FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Suomalainen ylilääkäri irtosi ruumiistaan

Iltalehti kertoo ylilääkäri Matti Kiviluodon ruumiistairtautumiskokemuksesta.

Kaikki alkaa siitä kun Kiviluoto huomaa voivansa huonosti ja sydämensä vajaatoimivan. Hän soittaa työpaikalleen päästäkseen tutkittavaksi. Ambulanssissa sydän pysähtyy ja Kiviluoto kokee ruumiistairtautumiskokemuksen. Tätä ilmiötä kutsutaan myös nimellä kuolemanrajakokemus.

Ruumiista irtautuminen tapahtuu yleisellä tavalla, hän kokee kehon toiminnan lakkaavan ja nousee leijailemaan itse ruumiinsa yläpuolelle. Hän näkee oman ruumiinsa makaamassa paareilla ja matkaavaan kohti sairaalaa.

Kuolemanrajakokemuksessa tietoisuus irtoaa ruumiista – Taiteilijan näkemys ruumiista irtautumisesta – Kuvan lähde mrpist.com

Pian Kiviluoto löytää itsensä pilvistä, josta hän siirtyy paratiisimaisen kauniiseen alppimaisemaan. Näky on kuin kauniista sadusta: syvänsinisiä järviä ja vihreitä metsiä, erivärisiä lintuja ja perhosia. Kauniin kylän läpi kulkiessaan hän näkee paljon ihmisiä: tuttuja ja tuntemattomia, kuolleita ja eläviä. Kylässä vallitsee erityinen rauha ja lämmin rakkauden tunne koko elämään. Kulkua säestää erikoinen ”taivaallinen” musiikki.

Matkaan kuuluu myös klassinen kokemus jonkinlaisesta tunnelista ja valosta. Matti Kiviluoto näkee tunnelin ja sen päässä valoa, jota kohti lähtee leijumaan. Valoon saavuttuaan hän löytää itsensä Helsingin Itäkeskuksesta ja Transit-pakettiauton kyydistä. Auto kuljettaa hänet huoneeseen, jossa sieraimiin tulvahtaa lääkärille tuttu röntgenkehitysaineen haju. Kiviluoto kokee vielä muutamia muita pienempiä kokemuksia ja painuu koomaan.

Kuolemanrajakokemuksen aitoutta varmentaa se, että 20 minuutin  kestäneen sydämenpysähdyksen aikana Kiviluoto on ollut kliinisesti kuollut, tuona aikana sydänkäyrää mittaava laite on näyttänyt tasaista viivaa ja täten aivoihin ei ole mennyt tarvittavaa energiaa esim. ajattelu- tai kuulokokemusten aikaansaamiseksi. Tämä on asia jota tiede ei vielä täysin pystynyt selittämään, ainakaan tavanomaisin konstein.

Kaikki kulminoituu siihen kysymykseen, että onko ruumiin kuoleman jälkeen elämää? Myös neurogirurgi Eben Alexander on kokenut kuolemanrajakokemuksen. Molempien lääkäreiden kuolemanrajakokemus muutti heidän käsityksensä elämästä ja kuolemasta, niin neurogirurgi Eben Alexander, kuin myös ylilääkäri Matti Kiviluoto ovat nyt vakuuttuneita siitä, että kuoleman jälkeen on elämää.

Myös lääkäri, kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde on kertonut ruumiistairtautumiskokemuksestaan, hän kertoi aiheesta luennollaan Porissa vuonna 2012.

Toinen kysymys on se, että onko ihmisellä sielu tai jonkinlainen tietoisuus, joka ei ole ankkuroitu pelkästään ruumiiseen? Tätä aihetta olemme käsitelleet artikkelissa Onko ihmisen sielu todellinen?, joka kannattaakin lukaista lävitse jos aihe kiinnostaa enemmän.

Iltalehti kysyy gallupissa, että ”Uskotko kuolemanjälkeiseen elämään?”. Tähän asti vastanneista 72% uskoo (ääniä annettu 6335, 14.9.2014 klo 17:56).

Lähde: Iltalehti.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Suomalainen ylilääkäri irtosi ruumiistaan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Defg sanoo:

  Maaginen tuo ylilääkärin kertomus..
  totuuteen pohjautuva kertomus kuoleman jälkeisestä olotilasta, tai hetkellisestä tilasta..
  totta ja niinkuin jo on todistettu telepatia on myöskin totta
  Ufot ovat totta
  salaliitot ovat totta..
  niin monet asiat ovat totta

 • Defg sanoo:

  uskon että kävijätkin ovat vain odotus tilassa, sillä eivät he jaksa kiistellä näistä Totuuksista niiden sokeiden ja kuurojen kanssa jotka elävät harhassa ja sulkevat itsensä totuudelta joka pelottaa..

  koska maailmassa on runsaasti epävakaita muuttujia, lukuisia sotia sekä vanhan että uudenlaista valtioterroria,
  uudenlaisia tauteja sekä luonnon tuhoamista, valheellista uutisoitina tai välinpitämätöntä tiedottamis halua.
  – hurjia salaliitto julkaisuja sekä vakoilu skandaaleita…..
  luonnon tasapainon horjuttamista. MM huomattavat aukot mangneettikentässä.
  yhtä jatkuvat talous lama joka ei ota tulta allensa.. mailman talous pohjautuu sille että monet tahot ovat velkaa toisillensa..

  globaali työttömyys aste
  sodan odotukset ..

  kaikki tämä myöskin tapahtuu saman aikaisesti kyllä pian maan ulkopuolinen sinulle näyttäytyy ellei jo ole, sillä muutoin ei ole mitään järkeä tässä..

 • Jo jO sanoo:

  Ruumiista pääsee myös irti elävänä. Tämä prosessi vaatiikin sitten, jo todella hyvää ja kestävää psyykettä ja jotain mielenmukaista psykedeeliä. Niissä ei vain näe usein toisia ihmisiä kuten näissä kuolemanraja tapauksissa ja matka paikka on usein avaruus.

 • Realisti sanoo:
 • Dante sanoo:

  Mitä tarkoitat Defg, että ei mitään järkeä? Järkeä missä?

 • Liemi K.Uutio sanoo:

  Minusta on mielenkiintoista, että vaikka näitä kokemuksia on koettu ja kerrottu jo vuosikymmeniä, ne nostetaan otsikoihin ja niistä aletaan puhumaan uskottavampaan sävyyn kun kokijana on joku (lääke)tieteen edustaja. Ihan kuin ne ns. tavisten samanlaiset kokemukset eivät olisi yhtä todellisia. Mutta ehkä nyt vasta ollaan valmiimpia kuulemaan tällaista, kun ei tarvi pelätä että leimataan hulluksi ja/tai hallusinoijaksi. Ja tietoisuutta ja yliluonnollisina pidettyjä asioita on alettu tutkimaankin tieteen keinoin.

  http://www.utu.fi/fi/Ajankohtaista/Uutiset/Sivut/akatemiaraha.aspx

  Niinhän se on tupannut käymään, että ensin jotakin tuntematonta asiaa on pidetty pirun keksintönä tai yliluonnollisena, kunnes tiede on keksinyt jonkun selityksen asialle ja sitten siitä tuleekin arkipäivää.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot