FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Robert-nukke, kirottu lelu?

Robert on nukke jonka aikaisemmin omisti Key Westissä asustellut kuvataiteilija/kirjailija Robert Eugene Otto. Väitetään että nukke on pahojen henkien riivaama ja sillä onkin erittäin kauhistuttava maine. Robert on suosittu esine Key Westin alueella järjestettävillä kummitusnäyttelyillä sen jälkeen kun se siirrettiin Fort East Martellon museoon. Ulkonäöltään nukke muistuttaa vanhaa amerikkalaista merisotilasta, ja uskomuksia vastaan, sen hiukset eivät ole aitoa ihmisen hiusta vaan puuvillamaista materiaalia.

Eugene sai Robertin bahamalaiselta palvelijalta vuonna 1906 joka harrasti mustaa magiaa sekä voodoota. Kyseinen tarjoilija työskenteli Eugenen perheelle, mutta hän ei ollut pidetty henkilö. Ihmiset raportoivat palvelijan puhuvan nukelle ja ilmeisesti nukke myös vastasi takaisin. Aluksi perhe luuli että tarjoilija puhui itsekseen muuttuvilla äänensävyillä, mutta myöhemmin he uskoivat että Robert todella puhui takaisin.

Naapurit olivat joskus nähneet nuken liikkuvan ikkunalta toiselle talon sisällä kun perhe oli poissa. Perhe taasen vannoi kuulevansa ajoittain karmaisevaa kikatusta sekä näkevänsä Robertin juoksevan huoneesta huoneeseen. Silloin tällöin öisin, perhe heräsi nuken huutoon ja kun porukka riensi huoneeseen, oli huonekaluja kaadettu. Tällöin huoneesta löytyi myös kauhistunut Eugene joka oli huutanut: ”Robert teki sen!” Vieraat taas vannoivat nähneensä nuken ilmeiden muutoksia.

Eugenen kuoltua vuonna 1974, jäi Robert ullakolle kunnes talo ostettiin uudelleen. Uuteen perheeseen kuului mm. 10-vuotias tyttö, josta tuli nuken uusi omistaja. Ei kulunut kauaakaan kun hän alkoi kirkumaan öisin. Tyttö väitti Robertin liikkuneen ja jopa yrittäneen hyökätä häntä kohti monta kertaa. 30 vuotta myöhemmin, tyttö väittää yhä nuken olevan elossa sekä yrittäneen tappaa hänet.

Legendan mukaan, ihmisten pitää pyytää lupa Robertilta jos he aikovat ottaa valokuvia siitä museossa. Jos nukke tuntee että häntä kohtaan on käyttäydytty epäkunnioittavasti, voi se kirota henkilön. Child’s Play-elokuvasarja on saanut vaikutteita Robertista. Elokuvissa päähenkilönä on Chucky-nukke.

Lähde: en.wikipedia.org/wiki/Robert_the_Doll

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Robert-nukke, kirottu lelu?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Aika mielenkiintoinen legenda. Kiitokset Mazahitolle taas mainiosta artikkelista. 🙂

 • Jaahas sanoo:

  Tuosta tuli dokumenttia telkusta, jossa otettiin esille myös Itkevä poika -maalaus.

 • attendnt sanoo:

  Eikö wespa ollu mielenkiintonen se japanin sairaalahomma josta sulle ehotellu ja linkkaillu? Vai oleks perehtyny asiaan yhtään? Vastaappa mun sähköpostiin.

 • Maxsteel sanoo:

  Jos se nukke oikeasti aiheuttaa kirouksia ihmisille ja siihen on käytetty voodoota/hoodoota niin sehän pitäisi välittömasti polttaa eikä pitää esillä jossain museossa jossa se voi jatkaa työtään jakamalla ihmisille kirouksia,sairasta toimintaa!!!

 • Kappu sanoo:

  Maxsteel:
  Noo sanoppa mille tahansa museolle, että ”Teidän kokoelmissa on kirouksia aiheuttava 100 v nukke, mielestäni roviolle moiset kuuluu”. Ni veikkaampa notta sut naurettas pihalle ja museon väki pitäis sua lähinnä hulluna, jos meinaat tuhota moisen vanhan esineen, johon perustuu kaikenlisäksi moisia legendoja. Tuottaa museolle kävijöitä, sekä postia. jne. jne. Tai ajatellaampa tieteen kannalta. Mikäli moista oikeasti löytyy, eikö olisi mielenkiintoisempaa tutkia, miten moinen kirouksien aiheutus voi olla teknisesti mahdollista? Olkoon kyseessä hoodoo, tai mikä muu tahansa poppakonsteilu.

 • Maxsteel sanoo:

  Joo, on sul tos pointtii kyl. Enkä ehkä ajatellut ihan loppuun asti kyseistä asiaa…. Niin yleensä tuosta toimivuudesta ja onko kyseessä vain sairas legenta. Uskomattomaltahan tuo asia kuulostaa. Onkohan museon työntekijät kohdannut mitään kiroukseen liittyvää? Tieteellisesti en kyllä näe mitään mielenkiintoista kyseisen lelun tutkimiseen. Jos jotain mielenkiitoista löytyisi niin eiköhän siitä jonkin sortin ase väsättäis. Ite lueskelin vähän voodoosta/hoodosta kun telkkarista tuli tosta nukesta juttua niin jäi voodoosta enemmän itselle kysymyksiä kuin vastauksia?

 • Kappu sanoo:

  Muistaakseni tuli hetkenaikaa sitten Usko tai älä -sarjan jakso, jossa oli kyseisestä nuksesta ja juurikin museon työntekijä kertoi kokemuksistaan myös. Siitä huolimatta moinen vetonaula museolla ollee aivan liian arvokas tuhottavaksi aiheuttaa se sitten mitä tahansa, tai museon työntekijä on mukana kivassa pikku jekussa, jotta kävijämäärät, ynnä julkisuus saadaan lisääntymään. Uskoisin itse, että rahanhan takia tällaisia tempauksia tehdään. Rahalla kun nyt sattuu tällä pallolla olemaan melkoinen voima ihan yleisen hyvinvoinnin kannalta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot