ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Suuri kiitos kaikille Kosmisilla Parapäivillä 2012 vierailleille

Tunnelma Jyväskylän Aaltosalilla pidetyllä Kosmiset Parapäivät 2012 tapahtumassa oli positiivisen mukava. Ihmisiä oli mukavasti liikkeellä ja näytteilleasettajilta löytyi kaikenlaista mielenkiintoista tavaraa, aina kivistä ja kristallipalloista pullaan ja pullasta erilaisiin terveystuotteisiin.

Kosmiset Parapäivät 2012 - Sali

Salissa oli mukavasti porukkaa

Luennoitisjoiden luennot olivat täyttä rautaa. Omiin korviini kuului paljon kiitoksia mm. Kalevi Riikosen luennoista, ja joillekkin Kalevi oli jopa ennestään tuntematon, mutta aikovat jatkossa seurata tarkemmin. Kalevi pitkin hyvin mielenkiintoisia luentoja joissa sivuttiin mm. erilaisia avaruusolentoluokkia. Rauni-Leena Luukanen-Kilden luennolla käsiteltiin pääasiassa erilaisia salaliittoja ja CIA:n ja muiden ryhmittymien toimia, tietoa tuli tuutin täydeltä.

Luentojen ollessa rautaa ei niistä kuitenkaan puuttunut huumoria, varsinkin Kalevi veti luennot hyvin lennokkaalla tavalla joka puri yleisöön. Alva Karppisen luennolla oli paljon mielenkiintoista tietoa henkisten ilmiöiden historiasta ja siitä mikä osuus ihmisen mielikuvituksella voi olla näille ilmiöille ja niiden kokemiselle. Alva veti luennot hienosti omalla persoonallisella tavallaan, kertoipa hän jopa olevansa ”syntymämukava” joka onkin hieno piirre ihmisessä.

Juhan Af Grann tuli lavalle näyttävästi omalla tyylillään ja tykitti videomateriaalia ilmoille, samalla aina välillä juontaen ja kertoen aihepiiristä. Juhanin esityksistä huokui se mitä jo 90-luvulla tiedettiin, hän on ihan omaa luokkaansa ufo-dokumenttien saralla. Grannin näyttämät videot olivat valtavia tietopaketteja, joista varmasti kukaan ei jäänyt kylmäksi.

Kosmiset Parapäivät 2012 - Kalevi Riikonen luennoi avaruusolennoista

Kalevi Riikonen luennoi mm. avaruusolennoista

Wespa ja Juhan Af Grann

Juhan Af Grann ja Wespa

Haluan kiittää myös kaikkia mukana olleita järjestäjiä, portsareita, lipunmyyjiä ja muita tapahtuman järjestelyissä auttaneita. Oli ilo olla mukana järjestämässä tapahtumaa paranormaaliblogi.net sivuston puolesta. Aaltosali toi tapahtumalle hienot puitteet ja Kosmiset Parapäivät jatkaa varmasti tulevaisuudessa jossakin muodossa.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

28 kommenttia aiheeseen: Suuri kiitos kaikille Kosmisilla Parapäivillä 2012 vierailleille

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wylle sanoo:

    Tuleeko luennoilta videota?

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    Positiivisuus ja Negatiivisuus on yhtä kuin voimien oleva uusiutuva syklidinen tasapaino ?

    Välittää sitä voi vaikkapa rukoilemalla tai meditoimalla sitä energiaa : Teot ja pienet hyvät teot voi olla avuksi antaa 20 euroa jotta voit kouluttautua afrikassa ja rakentaa kuivakäymälän porakaivon ja sen vedenpuhdistimen ?
    Aurinkoenergiaa käyttäviä menetelmiä : Alueellista energiaa ja taloutta tukevia toimia voit harjoittaa ? Mutta tämä on länsimaista uus filosofista muuttuvaa kulttuuria edistävää toimintaa : Ei ole mitään pahaa mutta suurin osa näitä on niitä tavallisia suomalaisia ei kiinoatavia aiheita viljelevät? He ei sitä saa niin sanotun tavallisen ihmisen arkeen mahtumaan tätä ajatuksia herättävää keskustelua ?

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    Olen nähnyt unia joissa myös suomessa tapahtuu lihivuosina suuria tulvakatasrofeja vesi joka sulaa täyttää järvet altaat ylitäyteen ?
    Pienikin merenpinan nousu : Tuhoaa suomen rannikoasutukset 3 – 6 metriä alavimmilla alueilla enemmän ?
    Ydinvoimalat jää jorpakkoon se jo voi aiheuttaa vakavia ongelmia : Helsinki tuhoutuu tuolla minimaalisella nousulla kaduille ja on no tuhoja ja kriisejä sähköverkot ei toimi huolto pätkii ?

    Paavolankirkonkylän alueelle tulee meteori ryöppy kylän kulma tuhoutuu : Voi olla planeetta x menee kauempaa ohitse tai sitä ei no se tule mutta muut kriisit on silti edessämme ?
    Alueellisia meteori kuuroja : Avaruusromua moskaa sataa ?

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    Vuonna 1985 näin unia avaruudesta saapui mittava emolaiva merialueen ylle ?
    Ei mitään ylifyysisiä yliolentoja ulottuvuustasoilta oikeita avaruusolentoja kuten tämä Avaruusmatka Star Trek kuvaili aluksia ?
    Olin lentokannella : Alus oli metellia tai orgaanisia rakentaita ja laitekansia olentoja käveli kometopöytien edessä ?

    Vaimoni 1980 luvun alussa 10 – 12 vuotiaana kohtasi ufon iltalenkillä : Aluksella oli nostosäde olento puhui laitteen avulla kävi jopa
    emolaivalla houkuteltiin lähtemään pois maanaurinkokunan alueelta toisille tähdille ja planeetoille ?
    Alkoi koskettelemaan liikkuvia esineitä rodoteja : Tuotiin pois olennot esittivät huumorin tajua heistä hän on ruma ja päinvastoin sinä olet todella ruma ulkoiselta olemukseltasi katsoen ?

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    Toistuvasti olen yrittänyt telepaattisesti yhteyttä aurinkokunan ulkopuoliseen: Yhteyteen tähtiin vaikutin on ohjannut minut tähän ja vaikka en saa vastausta miksi olen sen vuoksi uhrannut elämäni ja aikani tähän yritykseen ?
    Yrittänyt fuusioida osan kehoni turhaa massaa tähän : Hakenut keinoa päästä yhteyteen koen en ole täältä olen avatar elää
    täällä ja jäänyt kiertämään elämästä toisen en tiedä mitä ja kuka olen ?
    Syntymäni tuotti :Heti 4 ikävuoden jälkeen outoja kehityksellisiä asioita aloin muodostaa tätä mihin olen ajautunut en tiedä miksi
    olen motivoitunut niin jo lapsena jo ne Ufot ja avaruus tähdet edelleen minua vetää puoleensa ?
    Outo suunatautuminen alkoi jo lapsena muodostua niin että tämä: Persoonani muotoutui sen mukaan tätä varten mitä en osaa i
    itse selittää ?
    Pakko etsiä vastausta : Vaikka kuinka se aiheuttaa minulle lisää ongelmia täällä ?

  • matti meikäläinen sanoo:

    Rauni leenan luennolla oli aika jäätävä tunnelma siinä keskivaiheilla…

  • Wespa sanoo:

    Wylle, luennoilta kyllä tulee jonkinlaista videota jossain vaiheessa. Paranormaali Blogi TV:hen on tulossa matskua sekä mahdollisesti jonkinlainen lyhyt kooste/traileri luennoilta.

  • Jaahas sanoo:

    Hyvät päivät oli, kiitos!

  • Jaa´`a sanoo:

    ”Rauni leenan luennolla oli aika jäätävä tunnelma siinä keskivaiheilla…”

    Samaa aistin. Koko luennon tunnelma oli negatiivinen ja ahdistava. Ei kaikki tässä maailmassa voi olla noin p……ä
    Olisin halunnut kuulla enempi ufoihin liittyvää ja päivityksiä päivän tilanteeseen. Sen päätin etten enää vahingossakaan eksy missä L_R esiintyy. Ne toistavat itseään ja käyvät yhä vainoharhaisemmiksi. Ne joilla ei ole kykyä suodattaa aivan kaikkea, sääliksi käy ja jos kaikki menee läpi tuollaisenaan.

  • JarDo sanoo:

    Erittäin mielenkiintoista settiä oli, tällaista lisää kiitos. Ghostbusters<3

  • Tommy Laine. sanoo:

    Joo kiitos wespalle ja muillekin parapäivistä!!!Meillä oli todella mukavaa emännän kanssa kahtena päivänä siellä.Lisää vaan tommoisia luentoja yms…paranormaaleihin asioihin liittyvää jutskaa…Harmi kun Grannin videoissa ei kaikissa ollut tekstejä…muuten oli kyllä mielenkiintoisia videoita jne….Seuraavan kerran kun järjestätte niin olisi mielenkiintoista jos sais asiantuntijan luennoimaan sieppauksista ja viljapelto kuvioista…Sitten jäin kaipaamaan uusimpia ufo havaintoja maailmalta.Sitten olisi myös hyvä saada joskus luentoja muinainenastronautti teorian kannattajat.

  • Tommy Laine. sanoo:

    Ja jos joskus tarvitsette talkoisiin väkeä järjestään vastaavia tapahtumia niin tulen mielelläni mukaan.Seuraavat parapäivät voisikin järjestää päivölän kansan opistolle valkeakoskelle niin ainakin mun olisi lyhyempi päästä mukaan.Niin ja kyllä täälläkin suunnalla löytyy varmasti kiinnostuneita paranormaaleille tapahtumille….

  • Muumikka sanoo:

    Kiitos ja hatun nosto järjestäjille, mukava kun näitä järkätään – toivottavasti myös tulevaisuudessa. Itse olin hieman pettynyt luentojen antiin kauttaaltaan: Luukanen paasasi pelkopuheilla mikrosiruista, Grann pyöritti hieman väsyneesti vuosia vanhoja pätkiänsä ja heitti shown, Alva Karppinen ja Kalevi Riikonen olivat kyllä sympaattisia ja mukavia kuunnella molemmat.

    Mutta olisin ehdottomasti kaivannut myös analyyttisempaa ”tolkun” meininkiä, akateemisempaa otetta ja tuoretta tietoa. Uskon, että sellainenkin on mahdollista. Näille asioille tehdään helposti karhunpalvelus kun hörhöt päästetään lavalle, ja heidän perustelunsa ja lähteensä ovat usein ”uskon asioita” ja ”minulle tämä on totta, ei välttämättä kaikille..”.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Muumikka: ”Näille asioille tehdään helposti karhunpalvelus kun hörhöt päästetään lavalle…”

    Olet asian ytimessä, mutta eiväthän kriittisesti tutkimuskohteeseensa suhtautuvat teologiantutkijatkaan pääse kirkkoihin luennoimaan. Tässä edustetaan juuri uskoa, ei tieteellistä tutkivaa asioiden tarkastelua. Moinen tietysti itse kullekin suotakoon, ikävää on vain se, että asia yritetään esittää muka jonkinmoisena vakavasti otettavana tieteenhaarana. Helposti tarkastettavien faktojen vääristely ja toisaalta uskomattomien ’faktojen’ hatusta vetely vetää todellakin maton kaikkien kehittävää keskustelua aiheesta yrittävien alta.

    Pyydän sensuurikomissiota huomioimaan, että sana ’hörhö’ esiintyy vain edellisestä kommentista lainaamassani sitaatein sulkemassani osassa eikä näin ollen allekirjoittanutta voida vetää vastuuseen sanan esiintymisestä tässä kommenttiketjussa.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos Muumikka palautteestasi. Olemme miettineet monia eri luennoitsijoita ja luentoaiheita. Jatkossa olisi tarkoitus ottaa vähän nuorempaa verta kehiin ja ehkä samalla vähän analyyttisempää tutkimusta aiheista. Luennoitsijoiden, tapahtumapaikan ym. järjestely on vielä alkuvaiheilla ja asiat muotoutuvat ajallaan. Jos sinulla olisi ehdoittaa jotain tietty(j)ä luennoitsijaa, niin laita vaan nimiä tulemaan. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Tässä edustetaan juuri uskoa, ei tieteellistä tutkivaa asioiden tarkastelua.

    Alalla on paljon tutkijoita, jopa ihan Suomesta asti. Suomessa on mm. julkaistu useiden vuosien ajan UFO-raportti kirjaa, jossa tutkitaan alan ilmiöitä tieteellisesti. Vilkkaat nettiskeptikot vaan tuppaavat kaiken paranormaaleihin ilmiöihin liitetyn tutkimuksen (varsinkin jos saadaan jotain merkittävää dataa) lytätä pseudotieteen puolelle.

    Tältä sivulta löytyy myös Todisteet & Tutkimukset osio. 😉

    Ja kuten tuossa aikasemmin mainitsin, niin toivomuksia luennoitsijoista ja luentoaiheista saa esittää vapaasti. 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kröhöm… En nyt, Wespa, todellakaan tuupannut kaikkea alan tutkimusta pseudoiluksi, puhuin nimenomaan tässä artikkelissa esillä olevista luennoitsijoista. Poislukien af Grann, joka käsittääkseni on puhtaasti bisnesmies eikä itsekään usko dokkareidensa sisältöön.

    Huomaatko miten itse aloitat aggressiivisen puolustusmekanismin kun täällä esitetään uskoasi kyseenalaistavia mielipiteitä? Esimerkiksi lause ”Vilkkaat nettiskeptikot vaan tuppaavat kaiken paranormaaleihin ilmiöihin liitetyn tutkimuksen (varsinkin jos saadaan jotain merkittävää dataa) lytätä pseudotieteen puolelle” sisältää alentavaksi tarkoitettua nimittelyä (nettiskeptikot), asiatonta liioittelua (kaiken…tutkimuksen) sekä faktana esitettyä suoranaista vääristelyä ’(varsinkin jos saadaan jotain merkittävää dataa)’. Merkittävä data on aina skeptikolle tutustumisen arvoista!

    Enkä nyt vinoile tai kettuile vaan esitän faktaa teidän uskovaisten tavasta käydä skeptikoiden kimppuun. Seuraavaksi syyttänette tämän seikan esille tuojaa juuri siitä mitä itse teette. Tai siitä, että artikkelin sijasta kommentoin kommenttiasi. Yritän vain pitää tämänkertaisen keskustelun raiteillaan kun se vielä on (toivottavasti) mahdollista.

  • Wespa sanoo:

    En viitannut Höpönhöpö viestissäni sinuun (pseudoiluun kategorioimisesta tai nettiskeptikkona) vaan siinä oli ihan yleistä pohdintaa aiheesta. Kyse ei ollut myöskään puolustusmekanismista vaan yleisluonteisesta vastauksesta. Tarkoitus oli kertoa, että kyllä sitä on mahdollista vetää vaikka minkälaista luennoitsijaa tuleviin tapahtumiin. Toki jokaisella on oma mielipiteensä luennoitisjoista jotka olivat paikalla vetämässä luentoa, sekä heidän aiheistaan.

    En tiedä mistä kyseisen kuvan Grannista olet saanut, mutta Grannin filmeillä haastatellaan useita alan tiedemiehiä sekä lentäjiä ym. armeijan työntekijöitä. Tietääkseni hän ei ole missään vaiheessa sanonut, ettei usko eteenpäin tuomaansa materiaaliin vaikka bisnesmies hän toki myös on.

    PS. Loppupuoleen en viitsi edes vastata koska selvästi tulkitsit/ymmärsit viestini ja sen luonteen täysin väärin. Tarkoitus oli ihan keskustella aiheesta, jos tulkitset sen aggressiivisena puolustuksena ja kohdistat sen itseesi, niin be my guest.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Mitään itseeni taaskaan ottanut, osoitinpa vain miten helposti te uskovaiset sorrutte alatyyliin. Mutta mitäs tässä jankkaamaan, pointtini taisi tulla selväksi.

  • Ogeli sanoo:

    Höpönpöpö taitaa nauttia tällaisista ”eipäs juupas”-keskusteluista. Tai ainakin kovasti haluaisit olla oikeassa. 😛

  • Jaa´`a says: sanoo:

    Kukin saa usko mihin haluaa, se oikeus jokaisella on. Mutta sitä, joskus jopa raivokasta mollaamista eri käsityksistä tähän elämän mysteeriin en hyväksy. Kunkin pitäisi miettiä pienessä mielessä eri vaihtoehtoja ja muodostaa siitä oman käsityksen omaan maailmakuvaansa. Se myös rikastaa omaa maailmankuvaa ja näin iän tuomalla kokemuksella, aika hioo suurimmat särmät ja voin sanoa että maailankuva muuttuu kun lähestytään keski-ikää ja miettii onko missään mitään järkeä. Jostain syystä näin keski-ikää lähestyvänä myös kuoleman mysteeri puhuttelee. Loppuuko kaikki yhteen rysäykseen vai onko ihmisellä fyysisen lopun jälkeen jokin tietoisuus joka jatkaa… johonkin. Tämä saattoi olla sitä välillä sitä jopa synkkää yksinpuhelua jota tuolla luonnon keskellä käyn. Kenen kanssa ?

  • KaruTodellisuus sanoo:

    Höpönpöpö: mikäs se ihmeen pimeyden sortaja ja mielen kääntäjä tulet tänne ja esität omia narsistisia kommenttejasi varteet otettaviin kohtiin,useasti jo usean vuoden ajan.Mielen harhoittaja ja vannoutunut taistelia luonne, mutta minkä puolesta? vääryyden ja ainaisen pimeyden?,

    Periaatteessa voisimme todeta että elämän ymmärtämisen haaroihin ei sinulla sisälly minkäänlainen vieraan ulkopuolisen älyn tänne tuleminen niin menneessä kuin tulevassa, tai muun kaltaisen ylemmän hengellisen aistin toimivuus tai muuta saman kaltaista, taistelet kaikkea sitä näyttöä vastaan mitä on esitetty/ tullaan esittämään, sekä samalla uskot valtioiden sisä-elinten sinulle tarjoamaan ” uutisiin” / ”faktaan” johon lopulta turvaudut, tieteen haaratkin ja parhaimmat keksinnöt ovat sinulta salattua tietoa, ja silti uskot silmä kovana näin ohimennen..

    eli pähkinän kuoressa voisin todeta että olet negatiivinen uutta kohtaan, narsistisella luonteella liikkuva ihminen, hieman muisti jo rakoilee ja vanha opittu kaava ei muutu, ilman tiettyä prosenttuaalisesti varteenotettavaa havahduttavan seikkaperäistä muuttujasykliä ja eri oppimis haaroja täydentävää aivotoimintaa tapahdu.
    Sekä et ole harjoitanut eri oppimis malleja mitä eri henkiköt tällä foorumilla sinulle on kertonut
    sillä tämä täydentää jo yllämainittua vanhentunutta pinttynehköä mielen tilaasi, anteeksi vain mutta jos todella haluat löytää totuuden tässä synkässä maailamssa sinun tulisi kuunnella sydämmesi ääntä ( sen oikean) ei mielesi ja jo pinttynyt tarvitsee avointa mieltä ja aikaa ja oletko antanut sitä itsellesi?????

  • Höpönpöpö sanoo:

    Hieman konkretiaa kritiikkiin, kiitos, niin ehkä saatan ottaa jopa opikseni. Tätä ei kai täällä saisi sanoa ääneen, muttei ollenkaan haittaisi sekään, että hiukan miettisi mitä aikoo kirjoittaa ennen kuin siihen näppäimistöön tarttuu. Nyt jää pointtisi niin persoonallisten kielikuviesi pimentoon, että hankalaa on purkauksestasi juuri tolkkua saada. Valitettavasti.

  • Karutodellisuus sanoo:

    Tässä sen näeme, et tietenkään kuuntele sinun toimiasi kyseenalaistavien ja puhuttelevan kirjoituksen näkemisen jälkeen,sekä varsinkaan jos siinä kehotetaan vielä itse pohdintaa ja avara katseisempaa näkemys kykyä.kaikki nämä asiat ja oletetusti monet muutkin muuttujat lopulta muodostavat samalle pohjalle rakennetun ulos antisi,narsistinen luonne ja kapeahko sisäisen oppimisen ja ymmärryksen taso vielä tukee tätä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Sikäli kuin kryptisestä ulosannistasi saan selkoa, Karutodellisuus, jatkat solvaamistani ilman sen rakentavampaa konkretiaa. Kumma kyllä tällainen käytös on täällä ihan okei kunhan se kohdistuu skeptikoihin. No, mutta anna tulla kaiken pahan olon ulos, toivottavasti helpottaa! 🙂

  • KaruTodellisuus sanoo:

    no eläs nyt kunhan muutaman vuoden seuranneena kirjoitan olemuksestasi..
    sillä sisältösi ja ulos antisi ei ole juurikaan aikaisemmista viesteistäsi poikennut vaikka palautetta olet ties miestä kaikesta saanut ja aivan rakentavaa sellaista..

  • Höpönpöpö sanoo:

    Hienoa jos olet jo muutaman vuoden osannut lukea! Jatka ihmeessä myös kirjoittamisen harjoittelua, itseäni ainakin kovasti kiinnostaisi tietää mitä oikeastaan yrität sanoa…

  • KaruTodellisuus sanoo:

    huuh. nyt on taas niin vanhoihin näyttöihin pohjustuva tuo ulos antisi että oikein naurattaa.
    höpö tähän väliin me tarvitsemme vain hieman osaan ottajia ja pystymme kaivamaan syvemmältä tätä olemus asiaa ja siten sisäistä totuutta ^^

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto