FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Dokumentti: Mielen salattu voima – YLE Areena

Yleltä on taas tiedossa erittäin hyvä, kolme osainen dokumentti-sarja nimeltä Mielen salattu voima.

Jaksot voit nähdä Yle Areenalta:

Mielen salattu voima 1/3

Usko, niin paranet. Useat tutkimukset osoittavat, että usko paranemiseen merkitsee jopa enemmän kuin annettu hoito. Jopa lumeleikkaus voi toimia. Ihmismieleen kätkeytyy toisaalta myös pelottavia ja tuhoavia voimia.

Mielen salattu voima 2/3

Onko meillä kuudes aisti? Telepatiaa tutkitaan uusin tavoin, mm. kaksoset koehenkilöinä. Voiko ennenäky muuttaa tapahtumien kulkua? Virginian yliopisto tutkii lapsia, jotka kertovat aikaisemmasta elämästään toisena.

Mielen salattu voima 3/3

Kuolema meno-paluu. Kuolemaa lähellä käyneiden kokemuksia on pidetty hallusinaatioina. Tutkijat myös kysyvät, onko tietoisuutta aivojen toiminnasta riippumatta. Aivokuolleina olleiden elämä voi muuttua yllättävästi.

 

Suosittelen erittäin vahvasti ja varsinkin skeptikoille 😉

Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Dokumentti: Mielen salattu voima – YLE Areena

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Erittäin mielenkiintoinen dokumenttisarja.

 • Kaffeton sanoo:

  Nuo kaksi olivat kyllä todella mielenkiintoisia, komatta odotellessa 🙂 Herättivät ajatuksia

 • Radical sanoo:

  Pelkkä usko ei riitä paranemiseen, tarvitaan myös mielikuvitusta ohjaamaan solujen toimintaa haluttuun suuntaan. Usein kuulee tai lukee kuinka ihmiset taistelevat sairautta vastaan (useimmiten häviten taistelun). On nimittäin niin, että se, mitä vastaan taistellaan tai pelätään, lisääntyy. Siksi on aina syytä olla positiivinen ja tarkkailla sisäistä dialogiaan / ajatuksiaan.

 • Nexeon sanoo:

  Vihdoinkin tällaista tietoa aletaan tuomaan enemmän esille massojen kuultavaksi/nähtäväksi. Osoittaa, että suunta on ihan oikea ja että vanhoissa uskonnoissa ja kulttuureissa kaikki ei aina välttämättä ole sitä miltä se päällepäin ensisilmäyksellä näyttää. Joskus vaan asioihin perehtyminen vaatii turhan suurta ponnistelua, siksi monet jättävätkin tietynlaiset asiat/aiheet omaan arvoonsa. Medialla kun tiedetään olevan suuri vaikutus ihmisiin, tää onkin todella hyvä, että tuodaan yks näistä ponnistelua vaativista aiheista median kautta ihmisten ilmoille 🙂

 • turret tusk sanoo:

  ai tämmönen sarja alkaa..

 • Naali sanoo:

  Heh, sinänsä hauskaa, ennen tuon dokumentin tuloakin ajattelin ihan samaa että (kun luin noita vaikeista sairauksista parantuneita) ehkä se usko ja tahto parantua on jonkinlaisessa roolissa siinä että ihminen on parantunut. Harvempi joka on selviytynyt jostain sairaudesta sanoo ”Olin heittänyt kaiken toivoni parantumisesta ja halusin vain kuolla, mutta prkl en sitten kuollukkaan” 😀

 • Silence sanoo:

  http://www.hs.fi/nyt/artikkeli/Milt%C3%A4+Kekkonen+tuoksui+Paavo+V%C3%A4yrynen/1135249392765

  Paavo Väyrynen on kysynyt Lääkäriltä, voiko vitutukseen kuolla ja kyllä siihen voi =)

  Eli positiivisuus ainakin edistää terveyttä.

 • unnamed angel sanoo:

  Mielenkiintoinen dokumentti! Kolmatta osaa odotellessa.

  Vielä tuohon kuoleman jälkeiseen elämään ja siihe, että kuoleva näkee kuolleet sukulaisensa tuntuu jokseenkin uskottavalta tms. Edesmenneeni pappa sanoi noin 48h ennen kuolemaansa että pian hänen maailman matkailunsa päättyy. Luulimme, että hän tarkoitti pääsevänsä sairaalasta kotiin, mutta kuolikin sitten. Nyt jälkeen päin ymmärrän mitä hän sillä tarkoitti.

 • Jees sanoo:

  Kerronpa tarinan jonka kuulin sukulaiseltani. Se on täysin varma tosiasia mutta tietenkään sitä eivät ulkopuoliset varmaksi usko: enivei:

  Kuolinvuoteella oli suvun jäsen. Vuoteen ympärille tuli sukulaisia katsomaan ja käymään, mukana myös eräs suvun jäsen joka ei uskonut alkuunkaan jumalaan tai mihinkään, aivan täysi ateisti siis. Kuitenkin hän näki sukulaisen kuolinvuoteen ympärillä ”enkeleitä”. Siis juuri hän, joka ei uskonut mihinkäään. Sen jälkeen hän on uskonut suvusta eniten. Itse tiedän asian olevan täyttä totta. Jos en tiedä, niin ainakin täysin uskon sielun erillisyyteen ruumiistammme ja siihen että emme nykyisin ymmärrä läheskään kaikkea siitä mitä olemme.

 • tyy sanoo:

  Yle on siis myös siirtynyt hörhöleiriin. Onneksi televisio on ja pysyy kiinni.

 • Lääklis sanoo:

  Mietitytti tuossa toisessa osassa seuraava: jos alun nainen olisi lähtenyt samantien fiatillaan ajamaan ei hän olisi sattunut samaan risteykseen samaan aikaan rekan kanssa (kuten hän kertoi nähneensä näyssään, törmäys sattui nimenomaan fiatilla). Törmäys sattui vain koska hän vaihtoi autoa johon kului varmasti useampi minuutti (eikä siis olisi sattunut jos hän olisi lähtenyt fiatilla)… Ja ensimmäisessä osassa kerrottiin tutkimuksesta jossa potilaat saivat itse arvioida terveydentilansa viisiasteisessa asteikossa. Ohjelman mukaan ne jotka arvioivat terveytensä huonoksi, todennäköisemmin kuolivat aiemmin seurantajaksolla kuin ne jotka arvioivat terveytensä hyväksi. Tottakai jos on sairas tuntee olonsa sairaaksi ja jos on terve tuntee olonsa terveeksi, ei tuo anna mitään luotettavaa perustetta sille että uskomalla terveyteensä pysyy terveenä. Uskon plasebovaikutukseen mutta nuo mokat kyllä vesitti ”dokkarin” uskottavuuden täysin.

 • seppo sanoo:

  Jos joku haluaa tietää tarkemmin sielun rakenteesta ja energiamatriisista ja ihmiskunnan nykytilanteesta, niin suositeltavaa luettavaa ovat nämä kirjat:

  – Whitley Strieber – The Key: A True Encounter
  – Chris Thomas – The Universal Soul
  – Sonia Choquette – Trust Your Vibes: Secret Tools for Six-Sensory Living

  Loistava ilmainen kirja tietoisuudesta, taloudesta ja henkisyydestä:
  http://www.scribd.com/doc/61830837/Tietoisuuden-Laajentuminen-Tahtilapsen-Perspektiivi

  Art Bell with Ian (Xel) Lungold on Coast to Coast am About 2012
  http://losportalos.blogspot.com/2011/09/art-bell-with-ian-xel-lungold-on-coast.html

  The Code to the Matrix
  http://losportalos.blogspot.com/2011/09/code-to-matrix.html

  Time Travel, DMT, Dreams and 2012
  http://losportalos.blogspot.com/2010/12/time-travel-dmt-dreams-and-2012.html

 • partapatu sanoo:

  On kyllä kaikki sarjan osat todella hyviä. Suosittelen lämpimästi ja kiihkeästi kenelle tahansa.

 • jatu sanoo:

  Joo kyllä noita katsoi ihan mielellään.

  Aika jännä tuossa 3 osassa kun ne laittoi X kirjaimen kaappien päälle.
  Lisää samanlaisia.

 • WM_ sanoo:

  Ja juuri uuni tuore vasta-tutkimus.. http://news.discovery.com/human/-neuroscience-explains-near-death-110923.html Mitähän tästä nyt ajattelisi. Dokumentin valkotakkiset kun nimenomaa painotti, ettei aivoissa ole sydämen pysähdyttyä mitään toimintaa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Vakuuttavastihan nuo dokumentin valkotakkiset toki esiintyivät, mutta itseäni hämmensi heidän varsin epätiedemiesmäinen varmuutensa kuitenkin vielä tutkimuksen alaisista johtopäätöksistään. Selkeästi suurimmalla osalla oikeasti lähellä kuolemaa käyneistä ei myöskään ole mitään vastaavia kokemuksia.

  Dokumentissa käytettiin myös joitakin termejä melko holtittomasti. Lähelläkään kuolemaa käynyt henkilö ei kuole ja palaa elämään vaan käy lähellä kuolemaa ja jatkaa elämäänsä. Kuoltuaan kun on kuollut ja toistaiseksi se on lopullinen ja peruuttamaton olotila.

 • Lusikas sanoo:

  Dokumentti sarjan laatu oli kyllä aika alhainen. Tieteellisen oloisissa tutkimuksissa oli hyvin epätieteellisiä näkökulmia ja tutkimusmenetelmiä. Dokumentti johdatteli tosiaankin päin honkkia ”mystisioiden” tapahtumat.

  Eräs asia pisti kyllä vitu****n kunnolla. Tässä tutkimuksessa, siis selvitettiin ruumistairtautumisen ja sydämmen pysähtymisen perusteella onko tietoisuutta olemassa aivojen toiminnasta riippumatta. Ensinnäkin subjektiivista kokemustilan laatua ei pystytä mitenkään mittamaan tieteellisin menetelmin. Tässä tutkimuksessa pääteltiin, että rajatilanne kokemus oli korrelaatiossa aivojen ”pysähtymisen” kanssa, mikä oli täysin käsittämätöntä tieteellisessä tutkimuksessa! Tässä siis tehtiin johtopäätöstä, että tietoisuus voisi olla erillään aivoista.

  Todennäköisin selitys asialle on se, että ruumistairtaantumis kokemus tapahtui, silloin kuin aivot oli vielä toiminnassa. Tällöin ”menehtyneen” potilaan aivot alkoivat tuottamaan mitä erilaisimpia yhdistelmiä aivoissa mm. endorfiiniä, jotka aiheuttivat menehtyneelle potilaalle äärimmäisiä hallusinaatioita. Hallusinaatiossa tilan ja ajan tajuhan muuttuu radikaallisesti.

  Ei siis ole mitään todistetta siitä, että voimme tieteellisesti todeta, että tietoisuus on ollut erillään aivoista.

 • seger sanoo:

  Lusikas: Etkö katsonut dokumenttia kunnolla? Ruumiistairtautumiskokemuksen käyneillä potilailla oli tarkat havainnot siitä, mitä huoneessa oli tapahtunut juuri sinä aikana, kun heidän sydämensä oli pysähtynyt, eikä aivoissa ollut sähköistä toimintaa. Ne potilaat, jotka eivät kokeneet ruumiistairtautumista sydämenpysähdyksen aikana, eivät osanneet kuvailla aikaa, jolloin heidän sydämensä oli pysähtynyt. He muistivat virheellisesti mm. että heihin olisi käytetty defibrillaattoria, vaikka olivat saaneet pelkkää painelu-puhalluselvytystä.
  Kuinka selität sen syntymäsokean ihmisen, joka ruumiistairtautumiskokemuksessaan pystyi näkemään ensimmäistä kertaa elämässään?
  Sen kyllä myönnän, että dokumentissa oli joitakin aukkoja joita ei selitetty ollenkaan, jotka jäivät kaivamaan mieltä.

 • WM_ sanoo:

  Ja miten syntymäsokean aivot osaa juuri teettää sellaisia hallusinaatioita kuin mitä elvytystilanteessa on tapahtunut kun tämä sokea ei osaa edes kuvitella millaista on nähdä?

 • Ogeli sanoo:

  Tietoisuus ei sijaitse aivoissa, kuten jotkut väärin luulevat. Tietoisuus on enemmän kuin ihmisaivot.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli se paukuttaa faktaa pöytään! 🙂

  Kohta tulee varmasti perustelu: ’Tiedän tämän koska Yhden laki ja koska neutronini värähtelevät korkeammalla tasolla ja koska olen jumaluus itse, ettekä te voi ymmärtää koska Yhden laki ja olette sokeita ja pelkäätte kaikkea’.

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, eipäs nyt laiteta sanoja toisen suuhun!

  Enhän minä tuota voikaan mitenkään tieteellisesti ”todistaa”. Olisin varmaan maailman tunnetuin ihmisin jos siihen pystyisin. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö sitä jossain vaiheessa vielä pystyittäisi toteatamaan, kuten pystytään varmasti toteamaan myös ihmisen sielu. Ongelma on vain se, että tällä hetkellä tekniikka ei ole tarpeeksi edistynyttä, jotta mitään tuollaista pystyttäisiin havaitsemaan tai todistamaan. Mutta sitä mukaa kun tiede kehittyy (ja sillähän on paljon kehityttävää), niin sen myötä myös teknologia. Ja silloin asiat jotka ennen olivat ”yliluonnollisia” tulevat olemaan luonnollisia.

  Monelle edistykselliselle teorialle ja idealle on aikoinaan naurettu, kunnes ne ovat myöhemmin hyväksytty itsestäänselvyyksinä. 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ihan nyt ilman sarvia ja hampaita, kaikella ystävyydellä ja ymmärryksellä, olisi jotenkin helpompi suhtautua täällä esitettyihin mielipiteisiin jos tietäisi onko niiden esittäjä rippikouluiän ohittanut vaiko eikö…

 • Ogeli sanoo:

  Oletko itse rippikouluiän ohittanut? Tuo kuulostaa lähinnä provoilulta, järkevän keskustelun sijaan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kerrottakoon avoimuuden nimissä, että käyn puolissa välin viidettäkymmentä. Ikähän sinänsä ei toki ole järjen tae, mutta antaa ehkä osviittaa näkökulmien perspektiivisuhteista.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Höpönpöpö voisi mennä muualle jankuttamaan näitä ainaisia ”tieteellisiä faktojaan” Ogeli on oikeassa, ihmiset eivät tahdo hyväksyä asioita jotka ovat heille outoja. Ja myöhemmin nämä asiat tullaan hyväksymään itsestäänselvyyksinä.

  Mikä on Höpönpöpö kun ei edes tieteelliset TIEDEMIESTEN JA LÄÄKÄRIEN tutkimukset sulle kelpaa todisteesta? Huhhuh…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Huh-huh… 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Onhan siinä jo toki syytä pillastua ja sortua asiattomuuksiin jos joku toivoo väitteille perusteluja tai peräti niitä todisteita.

 • Silence sanoo:

  Onko Höpönpöppööt kuulleet noetiikasta? Oikein noetiikka instituuttikin on olemassa =)

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hmmm… Eikös tuo noetiikka ole tätä samaa yhdenlakihömppää uudella nimellä?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot