ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Oulun Kosmisilla Parapäivillä kovia nimiä!

Tammikuun lopussa Juhan af Grann on mukana Kosmisilla Parapäivillä Oulussa.

Juhan af Grannin mukaan jokainen pystyy päättelemään ajan hengen avatessaan iltapäivälehden, joiden lööpit kertovat karua kieltään ihmiskunnan sairaasta tilasta.

Länsimaista todellisuuskäsitystä leimaa jyrkkä vastakkainasettelu. Sen mukaan totta on vain se, mikä näkyy, mikä kuuluu ja mikä on käsin kosketeltavissa, muu on huuhaata, pimeätä, ”luuloa”.

Päivänvalossa kaikki saattaakin näyttää hyvältä… Mutta kauniin merimaiseman alla myrkkylevä tappaa. Maanjäristykset, myrskyt, tulvat ja ilmaston lämpeneminen ovat ihmiskunnan tuhoisien päästöjen seurausta. Yliaistillisuuden oivaltaminen yritetään estää aineellista hyvinvointia ihannoimalla, itsemurhatilastot räjähtävät ja yksinhuoltajaäidit ja alkoholisti-isät tappavat iloiset pikkulapsensa, koska eivät enää jaksa.

Kautta historian ihminen on kuitenkin odottanut suurilta ajattelijoitaan vastausta elämän arvoitukseen, elämän ja kuoleman peruskysymyksiin.

Kukaan ei enää voi ummistaa silmänsä siltä tosiasialta, että ihminen ja hänen planeettansa ovat suurten muutosten edessä!

Juhan af Grann on puhunut näistä ilmiöistä jo vuosikymmenen ajan, nyt ne ovat jo toisiasiota: väestön liikakasvu, otsonikato, kasvihuoneilmiö, maanjäristykset, myrskyt, tulvat, muut rajut ilmaston muutokset ovat arkipäivää. Myös kolmas maailmansota, jonka on ennustettu alkavan lähi-idästä – on nykytilanteen valossa lähellä.

Juhan af Grann on voittanut televisiosarjoillaan EBE Awards -palkintoja, sekä lukuisia muita kansainvälisiä palkintoja.

Juhan af Grann nähdään 26.1 – 27.1.2013 Oulussa Pohjankartanon koululla. Pitäkää turvavyöt lujasti lukittuina!

Myös Rauni-Leena Luukanen-Kilde nähdään Kosmisilla Parapäivillä molempina päivinä!

Rauni-Leena Luukanen-Kilde - Kosmiset Parapäivät 2013Pitkänlinjan salaliittoteoriitikko, kirjailija, lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde luennoi sunnuntaina 27.1 aiheesta: Ilmaston muutokset, sähköyliherkkyys ja mikrosirutetun ihmiskunnan zombifioituminen.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde tunnetaan rajatiedon piireissä laajalti. Myös ulkomailla hänet tunnetaan erilaisista konferensseista. Rauni-Leenan tieto ulottuu aina lääketieteestä universumin syvimpiin salaisuuksiin, mitä on olla ihminen.

Mikä on maailman suurin salaisuus, kysyy Luukanen-Kilde, joka on muodostunut jo legendaksi hänen suustaan. Varsin vaikea kysymys, mutta vastaus löytyy Rauni-Leenan mielestä läheltä. Se on ihminen itse.

Rauni-Leena kertoo, että yhteinen tehtävämme on kohottaa maapallon värähtelytajuutta, joka on juuri nyt huolestuttavan matalalla. Jokainen voi vaikuttaa ajatusenergialla, koska sillä luomme kaiken aikaa.

Hän on varoittanut myös ihmiskuntaa monista tahoista, jotka haluavat tuhota ja hallita ihmiskuntaa. Tästä kuulemme varmasti lisää Oulussa!

CIA:lle työskennellyt, Mind control veteraani Dr. Ropert Duncan paljastaa Ex-kuvernööri Jesse Venturalle hallituksen käyttämistä ajatustenhallinta-aseista. Näistä samoista asioista Rauni-Leena on yrittänyt varoittaa ihmiskuntaa jo useita vuosia!

Oulun Kosmisilla Parapäivillä päästetään ääneen edellämainittujen lisäksi myös Kalevi Riikonen, Olli Pajula, sekä Tuija Robbins.

La 26.1. klo 10.00 – 18.00 ja Su 27.1. klo 10.00 – 18.00

Lauantai 26.1.

Klo 11.00 – 12.30 Olli Pajula: Eksopolitiikka – tieteellistä ja henkistä näkökulmaa kosmisiin yhteyksiin.
Klo 13.30 – 15.00 Kalevi Riikonen: Avaruusolennot keskuudessamme – Mistä he tulevat ja mitä he tahtovat.
Klo 15.30 – 17.00 Juhan af Grann: Grann avaa ”Pandoralippaansa” tässä uudessa ajassa ja hengessä. Näemme myös Ufos & Paranormal Phenomena -filmimateriaalia: The Mystery of Life and Death II.

Sunnuntai 27.1.

Klo 11.00 – 12.30 Tuija Robbins: Haasteet Suomen energiakentässä, sädeopin ja astrologian tulkinnan mukaan.
Klo 13.30 – 15.00 Rauni-Leena Luukanen-Kilde: Ilmaston muutokset, sähköyliherkkyys ja mikrosirutetun ihmiskunnan zombifioituminen.
Klo 15.30 – 17.00 Juhan af Grann: Aikaansa edellä olevasta, kansainvälisesti palkitusta, dramatisoidusta TV-elokuvasarjasta valittua filmimateriaalia – The New Apocalypse – Mankind’s Last Exodus Part I – Antichrist.

Lisätietoa Kosmiset Parapäivät 2013 tapahtumasta: http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/11/30/kosmiset-parapaivat-2013-salaisuudet-avautuvat/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

39 kommenttia aiheeseen: Oulun Kosmisilla Parapäivillä kovia nimiä!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ogeli sanoo:

    En toivo katastrofeja ihmiskunnalle, mutta toivon kyllä sellaista puhdistavaa tietoisuuden aaltoa joka poistaa kaiken kuonan pinnan alta ja tuo meidät uuteen aikaan raikkaan puhtaina rakkautta hehkuen.

  • Ajatusvirhe sanoo:

    Ogeli, Se ei toivomalla toteudu, tekemällä sen asian eteen jotain ’ehkä’ toteutuu. Mutta joo, Tällä menolla tää on Lopun alkua!

  • Ogeli sanoo:

    Moni tekeekin asioille paljon, jotkut jopa huomaamattaan.

  • Ajatusvirhe sanoo:

    Maybe… Maybe not. Who knows.

  • Jaahas sanoo:

    Mitä mieltä olette Dr. Ropert Duncan paljastuksesta?

  • Minä sanoo:

    Tulevaisuus on indigo ja kristallilasten käsissä

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Tiedemiehet/skeptikot nämä Paholaisen rivimiehet, joiden takana suuri seura – Illuminati, joka hallitsee tätä maailmaa tieteellä ja uskomuksilla. Joiden takana löytyy suuri ja mahtava – The Devil 😉

  • Radical sanoo:

    Artikkelissa Jesse Venturan Conspiracy Theory:stä otettu videoklippi on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä:

    http://www.youtube.com/watch?v=u0gToB6jLJA

    Aiheeseen liittyvä mielenkiintoinen 30 minuutin todellisuuspäivitys, jossa haastatellaan Dr. Barrie Trower:ia, joka on aiemmin toiminut agenttina Englannin hallituksen Microwave Warfare-organisaatiossa ja paljastaa totuuden mikroaaltojen vaikutuksista
    ihmisiin ym. Kannattaa katsoa. Tektitystä ei ole, mutta puhutaan hyvin selvää englantia.

    http://www.youtube.com/watch?v=tiCtqiYDdoc

  • Silence sanoo:

    Tuo Jesse Venturan jakso tuli eilen JIMiltä, taitaa tulla uusintanakin vielä tällä viikolla.

  • Ogeli sanoo:

    Enpä huomannut, että sekin tulee Jimiltä. En nykyään jaksa muuten katsoa telkkaria, mutta juuri noita Jimin dokkareita tulee aina mielenkiinnolla katseltua, vaikka toki suurin osa niistä on pitkään ollut jo netissäkin katsottavana.

  • Buu sanoo:

    Woo! On kyllä niin mielenkiintosta että..! Tämä blogi alkaa käydä todella tylsäksi, ei parempia juttuja enää löydy..? Kiitoksia vaan kuluneesta ajasta, on täällä ihan kiehtoviakin juttuja ollut, mutta tähän jää nyt kyllä tähän.. Niin on taso laskenut. Kiitos nyt vielä kuitenkin. Se on moro~~

  • Wespa sanoo:

    Kiitos palautteestasi. Uusia juttuja on tulossa ja paljon varmaan niitä mielenkiintoisiakin, mitä haluaisit blogista lukea/katsella. Minkälaiset artikkelit sinua kiinnostavat?

  • Nexeon sanoo:

    Itsekin jättänyt television menneisyyteen aikoja sitten. Ei vaan tule katsottua…
    VItsi mä niin tahtoisin tulla tonne Ouluun, harmi kun on niin pirun kaukana. Elle joku järjestä yhteiskyytiä tms? 🙂
    Sillä välin, katsokaa tämä jossa Drunvalo valaisee hieman asioita 20.12 eli päivää ennen Mayojen kaletenterin loppua : http://www.youtube.com/watch?v=xEozuOzKAKw

  • Nexeon sanoo:

    Älä ny Wespa viitti, ei kaikkia voi koskaan miellyttää. Sulla on kuitenkin meidät 😀

  • Jaahas sanoo:

    Kyllä tuonne Ouluun pitää lähtee kun harvoin tälläsiä tilaisuuksia on. Mä hyppään Helsinki-Oulu junaan ja silleen!

  • Ogeli sanoo:

    Toivottavasti tulee taas hieman makupaloja Parapäiviltä. 🙂

  • Silence sanoo:

    Ja Wespa, muista että vastarannan kiisketkin on luotu nostamaan sinua henkisellä polullasi, hekin opettavat sinulle jotain =)

  • Gjordan sanoo:

    Uskomattoman paljon tippunut sivuston laatu.. Eihän täällä enään kehtaa edes käydä kun vain tälläistä kamaa uutisoidaan. Ennen jutut olivat sentään kiinnostavia.

  • Wespa sanoo:

    Oululaiset huomio!

    Nimeni on Marko Pinola ja toimin vapaana toimittajana. Tarkoituksenani on tehdä ennakkoluonteinen juttu Oulu-lehteen täällä Oulussa järjestettävistä Kosmisista Parapäivistä sinne osallistuvan, rajatietoon perehtyneen oululaisen näkövinkkelistä. Kyselisin muiden muassa, että mitä hän eniten Parapäiviltä odottaa, mitkä luennoitsijat/vieraat kannattaa kunkin käydä tarkastamassa ja millainen on rajatietoon perehtyneiden yhteisö täällä Oulussa/valtakunnassa yms.

    Hakusessa siis Oululainen henkilö jolta kyseltäisiin muutamia kysymyksiä ja juttu tulisi Oulu-lehteen.

    Markoon voi ottaa yhteyttä vaikka sähköpostilla: apeescape88[ät]gmail.com

  • Nexeon sanoo:

    Dokumentti elokuva joka kannattaa katsoa näinä mielenkiintoisina aikoina joita elämme juuri nyt
    http://www.youtube.com/watch?v=hlfYHAV1i8w

  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”joka on aiemmin toiminut agenttina Englannin hallituksen Microwave Warfare-organisaatiossa ja paljastaa totuuden mikroaaltojen vaikutuksista ihmisiin”

    Tuota noin, kyllä kai ymmärrät että mikroaaltoja tulee kokoajan myös luonnosta – Auringosta, Jupiterista, ilmakehän ionosfääristä tai muista kosmisista lähteistä.

    Iso nuotio lähettää muuten myös mikroaaltoja lähes 50 milliwatin teholla, eli tunti kunnon loimun ääressä vastaa noin 3 minuutin puhelua.

  • Tommy Laine. sanoo:

    Moron WESPA yms….Hei tuleeko tämä kosmiset parapäivät tampereelle kun Kalevi Riikonen puheli jossain vaiheessa semmoisia????KERROHAN MULLE WESPA please!!!!Kirjoitatko mulle vaikka mun sähköpostiini….?Kiitos jo näin etukäteen sinulle!!!!Elikkäs:kurtbainlaine@gmail.com Tv:Tommi Laine. 🙂 KIITOS WESPALLE KAIKESTA JA VARSINKIN TÄSTÄ PARANORMAALI BLOGISTA ERITTÄIN PALJON!!!!!Sä teet erittäin hyvää työtä ja toivottavasti et ikinään lopeta tämän touhun tekemistä!!!!Ja ihan oikeasti meinaan!!!!!

  • Nexeon sanoo:

    No sehän tuli sydämestä 😀

  • Nexeon sanoo:

    Joku sai kuvattua kun jokin objekti näyttäisi räjähtäneen palasiksi avaruudessa! http://www.youtube.com/watch?v=hsqjotdO7EM

  • Karhu IV sanoo:

    Katsokaa DMT: The spirit molecule. Uskomattoman hieno dokkari! Saa kyllä minut taas liittymään ”paranormaalin” puolelle jossain määrin pitkästä aikaa! Todella hienoa, ja ehkä ”selittää”erään oudon uneni ja ruumiista-irtautumiskokemukseni 🙂 Kenties aivot ovatkin vain suodatins, eivätkä sellaine npesusieni joka imee tietoa kuten olemme kuvitelleet.

  • Karhu IV sanoo:

    Tuo dokkari pitäisi EHDOTTOMASTI linkata tänne parablogiinkin kyllä

  • tyy sanoo:

    Melkoinen on hörhökavalkaadi. Variaatiotakin riittää: täyspöpejä, showmiehiä ja huijareita.

  • Nexeon sanoo:

    Kattoiko kukaan tuota avaruusräjähdys videota? Olisi kiva kuulla mitä muut ovat mieltä…Wespa vois vaikka tehdä siitä oman juttunsa tänne? 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Nexis

    Hyvä pätkä 😉

  • HOLLOW EARTH NETWORK RECORDS – ZORRA – SUNDAY DECEMBER 30TH 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=xI_zLJ7DBEQ

    Portal 2012 – Day of the Contact Report – Wednesday December 26 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=Cs2pdRfHiTA

    Portal 2012 – Etheric Archon Grid – Thursday January 3 2013
    http://www.youtube.com/watch?v=togXF9GRGa4

    Cameron Day – Never Call Them Archons – January 31st 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=m4quS44flew

  • myönnättekö ku ette tiedä katsoaksenne vai oletatteko tai väittelette tai kerrotte vielä tietämättömyydestä. koska myönnätte että ette tiedä nii että voisitte olla hiljaa koska sama vahentunee tiedo toistelu ei oo kui kortti jonka käännätte pöydälle jos ette tiedä mistä puhua.

    ootte jo puhunu tiedo ulos itsestä jo harrasteluu tai toisteluu tai kertailuu asti vaa onko tuo tieto nii kiteytyny nii paljo että olisi puhuja jo ymmärrätäny ettei tuo tieto käy kui vanhentuneesta uutisesta nii että voisi olla hiljaa katsoakseen. paljonko o teidä omassa anteeksiantamattomuudessa o tunnetta koska ainoo järkevä teko o kertoo koko kansalle suorassa lähetyksessä tai olla kertomatta nii että muuta ohjelmaa ei lähetetä jottei mee viihtee puolelle.

    vieläkö teillä o mielessä viihdyttä kansaa vai joko teillä o mieli kertoo. ootte jo harrastanu kertomista nii kaua että olisi aika vakavasti kertoo.

    tuki menee niille jotka kertovat kaikkie kuulle. muilla ei oo merkitystä koska tyytyvät viihtee tekemisee saade tyydytystä viihdyttämisestä.

  • ku ihmiste hätä o aito nii ihmiste tie o teidä luo jos teillä oli jotai aitoo. jos ette pystyny ees anteeks antaa nii paljoo että olisi teidä omaksi avuksi nii ketä kiinnosti.

  • ”Archon Patrol Group” facebookissa o tärkee paikka niille jotka o kokenu oma elämä aikana pimeä puole hyökkäilyy. omat sivut löyty ku hakee youtube haulla ”mika nuotio” ja facebook haulla ”mika nuotio” molemmissa olle ”sama monivärine tähti” profiilikuvana.

    ”Portal 2012” google haulla jakaa oikeaa tietoo vastarintaliikkeenä joka vastustaa pimeää puolta. minua haukkuivat ”saint michaeliksi” italiassa ja alkuperältäni oon pleiaadie suunnalta ja oon kirjotellu internettii vuodesta 2008 lähtie enempi tai vähempi vaa aina ei oo ollu aikaa ollu kirjotella internettissäkää. pimeä puoli o melko tuttu juttu ku tapasi vuonna 2007 henkilökohtaisesti.

    olisi aika jo kertoo koska oomme tienny jo vuosii kuinka oikeesti o ja aika kertoo ei tätä valmiimmaksi tuu eikä odottelu koskaa oo ollu meidä juttu ja ihmiste tietous o pelkkä nolla edellee. uskoo ei tarvi ku voi katsoo emmekä ymmärtäisi kertoo jos meille ei olisi näytetty vaa emme kerro heidänkää puolesta jotka meille näytti ja kerto ja puhu koska saavat iha ite kertoo ku uskaltavat kertoo koska veisimme heiltä vaa mahdollisuude ymmärtää mitä pelottomuus oikeesti o vaa totuus o mitä kerromme kunnioittae elävii ja kuolleita nii kui o oma paras ymmärrys.

    emme tee ihmiste puolesta mitää vaa ihmiste oma ymmärrys täytyy kasvaa ottamaa täys vastuu syyttelemättä muista tahoja koska kaikki tahot ovat olemassa alemmissa fyysisissä ulottuvuuksissa joissa olennoilla o vapaa tahdo jollo o myös ihmiste oma vapaa tahto hyväksyä kaikki apu tai torjua kaikki apu. ylemmissä fyysissä ulottvuuksissa vapaa tahdo korvaa ymmärrys.

    totuus o kerrottava vaa maailmalaajuisesti koska o ainoo juttu josta ihmiste onnistuu tehä oma mieli joka ei hajoa. muussa tapauksessa ihmiste oma mieli kokee uudellee käynnistymise luonno oma lain alla yhtä lailla kui ihmiste oma järjestelmä jota pimeä puoli yllä piti joka latisti ihmiste oma tila ihmiste omalla energialla.

    alempie fyysiste ulottuvuuksie olennot pitivät ihmiste ohjelmaa yllä joka luonnoto tila ihmiste elää. ihmiste o onnistunu unohtaa että ovat korkeampie fyysiste ulottuvuuksie olentoja jo enne syntymää jollo ovat jopa yli 5. ulottuvuude olentoja fyysisesti jollo ku maapallo siirtyy 5. fyysiseen ulottuvuutee alkaa ihmiste oma muisti palautua jollo kehitys o ylöspäi suuntautuva kehitykse ollessa järjestelmässä ainoastaa sivuille suuntautuva koska ihmiste oma energia o latistettu ohjelma avulla luonnottoma alas.

    koska luonto nii päätti ei vielä noustu 5. fyysiseen ulottuvuutee. ihmiste kannalta luonto o ainoo joka kykenee nostamaa ihmisii ulottuvuudessa fyysisesti koska ei oo ihmiste oma ymmärrys kuinka luonno laki toimii ja koska ollaa vapaa tahdo ulottuvuudessa ihmiste onnistuu myös välttää omassa ymmärtämättömyydessää kaike avu.

  • Hol gjoftan sanoo:

    Nyt nyt jummijammi oikeasti jotain kunnollisia artikkeleita. Rupee suoraansanottuna ketuttamaan suuresti kun joka kerta kun täällä vierailee saa lukea tästä viiksikkäästä foliohattu kaverista. Uusia ja kiinnostavempia artikkeleita. Olisiko tämä liikaa pyydetty? Muutakin kun J.A.G ja kerran viikossa ufo havannoista.

  • JohannesV sanoo:

    Onhan ne sikäli kovia nimiä, että ne edustavat yhdessä jämäkässä paketissa kaikkea sitä mikä ufologiassa on pielessä. Periaatteessa mikään ei ole muuttunut Kenneth Arnoldin havainnoista lähtien. Koko tämä ufoihin assosioituva ilmiö on edelleen täynnä selittämättömiä ja hyvin dokumentoituja tapauksia, joita ei voi selittää pois suokaasuilla, planeetta veenuksella, joukkohysterialla sun muilla debunkkaajien kyhäelmillä.

    Mutta valitettavasti pääosa mainstream ufologian ”tutkijoista” (ja kuka tahansahan voi tunnetusti esiintyä ekspertti-tutkijana tällä alalla) tuputtavat vuodesta toiseen, että ainoa hyväksyttävä selitys ufoille ovat avaruusalukset vierailta planeetoilta ja että USA:lla on niiden teknologia ja vapaa energia hallussaan.. ja aina ilman yhtikäs mitään kunnon todisteita.

    Useammat ufologian mediapersoonat ja bloggarit voisivat ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä vähän tutkivaa journalismia tai vähintään kommentoisivat edes kriittisesti tätä koko skeneä sen sijaan, että vaan antavat näille ekspolitiikkakultisteille ja ihan suoranaisille puoskareille (esim. lähes kaikki project camelotin ”todistajat”) väylän promota kirjojaan ja seminaarejaan.

    Kaikki eivät edes tiedä, että jopa J. Allen Hynek alkoi epäillä et-hypoteesin kestävyyttä jo 70-luvun alussa ja antoi viimeisimpinä vuosinaan tunnustusta John Keelille. ET-hypoteesi on edelleen validi mahdollinen selitys ilmiölle, mutta jos vain jäämme kritiikittömästi ihastelemaan kultistien kertomaan lorea kilteistä avaruusveljistä ja salaisen hallituksen pimittämästä vapaasta energiasta, olemme vain osa ongelmaa.

    Inception Radion ”Stench of Truth” on todella korkeatasoinen paranormaaleihin asioihin keskittyvä podcast jossa voi kuulla alan parhaiden tutkijoiden keskustelua aiheesta. Suosittelen. Ufot ovat aidosti kiehtova mysteeri, jota pitäisi tarkastella avoimin mielin, mutta samalla kriittisesti – ei kuin jotain sirkusesitystä. Tutkijoista Jacques Vallée on edelleen se klassikko johon jokaisen aiheesta vakavasti kiinnostuneen kannattaisi tutustua.

  • Silence sanoo:

    Juhan sanoo itseään Kusitolpaksi =)

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013012316590958_uu.shtml

    Ikävä kyllä, hän oli aikaansa edellä, nykyään voisi saada enemmän ymmärrystä puoleensa.

  • Ogeli sanoo:

    Sääli. Ymmärrän kyllä, että hän on halunnut suojella lapsiaan julkisuudelta. Suomessa jos rupeaa julkisesti puhumaan ufoista tai niiden havainnosta SAATI että olisi kontaktihenkilö niin saa heti lokaa niskaansa ja ruvetaan tarjoamaan paikkaa suljetulta osastolta. Esim. Yhdysvalloissa aihe otetaan jo suht vakavasti.

  • Ogeli sanoo:

    Juhan ja poltergeist-ilmiö:
    http://www.youtube.com/watch?v=1ZhZq_L841A

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto