FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

David Wilcock: The Source Field Investigations

David Wilcockilta on tullut uusi videoluento. Videolla David käsittelee laajasti eri aiheita sekä tutkimuksia.

Käsittelyyn pääsevät mm. vuosi 2012, eri telepatiatutkimukset sekä egyptiläisten Jumalien mahdollinen extraterrestraalinen alkuperä. David kyseenalaistaa esitelmässään myös koko todellisuutemme yleisesti hyväksytyn muodon, elämmekö unessa?

Katso myös David Wilcockin aikaisempi videoluento.

Kiitos vinkistä Jullelle ja Jannelle sekä muille asiasta vinkittäneille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: David Wilcock: The Source Field Investigations

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • lownrgy sanoo:

  kiitti linkistä, 112min taattua david wilcockia on kyllä parasta mahdollista viihdettä. popcornit valmiiks.

 • Ogeli sanoo:

  Laatusettiä taas, vaikka vähän kertaakin Davidin aiempia luentoja. Mutta eipä se haittaa!

 • johnathan sanoo:

  Näkemättä tuotantoa voin ainoastaan hämmästellä kuinka ihmiset ovat omistautuneita foliopipo juhlille

 • multipena sanoo:

  Harmi kun ei ole tekstitystä.

 • Nova sanoo:

  johnathan: et sitten alempiarvoisempaa keksinyt näinkin tärkeää asiaa pilkataksesi ja vieläpa perehtymättä.
  Sama kuin oravanpyörässä oleva nauraisi siitä pois hypännealle joka ymmärtää elää stressaamatta turhista eli pilkka omaan nilkkaan-x

 • Ogeli sanoo:

  Joo-o. Kyllä nyt kannattaa ainakin asioihin ensin perehtyä ennenkuin rupeaa niitä torppaamaan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Elämä on liian lyhyt ja mielenkiintoinen, että antaisin siitä 112 minuuttia Wilcockin fantasioille.

 • Haddock sanoo:

  Tämä on kyllä mielenkiintoista settiä!
  Fantasiaa eli ei niin herättää ajattelemaan.

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö:
  sen siaan että yrittäisit ymmärtää näitä aiheita, vietät kymmeniä tunteja tuosta mielenkiintoisesta elämästä täälä ja väittelet asioista mihin et ole edes paneutunut, se kertoo jo lähes kaiken oleellisen itsestäsi.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Nova, mistäs tiedät etten ole aiheisiin paneutunut? Ja uskallan väittää ymmärtäväni ’näitä aiheita’ jopa paremmin kuin David Wilcock, vaikken kymmeniä tunteja tuon valopään jorinoita olekaan kuunnellut. Tunnin kyllä ehkä ja siinäkin oli tunti liikaa… 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Nova: turha vaivata päätään Höpönpöpö:n kaltaisten kanssa. Toinen on tuo johnathan joka ei selkeästi jaksa paneutua asioihin ennen kuin kommentoi niistä.

  Olenkin jo kauan odottanut Wilcockilta seuraavaa videoluentoa, tämän katsominen vielä kesken ja tähän saakka vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta. Osittain samoja asioita joita itse olen hiukan tuktinut ja selvitellyt sekä pohdiskellut.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Voi pyhä jysäys. 🙂 Yrittäkää ymmärtää ettei nämä Wilcockin jutut perustu kuin kaverin omaan sisäavaruuteen ja siks toiseks maailman kirjallisuushistoria on pullollaan älykkäämpää pohdiskelua ko. aiheista. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös juuri tämä Taavetti usko tosissaan mm. niiden luolistoissa elelevien ja ihmisiä orjuuttavien lisko-otusten olemassa oloon..?

  Kerropas, Nexeon, hieman noista tutkimusmenetelmistäsi. Entäpä mitäs olet saanut selville..?

 • Nexeon sanoo:

  No nyt tuli katsottua video kokonaan läpi. Suurin osa videolla käydyistä asioista oli jo entuudestaan tuttuja, mutta onneksi sieltä löytyi kuitenkin jotain uuttakin. Harmittaa vähän kun ei voi itse olla paikanpäällä tuolloin 23 elokuuta. Olisi todella mielenkiintoista syventyä aiheisiin paremmin, muutenkin kuin vain lukemalla.

  Ja vastauksena höpönpöpölle, oma asioitten tutkiminen on ollut suurimmaksi osaksi kirjojen lukemista, dokumenttien katsomista, videoluentojen katsomista, kulttuurien opiskelua ihan henkilökohtaisesti, tutustunut lähemmin muutamiin uskontoihin vaikka en itse kuulukaan mihinkään uskontoon. Ihmisten kanssa pohtinut ja keskustellut asioista, niin ja en tainnutkaan vielä mainita, että kävin Intialaista Filosofiaa käsittelevillä luennoilla jonkin aikaa josta sitten siirryin itseopiskeluun aiheen tiimoilta.

  Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että uskon kaikkeen mitä luen/kuulen/näen, mutta siinä vaiheessa kun eteen tulee asioita, jotka esim. kaksi tai useampia ihan täysin toisistaan eristyksissä ollutta kulttuuria kertovat samoista asioista vanhoissa kirjoituksissaan, herättää kyllä mielenkiintoa. En mä tarvitse mitään mukavaa mihin uskoa, jotta voisin jonain päivänä kuolla onnellisemmin. Kuvailisin itseäni ennemminkin ”totuuden etsijänä”. Eli kyllä, olen tietyn verran skeptikko, mutta en kuitenkaan täysin sokeakaan asioille.

 • huoh sanoo:

  Kirjoista puhene ollen, kirjat on niin ysäriä. Jos kerran kirjallisuus on täynnä hyvää pohdintaa tästä aiheesta niin eikö tätä hyvää pohdintaa löytyisi myös netistä? Siis muualta kuin tältä dissatulta henkilöltä jonka video on tässä.

  En siis ole videota katsonut mutta ärsyttää tuo, että pitäs muka jotain kirjoja lähteä tässä lukemaan. Tämmöisistä asioista on tarkoitus lukea netissä juuri silloin kun tylsyys iskee, vaivattomasti.

 • lownrgy sanoo:

  taavetti ei usko varmaan itekkään kaikkiin jorinoihinsa, mut yks asia on varma, pirun jännää on!

 • Wespa sanoo:

  Osa noista tutkimuksista joita David videoillaan sivuaa löytyy varmaan internetistä, Pubmedistä tai jostain. Valitettavasti osa tutkimuksista on kuitenkin sen verran vanhoja, että silloin ei ollut vielä nettiä keksitty. Tieto on kuitenkin siirtymässä nettiin ja Davidin kirjassa on mainittu kaikki lähteet. Kaipa tuon saa hankittua PDF:näkin jos ei fyysinen kirja kiinnosta.

 • Nexeon sanoo:

  Heh, luen yhtä kirjaa netistä PDF muodossa tällä hetkellä 🙂 en innostunut itsekään kirjoista aluksi, kunnes tuossa pari vuotta takaperin alkoi asiat kiinnostamaan sen verran enemmän etten voinut olla enää lukematta. Kai se oli se kun ei pelkästään netistä löytyvä tieto enää riittänyt…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Huomaa taas hyvin sivistyksen tason… vai ovat kirjat ysäriä?!? 😀 Sitä paitsi juuri kirjaansahan tämäkin pelle tässä mainosti jos huomasitte.

  Ei tullut uni silmään, joten ajattelin olla ’avarakatseinen’ ja annoin Taavetille tilaisuuden; puolessa tunnissa hra Wilcock oli kyllä munannut mahdollisuutensa. Eihän tämän jannun jutuilla ole mitään pohjaa. Taitaa Taavetti talsia transsissa… 😀

 • joopajooo sanoo:

  Täytyy sanoa että villiä juttua mutta jos pohja dokkarille olisi oikeassa niin se yhdistäisi maailman uskonnot, myytit ja hyvin monta asiaa.. kolmannen silmän avautuminen ja ”kytkeytyminen” verkkoon = hyvän ja pahan tiedon puu yms..
  Uskoi tai ei niin jotain outoa tuossa joka paikkaan ulottuvassa symbolismissa on.

 • Ogeli sanoo:

  Itsehän ainakin pistin tilaten tuon Wilcockin uuden kirjan, sen verran mielenkiintoiselta vaikuttaa eikä se juuri kukkaroa rasita (15 €). Kirjathan ovat olleet ja ovat vieläkin todella suuri tiedonlähde ihmisille. Mutta totuus on se, että internet on nykyajan äärimmäinen tietopankki. Vähän kuin kuin entisaikojen Hall of Records (se oletettavasti Gizassa sijaitseva), johon on koottu kaikki tieto. Osa tietenkin saattaa olla tekaistuja juttuja ja huijausta, mutta sanoisin että internetin ansiosta ihmiskunnan tietoisuus on kasvanut äärimmäisen paljon ja äärimmäisen nopeasti (jo parissa vuosikymmenessä) koska kaikki, jopa köyhimmätkin ihmiset ovat päässeet tiedon ääreen.

  Ja uskon, että tämä ”verkottautuminen” on tosiaan valmistautuminen tulevaisuutta varten, jossa ihmiset pystyvät olemaan yhteydessä toisiinsa vain ajattelemalla.

 • Nexeon sanoo:

  Pitää varmaan munkin tilata tuo Wilcockin kirja heti kun saan edelliset kirjat luettua.

 • johnathan sanoo:

  yleisön pyynnöstä katsoin tuon täydellisimmän dokumentin mitä maa päällään kantaa. Ensimmäinen arvioni oli ehkä hätiköity. En osannut kuvitella ihmisen pystyvän olemaan noin ”yössä”.
  Valitettavasti kyseinen henkilö on täydellisen harhainen ja kertakaikkiaan sairas. En voi kuin onnitella henkilöitä jotka uskoo käytännössä kaiken mitä tämä Mr Wilcock heille suoltaa.
  Valitettavasti hänen esittämänsä asiat eivät kohtaa todellisuutta…KOSKAAN!!!!

 • Ampuj4 sanoo:

  Tossa 20 minuutin kohdilla wilcock puhuu just näistä energiakentistä yms langattoman verkon kentistä jne ja sitten siitä miten ajatukset olis kanssa niinkun tavallaan ”omassa” kentässään toiminnassa. Sitten joku aika sitten oli artikkeli(vai oliko se nyt sit foorumeilla juttu) muistaakseen tästä kännykkä telepatiasta missä esim havaitset sen jos joku soittaapi etukäteen ja rupee aattelemaan sitä. Oisko tässä esim kyseessä kyseinen ilmiö missä ihminen osaa tulkita tuota kenttää tms. Tai sitten osaa tulkita jotain tulevaisuuten kenttää.

  En tiedä ihan vaan tällanen aivopieru tuli mieleen. :\ Comments thanks

 • Skybarrier sanoo:

  Oli nämä asiat sitten totta tai ei, mutta minulle riittää jo sekin ajatus, että on olemassa mahdottoman suuri ’tyhjä’ tila joka on täynnä eri värisiä ja kokoisia palloja. Itsestään jo tuo ajatus saa minut vakuuttuneeksi siitä, että tässä ’elämässä’ on enemmän kuin mitä päälle päin näkyy.

 • Nexeon sanoo:

  Tässä elämässä ja yleensäkin maailmankaikkeudessa on paljon enemmän asioita kuin mitä fyysiset silmät kykenevät näkemään ja järki pystyy käsittelemään. johnathanille voisin sanoa, että ei se riitä että katsot tämän videon läpi ja kerrot siitä sitten mielipiteesi, uskallan melkeinpä väittää, että jotta siitä pääsee oikeasti jyvälle mistä tämä heppu höpöttää, pitää ensiksi olla tietynasteinen perusymmärrys asioista. Tarkemmin sanottuna, olisi hyvä jos olisit tutkinut asioita jo aiemmin, ei pelkästään näitä joita videolla käsitellään, vaan myös kaikkia sen ”ympäriltä”.

  Ymmärrän täysin jos esim. Wilcockin käsittelemät asiat kuulostava aivan järjettömiltä ja typeriltä, sillä suoraan sanottuna, vielä n. 5 vuotta sitten olisin sun kanssa ollut TÄYSIN samaa mieltä. Se mikä sai mun mielipiteet muuttumaan näitä asioita kohtaan oli yksinkertaisesti silkka uteliaisuus ja ehkä tekemisenkin puute 🙂 Joten aloin tutkimaan asioita hiljalleen itsekseni, internetistä, kirjoista, videoista, kulttuureista, uskonnoista jne. Lista on todella pitkä. On se on jännä miten paljon kaikenlaista viiteen vuoteenkin voi mahtua kaiken muun ohella 😀 Yksi isoimmista tekijöistä on tietenkin ollut omat henkilökohtaiset kokemukset sekä kokemuksia suvun sisällä. Tämä kaikki auttoi avaamaan silmiäni yhä avaremmiksi, jotenkin kaikki alkoi sittemmin käymään helpommin järkeen, jopa asiat jotka pidin aivan naurettavina ennen, saivat selkeän ja järkevän selityksen.

  Kun kasvat tietynlaisessa ympäristössä, on televisiot, radiot, pelikonsolit, mainokset, elokuvat ja ym. kaikenlaiset ihmismieleen vaikuttavta tekijät, on sitä sitten aikuisena vaikea muuttaa käsitystään asioista, kun sinuun on jo pienestä pitäen tumputettu tietynlaista tietoa koulusta ja ynnämuualta, opit että tietyt asiat vain on näin ja noin. Et siis voi yksinkertaisesti uskoa toista ihmistä myöhemmässä iässä, joka tulee ja väittää jonkun aivan elämän perusasian olevankin toisin kuin miten sinä olet sen oppinut. Se ei voi olla totta, koska koko elämäsi olet uskonut ihan toisin. Herää kysymys, ”eletäänkö me valheessa?”. Tämänkin aiheen tiimoilta löytyy paljon tutkimuksia, mutta omasta mielestäni tämä on aivan loogista ja noita tutkimuksia ei pitäisi tarvita, paitsi ihmisille jotka eivät ajattele omilla aivoillaan. Kyseisestä aiheesta taisi olla jokin lyhyt dokumenttikin, mutta suosittelisin kyllä lukemaan aiheen tiimoilta ennemminkin.

 • Ogeli sanoo:

  Nexeon vaikuttaa selvästi asioihin perehtyneeltä ihmiseltä, ei siis millään pahalla nyt muita kohtaan 🙂

  Mutta kukaan ei vaan voi pakottaa toisen henkistä kehittymistä. Jokainen kyllä löytää tiensä tällä matkalla maan päällä. Jos ei tässä, niin kyllä sitten toisessa elämässä. Jokainen joutuu nöyrtymään universaalien lakien edessä.

  Sanonta ignorance is bliss = suomeksi tietämättömyys on onnea kuvaa nykymaailman mentaaliteettia ja mitä siinä on vikaa. Ei ole hyvää tai pahaa, mutta on kyllä paljon ylimielisyyttä ja tietämättömyyttä. Ja se on syynä tämän maailman lukuisiin ongelmiin, mutta näillä korteilla me nyt tällä kertaa pelaamme Se on vain pelin henki, jos tietäisin täysin miksi niin minun täytyisi olla kaiken luonut entiteetti. Mutta olen vain oman elämäni luoja, kuten me kaikki.

  Kun ihminen on ”herännyt”, ei hänen tiedonhaluaan enää mikään pysäytä. Ja näsäviisastelijoille ihan tiedoksi vaan, ettei kyseessä nyt ole mikään mielisairaus. Nykymaailman meno on kyllä ehkä mielisairasta, muttei se enää tule kauaa jatkumaan. Eiköhän ihmiset ole jo tarpeeksi kauan oppineet olemaan nöyriä. Tosin jotkut pölkkypäät tulevat vielä tarvitsemaan lisäopetusta, tietysti ystävälliseen tyyliin.

  Monelle ihmisille täysi avoimuus on lähes mahdotonta. Onhan se tavallaan kuin hyppy tuntemattomaan. Mutta joskus vain pitää ottaa se askel ja katsoa minne putoaa.

 • johnathan sanoo:

  Heränneitä voin vain onnitella. Tiedonjano on loistava asia ja samalla vaarallinen jos henkilö ”imee” disinformaatiota ja pitää asiota oikeina. Uskossa on tietysti jännittävämpi elää kuin tieteelisiin faktoihin perustuvasti. Jälkimmäinen on kuitenkin faktoihin perustuvaa. Mikään laki ei määrää että nämä faktat olisivat kiveen kirjoitettuja.Mikäli yhteiskuntaa kehitetään uskomusten perusteella niin teknologian kehitys pysähtyy satavarmasti siihen.Tiede kehittyy hitaasti mutta varmasti.Mikäli kaikki tuo mielikuvitus saataisiin tieteen käyttöön niin kehitys harppaisi suurin askelin eteenpäin.

 • Ogeli sanoo:

  Osa on tietysti disinfirmaatiota ja mielikuvitusta, mutta siksi kannattaakin olla tarkka siinä mitä lukee ja kuinka sen omaksuu. Itse ainakin tutkin asioita pitkälti mutu-tuntumalta, ja usein se on kuitenkin minut oikealle tielle johdattanut. Ei se silti tarkoita, etteikö asioihin voisi perehtyä vaikka kuinka paljon. Jossain siellä se totuuskin piileksii. Jos ei ota selvää niin ei voi tietää.

  Ei minun kaikkea tarvitse kaikkea tuota tietoa 100 % allekirjoittaa, vaan poimin järkeviä ajatuksia sekä teorioita sieltä sun täältä. Näin koostan oman maailmankuvani, jonka myös uskon tiettyyn pisteeseen asti olevan se oikea totuus. Se on sitten eri asia jos se on jonkun muun mielestä hömppälömppää.

 • lownrgy sanoo:

  pahin disinfirmaation lähde on meidän vallitseva tietoyhteiskuntamme ja koulutusjärjestelmämme eikä kenenkään tarvise edes vaivautua ”imemään” yhtään mitään, mielummin sitä on herännäinen (tai siis ollut joskus aikoinaan) kuin sokea ja hullu.

 • multipena sanoo:

  minulle riitti kun luin ”Yhdenlaki ja tähtiportti 2012” blogin siellä oli niin paljon yhteensopivuuksia omaan elämään, että suoraan sanottuna silmät avautuivat ja tiedonjano vaan lisääntyi 🙂 vuosi sitten poljin vain tyytyväsesti omaa oravanpyörääni muoviämpäri päässä…

 • Nexeon sanoo:

  multipena: Joo, tuo kyseinen tiivistelmä Yhenlaki kirjoista on ihan mielenkiintoista luettavaa materiaalia. Itse aloin hetki sitten lukemaan ihan itse kirjaa netistä.

 • multipena sanoo:

  siispä kirja työn alle myös täällä 🙂

 • Lady is referred to a girl 18 years and younger. When one uses woman, it's any age above 19 years. However, it depends in what context you aim to use these identifers and the agreement of your interviewee.It's your judgment, so use this knowledge at your own discretion.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot