Facebook
Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

ParanormaaliBlogi TV

Odota pieni hetki… Sivua ladataan.
Jos sivusto ei lataudu, klikkaa tätä linkkiä.

15 kommenttia aiheeseen: ParanormaaliBlogi TV

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Tuli maksettua ja katsottua. Erittäin mielenkiintoista settiä ja hienoa, että Raunikin saatiin tänne Suomeen. Yllätyin muuten, että noinkin paljon oli vanhoja ihmisiä nuorten ihmisten lisäksi luennoilla. Ehkä he sitten pystyvät hyvin samaistumaan Raunin ikäpolveen.

  Mitä tulee Rauniin, niin hän on henkisesti hyvin kehittynyt ja on kuin kävelevä tietopankki. Hän on aivan oikeassa tuosta positiivisuudesta, sitä me kaipaamme lisää. En ole aivan varma tuosta 2012-jutusta, mutta aivan oikeassa hän on siitä ettei kyse ole maailmanlopusta.

  Ja koen itse näin, että kun maksoin tuosta luennosta niin osa oli tukea paranormaalille blogille, jotta tulevaisuudessakin olisi mahdollista järjestää tällaisia mielenkiintoisia tapahtumia. Vaikka joskus sitten myös Helsingissäkin, vaikka täällä tosin taitaakin olla aika korkeita nuo vuokrahinnat. 🙂

 • Henkka sanoo:

  Tuosta silverlightistä. Voisitko muokata tuon video homman toiselle alustalle, koska linuxiin ei silverlight asennu ja vanhempi moonlight ei oikein toimi.

 • Wespa sanoo:

  Päätimme yhteistuumin laskea Rauni-Leena Luukasen videon hinnan puoleen, samalla näin ystävänpäivän kunniaksi. 🙂
  Hinta on nyt vain 4,80 €.

  Henkalle, Tällä hetkellä Silverlight on ainut vaihtoehto ja ei toimi Linuxissa. Ehkä jatkossa palvelun päivittyessä tulee parempi vaihtoehto tilalle.

 • hyvää ystävänpäivää vaan minultakin!. minun ei tarvii kattoo videota, koska näin sen jo livenä. mutta voihan sen kyllä katsoa aina uudelleen 🙂

 • Henkka sanoo:

  Tuosta silverlightistä. Voisitko muokata tuon video homman toiselle alustalle, koska linuxiin ei silverlaittia saa. Vaikka livenä kävinkin homman katsomassa, niin monet tämän haluaisivat nähdä tämän. Ja kyllä, linux pyörii näillä halukkaillakin.

 • Wespa sanoo:

  Valitettavasti Silverlight on tällä hetkellä ainoa mahdollisuus ja liitettynä tähän videopalveluun. Koitan tiedustella jos jatkossa tulisi jokin muu vaihtoehto joka tukisi myös Linuxia.

 • JuJe sanoo:

  Harmitti kun en silloin päässyt Luukkasta livenä katsomaan – onneksi pääsin näkemään ko. luennon palvelusi kautta. Kiitos Wespa!

 • Allu sanoo:

  Ahaa. Jokaisesta videosta pitääkin maksaa erikseen, luulin ensin että tuolla maksulla saa 90 päivää koko videopalveluun katseluaikaa.

 • Ogeli sanoo:

  Niin olisin minäkin toivonut.

 • Dawn sanoo:

  Mites tota palvelua nyt sitte pystyy käyttään? PayPal -tili on.

 • Wespa sanoo:

  Yksinkertaisimmillaan palvelu toimii niin, että painat playta halutusta videosta, jonka jälkeen sinut ohjataan automaattisesti sivulle, josta pääset maksamaan katseluoikeuden omilla PayPal-tunnuksillasi.

 • Ilkka sanoo:

  Ei näy videot linuxilla, vaikka asensin vaaditun moonlight-lisäosan firefoxiin. Surkeaa, kun kaikki rakentuu aina windows-käyttöjärjestalmän varaan. Jätän siis katsomatta (ja maksamatta, kun en ole varma miten saisin moisen ongelman ratkaistua). Mukavaa kesää Paranormaaliblogiin !

 • Wespa sanoo:

  Hei Ilkka, palvelu on päivittymässä tässä kesän aikana. Maksuvaihtoehtojen ja playerin pitäisi ainakin päivittyä, toivottavasti samalla tulee Linux-tukikin, pidetään sormet ristissä. 🙂

  Mukavaa kesää sinnekkin. 🙂

 • Linux-käyttäjä sanoo:

  Toivottavasti saisitte piakkoin videot näkymään muutenkin kuin silverlightilla. Luvattu kesäaikataulu ei taida toteutua, kun tulevalla viikolla ollaan jo elokuussa? Nyt olisin voinut vielä vuokrata tuon Luukanen-Kilden luennon, mutta mitä lähemmäksi loppuvuotta mennään, niin sitä vähemmän ajankohtaisia kaikki vuotta 2012 koskevat asiat ovat. 🙁

 • Wespa sanoo:

  Joo päivitys on tulossa, mutta aikataulusta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Jossain tässä lämpimien ilmojen aikana pitäisi kuitenkin tulla.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *