FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Esittelyssä Darryl Sloan

Tämän kertainen artikkeli kertoo kirjailijasta Darryl Sloan. Hän ansaitsee minulta täyden kunnioituksen ja hatun noston! Törmäsin hänen nettisivuilleen jonkin aikaa sitten ja tilasin yhden hänen kirjoistaan, Reality Checkin, noin 73 hintaan. Minulla ei ollut liiemmin odotuksia kirjan suhteen, mutta näin luettuani olen kokemuksesta hyvin mielissäni!

Seuraava paljastaa vähän juonta, joten jos pistit tilaukseen, hyppää tämän osion yli. Kirjassa lähdetään liikkeelle meitä hallitsevista asioista, kuten ympäristö, ihmiset, uskonnot, hallitus.. Mikä on meidän osamme päätöksissä, jotka koskevat meitä? Päätämmekö edes omat ajatuksemme? Darryl lisää joukkoon omat kokemuksensa kuinka hän, elettyään uskonnottoman kasvatuksen, päättääkin ryhtyä kristityksi etsiessään vastauksia elämäänsä. Osa kysymyksistä sai vastauksia, mutta kammottava määrä jäi ammottamaan vielä auki. Vuosien varrella hän oli vuoroin kristitty, vuoroin ateisti, molemmissa ääripään kannattaja. Kumpikaan malli ei sopinut hänelle: kristityt  kertovat kostonhimoisesta Jumalasta ja helvetistä, ateisti taas ei usko sieluun, paranormaaleihin eikä kuolemanjälkeiseen.. Mikä siis ratkaisu?

Consciousness, perception, reality:

Lopulta sanottuaan itsensä irti kaikista ajattelumalleista, hän alkoi itse ajatella, tutkia ja pohtia. Ällistyttävää miten paljon omia ajatuksiani vastaaviin hän päätyikin! Itsensä tutkiskelun lukeminen on aina kiehtovaa. Darryl porautuukin käsitteisiin sielu, ruumis, mieli, alitajunta…. ja pohtii niiden tehtäviä ja etsii perustelua tieteenkin saralta. Onko esim positiivisesta ajattelusta hyötyä? Voiko vetovoiman laki toimia? Hän pohtii myös muita paranormaaleja ilmiöitä, käy käsiksi mm. salaseurojen mystiikkaan ja magiaan.

Are we all one consciousness?:

Todistettuaan erään telekineesisen tapahtuman hän alkoi tutkia sitä. Miten voi vain kohauttaa olkiaan elämässä tapahtuvalle asialle? Miksi kuunnella kristittyjä, jotka sanovat että se on paholaisesta? Miksi kuunnella ateisteja kun he tivaavat ettei se ole mahdollista kun ei tiede ole sitä todennut? (Tiede on tutkinut, mutta ei se pahimpia silti kiinnosta) Hän aloitti siis mittavan harjoittelun spin wheelin kanssa. Harjoitteli usein, kauan ja hartaasti. Hittolainen, väitän, että tämä kaveri on ansainnut täyden luoton minulta. Hän käy youtube-videoissaan läpi mahdollisia feikkauksia asian tiimoilta. Hän kykeni harjoittelun jälkeen pyörittämään hyrrää ja tekee useita videoita mm. ikkunan takaa telekinesiasta.

Telekinesis skepticism:

Telekinesis tests: Drafts, heat or psi?:

Maailma on täynnä ihmeellisiä asioita ja suurin osa kohauttaa niille vain olkia. Paranormaaleista kyvyistä on lukuisia kirjoja, raportteja ja todistettuja tapauksia on lukematon määrä, mutta vain koska niitä ei ole suoritettu neljän seinän sisällä labrassa, valkotakkien kanssa, niitä ei voi uskoa. Mutta kun niitä ON suoritettu (Karagullan kirja, josta tein artikkelin!) Miksi te uskovaiset mm. sanotte, ettei paranormaalit kyvyt tai edes hypnoosi ole Jumalasta lähtöisin? Miksi rinnastatte ne pahaan? Entä te tiedettä kumartavat, mitä te odotatte?

Niinpä tietenkin, James Randin Paranormaali -haaste.. ”To date, no one has passed the preliminary tests.” Olenko ainoa, jolla verenpaine nousee pelkästään koulun terveydenhoitajalla? Koeta siinä vielä tehdä jotain kun katsojat eivät ole kannustavaisia vaan epäileviä (tutkimusten mukaan ryhmän suhtautuminen vaikuttaa hyvin paljon. Energiaa liikkuu katsojien, tapahtuman ja tekijän välillä).

My telekinesis experiments & James Randi’s million dollars:

Tsekkaa lisää videoita häneltä

How to do telekinesis: Beginners’ tutorial

How to spot fake telekinesis (1 of 2)

Jos tykkäät lukea e-kirjoja, hänen kirjansa ovat luettavissa TÄÄLTÄ

Jos haluat tilata kirjan Reality Check, se käy TÄÄLTÄ

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Esittelyssä Darryl Sloan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WM_ sanoo:

  Miksi näin kiivas keskustelu? 😀

 • Wespa sanoo:

  Mielenkiitoisia kokeita. 🙂

 • matsuyama sanoo:

  Nyt meni niin pahasti metsään, että on pakko korjata.

  ” — ateisti taas ei usko sieluun, paranormaaleihin eikä kuolemanjälkeiseen.. — ”

  Ateisti ei usko mihinkään JUMALAAN tai JUMALOLENTOIHIN. Sielu, paranormaalit asiat tai kuolemanjälkeinen elämä ei liity ateismiin yhtään mitenkään.

 • WM_ sanoo:

  Hmm.. Itseäni kyllä arveluttaisi mennä ateistille puhumaan sieluista ja kuolemanjälkeisestä elämästä.

  Mutta kiitos huomiostasi, voit hyvinkin olla oikeassa 🙂

 • matsuyama sanoo:

  Tiedän olevani oikeassa. Tiedän myös etten ole ainoa ateisti, jolla on kokemuksia paranormaalista. Jumalaan uskomisellahan ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Joten tervetuloa juttelemaan vaan, en mä pure.

  Kunhan ei ala kopioida mistään raamatusta tai vastaavasta ja perustella asioita uskonnolla vaan jollain vähän pitävämmällä materiaalilla, niin ihan hyvin ateistienkin kanssa voi paranormaalista puhua.

 • WM_ sanoo:

  Mutta eikös sielu, karma, kuolemanjälkeinen elämä, haamut jne? Kaikki mitä ei pysty tieteellä todistamaan? No, ne on sitten vaan skeptikon heiniä.

  Juu, kiitos paljon tarkennuksesta. : )

 • matsuyama sanoo:

  Ei, ei, ei ja ei. Ateismi tarkoittaa samaa kuin uskonnottomuus.
  Ei ota kantaa mihinkään tuollaiseen. Tosta linkistä voit katsoa lisätietoa.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Ateismi

 • Entity sanoo:

  Tiede tutkii asioita, jotka kuuluvat tieteen maailmaan. Uskomukset, henkilökohtainen sisäinen maailma ja kuolemanjälkeiset tapahtumat ovat kaikki aiheita, joihin tieteellistä menetelmää ei voi suoraan sellaisenaan soveltaa. On toisaalta myös totta, että tutkimusta ohjaa tarve saada tuloksia ja tutkimuskohteiksi valikoituvat helposti maallisemmat asiat. Tietämisen kannalta olisi hyvä tutkia myös tiedon rajoja haastavia asioita. Esimerkiksi tuo telekinesia, olisi mielenkiintoista selvittää tieteellisesti toimiiko se ja jos ei, niin pitäisi selvittää miksi se ei toimi.

  Itse olen ateisti, enkä ole kokenut paranormaaleja asioita. Olen kuitenkin kokenut asioita, joille ei löydy välittömästi ilmiselvää selitystä ja joiden luonne on sellainen, että myös ns. yliluonnollinen selitys saattaisi olla mahdollinen. Olen kuitenkin taipuvaisempi uskomaan, että yliluonnollinen on usein seurausta kyvyttömyydestämme hahmottaa maailmaa sellaisena kuin se on. Kaikki käsittäminen on aina tulkintaa ja yksinkertaistamista. Suurin osa ihmisistä ei edes käytä kaikkia aistejaan kovin tehokkaasti.

 • mräa sanoo:

  Tässä pari vuotta sitten löysin hepun youtube kanavan, täyttä totta tuo psipyörän pyörittely.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot