ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Rauni-Leena Luukanen-Kilde luennoi alkuvuodesta Porissa

Tässä lyhyt pätkä lääkäri, kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilden luennolta Porista. Rauni-Leena käsittelee videolla mm. ruumiistairtautumista, automaattikirjoitusta ja avaruusolentoja.

Rauni-Leena on mukana luennoimassa viikonlopun tapahtumassa Kosmiset Parapäivät 2012. Kosmisista Parapäivistä uutisoi myös Keskisuomalainen.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: Rauni-Leena Luukanen-Kilde luennoi alkuvuodesta Porissa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Shamppa sanoo:

    Paljon uskomatonta asiaa ja mä niin haluaisin uskoa mitä hän höpöttää, mutta liian suuri pala nieltäväksi.. Aika näyttää ja luulenpa että se hetki on hyvin hyvin hyvin lähellä:) olisi kyllä mahtavaa jos jotakin mullistavaa tapahtuis ennen 2013 oli se sitten negatiivista tai positiivista kunhan vaan jotakin tapahtuis

  • Entity sanoo:

    Joka päivä tapahtuu jotain. Mullistavuus on varmaan itsestäsi kiinni.

  • Ogeli sanoo:

    Kyllähän se jotain kertoo, että tuonne Raunin luennoille menee kymmenittäin eri ikäluokista olevia ihmisiä. Hänen automaattikirjoituksellaan kirjoittamat kirjat olivat pari vuosikymmentä sitten äärimmäisen uutta mullistavaa tietoa henkisyydestä, suomeksi siis. Kyllä hänellä on ollut merkittävä osuus ihmisen henkisessä sivistämisessä, vaikka häntä yritetään vieläkin debunkata sanomalla mielenvikaiseksi. Nykyäänhän suunnilleen Jumalaan uskomista pidetään mielenvika mainstreamin (valtavirran) mukaan.

  • Silence sanoo:

    Ogeli:

    Nykyäänhän suunnilleen Jumalaan uskomista pidetään mielenvika mainstreamin (valtavirran) mukaan.

    Ja silti meillä on vielä Kirkko =)

  • Ufomummo sanoo:

    Samat löpinät jota tuo mummo höpäjää on löytynyt oikeestansa joka salaliitto ja ufosivuilta jo tiäs kuinka kauan tekee samaa kuten muukkin vastaavat näissä piireissä; plagioi toisiaan ja sitten kiertää pitkin pitäjiä luennoimassa jonnin joutavuuksia ja mukavasti pätäkkää karttuu raunimuorin eläkekassaan satuja turisemalla.. mutta kuten sanottu ei se oo tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. : )

  • Ogeli sanoo:

    Silence, no juu. Mutta tuokin on vain instituutio. Itsekään en usko Jumalaan persoonana vaan kaikkeutena. Oli jos Jumala on kaikkeus niin me olemme osa Jumalaa. 🙂

  • Nexeon sanoo:

    Ogelin kanssa samaa mieltä…jälleen

  • Entity sanoo:

    Miljardi kärpästä ei voi olla väärässä: p**ka maistuu hyvältä.

    Missähän se valtavirta on, joka ei usko jumalaan. Noin niin kuin uskonnottomana kyselen, vai puhuuko joku taas vastoin parempaa tietoaan?

  • Wespa sanoo:

    Ufomummolle.

    Rauni-Leena ottaa yleensä vain matkakulut luennoistaan. Tiedonjakohan on kyseessä toki ja hän käsittelee asioita jotka saattavat olla jo joillekkin ennestään tuttuja jos asioita on pitemmälti tutkinut. Raunin tieto perustuukin mm. moniin ufo-konfereisseihin joissa hän on käynyt sekä henkilökohtaisiin keskusteuihin eri whistleblowereiden ym. kanssa.

  • Entity sanoo:

    Rauni-Leena on ihan pihalla, mutta hänen edukseen on sanottava se, että hänellä on erittäin korrekti ilmaisukyky ja luultavasti se on syy hänen kestävään suosioonsa.

  • Nexeon sanoo:

    Se, että uskoo maailman kaikkeuteen ja energiaan, joka tämän kaiken, jonka me tunnemme ja emme tunne on luonut, ei tarvitse mitään uskontoa. Ei sun tarvitse kuulua mihinkään tiettyyn uskontoon, jotta voisit uskoa johonkin niin paljon itseäsi suurempaan. Ei meidän pienten ihmisten aivokapasiteetti (vielä) edes riitä tajuamaan sitä, siksi sitä onkin helppo kieltää. En itsekään ole uskonnollinen ihminen, en kuulu mihinkään uskontoon. Henkinen ihminen ja uskovainen ihminen, ovat kaksi eri asiaa. Kummassakaan ei ole mitään pahaa, joten ei ole väliä kumpaan ”ryhmään” kuulut. niin kauan kun et itse rajoita tai anna muiden rajoittaa maailmankuvaasi. On pystyttävä olemaan terveellisesti avoin asioille.

    Mun neuvoni usein onkin:

    Anna muiden uskoa mihin tahtovat, ei sun tarvitse yrittää muuttaa toisen ihmisen näkökantaa asioihin. Voit toki jakaa omia näkemyksiäsi ja mielipiteitä, mutta älä oleta toisen muuttavan omia näkemyksiään sinun näkemyksiesi takia, tai koska sinun näkemyksesi on muka ”parempi” tai ”oikein”. Jos luulet ymmärtäväsi jonkin asian paremmin kuin toinen, HIENOA! Mutta et voi olettaa toisen muuttavan ajatusmaailmaansa sinun takiasi. Jokaisen on itse koettava asiat omalla tavallaan ja tultava itse omiin ratkaisuihinsa. Tiedon vastaanottaminen ihmisiltä ja eri lähteistä on osa tätä kokemusta…se mitä opit näistä kaiksita elämän kokemuksista on täysin itsestäsi kiinni. Tätä voisi kutsua henkiseksi kasvamiseksi. Osa meistä on ns. henkisesti kypsempiä kuin toiset, riippumatta sun fyysisestä iästä.

    Osaisinpa selittää asiat yhtä hyvin ja selkeästi kuin viikottaisessa Intialaista Filosofiaa käsittelevässä kokouksessa oleva pitäjä/opettaja.

  • Entity sanoo:

    Nexeon, uskonto on niin oleellinen osa tätä kulttuuria, jossa elämme, että avoimesti uskonnoton ihminen saa välillä osakseen kaikkea lievästä ihmettelystä suoranaiseen syrjintään. Järjestäytynyt uskonto on tietysti täysin eri asia kuin ne uskomukset, joita ihan kenellä tahansa on. Meidän maailmankuvamme ei ole vielä lähellekään valmis ja myyttinen tapa nähdä maailma on edelleen ihan yhtä luontevaa ihmisille, kuin järjestelmällisempi maailman tutkiminen.

    Ja minuahan ei henkilökohtaisesti kiinnosta tuon taivaallista mihin ihmiset uskovat. Kutsun itseäni uskonnottomaksi, enkä ateistiksi, koska millään uskonnolla ei ole minulle mitään merkitystä.

    Minulla ei ole tapana julistaa, vaan kun esitän väitteen esitän sille myös perustelut. RLLK perustelee myös, mutta väitteet kodinelektroniikan kautta vaikuttavista mielenhallintasäteistä maistuvat niin paksulta pajunköydeltä, että lievä vastarinta pitäisi olla ymmärrettävää.

  • Heikki sanoo:

    Oon sitä mieltä, että raunilla on hyviä ideoita eikä hän itse ole voinut noita kaikkia asioita tuosta noin vaan keksiä. Kuka oikeasti olisi niin erikoisen outo, että näkisi noin paljon vaivaa kiertääkseen ihmisten luona ja jakaakseen tuommoista tietoa? Hänellä sentään on joitain lähteitä jotka voi itsekkin helposti todistaa todeksi.

    Ärsyttävää katsoa ihmisiä haukkumassa häntä, olemmehan kaikki erilaisia ihmisiä kuitenkin. No mutta jatketaan viikonlopun viettoa ainakin mä kuuntelen tätä biisiä http://soundcloud.com/fboti/freak-come-out-haka-remix ja antaa haterssien vihata.

  • Karhu IV sanoo:

    ”Kuka oikeasti olisi niin erikoisen outo, että näkisi noin paljon vaivaa kiertääkseen ihmisten luona ja jakaakseen tuommoista tietoa? ”

    Kuka tahansa jolla on edellytykset kertoa tuollaista settiä naama näkkärillä ja siten edistää kirjojen ym roskan ja pääsylippujen myyntiä.. Tekee hyvää sivubisnestä eläkepäivillä?

    Toinen vaihtoehto on että on sekaisin, mutta koska rauni-leena vaikuttaa ulosantinsa perusteella täysjärkiseltä niin epäilen enemmän rahaa motiivina.

    Kolmas, kursivoituna ja pienemmällä fontilla painettava vaihtoehto on olemassa ainakin teoreettisella tasolla, ja se on että hän puhuis totta. Mutta tuskin

  • Karhu IV sanoo:

    Tai siis ulosantinsa sisällön perusteella ei voi häntä sanoa heti täysjärkiseksi, muta se puhetapa ja muu viestii, että järki olisi tallella, juttu vaan outoa.

  • Ogeli sanoo:

    Raha motiivina? Jotenkin vaikea uskoa, että tuollaisilla luennoilla pääsisi mitenkään rikastumaan. Ne Raunin automaattikirjoituksella (tiedät kyllä mistä puhun, Höpöpönpöpö) kirjoittamat kirjat ovat vielä tänä päivänäkin hienoa settiä. Vaikea uskoa, että joku ihminen olisi moista omasta päästään keksinyt. Varsinkin kun samoista aiheista puhuvat sadat tuhannet muutkin ihmiset.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ogeli, eiköhän edellä esitetty luentojen toimivan mahdollisesti kirjojen markkinointivälineenä? Automaattikirjoitukseen nyt tuskin kukaan Luukanen-Kilden kirjoja lukenut voi tosissaan uskoa… Tutustupa vaikka Kurt Vonnegutin tuotantoon niin saatat hämmästyä mitä kaikkea omasta päästä voidaan kehitellä samalla vieläpä yltäen huikeaan kaunokirjalliseen tasoon, josta Luukanen-Kilden tapauksessa ei todellakaan voida puhua.

  • jatu sanoo:

    Ihan mielenkiintoista kuunneltavaa Luukkaselta tulee, ikävä kyllä- uskottavuus on samaa luokkaa Tukiaisen kanssa.
    Tai Heimoveljien hevoskaupoissa.

  • jane sanoo:

    Mitä te epäuskovat täällä teette, jos ette usko menkää tiede-lehden sivustolle. kiinni jäitte , hah

  • jatu sanoo:

    Vaikka usko on vahva ufoihin, niin joskus on se raja vedettävä johonkin. Näillä kohdin kulkee minun rajani.
    Ennen uskon vaikka rehellisen romaaniin.

  • Vergilius sanoo:

    Ehdinpäs taas pitkästä aikaa piipahtaa täällä, näin kiireiden keskellä. Miten on, Ogeli; vieläkö tuo 4D-tihentymä ja mullistus ovat tulossa joulukuussa? 🙂 Ja onko porukka vielä tulossa ”mullistuksen” jälkeen tapaamiseen sinne Kolmen Sepän patsaalle? Huttu, sinä ainakin jossain vaiheessa ilmoitit kiinnostuksesi asiaa kohtaan? En vaan millään saa mieleeni, mille päivälle se oli sovittu.. : /

    Ja muuten Ogeli, mikäli argumentoit tällä tavalla: ” Vaikea uskoa, että joku ihminen olisi moista omasta päästään keksinyt. Varsinkin kun samoista aiheista puhuvat sadat tuhannet muutkin ihmiset.”, lähestyt kovaa vauhtia loogista virhepäätelmää 🙂
    Mikäli uskot, että esim. science-fiction kirjailijat ovat kykeneväisiä keksimään teostensa sisällön omasta päästän, miksi ei siis Rauni-Leena? Ehkä Rauni-Leenalla tosiaan ON ns. korkeampaa tietoa (en keksinyt parempaa sanaa, ymmärrät varmasti, mitä tarkoitan) käsissään. Millä metodilla sen siis voi erottaa fiktiosta, jos esim. oletetaan että fiktiivisen teoksen kirjoittaja kertoo teoksensa sisällön olevan sittenkin täyttä totta?

  • Vergilius sanoo:

    Jane, ”epäuskova” onkin aika mainio sana. Miksi ei vaikka, ”uskomattomat” 😀 Ja Jatu; ei siihen romaaniin kannata uskoa yhtään sen enempää 😉

    Niin, ja adminit, saisinkos edellisen viestini pois sensuuriseulastanne, kiitän!

  • jatu sanoo:

    Vergilius:
    Sanoin VAIN sen takia ettei viestiä sensuroitaisi 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Vergilius, mukava kuulla taas sinustakin. Rehellisesti sanottuna en voi täysin varmasti tietää, koska en omista kristallipalloa. Älä ajattele aikaa lineaarisena, vaaan ajattele sitä ja elämää ikäänkuin potentiaalisina mahdollisuuksina. Se on totta, että on olemassa isot aikajanat, jotka määrittävät ihmiskunnan tulevaisuuden. Sen lisäksi on olemassa myös pienempiä haaroja, jotka ovat mahdollisia skenaarioita. Mitään ei ole täysin kiveen kirjoitettu vapaan tahdon takia. Mutta enimmäkseen me olemme vain näyttelijöitä näytelmässä nimeltä elämä.

    Rehellisesti sanottuna olen kohtalaisen vakuuttunut ja uskon, että seuraavan puolen vuoden aikana tulemme kokemaan uskomattomia muutoksia. Jos keskustelemme tästä aiheesta vielä ensi kesänä niin tottakai olen siinä tapauksessa ollut väärässä kuten tahot, joiden tietoihin olen luottanut. Ja mitä sitten? Noh, se tarkoittaa sitä että tehtävämme on vielä kesken ja siinä tapauksessa elämä jatkuu.

    Elämähän siis jatkuu kuitenkin aina, kaikesta huolimatta.

  • Entity sanoo:
  • Ogeli sanoo:

    Älkää missään nimessä ottako tai saati antako lapsille tuota rokotetta:
    http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/01/1695952/influenssauutisointi-aktivoi-kunnat-tilaamaan-rokotettat

  • Päivitysilmoitus: ”Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon « Sarastus

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto