FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Courtney Brown: USA:n armeija kouluttaa ihmisiä kaukokatseluun

Kaukokatselu todellisuutta? Tohtori, matemaatikko Courtney Brown

Kuvassa tohtori, matemaatikko Courtney Brown

Matemaatikko sekä filosofian tohtori Courtney Brown kertoo miten Yhdysvaltojen armeijassa koulutetaan ihmisiä kaukokatseluun. Kaukokatselun tarkoituksena on saada salaista tietoa valituista kohteista. Valituista sotilaista koulutetaan siis ammattimaisia kaukokatseluvakoojia, jotka vastaanottavat tietoa paikasta sekä ajasta, he voivat matkata menneisyyteen, nykyhetkeen tai tulevaisuuteen.

Videolla Brown keskittyy suurimmaksi osaksi kuitenkin tieteellisiin selityksiin miksi kaukokatselu on mahdollista.

Katso Courtney Brownin luentovideo aiheesta.

Ruumiista irtautuminen ja kaukokatselu ovat hyvin lähellä toisiaan. Joidekin mielestä nämä ovat jopa sama ilmiö, hieman eri näkökulmasta katseltuna. Molemmissa henkilö vastaanottaa informaatiota tai dataa halutusta paikasta.

Courtney Brown on julkaissut myös vertaisarvioidun tieteellisen artikkelin kaukokatselusta.

Amerikkalainen David Morehouse taas kertoo kirjassaan Selvänäköinen Soturi, miten hän ryhtyi 80-luvun puolivälin jälkeen hallituksen salaisen tiedusteluyksikön kaukokatsojaksi. Hänet värvättiin Stargate-ohjelmaan, huippusalaiseen ryhmään, jossa koulutettiin selvänäköisiä vakoojia. Stargate-ohjelman takana toimi Keskustiedustelupalvelu (CIA) ja Puolustustiedustelupalvelu (DIA).

Haluatko itse oppia miten kaukokatselu toimii? Nyt sinustakin voi tulla kaukokatselija. Voit opiskella tekniikan Courtney Brownin 24-osaisen videosarjan avulla.

Lisätietoa kaukokatselusta: www.farsight.org
Lisätietoa Courtney Brownista ja mm. hänen kirjoittamistaan kirjoista: www.courtneybrown.com
Tsekkaa myös SSE:n sivut: www.scientificexploration.org

Katso myös aikasemmin lisäämämme video jossa käsitellään sielua/tietoisuutta sekä sen liitosta kvanttifysiikkaan.

Lähteet: courtneybrown.com, mysteerienaika.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

58 kommenttia aiheeseen: Courtney Brown: USA:n armeija kouluttaa ihmisiä kaukokatseluun

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Kaukokatselu on tosiaan Yhdysvaltain armeijan käytössä. Toinen tunnettu kaukokatselija Ed Dames tunnusti, että hänen oma hallituksensa murhasi John F. Kennedyn eikä hän voinut aluksi uskoa sitä. Syytä hän ei tosin paljasta.

  Kvanttifysiikka on kyllä hyvin kiehtovaa. Sitä on jo pitkään tutkittu Venäjällä ja myös Yhdysvalloissa ja se selittää paljon niitä ilmiöitä mitä ei ole aiemmin pystytty ymmärtämään.

 • vekkuli sanoo:

  noniinh,
  en pidä ollenkaan epätodennäköisenä etteikö tämän kaltainen asia ole täyttä totta. ja oikeastaan jo tämäkin kumoaa skeptikkojen väitteet paranormaaleista asioista ja voimme vedota välittömästi monien muidenkin siekkojen olevan totta.
  kyse on vain siitä häilyvästä normaalista” elämästä ja ennen ymmärtämättömästä elämästä. joten te olette kaikki siinä rajaviivoilla ettekä vieläkään suostu käsittämään ettei kaikki ole sitä miltä ne näyttävät tai on tehty näyttämään!..
  toisaalta olemme joka tapauksessa valaistuneita tai valaistumattomia lampaita suljetussa aitauksessa. sillä ettehän te tarpeeksi pitkälle päästyänne voi käytä hyppimään X:n silmille ynm…

 • jatu sanoo:

  Olisi kiva saada ihan kunnon näyttöä, melko helppoa todistaa homman toimivuus.
  Numerosarja naapuri huoneessa, käyppä katsomassa…..

 • uliuliuliuli sanoo:

  Jatu,

  Niin tämähän olisi helppo todistaa että toimiiko….
  Ennustan että yhtäkään asiaa todistavaa koetta ei tehdä/julkaista koska illuminati 😉

 • Karhu IV sanoo:

  Erityisesti kiinnosti tuo väite että kaikki tila ja aika on olemassa koko ajan, eikä vain kun se nähdään. Tilan kohdallahan tämä on oletus meille monelle. Einsteinhän sitoi ajan tilaan, joten sikäli olisi jossain määrin loogista jos einsteiniin uskoo.

  Toinen erityisen kiinnostava väite oli että vaikka kaikki aika on olemassa koko ajan, ihmisaivot ovat kehittyneet niin että ne havaitsevat vain tätä hetkeä. Sillä aivojen ei ole ollut tarpeellista nähdä eilistä leijonaa viidakossa, eikä huomista leijonaa, vaan se mikä siellä nyt on, ilmiselvistä syistä. Sinänsä loogisen, mutta hurjan kuuloinen väite.

  Olisipa tosiaan mukava nähdä että joku todistaisi tuon asian ja toisi toisesta huoneesta jonkun numerosarjan tms kuten Jatu sanoi.. Sehän pitäisi onnistua, jos noin joku osaisi tehdä.

 • Karhu IV sanoo:

  Varmistetaan nyt siis väärinkäsitysten varalta:

  Kuulostaa taas hienolta, mutta uskon vain, jos se todistetaan tai jos se minulle itselle opetetaan..

 • Karhu IV sanoo:
 • R. A. Tionaali sanoo:

  Plääh.

  Tulevaisuutta ei ole ennalta määritelty, tämä on helppo todistaa ajatuskokeella:

  Istut sohvalla ja kysyt kaukonäkijältä/jumalalta/täydellisen mallin maailmankaikkeuden omaavalta tietokoneelta: Istunko tässä sohvalla minuutin päästä?

  Riippumatta vastauksesta voit toimia toisin, kuin vastaus on.

  Tässä ei edes tarvita ihmistä, vaan voit ohjelmoida koneen, joka tekee täysin ennustuksen vastaisesti.

 • Nexeon sanoo:

  Tämähän on jo todistettu kauan kauan sitten. Aasiassa (en nyt muista missä maassa) jo 1900 luvun ja 1935 luvun välillä tehtiin hirveästi kokeita, jotka liittyivät juuri näihin asioihin. Siihen aikaan kun oltiin hirveän kiinnostuneita tapauksista, joissa ihmiset väittivät kokeneensa ruumiista irtaantumisen, lukeneen ja nähneen asioita, jotka myöhemmin kävivät toteen jne.

  Yksi tapaus, joka nyt äkkiseltään tulee mieleen oli, kun koehenkilöt olivat kaikki samassa huoneessa. Huoneessa oli suljettu ovi, jonka toisella puolella oli toinen huone. Tämä huone oli täysin pimeä, ei pienintäkään valonsädettä. Huoneeseen oli asennettu todella herkkiä sensoreita ja kameroita, jotka mittasivat mm. fotoneita. Kyseissä huoneessa oli jonkin sortin taulu, johon oli kirjoitettu numeroita ja tekstiä, ja koehenkilöiden oli tarkoitus ns. transsitilansa lopuksi kertoa mitä taulussa oli. Kokeen aikana laitteet mittasivat valtavan määrä fotoneita huoneessa. Kokeen lopuksi jokainen koehenkilö osasi kertoa tarkkaan mitä taulussa oli.

  Testi toistettiin lukuisia kertoja. Samankaltaisia testejä tehtiin samoihin aikoihin muuallakin maailmassa. Esim. USA:ssa eräs psykologi teki oman testinsä erään potilaansa kanssa.

  Jos tämä asia tulee jollekin teistä vielä täysin uutena, voi tämä aluksi kuulostaa täysin mahdottomalta. Mutta kyseessä on kuitenkin jo HYVIN vanha asia josta on tiedetty jo kauan. Jos 1900-luvun alussa jo testailtiin kyseisiä asioita, voin vain kuvitella mille asteelle asiat on viety tänä päivänä ja mihin niitä käytetään. Ihmisestä kun on kyse, on helppo tajuta, että tätä ei välttämättä käytetä aina ”ihmiskunnan hyväksi”. Se on harmi, että asiasta ei enempää koskaan kerrota, vaikka tiedetään todistetusti asian olevan totta. Miksi?

  Sitä voi jokainen pohtia…

 • Wespa sanoo:

  R. A. Tionaali totta, on olemassa vain potentiaalisia vaihtoehtoja. Samanlaisella kokeella voit toisintaa oman tulevaisuutesi ennustamisen. Voit ennustaa, että lähdet sohvalta minuutin päästä ja voit toteuttaa kyseisen todellisuuden. Tässä tilanteessa on siis kyse valinnasta, jokainen voi vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa. Tulevaisuuden voi mahdollisesti nähdä, mutta eri asia sitten toteutuuko se odotetulla tavalla, tai toimiiko itse mitatulla/ennustetulla tavalla.

  Vaikuttaisi siis siltä, ettei ole kohtaloa, vaan vapaa tahto on voimakkaampi.

 • Ogeli sanoo:

  Elämä on kohtaloa yhdistettynä vapaaseen tahtoon, jokainen hetki on mahdollisuus. Wespa sanoikin asian hyvin.

 • Jaa``a sanoo:

  Ogeli, Kennedy oli suuri turvallisuusuhka. Käytti hallisemattomasti steroideja ja amfetamiinia ja myös muita lääkkeitä. Kuuban kriisin aikaan vei maailman lähes ydinsodan partaalle, tosin hurtsev oli hyvänä apuna siinä. Kennedyn klaanin valta kävi liian isoksi ja siksi CIA ja taustavoimat likvidoivat Kennedyn. Muuten heistä olisi ollut vaikea päästä eroon ”laillisella ”tavalla siihen maailman aikaan. Tuo virallinen selitys salamurhasta Lee Harvey Oswaldin yksin tekemänä on lähes naurettava selitys. Nerokas ja pitkälle viety aivopesu oli keino saada tuo onneton torrakonsa kanssa kirjastotalon ullakolle. Myös Oswaldin vaientaminen oli samaa operaatiota CIA:n taholta.

 • Ogeli sanoo:

  Monia teorioita on esitetty siitä, että miksi Kennedy poistettiin. Ehkä hän sai tietää liikaa ja varjohallitus otti hänet pois kuvioista. CIA on varmasti myös WTC:n ja monien muiden terroritekojen takana.

 • Nexeon sanoo:

  Jep, eli on ennalta määrättyjä asioita elämässä (voidaan puhua kohtalosta), jotka tulevat toteen ja tulevat elämässä vastaan, mutta se on omasta itsestä kiinni kuinka antaa niiden vaikuttaa omaan elämään (vapaa tahto). Eli ts. elämässä sattuu asioita monista syistä, joista yksi vaikkapa tarkoituksena kasvattaa sinua henkisesti. Tapahtuma tulee vastaan, mutta omista päätöksistäsi ja ajatuksista riippuen, voit päätyä ratkaisuun, jossa et ”oppinutkaan” mitään kyseisestä tapahtumasta. Henkinen kasvusi siltä osin jäisi nollaan.

  Se mitä itse olen oppinut on, että valitsit kyseisen elämän, kyseisen perheen, kyseiset ihmiset ympärillesi syystä. Jos et näe tätä syytä, ei haittaa, sillä opit ja hyödyt luultavasti huomaamattasi. Aivomme vain ei ole tehty huomaamaan tällaisia asioita, joten se on aivan normaalia jos ei huomaa ja näin ollen tuntuu vaikealta uskoa niihin.

  Jokainen on tekee omat valintansa elämässä…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Älkääs nyt taas vaahdotko, että tämä olisi missään todistettu. Joku on varmasti niin väittänyt ja näköjään heitä, jotka uskovat mitä haluavat riittää. Helppoahan tämä olisi todistaa jos toimisi kuten edellä jo onkin todettu.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Siitä vaan Ogelit sun muut opiskelemaan tuo kurssi ja todistetta pöytään. Eihän tuo kuulemma ole edes vaikeaa. Haaste heitetty, eiköhän ensi viikolla ilmesty todisteita? 😉

 • Karutodellisuus sanoo:

  öpönpöppö nyt ei ymmärrä uskoa oikein mitään tuskin edes illuminaattien tai varjo hallituksien olemassa oloa saatika oikeastaan mirään muutakaan” normaalista” poikkeavaa mistä on saatavilla prosenttuaaliseksi todisteeksi kelpaavaa materiaalia. joten höpö on tässä suhteessa kommenttien laukojana pohja noteeraus ja jonka asettamaa motiivia kertakaikkiaan ei voi hyväksyävain

 • Karhu IV sanoo:

  ^ FD

 • Silence sanoo:

  Tulevaisuus on mahdollisuus.

 • Jaahas sanoo:

  Joe McMoneagle oli yksi heistä, jotka värvättiin Stargate-ohjelmaan, huippusalaiseen ryhmään, jossa koulutettiin selvänäköisiä vakoojia.

  http://www.youtube.com/watch?v=Nf5BmV3HOFI&feature=player_embedded

 • Radical sanoo:

  Parhaillaan olen lukemassa kirjaa: Paul Smith: ”Reading The Enemy’s Mind: Inside Star Gate: America’s Psychic Espionage Program”. Edellinen kirja, jonka luin oli Lyn Buchanan: ”Seventh Sense: The Secrets Of Remote Viewing As Told By A Psychic Spy For the U.S. Military”. Suosittelen molempia, jos kiinnostusta on aiheeseen.

  Uskoisin, että CIA ja NSA sekä muut ns. Black Ops-operaatioita suorittavat organisaatiot ovat erittäin edistyneitä tällä alueella. On esitetty arvioita eri ns. whistleblowereiden toimesta, että kyseisten organisaatioiden harjoittama teknologia on viisikymmenta-sata, mahdollisesti jopa 10.000 vuotta vuotta edellä ns. mainstream tiedettä edellä tai mitä on julkisesti julkaistu.

  Ingo Swann oli keskeinen henkilö Remote Viewing-tekniikoiden kehittämisessa ja hän koulutti kaikki alkuaikjojen USAn armeijan kaukokatselijat. Lisäksi Monroe Instituutti koulutti ja kehitti armeijan kaukokatselijoiden psyykkisiä kykyjä.

  Remote Viewing on edelleen arvoitus tiedemiehillle ja asiantuntijoille. Ehkä kaikkien yleisin ja hyväksytyin selitys on se, että kaukokatselija ei psyykkisesti matkusta tai liiku minnekään vaan kaukokatselijan psyyke on yhteydessä omaan yliminään, jolla on kaikki tieto ja vastaukset, koska yliminälle ei ole olemassa aikaa vaan kaikki mennyt ja tuleva on yhtä nykyhetkeä.

  Kehosta irtautuminen on taasen erilainen kokemus, jossa henkilön energiakeho irtaantuu fyysisestä kehosta ja tässä energiakehossa henkilö liikkuu eri astraalitasoilla. Jokainen kokee kehosta irtautmisen, tavallisimmin unen aikana, se on täysin luonnollinen tapahtuma ja harjoittelulla siihen voi kyetä täysin tietoisena.

  Kaukokatseluun pystyy jokainen. Se vaatii vain pitkällistä harjoittelua ja sitoutumista sekä tiettyjen tekniikoiden omaksumista. USAn armeijan kaukokatselijat eivät olleet psyykkisiltä lahjoiltaan sen kummoisimpia kuin kukaan muukaan sotilas. Kovalla harjoittelulla osasta tuli varsin päteviä kaukokatselijoita, joita sitten värvättiin salaisiin operaatioihin.

 • mkonjibhu sanoo:

  Nexeon, et viittis heittää linkkiä/lähdettä noihin aasiassa tehtyihin testeihin, ois kiva lukea lisää, tai kuka toi psykologi oli nimeltään? Nyt tulee ihan mutuna mut eikös natsisaksallaki ollu jotain tämän suuntaisia tutkimuksia? Voinen olla kyllä hyvinkin väärässä.

 • Ogeli sanoo:

  Valitettavasti kaukokatselusta on myös kehitetty negatiivisempiakin versioita. Yhdysvaltain hallitukset ja Neuvostoliiton psyykikot pystyivät tahdonvoimalla tai jollakin voimalla vaikuttamaan esim. unen aikana poliitikoihin ja muihin tärkeisiin kohteisiin. Eli ohjelmoimaan heitä ja jopa asettamaan ajatuksia heidän päähänsä. Vähän MK ULTRAn tyyliin. Toki jos ihmisen psyyke on tarpeeksi vahva niin hänen suojamuuriaan ei läpäise negatiiviset voimat. Tarkoitan tällä nyt sitä, että kannattaa tiedostaa negatiivisten voimien olemassaolo, mutta älkää antako kuitenkaan niille yhtään enempää energiaanne. Jos tuijotatte liian pitkään pimeään… No, tiedätte varmasti sanonnan.

  Itse yritän keskittää suurimman osan fokuksesta ja energiastani valoon ja rakkauden positiiviseen voimaan. Tyyni mieli ei horju kovimpienkaan myskyjen aikana.

 • Jackie sanoo:

  Einstein oli mies joka antoi ihmisille ymmärrystä kosmosta ohjaaviin voimiin. Kautta aikojen on ollut spekulaatiota teorian tasolla kunnes on tullut joku joka on selittänyt ja antanut ymmärryksen. Kvanttifysiikka on se mistä lähetään seuraavalle tasolle. Kvanttifysiikka on silta seuraavalle tasolle missä tutkitaan nyt ymmärtämättömiä kosmosta ohjaavia voimia.

  Kaikki ympärillämme kehoa myöten on samaa kvanttimerta. On vain nyt hetki mikä juontaa juurensa menneisiin valintoihin. Mutta on myös olemassa teoria siitä että kaikki mahdollisuudet ovat olemassa mutta lopulta teemme päätöksen ennalta määrätyn polun mukaan kuten kasvi kasvaa ennalta määrättyjen asioiden mukaan.

 • Jackie sanoo:

  Yks hyvä harjotus on se että katsoo vasemmalle ja sen jälkee oikeelle osottaa eteenpäin ja toteaa että tuo on se suunta missä tulen kokemaan kuoleman, toteaa että menneet valinnat on tuonu tähän. Hyväksyy nuo asiat ja tekee seuraavat päätökset viisaampana.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kannattaisi ehkä, Karutodellisuus, hillitä tuota vellikauhanterävää sanansäilääsi… Olen huomannut, että täällä saa bannit esim. jos epäilee Yhden laki -uskontoa hörhöilyksi, joten kun toistuvasti kommenteissaan keskittyy vain solvaamaan jotakuta toista kommentoijaa lainkaan puuttumatta varsinaiseen keskustelunaiheeseen luulisi kaiken loogisuuden nimissä ylläpidon puuttuvan moiseen toimintaan. 😉

 • Entity sanoo:

  Tulee vaan mieleen, että ei tuo matemaatikko ainakaan näköaistin toimintaa kovin syvällisesti näytä ymmärtävän tai sitten vetelee mutkia suoriksi. Silmän aistisoluissa on proteiineja, jotka fotonin kantama ylimääräinen energia saa hajoamaan ja niiden hajoamistuotteet aiheuttavat kemiallisen ärsytyksen näköhermossa, joka muuntaa ärsykkeen sähköiseksi impulssiksi, joka tulkitaan aivoissa näköaistimukseksi. Tai sitten en itse ymmärrä nyt jotain, mikä on tietysti aivan mahdolista. Ehkä se näkemisen kemia on juuri sitä superposition syntymistä?
  Siitä olen samaa mieltä, ettei ole mitään erityistä syytä sille miksi ihmisen näköaisti ei voisi havaita muutakin kuin ”näkyvää valoa”. Monet eläimet näkevät eri osan spektristä kuin me ja pärjäävät aivan mainiosti näkökykynsä kanssa. Teknisillä apuvälineillä näemme sellaisia spektrin osia, joita emme muuten näkisi.

  Parempi esitys kuin muutamalla muulla täällä esitellyllä meediolla. Mutta en ole vielä vakuuttunut.

 • Karhu IV sanoo:

  Ogeli katsonut Inceptionin.. Its just a movie.

  Taas hetken epäilen Ogelia röllkiksi

 • Karutodellisuus sanoo:

  höpönpöppö-
  kuulehan, et ole aikaisemmissa kirjoituksissasi ikuna hyväksynyt yliluonnollista asiaa/ todiste aineistoa tapahtuneista.
  vain sen sijaan että yrittäisit pohtia asioita syvällisemmin keskityt itse juurikin sanomaasi halveeraavaan toimintaan ja yrität edes hieman hillitä lukijoiden mielen juoksua ja tämän koen yhtä lailla laittomaksi toiminnaksi sillä sinä harjoitat tätä tru skeptikon lailla erittäin usein.
  jokaisella on oltava sanan vapaus joten taistelen hyyyden puolesta kun kerta täälä kerta jotkut pahuuden nimissä aina puolustavat ”arki elämän” pelkkyyttä’ ja kieltävät paranormaalit asiat.
  bannia vaan jos kehtaatte saatte kyllä katsoa sisimpäänne ensin. ja sen jälkeen-.-

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Näyttääkö tuo jätkä jonkun mielestä edesmenneelle Appletähdelle – Steve Jobsille? 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Et oo tosissas… 😀

 • Karutodellisuus sanoo:

  kyllä olen

 • uliuliuliuli sanoo:

  Karutodellisuus on mun uus lemppari hörhö <3

  😀 mut ei hätää ,top 3 on vielä ogeli,jackie, nexeon 😀

 • Entity sanoo:

  Ihan silkkaa uususkontoahan tuo ”tieteellinen” kaukokatselu sitten olikin, kun tuota kurssiaineistoa katseli. Jos tuherran paperille kynää nostamatta ”ideogrammin”, josta sitten katsotaan voisiko sen mitenkään tulkita sopivan kaukokatsellun kohteen piirteisiin, on ihan tulkitsijan mielikuvituksesta kiinni miten tarkkoja tietoja saadaan. Jos paperilla töröttää pystyviiva, kyseessä on ilmiselvä Näsinneula ja Tampere oli mielessä, jos sen sijaan paperilla on hiukan aaltoileva vaakaviiva, se on Näsijärvi tai Pyhäjärvi, eli oikein meni silloinkin.

  Karutodellisuus, Höpönpöpöhän on monessa viestissään ilmaissut 1) pitävänsä mahdollisena sitä että jossain on se todellinen paranormaali-ilmiö, joka odottaa löytämistään 2) kokeneensa ilmiöitä, joita romanttisempi persoona pitäisi jo paranormaaleina. Tai siis näin olen ainakin itse ymmärtänyt.

  Usko on hemmetin huono perustelu millekään, jos ilmiön havaitseminen vaatii vahvaa uskoa ja seurakunnan tukea, se tuskin on alunperinkään kovin todellinen. Jos joku ilmiö on todellinen se voidaan havaita, jos se voidaan havaita se voidaan mitata tai tallentaa ja sitä voidaan tutkia. Kvanttifysiikka on tullut pelastavaksi enkeliksi ufouskovaisille, koska se on sopivan mystisen kuuloinen sana ja kvanttimaailman ilmiöt tuntuvat näennäisesti haastavan arkijärjen. Aukkojen Jumala on taas löytänyt piilopaikan, jossa tehdä taikojaan.

  Kvanttifysiikan ilmiöt ovat kuitenkin todellisia ilmiöitä, joiden käytöstä matemaattiset mallit ennustavat ja joita voidaan tutkia laboratorioissa. Jokin uusi löytö tai tutkimuksen läpimurto saattaa kuitenkin avata kvanttimaailman ovet hyvin nopeasti. Etukäteen on vaikea, varsinkin maallikon, arvailla mikä on ymmärryksen kannalta oleellisin tieto. Lopputulos on se, että jossain vaiheessa tutkimusta kvanttifysiikkaa aletaan ymmärtää ja aukkojen Jumala joutuu etsimään taas uuden asunnon, josta aiheuttaa maagisia tapahtumia.

  Tämä tieteellinen kaukokatselu osoittaa muuten oikein hienosti sen mikä logiikassa on vikana. Ajatusrakennelma voi olla looginen ja sisäisesti ristiriidaton, mutta ihan päin honkia jos lähtöoletukset ovat vääriä. Suurin ongelma on se, että päättely lähtee oletuksesta että kaukokatselu on todellinen ilmiö, jota voidaan tutkia luotettavasti. Jokin määrä todisteita on kuitenkin siitäkin, että suurin osa ihmisistä ei pysty kaukokatselemaan mitään vaikka henkeä uhattaisiin. Siispä ”tieteellisen” kaukokatselun päättelyketjujen logiikkaan päästään vasta kun on tehty uskonhyppy arkikokemuksesta maailmaan, jossa yliaistillinen havaitseminen on todellinen ilmiö. Silloin ei ole kyse enää tieteestä, silloin on kyse uskonnosta.

 • Karhu IV sanoo:

  DVD myyntiin se tuokin johtaa. 75 euron DVD-kurssi niin voit nähdä tulevaisuuteen ja menneisyyten. Ja jotkut ***** uskoo sen, jopa sitten kun ovat katsoneet sen ylihintaisen ***** DVD:n ja mitään ei tapahdu, he uskovat siihen vielä silti. Onko sellaisten ihmisten rahojen huijaaminen nyt sitten edes väärin?

 • Wespa sanoo:

  Kaikki kurssit maksaa… Harvoin DVD:täkään ilmaiseksi jaellaan. Silti artikkeliin olen linkittänyt 24-osaisen kurssin jota voi katsella youtubesta.

 • Entity sanoo:

  Pitäisiköhän pitää ilmainen kurssi vaikkapa meridiaanihieronnasta, ihan vain osoittaakseni että kaikki kurssit eivät maksa.

  Mutta suosittelen katsomaan niitä youtube-kurssin videoita. Ei siinä ihan täysin höpöjuttuja ole kaikki, esimerkiksi se kaukokatselun esivalmisteluna oleva rentoutusharjoitus on oikein hyvä.

 • Patukuk sanoo:

  Yhdessä Valituissa-paloissa oli artikkeli tästä nimellä ”Salaistakin salaisempi agentti” tai jotain sinne päin.

 • Wespa sanoo:

  Entity pidä ihmeessä ilmainen kurssi, siitä vaan. Miten olisi vaikkapa sellainen kurssi, johon tulee vaikka 10 ihmistä kerran viikossa, tunnin sessioon. Voit varata kurssille jostain tilatkin tai pitää vaikka kotonasi.

  PS. Olen joskus saanut myös ilmaisen hiustenleikkuun kaveriltani.

 • Ogeli sanoo:

  Raha on vielä välttämätön paha eli toimeentuloväline tässä nykyisessä mädässä ja loppuunsa tulevassa systeemissä, mutta pian romahtavat vanhat turhat instituutiot ja umpimieliset ideologiat. Ihmisten tajunta ja tietoisuus kasvaa niin, että tajuamme olevamme yhteydessä toisiimme. Silloin lakkaa tarve rahalle, sodille tai millekään kilvoittelulle. Se aika on lähempänä kuin uskoisimmekaan. Silloin meitä ei myöskään enää hallitse ahne ja negativiinen eliitti, joka on egonsa sokaisema. Suurin osa ihmiskuntaa on täysin egonsa vallassa vielä eli elämme yhteisessä vääristyneessä harhassa.

  Uusi maailmanjärjestys tulee olemaan rakkauden ja ymmärryksen aika ja se tulee jatkumaan pitkään. Mikään raha maailmassa ei voi korvata todellista universaalia kaikkia rajoja ylittävää rakkautta. Se rakkaus tulee vallitsemaan kun ihmislapsi ymmärtää yhteytensä kaikkeuteen. Ei ole toista vaan on vain Yksi. Sinä olet elämä ja koko maailmankaikkeus. Elämä on pyhää, kaunista ja jumalalista.

 • Entity sanoo:

  Raha on väline, joskus jopa hyödyllinen väline. Joskus niitä päämääriä, joihin rahan avulla pyritään, saavuttaa myös ilman rahaa.
  Kesällä voisi pitää kurssin ulkosalla, siihen voisi vaikka yhdistää ohjattuja qi gong tai jooga harjoituksia. Luulen että eräs tuttu joogaohjaaja voisi lähteä mukaan. Täytyy laittaa ajatus hautumaan. Ehkä jos innostun aikaisemmin järjestämään jotain, niin ilmoittelen siitä tännekin =).

  Mutta menee kyllä jo todella kauas alkuperäisestä aiheesta.

 • Karhu IV sanoo:

  Siis myönnettekö että kaikki maailmanloppu ym on p****puhetta, kun vertaatte näitä hommia ihan normi bisnekseen? Kyllä minä kertoisin kaikille ihan ilmaiseksi miten selvitä, kun maailmanloppu tulee, jos TIETÄISIN että se tulee ja tietäisin miten selvitä.

  Mutta ei nämä ihmiset hyvin luultavasti TIEDÄ yhtään MITÄÄN. Valitettavasti.

 • Jaahas sanoo:

  Et sä viittis Entity kuvata ja painaa sitten siitä qi gong tai jooga harjoituksista DVD:itä ja lähettää kaikkille halukkaille ilmatteks postitse? Voisit esim. laittaa saitin pystyyn, mistä löytyy sun sähköpostiosoite, jotta voidaan lähettää sulle tilauspyyntö. Mitäs sanot onnistuuko? Vois löytyy halukkaita muutamista kymmenistä jopa satoihin.

 • Entity sanoo:

  Qi gong ja jooga vaativat ihan henkilökohtaista opastusta. Ei niitä oikein pysty mielestäni ominpäin opettelemaan, ellei ymmärrystä perusteista ole hankittu opettajan johdolla. Välillä tuntuu ettei sitä oppia saa oikein välittymään kasvotustenkaan. Ihmisillä on tietyt totutut tavat, joilla he hahmottavat maailman ja kehonsa, mitä iäkkäämpi ihminen, sitä työläämpää uuden hahmotustavan omaksuminen on. Varsinkin jos jotain menetelmää kohtaan on paljon ennakko-odotuksia.

 • Jaahas sanoo:

  Entity: ”Qi gong ja jooga vaativat ihan henkilökohtaista opastusta.”

  Höpsistä. Qi gongia ja joogaa voi opetella kirjoista ja vaikka DVD:ltä ihan itsekseen. Ei siihen mitään henkilökohtaista opastusta tarvita. Esimerkiksi jooga ei ole mitään mystiikkaa, sen enempää kuin punttisalilla käynti. Se että asanat ja hengitys tehdään oikein, se on siinä.

 • Hömpötti sanoo:

  Aika kuuluu vain kolmanteen ja neljänteen ulottuvuuteen, siitä eteenpäin on olemassa vain nyt-hetki vailla ajan illuusiota. Koska kaikki ympärillämme on harhaa ja unta, on hyvä tiedostaa tämäkin asia.

 • Ogeli sanoo:

  Itse asiassa neljäs ulottuvuus on aika.

 • Entity sanoo:

  Saat, Jaahas, opetella qi gongisi ja joogasi miten parhaaksi näet, minusta pätevä opettaja on välttämätön oikean tekniikan omaksumiseksi. Molemmissa perinteissä mennään toiminnallisen anatomian hahmottamisessa pidemmälle, mihin peruskoulun liikuntatunnit valmistavat. Samaan hengenvetoon sanon että myös punttisalilla näkee todella paljon huonoa ja väärää tekniikkaa, jolla hajotetaan paikkoja enemmän kuin vahvistetaan.

 • Jaahas sanoo:

  Entity: ”Saat, Jaahas, opetella qi gongisi ja joogasi miten parhaaksi näet, minusta pätevä opettaja on välttämätön oikean tekniikan omaksumiseksi.”

  En ole tarvinnut esimerkiksi joogaan koskaan henkilökohtaista opastusta, ellei oteta huomioon sitä, mitä kirjoissa on kuvia asanoista.

  Entity: ”Qi gong ja jooga vaativat ihan henkilökohtaista opastusta.”

  Mutta eikös esim. Qi gong ja joogaa voi opastaa DVD:den kautta ja saada näin henkilökohtataista opastusta? Sähän voisit tehdä DVD:t, eikö? Ei se nyt niin yksilöllistä pitäisi olla, että tarvitaan ihan henkilökohtaista opastusta. Ja järkeehän saa käyttää. Kyllä sen nyt jokainen näkee heti esimerkiksi mihin asanoihin pystyy. Ei sitä aloittelevakaan hitsari heti pysty vetään vitosen saumoja.

 • Entity sanoo:

  Ei se ole henkilökohtaista opastusta, että katsot videolta kun joku kertoo mitä pitäisi tehdä. Qi gong ja jooga ovat molemmat menetelmiä, joiden harjoittaminen haastaa kehonkuvan ja muuttaa sitä. Kokeile itse, mieti mielessäsi vaikkapa niskasi asentoa suhteessa rintakehääsi, muodosta mielikuva siitä onko leukasi työntynyt eteenpäin hartialinjasta, onko toinen olkapääsi ehkä korkeammalla kuin toinen, käy katsomassa peilistä ja hämmästy. Veikkaan että useimmat kuvittelevat olevansa suorassa ja symmetrisessä asennossa, vaikka todellisuus olisi mitä.
  Tässä tosin huomaan, että toistan omien opettajieni ajatuksia, mutta minkäs teet. Niin kauan kun en ole itse mestari, on uskottava viisaampiaan.

  Mutta tottakai jos ainut mahdollisuus oppia jotain on opetella kirjoista ja videoista, niin mikäs siinä. Kuten sanoit, ei kyseessä ole mikään rakettitiede. Yksinkertaisia perusasioita voi opetella ihan omin päinkin, esimerkiksi viisi tiibetiläistä rituaalia on harjoituskokonaisuus, jonka voi opetella kirjoistakin. Kuudetta rituaalia ei kai kirjoissa yleensä edes esitellä ja se on niistä ainut, joka vaatisi tarkemman opetuksen (ja jota en itsekään osaa).

  Esimerkiksi taiji on siitä hauska laji, että aloittelijat ja mestarit tekevät samoja harjoituksia, mestarit tekevät ne vain paljon paremmin. Ero on harjoittelun määrässä. Oleellista on kuitenkin harjoitella pikkutarkasti ja oikein alusta asti, esimerkiksi perinteisessä taiji-muodossa olevilla matalilla asennoilla hajottaa nivelensä ellei niitä osaa linjata oikein. Korkeita asentojakin voi toki tehdä, mutta minusta ne sopivat enemmänkin niille, joilla on kehossaan jo valmiiksi jotain vikaa. Nuoren, vahvan ja terveen olisi harjoiteltava kovemmin, koska sen harjoittelun koroilla tehdään mestaritason tulokset myöhemmin.

  Olen kyllä itsekin opetellut jotain juttuja kirjoista, mutta olen tilaisuuden tullen kysynyt osaavilta ihmisiltä ohjausta (ja minulla on pohjina melkein 20 vuotta erilaisten urheilulajien ja terapioiden harjoittamista, opettamista ja opiskelua. Vakava harrastus on muuttunut viime vuosina myös työksi).

  Hirveän usein sitä on jokseenkin sokea omalle kehonkäytölleen. Aivot ovat näppärä lihas, ne osaavat kompensoida virheasennot. Joku voi kävellä kuukausia pää vinossa, huomaamatta mitään erikoista, koska aivot osaavat kääntää havaintoja sopivasti. Tiedän tapauksia, jossa niskan asennon korjaaminen on johtanut pitkin seiniä kävelemiseen, koska aivot eivät ehdi välittömästi mukaan oienneeseen asentoon.

 • Jaahas sanoo:

  Entity: ”Ei se ole henkilökohtaista opastusta, että katsot videolta kun joku kertoo mitä pitäisi tehdä. Olen kyllä itsekin opetellut jotain juttuja kirjoista, mutta olen tilaisuuden tullen kysynyt osaavilta ihmisiltä ohjausta…”

  Onko sinulla itselläsi ollut sitten henkilökohtainen opettaja, kun sanot että esimerkiksi Qi gong ja jooga vaativat ihan henkilökohtaista opastusta?

  Milloin mielestäsi ei tarvitse enää henkilökohtaista opastusta vai pitääkö mielestäsi se olla koko lopun elämän, mikäli harjoittaa Qi gongia tai joogaa? Ja jos ei tarvita lopun elämän, niin miten voit olla varma, että liike on oikein suoritettu, jos ei ole henkilökohtaista opastusta vierelläsi?

  Entity: ”Qi gong ja jooga ovat molemmat menetelmiä, joiden harjoittaminen haastaa kehonkuvan ja muuttaa sitä.”

  Monet harjoitukset, asanat voi tarvittaessa tehdä hyvinkin vaikka peilin edessä tai jos et pysty juuri silloin katsomaan peiliin, niin voit hyvin kysyä tilaisuuden tullen vaikka emännältäsi, isännältäsi, ystävältäsi onko asento juuri oikea kuin esim. kirjan kuvassa jne. Monet asennot ovat suht helppoja toteuttaa ja kuten sanoin, järkeä saa käyttää. Haluan tällä osoittaa sen, että mitään henkilökohtaista opettajaa ei tarvita, mutta toki se voi olla tarpeen jos olet tumpelo.

  Ei sen puoleen, kyllä sitä itse kerran tuli totuttuun tapaan heitettyä joogassa keho päälläseisontaan ja siitä tulikin viikko saikkua, kun lähdössä selkä venähti. Mutta ei tuota olisi mikään henkilökohtainen opettaja pystynyt estämään, ainoastaan oma järki, että älä tee lähtöä vauhdilla vaan tee se, niinkuin olet opetellut.

  Viisi tiibettiläistä, se on tehokas tapa vetreyttää ja vahvistaa lihaksia, eikä vaadi hirveästi aikaa, riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon antaa kullekin asennolle aikaa. Suosittelen.

 • Entity sanoo:

  Minulla on ollut henkilökohtainen qi gong opettaja. Jooga on ollut enemmän sellainen harrastus, jossa ohjaajat ovat olleet itsekin vain harrastelijoita.

  Opettajan valvovaa silmää ei tarvita koko ajan, mutta kontakti toisiin harjoittajiin ja myös ohjaajiin on hyvä säilyttää, jos mahdollista. Varsinkin motorisesti lahjakkaat ihmiset keksivät hyvin nokkelia tapoja ”huijata” asennoissa ja toisaalta kompensoida esimerkiksi vammojen aiheuttamia virheasentoja. Tästä on itselläni omakohtainen kokemus. Olkapääni tulehtui muutama vuosi sitten pahasti, jouduin olemaan ihan sairaslomalla sen vuoksi, kuntouduin jotenkin ja jatkoin harrastuksia ja työntekoa. Olkapää jäi jotenkin oudoksi ja pyysin tuttua fysioterauttia tutkimaan mikä siinä oli vikana. Olin huomaamattani alkanut kompensoida kivun rajoittamia hartian liikkeitä selkälihaksilla.

  Ohjatussa opetuksessa on kuitenkin mukana se vuorovaikutus, joka videoista ja kirjoista puuttuu. Uskon ihan kokemuksen perusteella siihen, että opettaja välittää tietoa muillakin tavoilla kuin ohjeilla ja esimerkkisuorituksilla.

  Sen verran liennytän aiempaa kantaani, että terve ihminen, jolla on jo valmiiksi hyvin toimiva keho, pystyy tekemään asanoita luontevasti. Mutta sitä epäilen silti että saako harjoituksesta täyttä hyötyä ilman opettajaa.

 • Ogeli sanoo:
 • Ogeli sanoo:

  Muutos on lähellä.
  http://www.youtube.com/watch?v=6Pk8udsan2o

  Millainen haluat sen olevan?

 • Miettikääpä sanoo:

  Ihminen aina luulee, että kun on tehty tutkimus, se on lopullinen ja yksipuolinen totuus. Kuitenkaan emme mitenkään voi väittää niin, sillä tiedämme vasta murto-osan kaikesta siitä, mitä maailmankaikkeus pitää sisällään. Jokainen totuus sisältää vielä lisää totuuksia. Voimme tutkia loputtomiin, mutta todennäköisesti koskaan tule tietämään kaikkea.

  Kaikki nämä ”yliluonnolliset” tapahtumat ja ilmiöt ovat kuuluneet elämäämme aina – ne ovat LUONNOLLISIA, ne kuuluvat elämään. Aikoinaan ihminen osasi hyödyntää niitä ja ne olivat osa arkipäivää. Nykyään ne on pääosin unohdettu, vain osa ihmisistä tuntee niiden salat. Näitä ihmisiä kutsutaan mm. hulluiksi. Tyypillinen reaktio ihmiseltä, joka pelkää kaikkea sitä mitä ei vielä tunne.

  Tunnen monta henkilöä, jotka kykenevät irtaantumaan ruumiistaan. Mm. äidilläni on tuo kyky, mutta hän ei osaa käyttää sitä vaan pelkää. Uskon että myös kaukokatselu voi olla mahdollista. Sielu värähtelee tietyllä taajuudella – kun tuota taajuutta mielen voimalla muuttaa, voi löytää aivan uusia ulottuvuuksia. Oli kyseessä sitten vaikkapa eri aikakausi tai vaikka eri todellisuus…. kuka tietää, ihan tosi?

  Harmittaa se fakta, että nykyään kummitukset sun muut koetaan pelottavina asioina. Media oikein mässäilee aiheella. Kuitenkin minun kantani on se, että kummitukset ovat vain sieluja ilman ruumista. Mekin olemme kummituksia, mutta meillä on vielä ruumis. Kun kuolemme, sielumme irtaantuu ruumiista ja kenties etsii uuden asuinpaikan, tai sitten jää kummittelemaan kun on keskeneräisiä asioita. Ei siinä sen kummempaa ole – se on elämää. Olisi hienoa, jos ihminen alkaisi todella kyseenalaistaa kaikkea sitä, minkä tiedämme nykyään – mitä jos?

 • Ogeli sanoo:

  Pian tapahtuu ulottuvuuden vaihtuminen niille, jotka ovat siihen valmiita. Miten se tapahtuu ja tapahtuuko ennen auringon purkausta vaiko sen aiheuttamana on vaikea sanoa, elämä 3D-planeetalla tulee radikaalisti muuttumaan ja pysähtymään. Uusi maa syntyy toiseen ulottuvuuteen, uuteen värähtelytaajuuteen ja sinne inkarnoituvat myös tarpeeksi valoa kestävät ihmiset.

  Tämä on uusi alku ihmiskunnalle ja hyvä niin. Ainoa universumin todellinen laki on muutos.

 • Ogeli sanoo:
 • Ogeli sanoo:

  Courtney Brown puhuu Atlantiksesta ja Maan muutoksista:
  http://www.youtube.com/watch?v=56vocswrAXs

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot