Facebook
Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen suosituin paranormaaliin uutisointiin keskittyvä sivusto. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä jo vuodesta 2007 lähtien.

Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. ruumiista irtautuminen, kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot, enkelit ym.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia, sekä videoita.

Aihealueeseemme kuuluu paranormaalin lisäksi myös salaliitot, avaruus, tiede sekä muut asiat ja ilmiöt, jotka ovat jollain tapaa outoja tai mielenkiintoisia.

PB perustettiin Huhtikuussa 2007 ja se saavutti kolme miljoonaa (3,000,000) käyntiä, vaikka oli ollut pystyssä vasta hieman vajaa kaksi vuotta. Näinä alkuaikoina kun Paranormaali Blogi sijaitsi WordPressin ilmaispalvelimella nousi se nopeasti suomalaisten WordPress-blogien käydyimmäksi sivustoksi.

Wordrpess.se:n myöntämä ykköspalkinto Paranormaali Blogille Suomen käydyimpänä wordpress-sivustona vuonna 2008

Sivusto alkoi laajentumaan ja omalle arkku.netin ylläpitämälle palvelimelle PB siirtyi 02.02.2009.

Paranormaalia ja yliluonnollisia ilmiöitä on pidetty yleisesti huuhaana, ja tämän takia jotkut olettavatkin sen olevan vain erilaisia taruja, myytejä tai huhupuheita. Paranormaali näyttää kyntensä kuitenkin silloin kun sitä tutkitaan tieteellisesti. Sivustomme käsitteleekin myös tieteellisiä tutkimuksia paranormaalien aiheiden tiimoilta. Tutkimukset ja niiden tulokset ovatkin olleet hyviä uskomuksiemme ja maailmankuvamme kyseenalaistajia sekä haastajia. Onko maailma sittenkin erilainen millaiseksi olemme sen ajan saatossa oppineet ymmärtämään?

Tämän sivuston tarkoituksena ei kuitenkaan ole olla äänitorvi, joka erottelisi humpuukia aidoista ilmiöistä, vaan tarkoitus on lähinnä viihdyttää ja kattaa yliluonnollista monipuolisesti erilaisella materiaalilla ja näkökulmilla. Näkökulma ja mielipide on aina vapaa ja lukijan itse muodostettavissa. Pyrimme pitämään keskustelun kattavana ja jokainen kävijä saakin tuoda omaa näkökulmaansa kommenttien kautta.

Hieman tietoja Paranormaali Blogista (10.10.2011):

1 472 artikkelia
37 575 kommenttia
61 kategoriaa
2 764 avainsanaa
Kiireisin päivä:
93 102 käyntiä — Tiistai, Lokakuu 14, 2008

Viikottaiset käyntimäärät, sivukatselut, vierailijamäärät yms. näet Oindexin listauksesta.

Haluatko mainostaa sivustollamme, lue lisää täältä.

Uuden yläbannerimme on suunnitellut Spiff. Suuri kiitos hänelle.

Blogissa käsittelemme mm. seuraavia aiheita: Yliluonnollinen, paranormaali, enkelit, ufot, alienit, avaruusolennot, humanoidit, ihmeet, spiritismi, haamut, kummituskuvat, kauhu, chi, demonit, tiede, avaruus, viljapeltokuviot, ufovideot…


37 kommenttia aiheeseen: Tietoa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • piispa sanoo:

  Toivottavasti vespa muistaa/tietää sen, että täällä mainostamasi ”enkelit” kuuluvat rajan pimeälle puolelle. Minä en pelkästään usko, vaan TIEDÄN näiden ”enkeleiden” olemassaolon, eli siis en kyseenalaista sitä sinänsä. Taivaan Jumalan kirkkauden enkeleillä ei ole absolutely mitään tekemistä näiden ”enkeleiden” kanssa. Haluan korostaa, että en ole SINUA vastaan ja siksi tässä kirjoittaisin, vaan että tiedän kahden voiman olevan olemassa ja vaikuttavan tässä maailmassa ja VAIN TOINEN niistä on hyvä. Kaikkea hyvää ja Jumalan siunausta elämääsi.

 • vesa sanoo:

  Samaa mieltä piispan kanssa, tulen kanssa ei kannata ryhtyä leikkimään.

 • lili sanoo:

  niin samat sanat ku vesalla

 • DarkSpace sanoo:

  Toivottavasti piispa muistaa/tietää, että se ”pimeä” puoli on paljon mielenkiintoisempi kuin ”valoisa”.

 • create84 sanoo:

  toisen mielipide ei uhmaa toisen mielipidettä, totuus muodostuu monistatotuuksista, myös vastakohdista ja konflikteista. Näin vain minä ajattelen ei ehkä kukaan muu , eikä se haittaa.

 • Firenzen sanoo:

  Juuh, minä olen nytten myös ylläpitäjä.
  Tällä kommentilla ei ole mitään merkitystä. Halusin vain kirjoittaa ekan viestin :D.

 • Wespa sanoo:

  Tervetuloa vaan Firenzen joukkoon. 🙂

 • Satu sanoo:

  Haastoin sinut blogipeliin. Ohjeet lötyy blogistani. http://blackdeath.vuodatus.net/blog/663751

 • piispa sanoo:

  DarkSpace, pimeän ja valoisan kanssa ei tarvitse käyttää lainausmerkkejä: ne ovat totta. Mua ei kiinnosta pimeä puoli pätkääkään, eli ilmeisesti asia on kiinni siitä, kenen puolella ihminen itse haluaa elää.

  Monenko ihmisen olet nähnyt parantuvan silmiesi edessä, silmänräpäyksessä ”parantumattomista” sairauksista, DarkSpace? Montako ihmistä saatana on pystynyt luomaan tai parantamaan? Monenko kuolleen luulet saatanan herättäneen? Montaako ihmistä luulet saatanan koskettaneen niin, että heidän rukoustensa kautta tapahtuu ”ihmeitä”, jotka Jumalaan uskoville ovat täysin luonnollisia?

  Saatanan valtakunta maan päällä on mitäänsanomaton, häviävä verrattuna siihen, mitä Jeesuksen tunnustava kristitty saa elämäänsä ja kokemuksiinsa. Jos säkin olet ”mielenkiintoisten” kokemusten perässä juossut pimeeseen, kuten annat ymmärtää, niin kehotan heti kokeilemaan Jumalaa. Jos uskallat! ;O)

  Ja yks juttu vielä: DarkSpace, Jumala on sua vahvempi.

 • piispa sanoo:

  ps. saatanalla on tarjottavana ”mielenkiintoinen” vaihtoehto. Jos se kiinnostaa, niin lukekaa Bill Wiesen ”23 minuuttia helvetissä”.

 • regendos sanoo:

  Piispa, uskoisin, että tiedät sen, että jos ihminen uskoo tarpeeksi johonkin niin hän pystyy kokemaankin sen muita todentuntuisemmin. Sen johosta Jumalaan uskovat kokevatkin Jumalan. Kenelläkään meistä ei ole kristillisestä Jumalasta toistaan enempää tietoa. On ainoastaan käsityksiä minkälainen Hän saattaisi olla.

 • Voihan HöpönPöpönPöppö

 • wadaap sanoo:

  eikö tän blogin olisi aika saada oma keskustelu foorumi? vai mitä ootte mieltä?

 • Wespa sanoo:

  Juu hyvä idea. Tuota olen itsekkin miettinyt, mutta enpä ole sellaista vielä tehnyt/lisännyt. 🙂

  EDIT:

  Nyt on foorumikin lisätty. Sinne vaan rekisteröitymään ja lisäämään uusia kiinnostavia keskusteluja. 🙂

 • wnb sanoo:

  kun painaa vaikka hirviöt ja otukset niin tulee
  Virhe 404

  Anteeksi, mutta etsit jotain mikä ei ole täällä

  MIstäköhä mahtaa johtua?

 • Wespa sanoo:

  Jaa-a. En tiedä miksi se tuota tekee. Varmaankin joku WordPressin bugi. Toivottavasti se korjataan pian.

  EDIT: Vika korjattu.

 • Huoh sanoo:

  Jumalasta sen verran että raamatussa, saatana ”tappoi” ”vain” 10 ihmistä ja jumala yli kaksi miljoonaa – kertookohan tämä jotain niin sanotusta hyvästä ja pahasta? Suosittelen myös kaikkia katsomaan zeitgeist movien – en yritä kyseistä dokumenttia mitenkään mainostaa – mutta ainakin minun silmäni se avasi tuon uskonnon puolesta (ei, siinä ei suostutella ihmisiä saatananpalvojiksi tai mitään – näytetään vaan kaikkien uskontojen alkuperäinen tarkoitus) Googlettakaa sanalla Zeitgeist niin pitäisi löytyä. Paranormaaliblogista sen verran että hyvää työtä teette (modet yms.) Löytynyt paljon mielenkiintoista juttua mistä kiitän kovasti teitä 🙂

 • Tardolus sanoo:

  Helou kaikille. Löytyi vihdoin sivusto Suomestakin jossa käsitellään näitä… Harmi vaan ettei täälläkään varmaan ole varsinaista ”chost hunter”-osiota… =) Olis nimittäin hienoa kuulua sellaiseen porukkaan. Kiitos kuitenkin kivoista sivuista!

 • gh0stb0y sanoo:

  Se on ghost hunter eikä chost hunter… Tarkka kun olen! 😀

 • anima damnata sanoo:

  Zeitgeistia jos pitää totuutena niin on kyllä aika yksinkertainen yksilö kyseessä.

 • niinpä sanoo:

  Jaa mitä syytä anima damnatalla on epäillä zeitgeistiä??
  Se on kuule puhdas asenne kysymys…

 • JFK sanoo:

  EUROOPPALAINEN AVARUUSALUS ESITELTIIN

  http://news.bbc.co.uk/1/hi/sci/tech/7419793.stm

 • GHOSTHUNTER sanoo:

  valoisaa puolta ei ole olemassa mutta pimeä on sen johtaja ei ole saatana eikä se ole samanlainen kuin tekopyhät uskonnot sanovat pelottelevat vaan ihmisiä.

 • Mulle ja mun kaverrille kävi näin: Ivalossa kello 2-4 aikoihin yöllä taivaalla oli tosi kirkas valopiste jasen ympärillä oli vihreä hohede ja muun värisiä valoja! Me koitettiin soittaa Lapin Kansaan mut puhelimet ei toiminut!

 • gracy sanoo:

  Mä olin vessassa. Ovi paukahti yh äkiii auki vaikkaa seo li lukossa

 • JD Matthew sanoo:

  piispan jutut oli kyllä vähän ”outoja”. En ainakaan itse ajattele mitään Hyvää ja Pahaa voimaa, ja niiden olemassa oloa. Sekin on vain ”keksitty” juttu.
  Siis uskonhan minäkin Jumalaan jne. mutta lait mitkä täällä vallitsevat ovat fysiikan lait, (ja tottakai ne muut lait ,mitä ei saa rikkoa tai joutuu vankilaan).
  Kunhan on moraali kohdallaan ja oma vastuu hoidettavissa niin kyllä se siitä lähtee. God bless everyone!

 • joni kuikka sanoo:

  Ei kannata alkaa vehtaamaan paholaisen kanssa… Se saattaa houkutella sua vaikka millä ihanalta tuntuvalta asialta, mutta loppupeleissä lahoat sisältä. Jeesus pelasti minut paholaiselta, mutta sitä ennen koin paljon kamalia asioita. En siis ollut saatanan palvoja tai mitään. Onneks, mutta jouduin tietämättäni sen pauloihin erään toisen asian kautta. Ja KYLLÄ.. Näin asioita joita monet ei osaa kuvitella, ja tunsin sanoin kuvaamatonta pelkoa.

  Kuvitelkaa näkevänne kymmenen palavaa nautaa edessänne samalla kun haistatte palavan lihan käryn.. Ei kiva :/

 • Mikko sanoo:

  Kuvitelkaa näkevänne kymmenen palavaa nautaa edessänne samalla kun haistatte palavan lihan käryn.. Ei kiva :/

  Olis kiva tietää mikä tai kuka on tuikannu 10 nautaa tuleen..???

 • JD Matthew sanoo:

  oma mielipiteeni asiasta : jeesus oli manipuloija, niin kuin kaikki muutkin historiaan jääneet henkilöt, esim. hitler, stalin jne.

  jeesus oli sentään hyvien asioiden puolesta 😀

 • Timo sanoo:

  Terveppä terve, mullakin wordpressissä blogi, niin kyselisin, miten tuota oikealla olevaa valikkoa pystyy muokkaamaan? Kun teilläkin siinä noita kaikkia ”Huom! Sivusto sisältää materiaalia, jota ei suositella heikkohermoisille” ja galluppia yms.

 • Wespa sanoo:

  Mene kohtaan Appearance –> Lisäosat. Sieltä saa lisättyä kaikenlaista. Lisää kohta ”Text”, johon voit sitten laittaa html-koodilla mm. kuvan tai linkkejä.

 • Timo sanoo:

  Kiitoksia

 • Wespa sanoo:

  Nyt voi myös käyttää kotisivullaan tuota Parablogin mainosbanneria, jos kiinnostaa linkittää blogiimme. 🙂

 • ak sanoo:
 • Mankka sanoo:

  Tää paranormaali blogi on aivan mahtava ! n___n

 • Lärvi sanoo:

  Piispa näin just 😉 Herrankarjaa tässä kaikki ollaan :DDDD

 • alienfani sanoo:

  elämässä on valoisia ja pimeitäpuolia.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot