FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Pane Andov: Pian tulossa kosmisia muutoksia elämäämme maapallolla

Pane Andov kertoo miten lapsuudessa hän oli kontaktissa avaruusolentoihin. Hän kertoo saaneensa olennoilta paljon kosmista tietoa mm. viljapeltokuvioita koskien.

Luentovideon tärkeimmäksi aiheeksi jää kuitenkin tulevat kosmiset muutokset, jotka Andovin ja Nasalta kerättyjen tietojen mukaan ovat tulossa 2012 lopussa – 2013 alun välisenä aikana. Videolla kerrottujen tietojen mukaan galaksimme keskustassa tapahtui tuhansia vuosia sitten voimakas energiapurkaus, joka on nyt lähestymässä meidän aurinkokuntaamme, tämä voimakas magneettinen energia on vaikuttanut matkalla jo useisiin tähtijärjestelmiin.

Energian saapuessa 2012 lopulla – 2013 vuoden alussa tähtijärjestelmäämme, sen kerrotaan vaikuttavan suuresti aurinkomme toimintaan (auringosta saattaisi tulla punainen jättiläinen) sekä koko planeettaamme eliöiden DNA:han.

Peltokuvio kertoo vuoden 2012 muutoksista

Peltokuviossa näkyy planeettojen asennot 23.12.2012 päivämäärälle sekä merkkejä tulevasta muutoksesta – Onko tämä avaruusolentojen viesti meille?

Katso koko luentovideo tästä.

Päivitys: Lisää 2012 vuoden mahdollisista muutoksista kerrotaan tällä videolla.

Onko 2012 loppu – 2013 alkupuoli uuden ajan alkua vai kenties paljon kohuttu maailmanloppu? Jos Andovin tiedot pitävät paikkansa, niin suuria muutoksia on ainakin tulossa. Aika näyttää mitä tulee tapahtumaan.

Lisätietoa Pane Andovin sivuilta:
paneandov.com
paneandov.com/2012-pdf
paneandov.com/sun-goes-red-giant-23-dec-2012

Tykkäys ja jakotoiminnot:

108 kommenttia aiheeseen: Pane Andov: Pian tulossa kosmisia muutoksia elämäämme maapallolla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Kiitos artikkelista, Wespa.

  Pane Andov on kuulemma nykyään vetäytynyt luennoimasta ja hän on omassa kommuunissaan Australiassa. Vuosia sitten Project Camelotissa tohtori Paul LaViolette puhui samasta kosmisesta aallosta kuin Pane.

  Hän on myös ollut yhteydessä Paneen ja on vakuuttunut hänen teorioistaan:
  https://www.youtube.com/watch?v=oURVtGKW420

  Paljon monimutkaisempaa tieteellistä settiä heille joita se kiinnostaa.

 • Entity sanoo:

  Aika mielenkiintoinen juttu.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Täällä taitaa kommentoida kaksi eri Entityä..?!?

 • Wespa sanoo:

  Kyllä tämä sama Entity näyttäisi olevan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Oukei, tuo kuvajainen taitaa välillä vaihdella tai muistini pätkiä…

 • jatu sanoo:

  Taitaa olla joku ihan toinen Höpönpöpö kommentoimassa? Ikään kuin olisi positiivisuutta viestissä 🙂

 • jatu sanoo:

  Vitsi vitsi, mutta eikö tuo kuva tule lähettäjän meiliosoitteesta?

  Jeps sen kautta se jotenkin arpoutuu.
  – Wespa

 • isojalka sanoo:

  Jatu: Kyllä tulee.

 • Entity sanoo:

  Enpä ole kiinnittänyt huomiota kuvatuksiin. Automaattinen täyttö arpoo noita tietoja sen mukaan millä selaimella katselen sivua, eli vaihtelee jatkossakin.

 • Silence sanoo:

  Videolla kerrottujen tietojen mukaan galaksimme keskustassa tapahtui tuhansia vuosia sitten voimakas energiapurkaus, joka on nyt lähestymässä meidän aurinkokuntaamme..

  En ole vielä katsonut ko. videota, joten en tiedä mihin siinä viitataan, mutta jo vuoden 2012 alussa Planck-satelliitti havaitsi säteilyä tulevan galaksin keskustasta:

  Planck on havainnut myös ns. galaktiseksi usvaksi kutsuttua säteilyä galaksimme keskustan suunnasta, jonka alkuperää ei vielä tiedetä. Se tulee samalta alueelta Linnunradan keskustan ylä- ja alapuolelta kuin NASAn Fermi-satelliitin havaitsema gammasäteily. Mahdollisiksi selityksiksi on ehdotettu supernovia tai pimeän aineen tuhoutuessaan lähettämää säteilyä.

 • Karhu IV sanoo:

  http://youtu.be/eYDwWbDhCEg?t=35m7s

  Tuossa ogelille tuo kohta, kun vanha mies sanoo uskomisesta.

 • Entity sanoo:

  Sitä en ihan täysin käsitä miten energiapurkaus muuttaisi auringon punaiseksi jättiläiseksi, senhän täytyisi pystyä kiihdyttämään auringon fuusioreaktioita merkittävästi niin tehdäkseen. Ehkä pitää katsoa tuo video, jos siitä selviäisi. Lisäksi galaksin keskustaan on maapallolta matkaa melkein 30 000 valovuotta, mikään energiapurkaus ei saavu tänne sitä nopeammin, joten olisi todennäköistä, että sen matkalle sattuu muitakin tähtiä, joiden himmeneminen olisi havaittavissa, koska valo kulkee valonnopeudella tähdistä tänne.

  Tässä väitteessä tuntuisi olevan pari aukkoa. Eli jatkan yöunieni menettämistä vähän arkisempien asioiden takia.

 • Silence sanoo:

  Entity, Wespan jutussa sanottiin, että tuhansia vuosia sitten tapahtui… Näin ollen voi siis olla, että energiapurkaus tapahtui 30 000 vuotta ja nyt saavuttaa meidät =)

  On sanottu myös, että Vesikäärme- ja Kentauri-tähdistöjen välissä olisi havaittu erittäin tiheä magneettinen valoaalto, joka on meihin suorassa linjassa (tähän en nyt löytänyt kunnon tieteellistä viittausta), ei vain tiedetä onko se tulossa kohti vai menossa poispäin. Tämä valoaalto on niin tiheä ettemme miellä sitä valoksi, jos kuljemme tällaisen magneettikentän läpi, niin se voisi olla selitys ns. kolmen päivän pimeydelle (jonka väitetty pituus vaihtelee kolmesta päivästä kolmeen kuukauteen).

 • WeAreNotAlone sanoo:

  21.12.2012 😉 Taidan vetää kunnon kännit sillon, sanoo eukko mitä hyvänsä 😀

 • Karhu IV sanoo:

  Kannatetaan we are not alonen ehdotusta! Tulipa maailman loppua tai ei, voipahan ainakin sanoa että meikäläinen se on ryypännyt oletettuna maailmanloppuna, ja tietää niin sanotun maailmanlpun meiningin! Olutta ja kuohuvaa kurkusta kaksin käsin ja jatkuvaa seksiä, sitä se olla pitää!

  Jos ei mitään tapahdukaan, niin eipä siinä mitään. Sattuu perjantaille sopivasti

 • tko sanoo:

  kreisii meininkii

 • Ogeli sanoo:

  Silence, muistaakseni David Wilcock sanoo, että muutokset tapahtuvat noin 26 000 vuoden välein. Tarkemmin sanottuna 25 920 vuoden välein, joka on taas osa suurempaa 75 000 vuoden sykliä. Kenties se liittyy tuohon kosmiseen aaltoon? 🙂

  Tämä on yhden syklin päättyminen ja uuden Kulta-Ajan alku:
  http://yhdenlaki.wordpress.com/2009/03/01/63/

  Gregg Braden on myös samoilla linjoilla monen muun tavoin:
  http://omtimes.com/2011/10/shifting-to-a-better-world/

 • Karhu IV sanoo:

  Ogeli, 75 000 / 26 000 ei ole lähelläkään 1,61, joten en voi uskoa millään, kyllähän tuollaiset syklit olisi suunniteltu hyvin kuten kaikki muukin, selvästikin jonkun alkeellisemman älyn (huijarin) suunnittelua! 🙂

 • Karhu IV sanoo:

  Tuo galaksin keskustasta tuleva aalto on jo mielenkiintoisempi juttu, mutta ilmeisesti se aalto on jo täällä, jos kerran on mitattu täältä tai lähistöltä käsin, vai ymmärsinkö jotain väärin?

 • Entity sanoo:

  Silence, lainaan itseäni: ” energiapurkaus ei saavu tänne sitä nopeammin, joten olisi todennäköistä, että sen matkalle sattuu muitakin tähtiä, joiden himmeneminen olisi havaittavissa,”.

  Täytyy jatkossa suosia entistä tiiviimpiä lauseita.

  Olen sanonut, kanavoinneista puhuessani, että jos viesti ei mene perille, vika on harvoin vastaanottajassa. Useammin on kyse siitä, että viestin lähettäjä ei joko osaa tai halua ilmaista itseään tarpeeksi selvästi tullakseen ymmärretyksi.

  Lisäksi tuolta etäisyydeltä osuman todennäköisyys on melko pieni, koska massiivinenkaan musta aukko ei puske materiaa jokaiseen mahdolliseen suuntaan. Ampukaapa vaikkapa pistoolilla kymmenen metrin päässä olevaan tauluun, sentin heitto tähtäyksessä on metrin heitto taululla.

  Matematiikka ei ole tosiaan minun vahvinta osaamisaluettani, mutta jos oletetaan jokin keskipiste, jonka ympärille kuvitellun pallon vaipan jokainen piste on mahdollinen purkaussuunta. Mahdollisia suuntia olisi silloin 360^360 eli mitäsetekee? 185.7*10^918 mahdollista purkaussuuntaa, joista vain yhdessä on maapallo, eikä yhteenkään suuntaan purkaus pysty etenemään suoraan kohtaamatta mitään muuta ennen maapalloa. Jos kyseessä olisi massiivinen räjähdys, joka kulkisi joka suuntaan samalla voimalla, se olisi sen kokoluokan ilmiö, että se oltaisiin jo havaittu, jos sellainen olisi olemassa.

  Kommentoin myös tuota videota lisää:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Sivuauringot

  Planeetta X on siis edelleen tarua. Mystiset ylimääräiset auringot taivaalla ovat melko yleinen ilmiö, joka johtuu a) valon heijastumisesta ilmakehässä b) näkökykymme rajoituksista.

  Jatkan katselua niin pitkälle kuin jaksan ja jaan mielelläni mieleen tulee.

 • Karhu IV sanoo:

  Miten energiapurkaus himmentää tähden kirkkautta jos se (itse purkauksen energia) on näkymätöntä?

 • Silence sanoo:

  Eikös yleensä ole sanottu, että ko. säteily lämmittää ja kirkastuttaa kohteita, magneettikenttämuutoksia jne.

  Raamattukin viittaa johonkin, joka vaikuttaa koko ilmakehään:

  Matt. 24:27:
  Sillä niin kuin salama leimahtaa idässä ja valaisee taivaan länteen asti, niin on oleva Ihmisen Pojan tulo.

 • Karhu IV sanoo:

  Korjattu viesti:

  ”Mahdollisia suuntia olisi silloin 360^360 eli mitäsetekee? 185.7*10^918 mahdollista purkaussuuntaa, joista vain yhdessä on maapallo, eikä yhteenkään suuntaan purkaus pysty etenemään suoraan kohtaamatta mitään muuta ennen maapalloa.”

  Vähän aikaa sittenhän uutisissa pohdittiin seuraavaa: Jos osoitat laser osoittimella kuuhun, sinne ei tule yhtä pistettä johonkin, vaan valo leviää / hajoaa todella laajalle.

  Joten, räjähdyksen säteily (jota tuskin syyttä helsingin yliopisto kuvaili usvaksi) todnäk leviäisi esim. valon tavoin laajemmalle kuin tasan noiden 360^360 pisteiden osoittamiin kohtiin avaruudessa. Ts. valo / säteily voitaisiin havaita myös näiden 360^360 pisteen välissä. Jos näin ei olisi Silloinhan kaukaa katsottuna näyttäsi, että 360^360 viivasuoraa viivaa sojottaisi ympäri avaruutta, sellainen ei tunnu luonnolliselta, mutta ei sitä ainakaan usvaksi kuvattaisi. Sellaisella valollahan voisi osoittaa miljoonien valovuosien päästä vain yhtä ihmistä, ilman että viereiset ihmiset voisivat nähdä valon-lähdettä, joka ei hajaantuisi.

 • Ogeli sanoo:

  Silence, pidennetty versio Ihmisen pojan tulemisesta:

  ”Mutta kohta noiden päivien ahdingon jälkeen aurinko pimenee eikä kuu anna valoaan. Tähdet putoavat taivaalta ja taivaiden voimat järkkyvät. Silloin taivaalle ilmestyy Ihmisen Pojan merkki. Kaikki maan sukukunnat puhkeavat valituksiin, kun näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan. Suuren torven soidessa hän lähettää enkelinsä neljälle ilmansuunnalle kokoamaan kaikkialta, maan kaikista ääristä ne, jotka hän on valinnut.

  Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee. Vedenpaisumuksen edellä ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin. Kukaan ei aavistanut mitään, ennen kuin tulva tuli ja vei heidät kaikki mennessään. Samoin käy, kun Ihmisen Poika tulee. Kaksi miestä on pellolla: toinen otetaan, toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa viljaa: toinen otetaan, toinen jätetään.

  Valvokaa siis, sillä te ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. Ymmärrättehän, että jos talon isäntä tietäisi, mihin aikaan yöstä varas tulee, hän valvoisi eikä antaisi murtautua taloonsa. Olkaa siis tekin valmiit, sillä Ihmisen Poika tulee hetkellä, jota ette aavista.”

  Miten muuten nuo HTML-ainaukset toimivat? 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Panea (muiden joukossa) onkin tullut seurattua jo parisen vuotta. Ihan hyvä, että hänestäkin täällä välillä jotakin 🙂
  Kyseinen nk. Superwave-teoria, on ollut esillä monenkin ihmisen tahosta, yksi heistä oli viestiketjussa em. lisäksi mm. David Wilcock. Panen jutut vaikuttavat todella pelottavilta ja uskomattomilta, enpä niihin sen enempää kommentoi. Asiasta on mulla jo omat mielipiteeni. Katsotaan miten tässä käy, vai käykö mitenkään.

 • Karhu IV sanoo:

  Ogeli,

  Mielenkiintoista luettavaa, kerrotaanko siinä miksi joku otetaan ja joku jätetään, tai että ketkä otetaan? =)

 • Ogeli sanoo:

  Karhu IV, vertaisin tuota teoriaa jakautuavaan Maahan. Vanha vibraatiotodellisuus jää, uuteen menevät he joiden kyky vastaanottaa valoa on suurempi. Todellisuudessa muutoksen hetkellä eroa ei edes huomata tai korkeintaan vanhaan (negatiiviseen) maahan jääneet evät huomaa muiden edes kadonneen tai sitten heitä pidetään kuolleina. Uusi maa on taas paratiisin verrattava paikka. Kun ymmärtää, että kuolema ei ole loppu vaan transformaatio niin ei ole pelättävää.

  Lainaus tuosta aiemmasta linkkaamastani Yhden Laki (ei uskonto vaan laki!) – artikkelista:

  ”Hindujen veeda-kirjat puhuvat tulesta (somvarta), joka tapahtuu aikojen lopussa. Myös monissa muissa uskonnoissa on käsite tulella puhdistamisesta. Joulukuussa 2012 talvipäivän tasauksen aikaan Maan akseli on täydellisessä linjassa galaksin keskustaan nähden, mikä tapahtuu vain kerran 26 000 vuodessa. On todennäköistä, että juuri tuolloin auringosta purkautuu valtava purkaus, joka ”puhdistaa” sivilisaation Maan pinnalta.

  David Wilcockin mukaan suurin osa ihmisistä ei kuitenkaan ole kokemassa tätä tuhoa, vaan he hyppäävät astraalitasolle, jossa he käynnistävät todellisuuden vanhasta muistista uudestaan. He eivät aluksi edes huomaa, että mitään poikkeavaa on tapahtunut. Todellisuus muuttuu ajaksi, jossa kaikista unelmista tulee totta. Astraalitasolla ei periaatteessa ole kuolemaa, joten elinkaarista venyy käsittämättömän pitkiä ja monimuotoisia. Kun ihmiset jossain vaiheessa kyllästyvät kokemuksiinsa, saavat he mahdollisuuden inkarnoitua uudelleen kolmanteen ulottuvuuteen jollain 3d-planeetalla, jonne heidät avustetaan siirtymään korkeampien ulottuvuuksien entiteettien toimesta. Maa-planeetta muuttuu neljännen ulottuvuuden planeetaksi.”

  Dolores Cannonin ymmärrys asiasta:
  https://www.youtube.com/watch?v=YUmHxCDAuS8&feature=plcp

 • Huttu sanoo:

  ”Myös monissa muissa uskonnoissa on käsite tulella puhdistamisesta. Joulukuussa 2012 talvipäivän tasauksen aikaan Maan akseli on täydellisessä linjassa galaksin keskustaan nähden…”

  Tuota noin.. ikävä puhkaista kupla mutta tuota ilmiötä kutsutaan prekessioksi

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Prekessio

  Tapahtuu joka vuosi ja tällä kertaa osuu niin että aurinko osoittaa lähelle linnunradan keskustaa talvipäivänseisauksena. Mitään kummallista ei tosin tapahdu, tarkimmillaan aivan vastaavanlainen tilanne oli vuonna 1997 jolloin aurinko oli myös linjassa Linnunradan keskustan kanssa. Värätelittekö silloin jonnekin, muuttuiko DNA:mme, tuliko maailmanloppu?

  Eipä tullut, eipä tapahtunut mitään 🙂 ottakaa nyt hyvät ihmiset asioista edes selvää

 • Silence sanoo:

  Ogeli, kommenttikirjoituskentän alla on lista HTML-tageista, jotka ovat tuettu.

  Blockquote-tagi on se millä saa kunnon lainauksen. Se miten tämä näkyy täällä, on Wespasta kiinni =)

  i-tagi kursivoi vaan jne.

  Netistä löytyy HTML-oppaita, joista voi tarkemmin katsoa miten ne toimivat.

 • Ogeli sanoo:

  Ok, kiitos tiedosta. 🙂

 • Silence sanoo:

  Eikös prekessio ole akselin kiertyminen ja joulukuussa aurinko on konjuktiossa galaksin keskustan kanssa?

 • Karhu IV sanoo:

  Tarkistin ajan kuluksi simulaattorilla pitääkö tuo paikkansa, ja näyttää olevan aurinko ja linnunrata tosiaan linjassa 21.12.2012 (12:00 laitoin ajaksi).

  Ottamatta kantaa onko sillä nyt mitään vaikutusta. Suoraan ei tule mieleen mitään erityistä vaikutusta.

 • Karhu IV sanoo:

  Kokeillaas ny uusiks tuota linkitystä

 • Karhu IV sanoo:
 • Huttu sanoo:

  KarhuIV… sitä myös kutsutaan talvipäivän seisaukseksi, maa, aurinko ja galaksin keskus on JOKA VUOSI samalla linjalla, tuona samana päivänä!! Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää? Siinä ei oikeasti ihmiset ole mitään mystistä, joka vuosi tapahtuva juttu..

  Suosittelen katsomaan tämän klipin, Neil deGrasse Tyson kertoo asiasta, mukava heppu 🙂

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QJjQMwEjC1I

 • Höpönpöpö sanoo:

  Jee-jee, Jeesus tulee – ota koppi!

 • Huttu sanoo:

  Mulla on alumiininen pesäpallomaila, otanko mukaan?

  Ogeli saa tarjota meille maailmanloppubisset sitten hesassa kun nähdään 21.12 jälkeisinä päivinä, eli älä värähtele minnekään ;D

 • Höpönpöpö sanoo:

  ”Todellisuudessa muutoksen hetkellä eroa ei edes huomata…” ”He eivät aluksi edes huomaa, että mitään poikkeavaa on tapahtunut.”

  No, nämä kohdat profetiasta toteutunevat. Näppärähkö takaportti k*setukselle!

 • Silence sanoo:

  No, entäs sitten se väite, että maa olisi silloin galaksin keskilinjan kohdalla (ei joka vuotinen ilmiö). Onko tässä mitään perää?

 • Ogeli sanoo:

  Huttu, karhunvartija tarjoaa ekan kierroksen. 😀

 • Huttu sanoo:

  Aina pitää olla takaportti, olihan Blossomillakin silloin vaikka mitä selityksiä kun ei valoliitto saapunutkaan. Tädin kanavoinnit muuten voi hyvin ja niihin on nyt tietty otettu mukaan 2012 elementti, ja jotkut vielä uskovat hänen juttujaan, valoliittokin vissii siis saapuu tuolloin 21.12.2012

 • Höpönpöpö sanoo:

  Huttu, taitaa täytyä ne bisset ite kustantaa, nääs Ogeli odottelee unelmiensa toteutumista aina viimeiseen hengenvetoonsa. Näinhän tuo profetia neuvoo tekemään.

 • Huttu sanoo:

  Selvä juttu Ogeli 😀

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, tsot tsot. Takaportti on auki vain maaliskuun loppuun asti. Olen minä tarvittaessa valmis sanani nielemään ja en aio potkaista tyhjää ihan vähään aikaan. Jos se siis yhtään on minusta kiinni.

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, tuota asennetta arvostan, Ogeli.

 • ikke sanoo:

  Lisäksi galaksin keskustaan on maapallolta matkaa melkein 30 000 valovuotta, mikään energiapurkaus ei saavu tänne sitä nopeammin, joten olisi todennäköistä, että sen matkalle sattuu muitakin tähtiä, joiden himmeneminen olisi havaittavissa, koska valo kulkee valonnopeudella tähdistä tänne.

  Entity, huomauttaisin kuitenkin että energian nopeus puhtaimmillaan on sama kuin valon nopeus, joten mainitsemasi asioiden ennalta näkeminen ei välttämättä pitäisi tässä tapauksessa paikkaansa.
  offtopic, kiitos entitylle hyvistä kommenteista. 🙂

 • Wespa sanoo:

  Sen verran kommentoin johonkin aikasempaan kommenttin, että energiapurkaus on kuin iso aalto. Se ei ole siis verrattavissa luotiin. Muutamia kysymyksiä ja epäkohtia kommenteissa myös käsiteltiin joihin löytyy suora vastaus videosta.

  Mitä tulee muutoksiin (jos ei puhuta DNA:n suorasta nopeasta muuttumisesta), niin yhteiskunnassa on paljonkin muuttunut lähivuosien aikana. Joku tuossa heittikin läppää siitä, että mitään ei tapahdu ja sitten sanotaan, että se on pitempi tapahtuma tai prosessi tms… Tästä moni on puhunutkin, että elämme muutoksien aikoja, välttämättä ei tule mitään mullistavaa sekunnissa tapahtuvaa huomattavaa muutosta, vaan enemmänkin prosessi on jo nyt käynnissä. Tämä näkyy mm. erilaisina protesteina ja muina yhteiskunnallisina muutoksina, myös näitä eläimien joukkokuolemia ja ilmaston muutoksia (hurrikaanit, maanjäristykset yms.) on tapahtunut tihenevään tahtiin tässä parin vuoden sisällä. Uskon, että tänä vuonna ja ensi vuonna tiedekkin ottaa harppauksia eteenpäin. Kehittynyt uusi tekonologiakin voi mahdollistaa vaikka mitä uusia juttuja. Lopulta aika kuitenkin näyttää, että mitä sieltä tulee ja millaisella tahdilla.

 • Nexeon sanoo:

  Wespa on nyt aivan oikeilla jäljillä. Kuten jo joskus aiemmin mainitsin, muutoksia tapahtuu jo, on vain osattava nähdä/katsoa. Yhdistämällä palasia yhteen saatatte oikeasti oivaltaa jotain…

 • Ogeli sanoo:
 • Höpönpöpö sanoo:

  No, onneksi tämä vouhotus on ohi jo huhtikuussa. Oikein jänskättää mihin te sitten keksitte hurahtaa…

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Tuskin elämän tarkoitus on tuo me siirrymme toiselle tasolle kuoltuamme ? Kehitys vie tähän miljoonia vuosia aikaa ja sukupolvia kuluu tähän muutokseen ? Ja aina on mahdollista taphtuu megakatasrofi elämä tuhoutuu planeetalta planeetta muuttu aaveplaneetaksi ?

  Ihmiskunta ei pysty suojautumaan tuholta? Ja Auringon megapurkaukset sähkömagneettinen aalto pyyhkii koneet jotka on päällä pois ? Ja tulee pimeys: Kun ne kaikki tietoverkot sähkön jakelu on kokonaisuutena poissa pelistä ?
  Talvi ja kylmyys ruokapula: Tieto yhteyksiä ei ole jo se tappaa 80 % suomen väestöstä yhdessä talvessa me tuhoudumme itse täällä emme me selviä elossa ilman tätä yhteiskutaa ja sen teknologisia palveluja !?!

  Me yleensä vain ymmärämme tämän muurahaisen tavoin ? Siis nyt vielä aika vähän siintä mistä tässä on todella kyse turhaa sitä on pelätä me emme pysty selviytymään me vain kuolemme pois täältä !

  Me huomaamme tuhon: Mutta ei kaikki kuolleet sitä huomaa tai tiedä kuoleensa täältä pois ?
  Meillä ei ole keinoja kehittää teknologiaa: Ja joka tarkoittaa me emme edes huomaa tapahtuneen mitään me edelleen elämme sen suhteen tasolla kun Vesivius purkautui ? Pomppeiji tuhoutui : Ja ei ollut mitään keinoa ennakoida sitä ja muutoksen ymmärryskin oli tähän heikolla tasolla ?

  Uskontoa ei pidä tähän sekoittaa : Raamatun aikana ei ole nykyistä maailmaa olemassakaan teknologisine keinoineen selviytyä purkauksista elossa poistua paikalta ajoissa ja jos on nyt tarkkana sille mitä tapahtuu todella nyt ?

  Väsyttää täällä oleminen eläminen : Me elämme tällä ulottuvuustasolla ei meillä ole menemistä toiselle tasolle nyt sen aika on vasta miljoona vuotta myöhemmin kun osa ihmisistä vain on ja siirtyy seuraavalle tasolle elämään ?

  Multiuniversumin siirtymiä: Ja kuten niitä monia olevia ulotuvuus ja aikaportaaleja ja niiden sääntöjä me emme nyt tunne tai tiedä ?

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Uskovat ja valtaa pitävät: Ne on on aina osanneet käyttää ihmisten tietämättömyyttä ja taikauskoa pelkoa jopa hyväkseen ?

  He heidän luomansa vallan menetelmä on se tuhon pelko: Tai sitten ne ja se on sota ja ydinaseet kaaoksen pelko ja se yksinjäämisen pelko ja muutoksen pelko ?
  Ja Intiaanit tekivät kolme kalenteria : Espanijalaiset ja ne eurooppalaiset ryöstöretkeilijät tuhosivat osan sitä tietoa ? Sen tuhosivat intiaanien kulttuurin ja kielen ohella : Kolmas kalenteri jäi kesken sen toimitus ja tietojen käsittely romahti sen pahan mukana ne eurooppalaiset tulivat ja tuhosivat ryöstivät kaiken kullan intiaaneilta ?

  Mitä tapahtuu : Intiaanien tietäjät sanoivat vuisi 2012 ei ole loppu vain se siirtyminen seuraavan auringon aikaan ?!
  Uusi vuosi heille ja : Ja se joka tapahtui jo viime vuonna heidän laskentatapansa mukaan johon me vain nyt laitoimme sen omamme !?

  Voin olla se Avatar : Ja joka on täällä vaeltanut elämästä toiseen? Ja vuosituhannesta toiseen tietämättä kuka on mutta ei se selitä ihan kaikkea sitä mitä minä täällä teen nyt ?

  Aurinkokunan ulkopuolelta tulleita : Tarvitaan se oikea avaruusalus tähtiportti tai madonreikä porttaali ei mitään astraaliporttaalia ja siirtymää tänne tai pois täältä sinne mistä on tänne tullutkin vapaaehtoisesti tehtävää en enään tiedä tai en muista ?

  Lapsena en ole tätä voinut lukea mistään: Ja siintä ei ole minulla mitään tietoa ollut edes tästä olemassa ?
  Yhtään Ufoa en ole kohdannut : Yksikään selvinnäkijä ei ole kyennyt kertomaan täsmällistä syytä tähän miksi olen täällä en tarvitse tätä tuhoutuvaa planeettaa enkä sen pelottavia tuhoavia ulottuvuussiirtymiä täällä mihinkään syyhyn olla täällä olemassa ?

  Olen ehkä sen jo kokenut monena kohtalona : Eikä se selitä sitä miksi minä tähän automaattisesti nyt olen sitoutunut ilman mitään tietoa siis sitä kirjoitettua tietoa en tuolloin ole saanut tästä asiasta käsiini ?
  Pelkästää uskovien traumatisoivaa pelottelua: Siintä maailmanlopusta ja kadotuksesta ? Ja siintä pelottavasta tuhotumisesta jossa on mukana jumalantahto ilmoitettu raamatussa ihmiskuntaa kohtaan laadittuna on se kaikki mitä on ja se pian on ja tuhoutuu pois ?

  Minä en enään jaksa tätä tyhjää podintaa :Ja tuntuu vaikuttaa siltä tätä pohtivat elävät nyt kuten he elivät siis ne Pomppeijin asukaat tulivuoren juurella he uskoivat jumaliin ja tarkoitukseen johon vaikuttaa ne yliolennot eikä he siten älynneet lähteä pois ajoissa ?

  Viljapeltokuviot on merkkejä jostakin jota me emme käsitä: Ja osin ne voi olla huijaustakin mutta jokin on se sanoma meille siis mitä se on tyhjää pohdintaa nyt kun te ette osaa kysyä syytä tähän kaikkeen ?

  Voisitte yrittää kysyä vaikkapa : Venäjän ja Yhdysvaltojen tahoilta joilla voi olla jotakin tietoa jota meillä muilla ei ole ? Mitä te pelkäätte : Ei teiltä mitään voi ottaa pois jos sen teette pitää uskaltaa kysyä tiedottaa muita tästä asiasta eikä elää luulossa ja pelossa kuten minä elin lapsena ?

  Elämä on riski ja se on mahdollisuus pitää ottaa täysillä jos tuntuu jokin on vialla tässä asiassa ?

 • uliuliuliuli sanoo:

  Wespa: myös näitä eläimien joukkokuolemia ja ilmaston muutoksia (hurrikaanit, maanjäristykset yms.) on tapahtunut tihenevään tahtiin tässä parin vuoden sisällä.

  Notta, itse olen taas 100 varma että maanjäristyksiä etc. EI OLE ollut normaalia enempää….sulla on varmaan tälle mutulle laittaa jotain linkkiä?

 • uliuliuliuli sanoo:

  Ja wespa, ainoa asia mistä galaksimme keskustasta voisi lähteä mellevän kokoinen purkaus on ”isohko” mustaaukko….ja mustista aukoista ei lähde mitään aaltoja 😀 johtuen ”hieman” jäykästä painovoimasta….

  Ps. Itse pitäisin auringon muuttimista punaiseksi jättiläiseksi melko isona mullistuksena…tulloo meinaan hieman lämmin maapallolla 😀

 • Huttu sanoo:

  Mun mielestä on ihan turhaa linkittää yhteiskunnallisia ilmiöitä galaktisiin ilmiöihin, niillä ei ole mitää yhteyttä. Nälänhätää ja sotaa on aina ollut jossain päin maailmaa, media vain tuo ne meille nenän eteen koska ne jutut myy. Maanjäristyksia tapahtuu joka päivä useita tuhansia, on aina tapahtunut ja tulee pitkään vielä tapahtumaankin. Se että persut sai viime vaaieissa kunnon jytkyn ei liity vuoteen 2012 mitenkään.

  Ja voisiko joku selittää mulle että miten me ollaan voitu havaita täällä maassa mitään lähestyvää energiavalomagneettipulssia jos ei vielä ole meitä saavuttanut? Otetaan esimerkiksi vaikka supernova: jos jossain päin tapahtuu supernova, emmehän me näe sitä reaaliajassa täällä maassa, vaan pystymme havainnoimaan se sitten kun siitä novasta lähtenyt valo saavuttaa maan, siihen voi kulua aikaa tuhansia, miljoonia vuosia. Sitä ennen me näemme sen vain tähtenä taivaalla emmekä pysty sitä ennakoimaan että hei huomenna tosta tulee nova.

  Sama juttu tässä galaksin keskustasta lähtevässä energiapulssissa, emme pysty havannoimaan saatikka mittaamaan sitä ennen kuin se on maassa. Joten en käsitä miten jotkut (pseudo)tiedemiehet ovat pystyneet varmuudella sanomaan että meitä lähestyy energiaaalto joka muuttaa meidän DNA:n. Jos he olisivat sen havainneet niin se pulssi olisi jo tullut ja mennyt 😉

  Ja miksi se pulssi muuttaisi auringon punaiseksi jättiläiseksi? Onko aurinkomme ainut tähti johon se vaikuttaisi ja miksi aurinkomme olisi niin erikoinen että sille suotaisiin moinen kunnia? Eikö se pulssi systemaattisesti tuhoa kaikki tähdet jotka sen tielle osuu?

 • Entity sanoo:

  Ikke, ei ole olemassa mitään vakiota ”energiannopeutta” energian nopeus voi olla mitä vain väliltä ei liikettä – valonnopeus. Lisäksi 30000 valovuotta, on 283830000 biljoonaa (tuhat miljardia) kilometriä, energiaa olisi oltava mieletön määrä, että se kulkisi koko matkan valonnopeudella ja olisi vielä tänne tullessaan tuhovoimainen.

  Huttu, tuolla videolla kyllä väläytetään sellaista ajatusta, että galaksin keskuspullistuman ympärillä olisi poikkeuksellisen paljon punaisia tähtiä. Todisteena oli punertava kuva linnunradasta, punasiirtymää ei mainittu, eikä mainita niin kauan kun Andov aikoo myydä kirjojaan ja luentojaan. Paitsi tietysti kun maailmanloppu ei tulekaan ja sittenkin hän voi ottaa messiaan roolin ja mainita että meditaatiopiirinsä tosiaan pelastivat maailman: katsokaa vaikka, täällä vielä ollaan.

  Aalto aika-avaruudessa ei välttämättä olisi niin tuhoisa kuin tuossa väitetään. Vertauksena ollut väreily veden pinnassa selittää sitäkin, tuhoutuuko esimerkiksi mato-ongen koho kun siihen osuu aalto?

 • Huttu sanoo:

  Entity,

  Eli siis käytännössä se punaisten tähtien määrä osaksi johtuu siitä että maapallo loittonee galaksin keskustasta sen verran nopeammin suhteessa niihin keskuspullistuman tähtiin että havaitsemme ne punaisina? En ihan ole perillä punasiirtymästä mutta noin sen ajattelisin 🙂

  Toki siellä varmasti on myös aitoja punaisia jättiläisiä, eikös ne ole myös hyvinkin vanhoja tähtiä, eli niiden kuuluukin olla siellä. Linnunradan keskus on luultavasti vanhempi kuin uloimmat osat?

 • Entity sanoo:

  Aika lailla niin, välimatkaa on paljon ja maapallo kiertää suhteellisen liikkumatonta galaksin keskustaa melko vinhaa vauhtia. Liittyy siihen punertavaan värimaailmaan kai muutakin, mutta en ala väittää että kaikkea tietäisin, eli tästä asiasta tietoni ovat sen verran vähäiset että googlella ja wolframalphalla saa kuka vain tongittua samat tiedot, joita itsekin lähtisin etsimään.

 • Huttu sanoo:

  Aivan aivan 🙂 Täytyypä katsoa jos vaikka avoin yliopisto järjestäisi jotain tähtitieteen kursseja, olisi mielenkiintoista mennä oppimaan lisää näistä asioista.

 • Walker sanoo:

  Eiköhän se mene niin että, jos galaksin ytimestä on tulossa purkaus aalto, joka on himmentänyt tai kirkastanut tähtiä tullessaan, Nämä vaikutukset tulevat maassa näkymään samaan aikaan kuin aalto saavuttaa aurinkokunnan?

  Kun katsotaan taivaalla määrättyyn kohtaan. nuppineulan kokoiseen pisteeseen, riittävän suurella teleskoopilla avautuu näkyma jossa on tuhansia galaxeja. Että kyllä se suppeaan suuntaan lähtenyt purkaus leveää tarpeeksi kaukana äärettömän laajalle.

 • zikzak sanoo:

  Tästä ei kannata yö uniaan menettää…

 • Walker sanoo:

  Tiedon tulevista tapahtumista muinaisille kulttuureille ovat kertoneet samat tyypit jotka ovat ihmisenkin tänne tuoneet
  .Jos on tekniikka kulkea pitkin galaxia on varmaan yksinkertaista laskea päivälleen milloin jokin 30 000 v. sitten tapahtunut
  gammasäde purkaus saavuttaa maan.

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Psykiatria on kontrolli: Ja johon 1960 ja 1970 luvulla sisältyi psykaitrian väärinkäyttöä jopa näihin ei hoidollisiin tarkoitus periin ?

  Ne saamelaiset lapset ja nuoret jotka ei usko he ei saa puhua omaa kieltä harjoittaa omaa kulttuuria: Ja ne niskuroi ne joutuu lujille ne on kasvatuslaitoksissa ja hoitojärjestelmässä uhreina kun muut on omasta syystään sinne joutuneet ?
  Auktoriteetti uskon romuttaminen : Yhdysvalloissa salaliittoteoriat on vain jopa puuttuvan monipuoluejärjestelmän korviketta jakautunut lokeroitunut yhteiskunta ? Ja kaksipuolue järjestelmänä yhdysvalloissa ei ole koskaan ollut vasemmisto tai vihreät olleet hallitusvastuussa ?
  Rappeutunut jakutunut epäeheä yhteiskunta : Ja Rikkaat ja köyhät ei kohtaa ja voi elää omialla asuinalueilla joilla ei näe todellisuutta se vain maksaa rahaa ostaa tälläinen hyvä elämä ?

  Epäluulo ja pelko köyhyys: Ja rikkaat pelkää öljypula pian jo hajottaa heidän suojatun elämän tilan he vain varustautuu tähän ?
  Ei varustaudu korvaavilla tavoilla elää: Samalla ja tuottaa energiaa ja ravintoa perustarpeita vain alueelliseen käyttöön …………

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Suomen eliitin voisi pakata samaan koneeseen : Ja passittaa Afrikkaan maastakarkotettujen mukana somaliaan vuodeksi antaa heille mukaan kenttävesipullo ja muutama amerikan tollari rahaa eloonjäämis oppia tulee jos jää eloon ?

  Suomea kiusaa vähemmän muutama somali: Ne joka sattuu tänne eksymään voidaan kouluttaa ? Tämän Kataisen säätöillä tuloilla : Timo Soini on pelkuri Itse Vennamo sanoisi jos haudastaan nousisi tämä ketale pilasi hyvän asian ?

  Pitää tehdä eroa herran ja narrin väliin ?

  Suomessa on laiminlyöty väsetönsuojelua on sitä on jopa yksityistetty : Pienikin sähkönjakelun ja huollon pulmatilanne käy päälle kuin mega luokan katasrofi muualla? Ja kuten Afrikassa on aina tapahtunut vosi seurata telvisiosta : Sääliä näitä surkeita syödä naksuja elää hyvin nukkua hyvin kuolla elintason ihanuteen muuta huolta ja vaivaa ei ole eikä tule olemaan säälittäviä ajatuksi on nämäkin ?

  Oleteko te kaikki 5 miljoonaa : Siis perustyhmiä perus suomalaisia jotka ei näe sitä ajattelun vaivaa päät pensaissa perseet kohti taivaita johon voi iskeä jonakin päivänä tuhoavat sähkömagneettiset salamat avaruuden taivaista ?

  Ilman sähköä : Suomalaiset on kuin muurahaiset ilman pesää sen turvaa lämpöä ja hoivaa ? He tuhoutuu kylmään nälkään yhdessä talvessa 80 % prosenttia tuhoutuu: Siintä syystä että sähköverkko tuhoutunut tapahtunut tuhansia säköpaloja eripuolilla suomea ? Ja se tietoliikenne ei toimi mikään ei voi tomia enään siinä ajassa tilassa : Kukaan ei pysty tekemään mitään ei ole aikaa sopeutua ei ole välineitä ei keinoja eikä tietoa jokainen on todella yksin tietää pian vain tuhoutuvansa ?
  Et voi auttaa: Ja kukaan ei sinua enään auta ei ole aikaa ei edes mahdollisuutta autta kaikilla on sama hätä ahdistus päällä ?

  Kotisi on palanut : Sähköpalot ja kylmyys mikään ei toimi enään ei ole ruokaa ei edes aikaa tapella siintä mitä on jäljellä niin julma on elämä ja kuolema hiljainen ja yksinäinen olla pian ohitse kuolemasta ja eloonjäämistaistelusta et livistä ?

  Ne 10 – 20 prosennttia on kaikki traumatisoituneita : Ei ole enään muuta kuin elämä joka jatkuu 1600 – 1700 luvun elinehdoilla !?

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Jos teitä kinostaa tietää mitä tapahtui: Siellä Rosvellissa ? Siintä kyllä voi kysyä vaikkapa pentagonista ja korkeilta viranomaistahoilta ?
  Vai pelkäättekö te joutuvanne suljetulle osatolle pehmeään pyöreään koppiin ja remmiin ?

  Ikkunasta katsoo valkotakkisia ?
  Tyhjää pelkoa : Tehkää jotakin joka vaikuttaa mitä on tulevaisuus teillä on kielipää ja koulutusta välineet vaikuttaa te ette viitsi edes tätä yrittää tehdä nyt kun on kaikki vielä hyvin ?

  Suomen pollittinen johto : Yhtä tyhjän kanssa ei ole mitään mihin pitää luottaa kuin jumalaan joka on yhtä kuin sitä rahaa on antaa sen vain palaa pois ?

  Luulen etei kukaan edes ryhdy tosissaan yrittämään mitään niitä aivoja vaativaa ja fiksua ?

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Punainen jättiläinen : Ollaan kuin nakit paistinpannulla? Ja maapallo on kuin on venus pätsi jossa ei ole elämää ? Nukun yöni hyvin : Voisitteko te kysyä mitä todella siellä rosvelissa tapahtui ?

  Tarvitaan oikea ufoalus ja emolaiva : Mukaan satattuhatta akkaa uusi maapallo löytyy jostakin jääkää te muut tänne elämään vain siellä astraalitasolla jonne kaikki lopulta kuitenkin päätyy? Minulla todellakaan ei ole kiirettä:Ja siihen päästään ja sinne tullaan kun ollaan niin vanhoja ettai ole elämää täällä ei jaksa edes elää ?!

  Kuka liero sillä rahastaa ihmisiä : Uskovat funtamentalistit jos saa ydinaseet sitä haluaa että me muut mennään edellä ?

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Jos joku levittää ” antiinnormaatiota ” kuussa on neljäkilometriä pitkä arkkifakti kallellaan uponnut kuun pölyyn reikiä meteoriitit aika on romuuttaneet sitä näkyy osaa sitä etsiä ?

  Tuli noin 4-2 miljoonaa vuotta aiemmin tänne sieltä löytyi intiaaninaisen ruumis ?!
  Viittaa galaktinen federaatio oli yhtä tuttua touhua kuin ihmisen tieteiselokuvissa ja sarjoissa yhteensä on tehty selväksi mitä ja miksi ?

  Vaalea rotu : He tulivat andromedan galksista toivat ihmisen tänne ja jo pariin muuhun aurinkokuntaan ?

  En usko he tai jokin halua siirtää meitä astraalitasolle : Toiselle palaneetalle jossa voit hengittä happea olla edelleen elossa ?
  Joku psykopaatti voisi luulotella tätä hyväksi asiaksi mukamas jokin suuri ja kaunis kosminen muutos täällä ?

  Kuka meitä vedättää tähän : Vaikka tämä on multiuniversum ja tässä paikallisuniversumissa me olemme ja elämme täällä ? Haluaako joku tuhota meidät ja msitä syystä : Alkeellinen kehittymätön maailma me emme ole siihen valmiita vielä vuosimiljoonaan tai kahteen mennen ja tullen siintä syystä että käsitän tämän outona pelottavana ajatuksena ?

 • Ogeli sanoo:

  Jos leikitään tuolla teorialla, että Auringosta muuttuisi Punaiseksi jättiläiseksi kolmessa kuukauden aikana niin kuinka nopeasti huomaisimme vaikutukset ja miltäköhän muutokset Auringossa näyttäisi silmissämme? Minua ihan puhtaasti kiinnostaa asia eikä ollenkaan pelota. 🙂

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Uskonlahkoja ylläpidetään pelon tyhjän toivon ja siirtymän lupauksilla astraalitasolle joka on todella se paratiisi ?!

  Onko tämä muutaman anuakin suunitelma: He vedättää meitä tähän suuntaan meitä ei ole olemassa ilkeä ja vielä tällä meidän tasolla elävä avaruusolento kusettaa miljardeja ihmisiä täällä ja tällä asialla ?
  He kuulemma olivat yhtä hyviä kuin ne siirtomaaisännät afrikassa muutama miljadi elämää ei merkitse heille mitään !

  Ihminen tuli heitä ennen : Anuakitko vierailivat kuussa arkkifaktissa ennen meitä ?

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Kuka ohjaa suurta koneistoa : Se pieni ruma ja paha ukko joka pelkää meitä muita ?

  Onko taistelupaleetta galaktiga viite mitä oli tämä galaktinen federaatio : Anromedan ” porukka ” siis toi ihmisiä tänne muutamaan auronkokuntaan syntyi tämä feraadio kuului muutama sata aurinkokuntaa sytyi sota ?

  Liskot ja Anuakit on muita vierailijoita: Ja tapahtumia ja syitä voi olla monia miksi niin siinä asiassa vain tapahtui ?

  Samaan sarjaan galaktiga: Jo upottaa monta sarjaa elokuvaa syntyy keino käsittää tätä menneisyyttä syitä nykyiseen tilanteeseen !?

  Yliolennot ei tarvitse galaktista muutosta: Tai ihmisen joukkotuhoa ? Tai suurta näytelmää tai rymistelyä suuriin muutoksiin ……

  Herättää epäilyä mihin tämän tiedon levittelijä todella tällä asialla nyt tähtää !

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Aurinko polttaa maan : Ulkokuori räjähtää avaruuteen kuumaa palsmaa ja se syö sisimmät planeetat tappaa elämän täältä ?

  Asia herättää pelkoa tarvetta rakentaa avaruusalus: Ja arkkifakti galaktiga ja lähteä täältä pois viedä ihmiskunta tähtiin takaisin turvaan
  täältä se oli jo ajatukseni lapsena minulla sillä 1970 luvulla ?

  Oletteko yhtä tyhmiä : Pompeiji oli vesuviuksen lähelä ” tulen jumala ” alkoivat juhlimaan sitä jumala puhuu heille nyt ?

 • Ogeli sanoo:

  Ruumis voi vahingoittua, mutta sielu ei. Jokainen meistä muuttuu tomuksi aikanaan, halusimme sitä tai emme. Mutta me emme ole ruumiimme. Todellinen olemuksemme jatkaa elämästä ja ulkomuodosta toiseen kokemuksia kokien kohti viisautta. Lopulta edessä häämöttää paluu ykseyteen entistä viisaampana ja kokenempaana.

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Tai jos saat taivaan avaimet ja raamatun: Ydinpommin menet räjäyttät itsesi taivaaseen ja sinulle kun luvataan astraaliparatiisia ?

  Aurinko muuttuu : Punainen jättiläinen ulkokuori polttaa maan sisimmät planeetat sulaa aurinkoon ?

  Sielläkö tansitaan nyt noin vain sitä taivaan avaimet kaulassa siirtoa astraalitaivaaseen raamattu kourassa ?

  Minä haluan olla kaukana : Vien mukanani joukon ihmisiä maapallon kaltaiselle planeetalle katsomaan auringon laskua ! Kuolen lasten lapsien ympäröimänä menen sen jälkeen ilomielin asrtraalitaivaaseen: Ja juotuani viimeisen ryypyn nektaria joka haiskahtaa siltä mitä on juonutkin ?

  Minä en ole täällä sitä varten joku voi ilakoida planeetan poltoroviolla : Kukaan ei meistä elä sitä varten tai sitten heillä on se väärä jumala ja väärät opettajat sarjassa tähtiportti kerrottiin järjestelmä herroista ?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Voisit kyllä, Ogeli, lisätä näihin julistuksiisi sanat ’luulisin’, ’käsittääkseni’, ’olettaisin’, ’näin olen antanut itselleni kertoa’ tai edes ’tämä on vakaa uskomukseni’… Varmaa tietoahan sinullakaan ei ole ja nuo ehdottomat profetiasi lupaavat kyllä rutkasti enemmän kuin mihin rahkeesi riittävät vaikka miten ”vanha sielu” kuin olisitkin.

 • Ogeli sanoo:

  Voisin toki lisätä sanan ”luullakseni” kirjoituksiini, mutta se olisi vain muiden miellyttämisen vuoksi. Ihan puhtaalta usko/kokemuspohjalta näitä juttuja kirjoittelen, jos se ei siis jo ole joillekin käynyt selväksi.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Aina täällä joku käy ensimmäistä kertaa ja tuollainen lisäys antaisi sinusta huomattavasti avarakatseisemman kuvan. En vain jaksa ymmärtää miksi sinun on esitettävä uskosi totuutena. Mutta niin kai kaikki fundamentalistit tekevät.

 • Nexeon sanoo:

  Toiset meistä tykkäävät viilata sitä pilkkua 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ja toiset, Nexeon, arvostavat harkittua kielenkäyttöä etenkin kun keskustellaan kohtalaisen isoista asioista.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Itse kukin voi toki myös tykönään puntaroida kuinka tunkkaiselta moinen uskonnollinen fanaattisuus vuonna 2012 näyttää…

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Onko meille syötetty kosmista satua: Siis tyyliin puhutaan lapsille positiivisia mukavia iltasatuja ?
  Tähtiportissa väärä jumala oli pieni ja paha parasiitti : Sympiootti oli elämän parempi olemuspuoli tämä piti huolta että et ole koskaan aivan yksin sisäsistä juttuseuraa ja ystävä ?

  Federaatio syntyi satojatuhansia vuosia aeimmin: Ehkä noin miljoona vuotta aiemmin jossakin miljoona valovuotta kauempana ?! Aluksi oli muutama aurinkokunta jota ehkä halliittin ampumalla vaiheisilla : Ei rakkaudella eikä rauhalla joka on yliolentojen asiantila he ei sodi tai on meille täysin aineettomia ja käsittämätömiä tietoisuuksia ?

  Tuskin maailmankkaikeus on mikään taivaallinen rauhantila: Tai kuten uskovat sen selvittivät minulle avaruuden pahojen ja hyvien henkivaltojen temmellyskenttä ?

  Elämänmuoto joka on jo elänyt maapalolla satamiljoonaa vuotta :Muuttumatta juuri yhtään muuksi ihmiskunta vois elää tuon verran eteen päin aivot joista me käytämme 10 prosenttia loput on aina käyttämättä ?

  Voi olla todellisuus on muuta kuin tuo taivaallinen pysyvä rauhantila : Vaalea elämänmuoto oli ihmisiä eli oli jo neljä miljoonaa vuotta aiemmin andromedan galaksissa he toivat ihmisen tänne pariin muuhun aurinkokuntaan ? He on meille osin käsitämättömällä tasolla : Ottaa raakaaineet avaruudesta ilmakehät on puhtaita hyviä elää ja olla ?
  Ruokailee energiajuomaa nektaria mannaa : Evoluutio muutti heidät selaisiksi se on mahdollista elää osin energiasta ja nauttia elää vuosituhansia hyvää elämää ?

  Harmaat joita on monta lajia : Toiset on ilkeitä tylyjä meitä kohtaan ja toiset ei meitä siedä keskuuteensa olemaan elämään ?

  Toisilla on jopa rasistisia ja rikollisia aikeita: Tai he ei meitä pidä torakkaa tai tuholaista paremapan asiana nurkissaan ?
  Vain järki estää sitä tekemästä mitä he muutoin haluaisivat meille tehdä ? Muutama elämänmuoto hyväksyy meidät : Joillekkin me olemme heidän tulevaisuus pelkää me tuhoudumme sitä ennen joitakin ajaa mielle käsittämättömät syyt ja motiivit joita me emme käsitä tai ymmärrä …

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Olen mitä minä olen: Minä en tiedä miksi minä näitä kirjoitan olen samoja ajatellut 7 – 6 vuotiaana heti kun olen oppinut lukemaan !?!
  En julista en profetoi : En osaa lukea oikeaa jumalan sanaa jota ei ihmiskirjuri voi kirjoitaa paperille ?

  Yhden sanan lauseen kirjoittaminen vesi minulta miljoona vuotta aikaa : Avaruuteen liittyvissä asioissa minä esitän mahdolliset syyt kokonaiskuvat siintä mitä me ihmiset emme ehkä tiedä tai pääse näkemään ?

  Elämänmuodot jotka voivat jättää jotakin jopa kertomatta meille: Alkuasukkaan elämää elävänä olen hukannut osan sitä mitä minun pitäisi muistaa pääsisn täältä pois en halua valtaa en halua tuhota elämää täällä ei ole minun asiani olla paha ?

  Yritän sanoa : On ihmisen vapaantahdon asia miten Ihmiskunnalle käy silloin se asia on kohdallaan ?

  Sillä mitä oli elämäni alussa sillä on nyt merkitystä : Avatar on käsite elokuvassa jossa ihminen siirsi mielensä jo sen kuolleen avaruusolennon sielun tilalle keho eli vielä mieli tietoisuus sielu henki oli ihmisen ?
  Planeetalla sytyi sota : Yhdysvaltojen merijakaväki halusi pistää alkuperäisväestön resevaattiin ?

 • Nexeon sanoo:

  Tiedän mm. omasta päivittäisestä työstäni, että kielenkäyttö ja sana valinnat ja sanamuodot vaikuttavat hyvin paljon mm. lopputulokseen. Tässä tapauksessa asioiden ymmärtämiseen. Aina ei vain jaksa olla 100% tarkka kirjoituksissaan, eri asia jos kirjaa kirjoittaisi. Ymmärrän siis täysin pointtisi höpö, mutta sunkin täytyy ymmärtää, että se on täysin ihimillistä, että foorumeissa ja blogeissa ei aina muista olla tarkkana jokaisesta sanavalinnastaan ja sanamuodosta. Omalla kohdallani voin toki yrittää kiinnittää tästä eteenpäin enemmän huomiota mm. sanavalintoihin 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tuosta Totuuden torvena esiintymisestä on Ogelille sen verran useasti jo huomauteltu, ettei asiaa ihan huolimattomuuden piikkiin voine laittaa. Minun puolestani taaplatkoon tyylillään, kovin suppeakatseisen kuvan vain moinen päsmäröinti antaa.

 • Ogeli sanoo:

  Mutta pitäiskö minun kirjoittaa vain jollakin tietyllä tavalla sinua miellyttääkseni? 🙂

  Olen mielestäni monesti täällä sanonut, että ”uskon” näihin asioihin enkä jaksaisi sitä joka ikinen kerta lähteä erikseen ilmoittamaan. Olen vain ihminen, joka ei voi mitenkään kaikkea tietää. Voimme vain hyvin pitkälle arvailla ja luottaa omaan intuitioomme. Näin minä ainakin teen. Jotkut luottavat omaan älyynsä ja mikäpä siinä. Minut on ajanut tälle tielle se, että jo lapsena kysyin itseltäni, että mikä elämän tarkoitus on. En väitä vieläkään tietäväni sitä, mutta paljon olen oppinut ja olen vieläkin oppimisen loputtomalla tiellä. Alan vasta tajuamaan muruja todellisuudesta, kuten niin moni muukin.

  Jokainen on itse täysin vapaa valitsemaan mitä haluaa uskoa. Nämä ”saarnani” ovat vain kontribuutioni tälle foorumille, ne ovat ajatuksiani ääneen lausuttuna. En minä näistä asioista kovaan ääneen tosielämässä huuda, mutta on mukava tietää, että ainakin jossain pystyy jakamaan tietoa ja keskustelemaan siitä. Skeptikot antavat myös oman osansa keskuteluun, ei kaikkea pitäisikään heti ensi kuulemalta uskoa ja tuskin kukaan uskookaan. Vasta kun asioihin perehtyy niin niitä alkaa ymmärtämään vaikkei niihin välttämättä uskoisikaan. Minäkin yritän ymmärtää skeptikoiden ajatusmaailmaa vaikka en silti täysin pysty itseäni siihen ajatusmaailmaan samaistamaan.

 • Ogeli sanoo:

  Ja jos joku on kiinnostunut Pane Andovin teorioista, niin häneltä voi myös asioista kysyä suoraan sähköpostitse jos uskaltaa.
  psionic.course@gmail.com

  Kenties hän jopa myös vastaa. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Täytyy nyt vielä sen verran sanoa Pane Andovista ja tästä vuodesta, että edes vaihtoehtoisissa piireissä ei vallitse minkäänlaista konsensusta hänestä. Moni ei ollenkaan usko häneen tai tai siihen, että tämä/ensi vuosi olisi mitenkään merkittävänä. Jopa minä pidin ja tavallaan vielä pidän hänen teorioitaan lievästi sanottuna hämmästyttävänä, mutta mitään varmuutta asiasta ei voi olla ennenkuin tämä vuosi on ohi. Jos ei mitään tapahdu niin sitten vain keskitymme elämään tällaisenaan ja yritämme auttaa maailmaa näillä välineillä vielä niin kauan kuin pystymme.

 • Entity sanoo:

  Se ”mielestäni” on hyvä lisä, silloin kun tietää puhuvansa vain omasta puolestaan. On hyvä ilmoittaa myös lukijoille siitä, että se mitä kirjoittaa ei välttämättä ole muuta kuin omia ajatuksia ja vaikutelmia asioista, jotka eivät ole sama asia kuin aukoton totuus.

  Tieteellisen maailmankuvan hienous on se, että asioista voi saada tietoa ilman profeettojakin. Jos joku ilmoittaa, että taivaalle ilmestyy mystinen planeetta X, jokainen voi ottaa kiikarit karvaiseen käteen ja katsoa omin silmin onko taivaalla ylimääräinen planeetta ja jos ei ole, on syytä uskoa että profeetta puhui palturia.

  Moni ”vaihtoehtoihminen” kehittää henkisillä harjoituksillaan vain omaa egoaan. Tai ainakin omassa lähipiirissäni on nuoria ihmisiä, jotka käyttävät kaikki tilaisuudet osoittaa miten erikoisia ja erityislaatuisia he ovat. Se menee varmaan ohi, nuoruudella on sellainen ominaisuus. Vanhat viisaudet eivät heille kelpaa, koska ne tulevat lihaa syövien, raamattua lukevien ja lököttävissä halpahallin verkkareissa kulkevien vanhusten suista.

 • Ogeli sanoo:

  Alkuperäiskansat tiesivät paljonkin:
  https://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg

 • Entity sanoo:

  Mites noi saamelaiset? Löytyisikö siitä suunnalta ikiaikaista viisautta? Täällä Suomessa käväisi joitakin vuosia sitten amerikan alkuperäiskansojen kulttuurista kertova näyttely, jonka mukana kulki myös alkuperäisiä amerikkalaisia. Sitä mieltä olivat, että Suomessa ollaan tehty hallaa saamelaisille ja heidän ikiaikaiselle kulttuurilleen, josta olisi paljon opittavaa.
  Toisaalta kun Suomesta lähti Pohjois-Amerikkaan siirtolaisia, he tulivat hyvin toimeen intiaanien kanssa koska elämäntavoiltaan olivat hyvin samanlaisia heidän kanssaan. Itse asiassa reservaateissa elää edelleen kansanosa, jonka hauska nimi on ”findians”.

  Tosin ainut saamelainen, jonka itse tunnen, kuvaili sukuaan hampaattomiksi kääpiöiksi, jotka osaavat vain ryypätä ja kiroilla.

 • Jugi sanoo:

  Joulukuu lähestyy! Enää ei tarvitse kauaa odottaa. Hienoa olla taas täällä pienen tauon jälkeen.

  Ogeli, oletko valmis hylkäämään kaikki teoriat joita olet meille esitellyt kuten astraali tasot yms. Jos mitään ei tapahdukkaan. Vai uskotko vielä, että sielu jatkaa matkaa kuoleman jälkeen? En ole mitenkään sinua vastaan. Päinvastoin olen innostunut sinun antamiisi tietoihin.

 • Ogeli sanoo:

  En minä uskoani mihinkään hylkää. Jos lähikuukausina ei tapahdu mitään ihmeellistä niin sittenhän me kaikki tiedämme, että ilmiö nimeltä 2012 oli vain iso pannukakku. Sitten meillä on vaan edessä rajut ilmastonmuutokset eikä sekään kovin mukava ennuste ole, mutta kovin todellinen kylläkin.

 • Entity sanoo:

  Eikä sekään ole kiveen kirjoitettu, että ihmisen aiheuttamalle ilmastonmuutokselle ei olisi mitään tehtävissä. Todennäköisesti voisimme jo nykyisellä teknologialla vaikuttamaan maapallon ilmastoon niin että voisimme viilentää sitä asteella parilla. Täytyisi vaan päästä tästä markkinaliberalismista eroon, että se voitaisiin tehdä ilman että aletaan vinkua kuka sen maksaa.

 • Ogeli sanoo:

  Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos?

  Sori vaan, mutta tämä ei ole meidän käsissämme. Joka ikinen planeetta on muutoksen kourissa:
  https://www.youtube.com/watch?v=woVitezc-zU&feature=plcp

  Toki olemme edesauttaneet tämän planeetan tuhoamista, mutta muutos ei suinkaan johdu meistä tai jostain lehmien pierujen hiilidioksidipäästöistä. 🙂

 • Jugi sanoo:

  Siis mikä ilmastonmuutos? Puhutteko maailmanlopusta 🙂 siis onko se ilmastonmuutos varmistettu jotenkin, vai onko sekin jokin urbaanilegenda?

 • Ogeli sanoo:

  Ilmastonmuutos on totta, mutta ei maailma ole mihinkään loppumassa. Ihmisten kohtalo onkin sitten vähän eri asia…

 • Nexeon sanoo:

  Tätä mä olen yrittänyt iskoistaa ihmisten järkeen jo kauan, mut jotenkin tuntuu, että media on jo aivopessyt suurimman osan, vaikka olisi todisteita osoittamaan median lietsoma ”ilmastonlämpeneminen” vääräksi. Al Gore ja muut ilmastomuutos-kampanjoilla rikastuvat pask”aiset voivat mun puolesta työntää päänsä vielä syvemmälle pers””seensä. En yritä tässä väittää, että en usko ilmastonmuutokseen, sillä kyllä mä uskon! Ilmastonmuutos on ollut jo pitkään käynnissä, mutta se ei missään nimessä ole koskaan ollut ihmisten aiheuttama. Ihminen on vain vauhdittanut prosessia ehkä just sen 3% verran (jos sitäkään). Koko aurinkokunta on ”ilmastonmuutoksen” kohteena, jopa aurinko on muutoksen vaikutuksen alaisena. Jos ihmiset avaisivat silmänsä ja ottaisivat päänsä pois per”””stä, niin ehkä he osaisivat ottaa selvää asioista ja huomata, kuinka heitä huijataan jatkuvasti…

  en jaksa paapoa enempää aiheesta, riittää että itse tiedän missä mennään. Muut saavat uskoa mihin tahtovat…aivan sama mulle…en vaan jaksa enää.

 • R. A. Tionaali sanoo:

  ”Jos leikitään tuolla teorialla, että Auringosta muuttuisi Punaiseksi jättiläiseksi kolmessa kuukauden aikana niin kuinka nopeasti huomaisimme vaikutukset ja miltäköhän muutokset Auringossa näyttäisi silmissämme? Minua ihan puhtaasti kiinnostaa asia eikä ollenkaan pelota”

  Tjaa-a…

  1. Ensin maapallo käristyisi plasmaksi, koska vedyn olisi fuusioiduttava heliumiksi murto-osassa nykyisestä nopeudesta

  2. Heliumin polton käynnistyessä, absorboituisi Maa Aurinkoon, koska Auringon laajeneva fotosfääri ulottuisi jonnekkin Marsin tienoille

  Eli sanoisin, että *jos* noin kävisi sinulla olisi ehkä pari-kolme sekuntia aikaa nauttia jumalattoman kirkkaasta Auringosta samalla kun ilma ympärilläsi alkaisi ionisoitua gamma- ja röngten-energisistä fotoneista.

 • Ogeli sanoo:

  Eipä tuo niin pahalta kuulosta. 🙂

 • Entity sanoo:

  Taaskin uskon enemmän mittaustuloksiin kuin profetioihin. Mutta myönnän samalla, että realistinen maailma, jossa elän, ei ole aina kovin iloinen paikka. On joskus raskasta kun vastuu omasta elämästä on itsellä ja jollei jotain ymmärrä, niin sitten täytyy ottaa selvää. Ja ellei sittenkään ymmärrä, joutuu toteamaan ettei tiedä jostain asiasta mitään. Lisäksi turvariepuja on hyvin vähän, vain lattia ottaa vastaan, jos kaadun.

 • Jopelius sanoo:

  Ebun fysiikkaa.

 • Ogeli sanoo:

  Nähtäväksi jää, että oliko Pane oikeassa. Eipä ainakaan vielä toistaiseksi ole mitään ihmeellistä näkynyt.

 • Ogeli sanoo:
 • Ogeli sanoo:

  Pane Andovin uusi Youtube-kanava:
  http://www.youtube.com/channel/UCA_kbkVr1DfWKEZLXhI5KZQ/videos?flow=grid&view=0

  Mielenkiintoista materiaalia siellä.

 • Ogeli sanoo:

  Jos täältä sattuu löytymään joku harvinaisen hyvä matemaatikko/koodinpurkaja niin selvittäkääpä tämän merkitys:
  http://paneandov.com/2013/07/robella-asti-italy-crop-circle-30th-june-2013/

 • Kuolemantuoja sanoo:

  ^
  Tietääkö Ogeli kuka on Enki/EA? Siinäkin on koodi, että hän on esiintynyt historias vain uhrina/viattomana alienina 😉

 • TheWonderer sanoo:

  En tajua miten täällä edelleenkin uskotaan Andovin juttuihin… Kun eikö tyypin yksi keskeinen idea ja väite ollut se että maailma mullistuu 21.12.2012? Yli puoli vuotta on tuostakin kulunut eikä yksikään Andovin ennustuksista ole toteutunut!

  Kertokaa mulle yksikin hyvä syy usko mitään mitä Andov selittää?

 • Kuolemantuoja sanoo:

  The Wonderer: Emmä uskokkaan mitä Andov selittää, mut toi Ogelin linkki herätti mielenkiintoni, josta oli juttuu sumerilaisesta jumalasta, eli Enkistä.

 • Ogeli sanoo:

  The Wonderer, luitko linkkaamaani Panen viestiä? Pane kuten moni muu on ollut väärässä noiden ennustusten kanssa kun näköjään ei ole tarkoituskaan, että ihmiset tietäisivät muutoksen aikaa ja paikkaa. Se on tullakseen jos edes tulee meidän elinaikanamme. Kuitenkin hänen ja monien muiden ydinsanoma on hyvä ja pitää edelleenkin paikkansa. Viljapeltokuviot ovat kiehtovia kun niitä ilmestyy koko ajan uusia ja osa niistä näyttäisi olevan jonkinlaisia koodattuja viestejä.

  http://www.youtube.com/watch?v=cI-P3qVJ2c0

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot