FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Tutkijat lähettivät telepaattisen viestin

telepatia

Harvardin yliopiston johtamassa testissä lähetettiin telepaattinen viesti ihmiseltä toiselle. Testissä käytettiin EEG-kypärää, eli laitetta joka tallentaa aivojen elektronista aktiivisuutta.

Lähetetty viesti kulki Ranskan ja Intian välillä, jossa koehenkilöt sijaitsivat. Onnistuneesti viestityt sanat olivat ”hola” ja ”ciao”.

Harvardin yliopisto ei ole kuitenkaan ensimmäinen telepatian saloihin tutustunut taho. Telepatiaa on käsitelty mm. YLE:n Mielen salattu voima dokumenttisarjassa.

Myös tiedemies Rupert Sheldrake on käsitellyt useita telepatiatutkimuksia, joissa on mm. havaittu, että koirilla on telepaattinen aisti, jonka avulla ne tietävät koska isäntä on tulossa kotiin.

Rupert Sheldraken luento aiheesta.

Aihetta käsitteli myös Tekniikka & Talous.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

3 kommenttia aiheeseen: Tutkijat lähettivät telepaattisen viestin

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ystävä maan päältä sanoo:

  Kunhan Avaruuden Ystäviemme tietoisuuden kohotus laitteisto viritetään korkemmalle aaltopituudelle, niin ihmiskunta alkaa käyttämään telepatiaa jokapäiväisessä kommunikaatiossa. Tämä tapahtuu vielä tällä vuosikymmenellä.

 • jui sanoo:

  Kivan harvakseltaan täälä uusia juttuja..kookkeliinkaan ei enää tuu pikahakuun pelkän para nimen avulla, eli kävijätkin vähissä.
  Tsau ja moi ny sit vaan, pitänee etsiä muita mielenkiintoisia sivustoja

 • Entity sanoo:

  Aasinsilta huojuu hiukan. Mystisiä voimia tuo koe ei todista, ellei mystisellä tarkoita ihmisen kykyä tulkita aivotoimintaa ja teknologian järjettömän nopeaa edistymistä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *