FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Alien Mysteries – Reedin perhe

Discovery Channelin Alien Mysteries -sarja käsittelee avaruusolentoja. Sarjan ensimmäisessä osassa käsitellään Reedin perhettä.

Perheen kokemukset

Kaikki alkaa siitä kun Matthew Reed ajaa autollansa Indianapolisin pimeitä teitä. Hän huomaa taivaalla oranssin valon ja lähtee seuraamaan sitä. Vähän ajan päästä Matthew huomaa olevansa ihan eri paikassa ja hänen autonsa elektroniikka ei enää toimi. Aikaa on kadonnut noin puolitoista tuntia ja hän huomaa nenänsä alla kuivunutta verta.

Taiteilijan näkemys Matthewin näkemästä valosta

Kotonaan Matthew huomaa rinnassaan outoja jälkiä ja hän päättää ottaa yhteyttä MUFON:iin. Hänen tukahdetut muistonsa alkavat herätä ja hän tiedostaa miten kadonneen ajan aikana hänelle tehtiin jokinlaisia kokeita ja hän näki kolme lyhyttä olentoa aluksessa. Matthew kertoo kokemuksistaan Steve Whitelle joka on yksi MUFONin tutkijoista. Myöhemmin hän muistaa kokemuksia lapsuudestaan, kokemuksia joissa koko perhe on ollut osallisena. Matthew ja hänen veljensä otettiin mukaan alukseen ja heille on tehty erilaisia kokeita. Kokemusten aikana Matthew ja hänen veljensä Thomas Reed ovat nähneet lyhyitä isosilmäisiä olentoja, sekä rukoilijasirkkaa muistuttavan olennon.

Selittämättömät kokemukset ovat herättäneet Reedin perheessä pelkoa, mutta mitään fyysistä pysyvää vammaa tai muuta ei ole tapahtunut. Jo 60-luvulla alkaneista kokemuksistaan perhe ei ole puhunut sanaakaan, edes keskenään, kuin vasta lähivuosina.

Todisteet

 • Matthew ja hänen veljensä suostuvat valheenpaljastuskokeeseen. Yli tunnin kestävä syväluotaava valheenpaljastuskoe todistaa, että he puhuvat totta kokemuksistaan.
 • Perheen auto tutkitaan. Oudon sähkövian lisäksi autosta löytyy huomattava määrä säteilyä ja tutkijat huomaavat, että kompassi heilahtelee oudosti auton lähellä, joka näyttää viittaavan jonkinalaiseen selittämättömään magneettikenttään.

Katso koko tarina dramatisoituna dokumenttina alta.

Reed Family Alien Contact

Loppuajatukset

Reedin perheen kokemukset vastaavat hyvin tyypillisiä abduktiokokemuksia. Kokemuksissa on kadonnutta aikaa, tieteellisiä kokeita, pieniä isopäisiä olentoja, myös rukoilijasirkkamainen olento on hyvin tyypillinen kontakti joissain abduktiokokemuksissa. Olennot vaikuttavat vierailevan vain harvoin, tekevän muutamia kokeita sitten poistuen.

Pitää muistaa, että dokumenttipätkä on dramatisoitu kuvaus tapahtuneesta. Verrattuna kokemuksen varsinaiseen luonteeseen voimme havaita, että pelko on liioitellun suuri. Kokemus vaikuttaa olevan pelottava kuin hammaslääkärissä käynti ekaa kertaa, mutta tiedostamme että hammaslääkärissä käynnin jälkeen kokemusta on turha pelätä, kyseessähän on vain tutkimus/toimenpide.

Lisätietoa:
examiner.com/article/thomas-reed-multi-generational-alien-abduction-case
ufocasebook.com/2010/reedabduction.html
youtube.com/watch?v=-JLALC-M3AQ (Thomas Reed haastattelussa)
youtube.com/watch?v=QbA6MLMS5vQ (Thomas Reed kertoo säteilystä)

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: Alien Mysteries – Reedin perhe

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Maisteri sanoo:

  Hmm, ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa. Tuossa voisi olla jopa perääkin, koska itselläni ei ainakaan mielikuvitus riittäisi moiseen. Ainoa asia, jota kyseenalaistan tässä tapauksessa on se, että silminnäkijät ovat kuvailleet alieneita melko suppeasti. Eihän tuo kerro mitään että on pieni ja isopäinen!

  Olisi voinut edes kertoa vaikkapa alienin äänestä tai kävelytavasta jotain! Itseäni olisi kiinnostanut enemmän tapahtumapaikka, koska teknologia on todennäköisesti näissä alienialuksissa hurjasti kehittyneempää. Jos nyt järjellä ajatellaan, niin tämä tapahtuma voisi ollakin totta. Tällätavalla totean siksi, koska olen lukenut paljon näistä toisista universumeista ja maapallon kaltaisista planeetoista.

  -Emme vain voi olla yksin tässä maailmankaikkeudessa!

 • Wespa sanoo:

  Olentoja on kuvattu dokkarissa hieman tarkemmin (mm. ihon tekstuuria), luultavasti lisätietoa on paljonkin MUFONin raporteissa, mutta dokkari on tietynlainen tiivistelmä tapahtumista johon ei voi kaikkea mahduttaa. Myös alusta oli aika hienosti kuvattu kertomuksissa.

 • Ogeli sanoo:

  Usein on kerrottu, että koehenkilöille on myös asetettu erilaisia valemuistoja mieleen. Yleensä nuo aidot kokemukset ovat paljastuneet hypnoterapiassa, joka on paljastanut alitajuntaan jääneitä muistoja.

  Tiedot ovat hieman ristiriidassa sen suhteen, että tekevätkö ”hyvät” vai ”huonot” avaruusoliot näitä kokeita ihmisillä. Greyt, eli harmaat ovat tarvinneet ihmis-DNA:ta lajinsa jatkamiseen, mutta Steven Greerin mukaan lähinnä Yhdysvaltojen salaiset joukot ovat tehneet ufokaappauksia pelotellaaksen ihmisiä. Ehkäpä nuo karjasilvonnat ovat myös noiden samojen joukkojen juttuja, testailevat teknologiaansa jne. Itse en usko, että hyväntahtoiset avaruusoliot kaappaisivat ihmisiä vastoin tahtoaan ellei sitten kyseessä ole ennalta sovittu juttu sielun sopimuksessa. Totuus on jossain tuolla.

 • TheWonderer sanoo:

  Huonosti tehty dokumentti (ärsyttää noi jenkkiläiset dokkarit ylipäätäänkin) mutta kiinnostava tapaus. Yksi niistä jotka oikeasti saa ajattelemaan että tuossahan voi olla jotain perääkin!

  Jotain todella poikkeuksellista siis tapahtui. Ja ehkä abduktio saattaa jopa olla todennäköisimpiä selityksiä.

 • Akvinolainen sanoo:

  Muuten hyvä kertomus, mutta mutta hard-evidenssi puuttuu, kuten tavallista tämän tapaisissa keisseissä. Uskottavaa tarinan kerrontaa osaa kuka hyvänsä. Tutkijat (kuten tavallista) eivät ole oikeita tutkijoita, vaan harrastelijoita ja käytettävä mittauslaitteisto (magneettikompassi?) ei kuulosta oikein uskottavalta.

 • Jaahas sanoo:

  Unohtiko Akvinolainen Geigermittarilla havaitun säteilyn ja valheenpaljastuskokeen joka tehtiin molemmille herroille yms? Minkälaisia tutkijoita olisit kaivannut tutkimaan tapausta ja kuinka paljon sinulle on kertynyt tietoa MUFONin kenttätyöskentelystä?

 • Tylsä sanoo:

  ”…contacts Mutual UFO network, the only organization in the world dedicated to investigating UFO sightings…”

  Siis häh?

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vUFZcIdCJNs#t=325s

 • Huttu sanoo:

  En laittaisi hirveästi arvoa tuolle valheenpaljastustestille, mitä siitä olen selvää ottanut niin ne ovat ilmeisesti hyvinkin epäluotettavia. Jopa niin epäluotettavia että niitä harvoin edes käytetään oikeudessa todistusaineistona.

  Mtta ihan mielenkiintoinen tapaus kyllä.

 • Kuolemantuoja sanoo:
 • Entity sanoo:

  Ei kai valheenpaljastuskoe kerro kuin sen että henkilö uskoo itse kertomuksensa olevan totta. Greerin todistelut ja teoriat voi jättää omaan arvoonsa, olisi ihan kiva jos hänenlaisiltaan humpuukimaakareilta laitettaisiin rahahanat kiinni.

  Mutta tosiaan ihan mielenkiintoinen juttu tämäkin, vaikka todistusarvoa ei pahemmin ole tuollakaan tapauksella.

 • truth is out of here sanoo:

  Joo tuli katsottua nyt toi ku oli sopivasti aikaa 😀 elikkä ihan mielenkiintonen dokumentti ja epäilisin että ihan totta on. Maailmankaikkeus on sen verta suuri paikka että uskon muuallakin olevan elämää. Ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinenkään ufo todiste mitä tulee olemaan. Tulee vaan mieleen se että olen nähnyt ufon talvella tosin valoja siinä ei välkkynyt, mutta suuri lautasmainen alus näkyi tummempana kuin yötaivas ja se katos sitt pilvien keskelle.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot