ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

9-11 kritiikki taas pinnalla – Dokumentti ZERO: Investigation Into 911

2001 vuoden traagiset tapahtumat ovat pala historiaamme. Kuitenkin vuosi vuodelta virallinen teoria syyskuussa tapahtuvien niinsanottujen WTC-iskujen totuudesta vaikuttaa entistä naurettavammalta. Viralliset tutkimukset tehtiin hyvin pienessä ajassa, pienellä budjetilla ja tutkimusryhmän teorioissa on osoitettu olevan paljon aukkoja.

Kolmas pilvenpiirtäjä WTC-7 tuli alas suoraan jalustalleen, lähes vapaapudotuksen vauhtia, vaikka tähän rakennukseen ei ollut yksikään lentokone osunut. Pentagoniin kerrottiin iskeytyvän valtavan kokoinen Boeing-lentokone, mutta tästä huolimatta seinässä oli vain pieni reikä, eikä lentokoneesta jäänyt mitään huomattavia jälkiä tai todisteita mistä sen olisi voinut tunnistaa isoksi kaupalliseksi lentokoneeksi. Alueella oli useita valvontakameroita, mm. huoltamoiden ja hotellien turvallisuudesta huolta pitäviä, mutta näistä on julkaistu vain muutama video, ilmeisesti useita vuosia myöhemmin tapahtuneesta.

WTC-alueelta on löydetty myös räjähteisiin liittyviä todisteita, mm. nanotermiittiä.

Näihin ja muihin virallisen teorian epäkohtiin pureutuu dokumentti ZERO: Investigation Into 911.

Katso koko video tästä.

Virallisilla teorioilla onkin aukkonsa ja uutta tutkimusta on vaadittu vuosien ajan. Useat tiedemiehet, alueella olleet todistajat sekä kuolleiden omaiset ovat sitä mieltä, että uusi tutkimus pitää suorittaa.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: 9-11 kritiikki taas pinnalla – Dokumentti ZERO: Investigation Into 911

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Höpönpöpö sanoo:

    No, niin, piiiiiiiitkästä aikaa artikkeli josta riittänee järkevääkin spekuloitavaa. Tosin tästä alkaa kyllä olla vaikea löytää mitään uutta sanottavaa. Jokin tässä kyllä mättää pahasti.

  • Ogeli sanoo:

    Jokin tuossa virallisessa selvityksessä mätti pahasti.

    Maailma on täynnä valheita.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Tarkoitin nimenomaan virallista selitystä. Dokkarin tsekkaan myöhemmin paremmalla ajalla.

  • Ogeli sanoo:

    Enpä olisi uskonut sinusta.

  • uliuliuliuli sanoo:

    Hihihi, wespa jatkaa ainakin totuude vääristelyÄ <3

    http://911vastauksia.blogspot.fi/

    Ja toinen juttu…juu ei ole mitään kuvamateriaalia pentagonista :DD

    Onse puolueeton toimittaja tÄmÄ wespa :DD

  • uliuliuliuli sanoo:

    Ps. Pitäähän sitä kunnon skeptikollakin olla luurangot kaapissa 😉

  • uliuliuliuli sanoo:

    Wespan aivopierujen hajun poistumisen nopeuttamiseksi:

    https://sites.google.com/site/wtc7lies/911pentagonflight77evidencesummary

  • Huttu sanoo:

    Tälläset artikkelit on kans enemmän mun mieleen, sais tulla enemmän 🙂 Ootko Wespa kuullu tai lukenu siitä Mars-mönkijästä kun se löysi ihan hiljattain Marsin pinnalta yhden kiiltävän pienen palan siitä kraaterista johon se parkkeerasi tutkimaan. Ensin tutkijat epäili että se olisi itse mönkijästä irronnut osa, mutta päätyivät siihen että se osa ei ole mönkijästä. Muutama päivä myöhemmin löytyi lisää näitä pienen pieniä paloja, samasta kraaterista.

    He eivät ole vielä ihan varmoja mitä ne palat on, mutta epäilevät niiden olevan jotain ihan uutta mineraalia mitä ei Marsissa ennen ole tavattu. Tosta oli juttua esim. Iltalehdessä.

  • Entity sanoo:

    Miksi lentokonetta ei löytynyt:

    http://www.youtube.com/watch?v=l7eI4vvlupY

    Epäilen itse, että tässä kävi niin kuin usein käy, että jotain tapahtui ja sitten kasattiin uskottava selitys sille mitä tapahtui, koska sehän ei ole mahdollista, että maailmassa voisi tapahtua jotain mieletöntä.

  • mucha sanoo:

    viiden kuukauden oikeus taistelun jälkeen fbi luovutti lyhyen video pätkän joista kolme frame still kuvaa näyttää vain räjähdyksen ja tulilieskat, ei mitään lentokonetta…

    räjähdyksen jälkeen yks mies kuvasi käsi kameralla paikan lähi maastossa ja kaikki voi huomata ettei alueella ole yhtään mitään lentokoneeen jäänteitä ja jos katotaan jostain lentokone onnettomuuden jälkiä niin huomataan että koneen palasia on kaikkialla…

  • Nexeon sanoo:

    Kun tämä tapahtui, suurin osa ihmisistä tuijotti televisiota, kuunteli ”tarkkaan” mitä toimittajat kertoivat tapahtuneesta. Tuossa median pyörteessä kovinikin skeptikko voi helposti uskoa, mitä heille sinä hetkenä kerrotaan. Ainoastaan, myöhemmin, kun asiasta uutisointi jokaisessa mediassa väheni, saivat ihmiset aikaa sulatella asioita rauhassa. Toiset saattoivat huomata julkisissa raporteissa olevia aukkoja jo heti ensimmäisellä kerralla, toiset vasta paljon myöhemmin, toiset taas ei vielä tänäkään päivänä usko muuta kuin mitä mediassa silloin kerrottiin. Mun näkemys tähän asiaan on se, että jos kerta tutkimukset osoittivat, että paikalta löytyi merkkejä räjähteistä, tahtoisin kuulla jonkun vakuuttavan selityksen miksi ne eivät mitenkään liittyneet kyseiseen tapahtumaan, eli tornien romahtamiseen. Toinen asia mikä on omasta mielestäni todella kummallista on se, kuinka WTC-7 romahti ”itsensä päälle” aivan kuten hyvin kotrolloiduissa räjäytyksissäkin. Siihen ei kuitenkaan osunut mikään, paitsi ehkä sirpaleita ja pieniä lentokoneen osia, jotka eivät todellakaan saa tuon kokoista rakennusta romahtaan tuolla tavoin. Olen nähnyt (videoilla) kerrostalojen palavan aivan poroksi, jotka sammutustöiden jälkeen ovat edelleenkin pystyssä, vaikka jäljellä olisikin vain pylväät ja ehkä osa seinistäkin. Miten ihmiset voivat olla niin sokeita, että uskovat kaikkea kakkaa mitä heille syötetään mediassa? Eikö oma järkikin jo sano, että tuo on mahdotonta?

  • Ogeli sanoo:

    Katsokaapa tämä viiden minuutin pituinen video:
    https://www.youtube.com/watch?v=yuC_4mGTs98

    Samaan aikaan naurattaa ja kauhistuttaa.

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Armeijalla on uusi nanoteknologia ihmisiin voi asentaa ohjelman heitä voi seurata jopa sen sateliitin avulla ?!

    Likaisen sodan osasto: Ja jonka rahoitus on ohitse julkisen hallinon kontrollista yhdysvalloissa voi tilata terrorismia ulkomailta seurata halukkaita tekijöitä jopa sateliitin avulla ?
    Yksikään niin iso kone ei katoa tutkasta : Armeijalla on keinoja ne tuhota siintä riippumatta tietääkö se iskusta vai ei tiedä ?

    Säännöt oli jo muuttuneet : Paitsi jos se oli jonkun tahon suunitelma aloittaa sota siintä kuka hallitsee hupenevia öljyvaroja ? Siinä sodassa ei muutama tuhat amerikkalaista paina mitään ?

    Heidät voi uhrata tälle asialle : Sama se vaikka ilmaan meni sitä aspestia niin paljon tappaa vielä vuosia tuhansia ihmisä syöpään ja sairauksiin joita oli niissä rakenteissa kemikaaleina myrkkyinä ?

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Öljyä pitää korvata koko ajan: Ja lisätä aurikoenergiaa ja pieniä laitteita jotka toimivat vain sillä eritavalla eivätkä ole riippuvaisia öljystä !

    Tämä saattoi olla etupiirin maksama ja järjestämä teko : Terroristit tiedettiin heihin oli asetettu ne nanokoneet seuraaminen oli todella helppoa voitiin kuulla kokoa ajan he ei tienneet menneensä ansaan ?
    Iskua avustivat armeijassa olevat henkilöt : Lajontaa rahaa ja he saa nyt hyvän eläke ja sosiaaliturvan ostettua rahalla jota heillä on !?!

  • Ari Matti Teräväinen sanoo:

    Maailma ei ole mieletön : Ahneus omanvoiton pyynti öljy ja aseteollisuus” media mogulitkin järjestää jotakin joka ei ole aitoa tietoa ja se on todella vain se järjestetty tapaturma ” ajamalla uhrin päältä autolla joka on maksettu keikka …

  • penttiKoo sanoo:

    v***ttaa ihan suunnattomasti lukea tällaista. Kirjoitus vielä muotoiltu niin, että joku foliohattu-salaliittoteoria on varmasti totta. Wespa nyt vähän valoja päälle.

  • Wespa sanoo:

    Missään vaiheessahan artikkelissa ei mainita mitään salaliittoteorioista tai muista. Artikkeliin on lähinnä listattu muutamia faktoja tuon päivän tapahtumista ja siitä millaista kritiikkiä/epäkohtia ns. virallisesta teoriasta on esitetty kyseisellä videolla ja yleisesti. Mistä johtuu, että virallisen teorian naurettavuuksien ilmoille tuominen ja mm. nanotermiitin esille ottaminen aiheuttaa heti epäilyjä jostain salaliittohihhuloinnista, kun kuitenkin kyse on puhtaista faktoista?

    PS. Ahaa näköjään muutama video Pentagonin läheisyydestä on nykyään julkaistu. Korjasin tuota artikkeliin.

  • Nexeon sanoo:

    Ogeli, monta videota olen katsonut liittyen 9/11 tapahtumiin, tuo oli yksi niistä joita en ollut vielä nähnyt. Täytyy sanoa, että vaikka kyseessä on hyvinkin vakava asia, video sai mut kyllä hieman hymyilemään ja nauramaan. Tämä johtui siitä, että:

    A: Kaikki videolla käsitelly asiat olivat jo entuudestaan tuttuja
    B: Asiat oli tuotu hieman humoristisella tavalla esille
    C: Asiat jäivät hyvin mieleen videon tyylistä johtuen

    Videolle vielä plussaa siitä kuinka noinkin paljon asiaa oli saatu tiivistettyä alle 5min videoon 😀
    Hyvä ja informatiivinen video kaikenkaikkiaan. Suosittelen jokaiselle!

  • R. A. Tionaali sanoo:

    Sen enempää ottamatta kantaa siihen, mitä 9/11 oikeasti tapahtui…Tässä joitain lukuja:

    1,17 kiloa TNTtä
    12 kiloa TNTtä
    120 kiloa TNTtä
    …ja lopulta…

    5,8 tonnia TNTtä

    Mitä nämä luvut ovat?

    1. luku: Energia, joka vapautuu kun keskiverron pilvenpiirtäjän ylin kolmannes romahtaa 1 senttimetrin
    2. luku: Energia, joka vapautuu kun keskiverron pilvenpiirtäjän ylin kolmannes romahtaa 10 senttimetriä
    3. luku: Energia, joka vapautuu kun keskiverron pilvenpiirtäjän ylin kolmannes romahtaa metrin
    4. luku: Energia, joka vapautuu kun keskiverron pilvenpiirtäjän ylin kolmannes romahtaa maahan asti (50 metriä).

    On täysin selvää, että *jos* pilvenpiirtäjä alkaa romahtamaan *ja* se, sattumalta tai suunnitellusti, ei pura sortumisenergiaa sivuille, ei alla olevat rakenteet millään tavalla edes oikeastaan hidasta putoamista.

    Se mitä vapautuneelle potentiaalienergialle lopulta tapahtuu on, että se muuntuu muodonmuutoksiin, seismisiksi aalloiksi ja ennen kaikkea lämmöksi.

    WTC:illä luvut voinee kertoa 3-5llä, mutta olennaista on se, että sillä ei ole vaikutusta suuruusluokkiin,

    Pikanttina yksityiskohtana muuten, 500-600 asteisen teräksen elastinen lujuus on n. puolet huoneenlämpöisestä teräksestä ja jokainen senttimetri, mitä tukirakenne notkahtaa alaspäin tarkoittaa yllä kuvattujen lukujen arvoista energian vapautumista, joka siirtyy…niin…lämmitykseen.

  • Nexeon sanoo:

    tässä kaikille asian tiimoilta vähän tietoa pintaa syvemmältä. Vähän kun kaivelee ja näkee vaivaa niin merkillisiä asioita alkaa tulemaan pintaan…

    http://youtu.be/xFXgnYlkqH0

  • Ogeli sanoo:

    Todellisia terroristeja ovat ne, jotka ovat vallassa:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T2XV3Edd2dc

  • Ogeli sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto