Facebook
Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kokemukset

Kokemuksia pääset lukemaan tästä linkistä.

Oman kokemuksesi voit lähettää alla olevalla lomakkeella. Jos lomake ei näy klikkaa tästä.


Lähettämällä kokemuksesi hyväksyt, että se (kirjoittamasi teksti ja antamasi sisältö) saatetaan julkaista tällä sivustolla, muilla sivustoilla tai muilla kolmannen osapuolen medioilla ilman erillistä lupaa ja ilman korvausta. Täten annat luvan julkaista kaiken antamasi tiedon, poissulkien sähköpostiosoitteen tai muut henkilötiedot jotka pidetään salassa. Henkilötietoja ei kerätä, julkaista eikä jaeta kolmansille osapuolille.

9 kommenttia aiheeseen: Kokemukset

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • googlefan sanoo:

  täällä on ufoja !!

 • paranormaaliHULLU sanoo:

  UFOJAAA D:

 • Kertokaa kokemuksista, on aika murtaa sensuuri.

 • Wc Veera sanoo:

  Kerron lyhyesti kokemukseni, olin entisessä elämässäni fyysikko ja kai mekaanikkokin sain jonkun palkinnon.

 • "Ansku" Angel Skywolf sanoo:

  Käykää katsomassa minun yuotupe sivulla hieman yliluonnollista! Voitte kirjoittaa vapasti ja käyttää kuviani. Olen siellä nimellä Angel Skywolf. Olkeepa hyvä kaikki materiaali on aitoa. Minulla on rav kuvat tallessa.

 • snakeff sanoo:

  Hrrr pelottava sivusto

 • Usko, toivo & rakkaus sanoo:

  Kotonani asuu isäni henki. Tunnen sen sydämessäni, se on kuin kevyt tuulen vire aortassani. Kuin herkkä kosketus kaulallani. Kuulen haikeita kuiskauksia nurkissa, ja ne sanovat: ”Älä pelkää, poika, saat sen elämän, jota niin kovin halajat”. Usein kyyneleet alkavat virrata kyynelkanavastani 10km/h vauhdilla, ja romahdan maahan huokaillen. Olen aina ollut herkkä persoona, mutta nyt tunnen jokaisen tunteen, kuin kiven iskun sydämessäni, sielussani. Olen saanut tukea Jeesukselta, mutta siitä huomatta tämä on aivan liikaa. Olen miettinyt itsemurhaa. Haluan veren virtaavan lattiallani, ja tuntea isäni haamun kokea sen kivun; jonka on minulle aiheuttanut.

 • Ajatar sanoo:

  Usko, toivo & rakkaus, miksi pelleilet? Joillain meillä on ihan aitoja kokemuksia paranormaaleista ilmiöistä ja sitten sinä tulet naureskelemaan asialle? Taidat olla aika nuori ja tietämätön, että astraaliverhon toisella puolella on kaikenlaisia asioita eikä niiden kanssa ole leikkiminen.

 • Jusse sanoo:

  Lol, hyviä kommentteja on ainakin tänne laitettu.

  En tiedä kyllä onko tää nyt sen parempi :p

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *