ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Zeitgeist

Tässä videossa ei sinäänsä ole mitään yliluonnollista, mutta yleisön toivomuksesta julkaisen sen nyt myös täällä. Dokumentti maailman tilasta, uskonnoista ja siitä kuinka meille valehdellaan jne. Se, mitä yhteiskunnassa tapahtuu, ei automaattisesti ole hyvää tai oikein, eikä edes välttämätöntä.

Sisältää suomenkieliset tekstit!

http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750

Kiitokset vinkistä Dukarthille ja T:lle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: Zeitgeist

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • wohno sanoo:

    video toimi hienosti..ja pisti ajatelemaan..oikein mainio dokkari..

  • Hannu sanoo:

    Jos erityisesti 911 osuus nappaa, niin suosittelen katsomaan videon ”Loose change” esim. googlevideosta. Sekin pistää ajattelemaan.

    Zeitgeist on tehty vähän liiankin raflaavasti. Silti, asia siinä on oikeilla linjoilla.

    Uskonto ja politiikka ovat valtapeliä, ihmisten hallintaa. Niissä ihmiset lokeroidaan ja tämä aiheuttaa vain eripuraa. Kaikki maapallon ihmiset ovat yhtä ja samaa.

  • Hese sanoo:

    Väite 1: Horus syntyi 25 joulukuuta

    Totta, mutta Jeesus ei.

    Väite 2: Syntyi neitsyestä,

    Väärin, Horus syntyi, kun Osiriksen (Horuksen isä) kuoltua hakattuna neljääntoista osaan Isis (Osiriksen vaimo) kokoaa hänet uudelleen penistä lukuunottamatta, jonka hän veistää hedelmällisyyden jumalan puusta ja panee zombie-Osiriksen kanssa, tuloksena Horus. Ei järin neitseellistä.

    V3: Tähti idässä,

    Väärin tämäkin. Jeesuksella oli tähti, Horuksen tarussa tähdestä ei ole mainintaa.

    V4: 3 kuningasta,

    Myöskin epätosi. Jeesuksella oli kolme viisasta miestä, Horuksella mistään ei löydy mainintaa kolmesta kuninkaasta.

    V5: Opettaja 12- vuotiaana ja kastettu 30 vuotiaana.

    Jeesuksella oli 12 opetuslasta, Horuksella taas oli neljä demi-godsia, 16 ihmistä ja tuntematon määrä seppiä, jotka taistelivat hänen rinnallaan. Väärin tämäkin.

    V6: kastettu 30 vuotiaana.
    Tämä väite on väärin myös, sillä Horuksen tarussa Horusta ei koskaan kastettu. Anup the Baptiseria ei mainita Horuksen tarussa kertaakaan. Mistä tämä väite on?

    V6: Käveli vetten päällä ja paransi sairaita,

    Eipä myöskään. Horus ei kävellyt vetten päällä. Tämä väite on vedetty toisesta Horuksen tarun henkilöstä, Oanneksesta, joka nousi merestä päivällä ja palasi sinne illalla. Horuksella itellään ei ole moisen kanssa mitään tekemistä. Molemmat periaatteessa suorittivat ihmeitä, mutta ihmeet olivat aikalailla erilaisia luonteeltaan.

    V7: Kutsuttiin Jumalan ainoaksi pojaksi, totuudeksi, valoksi

    En löytänyt muuta kuin ”Osiriksen ainoa poika” jostain syystä muualta, joten en osaa sanoa ovatko nuo faktaa vai fiktiota

    V8: Ristiinnaulittiin, ja nousi kolmantena päivänä kuolleista

    Koko ristiinnaulitsemista ei ollut vielä keksittykään, mutta lähin vertailukohta ylösnousemukseen Horuksen tarinassa on tapaus, jossa Horus revitään palasiksi ja Iris pyytää krokotiilijumalaa poimimaan palaset vedestä, mutta sillä taas ei ole ylösnousemuksen kanssa mitään tekemistä.

    Attis
    Attiksen tarinasta on erilaisia versioita. Yhden version mukaan Attis syntyi ihmisvanhemmista normaalisti, mutta ei kyennyt itse saamaan jälkeläisiä. Aikuisena hän muutti Lydiaan ja sai siellä aikaan Äitijumalattaren palvonnan. Kultista tuli niin suosittu, että Zeus tuli kateelliseksi ja lähetti metsäkarjun tappamaan Attiksen.

    Toisen version mukaan Attis kyllä herätti huomiota omistautumisellaan Suureen Äitiin, mutta hänen perikadokseen koitui hänen fyysinen kauneutensa, joka veti puoleensa kaupungin kuningasta. Välttyäkseen siltä Attis muutti metsään, mutta kuningas seurasi hänen perässään ja raiskasi hänet. Attis kosti kastroimalla kuninkaan, joka puolestaan kuohitsi hänet. Attis löydettiin sitten Äitijumalattaren temppelistä haavoihinsa menehtyneenä. Häntä yritettiin herättää henkiin, mutta siinä ei onnistuttu.
    Kolmannessa, Diodoruksen versiossa Kybele -niminen nainen rakastui komeaan nuoreen Attis-paimeneen ja tuli raskaaksi. Kun Kybelen vanhemmat saivat tästä kuulla, Attis tapettiin jolloin Kybele sekosi ja alkoi valittaen vaellella ympäriinsä. Myöhemmin häntä alettiin palvoa jumalattarena ja Attista jumalana. On vaikea näistäkään tarinoista löytää todellista vastaavuutta Jeesuksen ylösnousemukseen.

    Mutta ristiinnaulitseminen keksittiin muistaakseni 500 ekr, ja tämäkin kaveri syntyi 1200 ekr.

  • Hese sanoo:

    Krishna

    – Syntyi 21.7, ei 25.12. En löytänyt netistä juttua tuosta idän tähdestä, mutta sellaista ei varmaankaan ollut, kun kerran synttäritkin oli jo heinäkuussa

    – Syntyi jumalallisesta Devakista jolla oli jo 6 lasta

    – Teki ihmeitä, kun Jumalallinen kaveri kerran oli, mutta en tarkastanut minkä laatusia. Ainakin ihmeparannuksia teki

    – Ei ristiinnaulittu, Yhden tarinan mukaan hänet tappoi metsästäjä, joka erehtyi luulemaan häntä hirveksi ja ampui häntä jalkaan haavoittuvaan kohtaan. Toisen mukaan hän oli meditoimassa kun metsästäjä ampui hänet.
    Krishnan ylösnousemus oli hyvin erilainen kuin Jeesuksen. Hinduteologi Sukumari Bhattacharji selittää: ”Metsästäjä lävisti Krisnan lihan vahingossa, ja tunnistettuaan sankarin, hän katui. Myöhemmin Krisna jätti ruumiinsa ja saapui taivaaseen, jossa jumalat tervehtivät häntä.”

    Dionysus 200 jkr.

    Dionysukseen liittyy eräs myytti, jossa Zeuksen kerrotaan rakastuneen Semele -nimiseen prinsessaan, lähestyneen tätä ihmismuodossa ja saaneen Semelen raskaaksi. Zeuksen mustasukkainen puoliso, Hera ilmaantui vanhan naisen hahmossa taloon, jossa Zeus ja Semele olivat, jolloin näiden puuhat paljastuivat. Valepukuinen Hera uskotteli Semelelle, ettei Zeus todellisuudessa olllut jumalien kuningas, vaan ainoastaan väitti niin saadakseen Semelen sänkyyn. Kun Zeus tuli seuraavan kerran, Semele pyysi saada esittää toiveen. Zeus vannoi täyttävänsä sen. ”Ilmesty minulle samanlaisena kuin Heralle, kun rakastelet hänen kanssaan” pyysi Semele. Hermes ilmestyi taivaallisessa kunniassaan ja Semele paloi karrelle. Hermes -jumala otti talteen hänen sikiönsä ja vei sen Zeukselle, joka ompeli sen reiteensä. Kolme kuukautta myöhemmin hän poisti ompeleen, jolloin Dionysos syntyi. Jotkut tulkitsevat tämän niin, että Dionysos kuoli ja syntyi uudestaan.

    Toinen versio myytistä kertoo Zeuksen yhtyneen tyttäreensä Persefoneen, joka synnytti pojan nimeltä Zagreus, toiselta nimeltään Dionysos. Mustasukkaisuudessaan Hera usutti titaani- hirviöt iskemään lapseen. Nämä houkuttelivat lapsen luokseen, tappoivat ja paloittelivat hänet ja söivät ruumiin. Sydän kuitenkin säästyi ja Athene -jumalatar toimitti sen Zeukselle. Zeus nielaisi sydämen ja sen jälkeen siitti Semelen, jolloin Dionysos syntyi uudestaan. Suuttunut Zeus tuhosi sitten titaanit, joiden tuhkasta syntyi ihmiskunta.

    – Dionysus oli viinin ja juominkien jumala, joten siitä syystä hän kykeni muuttamaan veden viiniksi.

    – Kutsuttiin Vapauttajaksi. Nimitys johtui siitä, että Dionysoksen ajateltiin vapauttavan ihmisen huolista ja murheista.

    Mithra

    – Mithra muotoutui kivestä, ei neitsyestä. Mithralaisuudessa ei tunnettu ylösnousemistarinaa ennen kun kristinusko oli jo saanut laajemmin suosiota vastaan. Tälläistä myyttiä ei ole kristinuskoa edeltävältä ajalta.

    En nyt muista kaikkia videon väitteitä, mutta täältä voit niitä tarkastella.

    http://www.tektonics.org/copycat/mithra.html

  • Hese sanoo:

    Lainaus ””First of all, the birth sequence is completely astrological. The star in the east is Sirius, the brightest star in the night sky, which, on December 24th, aligns with the 3 brightest stars in Orion’s Belt. These 3 bright stars are called today what they were called in ancient times: The Three Kings. The Three Kings and the brightest star, Sirius, all point to the place of the sunrise on December 25th. This is why the Three Kings ”follow” the star in the east, in order to locate the sunrise — the birth of the sun.””

    Ei noin.

    Sirius on kyllä suurinpiirtein Orionin vyön tähtien muodostamalla kuvitteellisella linjalla. Mutta se on siinä KOKO AJAN – joka päivä, joka vuosi. Ei vain yhtenä päivänä vuodessa (älytön väite). Sirius on ollut suurin piirtein tuolla linjalla tuhansia vuosia ja tulee olemaankin, kunnes sen hidas ominaisliike siirtää sen pois tuolta kuvitellulta linjalta. Sirius siirtyy taivaalla eteläänpäin n.1,32 kaarisekuntia vuodessa, eli alle 2 astetta 5400 vuodessa.

    Orionin vyön ja Siriuksen kautta piirretty viiva ei osoita Auringon nousukohtaan 25. joulukuuta, vaan noin 55 astetta siitä eteläänpäin. Näin siis ainakin käyttämässäni planetaario-ohjelmassa Cartes du Ciel. Kokeilin samaa eri aikoina (2000eaa – 2000) ja leveysasteilla (Giza – Tel Aviv), enkä onnistunut saamaan niitä linjaan. Voisi tietysti kokeilla jollain muulla planetaario-ohjelmalla, mutten viitsi.

  • KP sanoo:

    😮 kohta kuulostaa, mikäli hese:n väittämät pitävät paikkansa, niin että kaikki mitä videossa on on väärin 😛 hyvää työtä hese:ltä kuitenkin

  • Hese sanoo:

    En osaa sanoa osista 2 ja 3 oikein mitään, mutta 1. osan perusteella veikkaisin myös p*skaksi. Tosin WTC-osa vaikutti aika vakuuttavalta.

    Mutta tuossa 1. osassa on vielä väite että tuo numero 12 tulee esiin Raamatussa jatkuvasti, ja se olisi ikään kuin vertaus 12 zodiacille. Tämäkin on täyttä puppua, ensinnäkin heprealaisessa kalenterissa oli usein 13 kuukautta. Heimoja ei ollut 12 vaan 13. Tuomareita ei ollut 12, vaan 15. Patriarkkoja ei ollut kuin Abraham, Iisak ja Jaakob, jotkut tosin laskevat vielä Mooseksen tähän mukaan, mutta 12 siitä ei saa millään.
    Sitten sanotaan että profeettoja oli 12 mikä on myös vale. On olemassa kirja, jonka nimi on 12 pienemmän profeetan kirja, mutta yhteensä heitä oli muistaakseni 16. Kuningkaitakaan ei ollut 12, vaan 19.
    Ja tuossa puhutaan myös jostain 12 prinssistä, mutta minulla ei ainakaan ole harmainta aavistusta keitä nämä prinssit edes ovat. Varmaankin vetäneet aivan päästään.
    Joosefin veljiäkään ei ollut 12, mutta Joosef mukaan luettuna tuosta saadaan vihdoinkin se 12 oikein.

    Sitten tuossa puhuttiin että jotkut Israelilaiset olisivat palvoneet härkää, koska silloin zodiacin mukaan oli ollut härän aika, joka on myös väärin. Jos Zodiacin mukaan mennään, niin tuolloin olisi palvonnan kohteena ollut kaksoset.
    Ja tuo härkä tuli mukaan kuvioihin jonkun profeetan näystä muistaakseni. Eikä härkää edes kukaan palvonut.

  • TheMagician sanoo:

    Jos 9/11 nappaa niin pysykää kaukana Hannu:n mainitsemasta Loose Change dokumentista, se on täyttä puppua ja jopa salaliittoteoreetikot ovat kumonneet kaiken siinä väitetyn ja sillä on 9/11 dokumenttien joukossa todella huono manie, tästä syystä siitä on jouduttu tehdä useita versioita.

    Jos 9/11 oikeasti siis nappaa niin: http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

    Ja TerrorStorm dokumenttia tuosta vasemmalla olevasta listasta suosittelen.

  • Ofelas sanoo:

    heh* ei voi kun nauraa. Kaikki tietäväiset veistää. Luulisi että täällä on vähemmän skeptikkoja ja enemmän fiilistelyä. tippu jalat maahan niin että oikein harmittaa.
    Härkää palvottiin kaikissa kulttuureissa. Härän kaulasta valutettu veri oli ylemmän kastin herkku. Suoraan ruukusta ja läpimänäkin. Jokaiselle härän osalle oli oma riittinsä kuinka se tuli valmistaa ja säilöä. Myös kuka mitäkin sai.

    Uskottiin tulevan veren juonnista yliluonnollisia kykyjä. Vähänpä tiedätte.

    Loose change II en viitsi edes mennä. Jos ette totuuksia esim Bush Bin Laden vakuutus raha tornin numero 6 ja pentagonin valehyökkäyksiin usko. Kaikki faktaa. **ttu mitä urpoja.

  • äyski sanoo:

    JOO ! Oli kyllä melko tajunnan räjäyttäjä. eka osio oli kiinostava, myös toinen mutta 3 oli jo tajuntaa laajentava,repivä ja räjäyttävä. todellakin suosittelen ajatuksella katsomista kaikille, varsinkin ton videopätkän 3 osa, part III

  • Jussiaani sanoo:

    Ottamatta mitenkään kantaa raamatun todenperäisyyteen, tuli jälleen tämä pieni pätkä mieleen Johanneksen ilmestyksestä. Liekö sitten tässäkin näkemys pankkiirien johtamasta maailmasta..

    http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ilm.13.html
    15. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
    16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
    17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
    18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

    Pienenä lisänä mainittakoon että alkuperäisessä kielessä luku 6 ja kirjain W on sama.

  • niinpä sanoo:

    Ofelasille kiitos siitä että pistää urpot ruotuun…
    Alkoi jo ärsyttää…

  • tämmönen sanoo:

    olisit vaan Hese pistänyt suoraan linkin missä noi jutut on niin ei olisi tarvinnut kirjoittaa noin paljoa sinun 🙂

  • Johnsson sanoo:

    Eiköhän Zeitgeistin uskonnollisen osion tarkoitus ole se että on yritetty tolkuttaa maailman hyvä ja paha eri uskonnoissa että ihmiset tajuaa että on hyvä ja paha. Sama shitti eri paketissa ja ehkäpä vähän eri muodossa. Tai jotain.

  • :D sanoo:

    oho!! aika sairasta touhuu..

  • Xul sanoo:

    En ole perehtynyt kovin onko tuo uskonnollisen osan esittämät asiat faktoja, mutta olettaisin tekijöiden tehneen kunnolliset taustatutkimukset ennen kuin dokumentteja rupeavat tekemään, eihän touhussa muuten mitään tolkkua ole.

  • KuutarValotar sanoo:

    Mielestäni nämä maailmanlopun skenaariot ja Usan salaliitot/Eliitti/yms, 2011-2013 vuodet ja maailman mullistuset/tsunamit/vedenpaisumus/jne. on ihan tosiaan aika ahdistaviakin ja pelottavia ajatuksia tuovia, vaikka lopuksi koittaa sen positiivisemman vaihtoehdon ajatella, mutta mistä sitä tietää mikä on totta ja mikä oikein……… kamalimmissa ”ennusteissa” maapallon väestö tuhoutuu suurilta osin vähintään 2/3 osaa ja lopuistakin jäljelle jääneistä 60% kuolee nälkään jne…, osassa selityksiä tulee muita avaruudesta meitä auttamaan ja osassa sieltä ”katsellaan” ja autetaan ehkä/todennäköisesti eija osassa ennustetaan 3 maailmansotaa ja jotkut sanoo, ettei silloin tapahdu mitään sen kummempaa, toisissa ennusteissa taas maapallo tekee kvanttihypyn seuraavalla värähtely tasolle; näistä on kanssa montaa versiota siitä jääkö nykyinen ihmiskunta henkiin vai ei ja sitten tähän vielä tuo planeetta X/Nibiru, onko sitä olemassa vai ei…..Kuinka paljon merenpinta voi nousta, että emme jää veden alle? Parhaissa ennusteissa sanotaan vedenpinnan nousevan tyylillä 3m ja jossain on ollut yli 70metrista ja villeimmissä ”kanavoinneissa” olen nähnyt jopa puhuttavan 200 metrin merenpinnan noususta.

    Ei tiedä mihin sitä uskoisi, mutta pakko koittaa vaan ajatella vaikka miten positiivisesti ja valoisasti, eihän sitä muuten kukaan jaksa…………..

    Kaikille aurinkoista ja kaunista kevättä, sekä valoista mieltä , synkistäkin kuvista huolimatta

  • lintuseon sanoo:

    Pojat!(ja tytöt)…meitä on kusetettu:Dja rankasti

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto