ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaali Blogi TV:ssä uusia videoita!

Kosmiset Parapäivät 2012 - Paranormaali Blogi TV

Kalevi Riikonen ja Rauni-Leena Luukanen-Kilde olivat luennoimassa Alva Karppisen ja Juhan Af Grannin kanssa Kosmisilla Parapäivillä 2012.

Jäikö sinulta tapahtuma välistä? Ei hätää sillä nyt Kalevin ja Raunin luento on katseltavissa Paranormaali Blogi TV:stä.

Ufokokontaktihenkilö sekä kirjailija Kalevi Riikonen luennoi videollaan aiheena Avaruusolennot keskuudessamme. Luennossa sivutaan mielenkiintoisia asioita: kerrotaan mm; että Maapallo on eräänlainen kokeiluplaneetta sekä kuvaillaan erilaisia avaruusolentorotuja ja niiden ominaisuuksia.

Lääkäri, kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde taas luennoi videollaan Mind Controllista, Mikrosiruista ja Suunnitelmista ihmiskunnalle. Käsittelyyn pääsevät niin NASA, HAARP kuin erilaiset salaiset projektit sekä ihmiskokeetkin.

Videoihin voit tutustua paremmin Paranormaali Blogi TV:n puolella, josta voit hankkia myös niiden katseluoikeuden.

Videoiden katseluoikeuden hankkiminen on helppoa, se onnistuu helposti painamalla videosta Buy Now nappulaa, jolloin pääsee maksamaan PayPal -tunnuksilla. Maksaminen onnistuu myös Visa- tai Mastercard kortilla, kun Buy Now nappulan painamisen jälkeen painaa Don’t have PayPal account? -tekstiä. Maksuvaihtoehdoista on selitetty tarkemmin videopalvelun Infoa sivulla.

Paranormaali Blogi TV:seen on tulossa myös lisää videomateriaalia, kannattaa olla kuulolla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Paranormaali Blogi TV:ssä uusia videoita!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Järjellä sanoo:

    Ei hyvää päivää!
    Kehtaatte rahastaa näillä? Taitaa olla vihdoista viimein aika tiputtaa parablogi pois kirjanmerkeistä. Paikan taso sen kuin tippuu… Ei näin! 🙁

  • Wespa sanoo:

    Kiitos palautteestasi.

    Myymällä luentovideoita voimme rahoittaa osittain tulevia tapahtumia/luentoja. Seuraava tapahtuma on suunnitteilla Ouluun. Videoiden katseluoikeuden hankkimalla tuette samalla Paranormaali Blogin toimintaa. Kiitos tuestanne.

    Suomalaiset luentovideot ovat kuitenkin vain lisä sivustomme tarjontaan, erilaiset artikkelit ja muu sivuston sisältö pysyy edelleenkin ilmaisena. 🙂

  • Jaahas sanoo:

    Sehän on ihan vapaavalintaista haluaako hankkia katseluoikeudet vai ei. Ei sitä kyseisille luennoillekaan ilmaiseksi päässyt. Erona tässä on vain se, että nyt luennot voi katsoa kotona, jos esimerkiksi matkan pituus on aiemmin ollut este tms. Olisikin kaikki tässä maailmassa ilmaista, mutta uskon, että sitä päivää joutuu odottamaan vielä tovin.

  • Sadmik sanoo:

    Parin euron maksu on vielä ihan okei, mutta ottaen huomioon, että videoihin saa vain katseluoikeuden (eikä omaksi hyllyyn) niin tuo n. 8 € on ainakin ihan liikaa.

  • Entity sanoo:

    Aikakausi, jolloin kaikki on ilmaista ja runsasta saattaa olla lähempänä kuin uskommekaan. Mutta se vaatii tietysti että yhtälön hitain komponentti, eli ihmisen kulttuuri, pääsee mukaan kehityksen kelkkaan.

    Niin kauan kun uskomme ostamisen ja myymisen ideologiaan, se omistaa meidät ja joudumme palvelemaan niitä, joilla on eniten rahaa.

  • Tumppi sanoo:

    Tässä aikakaudessa eläessämme en ymmäärrä purnausta. Jostainhan Wespankin täytyy tulonsa hankkia. Jos jollakulla ei ole varaa katsella niin olen pahoillani. Itse aion katsella ParanormaaliTV:n antia kun ennätän. Hektisessä maailmassa tosin saattaa vierähtää tovi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto