FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

NASAn tiedemies: Marsissa 95% varmuudella elämää

30-vuotta Nasassa työskennellyt tiedemies professori Joseph Miller kertoo, että Marsissa on melko varmasti mikrobielämää. Tiedot perustuvat kerättyihin näytteisiin joista on löytynyt mm. metaania. Myös jonkinlaisen hyönteispopulaation olemassaoloa on teorioissa vilauteltu.

Mars planeetta

Mikrobielämään viittaavia merkkejä löydettiin Marsista jo 70-luvulla.

Marsiin lähetetyn mönkijän ottamista kuvista on bongattu jotain, joka saattaa olla hyönteinen.

Katso video aiheesta.

Ehkä tänä vuonna Marsiin lähetetty mönkijä löytää lisää mahdollisesti vieläkin varmempia todisteita elämälle Marsissa.

Käsittelimme aihetta aikaisemmin myös mm. huhtikuussa: Marsissa todellakin elämää?
Sekä vuonna 2009: NASA vahvistaa: Marsissa on elämää?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

137 kommenttia aiheeseen: NASAn tiedemies: Marsissa 95% varmuudella elämää

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Sarco sanoo:

  Kuinka kaunis isku kristittyjen naaman olisikaan löytää avaruudesta elämää, edes bakteerin tasolla olevaa. Ehkä vielä joskus 🙂

 • Huttu sanoo:

  Ei se olis isku uskontoja kohtaan vaan enemmänkin isku ihmisen egoa kohtaan. Kristityt voisivat vaan sanoa että tämä vahvistaa Jumalan olemassa olon ja kaikkivoipaisuuden kun on luonut muitakin elollisia olentoja. Ihminen sen sijaan putoaisi polvilleen kun emme enää olisikaan maailmankaikkeuden tärkein kansa, vaan tuolla olisi muita jotka pitäisivät meitä muurahaisina käytännössä 😉 Meillä kun tuntuu olevan harhakuva siitä että olisimme jotenkin tärkeitä universaalissa skaalassa.

  Onhan Vatikaanikin useasti kertonut että kirkko tunnustaa maapallon ulkopuolisen, älyllisen elämän mahdollisuuden.

 • Mikko sanoo:

  En nyt oikeen tiedä onko toi nyt mitenkään iso juttu vaikka siellä oliski jonkinlaista bakteeritason elämää. Onhan tosta jo jonku aikaa ollu puhetta että marsissa on elämää,onhan sieltä löytyny jo merkkejä vedestäki.

 • Antti sanoo:

  Jos Marsissa onkin elämää, kuinka kauan kestäisi että Maapallolta lähtisi hihhuleita viemään sinne jumalan sanaa? Olisihan Marsin oliot syntisiä, kun eivät koskaan edes kirkossa ole käynyt, ripittäytymisestä, synninpäästöistä ja öylätin mutustamisesta puhumattakaan

 • aapo sanoo:

  Onpas pelottavan näköinen kaveri tos videon alussa 😀
  Mutta joo elää tai ei, yhdentekevää.

 • Ihmisetontoivottomia sanoo:

  Oon itse ainakin ollut jo jonkin aikaa sitä mieltä että ihmiset ne vasta kunnon ufoja onkin. Pakko vaan puuttua muitten planeettojen asioihin vaikka omassa planeetassakin olis vielä tutkittavia asioita ja muutenkin on koko pallo rempallaan. UUsia hyönteislajeja on täälläkin. tutkisivat niitä, koska luulen sen olevan tärkeämpää. luulis olevan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Huttu: ”Meillä kun tuntuu olevan harhakuva siitä että olisimme jotenkin tärkeitä universaalissa skaalassa.”

  En kyllä omien havaintojeni pohjalta näkisi, että moisia harhakuvia elättelee nykypäivänä kuin pienehkö joukko uskonnollisia fundamentalisteja eri kirkkokunnista. Normi kadunmies/-nainen on kait jo aikoja sitten ymmärtänyt, että kun kerran täällä on elämää niin on sitä todennäköisesti jossain muuallakin. On tämä universumimme kuitenkin niin käsittämättömän kokoinen.

  Ihmisetontoivottomia, luulisin, että näiden planeettojen kartoittamisen perimmäinen syy on pikemminkin mineraalien ja muiden energian tarpeeseemme hyödynnettävien luonnonvarojen kuin elämän löytäminen.

 • SuviVierailija sanoo:

  Avaruudessa on paljon elämää…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mutta muistakaa toki, että kyseessä on NASA:n mies eli tämän täytyy olla silkkaa puppua!

 • 6789 sanoo:

  Ottakaa huomioon ihmiset, että kaikki Jumalaan uskovat eivät kuulu uskontoihin. Minä tiedän että Luoja on olemassa, mutta en kuulu enkä halua kuulua minkään sortin uskontoon tai uskonlahkoon.

 • Höpönpöpö sanoo:

  6789, eiköhän tuokin ole huomioitu, mutta jos se sinua lohduttaa niin voin muotoilla sanomani uudelleen. Tuskin ihmislajia pitää universumin mittakaavassa mitenkään merkittävänä kuin muutamat miljoonat fundamentalistit eri kirkkokunnista ja niiden ulkopuolelta.

 • jatu sanoo:

  Jos kuussa tai marssissa on mikrobi, ei se minun elämääni heilauta suuntaan tai toiseen. Odotan sitä elämää joka heittää lapaa kun ekaa kertaa tavataan..

 • Sasha sanoo:

  Minä olen uskovainen ortodoksi eikä se olisi mikään isku naamaani vasten, jos avaruudesta löydettäisiin elämää. Olen itse asiassa aivan varma, että avaruudessa on vähintään bakteeritasoista elämää siellä jossakin. Uskon Raamattuun, uskon evoluutioon, mutta kumpaakaan ei kannata ottaa itsestäänselvyytenä vaan oman järjen käyttö on myös sallittua.

 • Hexa sanoo:

  Höpönpöpö : sinun tekstisi sisältö on silkkaa puppua ja mik pahinta joka kerta kun alat raapustaa tuhoat joidenkin kehitys prosessin, tuo on terroria sen toiseksi pahimmassa propaganda muodossa.!

 • Hexa sanoo:

  koko avaruutta ajatellen se on juurikin niin ihmeellinen ja monella tapaa asutettu kuin osaatte unissanne ajatella.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Pahoittelen, Hexa, jos kommentointini täällä on tuhonnut kehityksesi, mutta olisi kiinnostavaa kuulla mikä tällä kertaa oli mielestäsi silkkaa puppua? Sekö, että kuvittelen enemmistön pitävän Maan ulkopuolista elämää mahdollisena?

 • Hexa sanoo:

  Mutta muistakaa toki, että kyseessä on NASA:n mies eli tämän täytyy olla silkkaa puppua!

  No vaikka kuule tuosta heti kyseinen leiskautuksesi.
  ja väärin Höpö minun kehitystä et onnistu sabotoimaan vain oikeastaan pidät totuuden tuloa julki hieman nopeutetummassa aikataulussa. se vaatii vain että täälä kumotaat silkat huuhaa teoriasi ja pidetään maailman kaikkeuden kulun kehitystä ymmärtävät ajan tasalla.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Sanattomaksi vetää.

 • Ogeli sanoo:

  On siellä paljon muutakin kuin mikrobielämää. 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Sitähän me, Ogeli, emme kuitenkaan vielä tiedä.

 • Ennustaja 1618 sanoo:

  Uskotteko te kaiken, mitä nasa teille syöttää? On uskomatonta miten voitte epäillä ufovideoiden aitoutta mutta tätä ette… käsittämätöntä.. samurai sanoo, että tämä on täyttä höpöpuhetta. Elämää voi olla muualla, mutta se on älyllistä, ja siitä tietää ensin samurai, ei nasa. Tämä on hyvä muistaa.. nyt järki käteen, jos jossain on elämää, se kuullaan kanavoinneista ja samurailta, ei mistä tahansa höpöhöpö lähteistä

 • Ennustaja 1618 sanoo:

  Minun kauttani saa DVD:n joka kertoo maan ulkopuolisista älyistä ja niistä roduista Suomeksi. Jakaisin DVD:tä ilaiseksi koska maailmanloppu tulee muutenkin, mutta olen itsekin alkanut tuntea astraalia rakkautta rahaa kohtaan. Muut vain käyttävät rahaa hyväksensä, minä rakastan sitä.

  Sen takia tarvitsen rahan huostaani ja hellään huomaani. Te puolestaan saatte vastineena vaihteeksi faktatietoa maailman ulkopuolisesta elämästä, eikä mistään nasalähteistä tällä kertaa vaan oikeaa kanavointitietoa! Samurain oppeja DVD:stä on 90%, lisäksi omaa kanavaointiani, 100% varmaa sellaaista, se jäljellejäävä 15%. Kun muututte yksisarvisiksi yhdeksänteen ulottuvuuteen, pääsette tämän DVD:n tiedoilla kartalle ja löydätte heti mielenkiintoiset siviilisaatiot avaruudessa. Suosittelen käymään ainakin maahisten planeetalla ja uskooka tai älkää, ogligopolissa, jossa 3D siviilisaatio on kehittynyt jo uskomattomalle tasolle: Ei enää sotia, ajoneuvot saastuttamattomia lentäviä luutia, jne…

  Koko paketti vain 99€, mahtava joululahja! Käytä nyt rahasi vielä kun kerkeät hyvin, maailmanloppu tulee, eikä kukaan tee rahalla enää yhtään mitään, paitsi me harvat ja valitut rahaa rakastavat, muistakaa se!

  Yhteydenotot mrx20€luukku.com

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, emme niin kiitos NASAn kertomattomien totuuksien takia. Tosin eivät hekään kaikesta kaikkea tiedä. He ovat vaan jättäneet paljon asioita kertomatta.

  Ennustaja1618, etkös tiennyt, että skeptikkojen mukaan ei saa pyytää rahaa henkisistä palveluista? 🙂

 • Ennustaja1618 sanoo:

  Skeptikot ovat asia erikseen.. Mutta eipä skeptikkokaan tarvitse rahaa kun aika rullaa oikealla laidalla olevasta laskurista loppuun asti.. Typerät skeptikot uskovat ihmisen menneen raketilla kuuhun. Heh… ihminen ei ole käynyt edes avaruudessa moisilla raketeilla, kaikki on vain feikkiä ja NASA:n harhautusta. Todellisuudessa käymme kyllä avaruudessa, mutta juuri kukaan ei oikeasti tiedä miten. Vain me muita paremmat yli-ihmiset voimme nähdä nuo lentävät yksisarviset ja hallitsemme ruumiista irtautumisen. Ensimmäiset askeleet tälle tielle voitte ottaa DVD:lläni, jonka voikin tilata vapaamuotoisella hakemuksella jo aiemin antamastani osoitteesta…

  Pian se maailma loppuu.. vielä ehditte.. vain 99 / 199€…

 • Entity sanoo:

  Ogeli, henkisillä palveluilla rahastaminen on moraalitonta, ei välttämättä laitonta eikä tavatonta. Enkä väitä etteikö varmasti olisi olemassa ihmisiä, jotka saavat vaivoihinsa ihan oikeaa apua vaikkapa jostain enkeliterapiasta (huomatkaa kuitenkin, etten ota kantaa siihen onko enkeliterapiasta apua kaikille).

  Henkisyys merkitsee ainakin minulle, matalamieliselle skeptikolle, ostamisen ja myymisen maailman vastakohtaa. Mitä esimerkiksi Jeesus teki rahanvaihtajille temppelissä?

  Mutta tuohon uutiseen liittyen. Veikkaan itse, että Marsista löydetään varmaankin jonkinlaista elämää, mikä herättää tietysti mielenkiintoisen kysymyksen siitä olisiko marsilaisia siis suojeltava esimerkiksi luotaimien mukana kulkevilta vieraslajeilta? Entä Marsin maankaltaistamishaaveet sitten? Jos Marsissa on kotoperäinen ekosysteemi, sen tuhoaminen olisi edellytys sille että voisimme siirtää osan ihmiskunnasta sinne pysyvästi.

 • Ogeli sanoo:

  Entity, eli vaihtoehtoisen polun kulkijoiden pitäisi vaan kärvistellä kurjuudessa vaikka ovat valinneet muiden auttamisen tien?

 • Entity sanoo:

  Kukin taaplaa tyylillään. Itse autan ihmisiä rahasta, mutta en missään vaiheessa ole sitä väittänytkään henkiseksi kutsumukseksi, vaikka asiaan kyllä sekin puoli kuuluu.

  Mutta kun nyt kerran kysyit, niin maalliseen köyhyyteen ei välttämättä liity henkistä kurjuutta ja henkiseen rikkauteen ei liity maallista rikkautta. Molempien hankkiminen vaatii omistautumista työlle ja uhrauksia muilla elämänalueilla. En tiedä surkuttelevatko askeetit ja köyhyyslupauksen tehneet kurjuudessa. On mahdollista, että heidän elämässään tavoitteet ja arvostukset ovat toisenlaisia.

  Se että elää mukavasti höynäyttämällä hyväuskoisia, ei ole minun mielestäni kovin ylevää henkisyyttä.

 • Ogeli sanoo:

  Henkisen työn vertaaminen hyväuskoisten höynäyttämiseen on melko räikeä väite.

  Jos ihmisiä auttaa ilmaiseksi niin se on todella upeaa, mutta jos joku haluaa pyytää työstään rahaa ja hänelle siitä maksetaan niin mielestäni se on vain ja ainoastaan hyvä asia. Molemminpuolinen palvelus.

  Ilman rahaa on melko vaikeaa, joskaan ei mahdotonta elää tässä maailmassa. Rahatalous tosin palvelee vain hyvin pientä osaa väestöstä ja se ei onneksi tule olemaan enää kauaa pystyssä. Muualla universumissa ei todellakaan käytetä mitään rahaa, koska siellä nähdään jokainen kanssaluojana eikä minään erillisenä olentona. Palvelu muita kohtaan on palvelu itseään kohtaan.

 • Ogeli sanoo:

  Jos raha ei olisi objekti:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=siu6JYqOZ0g

  Rahatalous on tehnyt ihmisistä orjia.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli: ”Muualla universumissa ei todellakaan käytetä mitään rahaa, koska siellä nähdään jokainen kanssaluojana eikä minään erillisenä olentona.”

  En nyt jaksa puuttua jälleen siihen, että lauot näitä gurujesi (lue: höynäyttäjiesi) päättömyyksiä täällä suurena totuutena, mutta oletko todella sitä mieltä, että jos maailmankaikkeudessamme on muutakin älyllistä elämää ihmislajin lisäksi ja – kuten olet kertonut uskovasi – vieläpä hyvinkin laajalti, useita eri lajeja, niin ne kaikki ovat kehityksessään meitä edellä? Tuohan olisi aikamoinen sattuma sinänsä… Itse kuvittelisin, että jos Universumi olisi pullollaan humanoidirotuja ynnä muita ns. älyllisiä olentoja niin silloin myös näiden kehityksen kirjo olisi monipuolinen.

 • Ogeli sanoo:

  He ovat meitä kehityksessä edellä yhtä paljon kuin me olemme muurahaisten edellä. Ei tuo olettamuksesi ole mitenkään perusteellisesti väärä. Me olemme varmasti moniakin lajeja edellä, mutta moniin muihin verrattuina olemme vielä todella alkeellisella asteella.

  Jos jollain entiteetillä voi olla tuhansien vuosien kokemus yhden elämän aikana verattuna ihmiseen, jolla on kokemusta ehkä suunnilleen 70-80 vuoden ajalta niin voidaan vaan ajatella, että kuinka suuri se älyllinen ero voi olla. Äly on mielessä ja viisaus kumpuaa sydämestä. Tämän monet rodut ovat jo aikoja sitten tajunneet, toki kaikki eivät sitä tietä välttämättä ole valinneet. Tässä aurinkokunnassa on enimmäkseen humanoideja, mutta maailmankaikkeudessa voi olla vaikka minkä näköisiä ja kokoisia olentoja, suurin osa niistä voisi meidän mielestä jopa näyttää kammottavilta tai pelottavilta. Humanoidit eivät niinkään pelota meitä, koska ne muistuttavathan ne hyvin paljon meitä. Onhan meillä heidän geeniperimänsä.

  Elämä on kehittynyt täällä maan päällä, mutta onko se alkanut täältä? Ei tietenkään. Kuten siemenet on istutettu multaan niin siten on myös ihmisperimä istutettu Maahan muiden älykkäiden suunnittelijoiden toimesta. Olemme erittäin merkittäviä kaikki, mutta universumin mittakaavassa emme ole pisarankaan kokoinen. Mikrokosmos ja makrokosmos.

  Maailmankaikkeus on loputon (voiko tuota edes tajuta?), joten periaatteessa on mahdollista, että jossain universumin kaukaisimmassa kolkassa nimimerkit Höpönpöpö ja Ogeli käyvät sivulla nimeltä Paranormaali blogi täsmälleen tätä samaa keskustelua.

  Siinä hieman Carl Sagania:
  http://www.youtube.com/watch?v=kmP4Xzt0rN4&feature=plcp

 • Höpönpöpö sanoo:

  Oot sä kyllä pihalla…

 • Ogeli sanoo:

  Olenko? 🙂

 • Entity sanoo:

  En vertaa henkistä työtä hyväuskoisten höynäyttämiseen, ne ovat kaksi eri asiaa. Sanon että minun mielestäni se että toiveikkaiden ja toivottomien uskomuksilla rahastetaan kirjojen ja kurssien avulla, on vain väärin. Sillä on henkisyyden kanssa hyvin vähän jos mitään tekemistä.

 • Karhu IV sanoo:

  Juuri näin. Henkisenä olentona sydämeni itkee verta kun näen että ihmispolot uskovat silkkoihin väitteisiin, hukkaavat rahaa ja harhautuvat hakoteille näiden ”gurujen” opeista. Tai ehkei sekään saa minua itkemään verta, vaan lähinnä se, miten häikäilemättömiä huijareita nämä gurut ovat, ja käyttävät toisten ihmisten hyvää tahtoa ja uskoa häikäilemättä hyväkseen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Näissä Entityn ja Karhu IV:n kommenteissa on se Totuus, jota valitettavasti nämä uskovaiset ’vanhat sielut’ ovat umpiossaan sokeita näkemään.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Karhu IV

  Eli uskotko kaikkeen, mitä tiede/tiedemiehet/hallitus sulle selittää?

 • Höpönpöpö sanoo:

  WeAreNotAlone, niin koskaan missään ei tietenkään ole kuin ääripäät. Huokaus…

  Sitä paitsi esim. tiede/tiedemiehet eivät suinkaan ole yksimielisiä joka asiasta vaan muodostavat kilpailevia teorioita, joita kyseenalaistamalla ja testaamalla päästään toisinaan lopulta tuloksiin, jotka kaikki asiasta perillä olevat voivat hyväksyä. Mutta HUOM: nämä tieteelliset teoriat eivät ole vain päättömiä mielikuvituksesta kumpuavia jännittäviä ideoita siitä miten asiat voisivat olla jos ei mitään mitä jo on mittauksin ja toistuvin testauksin voitu todistaa ja hyväksyä oteta huomioon. Yrittäkää oppia tämä ero teorian ja ’teorian’ välillä niin astutte pitkän harppauksen valaistumisenne tiellä.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Höpönpöppöö

  Mistä sinä tiedät mitä on mielikuvitusta ja mitä ei. Oletko ollut paikalla, jos ihmiset ovat nähneet ihmeellisiä asioita, mitä tiede ei ole pystynyt selittää Eihän tiede ole pystynyt selittää monia asioita, jos ei, nii he ovat sit keksineet ne päästään, ja tavalliset pullukat ovat nielleet koko tarinan.

  ”Yrittäkää oppia tämä ero teorian ja ’teorian’ välillä” – toi on just sellasta manipulointia, jota mä en sulata, samaa mitä ihme jeesustelijat/uskovaiset harrastaa. Teidän sananne on tahtonne, ja ainoa oikea. Miten te luulette, että pystytte todistaa kaiken maailman tieteellisiä asioita muokkaamatta niitä? Luuletko tosissas, että noi sanasi painautuvat mun mieleeni, koska se on sun tahtos ja teidän ganginne?

  Yhä useemmine, ihmiset ovat alkaneet uskoo, että emme ole yksin täs maailmassa.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ääh, P****han automaattinen kiroiluvastaaja.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Höpönpöppöö

  Huokaus ja huokaus. Sä pidät oikeesti itsestäänselvyytenä että kaikki teoriat ovat mitä tiede/tiedemiehet sulle höpöttää. Koska sehän on se järkevin ja loogisin vaihtoehto, että olemme yksin täs maailmankaikkeudessa.
  Ihmiset pystyy muokkaa kaikenmaailman ufovideoita, mitä luulet, että mihin te skeptikot pystytte?
  Turhaan sä jauhaat, ei toi manipulointi auta yhtään.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ties monennenko kerran: kuka on väittänyt, että järkevin ja loogisin vaihtoehto olisi että olemme maailmankaikkeudessa yksin?!?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Höpönpöppöö

  Mitä se kertoo sulle monista asioista? Missä, koska, milloin, nyt, ennen/muinoin, jne.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Mitä tiede/tiedemiehet/hallitukset yrittää salaa? He tietävät totuuden, muuten monen ihmisen maailma järkkyis asiasta. Voi hellanlettas sentää, kun on kovin vaikeeta taas.

  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/03/19/voiko-nasaan-luottaa/#comment-54220

 • Höpönpöpö sanoo:

  En nyt kyllä taaskaan saa mitään tolkkua sun tekstistä, WeAreNotAlone… Mikä kertoo? Kannattaisko tänne aikuisten oikeesti kirjoitella ihan vaan selvin päin..?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Höpönpöppöö

  Mitä et ymmärtänyt? Juo säkin muutama bisse, nii keskustelu olisi sunkaa mielenkiintoisempaa, vai mietitkö liiallisia kaloreita nyt, vai nousee liikaa päähän, ja että taju lähtee? Täh? 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kiitos, mutta ei minulle lähinnä liuottimeksi luokiteltavaa keskushermostomyrkkyä nimeltään alkoholi. Tekstisi ja kuvitelmasi kyvyistäsi käydä keskustelua puhuvat puolestaan. Humalaisten kanssa en aikaani tuhlaa, joten morot vaan…

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Höpönpöppöö

  Damn you. Eli sä et et loppupeleissä kykene edes huumoriin, jos tarkotan sitä 😉 Mutta mistä sitä tietää, mikä on huumoria, ja mikä ei ;)..Morot vaa, jatketaan taas 😉

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Höpönpöppöö

  ”Kiitos, mutta ei minulle lähinnä liuottimeksi luokiteltavaa keskushermostomyrkkyä nimeltään alkoholi”.

  Kiitos kun kerrot vielä itsestäsi ja puhut puolestasi. Ole hyvä ja laita ne rillit solmuun. Huomen on lauantai, korjaan siis tänää, ota muutama bilsneri, ja ota rennosti, nii etä ole aina tollanen jäykkis, jolla on kovanlainen tapa aina päteä ja ottaa asioita tosissaan. ”Humalaisten kanssa en aikaani tuhlaa, joten morot vaan”…Oot kyl ihmeenlainen pätejä. Selvinpäin, kännissä, huumeissa. Whatever. 😉

 • Karhu IV sanoo:

  Täällä tehdään siis oletuksia.

  ”Eli uskotko kaikkeen, mitä tiede/tiedemiehet/hallitus sulle selittää?”

  Mistä tuohon päätelmään päädiyt? En tosiaan usko. Kun sanon, että te uskotte kaikkien idioottien sössötykset, en puhu itsestäni ollenkaan

  Teenpä itsekin päätelmän:
  Sinä teit väärän päätelmän, oletko siis idiootti, vai ymmärsitkö taas tahallasi väärin, kuten teillä gurujen ”oppilailla” on tapana?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Karhu IV

  Ihmeellisiä tosikkoi tääl parveilee, teitä tulee kuin liukuhihnalta täält 😉

 • Ogeli sanoo:

  Ei elämää pitäisikään ottaa niin vakavasti. Mitä pahaa teorisoinnissa on? Minun mielestä se on yhtä mielenkiintoista kuin filosofointi. 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli, yritä edes ymmärtää, että teorisoinnin olisi pohjattava tunnettuihin tosiasioihin. Vetoaminen siihen, ettet tunne mitään tosiasioita ei tee teorisoimisestasi yhtikäs filosofisempaa. Ja kyllähän siinä huumori loppuu kun keskustelee näköjään täysin lukutaidottomien ja loogisuutta halveksivien uskoonsa jumittuneiden kanssa.

 • Ogeli sanoo:

  Se, että ajattelee logiikan sääntöjen vastaisesti ei tarkoita sitä että se olisi jotenkin väärin. Näissä asioissa logiikan voi heittää useimmiten romukoppaan, koska tällaiset asiat ylittävät käsityskynnyksemme. Näemmä myös sinun.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Yrittäkääpäs nyt hissuksiin päättää onko tämän sivuston tarkoituskin olla pelkkä vitsi ja huumoripläjäys vai yritetäänkö täällä ymmärtää mistä näissä paranormaaleiksi kutsutuissa asioissa on pohjimmiltaan kyse?

 • Karhu IV sanoo:

  Kyllähän tästä teidän tyhmyydestänne huumori-arvoa saa, se on kiistämätön fakta jota ei muuksi voi edes filosofioida. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö teitäkin kannattaisi yrittää pelastaa tällaiselta hömpötykseltä, kuin mistä nyt on keskusteltu.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Pätemistä ja manipulointia samassa paketissa. Mihin tää maailma onkaa menossa, kun skeparitkin elävät omassa maailmassaan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Enpä usko, että nämä ogelit sun wearenotalonet enää pelastettavissa ovat, mutta uskoisin näitä ketjuja lukevan monen sellaisen, joka ei kommentoi. Väärien faktojen osoittaminen vääriksi ja suoranaisen idiotismin siksi itsekseen palvelee toivottavasti ainakin nuorimpia näistä jutuista kiinnostuneita.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Pätemistä ja manipulointia täällä löytyy lähinnä nimimerkki Ogelin saarnoista ja Wespan selittely-yrityksistä. Ja ’skepareita’ tuskin voi syyttää todellisuuspakoisuudesta! 😀

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, sinun kanssa ei nykyään jaksa edes yrittää keskutella, koska ala-arvoiset egotietoisuudesta lähtevät kommenttisi minusta ovat pahasti kieroutuneita. Jos pidät teorioiden ja tiedon esilletuomista manipulointina niin olkoon sitten niin. Minä ajattelen enemmän sydämelläni kuin aivoillani. Emme selkeästi ole samaa mieltä asioista, mutta ei minun tarkoituksenani ole ketään käännyttää, jos se edes on mahdollista. Täällä onneksi on kuitenkin monia samanhenkisiä ihmisiä, jotka ymmärtävät sitä mitä muut eivät.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Nimenomaan tietoa et, Ogeli, esille tuo vaan sen sijaan esität faktoina asioita, joista itselläsi ei ole esittää mitään perusteita. Se, ettet ajattele aivoillasi toki käy tekstistäsi selville. Syytät hanakasti muita egoilusta, mutta taidat olla täällä kommentoivista ainoa, joka omahyväisyyttään pursuen on muina miehinä todennut olevansa kehityksessään useimpien muiden yläpuolella ja ns, ’vanha sielu’, joten salli mun nauraa kaksinaismoraalillesi. Mitä muuta kuin käännyttämistä saarnasi Yhden laista muka on?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ja – valitan toistoa – täällä esittelemäsi ’teoriat’ eivät useasti monien muidenkin kuin omissa kommenteissa todetuista syistä ansaitse teorian statusta.

 • Ogeli sanoo:

  Vääristelet sanojani. En ole koskaan väittänytkään olevani ketään parempi. Uskon vaan olevani sielun iältäni vanha eikä se korreloi mitenkään paremmuuden kanssa. Se on sama kuin, että sanoisi vanhan ihmisen olevan parempi kuin nuoren. Vanhalla on vain kenties ehkä enemmän kokemusta ja ymmärrystä, mutta ei muuta. Kaikki ovat yhtä tärkeitä. Sinun pitäisi perehtyä ehkä sielujen olemukseen enenkuin alat muita syyttelemään asioista, jotka olet ymmärtänyt aivan väärin.

  Lue David Wilcockia ja Graham Hancockia, heillä on paljon lähteitä teorioilleen vaikka kyllähän myös heillekin nauretaan. Se on vaan sen hinta, että yrittää ymmärtää maailmaa uusin tavoin. Jos kangistuu vanhoihin kaavoihin niin ei koskaan myöskään opi mitään. Ihmiskunnan tulisi ottaa enemmän vastuuta itsestään, vielä kun siihen on mahdollisuus. Harmi vaan, että näillä näkymin aika on loppumassa kesken. Mutta ei ole tuomiota, ihminen vaan kertaa asioita niin kauan kunnes hän oppii ja kehittyy ymmärtäväisemmäksi ja rakastavaisemmaksi olennoksi… Jos se siis on ”paremmuutta”.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Että mua naurattaa taas, skeptikot on just tollasia, että luulevat olevansa kaikissa asioissa oikeessa. Varmasti netissä löytyy skepareiden sivustoja, jossa te voitte kirjotella toisillenne ihan mistä vaa tylsistä asioista. Tylsyyttähän te edustatte kaikki. Ihmeellistä jauhaamista, menkää muualle pätemään ja manipuloimaan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Miksi, Ogeli, lukisin gurujesi (lue: höynäyttäjesi) kirjoituksia, vaikka heidän tekstinsä perustuisivat miljooniin lähteisiin kun on käynyt täysin selväksi, että heidän ’teoriansa’ suorastaan pilkkaavat tunnettuja ja tieteellisesti hyväksyttyjä faktoja? Ja miten ihmeessä mielestäsi ”aika on loppumassa kesken” kun kerran seuraavan puolen vuoden aikana saavutamme saarnojesi mukaan todellisen Paratiisin? Vai onko tämäkin Paratiisi suljettu skeptikoilta? Mieti nyt itsekin kuinka naurettavaa (ja omahyväistä) moinen olisi.

  Ja, WeAreNotAlone, jos todellisuus ja sen luomat rajat aiheuttavat mielestäsi tylsyyttä, niin vähänpä todellakin todellisuuteen olet tutustunut. Suosittelen viettämään enemmän vapaa-ajastasi selvin päin ja havainnoimaan konkreettisia ’ihmeitä’, joita jo tämä planeettamme on pullollaan. Eikä niissä ole yhtikäs mitään paranormaalia.

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, aikoinaan monille uraauurtaville tiedemiehille on naurettu, koska heidän havaintonsa ovat haastaneet sen aikaiset tunnetut tieteelliset faktat. Hyvä tiedemies on sellainen, joka suostuu pohtimaan uusia villejäkin teorioita niitä heti tyrmäämättä.

  Mitä tulee uuteen Maahan, niin käsittääkseni kyse on Maaplaneetan värähtelytaajuuden muutoksesta. Jos oma värähtelytaajuutesi on valmis ottamaan vastaan tietyn määrän puhdasta valoa niin pääset ikäänkuin verhon läpi uuteen ulottuvuuteen Maasta, jossa tietoisuus on kasvanut uusiin mitoihin eikä fyysinen kärsimys ole enää tarpeen. Jokaisen oma keho ja sielu pystyy siis ottamaan vastaan tietyn määrän dataa eli valoa ja sitten he pysähtyvät siihen taajuuteen, mihin heidän oma taajuutensa yltää. Uudessa Maassa ei ole tarvetta samanlaiselle pimeyden ja valon pelille, koska siellä opitaan asioita eri tavalla kuin täällä.

  ”Ongelma”, jos sitä nyt voi sellaiseksi sanoa on se, että tällä hetkellä kovin moni ihminen ei ole polaroitunut suuntaan tai toiseen. Joten he sitten jatkavat opintojaan muissa maankaltaisilla planeetoilla 3D-aikaulottuvuudessa, kunnes ovat sielun tasoltaan valmiita. Kuin kypsyneitä hedelmiä sadonkorjuuseen. Ihmisen kehitys kulkee 75 000 vuoden sykleissä, joka on jaettu kolmeen pienempään 25 000 vuoden sykliin. Nyt on päättymässä viimeinen tuollainen 25 000 sykli.

  Myös Maalla ja Auringolla on ollut omat syklinsä, jotka nyt sitten tulevat päätökseensä… Jotta uudet voisivat alkaa. Täytyy ymmärtää, että ei mitään loppua koska ei alkuakaan ei oikeastaan ole. Miksi sitten elämä kulkee sykleissä? Koska niin on suunniteltu.

  Perhosen metamorfoosi on hyvä vertauskuva ihmisen henkiselle kehitykselle.

  http://api.ning.com/files/-IAmEGESyH1DesyqY32ni4k16yu6TACCXu4bRIAMBgUVqA6II9hoP4lAbO-lf2iQlFveZunTZaF7CU6gCVh1Nlk5bh-t3-gN/HumanButterfly.png

  Eli yksinkertaisesti sanottuna, sattumaa ei ole. Uskolla siihen ei ole merkitystä.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Höpönpöppöö

  Konkreettista? On paljon asioita, mitä tiede/tiedemiehet ole pystynyeet todistaa. Ja moni asia on osoittanut vääriksikin. Jos ei ”löydy” selitystä, nii silloin se KEKSITÄÄN!

  Sä et oo selvästikkään nähnyt mitään ihmeellisiä asioita elämässäs, kun elät selvästi omassa maailmassas ja pidät kaikkea itsestäänselvänä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tarkoitatko, Ogeli, että viimeistään maaliskuun jälkeen säästymme itseriitoisilta saarnoiltasi koska olet ’uudessa Maassa’? Se olisi kyllä minunkin mielestäni askel parempaan suuntaan.

  Ja, WeAreNotAlone, ketkä ovatkaan ne luullut asiat vääriksi osoittaneet elleivät asioita tutkineet ja tarvittavia mittauksia sekä laskutoimituksia tehneet tiedemiehet ja -naiset? 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ja juuri Ogelin kaltaiset saarnamiehethän ne itsestäänselvyyksinä päättömyyksiään tarjoavat, WeAreNotAlone. Vai oletko havainnut hänen perustelevan väittämiään mihinkään faktoihin perustaen?

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, jos se kerran tekee sinut onnelliseksi niin voit sitten toivoa niin. 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ei se, Ogeli, riitä tekemään minusta onnellista, mutta kyllä se maailmasta astetta paremman tekisi.

 • Ogeli sanoo:

  Ok, mutta vastaapa tähän. Oletko enemmän kiinnostunut osoittamaan minut ja muut väärässä oleviksi vai oletko avoin mahdollisille muutoksille? Pelkäätkö sen mahdollisuutta, että Yhden Laki ja nämä hullut teoriat saattaisivatkin olla totta? Onko sinulla mitään annettavaa vai saatko vaan pikkuisen nautintosi muiden herjaamisesta?

 • Ogeli sanoo:

  Kommenttini jäi moderoitavaksi, mutta saat lukea sen sitten kun Wespa palaa lomaltaan.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Höpönpöppöö

  Oletuksia monissa asioissa. Faktaa on se, mitä sen uskoo olevan. Elätte omassa teoriamaailmassa.. Fakta on se, että sä olet pieni inisevä ötökkä täs maailmankaikkeudessa, joka odottaa liiskaamistaan. Monet ötökät liisakaantuu pian. Luuletko tosissas että toi sun vaahtoominen muuttaa mitään? Ei, sä puhut seinille vaa. Minä ja Ogeli olemme isoja muureja, jonka yli te skeptikot ette tule koskaan pääsemään. Ja se on suurin FAKTA kaikesta. Joten edelleen, jätä se manipulointi ja päteminen vähemmälle, vai onko se ininä nii kova siel sun päänsisälläs, että et ymmärrä sitä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  WeAreNotAlone, tekstisi puhuu niin suoraan itseäsi vastaan, että sitä on aivan turha edes kommentoida. Et ole esittänyt ainoatakaan argumenttia, joka tukisi uskomuksiasi ja silti kuvittelet itsesi ylipääsemättömäksi muuriksi. Jatka ihmeessä samaan malliin, juuri tuollaista reaktiota toivonkin, koska se kertoo lukijoillemme missä tässä mennään. 😉

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö tykkää provota, koska vallassa oleva ego nauttii saamastaan huomiosta ja luomastaan draamasta. Oikeasti nyt, eikö tuo ole jo vähän lapsellista?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Höpönpönpöppöö

  Niinkö, mä puhun kaikkea vastaan. Se elämästä jännittävämpää, sanon toista, tarkotan toista.

  ”Et ole esittänyt ainoatakaan argumenttia, joka tukisi uskomuksiasi ja silti kuvittelet itsesi ylipääsemättömäksi muuriksi”.

  Enkö mä ole sanonut tääl jo, että en usko mihinkään alkuräjähdykseen, en usko myös evoluutioon sataprosenttisesti, en usko myös että ihminen on käynyt kuussa.

  Se kertoo sulle ja sun typerilles skeotikkokamuilles, eli suoraan mitättömille ihmisille, joihin mulla ei ole minkäänlaista myötätuntoa minkään suhteen. Te ootte mulle pelkkää ilmaa 😉

 • Huttu sanoo:

  Ogeli, vanhana ja viisaana sieluna lankeet kyllä aika herkästi provoiluun 😉

  Tämä keskustelu on kyllä aikamoista komediaa, odotan mielenkiinnolla tulevia kuukausia kun joko hiljenette täysin tai alatte keksimään jotain tekosyitä miksi ei tapahtunutkaan mitään.

  Ogeli sanoit että 3D-elämään jääneet jatkaa matkaansa muilla 3D planeetoilla? Onko ne identtisiä maan kanssa vaiko täysin uusia?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli, heittelet sanoja ilmaan, muttet kykene minkäänmoisiin perusteluihin. Mikä kommenteissani muka on provokaatiota? Millä perustelet väitteesi egotripistäni, sillä täällä ei kukaan tunne minusta kuin nimimerkkini ja mielipiteeni enkä ole kertonut itsestäni juuri mitään. Sinä kyllä jaksat kyllästyttämiseen asti uskotella olevasi 75 000 vuotta vanha sielu, joka lähiaikoina onnistuu värähtelemään varsinaiseen Onnelaan kehittymättömämpien jäädessä rannalle ruikuttamaan. Kerrassaan narsistista soopaa. Ja tosiasioissa pidättäytyminen mielestäsi on dramatisointia? Lapsellisuutemme jätän huoletta lukijoiden arvioitavaksi.

  Jatka, jatka ihmeessä, WeAreNotAlone, vastahan olet pääsemässä vauhtiin. Monesko olut muuten sulla tänään on menossa?

 • Huttu sanoo:

  WeAreNotAlone,

  Sun tekstejä kun lukee niin tulee välittömästi sellainen jättimäinen naamapalmu olo. Ei se ole mikään argumentti jos kerrot että et usko vaikkapa kuu vierailuihin. Ja se että puhut toista ja tarkoitat toista on vaan typerää trollailua, eli sua ei oteta vakavasti täällä, olet vitsi.

 • Ogeli sanoo:

  Huttu, ymmärtääkseni niissä on samanlaiset elämälle suotuisat olosuhteet kuin Maassakin. Sellaisia planeettoja on ties kuinka paljon. Myönnän, että olen itsekin turhan herkkä tarttumaan provoiluun.

  Höpönöpöpö, olet antanut minun ymmärtää noin kiitos keskustelutyylisi. En kyllä ole sanonut ”itseäni” 75 000 vuotta vanhaksi sieluksi vaan puhuin sykleistä. Eikä vuosilla oikeastaan ole väliä. En puhu egoni vaan syvemmän ymmäryksen kautta, mutta se menee sinulta yli hilseen joten antaa olla. Ei sillä ole minulle väliä, että uskotko minua vai etkö sillä olen kiinnostunut aivan muista asioista kuin yhden ihmisen kanssa väittelystä. Elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin energian tuhlaaminen ihmisiin, joilla ei ole ymmärrystä henkisiä asioita kohtaan.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Huttu

  Ei sun mielepiteelläs ole mitään sijaa täs keskustelussa, kun sä oot ilmaa ja sä olet vitsi. Uskotko esim tähän?

  http://www.youtube.com/watch?v=_n5yoYAZMDg

 • Ogeli sanoo:
 • Höpönpöpö sanoo:

  ”En puhu egoni vaan syvemmän ymmäryksen kautta…”

  Etkö itse näe näissä lauseissasi mitään ristiriitaisuutta?!? 😀

  Tuo on nimenomaan sairaalloisen omahyväistä itsekeskeisyyttä jos joku. Eikä sinun pidäkään minun käännyttämisestä huolehtia, mutta luulisi noin syvän ymmärryksen omaavan vanha sielun kykenevän edes auttavasti perustelemaan kiihkeästi saarnaamansa schaiban. 😀

 • WeAreNotAlone sanoo:
 • Huttu sanoo:

  Eli Ogeli maapallo tulee tuhoutumaan tässä lähiaikoina?

 • Ogeli sanoo:

  Maa pysyy, mutta ihmisistä ei välttämättä voi sanoa samaa. 25 päivän päästä tämäkin asia kuitenkin on jo historiaa, tavalla tai toisella. Se jää nähtäväksi.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mitä, Ogeli, tarkalleen ottaen voimme havainnoida tästä muutoksesta 25 päivän päästä jos uskomuksesi käyvät toteen? Oletko sen jälkeen edelleen keskuudessamme vai siirrytkö toiseen dimensioon?

  Ja oletko nyt varma tästä ajankohdasta kun taannoin puhuit muutoksen olevan lopullisesti valmis vasta maaliskuussa 2013? Kovin varma tunnut muutoksesta olevan, mutta mikset kykene kertomaan miten me tänne jäävät poloiset voimme varmistua profetiasi toteutumisesta?

 • Ogeli sanoo:

  Ymmärtääkseni aikaväli 21.12.2012-28.03.2013 liittyy Auringon aktiivisuuteen. Tapahtuuko se muutos tuossa alussa, välissä vaiko lopussa… En osaa sanoa. Joidenkin tietojen mukaan juuri talvipäivänseisauksen aikana supervarautuneet magneettiset partikkelit saapuvat ja osuvat Maahan ja muihinkin planeettoihin. Muutosprosessia on mahdotonta olla huomaamatta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mutta et kykene kertomaan yhtäkään (1) konkreettista seikkaa, josta voisimme havaita muutoksen käynnistyneen tai tapahtuneen? Etkä osaa – suurista saarnoistasi huolimatta – edes sanoa siirrytkö keskuudestamme muihin sfääreihin? Onpas hatarat tiedot noinkin syvällisen ymmärryksen omaavalla sielulla…

  Jos huhtikuussa 2013 totean etten ole huomannut minkäänmoista muutosprosessia niin kuittaatko tuntemukseni sillä, että olen lapsellinen? 😀

 • Ogeli sanoo:

  Pane Andov sanoo, että 13.12.2012 näkyy taivalla sinistä valoa tai energiaa, joka sitten saapuu Maahan. En usko, että käymme keskustelua enää tällä tasolla vuoden 2013 huhtikuussa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Taivas on sininen jossain päin planeettaamme 24/7.

 • Ogeli sanoo:

  Yötaivaalla jos näet sinistä niin ehkä sitten ihmettelet. Ja jos ennustukset ovat väärässä niin sittenhän olet ainakin yhtä tuoppia rikkaampi. Eikös teidän pitänyt tavata Karhuvanrtijan kanssa siellä Kolmen sepän patsaan luona? Ei minulle ole mikään ongelma myöntää olleeni väärässä jos niin käy. Onhan tämä vaan ollut niin mielenkiintoinen aihe tutkittavaksi.

 • Karhu IV sanoo:

  Vaikka vastustankin teitä, arvon foliohatut, niin on kai taas aika mainita, että minäkin toivon että olette oikeassa, ja että jotain hienoa tapahtuisikin joskus.. ja että kaikki arvoitukset ratkeaisivat.

  Mutta nykyisestä näkökulmasta, vaikka se kuinka olisi mukavaa, niin ei se tee siitä uskottavampaa valitettavasti.

 • Ogeli sanoo:

  Melkoinen joulun odotus tämä onkin… 🙂

 • Huttu sanoo:

  Pane Andov on yksi monista jotka vain rahastaa hulluilla jutuillaan ja kerää yhteen sopivia paloja sieltä täältä jättäen pois kaikki ne asiat jotka kumoaisi hänen väitteet, lukeutuu ihan samaan kastiin Kuin Wilcockit sun muut Blossom Goodchildit. Hirveästi väitteitä muttei voi yhdestäkään väitteestään antaa minkään sortin referaattia tai tutkimustulosta.

  http://www.2012hoax.org/pane-andov#toc7

 • Höpönpöpö sanoo:

  ’Tutkimuksesi’ vain ovat tainneet jäädä sille asteelle, että olet lukenut gurujesi (lue: höynäyttäjiesi) tekstejä ja niellyt ne pureksimatta. Älä nyt hirveesti pety, mutta mun profetia on ettet o sen kummempi ku naapurisikaan, et savuta mitään uutta leveliä (ainakaan kuvittelemallasi tavalla) ja kuoltuasi olet kuollut. Mutta parhaillaan elät, joten tartu ennemmin siihen kuin päättömiin odotuksiisi jostain paremmasta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Heh, oon tainnut ite savutella taas uusia leveleitä kun en enää osaa kirjoittaakaan, mut eiköhän tosta oleellinen välittynyt lyöntivirheestä huolimatta… 😉

 • Ogeli sanoo:

  Olet oikeutettu uskoosi.

 • Toveri sanoo:

  Ja miten tämä kaikki liittyy Marsin elämän todennäköisyyteen?

 • Ogeli sanoo:

  Laitetaan tämä tännekin:
  https://www.youtube.com/watch?v=WvNEVvHgOOY

  Virallisten tahojen ansiosta meillä ihmisillä ei ole hajuakaan oikeasta historiastamme.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tämä ’muinaiset avaruusolennot’ -pöperö on malliesimerkki faktoista piittamattomasta vääristelystä. Saattaa toki olla, että herrat -cockit toimivat puhtain jauhoin eli uskovat itsekin soodaansa, mutta kovasti moinen uskoa kyllä vaatii. Omasta mielestäni etenkin Hancockin elekieli kertoo kyllä hänen vilpittömyydestään kaikkea muuta kuin hyvää. Willcock voi hyvinkin olla vain innostuneisuutensa sokaisema hupsu. Ei näitä heeboja henkeensä kandee vetää…

 • Ogeli sanoo:

  Sentään vaivauduit katsomaan. Mitä tarkoitat sillä, että Hancockin elekieli paljastaa jotain hänen vilpittömyydestään? Miksi on vaikea uskoa siihen, että ennen tulvia ja jääkautta oli oikeasti olemassa varhainen korkeakulttuuri, joka tuhoutui järjettömien sotien ansiosta? Historia on toistamassa itseään. Ihmiset ovat kerta toisensa jälkeen tuhonneet itsensä ja nyt siihen on tulossa muutos.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Skeptikot ja uskovaiset = mikä ihana ja kohtalokas yhtälö tulevaisuudessa. Monet skeptikot eivät tiedä sitä, että johonki asioihin uskovat hallitsevat tätä maailmaa, esim Vapaamuurarit ja Illuminati. Vaikka Illuminatin toiminnat ovat ns ”kuolleita ja romahtanut” nykyisin, joka ei ikävä kyllä ole niin. Illuminati on soluttautunut edelleen Vapaamuurareihin. Tunnettuja ihmisiä on yhdistetty molempiin järjestöihin nykyisin ja ennen. Molemmat järjestöt edustavat ”korkeaa” voimaa. Paholainen edustaa Illuminatia ja tiedettä, ja Vapaamuurarit Jumalaa ja uskoa. Molempia yhdistää molemmat.

  Monet skeptikot ovat ällikällä lyöty jos ne näkevät asioita, mitä he itse tai tiede ei osaisi selittää. Tätä näkee ja kuulee päivittäin, heistä tulee uskovaisia. Halleluja. Ihmiset ovat, mihin ne uskovat. Tiede ei pysty selittämään kaikkea, koska ihmiset näkee ja kuulee. Monet eivät halua myöntää tosiasioita itselleen. Se on helpompi vain olla ajattelematta ja jatkaa elämään normaalisti. Koska ihmismieli, on hyvin hauras, pienestäkin asiasta saattaa alkaa mielikuvitus leijailee ja päänuppi sekoaa lopullisesti. Ja monet tahot käyttävät näitä asioita hyväkseen. Ihminen on kuin nukke, ja joku liikuttelee sitä naruista minne vaan.

  Uskovaset ja skeptikot eivät tajua sitä, että he tappavat toisensa ennen pitkään. Pian tulee 3 maailmansota. Se kuka kykenee hyvään ja sekä pahaan, tulee hallitsemaan kaikkia meriä, maita ja koko taivasta.

  Illuminati ja Vapaamurarit tietävät totuuden tuhansien vuosien ajalta, heitä johtaa vaikutusvaltaisia ihmisiä ja sekä korkeampia voimia.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PBKDZhu-EZw#!

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x-CrNlilZho#!

  http://www.youtube.com/watch?v=EyuyeIVbwOM

  http://www.youtube.com/watch?v=YT6MiugOsr8

  Elämä on sattumaa, vain onko. Hän ja ne saapuvat pian.

 • Ogeli sanoo:

  Vaikka tätä maailmaa vielä hallitsevat epämääräiset tahot niin ei silti kannata vaipua epätoivoon. Valo on aina pimeyttä suurempaa. Pimeyskin on vain valon puutetta.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ilman pimeyttä ei ole valoa, eikä toisinpäin. Ilman hyvyyttä ei ole pahuutta, eikä toisinpäin. Eikös pimeyskin ollut ennen valoa, mikäli siis alkuräjähdys-teoria pitäisi paikkaansa. Joten, pahuus syntyi ensin, ja jossain tuol kaukana on viel jotain paljon pahempaa, kuin jopa Paholainen.

 • Ogeli sanoo:

  Kaikki on silti samasta lähteestä, Luojasta.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Eikös se silloin todista, että Luoja on sekä hyvä että paha.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ei teidän horinat kyllä itse asiassa todista yhtikäs mitään. 😀

 • Ogeli sanoo:

  Luoja on jakanut itsensä eri polariteetteihin. Tosin minulle alkuperäinen Lähde silti edustaa sitä kaikkein suurinta voimaa, eli rakkautta.

 • Toveri sanoo:

  Voi juman-kauta tämän uususkonnollisen hihhuloinnin kanssa… Tyhjänäiväisempää lässytystä saa hakea. ”Todisteet” omalle uskolle ovat taas samaa luokkaa kuin kreationisteilla. Raamatun sijaan Pyhä Totuus löytyy youtubesta ja kanava-keijojen ”Kosminen viisaus erikoistarjouksessa! Tänään vain 99.99e! Spesial prais ounli för juu!” Tyylisissä luento- ja kirjasarjoissa.

  Mikään ei ole suurempaa kuin ihmisen kyky itsepetokseen…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Luoja itsekö sulle kertoi, Ogeli? Vai luitko senkin jostain gurujesi (lue: höynäyttäjiesi) sepustuksista?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Luulis kyllä, että 2012 ihmiset olisivat sen verran ’valaistuneita’ etteivät ostaisi samaa potaskaa uusissa kääreissä eli hurahtaisivat taas uuteen uskontoon… Mutta ei, ainahan näitä omaa erinomaisuuttaan korostavia ja sen kaipuuseen mitä tahansa uskovia ogeleita piisaa. 😀

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Mutta viha ja rakkaus ovat yhtä.

 • Toveri sanoo:

  Ainoa ero tämän 2012-hihhuloinnin ja kristinuskon välillä on, että Raamattuja jaetaan ilmaiseksi…

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, kyllä sinulta näyttää tuota energiaa löytyvän. Hyvä niin. 🙂

  Kuolemntuoja, millä tavalla ne ovat mielestäsi yhtä? Viha saa ihmisen sairaaksi kun taas rakkaus parantaa syvimmätkin haavat.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kuten Ogelista näköjään myös Kuolemantuojasta on syvällistä paiskoa peliin tyhjyyttään kumisevia ikivanhoja fraaseja asioista, joista heillä selvästikään ei ole ensikäden kokemusta, kuten vaikkapa vihasta ja rakkaudesta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli: ”Oletko enemmän kiinnostunut osoittamaan minut ja muut väärässä oleviksi vai oletko avoin mahdollisille muutoksille? Pelkäätkö sen mahdollisuutta, että Yhden Laki ja nämä hullut teoriat saattaisivatkin olla totta? Onko sinulla mitään annettavaa vai saatko vaan pikkuisen nautintosi muiden herjaamisesta?”

  Olen kiinnostunut tyrmäämään idiotismin ja valheet faktoilla. En hetkeäkään pelkää, että tämä uskonto olisi sen suurempi totuus kuin muutkaan uskonnot. Tarjoan vaihtoehdon sokealle uskolle. Ymmärrän toki, että tarjoamani vaihtoehto – elämän sattumanvaraisuus ja kaiken tarkoituksettomuus – on pelottavaa jos sattuu olemaan itsekeskeinen, omaa egoansa vaaliva narsisti.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: On varmaan sinulla läheisiä ihmisiä joita rakastat, mutta heissä saattavat olla piirteitäkin jota vihaat.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Viha on ainakin omassa sanakirjassani niin voimakas ilmaisu, etten todellakaan näe mahdollisuutta vihata jotain jota rakastaa (joka myös on voimakas ilmaisu jos sitä ei käytä niin kevyesti kuin kulttuurissamme nykypäivänä on tapana). Eksyminen uskomaan ikivanhaan fraasiin, jonka mukaan voisi vihata sitä mitä rakastaa osoittaa vain ettei ole koskaan kyennyt vihaamaan tai rakastamaan.

 • Ogeli sanoo:

  Viha, pelko ja rakkaus ovat syviä tunteita. Rakkaus on silti kaikki rajat ylittävä voima… Miksi tuntea vihaa tai pelkoa kun se ei tuo elämään mitään hyvää? Jos sisälläsi on tunteita joita et ole kyennyt käsittelemään niin olisi jo aika päästää irti niistä. Ne ovat vain kivireki selässäsi. Hyväksy ja käsittele patoutuneet tunteet äläkä anna sydämesi kivettyä.

  Kun alkaa hyväksyä elämän sellaisenaan niin ei ole enää niin paljoa tunteiden vietävänä. Useimmiten tunteet ja ajatukset aiheuttavat turhaa kärsimystä. Kun on valmis niin elämämme suurimmasta opettajasta eli kärsimyksestä voi päästää irti.

  https://www.youtube.com/watch?v=rpoQWN6REac&feature=plcp

 • Ogeli sanoo:

  Ei ole hyvää tai pahaa, on vain energiaa. Emme ole erillisiä vaan olemme osa kaikkeutta ja osa toisiamme.
  https://www.youtube.com/watch?v=of5qDpEeN7o&feature=plcp

  Kuten Dolores Cannon sanoo, älkää uskoko minua vaan etsikää oma totuutenne ja todellisuutenne. Kysykää kysymyksiä, haastakaa vallitseva käsitys asioista ja yrittäkää ymmärtää tätä maailmankaikkeutta tuomitsematta toisia.

 • KArhu IV sanoo:

  Tokkopa kannattaa enää uskoa edes omia silmiään.. nekin valehtelevat, perkeIe..

  http://areena.yle.fi/tv/1713573

  Mielenkiintoinen dokumenti siitä miten aivot voivat yhtä hyvin nähdä äänen kuin valonkin perusteella, jopa maun perusteella. Ja miten ne oikeastaan toimivat: eivät aina näe nykyhetkeä, vaan ennustavat tulevaisuutta… sen takia taikurikin onnistuu videossa näytettävässä pallonheitto tempussaan. Mielenkiintoinen ja suht paranormaali mutta asiallinen dokumentti, suosittelen.

  Itsellä on sellainen härö etten tosin pysty näkemään kaikkia kuvailluusioita, enkä aina tunnistamaan ihmisten kasvojakaan oikein jne. kaikenlaisista kompakuvista aina, ja tuntuipa videon aikana välillä myös että olen värisokea kun kertoja puhui sinisestä ja itse näin vihreää jne. Mutta se vain vahvisti tuntemusta siitä että jokainen tosiaan näkee maailman niinkuin olettaa sen olevan, eikä samalla tavalla.

 • WeAreNotAlone sanoo:
 • Entity sanoo:

  Olenko ainut, jonka mielestä rönsyily on mahtavaa. Kävin joskus avoimen yliopiston kursseja, tykkäsin yhdestä luonnoitsijasta erityisesti siksi, että hän luonnoilleen piti muistiinpanoihin tehdä tuplaleveät marginaalit kaikkea sitä mielenkiintoista oheistietoa varten, jota hänelle tuli mieleen luennon varsinaisesta aiheesta. Toisista se oli turhauttavaa, mutta minä nautin siitä miten arvosanojen lisäksi luennot avasivat ikkunoita maailmaan, ihmisen sieluun ja ties vaikka mihin.

  Teoria ja filosofia ovat kaksi väärin ymmärrettyä ja väärin käytettyä sanaa. Älkää ottako tätä loukkauksena, sillä yritän perustella.

  Miten olette päässeet kosketuksiin henkisen kasvunne kanssa? Miten olette löytäneet ne suuret tunteet ja totuudet joita täällä julistatte? Mistä tietonne maailmankaikkeudesta ovat peräisin?
  Ei ihminen sillä kehity, että hän mömisee mantraa yksiössään ja jonain päivänä päättää olevansa valmis seuraavalle tasolle. Eikä tieto ole sitä, että joku sanoo teille jotakin, vaan tieto on omaanne vasta kun teillä on käytössänne välineet sen hankkimiseen tai edes arvioimiseen.
  Elämässä pitää olla kyynärpäitä myöten kiinni, sillä jos ei koskaan laita itseään likoon, tulee elämästä tuotteistettua kepeää McElämää, jossa suuria tunteita vaihdellaan kuin vaatteita ja hakemalla haetaan draamallisia tunnejärkytyksiä. Maailma tarjoaa paljon harharetkiä ja valheellisia unia. Uskomattoman monella, joka on valmis menemään äärimmäisyyksiin jonkun muodon takia, ei ole hajuakaan siitä mitä elämä oikeasti on. Minullakaan ei ole, mutta veikkaan että välillä olen nähnyt vilaukselta mistä suunnasta voisi etsiä, ja jokainen niistä tilanteista on ollut todella kaukana mukavasta.

  Maailma on ihmeellinen paikka, mutta se ei ole kaunis paikka, eikä ystävällinen.

 • Ogeli sanoo:

  On maailmassa paljon kauneuttakin. Se on vain siitä kiinni, että miten asioita katsoo. 🙂

 • Entity sanoo:

  Olipa eilen lukihäiriötä ilmassa. No, ehkäpä sillä ei ole merkitystä.

  Kun katsot asioita ja ilmiöitä, kysy itseltäsi mikä se on mitä katsot. Mitä se on itsessään, sellaisena kuin se on, ilman tulkintoja, toiveita tai pelkoja? Asioista jää paljon näkemättä, jos kuvittelee voivansa poimia vain rusinat pullasta. Muotoilen siis kysymykseni uudelleen. Jos ei koskaan kohtaa haasteita, miten voi kehittyä?

 • Valo sanoo:

  Höpönpöppöö
  nyt todellakin monien muiden seassa on niitä surullisen tien kulkijoita jotka yrittävät eri tavoin manipuloida toinen toisiansa uskomaan2 ymmärtämään omaa pientä harhaoppisuuttansa”.
  surullistahan tässä on vielä lisäksi se että teilläkin sitä ikää rupee olemaan ja tuolla tavalla olette tuhonneet omat aivonne, ja vielä syötätte samaa sontaa muille parhaanne mukaan ja muuntelette lähde tapaa sitä uskottavammin esittääksenne.

  Joten Höpönpöppöö ja kumppanit olette todellakin se maailmankaikkeuden irvikuva yhdessä salaliittoja ylläpitävien tahojen kanssa.

 • Entity sanoo:

  Kerro toki lisää, millä tavalla irvikuva? Nyt olen nimittäin siinä rajoilla, että alan kommentoida väitteitä, joita ei ole esitetty.

  Esimerkiksi heti tulee mielee se loputon vetelien hippien joukko, joka kulkee läpi elämänsä uhrin osaa esittäen ja perustellen kaiken tyhjäntoimittamisensa sillä, että he ovat tutkimassa maailmankaikkeuden olemusta tavalla, joka on liian syvällinen sellaisen ihmisen ymmärtää, jonka päätä vaivaavat sellaiset ajatukset kuin mistä hankkia seuraava ateria ja onko lapsilla lämmintä päällä kun pakkaset kiristyvät. Vähemmistössä ovat ne todelliset oman tiensä kulkijat, jotka ovat toisenlaisen maailman sanansaattajia ja joiden olemassaolo on oikeasti taistelua taantumuksen ja pimeyden voimien kanssa.

  Sen voin myöntää, että olen tullut kyynisemmäksi iän myötä ja että olen myös hiukan pettynyt ihmisiin.

 • Ogeli sanoo:

  Älä anna ankaran maailman kovettaa sinua. Todellista rohkeutta edustaa se, että uskaltaa olla tässä kyynisyyden ja ummehtuneiden arvojen maailmassa oma itsensä. Se ei ole helppo tie, mutta sen tuomaa vapautta ei voi koskaan korvata mikään.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kyynisyyttä tuskin voi ajatteleva ihminen maailman menoa seuratessaan välttää, mutta siihen upottautuminen on liian helppoa ollakseen älyllisesti haastavaa. Sen huomaaminen, että vaikka aina on saanut ihmisiin pettyä (myös itseensä) osaa ja uskaltaa vielä rakastaa on riittävä syy yrittää jaksaa ymmärtää. Vaikkei sitä ehkä aina kykene puhtaalla järjellä selittämään.

 • Entity sanoo:

  Ogeli, oletko kuullut ihmisistä, joita jotkut nimittelevät ”syväsuojelluiksi”? Siitä olen samaa mieltä, että arvomaailma on tässä maassa vähintäänkin ummehtunut ja että suomalaisilla ei ole edessään kovin valoisaa tulevaisuutta, jos taantumukselle ja typeryyden ylistykselle ei löydy vastavoimaa.

  Tänäänhän niitä energia-aaltoja pitäisi sitten näkyä. Tarvitseeko käydä kiikariostoksilla, vai näkyvätkö ihan paljain silmin?

 • Ogeli sanoo:

  Riippuu siitä, että onko siellä päin pilvistä.

 • Metsämies sanoo:

  olkoon vaan elämää, mutta ei sitä ainakaan näy.

 • "nimimerkki susan j helms" sanoo:

  Kyllä haluaisin ja tahtoisin ja kokea siinä missä esimerkin mukaan saa voida olla rukouksessa, ei näitä raamatussa yhtään, mutta asiaansa ajava Herra ajoittain vaatii esille ihmisiä, tarkoitankin kohdata rukoillen ja viisautta rukoillen, pyytää viisautta, Jumala On Viisaus, selville vesille ainakin kokea joka päiväinen osa ………………………………………………………………………………………………………..

 • Päivitysilmoitus: Brittiläiset tiedemiehet ovat löytäneet elämää avaruudesta | paranormaaliblogi.net

 • einarii sanoo:

  ei ny oikeesti oon vaa vähä pössyissä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot