Facebook
Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Keskustelu

 • Foorumi. Tule ihmeessä keskustelemaan foorumillemme yliluonnollisista asioista, tai tutustu muuten vain jäseniimme. Aiheina mm. avaruusolennot, ufot, kummitukset, hirviöt, taruolennot, hallusinaatiot, unet ym. Rekisteröityneitä käyttäjiä foorumilla on jo yli 900. Viestejä on rustattu jo yli 30000 kappaletta.
 • IRC-Chatti. Voit myös keskustella IRC-Chatissamme yliluonnollisesta tai vaikka Tukiaisesta. IRC-Chatti ei vaadi erillistä ohjelmistoa, eikä rekisteröitymistä. Linkistä pääsee suoraan tai omalla ohjelmalla löytyy: Quakenet @ #paranormaali-blogi.

119 kommenttia aiheeseen: Keskustelu

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Byker Hill sanoo:

  Hei! Sattuuko Helsinki-seudulla asumaan ketään jolla mahdollisesti on omia ufo-abduktio kokemuksia? Mielestäni olisi tärkeätä perustaa vaikka pieni yhteisö tai tukiryhmä jossa abduktoidut voisivat kertoa kokemuksistaan ja välittää informaatiota esim. kirjojen muodossa. Terv. bykerhill@yahoo.com

 • Rattlehead sanoo:

  Hei WAT HAPENIN?!! Foorumista tulee virheilmotus?

 • Thebel sanoo:

  Kyllä foorumi ainakin mulla toimii.

 • Penttijuhani sanoo:

  Hei!
  Expressen TV sivulla on mielenkiintoinen videopätkä oudosta pilvestä.. käykääpä kurkistamassa.

 • Penttijuhani sanoo:

  Korjaan vähän tuota outoa pilvijuttua,se löytyy parhaiten Expressen lehden etusivulta.Penttijuhani

 • alienfani sanoo:

  mulla on oma paranormaalitasiat tutkimusryhmä.oon vasta 12 :p

 • alienfani sanoo:

  d:)

 • STONE sanoo:

  Haluaisin tieto hengistä ja niiden tarkoituksista teollaan mitä ne merkitsevät en löydä mistään mitään tietoo?! Voisiko joku auttaa kertoa että mistä löydän kiitos

 • WM_ sanoo:

  Netti ja kirjastohan ovat väärällään 😛
  Pitää katsoa lisää käsikirjastostani artikkelia varten, jahka kerkeän 🙂

 • NakkiPoro sanoo:

  Hei miten te uskallatte embata noita videoita tänne? eikö oo tullu mitää tekijäoikeus uhoomisia?

 • WM_ sanoo:

  Eikös netissä nettimateriaalin julkaisu ole aivan sallittua, kuten mm. youtube videoiden julkaisu, koska sehän on vain linkki sen videonlisääjän channelille 🙂

  Sitten jos väittäisimme videokuvamateriaalia omaksemme, rikkoisimme tuota tekijänoikeutta.

 • Wespa sanoo:

  Embeedaus on täysin laillista jo ihan senkin takia, että videon lisääjä voi joko estää tai sallia tuon toiminnon. Videon tubeen lisääjällä itsellään on täysi vastuu siitä mitä materiaalia sinne laittaa…

 • kkkrisu- sanoo:

  miten lisään kuvan tänne :DDD

 • marjaisa sanoo:

  Stone, voin kertoa hengistä paljon enemmän meediona ja muillekin blogillani Arvoitus. Jätä tarkempi kysymys sen kommentteihin tai kerro miksi tiedustelet aiheesta niin kovin ja ikäsi. Vastaan aina, mutta vain jos tiedustelija osaa kysyä oikein. Ei vastahankaisille!

 • MM sanoo:

  Hei!

  En löytänyt oikein mitään paikkaa palautteelle. Joten tässä hieman ”palautetta”.

  Minusta tästä sivusta on tullut lähinnä joku UFO alieni sivusto, suurin osa kaikesta käsittelee jotai ulkoavaruudesta.
  Linkeissäkin on sitä paljon.
  Kohtahan ufo on jo arkipäivää. Silti se kiehtoo meitä, miksi?
  Ehkä,koska emme ole koskaan saaneet tietää siitä hirveästi.
  Seon aivan sama, kuin jos jollekulle sanoisi: Älä vain avaa tuota ovea, eikä kerro mitä siellä on.
  Monilla meistä heräisi suuri mielenkiinto ja kiusaus, tietää mitä siellä on… ja avata ovi.
  On aivan ymmärrettävää, että jokin sellainen joka jatkuvasti pyörii aiheena, ja joka jatkuvasti vaikuttaa olevan esillä, mutta josta emme paljoa tiedä, kiehtoo meitä.
  Siitä huolimatta on täällä varmasti monia, jotka vaihteeksi haluaisivat jotain uutta myös muistakin kuin vain UFO:ista.
  Itseäni ei voisi vähempää avaruusoliot kiinnostaa.
  Mielestäni on naiivia uskoa että netahtoisivat tänne.
  Siinä tapauksessa ne olisivat varmasti jo miljoonia vuosia suunnitelleet sitä, ja se vasta naiivilta vaikuttaakin, että otain sellaista tehtäisiin.
  Ja jos nyt ufot ovat yhtä ja samaa lajia, mutta esim. eri rotuja (katsokaas nyt, miten MONIA erinlaisia ”alieneita” on löydetty…).
  Miten niin monia rotuja on voinut syntyä itsestään?
  Onhan koiriakin monia rotuja, mutta suurin osa niistä on jalostettuja.
  Kuka avaruusolioita jalostaa?
  Olisiko jo aivan liian typerää uskoa, että niillä on siellä ulkoavaruudessa jokin suuri jalostamo, jokin suuri kansa?
  Kun kyllä kaukaa avaruudestakin näkee että maassa on jotain elämää, mutta emmepä me sitä näe muissa planeetoissa.
  Ellei sitten mielikuvituksenne ole tarpeeksi vilkas, ajattelemaan että ne elävät maan alla.

  Joten suoraanhan pyyntöni olisi: Hieman enemmän muitakin asioita kuin pelkkäää ufoa…

 • Wespa sanoo:

  Kiitos palautteestasi. Aiheita ja vinkkejä voi edelleen ehdoitella normaaliin tapaan, sekä myös laittaa palautetta Yhteyslomakkeen avulla, joka löytyy tuolta yläpalkin Yhteys kohdasta. Tosin normaali kommenttointi esim. tähän keskusteluun käy ihan mainiosti. 🙂

  Minkälaiset aiheet sinua kiinnostavat, olisiko jotain vinkkiä? 🙂

 • Wespa sanoo:

  Niin ja oman osansa voi myös kantaa arvostelemalla artikkeleita/uutisia/videoita antamalla niille tähtiä (tämä onnistuu jokaisen postauksen kohdalta sen yläosasta), jonka avulla on myös hyvä seurata mikä ihmisiä kiinnostaa. 🙂

 • jamba sanoo:

  Onko tulossa kayttäjien kokemuksia milloin ???

 • perkule sanoo:

  Eilen illalla 18.6. vähän ennen puoltayötä tein ufo havainnon kahden kaverini kanssa Rovaniemellä. Näimme 2 harmaanmustaa outoa lentävää esinettä matkaavan länteen päin. Lentokorkeus niillä oli suhteellisen matala vauhtiin nähden, n.500 metrin korkeudella ja vauhti oli kuin armeijan hävittäjäkoneilla. Ääntä niistä ei kuulunut ja ne pyörivät nopeasti oman akselinsa ympäri, mutta lentolinja niillä oli silti viivasuora. Niiden muoto oli hyvin epämääräinen, emme päässeet kavereiden kanssa yksimielisyyteen siitä, sillä yhdestä suunnasta ne näyttivät kolmikulmaiselta pyramidilta, mutta toisesta kulmasta niitä pyöreäreunaisia kulmia näytti olevan enemmän.

 • heicky sanoo:
 • Päivitysilmoitus: Kantakaamme vastuumme itsestämme, toisistamme ja Äiti Maasta « Henkimaailma

 • Zeprys13 sanoo:

  näin kesälomalla ufon. makasin trampalla ja katoin taivasta, ei tuullu yhtään. sit yhtäkkiä ilmapallon näkönen juttu, lens puunlatvojen korkeudella, menee tosi kovaa ohi. se ei voinu olla ilmapallo tai sääpallo, ku se meni siis tosi nopeesti, ja se oli kaiken lisäks täysin pyöree. sit myöhemmin samana päivänä kerroin kavereille kylällä, nii joku vanha äijä tulee ja sanoo et seki näki sen. äijä tosin hais vähä viinalta…

 • jamba sanoo:

  Ei täällä oikeen jaksa enään käydä ku kerran kahesviikos postataa joku uus juttu . Ennen niitä tuli vaikka kuinka paljo. Käyttäjien omat kokemuksetkin jäänny pois jo kuinka kauan sitte.Loppuuko jutut vai eikö niitä tänne jakseta postata?

 • Kovaluu xD sanoo:

  onks tietoo mikä tänään meni taivaal ei ollu kameras akkuu mut se oli varmaa joku komeetta joka lens aluks suoraa yläpuolel hain kiikarit ja ku tulin minuutin pääst ni se oli jo toosi kaukaan näky enää vaa pien valopallo mikä lens ihan suoraa. se oli semmonen iso epämääräsen muotonen ja se savus. MIKÄ SE OLII?? 😀 asun sit kuusankoskel ja se meni Helsingin suuntaa

 • tuputhy sanoo:

  Täällä kyllä oli ennemmin paljonkin keskustelua. Itseäni tökkää tuo musta tausta niin paljon, että vaikka se muuttuukin valkoiseksi kirjauduttuani sisään, niin en silti kirjaudu. Olis tosi kiva, kun kaikki olis niin kuin ennen; syntyis keskusteluakin. (vaikka varmaan sitä on ollut, en vain ole nähnyt 😉 )

 • tuputhy sanoo:

  Kovaluulle: No, siellä ois tietenki pitäny olla katsomassa, ennenkuin osaa arvioida, mikä se oli. Ois voinu olla komeettakin. Itselleni oli yllätys tajuta se, että tähdenlennot voivat mennä myös ”ylöspäin”! (siis ylöspäin meidän näkökulmasta)

 • tuputhy sanoo:

  Tuohon avaruusolentojuttuun: Monesti olen miettinyt sitä, että mehän katselemme eläimiä, kun ne syövät ja lisääntyvät tai esim. nukkuvat. Katseleekohan meitä joku? Joku paremmin kehittynyt..

 • scarface sanoo:

  en löytänyt paikkaa minne tämän kirjoittaisin, joten laitoin sitten tänne.
  olimme kaverini kanssa katsoneet erään elokuvan (blair witch projekt)minkä sanotaan perustuvan tosi tapahtumiin. eli siis katsoimme sen, ja päätimme sitten mennä kuvaamaan itse hieman samanlaista. kuvasimme, ja elokuvan lopussa he menevät johonkin taloon. meidän tien päässä on autiotalo, ja siellä on ennenkin tapahtunut outoja, esim syttynyt valoja, näkynyt hahmoja jne. menimme talon pihalle ja kuvasin erästä perunakellaria. kaverini oli sanonnut että hänen päätään koskee, ja tuntuu että lähellä on jotain muutakin kuin me. sitten kohotimme molemmat katseemme ikkunaan mikä oli talossa. siellä seisoi noin 2m 1,50m tumma hahmo, isompi, paljon isompi kokoinen kuin aikuinen mies, aivan kuin gorilla. näimme sen molemmat, ja pelästyimme pahan päiväisesti. juoksimme pois paikalta emmekä vielläkään tiedä mikä se oli. kuvasimme koko aijan, mutta kamera osoitti koko ajan peruna kellaria, eikä ikkunaa näkynyt videossa.

 • hipart sanoo:

  Muutama vuosi sitten Kotkassa, käytin koiraani lenkillä. Kävelin aikani ja katsahdin ylös taivaalle. Oli syksy ja illalla oli jo pimeää. Huomasin puiden yläpuolella lieriön muotoisen kappaleen missä oli sininen valo,punainen valo ja sininen valo ja ne vilkkuivat. Ensin se liikkui eteen päin, ja vasemmalle viistosti alas päin ja taas eteenpäin. Muodostaen kuin z. Se liikkui nopeammin kuin satelliitti, ja se ei voinnut olla lentokone.

 • Ukko sanoo:

  KAnnattaa kattoo elokuva Anominable.
  Se on tosi hyvä elokuva, jossa on myös Isojalka 😀

 • Ukko sanoo:

  Siis Abominable
  Tuli kirjotusvirhe 😀

 • superr sanoo:

  miksi täällä ei kerrota spiritismistä mitään? haluaisin tietoa.

 • Sanku~ sanoo:

  Minkä takia yliluonnollisesta on tehty joku vitun buumi ?
  Itse koen asian hyvin vaarallisena, koska jo nimi ”yliluonnollinen” kertoo siitä ettei asian kanssa ole leikkimistä. Koska on kyseessä yliluonnollisia voimia, ne voivat tehdä ihmisille ihan mitä he haluavat. Elkää j****auta leikkikö näillä asioilla !

 • KH sanoo:
 • ekku sanoo:

  hei…palasin juuri saturnuksesta…minut kaapattiiin perheestäni jokuinen vuosi sitten…olen nyt vapautettu ja valmis kertomaan kohtalos……….

 • ekku sanoo:

  hei ”hipart” kyseinen ilmiö on hyvinkin tuttu..se on toden-näköisesti ympäri maailmaa havaittu ”colors”ufo…se näkyy hetken kun katsoja on ottanut pari rauhoittavaa tai on juuri jalkautunut paikallisesta pubista…niin tai näin…kyseinen ilmiö on maailmanlaajuinen
  ..seuraamme huolestuneena tilannetta

 • hipart sanoo:

  paitsi että en ollut juonnut mitään 🙂

 • jukka palmu sanoo:
 • sande112 sanoo:

  onko täällä käsitelty niitä sumutus videoita?
  ¨mitiä pirua päällemme oikein sumutetaan¨ dokumentti oli melko mielenkiintoinen

 • sande112 sanoo:

  ¨mitä pirua päällemme oikein sumutetaan¨

 • Marja Ristola sanoo:

  Kysyisin onko kukaan meedio, näkijä tai tietäjä saanut mitään todellista tietoa 15v Karoliinan katoamisen ja kuoleman olosuhteista.

  Kristalliheiluri näytti minulle että hän olisi ollit ensin jossain kahden samansuuntasen kaaren muotoisen taloryhmän paikkeilla ja sen jälkeen Mustalammissa…

 • maiskuliini sanoo:

  mulla on sellainen tunne ettei toi tyttö sinne itse hukuttautunut vaan joku on tehnyt hänelle pahaa ilman että väkivallan merkkejä on jäänyt.
  olisiko joku jahdannut karoliinaa? Riitaa?

 • amazh sanoo:

  heips! mul olis tälläne blogi joka kertoo mun elämästä aaveiden kanssa… eli asun haamutalossa vai mikskä sitä nyt kutsutaan:) http://ihangwithghosts.blogspot.com/ <— tonne jos kiinnostaa

 • Speedy sanoo:

  foorumi ei toimi?

 • Rabies sanoo:

  Miksei foorumi toimi? Kun yritän mennä sinne niin näyttöön tulee vain pelkkää valkoista.

 • Wespa sanoo:

  Valitettavasti foorumi on alhaalla bugin takia. Koitan saada asian korjattua loppuviikkoon mennessä.

 • Ammuyöstö sanoo:

  Kantsis varmaan jo ottaa käyttöön BuddyPress 😀

 • ParanormalGirl sanoo:

  Olisiko mahdollista saada uusia kuvia, kokemuksia ja muuta selailtavaa vaikka kummittelu tapauksista? Meinaan, on aika paljon ufo juttuja, eikä niitä ole edes yhtään kivaa lukea.
  Ajattelin vaan, että jos olisi mahdollista saada jotain jännittävämpää, niin olis kiva.

 • Narsku1 sanoo:

  Nyt ihmiset,sanokaapa joku onko elokuvien alienilla silmiä??? Oon kysyny aika monelta,ja ehkäpä täällä porukalla ois jotaki hajua asiasta. Ja tämmönen vielä:
  Voisiko olla mahdollista että ympärillämme on olentoja joita emme vain näe? Kun siis me näemme vain osan väreistä ja ulottuvuuksista. Jospa nämä oliot on siinä mitä me ei havaita. Eikä välttämättä olennoista ole kyse, vaan vaikka esineistäki. Ja toivoisin että,jos joku vaikka vastais,se ois pidempi kuin yks sana. Wespa on fiksu,sanoppa sie.

 • Narsku1 sanoo:

  Tämä onki jo järkevämpää. Jos kävelisit vieraalla planeetalla,ja olento siellä kysyisi;oletko jumala? Mitä vastaisit???

 • Kim sanoo:

  Hei, onko kukaan nähnyt viime tiistaina 14.8 noin klo11-12 aikoihin Espoon lepppävaaran yläilmoilla ilmestynyttä kolme metallin kiiltävän objekteja?
  Olin lapsen kanssa noihin aikoihin ålbergin kerhon pihalla leikimässä. Ihmeteltyäni muutaman kilometrin korkeudella liitelevan lentoneen jättämän höyryjouvan niin huomasin silloin juovan viereen oli ilmestynyt kaksi objekteja. en osa sanoo oliko ne valopisteitä vai metallivärisiä. Kuitenkin objektit olivat tosi korkealla kun höyryjuovakin peiteli niitä välillä. mikä ihmetyttää minua oli se että objekti liikuivat hyvin määrätietoisesti tehden ristimäisen edestakaisin liikeradan, eikä voimakastuulet vaikuttanut niiden sijanti. Ilmapallot eivät olisi voineet pysyä paikallaan niin kauan tai niin korkealla eikä helikopteritkään, lentokoneet vieläkin mahdotonta. Kumulupilvet ja höyryjuovatkin liikuivat jatkuvasti niiden ohitse, silti objektien sijainti ei muuttu. Jonkin ajan päästä huomasin kahden ensimmäisen objektien viereen ilmestyi kolmas samanlainen, muttei osallistunut muiden kahden kanssa liikehdintään. Seurasin niitä melkein tunnin ajan ja yritin ottaa kuvat kännykkällä, mutta resoluutio ei riitänyt joten luovuin. pyysin toista pihalle tullutta äitiä katsomaan ilmetyksiä, mutta hän ei nähnyt niitä. Joten jos joilla on tietoa niistä tapahtumasta jotain niin olisi hyvä jos kertoisi mitä ne voisi olla….onko teorioita?

 • Katja Vainio sanoo:

  Hei Kim!
  Näin myös tuon saman näyn Leppävaaran yllä!!!!!!!!!!! ja jäin myös ihmettelemään näitä ihmetyksiä!!!!!!!
  Yritin myös ottaa kuvaa, mutten onnistunut!!!!!!!! OMG, että joku koki saman! Huh.. En tiedä vieläkään mitä ne oli, mistä ne tuli ja mihin ne meni … I WANT TO KNOW 2 !!!!!

 • Kim sanoo:

  hei, katja!
  missä niitä näit (missä kohdassa leppävaarassa) ja oliko se samana päivänä vai eri päivänä? harmi kun en saanut kuvia, olisin laitanut ne youtubiin tai tähän sivustoon 🙂

 • bytsi sanoo:

  hellan lettas,mainoksen rauni-leenan ilme,on kuin mona-liisalla.Tulin hyvälle tuulelle

 • bytsi sanoo:

  saiskos nätimmän ”hymiön”.

 • Wespa sanoo:

  HYmiö arpoutuu ilmoitetun sähköpostiosoitteen mukaan. Tuohon kun ilmoittaa jonkun muun s-postin niin kuvakin vaihtuu. 😉

 • ari villamo sanoo:

  kohta tämä selviää ehkä mayat tiesivät jotain ottakaa kantaa olat repussa muutamama kalja kitusissa kaikella kunnioituksella.

 • peetu sanoo:

  Moi

  Voiskos joku kieli nero tehdä tekstitykset jokaisesta acient aliens kausista?

 • Pekka sanoo:

  Nyt tänään olen seurannut jo n.1.5h aikana taivalla olleita lentäviä ns.ufoja.
  Suunnilleen n.50kpl:tta olen tähän saakka nähnyt; Turussa siis.
  En ole koskaan oikein ymmärtänyt mistä porukka täällä juttelee ja itsekkin olen ollut ns.näsäviisasten joukossa, mutta tänään on ollut aivan jotain täysin ihmeellistä taivaalla(illalla ainakin).

 • spock sanoo:

  Moi!
  Minua kiinnostaisi tietää, minkälaisia foliohattuja porukka käyttää? Itsehän suosin Pirkan folioo, mutta sitä tarvitsee varmuuden vuoksi laittaa pari kierrosta ylimääräistä, jotta ajatukset pysyy varmasti päässä, eikä mind control onnistu. Ainoa miinus, mitä olen huomannut, on että telepatiayhteys saattaa pätkiä. Oisko kellään mitään vinkkejä telepatian vahvistamiseksi?

 • Pettynyt sanoo:

  Onko kenenkään muun mielestä paranormaaliblogin taso laskenu? Kun nykyään tänne tulee vaan kaikkia ufo juttuja eikä muuta, kaikki mielenkiintoinen on hävinnyt. Kun en usko että kaikki muu paranormaali toiminta olisi yhtäkkiä loppunut.. Muutenkin sivustosta on tehty nolon/feikin näköinen. Myös uusien juttujen julkaiseminen on jäänyt hyvin vähälle.

 • TK sanoo:

  Mistä saisi tietää lisää alieneista?
  Itselläni on nääs päässyt taphtumaan sillä tavalla, että olen saavuttanut keskusteluyhteyden alienien kanssa. Keskustelu on melko alkeelista, mutta älyllistä. Emme käytä mitään telepatiaa tai laitetta vaan se käy niin että kun alienit kerran voivat olla ruumiissamme sisällä meidän sitä tietämättä, niin olemme kommunikoineet niin että minä esitän kysymyksen ja sisälläni oleva alieni komentaa ruumistani nyökkäämään ja pudistamaan päätä, riippuen siitä vastaako alieni kysymykseeni kyllä vaiko ei.
  Tekisi mieli saada vähän lisää tietoa tästä ja tavallaan varmistaa että tässä on jokin yhteys alieneihin.
  Jos kaikki käy hyvin, niin voisin alkaa vaikka kanavoimaan tietoa alieneilta, koska vihdoin ja viimein sain niiltä luvan tähä kanavointiin, eli kysymysten esittämiseen jne. Ja ovat luvannet vastata muilta ihmisiltä tuleviin kysymyksiin.
  Innolla jään odottamaan mitä tuleva tuo tullessaan.

 • bytsi sanoo:

  olisko jossakin saatavilla reaganin puhe ykoossa ,finski tekstinä?

 • bytsi sanoo:

  puhe käsitteli mm,avaruus uhkia

 • Aleppe sanoo:

  Eli en tiä mihin tääl tälläsen kirjottaa mut ..

  Eli jos joku jaksaa muistaa vuoteen 1996 kun tuli muistaakseni pokemon red, ja kyseisessä pelissä oli alue nimeltään lavender town, alueen musiikki oli jotenkin kai epäonnistunut koodauksessa että kun sitä kuunteli liikaa sekosi yms ja 200 lasta on japanissa tehnyt musiikin takia itsemurhan/ muuten vaan kuollut, siis koko asia on ihan oma pitkä tarina mitä en nyt tässä iltasella jaksa kirjoittaa mutta kyseisestä alueesta on tehty oma peli jonka voi ihan lataa netistä, olen eräällä kaverilla sitä pelannut, itse koen kyseisen musiikin jatkuvasta kuuntelusta vain päänsärkyä, olen lukenut hurjan pitkän jutun koko asiasta jossa selitetään koko tarina ihan yksityiskohtaisesti, mutta tarinasta on todisteita ja se on totta :l Joten.. kuka muu sattuu tietää tästä ??

 • Hei!

  Olen julkaissut kontaktikirjastani laajennetun painoksen ja nyt on otettu britti korjaamaan kirjoitusvierheitäni tähän uusimopaa. Sitä saa ostaa ja verollinen hinta on 18.60€ kirja toimitetaan antamaasi sähköpostiin liitteenä PDF-formaatissa.
  http://www.alienearthoperation.eu
  Sisältää paljon mielenkiintoista tietoa noin 13 vuotta jatkuneesta kontaktistani, rehellisesti kirjoitettu pahemmin kaunistelematta.
  Eli siinä on selostettu muukalaisten vehkeitä ja tekniikoita sekä miten ne koskevat Maata

  Matti

 • ohmy sanoo:

  Aleppe

  MIstä voisi mahdollisesti lukea tuosta?

 • Katja sanoo:

  Puhutaanko täällä vampyyreistä?

 • Teos on sellaista tietoa muukalaisista joka on omalta kohdalta kontaktissa koettua, ei jäljenneltyä. Siinä ei ole vampyyrejä!
  Sitten siinä käsitellään näitä sairaanhoitoja jota voi tilata heiltä. Toimii etenkin vakaviin sairauksiin jos lääkärit täällä eivät ole onnistuneet.

 • Aleppe sanoo:

  Ohmy

  Äsh, en nyt enää löytänyt sitä pirun sivua mistä luin hirmupitkän tekstin mis oli se koooooko juttu ja kaikki poliisien kommentit ja ohjelmoiien kommentit ja tutkinnot, kuitenkin, voit googlaa asiasta vaikka hakusanlla ”lavender town story”

 • psykologi astronutti sanoo:

  wespa voitko auttaa mua on kiusannu pari ns… vampyyriä…. jotka on esim purru muo mitä kanattaa tehä kun oon geneetisesti muuneltu älä lähetä eteen päin tätä viestii

 • pikkuenkeli sanoo:

  Menimme poikaystäväni kämpille (joka on tosin täys läävä), hän meni sängyllle makaamaan ja hetken päästä sanoi että taas haamut rupes kummitteleen. Itse olin ensimmäistä kertaa tuolla kämpällä. No ajattelin sitten katsoa känykällä kuvaamalla mitä siellä näkyy. Aluksi näkyi enkelipalloja(?) joista en saanut kuvaa, mutta salaman räpsähdettyä näin niitä vilaukselta. Ne liikkuivat TOSI nopeasti. Jatkoin kuvaamista, kun kuvasin poikaystävääni (n.2m etäisyydeltä) kuvissa näkyi vaaleita hahmoja joista ei oikein saanut selvää. Menin sängylle ja kuvasin seinää selkäni takana sain yhden kuvan jossa oli melko hyvin tunnistettavissa oleva hahmo. Ja miltä se näytti ? Demonilta. Mitäköhän pitäisi tehdä?

  Ja tosiaan viime talvena oli poikaystäväni kuullut vessasta pikkutytön äänellä huudettavan apua. Eikä vessassa mitään ollut.

 • nihanaa illuminatin myrkkykaasut tulee ja ryminä kuuluu jo mun ihanissa korvissa mun pään sisällä kuuluu jo ääniä illuminati tulee tappakaa itsenne sikhied!!!!

 • Kannattaa levittää kuvat usealle serverille, ettei niitä voida tuhota. Tee
  sivuistasi varmiuskopio, jonka piilotat. Jatka hyvää työtäsi!

 • Xjazz sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=vcUDYBIrWio

  onko näille muuten löytynyt vieläkään mitää järkevää selitystä

 • Marja sanoo:

  Voivoi mitä humpuukia! Älkää nyt rakkaat ihmiset uskoko moisiin satuolentoihin. Tai oikeastaan moni onkin tullut hulluksi (joissakin kommenteissa se jo näkyykin) henkimaailman henkien kanssa seurustellessaan ja tutkiessaan niitä. Lopettakaa ajoissa, sillä ihan oikeasti sielunvihollinen vetää omakseen, jos annatte sille pikkusormenkin! Rukoillaan tässä nyt jokainen: Jeesus Kristus. Rukoilen ja huudan Sinun puoleesi! Irrota minut kaikista pimeydenvoimista. Sinun ristinkuolemasi ja ylösnousemuksesi on kuitenkin voittanut saatanan. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä sanoudun irti kaikesta saatanan otteesta NYT! Pese minut Sinun verelläsi puhtaaksi kaikista synneistä ja tule NYT minun elämääni. Kiitos, että tulet minun elämääni ja pääsen kokonaan irti VAIN SINUN avullasi. NYT PÄÄSEN IRTI KAIKESTA SYNNISTÄ JA OTAN SINUT VASTAAN RAKAS JEESUS KRISTUS. SINUN VERESI SUOJAAN JÄÄN NYT. AAMEN.

  Näiden asioiden opettajat tietävät, että heidän pimeyden kanssa puuhastelu vie kadotukseen eikä se, mitä he opettavat ole totta. Kuitenkin he ovat jo niin koukussa näihin asioihin, että niistä on mahdoton itse päästä irti ilman Jeesuksen Kristuksen voimaa. Kuitenkin sama koskee heitäkin, mitä tuossa rukoiltiin äsken. On tosiasia, että pimeyden voimista VOI päästä irti, jos pyytää siis Jeesusta auttamaan. Minkään muun avulla se ei onnistu, sillä on kyse henkivalloista.

  Jeesuksen aikana oli eräs tapahtuma, jolloin eräs nainen jätti taikuuden, kun hän kääntyi pyytämään sitä Jeesukselta. Tuo nainen oli palkattu tekemään noituuksia ja kun tulojenlähde loppui, niin tuon naisen palkkaajat vihastuivat. Sekin siis kuvaa, kuinka huuhaata on moinen toiminta.

  Jeesus Kristus jokaista lukijaa siunatkoon. Jeesus rakastaa teitä jokaista ja Hän auttaa jokaista, joka kääntyy Hänen puoleensa.

 • Teslafans sanoo:

  Moro.. Eli kiinnostun joku aika sitten tuosta vapaasta energiasta.. Onkohan muuta porukkaa samalla aaltopituudella että se voisi olla mahdolllista? kiinnostaisi lähteä rakentamaan resonanssimoottoria jonka budjetti olisi paljon pienempi kuin magneettimoottorin ja energian tuotanto puolet tehokkaammpaa vähintänn.. muutemia faktoja asiasta on tietenkin kosminen taustasäteily jota ei voi niinsanotut energiateollisuuden kannattajat ymmärtää ja eivät täten voi hyväksyä sen käyttöä. ja maamme magneettikenttien liikkuvuus jolla pystytään luomaan tiettyihin paikkoihin täysin luonnon omavaraisia voimaloita ynnä muuta sellaista. eli onko muuta porukkaa perehtynyt tähän asiaan. olisin kiinnostunut kuulemaan muiden mielipitetiä ja käyttökokemuksia yms???

 • jaana sanoo:

  onko kenelläkään tietoa ilmiöstä ”The hat man”? Ja varsinkin; onko kokemuksia?

 • sirpaliini sanoo:

  Olen joutunut kovakourais(t)en aaveiden/henkien pahoinpitelemäksi monin eri tavoin esim. naamarunneltu, eritän erivärisiä tahnoja erilaisista ruumiini aukoista ja minusta tuntuu kokoajan kuin sisääni tungettaisiin jotain tarvitsen pikaisesti jonkun apua miten tämän karmean pedon voisi saada pois talostani? :S

  -Sirpaliini

 • Milla Hirvonen sanoo:

  Olen ollut kiinnostunut useita vuosia paranormaaleista asioista ja niiden merkityksistä, mielestäni bloginne on mainio.
  Mutta osaatko sanoa onko teidän kaltaista ryhmää jyväskylässä päin?

 • Markus K sanoo:

  Hei!

  Ketä kaikkia kiinnostaisi tehdä Alien elokuva!? Minulla olisi hyvä synopsis jo valmiina, tarinassa on varsin hyvä/tärkeä sanoma nyky ajan ihmisille yms!

 • Sepi sanoo:

  Näkikö kukaan tänään (14.12.2013) taivaalla nousevan kuun kohdilla n. klo 15-16 kirkkaan pallon? Ainakaan heavens above sivuston mukaan ei ollut ISS eikä myöskään mikään iridium sateliitti. Ilmiö näkyi n. 15 sekunnin ajan ja oli todella kirkas jonka jälkeen se katosi kuin tuhka tuuleen. Alueella jossa asun ainakin 3 tuntemaani ihmistä näki saman. Ilmiö oli ehkä n.1/8 kuun koosta eli siis aika iso. En usko että kyseessä olisi ollut bolidi tai muutakaan avaruusromua koska kulma ja nopeus eivät mielestäni vastanneet mitää sellaista.

 • Koalani sanoo:

  Hei! Mä oon kiinnostunut tekemään suomenkielisen foorumin henkisistä/yliluonnollisista jutuista sekä salaliittoteorioista samalla mallilla kuin jo olemassaoleva ruotsinkielinen http://www.andeiallt.freeforums.net .Tällä hetkellä mulla ei oli paljon aikaa, mutta pairlla apulaisilla se voidaan heti pistää kayntiin. Ei tarvita teknisia tietoja, vain kiinnostus ja avoin mieli!

 • Jorma Nokelainen sanoo:

  Voi olla nouseva raketti,ilmakehä voi heijastaa joskus kauempanakin tapahtuvan nousun.

 • Hei paranormaali ystäväni uskon että olen isojalan metsässä. Olin metsässä poimimassa mustikoita ja havahduin risun katkeamissta kuuluvaan ääneen ja katsoin taakseni huomasin kauhistuneena että edessäni seisoi suden ja karhun vartalolla varustettu apina naamainen otus. tiputin marja sankon ja peräännyin pari askelta sitten isojalka lähti karkuun huomatessaan minut tuijottamassa häntä pelokkaana. jos haluatte lisää tietoa tai kordinaatit missä näin isojalan ottakaa yhteyttä sähköpostitse ps. ajattelin teille kertoa tämän koska suhtaudutte asioihin vapaamielisesti ja ette leimaa ihmisiä täällä.

 • pahoittelen sähköposti osoite jäi laittamatta :juuso.raisanen@gmail.com.

 • Samuli Edelmann sanoo:

  mist johtuu että mul on tullu nyt monta notificationii missä on ollu että oot kirjottanu jtn mut sit mä en nää mitä oot kirjottanu, ihanku oisit poistanu ne ”NE” YRITTÄÄ ESTÄÄ SUN TIETOJEN LEVIÄMISEN JULKISUUTEEN

 • Juha Nurmi sanoo:

  Onko jollain mahdollisesti tietoa minne voi lähettää teorian aikamatkustuksesta?

 • Timo Söderholm sanoo:

  Jatkoa edelliseen viestiin: Ilmeisesti minuun ei saa yhteyttä millään, se estetään, joten jos olet kiinnostunut yritä jättää yhteystietosi tähän, niin otan yhteyttä sinuun. Sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kiitos.
  Timo.

 • maurilappi sanoo:

  Kyseessä oli ydinvoimaloista päässeen Pu-2398 kanavasäteilyn kaasujen synnyttämät sähköiset ilmiöt ionoisfäärissä. TVO:n ympärillä Jo ihan arkipäiväistä. Katsokaa aiheesta vaikka näitä videoita. niin ymmärrätte lisää:
  _________________________________

  Arto Lauri 87. Eyes of a Seer

  https://www.youtube.com/watch?v=1zoZZsHdQFs
  ————————

  Arto Lauri 86. Eagles listens

  https://www.youtube.com/watch?v=SNxt2zJtHJI
  ————–

  Arto Lauri 86,5.ION

  https://www.youtube.com/watch?v=3W0clnW6t-4
  ——————-

  Arto Lauri 85. ALARM 111

  https://www.youtube.com/watch?v=PNG5L4qIg9U
  ————————

  Arto Lauri 84. Tsheljabinsk II

  https://www.youtube.com/watch?v=0WH4k4_80-0
  ———-

  Arto Lauri 83. Nuclear weapon

  https://www.youtube.com/watch?v=Eh35v7pW28c
  ——-

 • maurilappi sanoo:

  _________________________________

  Arto Lauri 88. Face of TVO

  https://www.youtube.com/watch?v=HJBU6XbixwE
  ———————

  Arto Lauri 89. Olli and Devil worship

  https://www.youtube.com/watch?v=2-d5AWl6t_Q
  ——————

  3404.Tesla cyclone

  The investigation Cancer mountain of data TVO’s on top of a burning teslabylon mechanics

  ** There is one 000m long ion discharge air along the CAN have a direct short circuit. The journey is therefore very long, up to 400 000V voltage. The capacitive / inductive, mainly radio frequencies to top ionized orderly corona discharge. But ABSOLUTELY systematically repeated discharge channel of the several days of video recordings collected by.

  But this is according to my information. Approximately 100MW class of continuous power transmission the main body of the lines into that vortex of nuclear power cyclotron.

  12.21.2014, 14:17, P. wrote:
  > The camera can display the corona discharges and the like. A short circuit is unlikely to have arisen because of it get out of just cutting off the power. If the power would have been, the arc should have left it the power to end the direction of escape. The arc remains on if the power of more than 100 A.

  * Ai 100A is now over a piece of land ?. REALLY well then otherwise I thought the phenomenon to power. That is, if each of the 3 phases return of about 100A power should be roughly yhteistehoksi 120MW. Previous information I expected that TVO thief by the power would be up to 100MW.

  0.12.2014, 21:20, P. wrote:
  > The nitrogen atom weighs 2,343e-26kg and the charge is 1,6e-19As. 14,4eV is 2,304e-18J, ie Ws.

  > Atomic keep accelerates 14024 m / s or 94,553 ° K. In theory, accelerating tohon easily without the dielectric strength in the field 3,5kV / mm only 4.11 microns on the way. Paradoxically, the usual spark gap?

  * That is, according to the formula that always when a spark is discharged. It happens when the intervening air molecules into ”bar magnet” like +/- ion rods?

  * Where the ionisation of that STANDING behind the additional heat must also be some other energy stored.

  * The data indicate that, therefore, it needs to get HAPPEN, that is, in the face of spin so fast. The rotation stored in the ”rotation purr exchanger” exceeds the electron to return eneriat?

  * Going this REALLY tricky mathematical model? Just CLEARLY Tesla ended up static plasma spheres of modeling their decisions laborations.

  PS., I did otherwise Cancer hill captures videos yesterday huge additional discovery. I managed to describe. How TVO above 3.6 km wide ion cloud strikes one 000m long lightning DIRECTLY all 3 phases neatly in a row! The process appears to consume mm. at least 100MW power supply. What could explain the fluctuations HUGE problems of the West Coast of electricity companies electricity networks.

  Short circuit power plants Strategy Guidelines 5000 – 0000 10 MW.

  * Ie by Tesla- cyclotron 1 000MW pulse power is ideal for scaling to very well.
  ————–

  3404.Tesla SYKLONI

  Tutkinnassa Syöpävuoren data TVO:n päällä palavasta teslabylonin mekaniikasta

  ** Ei 1 000m pitkä ionipurkaus ilmaa pitkin VOI olla suora oikosulku. Matka on siis TODELLA PITKÄ, jopa 400 000V jännittteelle. Kapasitiivinen/ induktiivinen, lähinnä radiotaajuuksilla alkuun ionisoitunut hallitumpi koronapurkaus. Mutta EHDOTTOMASTI systemaattisesti toistuva purkauskanava näiden useana päivänä koottujen videotallenteiden mukaan.

  Vaan kyseessä on saamieni tietojen mukaan. Suunnilleen luokkaa 100MW jatkuva tehon siirto päärunkolinjoista tuohon ydinvoimalan syklotroni pyörteeseen.

  21.12.2014, 14:17, P. kirjoitti:
  > Kamera voi näyttää koronapurkauksia ja vastaavia. Oikosulkua tuskin on syntynyt, koska siitä päästään ulos vain tehot katkaisemalla. Jos virtaa olisi ollut, valokaaren olisi pitänyt lähteä etenemään pitkittäin tehonsuuntaa pakoon. Valokaari jää palamaan jos virtaa yli 100 A.

  * Ai 100A jää jo palamaan?. TODELLA hyvin sitten muuten arvelin ilmiön tehoksi. Eli jos jokainen 3 vaihetta palaisi noin 100A teholla tulisi karkeasti yhteistehoksi 120MW. Aiemmilla tiedoilla arvelinkin, että TVO varastama teho olisi maksimissaan 100MW.

  0.12.2014, 21:20, P. kirjoitti:
  > Typpiatomi painaa 2,343e-26kg ja sen varaus on 1,6e-19As. 14,4eV on 2,304e-18J eli Ws.

  > Atomi pitää kiihdyttää 14024 m/s nopeuteen tai 94553 K lämpötilaan. Teoriassa kiihtyy tohon helposti ilman läpilyöntilujuuden kentässä 3,5kV/mm vain 4,11 um matkalla. Ristiriitaista, tavallista kipinäväliä?

  * Eli, tuon kaavan mukaan AINA kun kipinä purkautuu. Se tapahtuu kun välissä olevat ilman molekyylit muuttuvat ”sauvamagneetin” kaltaisiksi +/- ioni sauvoiksi?

  * Silloin tuon PYSYVÄN ionisaation LISÄenergian takana täytyy olla myös jotain muuta varastoitunutta energiaa.

  * Tämän tiedon mukaan siis se pitää saada PYÖRIMÄÄN, eli spinnaamaan niin NOPEASTI. Että pyörimiseen varastoitunut ”rotaation hyrräämisenergia” ylittää elektronin palaamisen eneriat?

  *Meneepäs tämä TODELLA konstikkaaksi matemaattisena mallina? Ihan SELVÄSTI Tesla päätyi staattisten plasmapallojen mallintamisen ratkaisuihinsa laboraatiolla.

  PS., Tein muuten Syöpävuorelta ottamistani videoista eilen h u i k e a n lisälöydön. Onnistuin KUVAAMAAN. Miten TVO:n yllä olevaan 3,6km leveään ioni pilveen iskee 1 000m pitkät salamat SUORAAN kaikki 3 vaihetta nätisti rivissä! Prosessi näyttää kuluttavan mm. vähintäänkin 100MW syöttötehot. Mikä selittäisi VALTAVAT heilahtelujen ongelmat Länsirannikon sähkön yhtiöitten sähköverkoissa.

  Oikosulkuteho voimaloiden päälinjoissa on 5000 – 10 0000 MW.

  * Eli laskemani Tesla- syklotronin 1 000MW pulssin tehokin sopii tähän skaalaukseen hyvin.
  ————–

 • outota sanoo:
 • koulun aave on pelotava mut ei se pure tai puree se mun häntää
  koulu asumisen on pelotavaa

 • samuli.k sanoo:

  ei aaveita oo

 • sampunimi sanoo:

  kotikoivu akka kummitus

 • noutaja123 sanoo:

  koulu aave on pommi suoijassa on koulun aave vaikka
  kouluaave on pahjahenki
  jossa on paranormaali on paha ja hyvä koulu asiat on koulu asijat …………………………….

 • Spegla007 sanoo:

  Entäpä jos tietoisuus on ainut todellisuus ja entäpä jos vain tuntemukset ovat mahdollisia ja ainoa todellinen olisikin mahtava Rakkaus ( Jumala ) ? Onko niin, että, kun katsot vaikkapa TV:ta kyse onkin tuntemuksen tuntemisesta ainoastaan ja myös etäisyys on tuntemusta ? Näin ollen fysikaalista avaruutta ei ole olemassakaan, vaan on erilaisia tuntemuksia tässä Jumalasta eronneessa valjun tuntemiset kirjomaailmassa. Mutta, kun rakkautta kehittää saavuttaa yhdistymisen Jumalaan, joka on Rakkaus ja se yhteys tuntuu siltä, kuin saisi miljardi orgasmia. Tietoisuuksissa voisi kai olla rinnakkaistodellisuuksia, vailla yhtäkään mitään tajuntansa ulkopuolella. Helpointa on uskoa kaiken olevan vain kuvitelmaa. Buddhalaiset ja hindut sekä teosofit ovat näitä mentalisteja. Lukekaan tri Paul Bruntonin kirja Yliminän viisaus ( voi löytyä nettidivarista )

 • Outoja valoja sanoo:

  Törmäsin tuossa taas tuttuun ilmiöön viimeajoilta, eli taivaalla liikkuvat oudot tähteä muistuttavat valot. Onko muut huomanneet viimeaikoina tällaisia? Tuntuu että joka toinen päivä vähintään näen iltaisin taivaalla yhden tai useamman aluksi tähden näköisen mutta kun alkaa liikkumaan niin ajatus tähdestä tullut sulettua pois. Liikkuvat hieman epämääräisesti, eli ei lennä suoraan vaan kiemurtelee ja välillä hiljentää vauhtia tai pyrähtelee kovaa vauhtia eteenpäin. Eli eivät ole lentokoneitakaan. Eivät vilku mutta välillä himmenevät ja kirkastuvat taas. Kertokaa jos olette nähneet muut tällaisia, olen vuosia sitten nähnyt ensimmäisen kerran ja nyt viimeaikoina tosiaan vähän väliä.

 • oudot tähdet sanoo:

  Nyt en ole nähnyt, kun meidän nykyisellä takapihalla vaikeaa nähdä tähtiä valosaasteen vuoksi. Mutta pari vuotta takaperin ja siitä taaksepäin. Näin epäilyttävän kirkkaita tähtiä ja jotenkin väärässä kohtaa taivasta. Kirkkaampia kuin Pohjantähti. Muutaman yön olivat sitten katosivat. Viime talvena hämmästyin, kun näin sinisiä, punaisia ja valkoisia valopallorykelmän leijailevan takapihan metsän latvoissa, laskeutui alemmas ja leijaili taas ylös. Välkkyi kuin tähdet, mutta olivat kooltaan noin tulitikkuaskin kokoisia. Muodostelma näytti kuin joku ois ilmaan ripustanut jouluvalot. ja se siis leijui samanlaisessa muodostelmassa koko ajan ne valot tuikki tai paremminkin kimalteli tasaisesti. Ja muodostelma sinkoili jännästi lähemmäs n. 2m päähän ja sitten oikealle metsään josta nousi ylös ja takasin 2m päähän eteeni ja pian sen jälkeen ylös männyn latvaan, josta vilahti männyn taakse, josta taas hieman lähemmäs, ja taas oikealle ja siitä ylös ja poispäin.
  Ihastelin aikani näkymää, mutta kylmä ajoi takasin sisälle. Samana kesänä olin tapani mukaan pompottelemassa bassoa ja eteeni ilmestyi keskellä kirkasta päivää samanlainen tähtimuodostelma tällä kertaa vain hopeisia. Se välkkyi pystyasennossa kuin jouluvalot näkymättömän kuusen päällä. Siinä sitten tuijotin olohuoneessa valoilmiötä. Samassa tuli tunne, että pitää katsoa ikkunasta takapihalle katsoin taakseni ja niin takapihan ylle laskeutui hetkellisesti varjo joka lipui yli. Sillä aikaa tähtimuodostelma/jouluvalo oli kadonnut edestäni.
  Jotenkin rauhallinen olo että en osaa pelätä, sillä olen nähnyt tuon valomuodostelman myös unessa vuosia takaperin ja siinä olin jonkinlaisessa pyöreässä savimajassa, jossa oli neljä oviaukkoa ja se oli hirveän korkealla pilvien yläpuolella, en nähnyt kuin pilviä majan alapuolella, kun katsoin majan sisäpuolta sinne tuli tuo valomuodostelma sinipunavalkoisin valoin. Uni oli niin selkeä ja tuntui niin todelliselta. Että ihmettelin sen tarkoitusta, miksi minut on kaapattu savimajaan korkealle pilvien yläpuolelle, eikä siltikään mitään kerrota..edessäni vain vilkkuu tuo mystinen tähtivalomuodostelma.
  Nyt on siis jäänyt vaivaamaan mikä se on ja miksi kävi? Onko sillä jotain asiaa? ja mitä? ja miten senkin voi selvittää kun ei mitään puhu, ei o mitään selkeää telepaattistakaan muuta kuin hyvä olo.

 • Timo sanoo:

  Kepler teleskooppi on havainnut tähden 1400 valovuoden päässä joutsenen tähdistön lähettyvillä, jonka ympäri kiertää mittausten mukaan isoja kappaleita jotka eivät ole meteoriitteja. Näitä kappaleita on tuhansia. Erään tähtitieteilijän mukaan ne ovat älyllisten olentojen tekemiä rakennelmia tai aluksia. Tieteilijät eivät ole löytäneer muuta selitystä havainnolle. Tämä on siis tiedettä eikä muuta. Älyllistä elämää on ilmeisesti löydetty! Nyt Seti ja muut suuntaavat teleskooppinsa tuohon tähteen jos löytyisi viestejä tai jotain. Tuloksia joudutaan odottamaan ensi vuoden (2016) alkuun asti. Jännittävää!

 • Aku sanoo:

  kertokaas joku että mikä tämä valopallo on mikä liikuskelee meidän valvontakameralla keskellä yötä videon oikeallapuolella. tää pallo seikkaili monta tuntia tuolla, mutta tässä lyhyt pätkä otettu.
  https://www.youtube.com/watch?v=FYarRHddeIQ

 • Jössee sanoo:

  Onko kellään kokemusta päivämäärien eli esim syntymäpäivien ja nimipäivien yhteensattumista? Niitä alkaa olla aika monta omalta osaltani.. Niitä ei ole etukäteen katsottu tai suunniteltu kalenterista.. Ja nimet alkaa olla liian samanlaisia lähisuhteissani……

 • Jumalan Pojan Poika sanoo:

  … … … 100% varmuus siitä että Universumit onpi täynnänsä älykästä elämää … koska He eivät pyri ottamaan maalaisiin mitään yhteyttä … … …

 • Andromedan Council sanoo:

  Timo
  Lueppas tuolta Steven Greerin sivuilta mitä hän kertoo Setin toiminnasta. SETI siis on jo saanut yhteyksiä. Mutta edelleen pidetään sellaista kulissia yllä että jos jotain joskus löydettäisiin.

 • Lunar-Love sanoo:

  Hei
  Viime viikolla sattui uskomaton kokemus. En halunnut ilmoittaa siitä kenellekkään, mutta tämä foorumi vaikuttaa hyvältä paikalta kertoa kokemuksistani anonyymisti. Tiedän, että te, jotka olette itsekin kokeneet vaikka minkälaisia paranormaaleja juttuja, ette minua tuomitse, vaikka ehkä sen ansaitsisinkin. Tämä kokemus nimittäin on hieman ihmisluonnon alapuolella, mutta ehkä alienit liittyvät tähän. Kuitenkin, tästä lähtee:

  Heräsin aamuyöstä kissani mouruamiseen (koen tärkeäksi ilmoittaa, että kissani on yleensä hyvin hiljaista sorttia) ja katsahdin ikkunaan. Näin häikäisevän valon, ja jostain syystä luulin, että poliisit olivat ovellani. En mistään tietystä syystä, vaikka kyllähän minut huumeiden salakujettajanakin tunnetaan. No, jokatapauksessa valon lähde ei ollut poliisiauto eikä mikään muukaan inhimillinen tähän maailman kuuluva. Menin ulos, ja kuulin kissani murisevan, mikä vähän säikäytti minua. Astuessani ulos tunsin kummallisen tunteen mielessäni, kuin olisin ymmärtänyt elämän tarkoituksen. Se oli kuin unta, mutta tiesin olevani hereillä. Sen jälkeisistä tapahtumista en muista mitään ja heräsin pihaltani kukallisissa yöpuvun housuissani itkien. Tunsin oloni häväistyksi, ja tiesin että jotain oli minulle tehty. Eikä se ollut mitään inhimillistä. Korvani takana oli kumma viilto, johon sattuu vieläkin. En kuitenkaan uskalla mennä lääkäriin, sillä olen hieman vainoharhainen… Entä js ufovakoojia on kaikkialla? Ehkä he haluavat minulta jotain muutakin kuin ylpeyteni.

 • Jani sanoo:
 • Hei!

  Käykää katsomassa Kuusta löytyneitä outoja rakenteita! Tein juuri lyhyen videon Tycho kraaterista, jossa näyttä olevan paljon erikoisia rakenteita ja kaupunkimaisia kulmikkaita muodostelmia. Kuvat ovat peräisin google earth/moon ohjelmista ja usean eri satelliitin ottamia. Alla linkki videoon. Jakakaa videota ja laittakaa peukkua ylös myös :).

  https://www.youtube.com/watch?v=JV9AIDoHGSY

  Kuvat voi myös itse käydä tarkistamassa kyseisellä google earth ilmaiseksi ladattavalla ohjelmalla. Mustavalkokuvista rakenteiden erottaminen voi vaatia alottelijoilta hiukan tottumusta. Google Earth Moon osio toimii vain pöytäkoneelle ladattuna ei tabletilla.

 • TMR sanoo:

  Mitä mieltä täällä ollaan apollo kakskymppisen monalisasta?

 • pekka sanoo:

  tää paikka on kuollu

 • pekka sanoo:

  muistan kun oli kiva käydä välillä täällä sivulla katsomassa mitä uutta paranormaalia tai muuta mystistä ja sen sellaista on tullut, etenkin kaikki havainto videot, olkoonkin feikkejä olivat mielenkiintoista katsottavaa. siis sääli kun nyt tämä sivu on kuollut

 • Ropain sanoo:

  https://www.facebook.com/rovaniemi.paranormal/?fref=ts

  Rovaniemen ja lähialueen paranormaaleja tutkimuksia ja kertomuksia tosielämästä.

 • Markus K sanoo:

  Hei. 6 kanavalla hyvä ufo dokumentti. Salaiset tutkimukset. Uusi sarja. Vaikutti varsin asialliselta!

 • Mark sanoo:

  Tuollaistakin erikoista löytyy kuusta. Artikkelia löydöstäni ei koskaan julkaistu suomessa mutta se aiheutti muuten aika laajalti keskustelua maailmalla. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3781286/What-mystery-object-moon-UFO-hunter-claims-alien-antenna-surface.html

 • ThomasTus sanoo:

  read this generic proscar sale australia

 • bjCof sanoo:
 • Riivattu sanoo:

  Olis vaan kysymys. Asun talossa jossa kummittelee ja se on ihan arkipäivää, mutta voiko kummitukset tulla meidän mökille asuntovaunuunkin?
  Koska nyt täälläkin kuuluu välillä keskellä yötä kuulemma pikku lapsen puhetta.
  Henkilökohtaisesti en ole kokenut täällä mitään ja saan jopa nukuttua yöt paremmin, kotona on vaikea nukkua yleensä.
  Taskulampulla häiriöstään silmiin, hakataan sähkörumpuja, kolistellaan ja liikutaan ympärillä.
  Kyseessä on vanha kyläkoulu missä asun kaukana sivistyksestä.

 • Riivattu sanoo:

  Löysin jo vastauksen, ne matkustavat meidän mukana. Joten on kiva saada seuraa mukaan aina kun menee jonnekkin 😀

 • Tehtiin reissu Rimmin hylättyyn nahkatehtaaseen. Dokumentoitiin koko skenaario ja saatiin melko häiritsevää materiaalia, nimittäin keskiyöllä alkoi tapahtumaan kummia.. Ois mielenkiintosta kuulla asioihin perehtyneiden kommentteja ja lisätietoa paikasta. Tossa on vielä linkki videoon.
  https://www.youtube.com/watch?v=k5M-Ox3ytZ8

 • Qyrpä Qettunen sanoo:

  Ei ole paraplogi enää entisensä, on jo värähdelty sinne 4D taajuuksille

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot