FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Rupert Sheldrake – The Extended Mind

Biokemisti ja parapsykologian tutkija Rupert Sheldrake kertoo tässä luennossa/esitelmässä, että mieli ei välttämättä sijaitse aivoissa, sekä kertoo tuloksista mm. telepatian tutkimuksen parissa. Video sisältää paljon tieteellistä asiaa ja tutkimustuloksia, jotka viittaavat telepatian todellisuuteen.

Voit myös itse osallistua Rupert Sheldraken tutkimuksiin täällä:
http://www.sheldrake.org/Onlineexp/portal/

Kiitokset vinkistä Etoji Paolle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Rupert Sheldrake – The Extended Mind

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Kakara sanoo:

  Joo.. kyllä kumminkin uskon kun olen sitä itse aiheuttanutkin 😀

 • metele sanoo:

  offcourse my horse

 • OMG sanoo:

  mielenkiintoinen video. pisti hieman miettimään nykyistä tietoa aivoista mielen keskuksena.. suosittelen katselemaan!

 • maratzu sanoo:

  En jaksa kattoa kyseistä videota, mutta ku luin että mieli saattas olla jossain muualla kuin aivoissa, aloin ajattlemaan kaksmielisesti 😀

 • Kristhor sanoo:

  lol maratzu XD repesin sun kommentille

 • henry sanoo:

  miksi pollin vaihtoehdot ovat noin dogmaattiset? minä pyrin yleisesti välttämään uskomista mihinkään, mutta Sheldraken teoriat ovat silti varteenotettavia ja mielenkiintoisia. ei avoimuus vaadi uskoa.

 • Johannak sanoo:

  kuka uskoo tollaseen hölynpölyyn? hei camoon ihmiset, oikeesti!

 • vuokralainen sanoo:

  on vähän vaikee olla uskomatta kun ite pystyy näihin

 • Henrik sanoo:

  telepatiaa on olemassa se on tiedetty vuodesta pottu se vain on fakta

 • vuokralainen sanoo:

  mun mielstä telepatia on energian sekottumista ajatukseen

 • Ranttali sanoo:

  Telepatiaa epäilemättä olemassa, mutta se voi perustua yhtä hyvin vain kahden mielen (siinäkin kuitenkin lähinnä fysiikan) samalla värähtelytasolle taajuistumiseen, jolloin toinen mieli kuin ohjaa toista näkemään saman asian kuin itsekin. Ohjaus voidaan tehdä kummin päin tahansa, joko lukemalla toisen ajatuksia tai pakottamalla toinen näkemään saman asian. Niinpä esim. meediotilaisuuksissa jossa otetaan vaikkapa yhteyttä edesmenneisiin omaisiin, meedio sieppaa mielikuvia poismenneistä paikallaolijoiden tajunnasta, sekoittaa siihen omat verbaaliset kykynsä ja ohjailee samalla myös sopivasti vastaanottajien mieltä. Olen ollut itsekin sellaisessa tilaisuudessa läsnä. Pikemminkin se oli groteskia kuin uskottavaa. Jopa mukana ollut kaverini oli saamassa viestin vähän aikaa sitten moottoripyöräkolarissa kuolleelta toiselta kaveriltaan, ainakin tunnisti jotenkin tämän.

  Myös eläinten ajatuksia jotkut muka lukevat ja eläinten kanssa telepaattisesti keskustelevat. Se tietysti oikeastikin mahdollista, mutta koska viestit usein tyypillisen ihmismäisiä, eivät olleet ainakaan tv-ohjelmissa kovinkaan uskottavia.

 • Ranttali sanoo:

  Vielä tarkemmin, siis kaksi tajuntaa alkaa värähdellä samalla nopeudella, jolloin aaltovirtakin sama ja siksi myös mielikuvat samat. Etäisyys ei välttämättä ongelma, mutta myös se vaara on, että myös joku ”ulkopuolinen” tahdistuu samalle tasolle ja saa varsin mielenkiintoisia ja yllättäviäkin mielikuvia päähänsä! Siihen varmaan myös ns. synkronistiset kentät, eli kun eri paikoissa tulee mieleen tehdä samanlaisia asioista samaan aikaan, ainakin jossain määrin perustuvat.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot