ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tuleva Auringonpurkaus – Mitä on meneillään? (Planetaarinen Tilanneraportti 20.09.2022)

Maapallon magneetiset navat ovat siirtyneet vuosittain kymmeniä kilometrejä. Myöskin Maapallon suojaava magneettitkerros on aikaisempaa heikompi. Tämän lisäksi mm. otsoonikerros on heikentynyt ja mm. Antarktiksen yläpuolella on otsoonikerroksessa iso aukko. Valtamedia ei ole kertonut näistä juurikaan mitään. Tiede on näistä kuitenkin tietoinen. Nämä kaikki ovat vaikuttaneet Maapallon menneiden vuosien lämpenemiseen (ei CO2).

Mikä sitten on aiheuttanut magneettikerroksen heikentymisen, magneettisen napojen siirtymisen sekä otsoonikerroksen heikentymisen? Kyseessä on meitä lähestyvä Musta Aurinko (black Sun) sekä sen kiertolainen, jota kutsutaan nimellä Nibiru/Planeetta X.

Nämä kiertävät kaukaista elliptistä rataa meidän Auringon ja Maapallon (/aurinkokuntamme) ympäri. Yksi kierto on 26 000 vuotta. Tästä ovat tienneet mm. Mayat, Inkat ja Ateekit, ja Maya-kalenterin pitkä kierto mittaakin 26 000 vuoden jaksoa. Koska rata on elliptinen on Musta Aurinko sekä Planeetta X aina 13 000 vuoden välein lähimmässä vaikutuspiirissä Aurinkoomme.

Olemme nyt tuossa ajassa, itseasiassa olemme olleet tuossa ajassa jo noin 10 vuotta (vuoden 2012 lopusta lähtien). Maapallolla on nähty valtavia tulvia ja muita aina 13 000 vuoden jaksoin, josta tiedemiehemme ovat tietoisia ja niistä on kirjoitettu historiankirjoihin (suuri tulva jne.). Niiden aiheuttajana on auringonpurkaus (ei esim. komeetta).

Mikä sitten aiheuttaa tuon auringonpurkauksen? Juurikin Mustan Auringon ja Planeetta X:n tulo Auringon vaikutuspiiriin. Musta Aurinko on tähti ja se on noin 10 000 kertaa meidän Aurinkoamme voimakkaampi, mutta se ei kuitenkaan tuota näkyvää valoa. Se on kuitenkin hyvin energeettinen ja sisältää valtavan vetovoiman ja ison määrän plasmaa. Auringon vaikutuspiirin tulo on aina aktivoinut meidän Aurinkomme ja jossain vaiheessa se on johtanut isoon auringonpurkaukseen.

Nyt valtavaa katastrofia ei kuitenkaan synny. Koska olemme 6 auringon ajassa ja meillä on vihdoin teknologia estää se.

Lisää aiheesta videolla suomeksi.

Artikkeli julkaistu alunperin Suomen Galaktisen Liiton sivuilla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

Yksi kommentti aiheeseen: Tuleva Auringonpurkaus – Mitä on meneillään? (Planetaarinen Tilanneraportti 20.09.2022)

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Vesalta tuo oli hieno oivaltava laaja-alainen kirjoitus tuohon NASAN videoon perustuen. En osaa tehdä yhtä hyvää kirjoitusta, mutta voin kirjoittaa jotain lisäystä ja nippelitietoa siihen.

    Tuo Musta Aurinko voisi olla Auringon kaksoistähti. Tuo (black Sun) kaksoistähti voisi olla muuttunut valkeaksi kääpiöksi ja se säteilee jäljellä olevaa lämpöenergiaa, ja jäähtyvät hiljalleen, kunnes sammuvat mustina kääpiöinä.
    Kaksoistähtiä voi luokitella myös niiden keskinäisen välimatkan mukaan. Kaukaisilla kaksois- tähdillä komponenttien etäisyys on kymmeniä tai satoja astronomisia yksiköitä ja tähden kiertoaika kymmenistä tuhansiin vuosiin. Yksi astronominen yksikkö (AU) on 149 597 870 kilometriä.

    ”Tästä Musta Aurinko ovat tienneet mm. Mayat, Inkat ja Atsteekit, ja Maya-kalenterin pitkä kierto mittaakin 26 000 vuoden jaksoa. Koska rata on elliptinen on Musta Aurinko sekä Planeetta X aina 13 000 vuoden välein lähimmässä vaikutuspiirissä Aurinkoomme.”

    Tuosta Musta Aurinko (black Sun) asiasta on tiedetty aikojen saatossa jo noinkin pitkään Mayojen, Inkojen ja Atsteekien toimesta. Tuo Musta Aurinko ja mahdollinen Planeetta X sopii tuohon (kaukainen kaksoistähti) kategoria luokka peruskäsitteeseen nykyäänkin jos sen vain valtamedia tunnustaisi todeksi.

    Kun katsoo tuota NASAN ottamaa videolla tuosta ns. Mustasta Auringosta (black Sun) niin sen koko on selvästi suurempi kuin tähtitieteen ilmoittama valkoisen kääpiön koko, joka on vain sadasosa Auringon läpimitasta. Tuossa NASAN videolla voisi olla mahdollinen valkoinen kääpiö tähti jonka läpimitta on karkeasti arvioiden noin 10 – 15 osa Auringon läpimitasta. Eikä siis tyypillisen valkoisen kääpiön läpimitta, joka olisi vain sadasosa Auringon läpimitasta. En usko täydellisesti noihin tieteen antamiin käsitteisiin, minkä kokoinen mikäkin tähti voisi ainoastaan olla.

    Tuo Musta Aurinko voisi ollakin valkoinen kääpiö, mutta sen läpimitan perusteella voisi ajatella että kun siinä on noin kookas massa se voisi olla jopa 10 000 kertainen Aurinkomme massaan verrattuna. Lopulta Auringosta tulee myös pitkien aikojen saatossa joskus valkea kääpiötähti, niin sen läpimitta on vain sadasosa Auringon läpimitasta. Valkoinen kääpiö on tiivis tähti, jonka koko on Maan suuruusluokkaa ja massa tähden suuruusluokkaa.

    En ihmettele, että noiden kahden tähden sähkömagneettinen vetovoima voisivat siirtää yhteis- vaikutukseltaan magneettikentän paikkaa Maan napa-alueilta ja heikentää Maapalloa suojaavaa magneettikenttää huomattavasti. Samaa mieltä Wespan kanssa, että saattaa olla niin, että tuon Mustan Auringon (black Sun) vetovoimainen massa voisi saada meidän Aurinkomme aktivoitumaan johtaen suurempiin sähkömagneettisiin Auringon purkauksiin sen pinnalla. Ehkä valtamedia salaa tuon Musta Aurinko asian, että säästyttäisiin paniikilta.

    Maan napa-alueilla voimakkaat Auringon purkaukset näkyy revontulina. Revontulten alkuperäinen energianlähde on Aurinko. Maan magneettikenttä ohjaa varatut hiukkaset ilmakehään magneettisia napoja ympäröivillä alueille. Revontulialueiden tarkka sijainti, leveys ja revontulivalon voimakkuus kullakin pituuspiirillä vaihtelee Auringon aktiivisuuden ja sen aiheuttaman Maan lähiavaruuden magneettisen aktiivisuuden mukaan. Tilanne on maan pohjoisosissa huono silloin kun magneettiset navat ovat muuttaneet paikkaa ja Maan magneettinen suojaus on heikentynyt suojaamaan meitä voimakkailta Auringon purkauksilta jotka voivat osua myös maahan aiheuttaen sähkömagneettisen myrskyn.

    Voimakkaista revontulipurkaukset voivat olla ongelma sähköyhtiöille ja sähköverkolle, joka voi ottaa osumaa suurista Auringon purkauksista. Revontulet voivat ylijännitteellä tuhota sähköverkkon sähkömuuntajia laajalti, sekä kotitalouksien sähkölaitteita ja pimentää kokonaisia kaupunkeja pohjoisella pallonpuoliskolla. Sähkömuuntajien korjaukset voivat kestää useita viikkoja. Jos kaupunkien sähköverkkoa tuhoutuu paljon niin internet-pankki systeemit ei ehkä toimi pitkiin aikoihin ja rahatalous voi hetkeksi kaatua. Autot eivät saa polttoainetta kun sähköpumput ei toimi huoltoasemilla ja auto kuljetus yritystoiminta pysähtyy, myös kaukolämpö saattaa pysähdellä, sekä vedenjakelu. Kauppojen ruokavarastot voi tyhjentyä nopeasti kun ihmiset hamstrataan ruokaa ja uutta ruokaa ei saada kuljetettua polttoaine pulan vuoksi heti kauppoihin.

    Aurinkomyrsky voi pimentää kaupunkeja ja sekoittaa navigoinnin – Myös yksittäinen kansalainen voi varautua häiriötilanteeseen. https://seura.fi/ilmiot/tiede-ja-luonto/aurinkomyrsky-voi-pimentaa-kaupunkeja-ja-sekoittaa-navigoinnin-myos-yksittainen-kansalainen-voi-varautua-hairiotilanteeseen/

    Lopuksi lyhyt selvennys tähden loppuvaiheen kehityksessä jossa on ns. jättiläisvaihe. Tähden kehityksen pääsarjavaihe päättyy, kun ytimen vetyvarasto on kulutettu loppuun. Tähti siirtyy polttamaan vetyä ydintä ympäröivässä kuoressa. Tähden heliumytimen massa kasvaa vedyn palaessa. Samalla ulko-osat laajenevat. Tähdestä on tullut punainen jättiläinen. https://www.astro.utu.fi/zubi/star/xgiant.htm

    Tähdissä, joiden massa on alle 3 Auringon massaa, lämpötila ei nouse riittävän suureksi, jotta hiili syttyisi niiden keskustassa. Jättiläisvaihe päättyy siihen ja säteilypaine puhaltaa tähden ulko-osat avaruuteen. Ulko-osista syntyy hitaasti laajeneva kaasupilvi, planetaarinen sumu. Planetaarinen sumu on tähteä ympäröivä pallomainen kaasupilvi, joka näkyy yleensä renkaana tähden ympärillä. Planetaariset sumut syntyvät tähden jättiläisvaiheessa, kun tähtituuli puhaltaa tähden ulko-osat avaruuteen. Pilvi laajenee ja muutaman kymmenentuhannen vuoden kuluessa sekoittuu ympäröivään tähtienväliseen aineeseen. Tunnetuin planetaarinen sumu on Lyyran rengassumu M57. Sen näennäinen läpimitta on vain noin yksi kaariminuutti. Kirkkain ja meitä ehkä lähinnä oleva planetaarinen sumu on Nostopainosumu M27 Ketun tähdistössä. Sumun keskellä oleva tähti ionisoi sumun. Säteily syntyy ionien ja elektronien yhtyessä. Sumu ei säteile kaikkia aallonpituuksia, vaan säteily keskittyy erillisiin spektriviivoihin.

    Valokuvissa planetaariset sumut näkyvät vihertävinä. Vihreä väri johtuu hapen spektriviivoista. Ulommissa osissa voi erottua myös vedyn aiheuttamaa punaista väriä. https://www.astro.utu.fi/zubi/interst/planetar.htm

    Kuumasta sisäosasta sen sijaan tulee valkea kääpiö. Valkeat kääpiöt ovat pieniä ja himmeitä tähtiä, joissa fuusioreaktiot eivät enää tuota energiaa. Kaasun paine pystyy kuitenkin estämään niiden luhistumisen. Ne säteilevät jäljelläolevaa lämpöenergiaa, ja jäähtyvät hiljalleen, kunnes sammuvat mustina kääpiöinä.
    Valkeat kääpiöt ovat pienimassaisten tähtien kehityksen päätepisteitä. Kooltaan ne muistuttavat planeettoja; tyypillisen valkean kääpiön läpimitta on noin sadasosa Auringon läpimitasta. Ensimmäinen tunnettu valkea kääpiö on Siriuksen seuralainen Sirius B. https://www.astro.utu.fi/zubi/star/wdwarf.htm

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto