ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Buzz Aldrin tuli Suomeen

Amerikkalainen ex-astronautti, Buzz Aldrin tuli tänään Suomeen puhumaan rohkeudesta. Buzz oli toinen ihminen, jonka kerrotaan astuneen kuun kamaralle 20.7.1969.

Nesteen järjestämä Buzzin luennon aihe on sopiva, sillä Buzzia ei voi syyttää pelkuriksi. Hän on kertonut Discovery-kanavalla nähneensä Apollo 11-lennolla, avaruusaluksen läheisyydessä lentävän tunnistamattoman esineen.

Astronaut Buzz Aldrin Recounts Apollo 11 UFO Encounter

Myös astronautit Edgar Mitchell ja Gordon Cooper ovat avanneet sanaisen arkkunsa asiasta.

Edgar Mitchell on UFOs at Press Conference

NASA Gordon Cooper UFOs are visiting the Earth

Katso myös tiedotusvälineiden haastattelu Buzz Aldrinin ufokokemuksesta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

50 kommenttia aiheeseen: Buzz Aldrin tuli Suomeen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jaahas sanoo:

    Ei kai nää sankarit ihan turhan tähden viitsi mainettansa pilata.

  • Sasha sanoo:

    Huoh. ”Buzz oli toinen ihminen, jonka kerrotaan astuneen kuun kamaralle”. Eiköhän se ole nyt niin, että Buzz OLI toinen ihminen, joka astui kuun kamaralle. Ärsyttää, kun jotkut oikeasti uskovat tällaisiin naurettaviin salaliittoteorioihin. Lisäksi syö paljon tämän blogin uskottavuutta, kun ylläpitäjä kirjoittelee päivityksissään niin itsestäänselvyytenä mm. juuri edellä mainitun kaltaisia väitteitä. Ei pahalla, mutta se antaa aika hölmön vaikutelman.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Sasha, ehkä on parempikin, että hölmöys paljastuu jo näissä artikkelien alustuksissa… 😉

  • Wespa sanoo:

    Erilaisia teorioita toki on, mutta artikkelissa ei oteta niihin sen enempää kantaa. Se, että Buzzin kerrotaan olevan toinen kuun kamaralle laskeutunut ihminen on juurikin sitä (että näin on kerrottu)… Kyseisen väitteen paikkaansapitävyyttähän ei tässä artikkelissa ole sinäänsä kyseenalaistettu.

    PS. Koko lause oli ”Buzz oli toinen ihminen, jonka kerrotaan astuneen kuun kamaralle 20.7.1969

  • Jaahas sanoo:

    Se on juuri noin kun Wespa asian ilmaisee. Buzzin kuussakäyntiä ei ole alustuksessa millään muotoa kyseenalaistettu.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Eiköhän nyt sentään Kuumatkailu ole aivan saletti. Olen jo aiemminkin esittänyt täällä siihen pätevän argumentin, jota edes jonnen ei pitäisi aliarvioida, vaikkei kylmää sotaa muistaisikaan. Neuvostoliiton ja Pohjois-Amerikan Yhdysvaltojen välinen kilpajuoksu Kuuhun oli mittava ja koko planeetan laajuista julkisuutta nauttiva osa tätä propagandasotaa, jossa ei armoa annettu eikä aneltu. Neuvostoliitto vakoili takuuvarmasti täydellä teholla USA:n projektia kuten tietenkin myös päin vastoin. Neuvostoliitto ei missään tapauksessa olisi nurisematta tyytynyt tappioonsa ellei se olisi tiennyt Apollo 11 laskeutuneen Kuuhun.

    Ja, Wespa, muotoilusi antaa olettaa ettet pidä Kuumatkoja todistettuina eli oletat ne mahdolliseksi salaliitoksi. Kuten Sasha jo totesikin moinen on silkkaa hölmöyttä. Lisäisin sen olevan paljon muutakin, mutta koska sivustolla vallitsee kaksoisstandardi sen suhteen mitä skeptikko ja mitä uskovainen saa mielipiteenään sanoa tämä saakoon tällä kertaa riittää.

    Annapas, Jaahas, ehtiessäsi esimerkki virheellisistä argumenteistani niin saatan viisastua minäkin. Jos suinkin kykenet.

  • Wespa sanoo:

    Parempi pitää neutraali linja kun on erilaisia teorioita ja väitteitä. Tällöin on hyvä käyttää muotoa ”on kerrottu” tai ”kerrotaan olevan” jne. jotka antavat sijaa molempiin tulkintasuuntiin. Tällöin lukija voi helpommin itse muodostaa ajatusmaailmaansa, eikä hänelle suoraan tuputeta mitään tiettyä näkemystä. Samanlaista neutraalia lähestymistapaa olemme käyttäneet monissa muissakin artikkeleissa joissa on monia eri näkökulmia, vaikkakin tässä artikkelissa ei sen enempään otettu kantaa asian toiseen puoleen.

    Artikkeli on suurilta osin Top Secretin kirjoittama ja valmistelema. Itse olen vain hieman editoinut sitä ja postannut sen lopullisesti blogiin.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ahaa, jatkossa oletan sinun käyttävän mm. muotoilua ’planeettamme Maa, jonka kerrotaan olevan pallon kaltainen’, sillä toki on edelleen teoreetikkoja, jotka uskovat muuta. Naurettava saa toki olla, mutta uskottavuuden kannalta kannattaisi johonkin vetää raja, Wespa. 😀

  • Sasha sanoo:

    Höpönpöpö, en voisi olla kanssasi enempää samaa mieltä. 😉
    Wespa, näitä blogailujasi jo pitkään lukeneena voin kyllä rehellisesti todeta, että et todellakaan käytä erityisemmin mitenkään neutraalia lähestymistapaa. Et välttämättä sano asiaa aina suoraan, mutta hyvin selkeästi voi teksteistäsi havaita esim. että ufot ovat olleet asialla ja kummitukset ovat hommailleet ja taas NASA huijaa meitä valtaväestöä. Siitä on neutraalius kaukana.

  • Ogeli sanoo:

    Kyllähän tämä blogi selkeästi kallistuu enemmän paranormaalin ja yliluonnollisen vuoksi, mutta senhän vuoksi täällä käydään… Koska sivun nimi on Paranormaali blogi. Muuten se voisi vaan olla nimeltään Normaali blogi.

  • Ogeli sanoo:

    *suuntaan*

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ogeli, se ei kai ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Paitsi näköjään ylläpidolta, joka kehtaa väittää olevansa neutraali. Milloinkohan opit näkemään pointin ilman, että se väännetään rautakangesta? 😀

    Mielestäni paranormaaleihin asioihin voisi aivan mainiosti suhtautua puolueettomasti kuten oikeassa tieteellisessä tutkimuksessa, jossa halutaan ihan oikeasti selvittää mistä asioissa on kyse tehdään.

  • Karhu IV sanoo:

    Kuumatkailu on aivan täysi feikki. Sen sijaan se, että ihmiset ovat jo keksineet tähtiportin ja USA armeija matkaa ruumiista irtautuneena, on 100% uskottava fakta.

  • Karhu IV sanoo:

    ”Buzz oli toinen ihminen, jonka kerrotaan astuneen kuun kamaralle 20.7.1969.”

    Facedesk. Kerrotaan. Kyllä se on ihan 100% totta, kanavoinneista näin itse kun se kävi siellä, case closed se on nyt fakta.

  • Ennustaja1618 sanoo:

    Milloin karhu ja höpönpöpö opitte ettei avaruuteen ilman yksisarvista pääse… onko se niin viakeaa?? Avaruuteen lentävät ”raketit” ovat yksisarviseen inkranoituneita CIA:n agenttien sieluja… tämänhän lapsikin tietää… toinen vaihtoehto on astraalimatkailu ilman minkäänlaista ruumista… Maan vetovoimaa ei pysty mitenkään raketilla pakenemaan, tähän on olemassa mattemaattiset todisteetkin:

    G-voima = 1G
    Raketin voima = Raketin voima

    1G>raketin voima

    Noin! Näettehän nyt, ettei näin voi oikeasti tapahtua. Koko raketti on vain visuaalista illuusiota, jonka CIA luo lentävän yksisarvisen ympärille. Aivonne eivät pysty näkemään yksisarvista, koska ne eivät usko siihen, vaan ne näkevät sen sijasta lentävän raketin… Itse näen lentäviä yksisarvisia päivittäin, ja niin näkisitte tekin kun oppisitte ensin.. Tilatkaa minulta DVD totuudesta hintaan 199€.. mainostan edelleen… ja vinkujille: rahaa ette tarvitse enää pian, maailmanloppu tulee 22.12… joten se raha on nyt ihan sama suunnata tänne päin ja hommata totuus DVD:n muodossa ja lopettaa tuo nasa hömpötys..

  • Sarco sanoo:

    ”Hän on kertonut Discovery-kanavalla nähneensä Apollo 11-lennolla, avaruusaluksen läheisyydessä lentävän tunnistamattoman esineen.”

    Se esinehän tunnistettiin 🙂 Sillon lennon aikana he eivät kuitenkaan tienneet mikä se oli, joten kyseessä oli vielä silloin UFO

  • Tumppi sanoo:

    Miten niin tunnistettiin? Mikä se siis oli ja mikä taho tunnisti?

  • Wespa sanoo:

    Valitettavasti en ole itse ollut Kuussa tarkkailemassa ketä kaikkia siellä seikkailee ja tuskin on Top Secretkään. Jokaisella on oma kirjoitustyylinsä ja mielestäni on neutraalia käyttää ilmaisua ”kerrotaan” tai ”kertoo” silloin kun ei ole itse ollut asiaa todistamassa. Tällöin ei syötä mitään asiaa faktana, ja ajatteluvaraa jää lukijalle. Tällöin artikkelissa toistetaan suoraan sitä mitä on havaittu, eli on havaittu jonkun kertovan jonkun asian. Voidaan myös kertoa kuka on ollut lähteenä, esim. ”Nasa kertoo” jne… Sitten voidaan lisätä kuva ja videomateriaalia vielä tueksi jne… Kuitenkin on ihan eri asia sanoa, että Buzz Aldrin oli toinen ihminen kuussa kuin se, että hänen kerrotaan olleen toinen ihminen kuussa.

    Erilaisia teoritoitahan on jopa siitä, että kuussa olisi käyty paljon enemmän mitä on julkisesti kerrottu. Jopa tietynlaisia teleporttikertomuksia olen lukenut ja kuullut whistleblowerien kertomina videoilta. Rankempien teorioiden mukaanhan kuussa ja marsissa on seikkailtu useammankin kertaa. Näistä mm. Andrew Basiagon (toivottavasti muistan nimen oikein) juttuja on Parablogiin postattu. Näissä Andrew kertoo (huomatkaa sana kertoo :D) että hän kävi mm. Marsissa yhden projektin aikana.

    Mielestäni oman tietämättömyytemme tunnustaminen on hyvä asia. Jonkun mielestä se ei ole neutraalia, mutta mielestäni se on. Se antaa ajatteluvaraa molempiin suuntiin, on sitten käsittelyssä Buzz Aldrinin kuukävely tai jokin yliluonnollinen aihe. Lopulta fakta on se, että emme me varmasti tiedä mitä kuussa tapahtuu tai mitä tietyt tahot tekevät. Tiedämme vain sen mitä meille on kerrottu, ja sitä mitä meille kerrotaan ja mitä tapahtuu ovat kaksi eri asiaa. Ne voivat olla toki yhteydessä vahvastikkin ja saattaa pitää paikkaansa, että Buzz Aldrin oli toinen ihminen kuussa, mutta minä ainakin olen valmis tunnustamaan että en tiedä 100% onko näin vai ei.

    Se joka väittää tietävänsä asian laidan 100% on ollut itse paikalla, puhuu valhetta tai omaa liian hyvän luottamuksen auktoriteetteihin (jolloin jonkun isomman tahon kertoman kautta tullutta, omaa henkilökontaista uskoa pidetään 100% tietona/totuutena)… pitää myös ottaa huomioon, että uskomus ja tieto ovat kaksi eri asiaa. Tieto on yleensä jotain mitä on itse oltu todistamassa, kun taas uskomus on jotain mistä on kuultu/luettu toisista ulkopuolisista lähteistä.

    Itse tunnustan, että en tiedä mikä teoria pitää paikkansa ja mikä ei. Tiedän, että voi olla että Aldrin oli kuussa toinen, mutta itselleni ”voi olla” ei riitä faktaksi tai tiedoksi, vaan se on uskoa. Samalla tapaa uskoa on se, että voi olla että Aldrin ei ollut kuussa toisena ihmisenä. Tiedostan, että uskon molempien vaihtoehtojen olevan jokseenkin mahdollisia ja tiedostan sen, että minulle on tullut erilaista tietoa monista eri näkökulmista ja lähteistä. NASA on antanut omaa tietoaan ja whistleblowereilta on tullut toisenlaista tietoa. Se mikä pitää 100% paikkaansa en tiedä, koska minulla ei ole sen vahvempia todisteita, en ole ollut kuussa enkä ole nähnyt 24/7 videomateriaalia kuun koko historiasta.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Et nyt taida, Wespa, selittelyilläsi kuin kasvattaa lukijoiden myötähäpeää, joten anna jo olla. Jokainen lukutaitoinen näkee ettei tavassasi leikkiä toimittajaa ole merkkiäkään puolueettomuudesta tai neutraaliudesta lähdekritiikkisi puutteesta puhumattakaan.

  • Wespa sanoo:

    Olen aina halukas oppimaan lisää. 🙂 Arvon Höpönpöpö varmaan sitten valaisee minua siitä miten paranormaaleista aiheista kirjoitetaan täydellisen puolueettomasti ja neutraalisti. Voit kirjoittaa vaikka lyhyen artikkelin näin esimerkiksi. Jos haluat, että heitän aiheen niin kirjoita vaikka Area 51:stä.

    Voidaan sitten vertailla oliko se neutraalisti ja puolueettomasti kirjoitettu.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Jospa kuitenkin menisit lähimpään kirjastoon ja lainaisit muutaman journalistiikan etiikkaa käsittelevän opuksen. Uskoisin sinun näin saavan aiheesta varmimmin kaipaamaasi puolueetonta tietoutta. Autan sinut toki alkuun suosittelemalla Lauri Kotilaisen Hyvä lehtijuttu – kirjoittajan opas -teosta, joka on helppotajuinen ja kohtuullisen kattava tietopaketti siitä mitä toimittajan urasta haaveilevan on hyvä ottaa huomioon. Kielioppiasi ja äidinkielen tuntemustasi neuvoisin kehittämään vaikka jollain kansalaisopiston kurssilla tms.

  • Höpönpöpö sanoo:

    P.S. Ei tekisi, Wespa, yhtään pahaa jos samalla reissulla noukkisit hyllystä jonkin logiikan perusteisiin perehdyttävän tietokirjan.

  • Entity sanoo:

    Ei se ole teoria, Wespa ,että Apollo 11 joidenkin vielä vahvistamattomien mittaustuloksien mukaan saattoi laskeutua miehistöineen Kuuhun. Kyseessä on dokumentoitu historiallinen tapaus, jonka todenperäisyyden kyseenalaistaminen vaatii kyllä suurempaa uskoa kuin minulta löytyy. Näistä teleporttauksista ei voi sanoa samaa.

  • Ogeli sanoo:

    Wespa perusteli kantansa ihan hyvin.

    Kukaan omilla aivoillaan ajatteleva ei todellakaan usko kaikkea sitä ”tietoa” mitä viralliset tahot suoltavat meille. Jos viralliset tahot ovat valehdelleet meille niin useaa otteeseen ja pitäneet meitä täydessä pimennossa asioiden oikeasta laidasta, niin mikseivät he olisi myös valehdelleet kuussakäynnistä? Uskon kyllä, että kuussa on varmasti käyty, mutta se on aivan eri asia, että miten ja milloin. Viralliset kertomukset asioista ovat vaan pr-juttua. Ne eivät välttämättä ole tietoa nähneetkään vaan ne ovat pelkkää sumuttamista. Mitä tulee artikkelin astronautteihin niin uskon, että osa heistä puhuu totta ja osa vähemmän.

  • multipena sanoo:

    kuussa käynnin kysymysmerkki on säteily. miten astronautit selvisivät siitä. ja se teipillä kasattu katiska millä laskeutuivat kuuhun. kattokaa niitä kuvia on kyllä suoranainen ihme että pääsivät maahan sillä.

    mutta en väitä että kuussa ei olla käyty vaan että saatiinko ne miehet hengissä takaisin.

  • Ennustaja1618 sanoo:

    Ei ihminen ole käynyt edes avaruudessa, mutta yksisarvisen muodossa ihminen, kuten george w bush, on kyllä galaktisen liiton varapuheenjohtaja tällä hetkellä. Samaten John F Kennedy on liitossa mukana ja suomalaisttain mielenkiintoisimpien huhujen mukaan myös Urho Kekkonen.

    Onhan täällä sentään jotain järkeä. Nasan tietoon ei voi luottaa, mutta meihin ennustajiin ja kanavoihin kyllä tietenkin voi

  • Ennustaja1618 sanoo:

    Vakavasti ottaen, pidän naurettavina niitä jotka eivät usko sitä että kuussa on käyty. Kaikki on teille varmaan mahdotonta, melko säälittävää.. oikeasti ottaa ihan päähän että tuollaisia ihmisiä on, jotka eivät mistään mitään ymmärrä. Uskotte ihan mitä sattuu, kunhan lähde on mahdollisimman epävarma? S***tanan idiootit!!

  • Ennustaja1618 sanoo:

    I have failed as a troll… so it might just well speak the truth from now on. Moni teistä hölmöistä vaeltaa oikeasti melkoisessa pimeydessä ja unessa täällä.. Kuvittelette ihan mitä sattuu, uskotte kaiken erikoisen mitä netistä löytyy suurin piirtein.. ja kiistätte tosiasiat. Kuka kommentoi toisessakin videossa Karhu IV:tä vastaan, ei uskonut että punaisena loistava tähti etääntyy maastamme pois päin. Se tiivisti koko sen henkilön kapasiteetin, ei ainakaan hän ole sitä ns. älyllistä elämää.. Eikä moni ole täälläkään, herätkää nyt heIvetin idiootit jo pikkuhiljaa! Tunti turpaan auttaisi teitä ehkä heräämään tuosta unesta. Oikeasti, tulin tänne trollaamaan, mutta hermohan teihin menee, olette perkeIe täysin tosissanne.. jotenkin kuvittelin että teillekin tämä on vain huumoria. Kuljetteko tosielämässä kenties folioon kääriytyneenä ihmisten ilmoilla?

  • Ogeli sanoo:

    Vaikutitkin trollilta puheittesi perusteella. Miksi se sinua häiritsee jos ihmiset haluavat uskoa siihen mihin uskovat? Kannattaisi ehkä kokeilla meditaatiota ja hengitysharjoituksia niin tuo aggressiivisuuskin vähenisi.

  • Ennustaja1618 sanoo:

    Se on vain niin naurettavaa, ettei sitä voi hyväksyä. Ei kaikkea tarvitse uskoa mitä valtio sanoo, muttei myöskään kaikkea mitä ”kanavoitsija” sanoo. ”trollailin” vaan saadakseni jonkun edes ajattelemaan miten heIvetin idioottimaista on maksaa vaikka sun mistä ja uskoa kaikenlaista roskaa… Yritän vain auttaa huijjattuja ja helposti hyväksikäytettäviä.

  • Entity sanoo:

    Ei kai siitä, Ennustaja, ollut Ogelillakaan epäilystä ettetkö olisi trolli.

    Buzz Aldrin siis näki ufon kuumatkallaan, se on uskottavaa, mutta koko kuumatka voidaan kyseenalaistaa. Luenko nyt oikein?

    Se on täysin varmaa, ettei edes tällaisessa maassa kuin Suomi, jossa aika paljon päätöksenteosta on läpinäkyvää, ihan kaikkea kerrota. Ikävä tosiasia tuntuu olevan, ettei suurinta osaa tiedoista tarvitse sen kummemmin piilottaa, suuri osa esimerkiksi lakiteksteista ja poliittisista päätöksistä jää ihmisiltä huomioimatta, sen kummemmin salaamattakin. Käsi pystyyn kuka osaa luetella tällä hetkellä istuvat ministerit. Minä en osaa.
    Tieto on luonteeltaan epävarmaa ja jso mennään rajatieteen suuntaan, kaikki muuttuu vieläkin epämääräisemmäksi. Niitäkin asioita jotkut tutkivat ihan tosissaan, mutta marginaaliin sellainen jää.

  • Huttu sanoo:

    Voi ei Ennustaja, oisin just tilannut sulta sen kalliimman paketin!! 😉 Heh mä pidin sun viesteistä, toki niistä huomas heti millä asialla oot mutta tavallaan ne ei poikenneet lainkaan siitä sisällöstä mitä muutamat kävijät täällä aika usein mainostavat 😉

  • Höpönpöpö sanoo:

    Euro ja kahdeksankymmentä senttiä vetoa, että Ennustaja1618:n trolli upposi niin Ogeliin kuin muutamaan muuhunkin täällä pyörivään kuin sanonko mikä ja minne…

    Se olisi toki huvittavaa ellei se olisi niin loputtoman surullista.

  • kaalimato sanoo:

    Oikeastiko joku vieläkin uskoo kylmän sodan propagandahöpinöitä? Ei todellakaan kuussa olla käyty. Sen on osoittanut kuukivienkin paljastuttua väärennöksiksi.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kerropas, kaalimato, miksi ihmeessä Neuvostoliitto ei paljastanut jenkkien bluffia jos se kerran sitä oli?

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Höpönpöpö: Miksi olisi pitänyt paljastaa?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kilpajuoksu Kuuhun oli järjettömän kallista lystiä ja kulutti suunnattomasti resursseja. Neuvostoliitolle Apollo-ohjelman onnistuminen Kuuhun pääsyssä oli valtava propagandatappio. Jonnet eivät varmastikaan muista, mutta Kylmä sota ei todellakaan ollut mitään leikkiä. Jo se, että kysyt moista, Kuolemantuoja, on mielestäni huolestuttavaa ja kertoo pelkkää pahaa historian opetuksen tasosta kouluissamme.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Höpönpöpö: Luuletko tosissas, että uskon että nevaritkin olisi käynyt kuussa, en. Kouluissa opetettiin bullshittia, tarinoita. Ei kaikkea kandee uskoo.

    http://cuttingedgefinland.tripod.com/moonhoax.html

    http://www.erichufschmid.net/Finnish/Science_Challenge_Finnish.html

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yo5w0pm24ic#!

    Sä voit ihan vapaasti uskoo tollaseen bullshittiiin. Enmä usko satutarinoihin.

    Illanjatkot.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Taas kommentti moderaattorin odoteltavaks. Näät sit Höpönpöpö mitäs vastasin.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Tuskin maltan odottaa…

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kuolemantuoja: ”Luuletko tosissas, että uskon että nevaritkin olisi käynyt kuussa, en.”

    Jos ’nevareilla’ tarkoitat neuvostoliittolaisia niin missäköhän kohdin väitin heidän käyneen Kuussa? On kyllä halvatun hankalaa yrittää vaihtaa ajatuksia ihmisten kanssa, jotka selvästikään eivät ymmärrä lukemaansa.

    Ja nuo linkkisi näyttävät niin naurettavilta etten taida jaksaa niihin nyt perehtyä…

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Höpönpöpö: Jep, turha kinastella, kun ei yksinkertaisesti johda mihinkään. Lopputulos on se, että miljoonat ihmiset tietää, että kuussa ei olla käyty, ja todisteet ovat niiiiin heikkoja. Mutta eläkää te skeptikot omassa maailmassanne 😉

    Illanjatkot.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Selittäisitkö kuitenkin miksi Neuvostoliitto ei paljastanut tätä huijausta?

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Höpönpöpö: Varmaan juuri kylmän sodan takia, jos olisi paljastanut, nii sota olisi ollut varma. On pienemmistäkin asioita sotia syttynyt maailmanhistoriassa. Mutta siihen aikaa tuskin kukaan olisi uskonutkaan koko asiaa, vaikka oliskin paljastanut.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Mielestäni selityksesi kertoo vain sen ettet todellakaan ymmärrä mistä kaikesta kylmässä sodassa oli kyse. Neuvostoliitto olisi taatusti halutessaan voinut todistaa kuumatkat huijaukseksi ja aivan yhtä taatusti se niin olisi tehnyt jos Kuussa ei olisi käyty.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Höpönpöpö: Blaa blaa, ei kiinnosta, pidän kuukäyntiä pelkkänä huijauksena. Ei muuta. Nyt unta palloon.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Taas yksi idiotismin riemuvoitto…

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Aina.

  • Entity sanoo:

    Noinko äkkiä asiat unohtuvat? Kylmän sodan päättymisestä on tuskin 20 vuotta ja enää ei edes tiedetä mitä se oli. Väännän niin paksusta rautakangesta kuin osaan:

    Kyseessä oli todellinen sota. Kaksi supervaltaa pyrki osoittamaan oman järjestelmänsä ylivertaisuuden. Asiamiehiä käytettiin urkkimaan tietoa toisen osapuolen teoista ja omalla puolella pyrittiin pistämään paremmaksi. Totaalisen sodan partaalla käytiin useammin kuin kerran. Kylmäksi sodan teki varsinaisten joukkojen mobilisoinnin puute ja voimakkain ase oli molemmin puolin levitetty propaganda (mm. Ylen uutiset olivat ennen vähän toisenlaisia kuin nykyään).

    Jos Neuvostoliitolla olisi ollut todisteet siitä, että Amerikan Yhdysvallat olisi väärentänyt kuulennot, se olisi paljastanut ne, koska vastapelurin uskottavuus Euroopassa olisi romahtanut ja kansat olisivat pysyneet uskollisina Neuvostovallalle.

    Historiaa kannattaa lukea, koska muuten olette toisten tekemien tulkintojen varassa.

  • Vergilius sanoo:

    Ongelma on siinä, että ihmisiä ei näytä kiinnostavan ja he, ainakin tämän viestketjun pohjalta katsoen, ovat tyytyneet toissijaisten tulkintojen kautta saamaansa ”tietoon”. Kukas nyt lähdekrittiikkiä jaksaa harrastaa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto