FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kirjanurkkaus – Kuudes aisti

Tervehdys väki, on taas aika kurkistaa painetun tiedon saloihin, vuorossa on juuri lukemani Diane Hennacy Powellin Kuudes Aisti –kirja (Atena 2010) ja tämäkin kuuluu taasen niihin pakosti luettaviin. Kirjan voi hankkia kirjastosta, kirjakaupasta tai Tajunnan nettikaupasta.

”Yliaistilliset ilmiöt ovat kiistelty keskustelunaihe, koska meillä on rationaalisina olentoina tapana epäillä kaikkea, mitä ei voi selittää tieteellisesti. Yliaistilliset ilmiöt eivät välttämättä perustukaan yliluonnolliseen, vaan johonkin sellaiseen, jota nykytiede ei vielä osaa selittää. Kuudes aisti on ensimmäinen teos, joka etsii yliaistillisille ilmiöille – telepatialle, ennustamiselle, selvänäköisyydelle ja ajatuksen voimalla vaikuttamiselle – selityksiä aivojen toiminnasta.”

Kirjoittaja, M.D. Diane Hennacy Powell on neuropsykiatri, joka on toiminut professorina Harvardin lääketieteellisessä tiedekunnassa, eli hänellä on erinomainen tausta ja tieto hommasta mitä tekee. Kirja on aiemmin ylös nostamani Karagullan kirjan kaltainen, paitsi että tämä on enemmän tutkimus kannalla, kun se toinen taas kirjasi havaintoja ja todisteita. Kirjassa kerrotaan niin ennustamisesta, selvänäköisyydestä, ruumiista irtautumisista kuin myös unista.

Esimerkki kirjasta:

Kirjassa on mielenkiintoinen kertomus Jim-kaksosista, jotka ovat erotetut toisistaan neljän viikon iässä ja tapaavat uudelleen kolmekymmenenyhdeksän ikäisinä. Hämmästyttävää on, miten samanlaiset elämäpiirteet heillä on: Kummankin nimi on Jim, kumpikin meni naimisiin Linda -nimisen naisen kanssa, erosi tästä ja nai Betty nimisen. Molemmilla oli lapsuudessaan samanniminen koira ja myöhemmin saman niminen poika. Molemmilla oli kaksi samaa ammattia takanaan, kärsi mikreenistä, poltti saman merkkisiä savukkeita, joi samanmerkkistä olutta ja pureskeli kynsiä. Paino ja pituus oli samat, kampaus vain eri. Saman merkkinen ja värinen Chervolet. Mikä vielä kummallista, molemmat olivat juuri ennen jälleentapaamistaan rakentaneet pihapuunsa ympärille valkoisen penkin. Kaiken kukkuraksi molemmat kuolivat samaan sairauteen samana päivänä.

Kirjassa myös kerrotaan mm. naisesta, joka valvotuissa olosuhteissa suoritti ruumiistapoistumisen ja näin kykeni lukemaan viisinumeroisen luvun, joka oli hänen katseensa ulottumattomissa. Hän oli kokeen aikana EEG-laitteessa, eli oli muutenkin kykenemätön liikkumaan.

On kertomus myös kuolemanraja-kokemuksista, joissa henkilöt näkevät jotain, mitä he eivät olisi voineet silmin nähdä. Jopa syntymästään asti sokeiden kokemuksia on kirjattu!

Myös kysymyksiä mitä tietoisuus on ja missä se sijaitsee, mitkä ovat aivojen asema paranormaaleissa kokemuksissa, esitetään.

Tämä tosiaan kuuluu kategoriaan ”koulussa pakkoluetettavat” -kirjat!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

13 kommenttia aiheeseen: Kirjanurkkaus – Kuudes aisti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Tuputhy sanoo:

  No,onko kuudes aisti..? Ruumiistairtautuminen ainakin on mahdollista. Tiedän sen, koska olen sen kokenut.Ruumiistairtautuminen ja kuudes aisti eivät mielestäni ole sama asia.

  Kuudennen aistin käyttäminen on ennaltatietämistä, aavistusta, selvänäköä yms.

 • Piku sanoo:

  Veljet ja siskot. Olette oikeassa siinä että vuosi 2012 on taitekohta ihmiskunnan historiassa. Tunnustelkaa itseänne ja huomaatte että olen oikeassa. Muutos on jo alkanut.

 • WM_ sanoo:

  Tuputhy, tuo oli oikeastaan vain kirjan nimi, mutta viittaa sisältöön siinä, että haetaan ihmiselle vielä ”tuntemattomiin” kykyihin mahdollisia selityksiä ja niitä raportoidaan. Eli meillä on ns. kuudes aisti, kyky, jota emme vielä käytä. Ja juuri noita kuudenteen aistiin liittyviä käsiteltiin siinä myös.

 • baranorm sanoo:

  Täältä löytyy lisää tietoa kirjasta. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta jostain syystä kirjoittaja ei ole oikein vakuuttunut makro-PK:n olemassaolosta…
  http://parapsych.info/readarticle.php?article_id=12

 • WM_ sanoo:

  Kiitos linkistä!
  Itse kirjoittajan omat mielipiteet eivät niinkään näkyneet kirjan tekstissä. Siinä oli hyvin paljon koottu tutkimuksia ja teorioita muualta.

 • baranorm sanoo:

  Aihetta sivuten….huomasin tuolla Tajunnan nettikaupassa myös
  vanhan tuttavani Sergei Kolmakowin DVD:n. Meillä oli aikoinaan
  jonkin verran yhteisiä juttuja para-asioiden tiimoilta.
  Näkyy Sergei olevan myös facebookissa.

 • WM_ sanoo:

  Heh, hienoa huomata vanhan tuttu samoista piireistä yhä 🙂

 • No-Face sanoo:

  Tuo kuudes aisti juttu on tosiaan mielenkiintoinen. En tiedä mihin se perustuu ja miten se toímii mutta sen olemassa olon kyllä tiedän. Onko muilla hyviä kokemuksia aiheesta?

 • WM_ sanoo:

  Isälläni on jatkuvasti tapauksia, joissa hän tietää pian tapahtuvia asioita. Saattaa sanoa että nyt soi kännykkä ja sehän soi. Saattaa jopa soittajan tietää etukäteen jne.
  Itselläni taas niitä, että ajattelen ihan randomisti jotain ihmistä, josta en ole kuullut mitään aikoihin ja kas vain, pian kuulen siitä enemmän. Sattumaksi sitä useimmat sanovat silti.

 • baranorm sanoo:

  Noniin, nyt on kirja jo lähes kokonaan luettu ja ihan hyvää perustietoa sekä asioiden pohdintaa siinä kyllä löytyy.
  Mitään varsinaisesti uutta en siitä saanut irti. Välillä jopa
  tuli tuntemus, että kirjoittajalla olisi hieman taipumusta new age ajatteluun..no johtuu ehkä siitä että olen niin ”allerginen”
  huuhaalle;-)
  Ihan hyvä kirja joka kannattaa ajatuksella lukea, suosittelen.

 • jufda sanoo:

  Ostin tuon kirjan ja oon lukenu puoleenväliin, todella mielenkiintoinen, suosittelen lukemaan :]

 • WM_ sanoo:

  Hienoa kuulla, kiitos! 🙂

 • Carita Peura sanoo:

  Minä vain sitä, että se, minkä koen, on totta ainakin minulle, ja on jo runsaasti eri tapahtumista todistajia.
  On paljon muka faktaa, mitä ei kuitenkaan voida selittää eksaktisti saati tieteellisesti.
  Jos olen väsynyt, yliväsynyt, silloin voin ajatella, että nyt väsymys tekee temppujaan. Jos tunnelma tai mikä onkaan, on voimakkaasti, miten sanoisin sen, ihon alla kipinöi tai jotenkin noin, silloin tiedän, ettei ole vilkkaan mielikuvituksen tai väsymyksen aikaansaannoksia. Miten en aiemmin tänne ole löytänyt ?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot