ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lohikäärmeiden Salattu Historia

Vesa Äijälä käsittelee viihdyttävällä videoluennollaan Lohikäärmeiden salattua historiaa.

Onko Lohikäärmeet pelkkä myytti, vai kenties aitoja historiallisia olentoja? Onko mahdollista, että on ollut olemassa olento, joka osaa lentää ja syöstä tulta? Millaisia kertomuksia historiassamme on Lohikäärmeistä?

Näitä ja muita käsitellään alla olevalla videolla.


______________________________

🏆 Bonusmateriaalia ja muuta sälää vain Vireille. Pääset Viriksi tukemalla meitä Patreonissa: https://www.patreon.com/uudenajanmedia
🌌 Taide-instagramissa Avaruusolentoja, Henkikuvia ja muuta jännää: https://www.instagram.com/wespafin/
💫 Tilaa oma Henkiopaskuvasi täältä:
https://www.fiverr.com/wespafin/find-your-spirit-guide-and-make-an-picture-of-it

🏆 Voit lahjoittaa myös suoraan pankkitilille: Vesa Äijälä FI98 5280 0020 0103 93 – Kirjoita viestikenttään viestiksi lahjoitus
🏆 Paypal ja pankkikortti-lahjoitukset: https://www.paypal.me/sirwespa

⚜️⚜️⚜️ Lahjoittamalla tuet videoiden tuottamista, yliluonnollisten asioiden julkituomista, sekä pidät Vesan teevaraston priimana. Samalla pääset Viriksi. Kaikki Virit saavat bonusoikeuksia joista lisää alla.

⚜️⚜️⚜️ HUOM! Kaikki 5 dollaria tai enemmän lahjoittaneet saavat salaisen linkin Uuden Ajan Virien sivuille ja bonusarkistoon sekä saavat Uuden Ajan Median Virin tittelin. Virien bonusarkistossa on ennen julkaisemattomia videoita sekä aika ajoin lisättävää muuta materiaalia, kuten esim. PDF:iä sekä kuvia. Samalla pääset myös Uuden Ajan Median sisäpiiriin Facebookissa. Uuden Ajan Virien sisäpiiri on salainen vapaan keskustelun keskustelufoorumi yliluonnollisuudesta ja mysteereistä kiinnostuneille ihmisille (ja muille olennoille) Facebookissa. Yhdistykäämme.

Päästäksesi käsiksi Virin bonusetuihin (FB-yhteisö ja bonusarkisto) olemalla 5 dollaria/enemmän Patreonlahjoittaja. Jos lahjoitat pankkitilisiirrolla tai Paypalilla, ota yhteyttä lahjoituksen jälkeen sähköpostiin: wespafin(ät)gmail.com (korvaa (ät) @ merkillä)
Viestinä voi olla yksinkertaisesti vaikka: ”haluan Virin oikeudet”

Kaikki Patreon-lahjoittajien bonukset ja lisätiedot täällä: https://www.patreon.com/uudenajanmedia

Ota huomioon, että Patreonin Tier-hinnat on dollareissa, joten esim. 10 dollarin lahjoitus on jotain 9 euron luokkaa. 🙂

🛸🛸🛸

✔️ Suunnittele ja tilaa oma t-paita tai muita tuotteita: http://takeashirt.net

Tykkäys ja jakotoiminnot:

Yksi kommentti aiheeseen: Lohikäärmeiden Salattu Historia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Onko Lohikäärmeet pelkkä myytti, vai kenties aitoja historiallisia olentoja?

    Voisivat olla pelkkä myytti, mutta mielestäni voisivat olla myös aitoja historiallisia olentoja, vaikka ensin alkuun voisin ajatella että överiksi menee jos uskoisin Lohikäärmeisiin. Dinosaurukset ovat olleet olemassa se mahdollistaa sen että Lohikäärmeet ovat voineet olla historiallisia olentoja. Itse edustan pelkkää pintaraapaisua näihin Lisko ja Lohikäärme asioihin, joihin kommentoin. Erityisesti lapsia kiinnostaa dinosaurukset, liskot sekä Lohikäärmeet ja ainakin 60 – 70 luvulla oli ruoka muropaketeissa mukana jokin eläin tai dinosaurus, joilla lapset sitten leikkivät.

    Onko mahdollista, että on ollut olemassa olento, joka osaa lentää ja syöstä tulta?

    Ainakin Wikipedian mukaan Lentoliskot hallitsivat taivaita triaskaudelta liitukaudelle kaikkiaan noin 160 miljoonaa vuotta ja katosivat sukupuuttoon samaan aikaan kuin dinosauruksetkin. https://fi.wikipedia.org/wiki/Lentoliskot

    Sitten oliko joukossa ns. Lohikäärmeitä, jotka syöksivät tulta jostain kehon kaasumaisista elimistään suun kautta on kyllä aika vaikea sanoa, mutta kaiketi sekin mahdollista. Lohikäärmeet vaikea aihe, joihin Wespa oli laaja-alaisesti ja hyvin paneutunut ja siksi vaikea kommentoida siihen mitään lisää…

    Millaisia kertomuksia historiassamme on Lohikäärmeistä?

    Kaiketi vaikka minkälaisia kertomuksia Lohikäärmeistä ja Euroopassa siivekäs jättilisko edusti pahaa mutta Kiinassa hyvää, ja jungilainen psykologia tulkitsi otuksen henkiseksi oppaaksi. Vielä parisataa vuotta sitten löydettiin lohikäärmeiden kalloja. Julkaistu Tiede-lehdessä 1/2004

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto