FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Alien Mysteries – Corina Saebels

Discovery Channelin Alien Mysteries -sarja käsittelee avaruusolentoja. Kolmannessa jaksossa käsitellään kanadalaista Corina Saebelsia, äitiä joka näki vuonna 1991 suuren valottoman avaruusaluksen. Alus ei pitänyt liikkuessaan yhtään ääntä ja pysähtyi kuin seinään.

Corina Saebels

Havainnon aikana naiselta katosi 45 minuuttia aikaa. Ilmeisesti hänet otettiin aluksen kyytiin ja myöhemmin hänen muistinsa pyyhittiin. Samana iltana 15 ihmistä teki ilmoituksen näkemästään isosta aluksesta, joka tukee Corinan tarinaa.

Kokemuksia vahventaa myös se seikka, että Corinan tytär kertoo nähneensä avaruuolennon makuuhuoneessa.

Alien Mysteries – Corina Saebels

Alien Mysteries dokumentti on tehty dramtisoituun tyyliin, joka luo vahvoja tunnekuvia. Todellisuus ei välttämättä ole kuitenkaan niin pelottavaa mitä mieli siitä tekee.

Corinan kokemukset ovat inspiroineet häntä myös kirjoittamaan kirjan The Collectors: A Canadian UFO Experience.

Lisätietoa:
examiner.com/article/kelowna-mother-breaks-silence-surrounding-repeated-abductions
thecollectorsonline.com/home.php

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: Alien Mysteries – Corina Saebels

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jaahas sanoo:

  Tuli aiemmin jo katsottua osan tuosta ja nyt katsoin lopun. Todella hyvä. Mitään pelättävää ei ole!

 • TheWonderer sanoo:

  Taas kerran näitä humpuuki-”dokkareita”… Ei kai kukaan ota tota tosissaan? Kysehän on viihdeohjelmasta!

 • ufouskoja sanoo:

  TheWonder tämä ei todellakaan ole mitään humpuukia uskoisin ettei kukaan keksi näin älyttömiä juttuja omasta päästään. Itellä näin sanoen oli ”ufokokemus”, kun kerran taivaalla oli erikoisen näkösiä pilviä no mä sitt napsin niistä kuvia kännykällä jossa oli ihan hyvä kameran laatu sitt vaan kuvat koneelle, ja tutkailemaan. Eräästä kuvasta löytyki yllätys katsoin, että se on pieni piste mutta kun zoomasin kuvaa lähemmäksi niin siinä paljastuikin lautasmainen alus. Taivaalla siis ei lennellyt lintuja tai ollut muuta vastaavaa, joka olis voinu aiheuttaa sen. Toinen kokemus oli, kun olin vanhempieni kanssa mummolassa katselemassa tähtitaivasta vielä kun mummola on syrjemmällä niin tähdetkin näkyy paremmin. sitten hämmästyksekseni näin lautasmaisen esineen joka meni hiljakseen taivaalla ja katosi pilvien sekaan jäin vähän aikaa katselemaan tarkemmin mutt en nähnyt sitä sitt enää.Kyseinen alus oli tummempi kuin yötaivas joten erotin selvästi sen pyöreän muodon. Näin sanoen truth is out of here joten en usko ett olemme yksin maailmankaikkeudessa :).

 • TheWonderer sanoo:

  @ufouskoja

  Kyllä ihmiset keksivät kaikenlaista omasta päästään. Ihmisen mielikuvitus on lähes rajaton. Kyllä minäkin voisin keksiä jonkin yhtä uskottavan ufojutun vaikka tässä ja nyt ilman että se tuottaisi mitään ongelmia. Kyllä tuokin tapaus voi olla pelkkä huijaus.

  Ja sitten on toki se mahdollisuus että kyseessä on jonkinlainen psykoottinen episodi, ei olisi eka kerta. Eikä se tarkoita että ihminen olisi jotenkin ”hullu”, kuka tahansa voi saada esim. unettomuuden vuoksi todella realistisen oloisia harhoja. Ja muisti voi aina valehdella, se mitä kauempana menneisyydessä jokin tapaus on, sitä epätodennäköisimmin sen muistaa oikein.

  Syitä on monia, enkä pidä itse todellista abduktiota niistä todennäköisenä.

  Uskon noihin juttuihin vasta sitten kun todisteena on jotain muuta todistetta kuin yksittäisten ihmisten kertomuksia ja epävarmoja muistikuvia. Lähtökohtaisesti en luota yhtään mihinkään vaan sen vuoksi että joku sanoo niin.

  Ehkä mieleni muuttuisi jos itse saisin jonkin ufokokemuksen, tosin silloinkin miettisin myös muita, todennäköisempiä vaihtoehtoja. Kun se että joku alieni tulee juuri kaikista maailmankaikkeuden galakseista Linnunradalle ja sieltäkin juuri tänne ja päättää vielä näyttäytyäkin yksittäiselle ihmiselle, on äärimmäisen epätodennäköistä.

 • TheWonderer sanoo:

  Ja minä pidän todennäköisenä sitä että jossakin päin maailmankaikkeutta on elämää, mahdollisesti älykästäkin sellaista, Se on loogisesti ja rationaalisesti ajateltuna ainoa vaihtoehto.

 • Matias sanoo:

  Jos maapallo lähettäis astronautteja jonnekin tuntemattomalle planeetalle, tulisiko ensimmäiseksi mieleen tutkia jonkun makuuhuone?

 • Jackie sanoo:

  Halusin tutkia elämän perimmäistä toimintaperiaatetta, loin sitä varten mittalaitteen joka pystyy havaitsemaan ja kirjaamaan ylös havainnot perimmäisen toimintaperiaatteen havainnoistaan. Mittalaitetta kutsutaan ihmiseksi kenellä on pitkä aikanen muisti.

  Miljardi ihmistä kun istuis yhtä aikaan alas kutsumaan kehittyneempiä rotuja tänne ni ei kestäis kun hetki ja taivaat täyttyis aluksista mitkä tulis ihmettelemään että nyt ne tajus mite ne vetää puoleensa sitä mitä ne on. Mutta mitäpä sitten, ne ihmettelis meitä ja myö ihmeteltäis niitä ja sitte meille tulis nälkä ja ne jatkais omiin puuhiinsa myös. Aikoja sitte ne kävi useesti täällä kun ihmiset oli vielä avoimia, sitte ku aika meni eteepäi ni ihmiset alko keskittyä enemmän ja enemmän ihmisten pikku puuhiin ja ”jumalat” unohtu. Joten nyt kun ootte näinkin syvälle unohdusta matkustaneet ni tässä olis matkaliput takasi sinne kirkkaammille tasoille, rupeette vaan elelemään niin että ravitsette kehoanne tasapainosesti, irrottaudutte riippuvuuksista ja pyritte rauhaan, voitte olla varmoja että seuraavassa elämässä vedätte puoleenne semmosen kehon ja semmosen yhteiskunnan mikä menee niissä energia keskiarvoissa mitä työnsitte tässä elämässä ulos.

 • Jackie sanoo:

  Ei tässä kiire minnekkään oo, ja mitä pitempää täällä saa rauhaa elää ni sitä pitempää semmosta karmaa itelleen saa luoda. Ei sitä kehonrakentajaka huippu kuntoon yhessä päivässä pääse vaan se on vuosikymmenie projekti. Jumalaks ittesä kehittämine on sit kai vuosi miljardin projekti. Itestä olis kiva pelailla vaikka biljardia vähä kivemmassa yhteiskunnassa.

 • Jackie sanoo:

  Sais tässä oman elämän aikana ees muutaman mittalaitteen kalibroitua uusiks tarkotustaan varten ni olis jees. Ei meillä oo nenää haistella niiku koirilla on, meillä on aivot. Ja ne aivot havaitsee vähä tykimmi tätä elämää ku osaatte arvatakkaa. Teilä on vaa nenät tukossa kaiken sonnan takia mitä sinne on tungettu. Ite satuin aivastamaa nenäni tyhjäks jonku ”sattuman” kautta.

 • Ogeli sanoo:

  Jos ja kun avaruusveljemme seuraavina vuosikymmeninä astuvat taas julkisesti pariimme opettamaan meitä niin ihmettelen, että miten moni ihminen sitten siihen suhtautuu. Tosin olen ymmärtänyt, että todellista paljastusta ei voi tulla ennenkuin tarpeeksi moni ihminen mielessään uskoo ja pyytä apua. Siihen kun aina vastataan.

 • TheWonderer sanoo:

  Toi ”avaruusveljien” odottelu on kyllä ihan sama juttu kun kristittyjen Jeesuksen paluun odottaminen… Uskovat sanovat kummassakin tapauksessa vuodesta toiseen että ”kyllä se sieltä ihan kohta tulee!”. Ja vuodet senkun vierii. Aina välillä keksitään jokin erityinen päivä (kuten 1.1.2000 tai 21.12.2012) milloin jutun pitäisi erittäin varmasti tapahtua,

  Ja oikeastaanhan ”avaruusveli”-homma on vain uusi versio Jeesuksesta, kummassakin kyseessä on uskovien mukaan myös jonkinlainen ihmisen pelastus jonka vain uskova saa. Ogelin lause ”ihminen mielessään uskoo ja pyytä apua. Siihen kun aina vastataan” on aivan samaa mitä kristityt sanovat Jeesuksesta. Mutta kaipa se on niin, että ei mitään uutta auringon alla.

  Huvttavaa on se että erinäiset ufouskovien lahkot esittäytyvät monesti ”järjestäytyneiden uskontojen vastaisina” ja pitävät kristinuskoa, islamia, juutalaisuutta ym. maailmanuskontoja jonkinlaisena salaliittona ja kusetuksena, mutta kuitenkin ufouskovat sitten luovat koko ajan omaa, dogmaattista ja hyvinkin järjestäytynyttä uskontoaan. Löytyyhän ufouskoviltakin ihan omia profeettojakin ja ”valaistuneita mestareita”…

  Musta alkaa vaikuttaa yhä enemmän siltä että ufousko on ihan samaa p*skaa kuin muutkin uskonnot. Se käyttää hyväkseen ihmisen kykyä uskoa johonkin ja kaipuuta pelastukseen. Ja sitten jotkut ”profeetat” käärii hommasta isot rahat ja saa henkisen yliotteen uskovista. Ja onhan nähty joidenkin ufokulttien tapauksissa että mihin homma voi pahimmillaan mennä eli joukkoitsemurhaan. Tosi hienoa, juu… Sen vuoksi olen itse skeptikko loppuun asti, luotan vain siihen mitä itse näen ja koen.

 • TheWonderer sanoo:

  Ja ufouskovilla on sama sokea usko ja varmuus asiaansa kuin keillä tahansa uskovilla. Vaikka ennustukset ja profeettojen jutut menisi ihan päin metsää ja osoittautuisi virheellisiksi, niin ei silti omaa uskoa edes kyseenalaisteta. Ufouskovia, kuten muitakin idealisteja ja uskovia, voidaan viedä kuin lampaita. Onkin ironista, että juuri ufouskovat haukkuvat ei-uskovia ”lampaiksi”…

  Mutta jokainen uskokoon mihin haluaa. Mutta sanonpahan vaan sen että ei mikään asia ole varma. Voin minäkin olla väärässä ja huomenna ”avaruusveljet” voivat laskeutua Valkoisen Talon eteen. Mutta se nyt ei ole vain kovin todennäköistä, jos katsotaan todennäköisimpiä faktoja. Itse elän todennäköisyyksien mukaan. Ja jotkut asiat ovat vaan todennäköisimpiä kuin toiset. Avaruusveljien olemassaolo ei ole niitä asioita.

 • Jackie sanoo:

  Kun ihmiset tulee tietoseks nukkuessaan, jotkut juoksee ympyrää ja huutaa tää on unta, jotkut koittaa harrastaa seksiä, jotkut taikoo ja lentää. Ite tein reilu 10 vuotta noita asioita ja sit aloin jäädä aina miettimään että mistäs tässä nyt on kyse. Ja huomasin että kaikki on minussa ja minä olen kaikki, kaikki on minun kautta. Pari vuotta tutkiskelin tota asiaa ja huomasin että sama pätee ihan ”hereillä” havaittavaan kokemukseen. Sama ”sääntö” tai ”toimintaperiaate” on se perus ohjelmisto mikä tän elämän taustalla pyörii, sama periaate kuin uni tila kokemus hetkellä. Että mitä niinkun heijjastaakaan itelleen koettavaksi.

  Siinä se on yksinkertasimmassa muodossa. Tukikaa itse uneksimista jos kiinnostaa. Itselläni ei ollut ikinä mitään odotuksia mihin tutkimukseni johtaa. Nuorempana haukuin uskovaisia koska olenhan älykäs ihminen. Nyt olen ymmärtänyt että uskontojen taustalla hyinkin voi olla suuret uneksijat jotka taikoivat hereillä kuin unessa saaden kansat kuuntelemaan. Minulla on todistaja sen suhteen että ”taikominen” on mahdollista kuten unessa, tämän loppu elämäni keskityn vain rauhaan rakkauteen ja tasapainoon. Etsikää syyvyydet joihin olen kykeneväinen käsisksi pääsemään niin ymmärrätte elämän tyylini.

 • Jackie sanoo:

  Ps. Vaikka uskovaiset on ihan totaalisen i*iootteja keiltä pitäis leikata päät irti, niin nään heidät nykyään eri tavalla. Eivätkä he ymmärrä mitään, he ovat vain typeryksiä ketkä heijjastavat itselleen parempaa tulevaisuutta tietämättään taikka ymmärtämättään, sen alkuperä pitää olla aika kovassa jätkässä et vaikuttaa vielä tänä päivänä.

  Pohjaan näkemyseni tutkimuksilleni ja kierrän uskovaiset kaukaa vaikkakin näen heillä hyvän huomisen jos jatkavat poluillaan. Löydätte nämä samat näkemyset jos tutkitte vuosikymmenen uneksimista tietoisena.

  Joku ironinen läppä tässä muutekseen on 😀 Hereillä nukkuva, kelatkaas sitä. Heräsin… Unessa…

 • Ogeli sanoo:

  Jeesus henkilönä ei tule palaamaan vaan hänen edustamansa kristustietoisuus tulee heräämään ajan myötä ihmisissä, jotka ovat valmiita avautumaan omalle sisäiselle luojalleen.

 • Ogeli sanoo:

  Thewonder, ”Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et huomaa, että omassa silmässäsi on hirsi?

  Jos koet, että radikaali vasemmistohenkinen aktivismi on ok niin mikäs siinä, mutta miksi mollata muita jotka ovat uskonsa valinneet? Huom. suurin osa henkisistä ihmisistä ei välttämättä ole liittynyt mihinkään uskontoon vaan heillä on oma uskonsa. Se on henkilökohtainen asia, toisinkuin uskonto.

  Miekka, kilpi vai halaus?
  http://www.youtube.com/watch?v=is7wP_dVe5k

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Koska uskovaisten hommat yleensäottaen aiheuttaa mulle suurta pahoinvointia, historia on näyttänyt mihin kaikkiin hirveyksiin se johtaa. Useimmat historian sodista ovat liittyneet tavalla tai toisella uskontoihin.

  PS. en ole vasemmistoradikaali, vaan anarkisti joka koittaa pitää yllä rationaalista suhtautumista maailmaan näinä sekopäisinä aikoina…

 • TheWonderer sanoo:

  Ja vielä selvennykseksi että tuomitsen kyllä Neuvostoliiton ja kommunistimaiden kauheudet yhtä lailla kuin uskovien hullujen teot. Mutta jos katsotaan murhattujen ihmisten määrää, niin uskonnot kyllä johtavat sitä ylivoimaisesti.

 • Ogeli sanoo:

  Oletko samalla tavalla anarkisti kuin vaikkapa nuo anonyymit?

 • TheWonderer sanoo:

  Pidän useimpia anonyymien juttuja ihan hyvinä.

  Mun näkemykseni anarkismista on monessa mielessä saanut inspiraatiota sellaisilta tyypeiltä kuin Peter Kropotkin, Mihail Bakunin, Emma Goldman ja Noam Chomsky.

 • TheWonderer sanoo:

  Eli en ole niitä idiootteja jotka kulkee mustat vaatteet päällä ja heittelee polttopulloja 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Hyvä juttu. 🙂

 • Aapo sanoo:

  Tässä on linkki Brittiläisen Kolumbian ufotutkimusjärjestön UFO*BC:n sivuille: http://www.ufobc.ca/

  Itse ohjelmassa olisi voinut olla vähän vähemmän samojen asioiden toistelua. Ehkä se on tyypillistä tällaisille viihteellisille puolidokumenteille, ja vielä rapakontakaisille. Koko ohjelman olisi hyvin saanut sisällön puolesta mahtumaan varttiin. Mutta sinänsä ohjelma oli kuitenkin ihan ok.

  Kertomus selvitti sitä abduktioiden puolta, että naisia käytetään munasolujen lähteenä ja hybridisikiöiden kasvualustana. Tapani Koivulan kirjassa Ufojen kosminen viesti eräs kontaktihenkilö kertoo nähneensä matkoillaan monenlaisia tällaisia hybridejä, enemmän tai vähemmän onnistuneita. Kontaktihenkilöt ovat tekemisissä ymmärtääkseni positiivisempien rotujen kanssa kuin nämä abduktoidut, joita vain hyväksikäytetään biologisissa/lääketieteellisissä kokeissa.

  Sitä odottelen, että näissä alien- ja ufosarjoissa ja -elokuvissa kerrottaisiin positiivisista roduista, eikä lietsottaisi pelkoa vain näillä pelottavimmilla jutuilla. Ehkäpä joku tämän sarjan episodeista onkin sellainen, pitääpä katsoa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot