Facebook
Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Yhteys

Yhteys-PB

Onko mielessäsi hyvä uutisvinkki? Haluatko kenties auttaa ylläpitoamme kirjoittamalla kiinnostavia artikkeleita? Oletko kuvannut oudon videon tai kuvan ja haluaisit, että käsittelisimme sitä Parablogissa? Onko sinulla kenties jotain kysyttävää sivustoomme liittyen?

Haluatko mainostaa sivustollamme?

Yhteydenotot e-mailina osoitteeseen info.paranormaaliblogi@gmail.com tai suoraan alla olevalla lomakkeella. Kaikki viestit käsitellään luottamuksellisina ja niitä ei julkaista eikä näytetä sivulla ilman asianomaisen lupaa.

Jos haluat kertoa oman kokemuksesi, niin sille löytyy oma lomakkeensa tästä klikkaamalla.

Yhteyslomake:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Myös kuvia tai liitetiedostoja voi lähettää osoitteeseen  info.paranormaaliblogi@gmail.com.
Lähettämällä kuvia tai kokemuksia annat meille täydet oikeudet julkaista niitä sivustollamme, tai muissa julkaisuissamme, samalla säilytät tietenkin itse oikeudet kuviisi.

197 kommenttia aiheeseen: Yhteys

Sivu 1. Yhteensä 1.1
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot