FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

David Wilcock – Mysteerit

David Wilcock kertoo mm. vuodesta 2012, viljapeltokuvioista, DNA:sta, tieteestä, tietoisuudesta, madonreijistä, aikamatkustuksesta, ufoista jne. Paljon on siis kiinnostavaa asiaa yhteen nidottuna pakettina. Ehdottomasti katsomisen arvoinen esitelmä, joka on englannin kielellä.

Osa 1

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Katso loput kuusi osaa täältä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

25 kommenttia aiheeseen: David Wilcock – Mysteerit

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • gh0stb0y sanoo:

  Uhhuh! Aika paljon katsottavaa… löytyisikö mistään pienemmässä muodossa? 😀

 • Haukka sanoo:

  En jaksanut katsoa kuin ensimmäiset 5 osaa ja silloin alkoi jo melkein päätä särkeä kaiken ohjelman sisältämän huuhaan takia. No mutta, esimerkillinen pseudotiedesitys se ainakin oli.

  Mitenköhän kaikki vuoden 2012 suureen muutokseen/maailmanloppuun uskovat rationalisoivat sen, kun mitään ihmeellisempää ei tapahdukaan? Esitetäänkö, että on tapahtunut laskuvirhe vai energiaolennot/enkelit/tontut päättivätkin säästää meidät viime hetkellä? Vai voisivatko he (muutokseen uskoneet) jopa myöntää tehneensä typerän virheen?

  Se ei vaan koskaan muutu, että jokainen mennyt, nykyinen ja tuleva sukupolvi luuli, luulee ja tulee luulemaan maailmanlopun tulevan juuri omana elinaikanaan. *huoh*

  Muuten, mitä enemmän näitä ohjelmia katsoo niin sitä selvemmäksi käy se, että tuosta pseudotieteestä on kehittymässä ihka aito uskonto paholaisineen (=hallitus), enkeleineen (=kaiken maailman energia- ja valo-olennot) ja profeettoineen (=David Wilcock ym.).

 • leatherman sanoo:

  Joo, tossa oli kyl huuhaata ihan riittämiin 🙂 Oli tuossa ihan mielenkiintoistakin asiaa. Tuo käpyrauhasen toiminta kävi kiinnostamaan. Mutta täytyy kyl sanoa, et jos tää henkilö uskoo ite kaikki nuo väittämänsä salaliitot ja teoriat ni pää taitaa olla pikkasen kukkuu! 😀 Siis naama pokerina hän väittää että Bush on järjestänyt omat vaalivoittonsa, matkustamalla tulevaisuuteen ja järkänneensä asiat sen mukaan. Ei voi muuta sanoo kuin LOL! 🙂

 • Wespa sanoo:

  No se on kyllä totta, että Bushi voitti osittain niitten vaalihuijausten takia (äänestyskoneet ”eivät toimineet” ja joidenkin ääniä ei laskettu)… En menis kyllä sanomaan, että minkään tulevaisuuteen näkemisen takia, mutta kuka tietää… Meiltä on salattu niin paljon tietoa ja jätetty asioita kertomatta, että en pidä tuotakaan ihan mahdottomana…

  PS. Haukka, suosittelisin katsomaan ensiksi koko dokumentin (vaikka hermoja raastaisi) ennen kuin tulee asiaa kommentoimaan. En kyllä itse menisi myöskään puhumaan pseudotieteestä, vaan lähinnä mielenkiintoisista teorieosta. Itseäni ainakin pisti mietityttämään, että miksi siellä vatikaanin pihalla on egyptiin liittyviä monumentteja (avonainen hauta, hieroglyfejä jne.)… Ja näinhän se menee, että todellisuus on tarua ihmeellisempää. 😉 2012 mullistuksiin uskovia on mielestäni myös liian aikaista torua, katsotaan sitten mitä silloin tapahtuu ja kumpi on väärässä, kun tuo aika koittaa… 🙂

 • Haukka sanoo:

  ”En kyllä itse menisi myöskään puhumaan pseudotieteestä, vaan lähinnä mielenkiintoisista teorieosta.”

  Tieteellisen teorian pitäisi olla testattavissa jollain tavalla. Minusta David Wilcock esitti enintään mielenkiintoisia väitteitä mutta tuntui koko ajan siltä, että hän oli yhdistellyt sattumanvaraisia asioita oudoksi kokonaisuudeksi joka on sekoitus uskontoa, new agea ja salaliittoteorioita.

  Egyptin kulttuuri on ollut aikoinaan erittäin vaikutusvaltainen ja se on jättänyt jälkensä sitä ympäräiviin kulttuureihin. Egyptistä on kuljetettu pois vaikka mitä monumentteja ja arkeologisia löytöjä, esim. obeliskeja, muumioita sarkofageineen. Silmä oli tärkeä symboli egyptissä ja se ei ole menettänyt voimaansa vieläkään. Voisin melkein lyödä vetoa, että se tyhjä hauta vatikaanissa symboloi ylösnousemusta ja se patsas voi symboloida esim. liekkiä vaikka näyttää kävyltä.

  ”2012 mullistuksiin uskovia on mielestäni myös liian aikaista torua, katsotaan sitten mitä silloin tapahtuu ja kumpi on väärässä, kun tuo aika koittaa…”

  Totta. Jotain voi tapahtua, siihen on aina mahdollisuus. Mutta ei ole annettu kuin villejä ja satunnaisia teorioita joihin ei ole annettu mitään kunnon syytä luottaa (ja ne vieläpä tulevat henkilöiltä, jotka eivät ole asiantuntijoita). Kuka tahansa voi väittää mitä tahansa mutta ei se silti muuta tosiasioita. Se on aika typerää kun muutaman vuoden välein annetaan uusi aika maailmanlopulle ja perustellaan sitä vaikka millä ennustuksilla.

 • Wespa sanoo:

  Miksi nämä Egyptin monumentit olisi tuotu juuri Vatikaaniin? Vaikuttaa minusta kyllä ihan teetetyiltä/tehdyiltä (uusia). Jos kysyt vaikka tuhannelta ihmiseltä, että onko kyseessä liekki vai käpy, niin veikkaisimpa, että kyllä ainakin yli 80% sanoo, että se muistuttaa enemmän käpyä. Mutta se on aika tiedettyä tietoa ainakin salaliittoteorioiden joukossa, että Vatikaani tietää paljon asioita ja hallitsee kristinuskoa haluamaansa suuntaan (pitäisi käydä hartaasti kirkossa, lahjoittaa kirkolle rahaa ja halveksua homoja jne.).

  Se on ainakin ihan todistettavsissa oleva juttu, että vuonna 2012 maapallo siirtyy galaksimme keskelle, jonka läheisyydessä tiedetään myös olevan mustan aukon. Se miten tämä meihin vaikuttaa, ei vielä tiedetä, jotenka eiköhän vain odoteta ja katsota mitä tapahtuu…

 • shakaali sanoo:

  Mistä olet kuullut että maapallo siirtyisi galaksin keskelle? Eikös aurinkokuntamme seilaa ihan reunalla? Ei luulisi muutamassa vuodessa muuttuvat paikka miksikään.

 • Haukka sanoo:

  ”Se on ainakin ihan todistettavsissa oleva juttu, että vuonna 2012 maapallo siirtyy galaksimme keskelle, jonka läheisyydessä tiedetään myös olevan mustan aukon. Se miten tämä meihin vaikuttaa, ei vielä tiedetä, jotenka eiköhän vain odoteta ja katsota mitä tapahtuu…”

  Linnunradan läpimitaksi on arvioitu 100 000 valovuotta ja muodoltaan se on sauvaspiraaligalaksi. Aurinkokunta taas sijaitsee yhdessä linnunradan kierrehaaroista, noin 30 000 valovuoden päässä linnunradan keskustasta. Eli linnunradan keskustaan päästäisiin 30 000 vuoden aikana jos sinne lähdettäisiin luotisuoraa rataa pitkin valonnopeudella, mikä on tietysti täysin mahdotonta.

  ”Mutta se on aika tiedettyä tietoa ainakin salaliittoteorioiden joukossa, että Vatikaani tietää paljon asioita ja hallitsee kristinuskoa haluamaansa suuntaan (pitäisi käydä hartaasti kirkossa, lahjoittaa kirkolle rahaa ja halveksua homoja jne.).”

  Olen ateisti ja tiedän, että kaikki uskonnot valehtelevat ihmisille. Uskonto on ihmiskunnan suurin taakka ja kirous. Tosin useat paranormaalit asiatkin ovat lähes täysin uskon asioita, kuten juuri vuoden 2012 suuri muutos/maailmanloppu.

 • Everest sanoo:

  Toivottavasti ei vaikuta se musta aukko mitenkään kun eipä ois kivaa kuolla synttäreillään…Toisaalta voihan se musta aukko olla just niitä madonreikiä nii päädyttäskin ”vaan” maailmankaikkeuden toiselle puolelle ja sitten hitaasti jäätyisimme kuoliaaksi (viimesetkin kuolis kuukauden päästä kun sähkö loppus maapallolta )jos ei olisi aurinkoa=tähteä lähellä…

 • leatherman sanoo:

  Ihan höpö höpö juttuja, että mentäs johonkin mustaan aukkoon yht’äkkiä. Voisitko Wespa tarkentaa, siis siirrymme galaksin keskelle, missä mielessä? Siinäkö mielessä että aurinkokuntamme ja galaksi ovat ns. horisontaalisesti samalla linjalla? Ja miten se vaikuttaisi mihinkään vaikka samalla linjalla olisikin musta aukko? saattaahan siinä samalla linjalla olla niitä montakin, Vaan tuskinpa ihan lähellä? Ei ne nyt hetkessä imaise mitään aurinkokuntia sisäänsä. Ihmisen elinkaari on niin tavattoman lyhyt verrattuna tälläisiin universaalien tapahtumien kulkuun. En usko että meidän aikana tiputaan mihinkään aukkoihin. Lämpötila muuttuu, mutta sekin johtuu täysin muista, kuin universaaleista asioista. Itse me itsemme tällä planeetalla tuhoamme ennemmin kuin mikään musta aukko.

 • Wespa sanoo:

  Linnunradan läpimitaksi on arvioitu 100 000 valovuotta ja muodoltaan se on sauvaspiraaligalaksi. Aurinkokunta taas sijaitsee yhdessä linnunradan kierrehaaroista, noin 30 000 valovuoden päässä linnunradan keskustasta. Eli linnunradan keskustaan päästäisiin 30 000 vuoden aikana jos sinne lähdettäisiin luotisuoraa rataa pitkin valonnopeudella, mikä on tietysti täysin mahdotonta.

  Niin jos puhutaan horisontaalisesta paikasta, mutta maapallo on tuon aikana vertikaalisesti galaksin keskustan kanssa samassa linjassa. Olen aika huonosti selittänyt tätä asiaa, kun itselläni ei ole astronomia mikään vahva. Toivottavasti kuitenkin ymmärrät mitä tarkoitan.

 • Haukka sanoo:

  ”Niin jos puhutaan horisontaalisesta paikasta, mutta maapallo on tuon aikana vertikaalisesti galaksin keskustan kanssa samassa linjassa. Olen aika huonosti selittänyt tätä asiaa, kun itselläni ei ole astronomia mikään vahva. Toivottavasti kuitenkin ymmärrät mitä tarkoitan.”

  Oletetaan siis, että linnunrata sijaitsee koordinaatistossa ja linnunradan keskellä oleva musta aukko on koordinaatiston origossa (0,0). Linnunradan kierrehaarrat ovat x-akselin suuntaiset ja ylettyvät 50 000 yksikön (valovuoden) päähän y-akselin molemmin puolin. Linnunradan paksuus y-akselin suunnassa on muutamia tuhansia yksiköitä (valovuosia). Tarkoitat siis, että aurinkunta liikkuu y-akselin suunnassa kohtaan, jossa se kohtaa x-akselin (noin siis vähän monimutkaisemmin selitettynä). Ymmärrän asian.

  Kukaan ei ole tosin vielä havainnut mitään sellaista, jolla olisi potentiaalia tuhota maapallo tai muuttaa elämää maapallolla vaikka kulkisimmekin kyseisen kohdan yli. Tietääkseni ei ole esitetty edes kunnon teorioita mahdollisen tuhon laadusta.

  Galakseissa on tähtiä ja ym. taivaankappaleitakin niin harvassa, että on hyvin epätodennäköistä saada yhteentörmäystä edes silloin kuin kaksi tai useampi galaksi osuu toisiinsa. Itse olen sitä mieltä, että jos kyseinen ylitys tapahtuu, se tuskin on ihmeellisempi kuin ylittäisi päiväntasaajan maapallolla.

 • arena sanoo:

  Katsoin kaikki 10 osaa. Voimille otti, varsinkin kun alkoi se vanha kammottava potaska illuminateista ja Rotschildien maailmanvallasta — ”rahoittivat Hitleriä ja Stalinia jne”. Ajattelin ihmisiä jotka olivat ilmeisesti maksaneet kalliin lipun päästäkseen kuulemaan tätä vouhotusta, imeisesti kun paljon maksaa tahtoo uskoa kuulemansa. Ufot ovat kyllä totta, avaruusolennotkin, mutta nämä iänikuiset salaliitot… jos illuminati todella hallitsevat kaikkea, niin ehkä Wilcockin on salaa niiden palveluksessa, kuka tietää… ja minäkin, ja sinäkin…

 • tutkelma sanoo:

  terve. mailman loppu ei tule 21.12.12 vaan se tulee 2009 vuoden alussa . jolloin maailmaa kohtaa iso katastrofi , kuu tulee liian lähelle maata ja rikko mangneeti kehän ja maan veto voima katoaa kokonaan. (luin asiasta luotettavista tietolähteistä ei jaksa luetella) olen huolissani asiasta!!

 • jaha sanoo:

  varmasi tutkelma, varmasti

 • Matti Numminen sanoo:

  Lukekaa kriittisesti julistajien juttuja sillä disinformaatio on näinä aikoina melkoista. Jos joku lupaa kymmenen hyvää ja kaksitoista kaunista, tai 72 neitsyttä niin juttu haisee.

  Lukekaa tämä juttu ja linkit niin saatte ajattelemisen aihetta:

  http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t548477

 • spookynen sanoo:

  Haukalle vaan sanoisin, että usko on eri asia kuin uskonto.

 • niio sanoo:

  toho tutkelman juttuu et kuu tulee liian lähelle…
  Tiesitkö sattumoisin että kuu liikkuu kokoajan poispäin maasta?
  Että niimpäin ehkä saattaisi käydä että se lähtisi kokonaaan omille teille ja siten muuttaisi maan tasapainoa jotenki :s

 • Tarjuccia sanoo:

  ärsyttää tuommonen, että etsitään väkisin kasvoista samankaltaisuutta. reinkarnaation perusoppiin kuuluu se, että syntyy sellaiseksi ihmiseksi kuin uusi opeteltava läksy vaatii, on se sitten mies tai nainen, joissain uskomuksissa jopa synnytään eläimiksi tai kasveiksi. reinkarnaatio ei siis kysy sukupuolta, se vaihtuu sen mukaan missä tilanteessa on mitäkin tarkoitus oppia. minusta on vaan tosi hölmöä väittää olleensa joku, jonka naama löytyy historiankirjoista, koska valtaosa ihmisistä on kuitenkin ollut ”nobodeja”, joten todennäköisyydet sille että löytää itsensä, on aika pienet.

 • H M P H! sanoo:

  Haukka on oikeassa… miten olisi mahdollista että maapallomme lähtisi noin-vain lentämään kohti linnunradan keskustaa?

  Ja muuten: jehovan todistajat uskoivat että maailmanloppu tulee 1914 eikä tainnu tapahtua mitään. He vain laskivat uuden ajan ja (kappas kummaa) he saivat tulokseksi 2012!

 • s3nsi sanoo:

  Todisteita tälle kannattaa etsiä sisimmästään. Sieltä löytyy vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

 • 12 Vuotias todistaja sanoo:

  Hei!
  Arvatkaa mitä naurattaa niin kovasti!
  Ihmiset ovat ennustaneet niin hitommaisesti ja ei oo ikinä tapahtunut niin,olen itsekkin uskonut ja ollut peloissaan , tutkelma sanoi että malmaan loppu tulee 2009 alussa mis se on. Mua ärsyttää se että ihmisiä pelotellaan oon kattonut dokumetti sarjaa,että siel kerrottiin ihmisii on tappanut omii perheitä ettei tuntis katastrofiaa.Mut mis se hiton maailman loppu on????

 • Esa sanoo:

  Jos kiinnostaa suomenkielinen sivusto, jolla David Wilcockin ja muiden teksteistä,taustatyöstä ja päätelmistä on kerrottu yksityiskohtaisesti niin kannattaa vilkaista alla olevaa blogia.

  http://yhdenlaki.wordpress.com/

 • WM_ sanoo:

  Kyllä, mielenkiintoista tekstiä sielä.

 • Entity sanoo:

  Kohtahan keskustelu käy tarpeettomaksi, enää kaksi vuotta ja tiedämme ettei maailmanloppu tule vuonna 2012, vaan jonain toisena päivänä, jota emme vielä tiedä.

  Odottettiinhan vuotta 2000 myös kieli vyön alla, ties mitä ”teorioita” viljellen. Y2K-bugin piti viedä maailma kaaokseen, antikristuksen piti ilmestyä, ufojen piti ilmaantua tekemään itsensä tiettäväksi. Mutta kuinkas sitten kävikään.
  Nyt ei kukaan enää edes muista mokomaa vouhotusta. Hauskaksi nämä vuosilukuihin perustuvat ennustukset tekee se, että suurin osa maapallon ihmisistä ei laske vuosia kristinuskon kirkon ja rooman valtakunnan aikanaan asettamasta nollapisteestä, vaan esimerkiksi juutalaisilla ja muslimeilla on oma ajanlaskunsa juutalaiset laskevat vuosia jostain muinaisemmasta alkupisteestä, muslimimit muhammetinsa syntymästä. Kiinalaisessa kalenterissa on eri vuosiluku kuin länsimaisessa, enkä olisi yllättynyt jos muualtakin löytyisi omia laskutapoja. Etnistä sokeutta kaikki tyynni! Oman kulttuurin maailmankuvan rajojen kuvitellaan perustuvan objektiivisesti havaittuun todellisuuteen, koska ne iskostetaan ennen kuin oma havainto- ja käsitteenmuodostuskyky on kehittynyt täyteen mittaansa.

  David Wilcock puhuu samaan tyyliin kuin aikanaan Bhagwan Sri Rajnees (jumallallinen korkeutensa Rajnees), joka tunnetaan paremmin kulttijohtajana nimeltä Osho. Osho väitti olevansa ruumiillistunut Jumala, joka aikanaan loi maailmankaikkeuden. Wilcock väittää olevansa uudelleen syntynyt Ra, joka rakensi pyramidit ja loi valkoiset ihmiset. Tämä kaveri on uutisissa vielä joku päivä cool aid -sammion vierellä, jahka paljastuu rietastelu miesten, naisten ja lasten kanssa. Kulttijohtajat vaan eivät osaa pitää housuja jalassaan.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot