ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Päräyttävä luento käsittelee avaruusveljiä sekä mm. ihmiskunnan liikkeellä olevaa Evoluutiota

Luennoitsija ja superluonnollisten asioiden tutkija David Wilcock veti taannoin kovan luennon, joka videoitiin Youtubeen.

David Wilcock luennoitsemassa Contact In The Desert tapahtumassa

David Wilcock luennoitsemassa Contact In The Desert tapahtumassa

Päräyttävällä luennolla David käsittelee mm. seuraavia aiheita:

Avaruusveljemme alkoivat vierailemaan Maapallolla aktiivisemmin 40-50 luvun taitteessa. Tarkoituksena systemaattinen kontakti ihmisiin.

Tästä esimerkkinä on mm. Italiassa tapahtuneet kontaktit, joista kerrotaan videolla myös pikaisesti. Aiheesta lisää The Friendship Case dokumentilla, joka löytyy täältä.

– Ihmiskunnan evoluutio on jo käynnissä

Tästä esimerkkinä The Flynn Effect, jonka mukaan älykkyysosamäärän keskiarvo nousee vuosikymmenittäin noin 3 yksikköä, tätä on tutkittu yli 20 maassa ja tulokset näyttävät, että kehitys on jatkunut jo yli 100 vuotta. Tämän lisäksi maanjäristykset, tulivuoren purkaukset sekä lämpötilan nousu on osa kehitystä, jossa Maapallo puhdistaa itseään ja Aurinko kuljettaa meille entistä enemmän energiaa, niin lämpönä kuin mm. D-vitamiininakin. Tämän lisäksi tutkimusten mukaan mm. amerikkalaisten aivomassan koko on kasvanut 150 vuodessa tennispallon koon verran.

Onko menossa oleva tieteellisestikin mitattu evoluutio sama asia kuin niin sanottu ylösnousemus, jossa ihmiskunta kehittyy seuraavalle tasolle? Tasolle jota Mayat ja Azteekit kutsuivat nimellä Galaktinen taso, eli taso jossa tajuamme, että emme ole yksin ja liitymme yhdessä avaruusveliemme kanssa Galaktiseen Liittoon. Jokainen päättäköön itse, seuratkaa mitä maailmalla tapahtuu, olkaa hyviä toisillenen ja muistakaa nauttia elämästä.

Katso videoluento kokonaisuudessaan alta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

2 kommenttia aiheeseen: Päräyttävä luento käsittelee avaruusveljiä sekä mm. ihmiskunnan liikkeellä olevaa Evoluutiota

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Andro sanoo:

    Paljon tuli samanlaista asiaa joista esim. Kalevi on maininnut luennoillaan. Nämä on isoja asioita jotka ei välttämättä aukea kerralla tai vuoden tai kahden opiskelullakaan. Tuokin riippunee siitä millaiset on olleet ne ensimmäiset kehollistumat ja missä päin universumia. Yksi asia mistä videossa ei mainittu,,niin keho suurenee aina seuraavassa kehollistumassa. Näin ollen voidaan ajatella että nuo suuret luurangot joita on löydetty ne ovat pitkän evoluution seurausta. Pääkallot heillä on olleetkin suuria joten sitä aivomassaa josta Wilcock videossaan puhuu, sitä on ollut myös enemmän.

  • Andro sanoo:

    Wilcock mainitsi noista kuutioista ja symboleista myös jotakin. Näistä on ollut juttua James Tyberonn nimisen herran kanavoinneissa takavuosina. Tyberonn kanavoi Metatron nimistä ymmärtääkseni enkelikuntaa edustavaa energiaa. Kanavoinneissa puhutaan usein Metatronisista kulmista. Atlantiksen ajassa oli tietoa enemmän kuin mitä on tällä hetkellä. Lemurian aikana vielä enemmän ja myöhemmin Atlantiksen aikana käytettiin sitten erilaisia kristalleja avuksi erilaisissa päivittäisissä askareissa. Ihmiskunta oli tuolloin vähintäänkin 5D:ssä joidenkin tietojen mukaan 7D:ssä. Juuri kristallien käyttö itsekkäisiin tarkoituksiin sai aikaan Atlantiksen tuhon ja vajoamisen kolmanteen ulottuvuuteen josta olemme nousseet jo neljänteen ja joidenkin mielestä luonto on jo 5D:ssä. Aina on ollut paikkoja joissa on ollut korkeampi kohottava energia havaittavissa. Näitä on pidetty ns. pyhinä paikkoina.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto