ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

What the BLEEB do we know

Kiinnostava dokumentti, joka kertoo tieteellisistä tutkimuksista, jotka tukevat teoriaa, että me kaikki olemme yhtä ja kaikki on mahdollista. Suurin osa perustuu kvanttifysiikan tutkimuksiin.

Tätä dokumenttia voin suositella kaikille englantia osaaville ihmisille. Kesto n. 2h 30min.

Osa 1

http://video.google.com/videoplay?docid=-7549858969748447007

Osa 2

http://video.google.com/videoplay?docid=5388653494548735106

Ihmisen aivo ottaa vastaan 40 000 000 bittiä, mutta suodattaa siitä suurimman osan pois ja näemme vain joitain tuhansia bittejä. Näkemämme maailma on siis vain aivoissamme kehittynyt simulaatio oikeasta maailmasta, joka on monimuotoisuudessaan paljon suurempi.

VAROITUS: Tämän katsoessanne maailmankuvanne saattaa muuttua.

Jos haluat katsoa dokumentin suurempana (koko näyttö), niin voit katsoa tästä:
Osa 1, Osa 2

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: What the BLEEB do we know

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • KP sanoo:

    Katsonu tällä hetkellä vajaa 20min, enkä ole ottanut mitään selkoo muutamista asioista. Ymmärrän englantia toki, mutta näiden proffien selitykset on aika monimutkaisia. ja 1 kysymys, miksi kaikilla näillä tiedemiehillä on kalju, vähintään päälaki ? :S

  • Wespa sanoo:

    Mitä pidemmälle katsoo, sitä enenmmän siitä saa selkoa.

  • werttinen sanoo:

    varmasti kiinnostava mutta 2 ja puol tuntia en kyllä jaksa katsoa pelkkää puhetta harmi sinänsä 😀

  • Wespa sanoo:

    Ei ole pelkkää puhetta, vaan samalla näytetään mm. animaatioita ym. hauskaa, joka elävöittää dokumenttia mukavasti. Tämä dokumentti on myös voittanut monia alan palkintoja.
    Toki jos englanti ei ole 8:n tasolla tai parempi, niin voi ohi mennä monia asioita, jolloinka ei välttämättä kannata katsoa.

  • Hannu sanoo:

    Katsoin alun 20min. Mielenkiintoista. Täytyy illalla keskittyä katsomaan.

    Dokumentissa on näitä ”kevennyksiä” ja musiikkia. Siksipä dokkari pitää katsoa rauhassa ilman häiriötekijöitä.

  • KP sanoo:

    olihan se ihan kiinostava se missä jos niitä ”palloja” yksinkertaisesti selitettynä, ampuu niiden rakojen läpi, jne, ja ne käyttäytyvät oudosti. jos niitä seuraa läheltä, niin ne käyttäytyy erilailla. Mutta en usko et esim jos ei katso jonnekkin, niin että sielä takana mitää erilaista tapahtuis silti. tosin jos näkis kaikki bitit mitä on, eikä vain tuhansia, tiiä sitten minkälaista kaikki ois. Ja edelleen ihmettelen herrojen harvahiuksisuutta, aina professoreilla on melkein kalju 😛

  • Hese sanoo:

    Nyt en ehtinyt vilkaisemaankaan, mutta voisitko wespa tiivistää tuon dokkarin ajatukset, tai miten se muuttaisi maailmankuvaani? Ääretön määrä universumeitako?

  • Hese sanoo:

    Tuota dokumenttia ei ole käsittääkseni missään palkittu, päin vastoin, Tiedepiirissä ollaan kritisoitu videota äärimmäisen paljon, esimerkiksi fyysikko Albert Davidia, – joka näkyy tuossa part1 aloitusruudussa – haastateltiin neljä tuntia, joiden aikana hän teki selväksi ettei tietoisuudella ja kvanttifysiikalla ole keskenään mitään tekemistä keskenään. Videon tekijät valitsivat kuitenkin muutaman lauseen, jotka antavat aivan päin vastaisen vaikutelman Davidin mielipiteestä.

    Tuo nainen ketä videossa haastatellaan jatkuvasti, väittää olevansa 35000 vuotta vanhan Atlantislaisen sotilaan (tms.) avatar. Tuon videon tekijät ovat tämän new age hullun oppilaita.

    MUTTA, tuo kvanttifysiikka on hyvin mysteeristä eikä kaikkea olla vielä ratkaistu. Suosittelen tutustumaan jo edesmenneen suomalaisen professorin, K.V Laurikaisen kirjaan ”Atomien viesti”, Nobelin palkinnon voittaneella Wolfgang Paulilla oli samanlaisia ajatuksia kvanttifysiikasta, mutta tieteessä vallitsee eräänlaiset diktatuurit jotka päättävät mitä tuetaan ja mitä ei.
    Paulin ajatukset eivät sopineet materialistiseen maailmankuvaan.

  • Kuhlfürst sanoo:

    Kiitos varoituksesta jätin katsomatta 😀

  • Jerssu sanoo:

    Eipä toimi toka osa.

  • Wespa sanoo:

    Jeps. Ei toimi, koska se on poistettu video googlesta.

    Lopun dokumentista näkee kuitenkin kun jaksaa vähän kahlata video googlessa.
    http://video.google.com/videosearch?num=10&so=0&q=What+the+BLEEP+do+we+Know

  • Syrma sanoo:

    Toinen osa ei toimi.
    Enkä myöskään onnistunut mitenkään löytämään sitä tuosta linkistä jonka lähetit vastauksessasi ensimmäiseen kommentiin, Wespa.

  • Wespa sanoo:

    Valitettavasti tuo tämän kahteen osaan jaetun version toinen osa on poistettu. Ainut tapa katsoa loput on etsiä se versio, joka sisältää useamman osan (8-12 muistaakseni) ja sieltä katsoa niitä loppupään osia.

    http://video.google.com/videosearch?num=10&so=0&q=What+the+BLEEP+do+we+Know

  • LEGASO sanoo:

    oisko mitenkään mahdollista saaha tohon tekstitys ?

  • Wolland sanoo:

    sanoisin että helpoimmalla pääsee lataamalla tämän jonkun toisen tietokoneelta. Mutta jokainen saa sen itse päättää, päätellä ja etsiä, koska on pieni haisu ettei täällä haluta alkaa pistämään suoria linkkejä latauksiin. Mutta eipä sen pitäisi silti hankalaa olla. Löytyi myös mielenkintoinen 5gigan dvd-boxi missä on paljon myös muuta. Toivon mukaan tämä ei nyt ollut epä asiallinen viesti. Mutta tämähän on vain minun mielipide, jota ei tarvitse heijastaa itse moderaattoreiden mielipiteisiin.

    Toivoisin lisää tähän aihepiiriin olevia juttuja. Niitä ei hirveästi ole täällä, ei ehkä ymöskään niin paljon muuallakaan, mutta varsmastikkin on vielä paljon enemmän. Ja jospa nyt vielä pistettäisiin tähän salaliittoteorioista, eli jos ne menevät paranormaaliuden ulkopuolelle, niin onhan silti salalliitto teorioita jotka ovat paranormaaleja salalliittoteorioita, joten siinä olisi myös yksi koluamaton aihealue, johon varmasti löytyisi mielenkiintoisia juttuja, ehkä jotku suhteellisen naurettavia. Mutta varmasti ihan myös hyviäkin luulisi ainakin löytävän. Meni nyt kyllä yli aiheen nyt kokonaan.

    Vielä se ettei tuo ensimmmäinenkään osa toimi.

  • melodia sanoo:

    Miksei kummatkaan osat toimi mulla ? ;O

  • hobi sanoo:

    @KP:

    Eipä se järki ja tukka ole samas päässä koskaan kauaa majaillut, jompi kumpi lähtee. Kato vaikka lipposta

  • hobi sanoo:

    Ja asia tietty unohtui, eli hyvä dokkari. Valottaa maailman asioita paljon niille, jotka ei mistään mitään vielä tiedä, riippumatta siitä kuka dokumentin on tehnyt ja vaikka siinä on joitakin asioita oiottu. Faktaa on silti paljon ja tietoa.

    Noille jotka sanoo että liian monimutkaista tai ettei ota asioista selkoa, niin tuossa ne ovat aika suppeasti ilmaistu ja pidennetyssä 3 DVDn versiossa on paljon enemmän asiaa mukana ja asiat tarkemmin selitetty

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto