FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Voiko NASAan luottaa?

Jos maapallon ulkopuolella on elämää ja avaruudessa lentelee aluksia, niin suurella mahdollisuudella NASA:lla voisi olla tästä todisteita.

NASA:n tominassa on kuitenkin ollut paljon kiinnostavia piirteitä. NASAa on syytetty mm. kuvien sensuroinnista, sekä useilla NASA:n kuvaamilla videoilla näkyy kohteita, jotka joku voisi laskea avaruusaluksiksi.

NASA kuitenkin kiistää maapallon ulkopuolisen elämän, sekä kaikki viitteet avaruusolentoihin. Voiko NASAan kuitenkaan luottaa?

 • Aluksi olisi ehkä hyvä kuunnella NASAn työntekijöiden ja astronauttien näkökulmaa asiasta

Työntekijä kertoo kuvien sensuronnista:

Astronautti Gordon Cooper puhuu UFOista:

Astronautti Edgar Mitchell puhuu UFOista ja avaruusolennoista:

http://www.youtube.com/watch?v=WXTXbi_VhJU

Tässä videossa Mitchell kertoo mm; että Roswellin tapaus oli todellinen

http://www.youtube.com/watch?v=SlqGlonCQaQ

Astronautti Clark C. McClelland kertoo nähneensä avaruusolentoja:

– Se oli pitkä olento. Sillä oli ihmisenkaltainen ruumis, kaksi kättä, kaksi jalkaa, maha ja normaalin kokoinen pää. Ihon väriä en voi määritellä. Sillä näytti olevan silmät, mutta en nähnyt tarpeeksi tarkasti kommentoidakseni niitä tarkemmin.

 • NASA:n omaa videomateriaalia, joka viittaisi maan ulkopuoliseen elämään, sekä kuvia jotka viittaavat muokkaukseen

Selviä muokkausjälkiä NASA:n kuukuvissa:

NASA:n kuvaamia avaruusvideoita, joissa näkyy paljon epäilyttäviä kohteita:

 • Muuta

Tämän videon mukaan NASA:lla on astronauttien kanssa sopimus, että UFOista ja alieneista ei saa puhua julkisesti:

http://www.youtube.com/watch?v=jfjjFlcPTzs

Tässä vielä video, jossa havainnollistetaan, että kuussa hyppiminen olisi feikattu esim. kaapelien avulla:

Miksi ensimmäisenä kuussa käynyt kansallissankari Neil Armstrong puhui vasta vuosien päästä kuukokemuksestaan? Luulisi, että ennen aktiivinen Armstrong olisi innolla kertonut mahtavasta matkastaan kuuhun.

Tässä puheessa hän mainitsee kryptisesti, että ”vielä on paljon läpimurtoja niille, jotka pystyvät poistamaan yhden totuuden suojaavista kerroksista”.  Mitä Neil tarkoitti tuolla lauseella?

http://www.youtube.com/watch?v=2NQ3U-B95es

 • Pieni yhteenveto ja muita pointteja

– Ainakin neljä astronauttia on julkisesti puhunut UFOista ja osa myös avaruusolentojen kohtaamisesta
– Nasa:n videoissa on nähtävissä mielenkiintoisesti liikkuvia älykkäiltä vaikuttavia kohteita
– Nasaa on syytetty kuvien sensuroinnista niin työntekijän, kuin hakkerinkin taholta
– Nasan työntekijöitä on kielletty puhumasta julkisesti avaruusolennoista
– Kuussa ensimmäisenä kävellyt astronautti Neil Armstrong ei ole julkisesti puhunut kuin muutaman kerran kokemuksestaan kuussa

Myös mm. NASA:n Marskuvista on löytynyt mielenkiintoisia kohteita:
Mielenkiintoisia esineitä Marsissa
Mars-planeetalta on löydetty lisää elämään viittaavia merkkejä
Mars-planeetalta on löydetty lisää elämään viittaavia merkkejä Osa 2

Mitä mieltä sinä olet? Salaako NASA jotakin mitä kansalle ei kerrota?

EDIT: Tässä vielä lisävideo kiinnostavista kohteista avaruudessa.

Lisätietoa ja lähteitä:

http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/07/24/avaruusolennot-ovat-todellisia/
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/07/28/hakkeria-uhkaa-60-vuoden-linnatuomio/
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/03/18/nasa-kuvasi-jalleen-ufon/
http://dsc.discovery.com/space/qa/alien-ufo-edgar-mitchell.html
http://www.stargate-chronicles.com/release_mitchell.html
http://www.freegary.org.uk/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

84 kommenttia aiheeseen: Voiko NASAan luottaa?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jetbox sanoo:

  Siis luonnillisesti nasa kusee linssiin, ette itsekkään kertoisi julkisesti, jos johdossa olisitte, niin tuon kaltaisia asioita, kaikki kun ei vaan ymmärrä sitä 🙂 Joillain todellakin kuuppa sekoisi.

 • jussee sanoo:

  juu nää oli mielenkiintoisia tosin hirveän vanhoja..

 • Hexaa sanoo:

  aivan sama onko vanhoja..
  siis olen suhteellisen varma asiasta että nasa todellakin salaa paljon ja mudien maiden hallitukset.
  mutta eniten kuitenkin amerikka.
  oletan että ne ovat nähteet alieneita lentäviä aluksia ynm..
  a) joko vain nähneet ja saaneet ne totaalisen hämilleen ja salaamaan tietoa
  b) joko pelkäävät niiden todellakin oelvan uhka ja eivät tiedä asiasta mitään muuta kuin sen mitä ovat nähneet.
  c) salaliitto teoria 😀 johon itse henk- haluaisin uskoa,
  mutta b)! ufot tulee kyllä kiakkie nihmisten varmaan tietoon vielä jossakin vaiheessa EIKä siihen luulisi menevän kovinkaan pitkää aikaa.. 😀

 • K-k sanoo:

  Vaikka haluaisinkin näihin uskoa, täytyy tällaiset hassuttelut ottaa kriittisesti. Muutama pointti: Silloin kun kuvia yhdistetään nk. Mosaiikkikuvaksi (jolloin saadaan pienistä kuvista suuri, selvempi kuva) artifaktit ovat yleisiä, varsinkin kun otetaan tuon ajan menetelmät huomioon (sakset ja scotch teippiä, periaatteessa…). Kaikki avaruudessa lentävä ei tarvitse olla meteoriitti, tai ALIENI, tai vaikka AVARUUSANKERIAS.
  Naurettavaa tuollaiset väitökset, mitäs luulette että syntyy jos vaikka meteoriitti törmää kuuhun? tai toiseen meteoriittiin?
  Olisikohan pölyä, tomua, kivensirpaleita, ja muuta kivaa. Avaruus on täynnä pölyä ja kaikennäköistä muuta, joskus ne kasautuvat kimpuiksi ja hohtavat JO ENNEN ilmakehään saapumistaan (koska yleensä nämä kimput ovat magneettisia, ne ovat kasaantuneet suhteellisen tiukkaan kristallimaiseen muotoon ja heijastavat valonlähteitä hyvin), näitä kutsumme yleensä tähdenlennoiksi, tai pyrstötähdiksi, vaikka ne ei kumpiakaan olisi. Onhan siellä meteoriittien lisäksi kaikennäkösiä kivenmurikoita, tomupilviä, pikkusoraa, komeettoja ym.s. kivaa. Ja ne ihme vilkkuvat valot siinä videossa? Oletteko kuulleet…. satelliiteista? Tai avaruusasemista? Niissä on jos minkänäköistä vilkkua.
  Ja viimeiseksi, kolmanneksiviimeisen videon loppuosaan ; Eihän miehiä saa mitenkään toputtaa keskittymään tarkkuuttavaativaan työhönsä, pitäähän niillä olla sateelliittien ym.s. avaruusroskantuijottelurastinsa…

  Pistäkää kysymyksiä jos ihmetyttää jokin kohta tietystä videosta, debunkkaan tällaista heittelyä mielelläni.

  Kommentti palautettu roskakorista. Pyydän seuraavalla kerralla jättämään kirosanat pois, niin kommentti tulee heti näkyviin.
  – Wespa

 • metele sanoo:

  ”siis olen suhteellisen varma asiasta että nasa todellakin salaa paljon ja mudien maiden hallitukset.”

  mudien (multi user dungeons) maat on kyllä vähintäänkin paranormaalia..

 • metele sanoo:

  ”Miksi ensimmäisenä kuussa käynyt kansallissankari Neil Armstrong puhui vasta vuosien päästä kuukokemuksestaan? Luulisi, että ennen aktiivinen Armstrong olisi innolla kertonut mahtavasta matkastaan kuuhun.”

  armstrong on kyllä äärimmäisen vaivautuneen oloinen puheessaan, mitä lie sitten pyöritellyt päässään ne vuosikymmenet. ehkä se tietää jotain sellaista mitä ei yksinkertaisesti kannata ääneen sanoa, tai sitten vaan loppuivat puhehalut alkuunsa..

  aina pitää myöskin muistaa että eiväthän nuo edes kuvanneet tähtiä reissullaan 😉

 • jetbox sanoo:

  ” aina pitää myöskin muistaa että eiväthän nuo edes kuvanneet tähtiä reissullaan 😉 ”

  Aivan totta muuten :p

 • Bobcat sanoo:

  Olipas tämä kattava artikkeli 🙂 ite oon aina ollut sitä mieltä että nasa blurraa kuvia, ja leikkailee yms. Itse olen kuullut että kuussa oikeesti käydää, mutta sitten ne videot, on kuvattu kuulema jossain studiossa. Missä on musta tausta etc.. se mahdollistaisi nuo hyppimiset. Mutta en usko siihen.
  Olipas hauska ja mielenkiintoinen aihe ja kevennys ennenku lähtee opiskelemaan.

 • Hyrre sanoo:

  ” aina pitää myöskin muistaa että eiväthän nuo edes kuvanneet tähtiä reissullaan 😉 ”

  Ehkä nyt kuitenkin on hyvä muistaa että ne menivät kuuhun ottamaan kuvia kuusta. Miksi tähtiä ei näy johtui muistaakseni auringon sijainnista ja vuorokauden ajasta, eli siis olisiko ollut niin että kuussa oli päivä tuolloin eikä siksi tähtiä näkyny. Joku paremmin tietävä korjatkoon jos tarvitsee.

  Itse luotan kyllä NASAan, mutta uskon heidän myös harrastavan pientä vilppiä ihan senkin takia että kyseessä on bisnes, ei raha puussa kasva, edes jenkkien valtiolla. Sitten herää kysymys, miten tämä ns.”salaliitto” ei ole tullut ilmi? Kyllä nyt jollakin NASAlaisella luulisi pokka pettävän, varmaan aika stressaavaa touhua tuollaista salaisuutta pitää sisällä.

 • nimi sanoo:

  ”Tässä puheessa hän mainitsee kryptisesti, että “vielä on paljon totuuksia niille, jotka pystyvät poistamaan yhden totuuden suojaavista kerroksista“. Mitä Neil tarkoitti tuolla lauseella?”

  KUULOTARKASTUKSEEN MARS-MARS!

  Se mitä Neil sanoo videolla OIKEASTI on:
  ”BREAKthroughs available to those who can remove one of truths protective layers.”

  Typo korjattu. Kiitos huomautuksesta.
  – Wespa

 • ”On September 9, 2002, filmmaker Bart Sibrel, a proponent of the Apollo moon landing hoax theory, confronted Aldrin outside a Beverly Hills, California hotel. Sibrel said ”You’re the one who said you walked on the moon and you didn’t” and called Aldrin ”a coward and a liar and a thief.” Aldrin punched Sibrel in the face. Beverly Hills police and the city’s prosecutor declined to file charges. Sibrel suffered no permanent injuries. ”

  Asiaa. Menis iteltäki hermo.

  Sit toi juttu science channelin apollo 11:sta :
  ”in 2005, while being interviewed for a documentary titled First on the Moon: The Untold Story, Aldrin told an interviewer that they saw an unidentified flying object. Aldrin told David Morrison, an NAI Senior Scientist, that the documentary cut the crew’s conclusion that they were probably seeing one of four detached spacecraft adapter panels. The crew was told that their S-IVB upper stage was 6,000 miles away. However, the panels were jettisoned before the S-IVB made its separation maneuver, so this panel would closely follow the Apollo 11 spacecraft until its first midcourse correction.[23] When Aldrin appeared on The Howard Stern Show on August 15, 2007, Stern asked him about the supposed UFO sighting. Aldrin confirmed that there was no such sighting of anything deemed extraterrestrial, and said they were and are ”99.9 percent” sure that the object was the detached panel.”

  ”Interviewed by the Science Channel, Aldrin mentioned seeing unidentified objects, and he claims his words were taken out of context; he asked the Science Channel to clarify to viewers he did not see a UFO, but they refused.”

  -wikipedia

 • Haukka sanoo:

  Unohtuiko kenties se, että NASA ei ole ainoa taho, joka tutkii avaruutta lähettämällä sinne aluksia, luotaimia, astronautteja ym. NASA:lla ei ole avaruudesta mitään monopolia, jota se yksin hallitsisi.

  Euroopalla on ESA. Kiina ja Venäjä ovat lähettäneet ihmisiä avaruuteen ja Intialaisetkin luotaimia. Yksityinen avaruusmatkailu on alkanut ja kuka tahjansa voi ostaa lipun avaruusmatkalle.

  Ei kyllä kauaa NASA:n salaisuudet pysyisi salaisina, ellei sitten puolet maapallosta ole salaliitossa. Miksi kuvia ja muita löytöjä edes pitäisi sensuroida? Tuollaisten löytöjen takiahan avaruutta lähdettiin tutkimaan.. Tulee vain pää kipeäksi kaikesta tästä paranoiasta, joka täällä vallitsee.

 • Napo sanoo:

  ”Miksi kuvia ja muita löytöjä edes pitäisi sensuroida? Tuollaisten löytöjen takiahan avaruutta lähdettiin tutkimaan.. ”
  entä jos ne ei halua antaa tietoa löydöistä? entä jos valtio maksaa niiden tutkimuksia ja sitte ku ne löytää jotain, ni kukaan ei enää maksa.

 • http://www.megavideo.com/?v=0Z6QQ9L5 tuossa tosi outo UFO… voisko toi olla aito?

 • Wespa sanoo:

  Miksi kuvia ja muita löytöjä edes pitäisi sensuroida? Tuollaisten löytöjen takiahan avaruutta lähdettiin tutkimaan.. Tulee vain pää kipeäksi kaikesta tästä paranoiasta, joka täällä vallitsee.

  Tämä on ihan validi kysymys ja siihen voi olla monia vastauksia. Homman nimi on kuitenkin se, että NASAN:n työntekijä, sekä hakkeri Garry McKinnon ovat kertoneet sensuroinnista. Asiaa tukee valokuvat, joissa on selviä muokkausjälkiä. Muokkaus on mielestäni siis aika selvä homma, mutta syytä saa toki pohtia. NASA on kuitenkin laitos, joka on tietääkseni eniten avaruuskuvia ja videoita julkaissut, joten heillä on eniten materiaalia, josta voisi päätellä että heillä olisi paras mahdollisuus napata avaruusaluksia ym. filmille.

  Veikkaisin myös, että NASA:n ja muiden laitosten mm. ESA:n laitteistoilla on eroja. NASA ainakin kuvaa infrapunaspektrumilla, jolloin isompi spektri/osa valosta näkyy.

  PS. Eniten minua harmittaa tuo NASA:n käsky, että ufoista eikä avaruusolennoista ei saa puhua.

 • Wespa sanoo:

  Mitä tähän K-k:n kommenttiin tulee, niin siinä oli paljon asiaa. Tosin mielestäni avaruuspölyllä, meteoriiteilla ym. ei voi selittää älykkäästi liikkuvia kohteita. Videoilla näkyy mm. kohteita, jotka muuttavat suuntaa, sekä kohteita jotka tekevät muodostelman maapallon yläpuolelle.

  Haluasin samalla kysyä vaikkapa K-k:n mielipidettä siitä, että valehtelevatko astronautit ja työntekijät? Viittaan tällä ufohavaintoihin, alienhavaintoihin, sekä senuroinnista rapotoimiseen.

 • Thebel sanoo:

  Hyrre, tähtiä ei näy niissä kuvissa siksi, koska kuun pinta heijastaa liikaa valoa, ja se tavallaan sokaisee kameran. Outoihin suuntiin osttavat varjot vaan johtuvat siitä, että kuun pinta on hyvin epätasainen ja kamera tällöin vääristää kulmia.

 • Hyrre sanoo:

  ”tähtiä ei näy niissä kuvissa siksi, koska kuun pinta heijastaa liikaa valoa, ja se tavallaan sokaisee kameran.”

  Joo niinhän se olikin, kiitän.

 • Vileksi sanoo:

  HOusut?

 • Hörhö sanoo:

  Minä olenkin vähän ihmetellyt mihin ne kaikki ”avaruusoliot” ovat kadonneet. Kun en ole ufojakaan nähnyt takapihallani vähään aikaan, mutta sitten huomasin että täällähän ne… kaikki samalla sivulla keskustelevat FBI:stä, NASA:sta ja kaikesta muusta vähänkin ”epäilyttävästä”. Eikös juu? Ufojahan lentelee taivaalla vähän väliä ja ne hölmöt skeptikot vain naureskelevat kun vihreät pikkumiehet yrittävät aivopestä ihmiset flunssarokotteilla. Tämähän on vakavaa!

  Haluaako kukaan hihhuli muuten ostaa paahtoleipää, johon on palanut kuva neitsyt Mariasta? Samaan pakettiin saa aidon palan rististä, johon Jeesus aikoinaan naulattiin kun hän ehdotti ihmisille että he voisivat olla kilttejä toisilleen ihan vain vaihteen vuoksi. Maksaa vain 60 000 euroa.

 • recon sanoo:

  Nasa on riippuvainen hallituksen rahoituksesta joten mitä järkeä olisi kieltää kaikki mikä toisi lisää rahaa. Rahoitus on jo pienentynyt huomattavasti aikojen saatossa, joten oilisi luultavaa että ne feikkais mahd.paljon alieneita ja ufoja jos aitoa matskua ei olekkaan. Nasa ei ole sotilas- vaan siviiliorganisaatio.

 • Wespa sanoo:

  Jospa Hörhö palaisi vaikkapa ihan aiheeseen. Olisi mukava keskustella itse aiheesta, eikä lukea tuollaisia viestejä, jotka eivät ainakaan itseäni naurata jos se viestin tarkoitus olikaan. Kritiikkiä ja asiallisia kommentteja otetaan kyllä vastaan suuntaan ja toiseen. Läppääkin saa toki heittää, mutta sitäkin voisi mielestäni laittaa hieman vähemmän loukkaavaan sävyyn. 🙂

  PS. Oletkohan edes tutustunut koko matetriaaliin mitä tuossa on tarjottu?

 • K-k sanoo:

  Wespa; En itse ole havainnut niitä mainitseviasi suuntaamuuttavia asioita (ellet meinaa niitä ihme vilkkuvia ”valopalloja”, jotka saattavat olla esim. Kameran yrityksestä kohdentaa/vähentää auringonvalon heijastumista linssiin, tai jopa sateelliitteja(jotka liikkuvat suhteellisen vikkelästikkin kun niille annetaan uudet koordinaatit) tai yksinkertaisesti esineitä jotka matkaavat maata kohti ja osuvat johonkin… tai kaikessa yksinkertaisuudessaan, kuvittele kolikonmuotoinen latta esine, joka heijastaa valoa, laita se pystyyn, ja laita se pyörimään X tai Y akselinsa (X on ylös/alas, Y on sivuttain, Z on kolmas mahdollinen rotaatio, suomenkielinen nimi unohtui) ympäri, ja kohdista siihen valo. Koska avaruudessa ei ole vastavoimaa, tämä rotaatio kestää periaatteessa loputtomiin, olettaen että siihen ei mikään osu, ja niin kauan kun tämä rotaatio kestää, jokainen valonlähde joka esineeseen osoitetaan tulee näkymään ”vilkkuvana”.

  Lisäyksenä joka jäi ; Tuo video jossa vanhempi miekkonen ihmettelee, että miksi _valkoinen_ avaruuspuku näkyy suhteellisuudessa pimeässä kameran _salamavalon_ alaisena, vaikka _tummanharmaa tai musta_ kivikko ei näy, voidaan täälläpäin pitää alakoululuokkien tietona. Musta materiaali ”imee” itseensä valoa, täten se näkyy meidän silmiimme mustana, koska se ei (avainsana) heijasta sitä kovinkaan hyvin, valkoinen materiaali taasen heijastaa, ja jotkut materiaalit erityisen hyvin (esim liikennemerkkien pinnoite).

  Mutta jatketaan vastausta, eli, NASAn astronautit ja työntekijät, minulla tulee tuosta ihan ensimmäisestä videosta mieleen sellainen asia, että joku työntekijä on tutkinut tätä mosaiikkikuvaa kuusta, ja erehtynyt luulemaan erinäistä kuva-artefaktia (esimerkiksi: http://www.google.com/moon/#lat=1.966166&lon=23.186645&zoom=8&apollo= painamalla punaista kysymysmerkkiä saa selityksen)
  jonkin vieraan rodun tukikohdaksi, enkä yhtään ihmettele miksi NASA airbrushailee kamaa, ja sanoo ettei UFOista tai Alieneista julkisesti puhuta, koska jotkut ihmiset ovat herkkiä luulemaan näiden olevan vihamielisiä ym.s. vastaavaa. (Muistakaa tähän aikaan oli kylmä sota. Veli venäläinen oli joka nurkan takana, ja halusi nirhata juuri sinut, ja ne pirut olivat ehtineet ennen avaruuteen!). Eli yksinkertaisesti kielto puhua avaruusolennoista tai ufoista nasan työntekijöillä on kahdesta syystä, estää turha pelonlietsonta, ja olla levittämättä tietoa joka on täysin varmistamatonta, ja tämäntakia perusteetonta. Ainahan voi kuvitella, että niistä osa voisi olla aitojakin, mutta koska tieteellisen tutkimuksen laitos ei pysty havaintoa todistamaan, se ei silloin ole havainto.

  Astornauttien omista selityksistä en pysty kommentoimaan, mutta voin sen sanoa, että jokaisella ihmisellä on oma tarinansa kummituksista. Astronauteilla nämä kummitukset ovat vain vieraalta planeetalta. Tosin itse tietenkin uskon, että avaruudessa on muuallakin elämää, se on niin pirun iso, että olisi mahdotonta edes ajatella, ettei siellä mitään olisi, ja ovathan ne maassakin voineet käydä, tai kuussa, tai marsissa, mutta ei niillä siellä mitään tukikohtaa ole, muuten olisimme löytäneet sen aikoja sitten, ja NASA olisi lähettänyt ties mitä tutkimusluotainta sinne. Pahoittelen karkeampaa kieltä aiemmin, oliko muuta kysyttävää?

 • K-k sanoo:

  Plörinä81 : Näyttää harvinaisen paljon käyttätymisen ja hohtavuutensa puolesta… repaleiselta säähavaintopallolta. (säähavaintopalloissa on helium varastoitu erinäisiin lokeroihin, jos yksi tai pari puhkeaa, se ei menetä paljoakaan korkeutta) Ja muutenkin tuo foliomainen materiaali ja hitaasti kohoaminen vaikuttaisi siltä että säähavaintopallo olisi kyseessä… no mitä se tuolla metsässä teki? No siihenkin vastaus on suhteellisen helppo. Säähavaintopallon alapuolella on suhteellisen painava säähavaintomoduuli. Säähavaintopallo on syystä tai toisesta puhjennut ylhäällä, tullut alas moduulin kanssa ja lujaa, ja kolahtanut metikköön, jossa kohtaa moduuli on joko osittain tai kokonaan rikkoutunut, ja taasen vapauttanut säähavaintopallon suuresta painostaan, pallo on sitten taas jatkanut matkaa ylöspäin, takertunut erinäisiin oksiin ja… loput näetkin videossa.

 • Kerttu sanoo:

  Rauni-Leena Luukanen rules.

 • gh0stb0y sanoo:

  Ite en luota nasaan juuri pätkääkään.

 • Tomppa sanoo:

  Miksiköhän ne Men in black miehet ilmestyvät heti kun siviilit tekevät ufo havainnon?

 • Aqua vitae sanoo:

  Voiko nasaan luottaa? = Kyllä voi

  Nyt J*m*l**t* tällaiset keksityt paranoiat, harhaluulot ja väärennetyt todisteet veks ja vähän äkkiä.

  Ja minä muuten hurrasin, kun kuulin ensimmäisen kerran, että Aldrin oli vetänyt salaliittohörhöä turpaan. Oikein sille.

  Ainahan sitä NASAa tullaan epäilemään,kun se on suurin este ufouskovien tiellä. Kun todisteita ufoista ei löydy, se on NASAn syytä se.

  Ja McKinnonia en suostuisi uskomaan mistään hinnasta missään asiassa. Tyypillä oli sen asteinen paranoia, että huhhuh…

 • Tep sanoo:

  Miks ihmeessä todisteet maapallon ulkopuolisesta elämästä salattaisi? Kuka ihme siitä hyötyisi? Ite en kyllä nää mitään syytä siihen että miks tolanen tieto pidettäis piilossa… tää on taas näitä salaliittoteorioita..

 • calico jack sanoo:

  Nuo kuvathan ei taaskaan todista yhtään mitään. Eikö olisi helpompaa Nasalle vain jättää kokonaan julkaisematta kyseiset kuvat, kuin peitellä niitä 6 vuotiaan kuvankäsittelytaidoilla.

  Miksei sitten kuussa näy tähtiä? Kuussa ei näy tähtiä, koska sinne ei mennä räpsiin fotoja loma-Ixuksella. Katsokaapa muuten googlesta kuvia astronauteista avaruuskävelyllä.. aivan ei tähtiä!!!

  Sitten.. nuo avaruudessa lentelevät kappaleet eivät vaikuta älykkäiltä sitten pätkääkään. Kappaleet lentelevät suoria ratoja ja mikseivät nämä kappaleet tule lähemmäksi astronautteja? No ihan siitä syystä, että ne ovat avaruusromua, sateliitteja, jäätä yms.

  Ja.. miksi muuten avaruusolennot ottaisivat yhteyttä Nasaan ja kysyisivät lupaa, että saataisko tulla näyttäytyyn? Mistä ne ylipäätään edes tietäisivät ottaa yhteyttä Nasaan?

  Osa kuujutuista saattaa ollakkin feikattu, mutta syy voi olla pilalle mennyt filmi tms. joka on haluttu salata. Kylmä sota olisi helpostikkin voinut aiheuttaa moisen feikkaamisen, koska viholliselle ei olisi haluttu näyttää epäonnistumisia.

  Erilaisia selityksiä löytyy helpostikin, kunhan vaan avaa silmänsä ja antaa selittämättömille asioille muitakin vaihtoehtoja, kuin jonkin älyttömän ufosalaliittoteorian.

 • A-E sanoo:

  Plörinä81 Video oli todella hyvä. Jotenkummaan näytti astronautilta… Laittaa vähäsen Ajattelemaan…

 • jup jup sanoo:

  Arkistojen salat: Suora lähetys Kuusta

  YLE Teema Klo: 21.00 Pvm: 20.03.2009

  Heinäkuun 21. päivänä 1969 yli 600 miljoonaa televisiokatsojaa todisti, kuinka Neil Armstrong asteli Kuun pinnalla ensimmäisenä ihmisenä. Mutta kuka kuvasi Armstrongia, kun tämä astui Kuun pinnalle?

  Suoraan telkun sivulta toi. ajattelin laittaa ku eiks tää vähän liity juttuun…??;)

 • jup jup sanoo:

  Ja siitä et miks nasa salais tiedot avaruus olennoista niin jos usan hallitus rahoittaa nasaa niin ehkä ne maksaa niille ”pimeesti” lisää että ne salais ne ja antais hallitukselle.. ei kai tässäkään asiassa voi olla varma suuntaan tai toiseen ellei oo ite ollu nasassa kaikkien juttujen kanssa tekemisissä.. tulipa vaan mieleen.

 • K-k sanoo:

  JupJup, ei se silloin nk. Ensimmäisenä siellä astellut, olihan se kuvaaja sinne ensin vaappunut kameransa kanssa… ne olivat vain ensimmäiset KUVATUT askeleet. Teatriikka ja poliitiikka kun yhdistetään tämäntapaisa ”fipoja” syntyy paljon.

 • Dälsd sanoo:

  En myönnä tai kiellä, mutta ei kannata sinisilmäisesti uskoa Nasan olevan avoin kaikessa. Näissä tapauksissa täytyy aina miettiä kuka toiminnan rahoittaa ja mitä hänellä on mielessään. Kaikki tavoittelevat aina jotain hyötyä ja ehkä salailusta on jotain hyötyä. Siksi on turha uskoa, että kaikkia kerrottaisiin koko kansalla (ja kilpailijoille).

 • Wespa sanoo:

  Mutta kuka kuvasi Armstrongia, kun tämä astui Kuun pinnalle?

  Hyvä kysymys. Pisti miettimään. 🙂

 • bobcat sanoo:

  “Mutta kuka kuvasi Armstrongia, kun tämä astui Kuun pinnalle?”

  en ole koskaan nähnyt videota missä armstrong siellä kuussa hyppelehtii, mutta jos vaikka jokin automaattinen kamera jalan päällä? tjs.

 • SirkkuPeekele sanoo:

  Mitäs alkavat leikkimään jumalaa lopettaisivat ajoissa palataan luontoon ja asutaan bambumajoissa.

 • Wespa sanoo:

  Joo siis sehän on se video, kun Armstong ottaa ”ensiaskeleen” (tulee tikapuilta alas kuun pinnalle). Kai sitä jonkun on kuitenkin pitänyt kuvata tai asettaa se kamera sinne, jolloin tämä ei ollut se kuuluisa ensiaskel.

 • Ismo sanoo:

  Mietin tuossa, että mitä järkeä rakentaa Kiinaan uusi teleskooppi jonka peilin halkaisia on 500m ja sillä etsitään maan ulkopuolista elämämää, sanonpahan vaan, että jos jotain löydetään se kyllä julkaistetaan, mutta olen samaa mieltä tuosta kuukävelysty, mutta voihan se kamera olla ulkopuolella se muunmuassa lähetti kuvaa maahan aluksen ulkopuolelta, totuutta emme saa, koskaan tietää.

  Terveisin, Ismo

 • Ismo sanoo:

  Ylimmän videon ensimmäinen kuva nauratti minua. Olen katsonut 30cm kaukoputkella kuuta vieläkin lähempää, enkä mitään rakennuksia nähnyt =)

  Terveisin, Ismo

 • Juhis sanoo:

  Kamera oli jo etukäteen asetettu sinne laskeutumiskapselin ulkopuolelle. Se oli mustavalkokamera, joka oli suunniteltu nimen omaan kuun olosuhteisiin ja kuvaamaan juurikin Armstrongin ensiaskeleita kuun pinnalla. Tähän aikaan kylmäsota vaikutti paljon asioihin, siksi kameroita oli joka puolella jo valmiina, koska oli tärkeää saada kaikki kuva ja videomateriaali ihmisten tietoisuuteen. Itse asiassa tästä asiasta tuli tänään dokumentti Ylen teema kanavalta, Arkistojen salat: Suora lähetys Kuusta. Tässä dokumentissa asiat tuli aika hyvin selville

 • tavallinen jantteri sanoo:

  mutta Juhis, ketä kameran sinne asetti? 😉

 • Haukka sanoo:

  ”“Mutta kuka kuvasi Armstrongia, kun tämä astui Kuun pinnalle?””

  ”Hyvä kysymys. Pisti miettimään. ”

  *huoh*
  Kukaan ei kuvannut Armstrongin astumista kuun pinnalle. Se pätkä, jossa astronautti astuu ulos aluksesta ja lausutaan ne kuuluisat sanat, niin sen on kuvannut kuun pinnalta itse Armstrong joka astui ulos ensimmäisenä. Armstrong kuvaa siinä Buzz Aldriniä, joka on toinen kuun pinnalle astunut ihminen.

 • Rannantantti sanoo:

  Se kamera on varmaan asetettu siellä sukkulassa ennenkuin se lähti maasta jos vielä normaalijärjellä mennään.
  Toiseksi viimeinen video vakuutti hyvin kohdassa 2:07

 • Juhis sanoo:

  Sitä juurikin tarkoitin sillä, että kamera oli valmiiksi asetettu sinne laskeutumiskapselin ulkopuolelle, eli kukaan ei henkilökohtaisesti kuvannut ensiaskeleita 🙂 Insinöörit oli asettanut sen kameran jo valmiiksi maan pinnalla, näin asia ainakin oli eilisen dokumentin mukaan. Jos nyt oikein muistan, niin itse kameraa kaiken lisäksi ohjailtiin maasta käsin

 • Hollow Gram sanoo:

  Pitää muistaa että NASA on USA:n valtion organisaatio joka luotiin loppupeleissä poliittisiin tarkoituksiin, ihan kuten kuin IPCC (vaikka tarkotukseltaan eroaa hivenen :). Kannattaa lukea vaikka Wikipediasta NASAn historiaa saadakseen kontekstia.

  Se on kyllä outoa ettei NASA ottanut yhtään kuvia tähdistä kuusta, sillä sieltä näkyy moninkertaisesti paremmin kuin maapallosta (tai ilmakehän kupeista kuten Hubble).

  Mutta entäs kuukivet jotka tuotiin kilokaupalla takaisin ja peilit jotka laitettiin kuun pinnalle Apollo tehtävissä?

 • Balzethor sanoo:

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200805127640734_ul.shtml
  tuossa on mielenkiintoinen artikkeli ja hieman pelottava/ihmetyttävä lopetus.

  ”Astronautit uskovat
  Avaruudessa on elämää!
  12.5.2008 12:02

  Ihmisrotu löytää elämää muualta universumista jatkaessaan avaruustutkimusta, astronautit sanovat.

  – Jos jatkamme riittävän pitkälle, olen varma, että löydämme elämää sieltä jostain, avaruuslennolta äskettäin palanneen Endeavour-aluksen Mike Forman sanoi.

  – Ehkä ei yhtä kehittynyttä kuin meidän elämämme, mutta on vaikea uskoa, ettei muualla universumissa olisi elämää, Forman sanoi Tokiossa pitämässään lehdistötilaisuudessa.

  16 vuorokautta avaruudessa ollut Endeavourin miehistä sanoi kuitenkin, ettei ollut vielä nähnyt mitään selittämätöntä tai salaperäistä, joka viittaisi toisenlaisiin elämänmuotoihin.

  – Uskon henkilökohtaisesti, että löydämme jotain selittämätöntä, astronautti Gregory Johnson sanoi.

  KATRIINA MÄKELÄ”

 • K-k sanoo:

  Balthezor, mikäs ihme siinä on? Kuten jo aiemmin sanoin, vain idiootti voisi väittää, että olemme ainoat avaruuden ”älykkäät”(käytän termiä aika helposti tällaisessa yhteydessä) oliot.

 • BG sanoo:

  Kyllä se kamera varmaan oli ihan kiinni siinä laskeutumis modulissa, joka kuvasi Armstrongia.

  Tuo ekan videon viimenen kuva juttu oli vähän mietityttävä.

  Uskon kyllä nasan salaavan jotain, mutta mitä onkin hyvä kysymys.

 • Sammyjo sanoo:

  hehe.. juu tottakai nasa salaa asioita, miks ihmeessä se kertos esim joka vessakäynnin jne 🙂
  mut oikeesti noi on iänikuisia salaliitto teorioita, siis useita maileja isoja rakennuksia (hihih) jos siel jotai ois tota kokoluokaa ni Kaguya näkis ees ne 🙂 ja muutenki mistä tahansa harmaasävy suttukuvasta saat aikaan ”alien” rakennelmia tollasilla varjo ja värimanipuloinnilla.. 🙂

 • LOL! sanoo:

  tavallinen jantteri (02:18:35) :

  mutta Juhis, ketä kameran sinne asetti? 😉

  Oletko hieman tyhmä? ehkä se asennettiin jo maassa?

 • calico jack sanoo:

  Kamera oli kiinni laskeutumisaluksessa, joten sen on täytynyt asettaa Nasa, jota täällä niin kauheasti epäillään. Tämmösten ihme spekulaatioiden kautta ne salaliittoteoriat syntyvät. Taitaa olla sivu tolkulla infoa netissä tästä historiallisesta laskeutumisesta 😉

 • Huuhaa sanoo:

  Ehkä Armstrong ei ole halunnut puhua kokemuksistaan juuri siitä syystä, että hänen sanojaan voitaisiin käyttää vääriin tarkoituksiin häntä ja NASA:a vastaan. Puheet otettaisiin pois kontekstista tai suoraan muutettaisiin sopimaan salaliittoteoriaan.

  Ehkä NASA:n työntekijöitä on kielletty puhumasta avaruusolenoista siksi, että sen seurauksena tälläiset jutut saavat lisää tuulta siipiensä alle. Jos NASA:n työntekjä olisi vieraana talkshowssa ja häneltä kysyttäisiin, uskooko hän maan ulkopuoliseen elämään ja hän vastaisi kyllä niin totta kai heti alkaisi salaliittoteorioiden kasaaminen. Toiseksi NASA haluaa varmasti tutkia ennen kuin hutkia.

  Kun astronautit ovat olleet avaruudessa ensimmäistä kertaa ja vielä ensimmäiset ihmiset kuussa, niin varmasti päässä liikkuu vaikka mitä ja mieli saattaa tehdä tepposet. Ihminen alkaa nähdä epämääräisiä liikkuvia muotoja. Varmasti NASA haluaa pitää tälläiset jutut salassa, koska niille ei ole mitään todisteita puoleen tai toiseen. Oletetaan, että NASA kertoisi astronautin nähneen avaruudessa pallon joka liikkui, mutta se tuskin on ollut avaruusalus vaan astronautin mielen tuotos. Kuinka moni edes kuuntelisi puheen loppua.

  Tälläiset jutut lähtevät liikkeelle pelkästään TIETÄMÄTTÖMYYDESTÄ. Lähes kaikki noista ilmiöistä ja kuvien muokkaamisista on selitettävissä, kun vain löytyy tietoa fysiikasta, kemiasta, valokuvaamisesta ja kuvien muokkaamisesta.

 • Huttu sanoo:

  Kohtuu naurettavia nämä salaliittoteoriat, on se niin siistii pätee asioissa mistä ei mitään tiedetä. Lähinnä tuolla viittaan noita niin sanottuja tutkijoita jotka näitä teorioita tukee ja laittaa liikkeelle. Se on niin helppo perus jampan uskoa kaikki hölmöt teoriat mitä on liikkeellä kun ei anneta varaa omaan kriittiseen ajatteluun vaan sanotaan että kyllä nämä nyt vaan näin menee, ilman mitään kummempaa tieteellistä lähestymistapaa.

  Tuossa on teille hyvä sivusto jossa on asiantuntevasti debunkattu kaikki suurimmat kuu-myytit:

  http://www.clavius.org/

  Nauttikaa ja toivottavasti oppikaa jotain

 • Ilonpilaaja sanoo:

  HAH! JÄRJET KÄTEEN, MIEHET JA NAISET! Miksi NASA salailisi tuollaisia asioita, kun venäläiset kilpailevat heidän kanssaan ja alienilöydöt saattaisivat NASA:n avaruustutkimuksen huipulle, kauas venäläisten ulottumattomiin.
  Lisäksi nuo ”tunnustukset” ovat epäluotettavia, koska niiden päälle on voitu äänittää. Nykyteknologialla tämä on mahdollista, koska äänen taajuutta voidaan muuttaa ja puhetyylin matkiminen luonnistuu näyttelijäkoulutuksen saaneelta. Lisäksi, niin kauan kun joku sanoo nähneensä UFO:n(Unidentified Flying Object, Tunnistamaton Lentävä Esine), on hän itseasiassa nähnyt IFO:n(Identified Flying Object, Tunnistettu Lentävä Esine).
  Lisäksi tämä ”UFO-tabu” voi johtua mm. siitä, ettei käy niin että ihmiset alkavat epäillä, että NASA ei tietäisikään niin paljon avaruudesta. Lisäksi, eikö NASA olekin ”sotilaallinen” yhteisö, eli siellä pätee vaikenemisvala, jonka takia työntekijät eivät saa puhua työstään ulkopuolisille ilman ylhäältä tullutta käskyä. Tämä mainittu käsky ei satu tulemaan jumalalta(-lilta) eikä alieneilta, vaan tavallisilta ihmisiltä(no, ehkä ei niin tavallisilta, aikamoisia tieteilijöitä!), rakkaat hörhöt.

  Kiitän ja kumarran, odotan innolla vastaväitteitä.
  Ja pistäkää niitä rantsu_94@hotmail.com:iin + tänne, jotta muutkin näkevät.

  Terveisin, Ilonpilaajanne

 • Ilonpilaaja sanoo:

  Lisäänpä sitten maapallon ulkopuoliseen KOLLEKTIIVISEEN ÄLYKKYYTEEN:

  Tuo on niin ÄÄRETTÖMÄN todennäköistä, että kuvitteletteko te Raamatun sanasta sanaan todeksi, kun sitä epäilette. Maailmankaikkeudessa on varmasti miljoonittain galakseja, ja niissä miljoonittain tähtiä, monilla on kiertoradoillaan planeettoja, joilla voi olla elämää, joillakin onkin. No, koska elämä on muualla mahdollista, niin miksi siis ei olisi kenties jopa Linnunradallamme älyllistä elämää. No, meidän elinaikanamme ei välttämättä kuitenkaan selvitetä tätä mysteeriä, ehkä ei edes vielä tällä vuosituhannella.

  Että silleen, rakkaat hörhöt.

 • SöörToni sanoo:

  Nyt pitää sanoa Ilonpilaaja,että olet ehdottoman oikeassa siinä,että NASA lähtisi huipulle jos saisivat todisteita UFOista,tai muusta tuollaisesta

 • Haerski sanoo:

  ”Selviä” muokkausjälkiä NASAn kuukuvissa? Ei minusta niin selviä.

  Missä laskeutumismoduuli luuraa?
  Eikö keltaista kynää heiluttavalla sedällä käynyt mielessä, että panoraamakuvan ottaneet kamerat saattoi itse asiassa olla kiinni itse moduulissa, jolloin se ei luonnollisestikkaan näy kuvassa?

  Kohdevalojako?
  Jos kuva tosiaan olisi feikattu studiossa, niin miksi kohdevalot olisi asennettu niin, että ne jäisivät kuvaan? Ja jos tällainen vahinko todella olisikin päässyt tapahtumaan, niin miksei niitä sitten muokattu jälkeenpäin pois? Todennäköisintä onkin, että NASA on oikeassa ja kyseessä on vain niin sanottu Lens Flare -ilmiö. Ai niin, mutta lens flarehan esiintyy kuukameroissa tämän sedän mielestä vain renkaina. Siispä setä voisikin mennä katsomaan vaikka tämän seuraavan kuvan, joka on myöskin kuusta. Eikä muuten takuulla ole kohdevalo siinä heti auringon vieressä. 😉 http://en.wikipedia.org/wiki/File:Lens_Flare.jpg

  Astronautin erikoinen varjo?
  Nyt mentiin jo kyllä liian pitkälle. Eipä ole tainnut paljon kouluja käydä tuon videon tekijä. Kuun pinnalla olevat kivet ovat tummanharmaita ja karkeapintaisia, joten oletettavasti ne eivät heijasta valoa kovin hyvin ja siksi jättävät mustan varjon. Sen sijaan, astronautin puku on vaalea, mikä taas tarkoittaa, että se heijastaa valoa erinomaisesti. Tästä varmasti jokainen osaakin tehdä jo tarvittavat johtopäätökset?

 • Wespa sanoo:

  Mitä tuohon lens flareen tulee, niin en usko kyseessä olevan lens flare. Mainitsemassasi kuvassakin oli isompi lens flare. Ja miten niitä voisi olla useita samassa kuvassa ja vielä noin kirkkaan? Itseäni lähinnä kiinnosti eniten kuitenkin tuo kopiotyökalun käyttö kyseisessä videossa.

 • Wespa sanoo:

  ”HAH! JÄRJET KÄTEEN, MIEHET JA NAISET! Miksi NASA salailisi tuollaisia asioita, kun venäläiset kilpailevat heidän kanssaan ja alienilöydöt saattaisivat NASA:n avaruustutkimuksen huipulle, kauas venäläisten ulottumattomiin.”

  Yksi syy voisi olla se, että salaisuudet on hyvä pitää salassa. Jos esim. noista mahdollisista avaruualuksista saisi uusia ideoita teknologian kehitykselle, niin siitä USA tuskin haluaisi Venäjän tietävän.

 • UFO sanoo:

  Joka paikassa aina höpistään että NASAan ei voi luottaa. joillain kuulema on niitä salaisia videoita.

 • Haerski sanoo:

  ”Mitä tuohon lens flareen tulee, niin en usko kyseessä olevan lens flare. Mainitsemassasi kuvassakin oli isompi lens flare. Ja miten niitä voisi olla useita samassa kuvassa ja vielä noin kirkkaan?”

  Ei se minusta merkittävästi suurempi ole, ellet sitten tarkoita tuota auringon ympärillä olevaa suurta rengasta. Samanlaisen renkaan osa taisi olla näkyvissä videonkin kuvan ylälaidassa. Itse puhui kuitenkin tuossa auringon ”kaakkoiskulmassa” muutaman millin päässä olevasta pisteestä. Näyttää minusta aika samanlaiselta, kuin videolla.

  Useat lens flaret on selitettävissä sillä, että käsittääkseni tuollaiset 360 asteen kuvat koostetaan useammasta kuvasta, jotka yhdistetään ”leikkaamalla ja liimaamalla” näyttämään yhtenäisiltä. Näin eri kulmista otettuihin kuviin myös lens flare syntyy eri kohtaan.

  Korjatkaa jos olen väärässä.

 • warlock sanoo:

  mun mielestä tää oli yksi parhaipii pätkii ja mitä nasaan tulee uskon että nasa salaa suuriman osan tiedosta ja älylisestä elmästä ja sen missä sita saatas olla ja muun tiedon eli 100% 99 on salattua luulisin ja ihminen on siitä outo lintu eli kaikkea mitä se pelkää vieroksuu niin se tuomitaan ja semmoiseen ei väkisinkään haluta uskoo vaikka factat ois kuinka selvät) mut tämä on mun näkemys

 • lossilla sanoo:

  ”ettei käy niin että ihmiset alkavat epäillä, että NASA ei tietäisikään niin paljon avaruudesta”

  aivan! vuosikymmenien usalaiset on salateoriounu et kovermentti tietää hirveesti uffoista ja huipputekniikasta eikä kerro usan kansalaisille, ni oisha se aikamoine häpee jos paljastus et ne on ihan samalla tasolla ku muukki maat eiväkkä tiiä yhtää sen enempää ku muukkaa kovermentit 🙂 ja muutenki nasa on usalaisten pulju! ei meijän 🙂

 • pauli sanoo:

  Aika hyvä klippi, pari MELKEIN skarppia otostakin. Muut kuvat olivat taas sitä tasoa
  että hohhoijaa…iänkaikkista epäterävyyttä ja tärinää. Luulisi kameratekniikan ja
  kuvauksen olevan jollain säällisellä tasolla ja ammattilaisten käsissä, mutta
  kalliilla rahalla koulutetut astronautit ottavat samanlaisia näppäilykuvia kuin
  satasella kanarialle lentäneet. Sietämätöntä!

 • kohatus sanoo:

  nou hätä! parin kuukauden päästä tulee lähikuvia kuusta 🙂 eli kaikki jätetyt romut näkyy ihan selkeesti sit. Hauska nähä mitä salaliittoteoria porukka keksii sit 🙂

 • H M P H! sanoo:
 • ninjani sanoo:

  Useissa avaruus videoissa ei näy tähtiä. Se mietityttää.

 • H M P H! sanoo:

  “Mutta kuka kuvasi Armstrongia, kun tämä astui Kuun pinnalle?”
  (…)
  ”mutta Juhis, ketä kameran sinne asetti? ”

  1. HMM… Olisikohan ollut automaattikamera?
  2.Ne kiltit sedät siellä NASAssa jotka rakensivat laskeutumis moduulin. 😀

 • avaruusapina sanoo:

  mistää ei voi enää olla varma mikä on totta ja mikä ei!! toinen väittää sitä ja toinen tätä??

 • cursedmind93 sanoo:

  totuus pitää löytää itse 😉

 • Wespa sanoo:

  mistää ei voi enää olla varma mikä on totta ja mikä ei!! toinen väittää sitä ja toinen tätä??

  Elämme dualistisessa maailmassa. Monesta asiasta on kommenttia/mielipidettä puolesta ja vastaan. Siksi onkin mukavaa, että on se oma pää, jossa sen oman mielipiteen voi muodostaa. 🙂

 • H M P H! sanoo:

  ”mistää ei voi enää olla varma mikä on totta ja mikä ei!! toinen väittää sitä ja toinen tätä??”
  Yritä itse miettiä videoita ja kerro mitä sinulle tulee mieleen.

  Ja muuten… tää poikkee aiheest aika lailla. 🙂

 • UsKo sanoo:

  mikään noista videoista ei toimi

 • Wespa sanoo:

  Johtunee youtuben pävityksistä. Nyt ainakin pelaa.

 • UsKo sanoo:

  kiitti!jos kuu kävely ja hypyt olivat feikkejä miksi ne edes vaivautuis sellaseen?sanokaa yksikin asia josta ne hyötyy kuu hypyistä ja kävelystä.

 • killokki sanoo:

  Ilonpilaaja:

  ”Maailmankaikkeudessa on varmasti miljoonittain galakseja, ja niissä miljoonittain tähtiä, monilla on kiertoradoillaan planeettoja, joilla voi olla elämää, joillakin onkin. No, koska elämä on muualla mahdollista, niin miksi siis ei olisi kenties jopa Linnunradallamme älyllistä elämää. No, meidän elinaikanamme ei välttämättä kuitenkaan selvitetä tätä mysteeriä, ehkä ei edes vielä tällä vuosituhannella.”

  Eli me ihmiset ei sitte ollakaan älyllisiä olentoja vai?? ja maailmankaikkeudessa ON miljoonia galakseja ja niissä taasen ON miljoonia, ellei miljardeja tähtiä.

  Ja tuli mieleen semmonen mahollisuus, et NASA salailee meiltä, ettei ne oikeesti oo loytäny mitään avaruudesta ja muokkaavat kuvia vaan herättääkseen epäilyksiä et ne tietää jotain maan ulkopuolisesta älylisestä elämästä.

 • Hesus Hitler sanoo:

  Oliko Hesus ufo??

 • Slash sanoo:

  Nasa salaa jotain. Olen asiasta varma. Nasaan ei kannata luottaa.

 • kurkoa sanoo:

  was removed by the user, violation. kenen käskystä te poistatte näitä videoita?

 • WM_ sanoo:

  Ei parablogi niitä poista vaan visssiin youtubessa videon lisääjä

 • rses sanoo:

  No nyt sitten kuukävely salaliittoteoriat voi laittaa romukoppaan. Tarkat kuvat kuun pinnasta julkaistu mm. ensimmäiseltä laskeutumis paikalta. Aikamoisen vaivan olisi NASA nähnyt, että olisi roudannut kuun pinnalle lavasteet, jossa Armstrongin kengäjäljetkin. Näyttää aika aidolta. Varmaan joku löytää näistä kuvista jotain huomautettavaa. Silloin varmaan kannattaa käydä katsomassa Italian observotoriosta, paikan nimeä en muista.

 • eino marttinen sanoo:

  mahtaa niillä avaruus-olioilla isot eväsreput olla mukana jos valovuosien takaa löydetään meidät.mekin menemme kuuhun peräti muutamassa päivässä!!!! haloo terve järki. t.eikka

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot