut valtansa lisäämiseksi. Tämä termi näyttää sopivan kuvaan Starmerin nykyisestä Britanniasta.

Starmer toisti uhkauksensa viime sunnuntaina 4. elokuuta ”äärioikeistolaisten roistojen tukahduttamiseksi” sanomalla, että ”lain täyttä voimaa sovellettaisiin niihin, jotka ovat osallistuneet – joko verkossa tai henkilökohtaisesti – kauhistuttavien murhien aiheuttamiin levottomuuksiin ja jotka mahdollistivat vuosien liberaalin globalistisen hallituksen politiikan”.

Mediat ovat syyttäneet ”verkon väärää tietoa” ruokkivan väkivaltaista epäjärjestystä. Kriitikot ovat kuitenkin myös huomauttaneet, että Starmer kieltäytyi mainitsemasta ”rikollisuuden syitä”. Yhdessä kahdesta kysymyksestä brittiläinen toimittaja ehdotti varovasti, että hallituksen politiikka ja törkeä lasten murha voivat selittää ”motiivin” maanlaajuisten levottomuuksien takana.

Starmer vastasi: ”Sillä ei ole väliä”. https://mvlehti.net/2024/08/08/britanni ... issodaksi/


Kyse Briteissä oli ja on kytevästä tilanteesta, johon tahallisesti heitettiin bensaa ja nyt siellä on sitten 60 luvun jälkeen pahimmat levottomuudet.

Viimeisten uutisten mukaan Starmerin päätöksillä tullaan vangitsemaan ja tuomitsemaan kaikki ne jotka paljastavat videoillaan tai kirjoituksillaan Britannian kaaokseen ajautuneen tilanteen, eli hän estää vapaan tiedotuksen maansa umpikujaan ajautuneesta tilanteesta. Mutta valtamedia saa kirjoittaa, kunhan eivät kerro totuutta siitä että vihanpitoon tarvitaan kaksi osapuolta, eli sensuroitua tietoa kuten Kiinassa, aiemmin Neuvostoliitossa. Mutta mitä Izabela näkee tästä tulevan?


Korttien mukaan Starmer luulee olevansa maailman huipulla halliten kaikkea, mutta se ei kestä kauaa, kortit näyttää sienipilven näinpä WEF pääministerin tehtävä muodostaa Britteihin Kiina tyyppinen hallinta haihtuu savuna ilmaan. Izabelan mukaan olemme menossa kohti paradigman muutosta, sen vuoksi Starmerin asema ei tule kestämään pitkään.

Korteista nousee pyramidit, (yllättäen nyt on myös nähty pyramidin mallisia ufoja 2000 luvun alusta alkaen väärän pandemian julistamiseen asti, nämä ufot ovat tuntikausia leijuneet tärkeimpien parlamenttitalojen yllä, Venäläisen ufotutkijan mukaan politiikka muuttui tapahtumien jälkeen, eli niillä olisi yhteys nyt pahentuneeseen tilanteeseen, kyse olisi jopa hyökkäyksestä ihmiskunnan tuhoamiseksi, Uvarov tutki valtion suurella avustuksella aihetta ja löysi 15000 vuotta vanhoista kivikirjoituksista tietoa näistä muukalaisista, he ovat kuin WEF nykyisin, yrittivät sterilisoida ihmiskunnan, mutta päätyivät ohjaamaan ja valvomaan tehtyjen sopimusten kautta! Kun asiat ei sujuneet muukalaisten mukaisesti, toteutettiin suuri nollaus muulla lailla jo sillloin, joten ohjasivat suuren meteoriitin maahan, mikä on myös tapahtunut, ihmiskuntaa on estetty kehittymästä vuosituhansien ajan suurten nollausten kautta. Sama agenda hallita ihmiskuntaa jatkuu egyptin ajoista asti. Nyt ajetaan Kiina kaltaista yhteiskuntaa samalla vähentäen ihmiskuntaa sodilla sekä rokotteilla, ties millä, mutta tälle olisi nyt tulossa loppu, minkä Mayat näkivät, tämän aikakauden lopun, suuren kiven kääntyvän.)

Britit ovat huolissaan siitä että Starmer onkin WEFfin nukke, mutta samalla kortit näyttävät tämän agendan joutuvan suuriin vaikeuksiin, joutuen niittämään sen minkä kylvivät.

Izabelan mukaan olemme menossa kohti aikaa jolloin keisarinna, naisenergia tulee hallitsemaan ja planeetta peittyy yltäkylläisyyteen, kauneuteen, terveyteen ja rakkauteen. (paradigman muutos tarkoittaa oikeana pidetyn, yleisesti hyväksytyn ja auktoriteetin asemassa olevan teorian tai viitekehyksen muutosta. Jotta maailma peittyisi rakkauteen, niin minä kekeinen ajattelu joka riitelee jäisi tällöin takaalalle, se ei hallitsisi ihmistä vaan tajunta astuisi voimakkaampana esiin. Nythän media on pelkkää vastakainasettelua, olemme unessa jo sen aikaansaamana, toiset täysin unessa ja osa osin hereillä, sama terveyden suhteen se juontaa hyvin korkeista energioista joita minä keskeisyys ei saavuta, unessa olessamme emme pysty hallitsemaan terveyttä, kyse on yhdistävästä energiasta joka on yli luovuuden energioiden, se on myös rakkauden energia, jonka koemme sen mukaisesti mikä on kehitystasomme, mutta emme saavuta Izabelan mainitsemaa terveyttä ilman että ihmiset heräisivät, tässä on kuitenkin yksi, pakon edessä kehitymme, sen on osoittanut tyynenmeren apinakokeet, kehittyvä tieto voittaa ja se kulkee telepaattisesti saarelta toiselle, apinat ei osanneet uida. Tuleeko paradigman muutos, Izabelan mukaan se tulisi ja tarkoittaisi yllä mainitun mukaan heräämistä jossa minä ei ohjaisi enään tajuntaa vaan olisi toisinpäin, eli minä olisi hallittuna tajunnalla.)

Keir Starmer ottaa korttien mukaan vielä Britit hallintaan armeijan avulla, mutta hänet myös korvataan toisella henkilöllä.

Starmer on pääministerin paikalla jonkinlaisen kultin sitoumuksen kautta, hänen on tehtävä mitä hänelle määrätään, hän ei hallitse itse. Hänen takana on muita voimia, mutta tämä agenda ei etene paradigman muutoksen vuoksi. Izabelan mukaan tulee myös taloudellinen muutos parempaan, se ei ole Starmerin ansiota.

Izabela aistii ettei Starmer pidä asemaansa vuottakaan, koska isoja asioita tapahtuu jo syksyn aikana, suuria muutoksia, pääministeri ei työskentele ihmisten eteen, mutta hän ei ehdi aiheuttaa suurta tuhoa ennen kuin hänet korvataan. Tämä voi tapahtua sotilaiden toimesta ennen sitä kun asiat etenee tähän suureen paradigman muutokseen.

Izabela pyytää keskittymään positiiviseen, koska se kolkuttaa ovellesi, mihin keskityt.
Keir Starmer and more ...
https://www.youtube.com/watch?v=5ewwkIj0IOk

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 24 Elo 2024, 08:08

Apinarokko

Tämä tauti on länsimaissa harvinainen, heikosti leviävä ja 99,9 prosentille vaaraton, mutta eliitin 2000 luvulla ostama media, kaikki isot mediat ostettiin samoin ajattelevien käsiin ja tämä yksisilmäisyys ajaa jälleen kansakuntaan pelotteen läpi, Izabelan mukaan 1/3 lähtee mukaan tähän aiheettomaan pelkoon, mutta onko se täysin aiheeton, koska koronarokotteet sisälsi jonkinlaista virusta apinoista, että se olisi mahdollisesti aktivoitunut ja sivuvaikutukset alkaa näkyä, mutta onko silti kuitenkaan näin?

(Ainakin tämä tieto kertoo sen ettei kannata ottaa rokotteita maailmantilanteessa jossa ihmiskuntaa selvästi nollataan sodilla, rokotteilla, taloudellisella alasajolla, rokotteista on suurempi haitta kuin niiden ottamattomuudesta, niitä voidaan käyttää aseina, todennäköisesti käytettiin, tätä voidaan spekuloida siten että rokotettujen immuniteetti on heikentynyt rokotusten jälkeen kuten Tamara Tuuminen kertoo ja nyt leviää kaikkia jopa koronoiksi luokiteltuja jopa kesällä! Miksi pakkorokotettiin sairaanhoitohenkilökunta kun jo 2021 tiedettiin ettei rokote estä taudin leviämistä, menetettiin sairaanhoitohenkilökuntaa, ne jotka ei suostuneet piikkeihin ja nyt on pula heistä, tämä voidaan lukea tahalliseen alasajoon, vahingonteoksi jota määrää WHO jonka johtohenkilöstö on samaa kuin maailman talousfoorumin, EU komissio laulaa heidän lauluja ja THL on WHO alainen ja entinen pääministeri oli maailman talousfoorumin kouluttama agenti alasajolle, yuongleaderi. Paljon on muututtava jotta tämä kieroutunut valtakuvio kaatuisi. Mutta Maailman olemassaolo ja sen jatkuvuus perustuu korkeisiin energioihin, yhdistävään energiaan joka ilmenee rakkautena kaikilla kehityksen tasoilla sama energia ilmenee tason mukaisena, joten tällä negatiivisuuteen perustuvalla maailman talousfoorumilla ei ole jatkuvuutta, se ei kuulu maailmaan, mutta se ilmaantuu kuin poltergeist aina ongelmien kasaantuessa, saavuttaen huippunsa ja katoaa olemattomiin voiman loputtua, sitä kutsutaan pahuudeksi, sen ajalliseksi ilmentymäksi, siltä uupuu jatkuvuus.)

Izabelan mukaan suurin osa ei syty apinarokko ajatukselle ja media lopettaa jankkauksensa kuuden viikon kuluttua saaden kuitenkin osan pelkoenergiaan mukaan. muttei saavuta läheskään tavoitetta, koska heidän poltergeist on jo laskusuunnassa, heidän ajallinen ilmentymä on jo katoamassa, Roman romahdus ja he kuolevat pois ,myös lääkkeet jäävät myymättä.

Izabela näkee kuinka yhtääkkiä Ursula von Leyen katoaa tyhjään syys-marraskuussa, johtuen rokotekaupoista rokotefirmojen kanssa ohi valtuuksiensa. (Ursula on muuten WEFfin, maailman talousfoorumin entinen sihteeri, hyvää pataa paholaiseliitin kanssa ja pääsi EU komission jatkokaudelle epäselvyyksistä huolimatta, mikä ei mennyt missään nimessä oikein ja juuri tämän takia on mahdollista että Ursula lentää komissiosta suoraan vankilaan joten Izabelan näky on varsin uskottava, mutta aika näyttää käykö näin? Kyse on lähinnä voimista, myös EU:n uskottavuudesta jonka se on jo täysin menettänyt, muttei vielä nukkuvien silmissä.)

Isoja isoja likaisia juttuja paljastuu koko maailmalle.

Ennen kuin apinarokko hypetys on ohi, tämä sairas eliitti painaa toista sairautta läpi, samalla tuntuu kuin he olisivat menettäneet voimansa vaikuttaa, heiltä puuttuu uusia sairauksia joilla voisivat painaa alas ihmisiä.

Jos heillä olisi kaikkeen valta, niin Izabelan voimakkaiden tuntemusten mukaan he vapauttaisivat mielellään erittäin vaarallisen taudin, kuten ruton tai pernaruton tai vastaavan, mutta he eivät pysty tähän, koska on myös rakkaudellisia voimia suojelemassa maailmaa.

Izabela tuntee että kosmista energiaa sataa maanpäälle vaikuttaen kaikkeen elävään, puhdistavaa, parantavaa.
(Tämän ennusteen taitaa nostanut ensimäisenä esiin Madame Blavatsky, ennusteen alkuperä lienee idän henkisistä tiedostoista tulevasta, varsin uskottava alkuperä mutta tuleeko se?)

(Riippuuko sen tulo siitä keneltä kysytään? Kysyisin Gurdjieffiltä, Mustosen unohtaisin. Kyse on tilasta missä koetaan. Yö päivä. Nyt emme koe muuta kuin pelkoa, tällaiset puheet voidaan kuitata Mustosen mölähdyksellä, että suurin osa näkijöistä on huijareita, se sopii tähän pimeään aikaan, yöhön. Useampia ennustajia tavanneena asia ei ole kuin Mustonen väitti, vaan kukin ennustaja näkee tilansa kautta sen osan katsottavasta mikä on lähinnä heidän tilaansa. Taas Gurdjieff ei ennusta hän on idän sisäpiirin, syvimmän sisäpiirin tiedon kantaja, tämän tiedon mukaan korkea yhdistävä energia, rakkauden energia koetaan kehitystason mukaisena, eli jos kollektiivinen kehitystaso nousee seuraavalle tasolle kokisimme kuin jumaluus olisi laskeutunut maan päälle. Kyse olisi unitilan päättymisestä, jokainen tietää että sen päättyminen vaatisi valtavan muutoksen yhteiskunnassa, käytännössä koko negatiivisen eliitin romahduksen sen mediaa ja poliittista valtaa myöten, sen jälkeen se olisi mahdollista, meidän orjuus päättyisi. Mutta Izabela elää jo tässä maailmassa, osa muistakin voi elää, mutta vaikea sulkea muuta maailmaa pois kuin sulkeutumalla, en usko heidän elävän, enempi se on toive elämää. Valitettavasti olen lähes yhtä pessimistinen kuin Mustonen, mutten ole, seurataan tämän vuoden loppuun, kuka on Usan pressa, pidätetäänkö Ursula, kaatuuko apinarokko ensimetreillä, sitten olemme viisaampia, onko jotain suurta muutosta todella tulossa.)
Monkey Pox?
https://www.youtube.com/watch?v=0-Wg6fZfp30

Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7192
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja Andromeda » 24 Elo 2024, 10:19

Pitää muistaa että Urzulan mies Heiko on Orgenesis yhtiössä lääketieteellinen johtaja. Nimi löytyy sieltä joten ei ole mutua. Itse puhun Der Liarista koska se kuvaa parhaiten tämän blondin toimintaa. Muuttuuko mikään Usan vaalien jälkeen jää nähtäväksi. Trump olisi voinut laittaa voimaan hätätila lain (Marshall law) kaapattujen vaalien vuoksi muttei sitä kuitenkaan tehnyt. Trumpin vävy Kushner on ökyrikasta Juutalaissukua ja J.Kushner olikin Trumpin 1.Neuvonantaja Trumpin hallinnossa. Demokraatit kosiskelee työväenluokkaa populistisilla puheilla. Valtionvelka Usalla jo yli 35 biljoonaa $. FED myöntää lainat Usalle ja kontrolloi asioita rahoituksen kautta.

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 08 Syys 2024, 08:14

Asummeko kupolin sisässä?

Ilmeisesti tämän aiheen tarkoitus on hiukan venyttää pinttyneitä ajatuksiamme maailmasta?

Eri firmojen logot kuvastaa kupolia, tai kaarta maapallon ympärillä, kuin asusimme kupolin sisässä. Jopa Simpsoneissa on jakso kupolissa asumisesta. Viihde on ollut tapana paljastaa asioita puolivalheen kautta.

(Mutta olisiko kuitenkaan näin, kuvastaisiko kupoli yritysten logoissa maailmanvaltaa? Itse kirjoittelin tänne vuosia sitten muurahaispesästä verraten kansaa muurahaisiin, ihmiset eivät tiedä muuta kuin mitä heidän annetaan tietää jotta järjestelmä eliitin hyväksi pyörii ja juuri ja juuri pysyt itse hengissä, oravanpyörässä, tätä voisi verrata tietämättömyyden kupoliin, sen ulkopuolella on suurempi maailma minkä Izabela väittää korteista löytyvän. Toinen merkittävä on se että maapallolle on rakennettu Marsilaisten toimesta edelleen toimiva meteoriittien torjuntajärjestelmä, lähimmät laitteet löytyy Venäjän tundralta suosta, eräs tuntemani Ufo tutkija on käynyt niitä katsomassa, Valery Uvarov niistä kertoo tarkemmin ja videoissa näkyy niiden toiminta, niitä ei voi kiistää, mutta olisiko vielä lisäksi jokin suojaus rakennettu maapallon ympärille säteilyä vastaan, tällöinhän maa olisi tavallaan tehty kasvuympäristöksi elämälle kauan kauan sitten ehkä samojen Marssilaisten toimesta, tai jopa paljon aiemmin, onko kaikki aivan luonnollisen kautta syntynyttä? vai onko avustettu ja kuinka paljon? Koska meteoriittien torjuntajärjestelmäkin on keinotekoisesti tehty! olisiko se ainoa asia mitä on keinotekoisesti tehty?

Sitten globaalit firmat muodostavat tietysti kuplan maapallon ympärille yksinvaltansa kautta. Luin juuri 1990 kirjoitetun Mustosen kirjan jossa hän hyvin perusteli sotien synnyttäjiksi juuri globaalit suurfirmat, joihin lukeutuu myös pankit, kirja on kirjoitettu ennen EU:hun liittymistä, ennen 1992 alkanutta lamaa joka ei ole loppunut EU:hun liittymisen vuoksi, lama oli Davidsonin tietojen valossa tahallisesti luotu, luojina tämä WEFfillä kokoontuva globalisti yhteisö, Suomesta sen ajan tärkeimmät päättäjät, myös Englannin kuningatar, että silleen, meidät ajettiin alas, nollattiin jo silloin joka ei ota loppuakseen WEFfin toimioiden hallitessa nytkin Suomea, WEFfin yuonleaderit Orpoa ja Kataista myöten, kupla jota pidetään yllä WEFfin yritysten kautta, nyt myös sotana Ukrainassa, mikä ei saa loppua Venäjän voittoon vaikka osa Ukrainan väestöstä on Venäjään kuuluvaa kansaa, koska WEFfin suuryritys Vanguard osti halvalla sotatilassa olevan Ukrainan toteuttaakseen tulevat ohjaukset ruuan omistuksen kautta, yksinvaltius.)

Korttienkin mukaan tarinassa on enempi kuin kerrotaan, maapallon päällä olisi jonkinlainen suoja kupla, se asetettiin sinne korkeampien voimien toimesta, suojalaitteeksi liialta säteilyltä, sitten Izabela kertoo korttien esiin nostamista käärmeistä jotka hyötyvät totuuden peittelystä, rikastuvat valheen kautta. (no juuri nyt globaalit firmat käärii voitot ilmastovalheen kautta, monet tutkijat sanoo ettei meillä ole ongelmaa lämpötilojen vaihteluiden suhteen, eivät allekirjoita ihmisen vaikutusta, päinvastoin on aina ollut vaihtelua lämpötiloissa, se on normaalia, tällöin automaattinen suoja joka korjaa tilanteet kuin tilanteet ajan kanssa, sen olemassaolo täytyisi varmasti peittää, tutkijat ovat myös päässeet samaan tulokseen, hiilidioksiidinkin suhteen on automaattinen korjaus, eli hiilidioksiidi verolla rahastaminen on valhe eliitin päämäärien toteuttamiselle, EU on täysin mukana tässäkin valheessa, ihan uskomatonta toimintaa mikä uppoaa kansaan.)

Korttien mukaan samme yhä enempi selville totuuksia mitkä kansoilta on peitetty.

Korttien mukaan maailma olisi myös suurempi mitä meille kerrotaan. (Itse viittasin tuossa aiemmin muurahaispesään joka ei tiedä suuresta maailmasta mitään, muurahaisten ei tarvitse tietää, mutta ihmisen kuuluu tietää korkeimpana elävänä olentona, mutta kansalta on peitetty kaikki tieto mitä orja, oravanpyörässä oleva ei tarvitse, ainakin tässä mielessä maailma olisi suurempi mitä meidän annetaan tietää.)
Do we live under a Dome?
https://www.youtube.com/watch?v=sbt9aA5Z5co

Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7192
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja Andromeda » 09 Syys 2024, 10:14

Itse olin Kalevin kanssa kuuntelemassa tätä Uvarovin luentoa Rajatiedon Keskuksessa jossa Uvarov kertoi näistä n.2 m syvyydessä olevista 1 metri x 1metri kokoisista laatikoista. Tästä on aikaa yli 30 vuotta. Argeologit tekivät kaivauksia jossakin Siperian alueella ja löysivät tällaisen laatikon sieltä 2 metrin syvyydestä. Argeologit olivat alkaneet murhaamaan toisiaan siellä. Uvarov hälytettiin paikalle. Juuri kun olivat nostamassa tätä laatikkoa sieltä ylös, niin paikalle ilmestyi humiksia. Muistaakseni heitä oli kolme. Sanoivat että peittäkää se laatikko aivan kuten se on siellä ollut. Nyt en ole ihan varma tuosta olivatko ehtineet sen sieltä nostaa ylös. Humikset kertoivat mikä tuo laatikko on, mikä sen tarkoitus on. Eli tuhota Maata lähestyviä suuria meteoreja. Näitä on siis useita samanlaisia laatikoita jotka aktivoituvat samanaikaisesti. Suomen rajan lähelläkin on tällainen. Uvarovin luento oli englanninkielinen.

A MAN OF A TIME STORM
Jumala
Viestit: 4535
Liittynyt: 01 Tammi 2018, 21:00

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja A MAN OF A TIME STORM » 15 Syys 2024, 10:22

Yksi samoissa kokouksissa käynyt ufotutkija oli myös käynyt näitä paikkoja katsomassa Venäjällä. Hän kertoi että laitteiden ympärillä on jokin energiakenttä jonka läheisyydessä ei halua pitempään olla. Uvarovin esitelmien videolla on kuvattu Venäjälle putoava suurehko meteoriitti, tämä meteoriittii kuvattiin kymmenillä kännyköillä, autokameroilla, osassa näkyy sivusta tuleva musta möykky joka räjäyttää meteoriitin pienempiin osiin. Kyseessä olisi laitteet jotka muodostavat energiapalloja jotka ottavat kiinni ilmakehään tulevia meteoriittejä räjäyttäen energialla meteoriitin, täysin ihmiskunnan ymmärryksen ulkopuolista teknologiaa, kestävät ikuisuuden ja ovat automaattisia, mutta kaikkein suurimpia ne eivät kykene hajottamaan riittävästi, kuten noin 15000 vuotta sitten pudonneen meteoriitin, kuten Uvarov videollaan selittää, vai oliko jopa niin että muukalaiset sulkivat marssilaisten asentaman teknologian, toiset "jumalat" päättivät nollata ihmiskunnan kehityksen... Nyt en muista tarkemmin miten se Uvarovin mukaan meni.


Izabela tekee katsomisen Puolan kehittyvästä tilanteesta
Puolan viime maailmansodasta asti kytenyt vastarintaliike aktivoituu, sen henki nousee ja kasvaa hyvin suureksi ja estää Puolaa joutumasta konfliktiin Ukrainan sodan kautta. (Davidssonin mukaan sotia ajaa Usan Neo konservatiivit, taas Mustonen sanoi että globaalit suurfirmat ovat sotien takana jota itse pidän merkittävämpänä, tällöin Blackrock ja Vanguard varmasti, jotka nytkin ohjaa Suomenkin suuria yhtiöitä kuten Carunan takana olisi Blackrock, ei ihme jos WEF Marin määrättiin sulkemaan turvesuot ja takoista yritettiin saada romutuspalkkio, sekä ydinvoimaloita pidettiin kiinni ja sähkön hinnan annettiin pompata puoleen euroon ja ylikin hallituksen levitellessä vain käsiä, kun takaa löytyy WEFfin yrityksiä ohjaamassa hallitustamme, kun Suomenkin sähköstä ainakin osa on myyty yritykselle jonka päämäärä on nollata maailman talous, vain suuret WEF yritykset jatkaisi, Suomessa tehdään halvimmillaan sähköä 1 centti/kilowatti, mutta tämä näyttää jo olevan heikkenevä agenda mitä Marin ajoi, kuten seuraavista selviää.)

Puolalaiset herää ja lähikuukausina nähtäisiin Puolassa suuria mielenosoituksia hallituksen toimintaa vastaan. (tilanne on todella muuttunut, Saksan liittokansleri käänsi takkinsa vanhojen globalistipuolueiden hävittyä murskatappiolla vaalit, liittokansleri ajaakin nyt Ukrainan sodan lopettamista! Ranskassa sama suunta, Macron tekee enään päätöksiä jotka ei täytä demokratian vaatimuksia, tilanne ei voi ajautua enään kuin karille WEF Macronin suhteen, väläytellään jo Nato eroa sen jälkeen kansanmielisten puolueiden toimesta. Turkki liittyy Brickiin joka on toiseksi suurin Nato maa ja joutuu jättämään Naton ja kaiken huipuksi kansainvälinen valuuttarahasto IMF joka on toiminut läntisen globalismin tukijalkana tähän asti otti uuden suunnan ja sanoo tukevansa jatkossa moninapaisuutta, brick maiden tukeminen hyödyttäisi maailmaa paremmin on peruste luopua yhdestä maailmanjärjestyksestä! ja samaan aikaan Iltasanomat uutisoi että Suomen tulee valmistautua sotaan! kysynkin, pitäisikö Suomi vielä pommittaa maan tasalle uuden auringon jo sarastaessa? kyllä Iltasanomat osaa lopunkin edessä.)

Izabelan mukaan vaara kytee vielä, nimittäin Ukraina laukaisee räjähteitä Puolan maaperällä ja media joka on ostettu tukemaan sotaa, kuten iltasanomatkin tekee, tekee tilanteesta falseflag iskun syyttäen Venäjää jotta kolmas maailmansota saataisiin käyntiin, mutta juttu paljastuu valheeksi (kuten kaikki aikaisemmatkin Venäjä syytökset Saksan kaasuputkia myöten, takana oli kuulemma Ukrainalaiset, mutta todellisuudessa taisi olla Naton erikoisjoukot jotka pyöri alueella ennen iskua, Natoa käytetään Neo konservaatiivien aseena yhden maailmanjärjestyksen edistämiseksi sotien kautta, mutta kuten muuttuva tilanne kuvastaa, kaikki korkein päätös ei ole yhdenmukaista enään.)

Izabela näkee samansuuntaista ja suuret sodasta päättävät jo sanovat, miksi meidän pitäisi uhrata sotilaitamme kuolevan agendan eteen, (Blackrokin ostaman Ukrainan eteen.)

Ja Izabela jatkaa että Puolalaiset ovat hyvin vihaisia tälle tilanteelle jossa heitä ajetaan sotaan valheellisin iskuin, kaikin keinoin, hän näkee kuvainnollisesti tämän agendan palavan, (pääministeriksi ujutettiin jokin aika sitten WEF taustainen ääri globalisti Puolassakin joka ajaa maata sotaan, ihan samaa kuin Stubin kommentit, mutta tämä on kuoleva agenda kuten IMF osoittaa uuden suunnan, Saksan liittokansleri myös taipuu rauhan rakentamiseen Ukrainan suhteen hävittyään vaalit.)

Kaiken lisäksi tilanteen muuttuessa Puolassa kolme huippulääkäriä nousee esiin ja heidän annetaan nyt puhua uutisissa ja he kertovat koko kansalle kauheista sivuvaikutuksista mitä korona piikit aiheuttivat kansalle.

Sitten Izabela näkee kuvainnolisen aidan Puolan pääkaupungin Varsovan ympärille rakennettuna, erittäin kova valvonta kuka menee sisälle ja kuka ulos, hän ei näe kuitenkaan pahuutta tässä. (ilmeisesti estetään Ukrainalaisten Nato joukkojen tekemästä terroriiskuja Puolan pääkaupunkiin joilla luotaisiin sota Venäjän ja Puolan välille WEF pääministerin avulla, pitää olla hyvä syy sodan julistamiseen, kansa sitä ei päätä, vaan hallitseva taho joka nyt on sodan lietsojana vielä.)

Poliittinen muutos tulossa Ukrainan johdossa vuoden vaihteessa, koska Puolassa asuvat Ukrainalaiset palaavat kotimaahansa. (joko WEFfin yuongleader Zeleskyin ura päättyi? Saksan vedettyä tuki Ukrainalta pois, kuten näyttää käyvän.)

Izabela väittää että Free energia ja medbed laitteistot, vastaava korkea parannusteknologia nousisi Puolassa kansan käyttöön.

Jo alussa vihjattiin Puolasta nouseva kansanmielinen voimakas energia, suuri voima joka jylläsi muuten työväestön keskuudessa vuosikymmeniä sitten, he kertovat politikoille kenen eteen he tekevät töitä, tämä johtaa suuriin muutoksiin Puolassa. Myös yhteistyö ja rauhan ylläpito sopimus allekirjoitetaan Venäläisten kanssa.

Poliittinen muutos luo Puolaan uudet lait jopa koulutus muutetaan.
Update Poland
https://www.youtube.com/watch?v=t6jF6MukeFU

Andromeda
Ylläpitäjä
Viestit: 7192
Liittynyt: 06 Maalis 2017, 20:26
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Viesti:

Re: Izabela ja false flag isku

ViestiKirjoittaja Andromeda » 15 Syys 2024, 16:37

Eversti Macgregor tossa omassa ketjussaan mainitsee kans tästä Puolan tilanteesta että sen nykyinen hallitus ei huomioi Puolan kansalaisia eli globalisti vetoinen hallitus kyseessä. Eli tuo viesti: Putin is not a problem.


Palaa sivulle “Salaliitot ja salaseurat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija