ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

E.T. Uutiset: Pallomaisia UFOja (Taygeta) – Ampuiko Venäjä yhden alas?

Wespan videoraportilla kerrotaan pallomaisista UFOista, joiden kerrotaan olevan Plejadian Taygetalaisten droneja. Kyseisiä pallomaisia objekteja on kuvattu ympäri maailmaa ja ilmeisesti Venäjällä on ammuttu yksi sellainen alas.

Videolla käsitellään myös Taygetalaisen Mari Swaruun informaatiota pallodronejen teknologiasta.

Mari Swaruun video pallodroneista.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

Yksi kommentti aiheeseen: E.T. Uutiset: Pallomaisia UFOja (Taygeta) – Ampuiko Venäjä yhden alas?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Wespan videolla oli kerrottu niistä pallomaisista metallipintaisista UFOista, joiden kerrotaan olevan Mari Swaruun infon mukaan Plejadien Taygetalaisten droneja. Mari Swaruu kertoo hyvin paljon noiden pallotronejen teknologiasta. Laitteen ytimen keskellä on pallon muotoinen alkuaine elementillä toimiva antimateriaali reaktori. Puolestaan reaktorin ympärillä on kehässä jotain punaista elohopeaa tai vastaavaa ainetta, johon johdetaan sähkömagneettinen impulssi, joka saa elohopea massan pyörimään hurjaa vauhtia ympäri suljetussa kehässä. Seuraavassa kehässä pyörii vastakkaiseen suuntaan roottori ja tronen uloin kerros on metallinen.

    Bob Lazar on kertonut saman tyyppistä asiaa kuin Mari Swaruu omassa informaatiossaan Area 51:llä & Flying Saucers tarinaansa 1989 lähtien. Bob on ollut yhden aluksen purkamisessa mukana takaisinmallintaaksen sen, mutta hän totesi, että on monia asioita, joita emme vielä ymmärrä, erityisesti elementistä 115, prosessista, jonka yksi komponenteista piti valmistaa, joka on yksi tärkeä osa lentävää lautasta, emme myöskään ymmärrä painovoiman manipulointiin liittyvää fysiikkaa.

    (Lazar sanoi, että projektit olivat jaettu osiin, joten hänellä tai kenelläkään ei ollut kaikkia tarvittavia tietoja aluksen koko toiminnan ymmärtämiseen). Syy, miksi hän tuli julkisuuteen, johtuu siitä, että hänen näkemänsä teknologia voi muuttaa maailmaa parempaan suuntaan, mutta se on ollut piilossa useita vuosikymmeniä. Jos meillä olisi nykyään antigravitaatio tekniikkaa, meidän ei tarvitsisi käyttää minkäänlaista fossiilista polttoainetta kuljetukseen, sähkö olisi erittäin halpaa tai jopa ilmaista, sinulla voisi olla kotona antimateriaa generaattori, se olisi vain kuin ostaisit toisen laitteen. Ja jos tekniikkaa kehitettäisiin edelleen, voisit lentää lyhyen, vain muutaman minuutin lennon mihin tahansa kohteeseen maan päällä.

    (Lazar kertoi että emme ole täysin varmoja materiaalista, josta lentävä kiekko on valmistettu, mutta se on todennäköisesti metallinen puolijohde kvasikide materiaali, kvasikide seoksilla on mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka auttavat antikravitaatiossa, mutta yksin se ei johda haluttuun työntövoimaan ja aluksen liikkumisen hallintaa.) Se tarvitsee jonkin muun tavan liikkua ja ohjata suuntaansa. Tässä mallissa on kolme painovoiman säätelijää, jotka voivat värähdellä eri suuntiin aluksen ohjaamiseksi, jokaisen päällä on painovoiman vahvistin, jolla syntyy antigravitaatio aaltoja ”kutsutaan myös epäfaasiksi gravitaatioaalloiksi” suuntaan johon painovoiman säätelijä osoittaa. Aluksen yläosassa on myös jonkinlainen ympärisäteilevä antenni, jolla painovoima-aaltoja voi säädellä koko aluksen eristyksissä olevaan gravitaatio kenttään torodisessa muodossa. Myös aluksen yläosasta löytyy jonkinlaisia navigointi antureita.

    Lazar mainitsi, se käyttää antimateriaa, mutta antimateriaalin ongelmana on, että se on erittäin herkkä ja vaarallinen käsitellä, antimateriaalin pitämiseen tarvitaan erityinen gravitaatio säiliö, säiliö saa sen sisällä olevan aineen levitoimaan koskematta seiniin. Äärimmäisen pieni määrä antimateriaa ja ainetta johdetaan sitten reaktoriin, jossa syntyy suuri määrä energiaa aluksen tehostamiseksi. Riisin jyvän kokoisen antimateriaalin tuottama energiamäärä riittäisi toimimaan koko naapuruston energiatarpeissa niistä sadoista ellei tuhansista alus tyypeistä, jotka löytyisivät pelkästään galaksissamme olevilta sivilisaatioista. Niillä voi olla eri muotoja, eri kokoja ja hyvin erilaisia tekniikoita. Monien ei tarvitse olla aerodynaamisia, sillä tällä tekniikan tasolla alus tuottaa omaa sähkömagneettista ja gravitaatiokenttää ympärilleen.
    Tämä tarkoittaa, että ne voivat myös manipuloida aikaa ja tilaa, mikä tarkoittaa myös matkustamista siihen, mitä kutsumme menneisyydeksi ja tulevaisuudeksi, sekä itse avaruuden muokkaamista. Jotkut alukset voivat näyttää pieniltä ulkopuolelta, mutta sisältä ne mahtuvat suureen tilavuuden määrään. Luonnollisesti monille ihmisille tämä tieto olisi täysin vaikeaa tai mahdotonta uskoa ja tämä jatkuu niin kauan kun tietoja ei esitetä valtamediassa ja hallitukset lopettavat ainakin osan tästä salailusta.

    Lazar kertoi, että tämän tyyppisissä aluksissa emme löydä minkäänlaisia johdotuksia, saumoja, hitsauskohtia, pultteja, muttereita tai niittejä, ei tiedetä, miten tämä on mahdollista, alus oli kuin tehty kertavaluna. Miten tällainen kone on valmistettu? Joitakin tässä aluksessa käytetyistä materiaaleista ei luonnostaa löydy aurinkokunnastamme, mutta ne voidaa syntetisoida erilaisilla koneilla, jotka eivät myöskään ole vielä ihmisten käytettävissä, ainakaan 99,9%:lla väestöstä. Ei ole mitään järkeä spekuloida, kuinka energia ja gravitaatio aallot syntyvät, koska edes omat tutkijamme eivät ymmärrä sitä, se ylittää normaalin ymmärrys kykymme.

    Paikallinen uutistoimisto Pivyet Rostov uutisoi hänen kommenteistaan otsikolla, jonka mukaan ”taivaalla ammuttiin alas pallon muotoinen UFO”. Tuo väite pitää paikkansa jonka Wespa kertoi videolla. Venäjän sosiaalisessa mediassa jaetussa kuvassa näkyy kohde eteläisen Venäjän Rostovin alueen yllä 3. tammikuuta 2023. Alueen kuvernööri kertoi, että esine ammuttiin alas alueella, joka on ollut lennokki-iskujen näyttämönä. via Telegram

    Wespan videolla tulikin esiin, että auringon heijastuma voi myös näkyä kameran linssissä ja se saa tietysti epäilemään heti koko asiaa. Vaikutti myös siltä, että lähellä aurinkoa tai sen takana oli jokin suuri vaikeasti havaittava itsevalaiseva kohde, tai sitten sekin oli myös vain auringon heijastus kameran linssissä.

    Heijastuma auringon vierellä voi riippua kameran objektiivin linssin järjestelmästä, miten se käyttäytyy kun kamera suunnataan suoraan aurinkoon ja mihin kohtaan auringon heijastus kameran optiikan linssi järjestelmässä vaikuttaa näkyen sitten kuvassa. Feikki mielessä digikameraa voi kallistella aurinkoon suunnattuna myös niin, että saadaan etukäteen haluttu lopputulos digikameran tähyslasiin ja otetaan tietyllä hetkellä kuva heijastumista, joka näyttää siltä että auringon vierellä on mystinen salaperäinen suuri massiivinen kohde. Tämä valon heijastuma selvitys kameran linssiin on myös omaa mielikuvitustani, en ole kokeillut sitä käytännössä. Kannattaa varoa kokeilemasta tuota asiaa liian pitkiä jaksoja sillä kameran sisällä oleva erittäin kallis valokenno, joka muodostaa kuvan kamerassa voi palaa ja tuhoutua liiasta ylivalotuksesta johtuen, jossa kamera on pitkään suunattu erittäin kirkasta aurinkoa kohti. Ei kannata tuhota digikameraa pitkäkestoisella uteliaalla aurinko heijastus kokeilulla!

    Heijastuma auringon vieressä voisi olla myös halo. Halot ovat valoilmiöitä, jotka syntyvät valon taittuessa ja heijastuessa esim. ilmakehän jääkiteistä. Tavallisimmin halot syntyvät 5-10 kilometrin korkeudella harso- ja untuvapilvissä, jotka peittävät taivaan ohuena huntuna. Haloja voi odottaa näkevänsä, kun Aurinko paistaa ohuen yläpilvikerroksen lävitse jne. Lähde: https://www.astro.utu.fi/zubi/atphenom/halo.htm

    Vaikea sanoa mitään lopullista kantaa vaikka nuo aurinkokuvat olivatkin erittäin mielenkiintoisia. Puolestaa tumma pyöreä kohde auringon lähellä olisi uskottavampi selitys, se ei voisi olla enää mikään heijastuma kameran objektiivin linssisysteemissä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto