FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Onko 2012 avaruusolentojen todellisuuden julkistamisen vuosi?

Niin sanottu Disclosure, eli avaruusolentojen olemassalon ja maassa vierailemisen virallinen julkistus saattaa olla lähellä. Vaikka asiaa ei julkistettaisikaan virallisesti vielä tänä vuonna, niin viitteet avaruusolentojen vierailuihin ovat suuret.

Tänä vuonna media on alkanut osittain taas heräilemään ainakin myönteisemmälle kannalle avaruusaluksiin ja avaruusolentoihin liittyen.

Lisää aiheesta alla olevilla videoilla.

FBI julkaisi ufo-raportteja

CBS: Avaruusolentojen olemassaoloa salaillaan

Mutta onko 2012 avaruusolentojen todellisuuden julkistamisen vuosi? Vain aika näyttää…

Tykkäys ja jakotoiminnot:

121 kommenttia aiheeseen: Onko 2012 avaruusolentojen todellisuuden julkistamisen vuosi?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Huttu sanoo:

  Argh toi Chasing UFO’s on todella, todella huono sarja. En tiedä ootteko seurannu mutta ristus sentään 😀 Perus jenkkisarja jossa haahuillaan pimeässä etsimässä ufoja, ja jokaisen rasahduksen jälkeen kiljutaan ”what was that!!!1!” Painoarvoa annetaan enemmän ”tutkijoiden” kasvojen kuvaamiselle kuin itse taivaan tai mielenkiintoisten kohteiden kuvaamiselle.

  Antaa oikein hyvät kasvot nykyajan ufo-bongailulle ;)Heh jopa toi James Fox ja Ben kukalie on haastatteluissa sanonut että toi sarja on ihan pelleilyä 😀

  Ja mitä tulee itse aiheeseen, ei, tänä vuonna ei tule disclosurea.

 • Israfel sanoo:

  Joo ja kyl ne sit keksii lisää salaliittoteorioita tms new age löpinää jos sitä disclosurea ei tulekaan tai muuta höpinää. ”Me ei oltu valmiit viäl ufojen mielest, nyt sit vaan täytyy venaa et me ollaan valmiit” jne. Ja varmasti toi ufobongailu on tosi hedelmällistä puuhaa, hemmetin hörhöt 😛

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Issu israelilainen

  Mee oikeesti muualle siitä. Oot kyllä ihme provoilija.

 • Jackie sanoo:

  Tämmöne ku tapahtus ni olis yht äkkiä koko maaplaneetta saman lipun alla ainaki henkisesti tai tulis semmonen yleinen fiilis että ”Hei me ollaan ihmisiä!! Tuolla on nuo marssilaiset ja pitäsköhän meidän ottaa vähän mallia venuslaisista… Venuslaisilla ei kuulemma ole nälä hätää koko planeetalla. Kuulitteko että marssilaisilla on koko planeetta diktatuuri ”isoveli” valvonnan alla, onneks meillä täällä maassa ei ihan niin huonosti hommat menny eläime aikakaude aikana.”

  Asiasta kukkaruukkuun. Wespalle harjotus mistä se tulee tykkäämää jos on sängyssä torkkuja… Laita kello soimaan aikasin aamulla ja valitse heti ylös nouseminen torkun sijaan.

  Kello ku soi nousee sängystä asenteella olen pirteä menen tästä keittelemään aamu teet sen sijaan että jää makaamaan. Hyvä harjotus sitä varten jos haluaa kehittyä siinä että pitää kiinni siitä ”kärsimyksen valinnasta”. Tossakin hommassa kehittyy samalla tavalla kun lenkkeilyssä.

  Kokeilee vaikka kuiva harjotuksena sillee että menee sängylle makaamaa ja oikee tekopirteenä pomppaa sängystä ylös ja venyttelee ja sanoo olen pirteä. Muutamana ekana aamuna käy niin että miettii sen 3 kertaa ees takas jään makaamaan nousen, jään makaamaan, nousen, jään, nousen… Jonku ajan jälkee huomaaki pomppaavan suoraan sängystä ylös kun kello soi… Hyvä alotus päivälle sitä varten että pitää kiinni onnellisuudesta 😉

  Ja muillekkin vinkkinä tähä ihmisen elämään tää juttu. Kenekä ei tartte koittaa tätä jos ei tunnu siltä mut haluun vaa antaa teille mukaan elämään tämmösiä vaihtoehtoja koska itekkin vasta 20 vuotiaana opin sängystä nousemaan ylös ja tunnen päälle 30 vuotiaita ihmisiä ketkä valittaa sängystä nousemista mutta niillä ei oo just sitä ymmärrystä et se on valinta ja pitää vähän niiku ”iljettävän” tekopirteenä noussa, semmosena oikee kukkaniityllä kirmaavana puun halailijana ku nousee ylös ja vähä aikaa esittää semmosta ni pääsee tämä harjotuksen ytimeen kiinni.

  Ja tämä sama valintahan tehhään elämän jokaisessa tilanteessa. Lenkille lähdössä, tytölle puhumisessa, työnhaussa jne. Tupakoinnin lopettamisessa.

  Jos opettelee pelkästään sängystä kukkaniitty hippinä nousemisen osaa asennoitua loppu elämän kaikissa tilanteissa jos jaksaa vaivautua… Nii ja sitte tietysti löytää sen oman näkösen sängystä nousemisen.

 • Jackie sanoo:

  Muistakkee että aina on vaihtoehto valita asenne mikä on parempi kun sen hetken asenne ellei valmiiks oo jo onnesa kukkuloilla.

  Aivoista vaan puuttuu tieto siitä että jos sängyllä nysvää väsymystä voi tilanteen kääntää päin vastaseks olemalla kukkaniitty hippi muutamassa sekunnissa. Elikkä sama pätee kaikissa elämänosa alueissa. Jos koulussa pidätte esitystä voitte esittää brad pittiä kunnes löydätte sen oman juttunne.

 • Jackie sanoo:

  Tää on tutorial paikka tää maaplaneetta.

 • Jackie sanoo:

  Vielä haluan jotai sanoa.

  Jos epäilette itteänne ni nää on tärkeitä sanoja.

  Kun sen sijaan että jäätte sänkyyn makaamaan ja nousette ylös suoraan tahdosta. Ni brad pitin esittämine on mahollista jos tohon sängystä nousemiseen pystytte. Se on vähän vaativampi homma tehdä mut jos sängystä pystytte ponnistamaa heti ylös kun kello soi ni pystytte myös tohon.

  Sama pätee tytöille juttelemisessa lenkille lähtöön ja tupakoinnin lopettamiseen. Jos sängystä pystytte nousemaan pystytte noihikkin puuhiin.

  Sen takia sanonki jos jotain haluaa on hyvä luoda pohja minkä jo osaa. Jos osaat pitää asenteen yllä että nouset sängystä se on siellä aina taustalla tiedossa ja muistat että pystyn tuohon niin tähänkin pystyn.

 • Flatus sanoo:
 • E.T sanoo:

  Valopallo ja ufo taas suomen ilmatilassa 🙂

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288486837998.html

 • Wespa sanoo:

  Kiitos Jackie heräämisvinkistä. Tosiaan välillä tulee mielummin käännettyä kylkeä kun herättyä, mutta tuossa oli hyvä käytännön kikka miten toistamalla heti ylös pomppaamista siitä tulee tapa. Thanks. 🙂

 • james sanoo:

  nom
  no tiesittekös ihmiset miksi asia on niinkuin se on, eli hallituksen on hyvin ”vaikeaa ja tuskallista ajatella tuovansa maailmanlaajuisesti julki nämä asiat ja sanoa kerrankin että okei ufoja on laskeutunut maapallolle ja/tai olemme olleet niihin yhteydessä etc jne. ; sillä asiahan tarkoittaa myöskin mittavan valheen verhon repeytymistä sekä runsaiden salaliitto teorioiden eteenpäin viemistä ja peittelyn uudelleen salailua sillä niin monet kerrat eri asioissa ihmisiä on kuStettu silmään ja pakotettu elämään valheessa ja heikko uskoisuudessa.
  joten asialle ei ilmeisesti tulla vielä tekemään hirveästi ja tietyt asiat annetaan liukua omalla painollaan sillä tällä hetkellä ne näkevät sen ”( edelleen”) pakon omaiseksi vaihtoehdoksi ja ” parhaaksi” sellaiseksi,

  kyllähän se on tosi että valhe tulee julki ennemmin tai myöhemmin, sen minkä taaksene jättää sen edestään löytää. ja nämä asiat pätevät juurikin tähän seikkaan. ihmiset ne loput jotka eivät usko näitä asioita ja ne jotka tiedostavat salailun tulevat nostamaan isomman äläkän kun 100% tajuavat olleensa tallattuja maahan jo pitemmän aikaa ja nyt niillä on täysi oikeus huutaa totuutta lisää sekä antaa pallo takaisin.

 • james sanoo:

  ainiin, sekä asia saattaa jopa olla näinkin että jos tämä tuodaan ”ns hallitusti” julki pikku hiljaa hiukan valehdellen ja välillä totuutta puhuen mediat kaikki mukaan niin ihmiset eivät välttämättä lopulta äläköidy vaan tottuvat jo matkan varrella tähän ufojen olemassa oloon””.. että vanhat salailut jäävät pikkuhiljaa pois mielestä ja usa ynm säästyvät isoimmilta media hässäköiltä ja luottamuksen menettämisiltä hmm kyllä.

 • james sanoo:

  ihminenhän on kuin sammakko, jos vettä lämmittää pikkuhiljaa sinne se kupsahtaa eikä tajua lähteä pois, jos se lämmitetään nopeasti tai heitetään suoraan kuumaan veteen niin nopeasti se sen myöski ntajuaa ja lähtee sieltä heti pois!!!

 • james sanoo:

  hiffaatteko
  kuvitelkaa vaikka käyttävänne aivokapasiteetistanne enemmän, jospa siten oppisitte luovasti ajattelemaan erinäisiä asioita ja pohtimaan asian ydintä useammalta puolen

 • Nexeon sanoo:

  Tuli tämäkin aihe tänne juuri sopivasti, nimittäin juuri tuossa muutama päivä sitten törmäsin tähän videoon, joka pani miettimään asioita vähän laajemmin (taas kerran).

  http://www.youtube.com/watch?v=n01BQuZfsZg

  ”You have to see the big picture to realize what’s really going on here” 🙂

 • Entity sanoo:

  Mulla on ollut jonkin aikaa sellainen tunne, että ihmiset ovat vieraantuneet itsestään ja todellisuudesta. Moni kantaa mukanaan kuvitelmia itsestään ja todellisuudesta sellaisina kuin haluaisivat niiden olevan, sen sijaan että oppisivat kunnioittamaan itseään ja ympäristöään.

  Viikko sitten sain kokea pari onnellista päivää. Nukuin kun nukutti, heräsin kun ei enää nukuttanut. Maailma oli hetken täysin pakoton paikka, vaikka en varsinaisesti mistään luistanutkaan.

  Kun jalat ovat maassa pää voi olla pilvissä ilman haittavaikutuksia.

 • Nexeon sanoo:

  Entity, hyvin sanottu…
  ja tunnen tunteen! 🙂

 • Nexeon sanoo:

  lisäys aikaisempaan kommenttiini:

  ”…big picture made of many little pictures” 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Luojan ja henkisyyden hylkääminen on ollut tavallaan normaali vaihe tämän syklin loppuessa, koska olemme aika-avaruudessa kaikkein kauimpana Luojan energiasta. Uuden syklin alkaessa palaamme taas aikaan ja paikkaan, jossa vallitsee harmonia. Silloin olemme kokeneempia ja viisaampia valmiina valitsemaan sydäntietoisuuden.

 • tool sanoo:

  Olympia juhlat,aivan mahtavat kolmio pippalot!!!whisky leka kaverina ja open mind..;)näis juhlissa kaikki kliseet kolahtaaa…

 • Grazyeye sanoo:

  Mites muuten skeptikot selittää tuon ”Phoenix Lights” eventin?? Aika selkeä todiste mun mielestä, ei kahta sanaa.

 • Vergilius sanoo:

  Grazyeye

  Selkeä todiste mistä? Havainto ei todista mitään muuta, kuin sen, että jotakin havaittiin. Havainto ei ole selitys. Ja skeptikoilla ei ole todistuksen taakkaa, vaan sinulla, jos sanot että ainoa selitys on Maan ulkopuolelta tulevat vierailijat. Itse voin sanoa Phoenixin ilmiöstä, että en tiedä mitä ne valot olivat, minulla ei ole selitystä. Ja siihen se asia jää minun osaltani -ilman selitystä. Ilman selitystä jää minulle myös se, että miksi kissani oksensi tänään aamulla kahdesti.

  Voin toki alkaa spekuloimaan, mutta se ei ilmiötä selittäisi. Voisin jopa päättää uskoa johonkin omaan johtopäätökseen tuosta asiasta (mikä ei kyllä ole tapana :)), se ei silti ilmiötä selittäisi, vaikka uskoisin olevani oikeassa päätelmissäni.

  Sinä taas viittaat siihen, että sinulla on parempaa tietoa asiasta, joten silloin sinulle lankeaa todistuksen taakka. Joten, mitä konkreettista näyttöä sinulla on, joka todistaa Phoenixin valoilmiöt esim. Maan ulkopuolisten entiteettien ”aluksiksi”, tai miksi hyvänsä mitä uskot niiden olevan?

 • ulululululululululululu sanoo:

  Ramen, vergilius!

 • james sanoo:

  Vergilius: ei vaan käytönnölssä tuollaiset asiat jotka voitaisiin rinnastaa ufoihin hyvinkin helposti tekevät pääsi tietoisuuden ja ajatuksen kulusta yksiselitteistä etkä pysty antamaan ulos antia vaikka haluaisit siitä että ne ovat itseasiassa aivan selkeitä todisteita. tai hyvin läheellä niitä ja siksi kyseiset piotäisi luokitella todisteisiin

  taas kun viittaat kissaasi kulkevat nämä aivan eri kaliiberissa ja sille voimme löytää helpostikkin syyn..

 • Ogeli sanoo:

  Minulla on kysymys skeptikoille. Jos esim. huomenna lasketuisi joka maan pääkaupunkiin avaruusaluksia niin olisitteko innoissanne vai kauhuissanne? 🙂

 • Huttu sanoo:

  Tämä skeptikko olisi ainakin erittäin innoissaan 🙂

 • Visitor sanoo:

  Olisin erittäin innoissani. 😀

 • Asko sanoo:
 • Vergilius sanoo:

  ”taas kun viittaat kissaasi kulkevat nämä aivan eri kaliiberissa ja sille voimme löytää helpostikkin syyn..”

  Kyllä, voisimme löytää syyn siihen, esim. kissallani on matoja, ja vasta TÄMÄN avulla voisimme antaa selityksen sille, miksi kissa oksentaa.

  Esim. madot oksennuksessa olisivat todiste/näyttö siitä vaikuttajasta joka mahdollisesti aiheuttaa kissani pahan olon ja selittäisi ilmiön, jos esim. hypoteesini olisi ollut juuri madot. Mutta edelleen; havainto ei ole selitys tai todiste. Toiseksi, aistimme ovat epäluotettavia, kolmanneksi, olisi mukavaa, mikäli kirjoittaisit hieman selkeämmin, thx 🙂

  Ogeli:

  Varmaankin sekä kauhuissani että innoissani 🙂

 • Israfel sanoo:

  Must ois helevetin hieno juttu jos jokaiseen kaupunkiin laskeutuis alienien avaruusalus. Pirskeet pystyyn vaan! 🙂 Kunhan ne ei tule tekemään meistä seksiorjia. Ja miettikää, jos ne tois Elviksen takas! 😀 Mä en kyl tajuu välillä mitään ton james bondin höpinöistä 😀 mut sä james voit luokitella todisteita ihan miten haluut,se on sun näkökulma. Mut se miten noi asiat todellisuudes on ei oo mielipidekysymys tai riippuvainen siitä millanen käsitys sul on todisteista. Täst tulee yks sitaatti mieleen, en muista kuka sen sanoi: Sun on oikeus omiin mielipiteisiin, omiin uskomuksiin, jopa omaan totuuteen, mutta sulla EI OLE oikeutta omiin faktoihin. faktat ovat susta riippumattomii asioita. Joko ufot on siel Lontoos piipahtaneet? Hei ja koht on elokuun neljäs! Sit alkaa shittii tapahtuu, vai? 😀

 • Vergilius sanoo:

  Tuon sanoi mm. Daniel P. Moynihan, hän oli poliitikko ja sosiologi. Muutkin ajattelijat ovat varmasti päätyneet tuohon samaan johtopäätökseen. Bernard Baruch sanoi asian vielä selkeämmin: ”Every man has a right to his own opinion, but no man has a right to be wrong in his facts.”

 • Jugi sanoo:

  Niin, uskotteko te tuohon elokuun 4. päivä episodiin. Minä uskon, että ufoja nähdään tuolloin, mutta ei sen suurempaa. Mitä uskotte tapahtuvan?

  Voisi karhunvartijakin piipahtaa tänne kertomaan lisätietoja, kommentteja asiasta 😉

 • Ogeli sanoo:

  Minä uskon, että mikä tahansa on mahdollista. Toivon kuitenkin parasta lopputulosta. Itse en usko massalaskeutumiseen tietyistä syistä, mutta uskon kyllä siihen että jotain saattaa näkyä taivaalla.

 • Vergilius sanoo:

  Mikä tahansa ei onneksi ole mahdollista. Sanoit, Ogeli, myös että toivot parasta lopputulosta. Mikäs se olisi? En tiedä mitä tapahtuu elokuun 4. päivä, muuta kuin että olen silloin todennäköisesti töissä. Mutta täytyy myöntää, että itsekin uskon vakaasti, että silloin taivaalla saattaa näkyä jotakin. Olen itse asiassa lähes varma siitä. Taivaalla näkyy koko ajan jotakin.

 • Karhunvartija sanoo:

  Pian on elokuu tääl! 🙂 Ja kute mä lupasin mä sit tuun paljastaan teil asioit mitä ette tiiä! voin sanoo et tuun sen tekeen tos just elokuu neljäs päivä ja sit kaikki paljastetaan teil. Ja he tiedätteks et KAIKKi noi viljapeltokuvit on ihmisten tekemii koska alienit ovat silti ME! 😀 siis vaiks ne on jotain kuvioit tehny niin se on silti ’ihmisten’ tekemä koska he vaan ovat Me tulevaisuudest! 🙂 siin teille skeputtajat! Tuutte kaikki viel näkeen kun Valitut tulee esiin ja vie meidät uuteen new age aikaan joka on täällä pian. sit tulee syvällinen muutos ja koko ihmisten kunta tulee keskittyy siihen että oltais parempii ihmisii ja toisiamme varten. uskonnot hävii koska niit ei tarvii k un meil on jokin tosi voima auttamassa meit ja välittämässä meistä koska Me ollann He. Me kohotaan ylös meidän tietoisuuden ja muututaan syvällisesti kuten niinku kaikki! 😀 mut mä sit kerron tän paljastuksen elokuu 4 kuten mä sillon kesä lupasin et kerron. pian on aika! :)ja se on ihanaa aiakaa ku se sit alkaa! 🙂 sit kaikki noi kuka epäile ja skeputtaa tulee ”kuoleen sukupuuttoon” niinu henkisest kun ei tarvii enää mitään epäillä! 🙂 helpotus se on sit myös heille kun on sit kaikki tulee esiin! 😀

 • Vergilius sanoo:

  Profeetta on palannut keskuuteemme 🙂 Kerro, Karhunvartija, paljastatko tuon salaisuuden tuossa elokuun 4. päivä vain tämän Paranormaaliblogin lukijoille, vai myös muille tahoille esim. lehdistölle ja valtamedialle? Ja saanen myös muistutta siitä, että lupasit tuossa aikanaan myös TODISTEITA asiasta, paljastuksen yhteydessä. Kävin läpi tuota erästä keskustelua (http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/06/07/international-ufo-congress-2012/) ja kirjoitit siellä seuraavaa:

  ”Kyl kaikki tulee selviämään täysin! 🙂 Mähän luopasin et tuun kyl ne antamaan ne todisteet ja sit kun new age aikajakso tulee ja koittaa niin kukaan ei enää tarvii todisteita mistään täst!!”

  Varaudu siis tukemaan julkistamiasi salaisuuksia noilla mainitsemasi todisteilla. En malta odottaa 🙂 Ja osallistu toki sinäkin, Karhunvartija Skepsiksen suureen UFO-valokuvauskilpailuun, kun kerran olet heikäläisten (ET:n) kanssa hyvää pataa. 300 € helppoa rahaa! 😉

 • Ogeli sanoo:

  Vergilius, sitä ettei ihmisille tapahtuisi mitään pahaa.

 • Vergilius sanoo:

  Aivan. Noh, eipä me sille mitään voida mikäli he päättävät pyyhkäistä meidät maan pinnalta, jos nyt oletetaan että he tosiaan aikoo tulla poikkeamaan tänne. Mutta itse en kyllä ole kovin huolissani siitä 😉

 • Ogeli sanoo:

  En tarkoita avaruuden serkkujamme. Jos he olisivat halunneet tuhota meidät niin emme edes kävisi tätä keskustelua tässä. Luonnonmullistuksista olisin lähinnä huolissani. Vaikka olisi hienoa, että elokuussa tapahtuu jotain niin jotain tuossa viestissä haiskahtaa. Hitto, alanko itsekin kyynistymään? Noh, jos vuoden lopussa ei tapahdu mitään niin alan täyspäiväiseksi skeptikoksi. 🙂

 • Vergilius sanoo:

  Enpä ole kuullut tuota teoriaa luonnonmullistuksista. Enpä kyllä ole siitäkään kovin huolissani 🙂 Mutta skeptikoksi ei vain tuosta vaan ryhdytä, näin omasta mielestäni. Itseni kohdalla, se oli itse asiassa pitkäkin prosessi ja se prosessissa ei ollut kyse siitä, että hiljalleen aloin epäilemään uskomuksiani (kaikki olisi käynyt helpommin, mikäli näin olisin ajatellut :)).

  Olin nuorempana ns. totuuden etsijä, mutta vaikka kuinka etsin, en löytänyt loppujen lopuksi pohjaa uskomuksilleni ja ”totuuksilleni”. Lopuksi sitten kyseenalaistin itseni ja omat selitykseni/mielipiteeni uskomuksiani kohtaan (tätä en ollut koskaan aikaisemmin tehnyt, heh) ja huomasin se oli lopullinen niitti, sillä ne eivät vaan enää kestäneet vähääkään kriittistä tarkastelua. No juu, olihan tuossa asiassa muitakin vaikuttjia (esim. elinikäinen ateismini). Tiivistettynä: halusin uskoa, mutta loppujen lopuksi se ei riittänyt 🙂 Olen myös miettinyt asiaan näin, että ehkä olin jo pohjimmiltani tietyssä mielessä skeptikko, koska kerta kykenin kyseenalaistamaan itseni, vaikka se ei ollut helppoa En tiedä. 🙂

 • Jugi sanoo:

  Karhunvartija, sanoit, että kaikki paljastetaan meille niin ketkä paljastavat? Ufot vai sinä ja muut kaltaisesi? Sanoit myös joskus kauan sitten, että ufot tulee tänne elokuun 4 päivä. Ja että he tulevat tänne jäädäkseen. Miten se nyt meneekään?

 • Karhunvartija sanoo:

  Mä en sanonut sitä päivää enne kun nyt 🙂 sit mä sanoin et elokuun aikana astuu noi Valitut esiin ja vie alkaa johdatta meidät uuteen aikakauteen 😀 Ja kyl ne alienit jotka tänne tulevaisuudest tuli ovat tullu tänne ihan jäädäkseen 🙂 elokuus kaikki selvii ja olkaa kuulol sit 4 päivä niin paljastan totuuksia ja mul on myös kyl noit todisteit vergilus, älä murehdi skepuli! 😉 sit säkin ymmärrät ja uskot siihen mitä tulen kertoon 🙂 sit sunkin elämä tuleen muttuun syvällisesti! 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Jos olette kiintyneitä elektroniikkalaitteisiinne, niin nyt viimeistään olisi jo korkea aika rakentaa faradayn häkki niitä varten. Olettaen siis, että tietotaito löytyy sellaisen väsäämiseen. 🙂

 • Vergilius sanoo:

  Odotan, Karhunvartija, innolla tuota lauantaita ja sinun salaista tietovuotoasi. Ja etenkin niitä todisteita. Ehkä tosiaan minun elämäni tulee tuolloin ”muuttuun syvällisesti”,
  mikäpä siinä 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Eikös teidän pitänyt tavata sitten jossain ensi vuoden aikana, jos mitään ei tapahdukaan? Punaiset kravatit jne. 😀

 • Vergilius sanoo:

  Kolmen sepän patsaalla, Helsingissä. Siis sovimme, että tapaame, tapahtui mullistuksia tai ei. Kaikki mukaan vaan 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Ai vaikka tapahtuisi mullistuksia? Entä jos kolmen sepän patsas on silloin jossain veden alla? Lupaan tulla kuvaamaan sitä tapaamista jos olen silloin vielä täällä Helsingissä ja maan päällä. 🙂

 • Vergilius sanoo:

  Siis me sovimme tapaamisen varmuuden vuoksi maaliskuulle juuri sen vuoksi, että mikäli kolmen sepän patsasta ei enää olisi, meillä olisi aikaa järjestää tapaaminen jossain toisessa paikassa. Ja tiedätkös, Ogeli, itselläni on kyllä melko vahva ennakkoaavistus siitä, että taidat kyllä vielä olla vuodenvaihteen jälkeenkin keskuudessamme 😉

 • Ogeli sanoo:

  Se jää nähtäväksi. 😉

 • Fotsdu sanoo:

  Siis, ottaako joku Karhunvartijan sanat todesta? Ihan oikeasti?

 • Huttu sanoo:

  Voi vitsit maltan tuskin odottaa, kyllä meitä skepuliineja odottaa yllätys 😀

 • Vergilius sanoo:

  Niin, en voi edes kuvitella millainen yllätys sieltä putkahtaa, mutta KV:n mukaan kuitenkin melkoisen merkittävää asiaa. Niin, ja todisteiden tukemaa asiaa! 🙂 Täytyy myöntää, että olen itsekin hieman innoissani. Viitaten KV:n kirjoitukseen:

  ”kaikki noi kuka epäile ja skeputtaa tulee ”kuoleen sukupuuttoon” niinu henkisest kun ei tarvii enää mitään epäillä! 🙂 helpotus se on sit myös heille kun on sit kaikki tulee esiin! :D”

  Mahdollisesti sitten jo lauantaina skeptikot alkavat olla ”henkiseen sukupuuttoon” kuoleva vähemmistökansanryhmä 😀 Muut sitten tulevat sen seurauksena kuulumaan ”Minähän sanoin!” -enemmistöön 🙂 Lauantaita odotellessa siis.

 • Ogeli sanoo:

  Huumori on aina hyväksi. 😀

 • hertta sanoo:

  Vahan kylla jannitaa lauantai, mutta tod. nak. on paiva muiden joukossa.

 • Huttu sanoo:

  Toivottavasti ne todisteet on vähän enemmän kuin linkki youtube-videoon jossa joku neverheard-tyyppi mesoaa jotain itse keksimäänsä juttua.

 • jatu sanoo:

  Onko se nyt lauantaina kun ufot tulee näkyville?
  Jos olisi jo pariviikkoa sitten aloittanut kunnon putken, aamusta iltaan joka päivä. Perjantaina lopettaisi juomisen niin vihreiden pikku-ukkojen näkyvyys lauantaina olisi taattu!

 • Karhu IV sanoo:

  Tyttöystävän kanssa vietettäväksi on 4. elokuuta bookattu, joten toivottavasti tapahtuma on riittävän iso että sen huomaa, en kerkiä lukemaan parablogia silloin todnäk 😀

 • Ogeli sanoo:

  Huomenna on sitten se päivä, josta Karhunvartija puhui. Mitkäs on fiilikset? 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ogeli
  Hyvät. Vedän kuppia, nii aivan varmasti näkyy jotain valoja jossain 😀
  Mutta ainakin huomiseks luvattiin pilvistä Helsinkiin, nii ei varmaa näy valoja :/
  Ellei ne sit pilkistä pilvien lomasta 😀

 • jatu sanoo:

  joo jännää on, miten mahtaa käydä 🙂

 • Huttu sanoo:

  Mitkä on fiilikset? Ihan tavalliset. Aamulla heräilen normaalisti, syön aamupalan ja lähen salille nostamaan rautaa. Sen jälkeen ehkä meen ranskalaiselle ruokatorille ostoksille.

  Normi päivä tulossa, uskokaa pois 😉

 • jatu sanoo:

  Pelkäänpä, että samalla tavalla syödään perunaa kuin aiemminkin.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Näin on. Monet asiat tapahtuu sillon kun sitä vähiten osaa odottaa.

 • tool sanoo:

  4 päivä on sit nyt…vettä sataa,kissa sihisee koiralle,uutiset luettu,ei mullistavaa maailmalla
  tais tulla normipäivä vai mahdanko lyödä sormeen vasaralla
  kun totuus paljastuu…lähdenpä timpuroimaan..
  taisin herätä liiian aikaisin.

 • jatu sanoo:

  Hiljaista on, jospa ne sitten illalla?

 • Isojalka sanoo:

  Länsirintamalta ei mitään uutta.

  Tietääkö Karhunvartija koska pitäisi alkaa tapahtumaan?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Nyt alkaa ole aurinkoista Helsingis. Toivotaan että näkyy 😉

 • Huttu sanoo:

  Äh nauttikaa siitä aurinkoisesta ilmasta ja lakatkaa odottamasta 🙂

 • jatu sanoo:

  fiilis on sama kuin ravintola illan jälkeen jatkoilla, ensin luvataan sitten viskataankin pihalle!!

 • Karhunvartija sanoo:

  Nonii täs tuloo mun salaisuuden paljastus kute mä lupasi: MÄ OON TROLLI! 😀 So long, UFOFRIIKSIT! JA THÄNKS! makeist nauruist. Varmaa näkyy tooosi paljon ufoj elokuus lol. Peace!

 • Jännä sanoo:

  :O Karhunvartija tuo tuli todella yllätyksenä minullekin. Huh huh…

 • Huttu sanoo:

  Vau, huonoin trolli ikinä 😀

  Seuraava trollipäivä sitten 21.12 😉

 • Isojalka sanoo:

  En odottanut tältä päivältä mitään erikoista, eikä siis yhtään yllättänyt, että kyseessä on pikku pojan trollailu ja huijaus. Eniten tää taisi ketuttaa näitä ”ufouskovia”, kun heistä tehtiin pilaa, mutta toivottavasti ei heiltä kokonaan maailma kaatunut.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Karhunvartija

  Perkules jäbä 😀

 • Vergilius sanoo:

  Ehheh, enpä ole yllättynyt KV: ”uutisesta” 🙂 Kylläpä nauratti. Taidetaan me skeptikot pysyä skeptikkoina ainakin vielä jokin aikaa. Seuraavaa profeettaa odotellessa.. 😛 Ja Isojalan kirjoitukseen viitaten; mikäli tuollaista tekstiä nielee, mitä Karhunvartija kirjoitti, tekee kyllä itsestään pilaa. C’mon ppl!

  Eikös, by the way, tänään, eli elokuun 4. pitäisi jotakin merkittävää tapahtua, KV:n trollaus poisluettuna? Vai joko jotain on tapahtunut? ^^

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Vergis

  Näin on, mitä Wespa ainakin kirjotti. Ohan täs viel 3 tuntii aikaa. Mutta epäilen, että mitään tulee tapahtuu.

  Mutta, näkikö kukaan muuten ne kaks isoa valoa Lontoon olympialaisten avaijaisis? Tuli telkusta yöl. Ekana ihmettelin, että onpas kaks isoa tähteä stadionin yläpuolel(eivät liikkuneet), ja sit kuva vaihtui. Pisti kyl miettimään.
  Näköjään joku muukin näki videon perusteel. Ehkä feikki, ehkä ei.

  http://www.youtube.com/watch?v=_Qy6AJ6vZ64

 • Isojalka sanoo:

  ”Eikös, by the way, tänään, eli elokuun 4. pitäisi jotakin merkittävää tapahtua, KV:n trollaus poisluettuna? Vai joko jotain on tapahtunut?”

  Ei päässyt Satu Mäkelä-Nummela finaalin ja tällöin hankkimaan Suomelle ensimmäistä mitalia Olympialaisissa, joten ei tapahtunut mitään merkittävää, ei ainakaan suomalaisten näkökulmasta.

 • Ogeli sanoo:

  Eipä taida mitään tapahtua. Olen muuten huomannut, että jo nyt elokuussa näkyy yötaivaalla tähdet hienosti, tosin vain muutaman tunnin ajan parhaimmillaan. Niitä on joskus mukava pysähtyä katselemaan ja miettimään syntyjä syviä. 🙂

 • jatu sanoo:

  WeAreNotAlone:
  Avajaisten ”valoilmiö” oli ilmalaiva. Ne ei saanut pitää mainosvaloja päällä, koska niillä ei ollut sponssi sopimusta järjestäjien kansssa.

  KV: Et ole trolli, olet vaan perhanan pettynyt kun mitään ei tapahtunutkaan. Tuo on helpoin tapa pelastaa kasvonsa.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  jatu

  Meinaatkos, että molemmat pallot oli ilmalaivoi? No eise selittänyt, että miks telkus nämä ”pallot” olivat aivan paikoillaan. 😀

 • jatu sanoo:

  En ole nähnyt videota, siitä tuli telkkarista joku juttu missä sitä ihmeteltiin.

  Ihmettelin siinä ohjelman lomassa, miten ilmalaiva voi lennellä ilman valoja? Luulisi siihen jo jonkun törmäävän, jos vain kojetaulun valot loistaa kapteenin anemia naamasta.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  jatu

  Ok, no katoppas toi video mitä mä linkitin. Että se on aika jännä sattuma, että joku kuvaa noi valot, kun itse katoin samal olympialaisten avajaisii telkusta ja näin nämä kaks paikallaan olevaa valopalloa, samanaikasesti mitä joku oli kuvannut clipille. Toinen on ilmalaiva selvästi, mutta toinen ei.

 • Jackie sanoo:

  Oot karhunvartija tällä hetkellä siis trolli? Mutta aijjemmin oma itsesi? Arviolta satoja tunteja oot perehtyny huuhaahan että aivosi on alkanu tuottamaan sitä tekstiä mitä tänne rohveetoit. Ogeli puhuu yhden laista koska on kylväny yhden lakia aivoihinsa. Aivot kukkii. Ja teksteistä näkee mitä sinne on kylvetty…

  Ja sun aivot karhunvartija kukkii tarinoita tulevaisuuden meistä jne. Ehkä mä arvioin aika ala kanttiin sen kuin kauan oot käyttäny aikaas mielikuvitteellisen todellisuuden luomiseen. Kirjota kirja, ala kirjailiaks. ”Tulevaisuuden me” aika korkee lentosta. Kirjailijan aivot sulla…

 • Jackie sanoo:

  Te valitsette vaatteet sen perusteella mitä aivoihinne on kylvetty. Valitsette sen mitä syötte sen perusteella mitä aivoihin on kylvetty. Toimitte sosiaalisissa tilanteissa sen perusteella mitä aivoihin on kylvetty. ”Tieto on paras tiet vapauteen”… Massan kesken ”Tieto lisää tuskaa”.

  Osaatte heittää koripallo korin sen pohjalta mitä ootte kehoonne kylväny.

  Joka sekuntti toimitte sen pohjalta minkä ootte vapaalla valinnalla itsestänne tai tämän hetken kehostanne luonut tähän elämään tai tähän hetkeen tarkemmin sanottuna.

 • Jackie sanoo:

  Tieto lisää tuskaa jos elää niissä olosuhteissa missä suurin osa elää.

  Teidä hartioitten välissä on 100% aivokapasiteetti. Kuinka hyvin ymmärrätte sen miten aivot ylläpitää niin isoa asiaa kuin univaltakunta teille koettavaksi. Olkaa tietosesti unimailmassa ja kysykää iteltänne kuinka ”tietoisesti” ylläpidätte sitä kaikkea itsellenne koettavaksi.

  Jos keskitytte nukkuessa koiraan jokapuolelle alkaa tulemaan koiria ilman että tietosesti teette muuta kun keskitytte koiraan, aivot tekee työn meidän puolesta. Samoin te voitte keskittyä matemaattisiin laskuihin ja aivot tekee työn puolesta samoin kun aivot ylläpitää unta automaattisesti.

  Sen sijaan keskitytte maanis depressiivisesti laskun suoritukseen. ”Saan tän laskettua, en saa laskettua, saan laskettua, en saa”. Sama urheilussa, onnistun, en onnistu, onnistun, en. Pitää vaan keskittyä ja antaa asioiden menä niinkun menee… Oppii tekemään parhaansa.

 • Jackie sanoo:

  Ja voin luvata että ensimmäiset kerrat univaltakunnassaan tietosena on aika maanis depressiivisia ennenkun oppii keskittymään oikein. Jos haluutte seireeni meressä uida niin keskittykää siihen että lekkeri on pystyssä. Älkää välitäkö siitä mitä sielä tapahtuu älkääkä tehkö valintoja ”nyt teen näin” ”panen tota”. Keskitytte siihen vaan että leka on pystyssä niin sisin fantasia kumpuaa teille koettavaks…

  Ja miks annoin tommosen vinkin matkalle elämään ihmisenä? Koska siihen on helpoin keskittyä 😀 Sit kun on kyllästyny kuten ihmisenä aina kyllästyy kaikkeen niin voi alkaa tekee erillaisia harjotuksia. Esim keskittyy omiin vaatteisiin ja huomaa 20 ukkelilla omassa univaltakunnassa olevan ne vaatteet mitä arkisin käyttää. Tätä vois kutsuu samalla tavalla kun matrixissa morpheus sanoo neolle että matrixiin mentäessä neon ulkonäkö on sen mielen heijjastama kuva itsestään. Siis kun neo ekaa kertaa astuu matrixiin vapautuksen jälkee.

 • Jackie sanoo:

  Ihmisenä vaan se koko univalakunta on heijjastus meidän mielestä tai aivoista. Ja keskittymällä yhteen asiaan me saadaa se kokonaisuus näyttämään siltä yheltä asialta esim: kiihottuminen

 • jatu sanoo:

  WeAreNotAlone: Katsottu. Aika ihme juttu? Mikä se mahtaa olla?

 • Jackie sanoo:

  Huomatkaa vielä että ensimmäinen tekstini kertoi samasta aiheesta kuin viimeinen. Se tarkoittaa että keskityin koko kirjoittelun ajan siihen punaiseen lankaan mikä taustalla on.

  Tai elin hetkessä ja se tuottaa aina automaattisesti punasesta langasta kiinni pitämisen.

  Karhunvartian tekstit olivat heijjastus hänen mielestään. Kuten univaltakunta on heijjastus meidän mielestämme. Siksi kehoitan opettelemaan olemaan tietoisesti unessa että oppii käyttämään koko kapasiteettiaan myös hereillä.

 • Jackie sanoo:

  Onko tässä ne paljastukset karhunvartija mitä ootit?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  jatu

  No toinen ei ole ainakaan ilmalaiva, se on varma 😀

 • Israfel sanoo:

  Noh mikäs se sitt on? avaruusolentojen alus? 🙂 Itse veikkaan kyllä, että se oli RAF:n drone lentelemässä siellä. Koska RAF kerto pitävänsä niit ilmatilassa useita. Niiss yleensä on mm. kirkkaat LED:it, jotka saa jopa PYÖRII dronen akselin ympäri! 😀

  Esim täs: http://3.bp.blogspot.com/-0cCCW5tXD_g/T28HmTOK0aI/AAAAAAAABNI/rt1OKnHC4Yc/s400/unarmed+drone.jpg

  Ja täs: http://www.independent.co.uk/incoming/article7688972.ece/ALTERNATES/w460/Drone-new.jpg

  Tai sit se olla vaan jonkun häirikköharrastelijan oma ”kuhnuri” 🙂 Niihin voi vaiks kameran kiinnittää kuvaamaan ilotulitteita!

  esim tämmöne: http://www.youtube.com/watch?v=uvPDj7JNQQk&feature=related

 • Kempeleläinen sanoo:

  Tänään, 7.8.2012 Kello 1:40 näin kaverini kanssa kaksi UFOa täällä Kempeleessä (Oulusta n. 14km etelään)

 • jatu sanoo:

  Et ehtinyt mitään kuvaa saamaan?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Israfel

  Nii joo, toihan onki se järkevin ja loogisin selitys.

 • Israfel sanoo:

  Juu eiku siis tähtienvälisten matkustajien avaruusalus on se loogisin selitys. Tuli vähän tsekkaa avajaisia. 🙂 Toivottavasti viipyvät pitempäänkin!

 • Huttu sanoo:

  WeAreNotAlone:

  Ootko tosissas 😀

  Israfel heitti ihan hyvän ja varsin maanläheisen teorian ilmoille. Israfel sen hyvin tiivistikin 🙂

  Kaikenlaista hiihtäjää täälläkin.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Issu ja huttu

  Nii kaikki menee niikuin te sanotte? Sehän on aivan selvä, että maapallo on maailmankaikkeuden napa, johon kehittynyt älyllistä elämää. Ja ihmiset ovat ainoita, jotka ovat käyneet kuussa astikkin. Jos ihmiset eivät pysty matkustaa kuuta pidemmälle, nii ei pysty muutkaan. Hahah.

  Ihme inisijöitä tulee tänne taas.

 • Israfel sanoo:

  En mä sano miten hommat mennöö, vaan annoin yhen monist selityksist, joka on helkkaristi loogisempi kuin ET-olympiaturisti. Mä en ole muutt mitään tälläist ikänä kirjoitellut:

  Nii kaikki menee niikuin te sanotte? Sehän on aivan selvä, että maapallo on maailmankaikkeuden napa, johon kehittynyt älyllistä elämää. Ja ihmiset ovat ainoita, jotka ovat käyneet kuussa astikkin. Jos ihmiset eivät pysty matkustaa kuuta pidemmälle, nii ei pysty muutkaan jne

  Sä kirjoitit! 🙂 Olex tuota mieltä nyt vai? Onpas nerokast tekstiä. Niin ja kukas muu on käynyt Kuussa kun ihminen? Allut? 😉

  jos ihmiset eivät pysty matkustaa kuuta pidemmälle, nii ei pysty muutkaan. Ketkä muut?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Oih, herra puhuu siel. Loogisuus on suhteellista, luuletko näkeväs niitä sun linkittämiäs härveleitä tai ilmalaivoi kaikkialla, jos joku näkee jotain selittämätöntä, nii sulla ja monil muil dilleil skeptikoilla löytyy se yksi ja ainoa oikea selitys, että meidän kaikkien muiden kansalaisten täytyy uskoa se. Hei, give me a break jäbä.

  ”Jos ihmiset eivät pysty matkustaa kuuta pidemmälle, nii ei
  pysty muutkaan”.

  Siis wow, sulta löytyy päättelykykyy. No ei siltä näytä, jos sanoin noin, nii en tarkota, että allut kävisivät meidän kuussa, vaa tarkotin, että jos ihmiset tallaa kans kuuhun, nii miksi allut ei lähtis seikkailee omalta palloltaan maailmakaikkeuteen.

  Sä varmaa luulet olevas kovinki fiksu kaveri, vai mitä? Meette jäbien kans tekee oikein peltokuvioita, koska se on nii jännää. Kaikilla aikuisillahan tulee heti mileen tollanen huppuidea. Kertoo sun ajattelutavasta, että miten lapsellinen se on.

  Joo, ei mul enempää ole sanottavaa tollaselle turhalle inisijälle, joka luulee olevansa aina oikeassa, ja lyttää muiden teoriat heti ensi kättelyssä. Mä lyttään sun kaikki teoriat, siinä missä säkin mun. Tiedoks. 😉

 • Huttu sanoo:

  WeAreNotAlone sä oot kyl niin uskomaton tampio että en toista tiedä 😀 Miten vanha sä olet?

  Oonko väittänyt että maa on universumin napa, olenko?

  Usko mihin haluat, ei se multa ole pois. Lähinnä vaan huvittaa miten jotkut pitää avaruusalusta todennäköisempänä kuin ilmalaivaa.

  Ja mä en taas jaksais alkaa puolustamaan skeptikkonäkökulmaa, se on moneen kertaan jo täälläkin sanottu mutta kun se ei mene teidän hörhöjen päähän sitten millään.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  huttu

  Voi pikkusta, sitä ollaa nii polleeta siel jo heti aamusta. Susta oikein huokuu esille tää tampiosuus. Voin sanoa että oon sua vanhempi. Jatka vaa samaan malliin, nii kylse siitä.
  Luuletko tosiaan, että mua hirveesti kiinnostaa junnujen kans väittelyt tääl. Vergis on toistaiseks ainut skeptikko tääl, jolla on aikusmaiset puheet, toisin kuin sulla ja issulla.

  Sorry, mutta sä et voi vaikuttaa meidän ”hörhöjen” mielipiteisiin sun spekulointeihin millään saralla tääl. Mäkin olen osittain skeptikko monissa asioissa, mutta siinäkin tulee suhteellisuus esille.

 • Israfel sanoo:

  BWANA taitaa tosiaan ärsyttää toi jutttu kun mä aikanaan kerroin et oon väsäillyt viljapeltokuvioit 🙂 Toi on jo toinen kerta kun sä oot suutuspäissäs ton esil ottanu mulle skriivatessa 😛 Mä tein taidetta, koska kuten mä sanoin mä oon amateuritaiteilija 🙂 Toi juttus kertoo jo uudestaan sen että et tajua et meillä skepuilla ei ole mitään todistettava. Me kysytään esim sult et miks sun mielest tuolla videol lenteli allujen uhvo?

  Ja mä en todellakaan luule olevani oikeessa oikeen misään muussa asiasssa kun siinä että sä kyllä ole minkään suhteen skeptikko 🙂 Siis sä joko ajattelet kriittisesti tai et. Joko oot avaramielinen tai et. Noi sun ”alienit oli mayojen jumalii” jutut potkasee sut aikas kauas krittisest ajattelust. Sä lyttäät mun kaikki teoriat? 🙂 Mä esitin uuden näkökulman asiaan en teoriaa. Eiks toi Vergis oo jo parisen kertaa yrittänyt selittää mitä tarkoittaa teoria? Mut hei jos ei ymmärrä niin ei se mitään.

  Me skeput esitetään kysymyksiä. Esim: miks mielestäsi ilmalaiva tai drone EI oo todennäköisempi selitys tolle ilmiölle. Mä en sano et kumpikaan selitys olis oikee, koska sitä ei nyt voi varmistaa, mut kerro ihmeessä miks sun mielest noil selityksil ei oo niin suurta painoarvoo kun sun omal epäloogisel selityksel? Ja loogisuus ei oo mitenkään suhteellist täs tapaukses koska mitään näyttöö ufojen olemassaolost ei ole milloinkaan ole noussut esille.
  ps mä kyl USKON et Huttu edustaa vanhempaa ikäluokkaa kun sie 😉 Mul ei oo todisteita mut USKON siihen. Eiks oo tosi loogista? Nyt sä voit lyttää mun uskomuksen mut mä en tuu muuttaa kantaani täs asiassa 🙂

 • Israfel sanoo:

  BWANA= siis WeAreNotAlone.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Issu

  Mä sanoin ufo, en oo missään vaiheessa väittänyt, että se olisi alieneiden alus, mutta kun otit asian esille, nii olihan se mielenkiintoinen ajatus 😉

  Edelleen ihan sama mitä mielipiteitä teillä on hutun kanssa.
  Nii sä ja huttu aikustuitte jo, kun lakkasitte uskomasta joulupukkiin pienenä. Se tekee teistä oikein aikuismaisii 😉

 • Huttu sanoo:

  WeAreNotAlone, nyt mua kyllä servattiin ja kunnolla ;D

  Sä sanot että sä et halua väitellä junnujen kanssa, mutta toi mitä sä puuhaat ei ole edes väittelyä. Mä en oo hirveen junnu enää, kohta täytän 30 🙂

  Mä en edelleenkään halua vaikuttaa sun tai kenenkään muun mielipiteisiin täällä. Niinkuin sanoin edellisessä viestissä jokainen saa uskoa mihin haluaa, ei ole multa pois. En mä saa siitä mitään kiksejä 🙂

  Mutta jos esitetään asiallinen kysymys että miksi pidät todennäköisempänä sitä että siellä on avaruusalus sen sijaan että siellä olisi maanläheisempi juttu niin vedät jotkut hemoraget päälle 😀 Vihan sijaan ois kiva kuulla sun perustelu esitettyyn kysymykseen. Jos yleensäkin kysytään perustelua jollekin niin ei se ole automaattisesti henkilökohtainen hyökkäys sun minuutta kohtaan.

  Jos johonkin uskoo/luulee tietävänsä, se pitää pystyä perustelemaan. Mä luulen et mun ”spekulointi” on aika vahvoilla kun luulen sen olevan tavallinen ilmalaiva meidän maasta 😉

  Ja sä et tosiaan taida tietää mitä teoria tarkoittaa 😉 Kerro muuten oikeesti sun ikäs, mua alko kiinnostaa.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  huttu

  Siis vau, täytät kohta 30, kuules, mä oon jo 32, mutta osaan välillä olla lapsenmielinen vastarannan kiiski, jos selle päälle satun 😉

  En vedä rageja päälle, sanoin vaa mielipiteeni, kuten sinäkin sanoit.

  Nii aivan, sehän onki erittäin loogista, että olemme ainuita tässä maailmakaikkeudessa, mitä tulee älylliseen elämään.
  Turhaan miljoonat ihmiset näkevät ympäri maailmaa selittämöttömiä asioita. Nii, ja kaikki jos näkee jotain tollasta, tai saati uskoo sellaseen, nii hänhän on lapsi tai tampio, kuten sinä sanoit mustakin :D. On se ny kumma, että hallitukset, NASA, yms, ovat julkistaneet vaikka mitä materiaalia vuosien varrella ufoista(ei tarkota aina alluja kamu) ;). Tässä oivana esimerkkinä Suomen ilmavoimat.

  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/05/08/suomen-ilmavoimat-kohtasi-ufoja-60-luvulla/

  Mutta nythän sinä tämänki linkin lyttäät. On se hirveetä, että meillä on hallituksissa, armeijan leivissä, yms pelkkiä lapsia ja tampioita näkemässä ja kokemassa ihmeellisiä asioita. Pitäiskö sun huttuseni tehdä asialle nyt jotain. Kun ihmiset näkee ja uskoo eri asioihin kuin sinä, ja heillä on eri mielipiteet ja jakaavat eri teorioita kuin sinä. Voi ei. Mehän ollaa sitten kaikki tampioita ja lapsia. Skeptikot(like you) ovat niitä aikuisii ja erittäin fiksuja kavereita. Nyt kannattaa varoa mitä tästä lähtien sanoo, ja olla ehdottomasti samaa mieltä sinun ja issun kanssa. Näin me teemme 😉

 • Israfel sanoo:

  BWANA

  ”Alienit ovat mayojen Jumalia, ja monien muidenki uskontojen/kulttuurien Jumalia. ”Jumalat” ovat kertoneet ihmisille, että sillon tapahtuu ja mitä tapahtuu.”

  ”Pointti on se, että jotkut alienit ovat pystyneet tieteensä avulla muuttamaan ittensä kuolemattomiksi, tuhansien ja miljoonien vuosien kehityksellä.”

  ”Mutta monet eivät tiedätkää sitä, että monien uskontojen Jumalat ovat alieneita, jotka olivat täällä kauan sitten, jotkut ovat vieläkin, ja jotkut tulevat takaisin vielä. Uskonnot ja ufot/alienit kulkevat käsi kädessä, ties mitä hirveyksii tulee tapahtumaan tänä vuonna, tai sitten ens vuonna. Ehkä sitten myöhemmin.”

  ” Kummituksen, demonit, jne ilmestyvät niille kelle haluaa”

  Hjoo, sä otat esimerkiksi joulupukkiin uskomisen, mut itte kirjoitata tämän tasoista kamaa? Ja meidän tässä pitäisi aikuistua vai? Ehhehee. 🙂 Päivän paras. Näkyillään, meen duuniin ny.

 • Israfel sanoo:

  Ei mee läpi et olet 32 BWANA, noiden sun juttujen perusteella ja iällä vänkäämisellä. NO WAY 😀

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Issu

  Sanon vaa teoriaa, mutta eri muodossa 😉 Sinähän hutun kanssa alotitte iän vänkäämisen.

  Voi kuules, ei mun tarvii todistella sulle yhtään mitään, ihan sama jos pidät mua vaikka 6 vuotiaana kaverina 😉

 • Huttu sanoo:

  Kovin henkilökohtaisesti nyt näytät ottavan tämän 🙂 Otahan nyt ihan iisisti siellä.

  Enhän mä ole missään vaiheessa kiistänyt etteikö tuolla avaruuden äärettömyyksissä voisi olla elämää. Ollaan skepujen kanssa useaan otteeseen tätä sanottu teille mutta jostain syystä se ei mene perille. Pitäisi varmaan jokaiseen viestiin laittaa disclaimer jossa tämä asia tulee esille.

  Jos mä kyseenalaistan tän kyseisen olympia-avajaisten aikaan kuvatun videon ufo(allu)-todisteena niin eihän se sitä tarkoita että väittäisin meidän olevan ainut älyllinen laji tässä maailmankaikkeudessa. Vedät vääriä johtopäätöksiä ystävä hyvä 🙂

  ufo-havainnot ovat asia ihan erikseen, ne kun ovat havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä. Silloin niitä voidaan tutkia ja selvittää mitä ne ovat. Useimmille, n.95% havainnoista löytyy järkevä selitys. Loput 5% ovat mysteeri mutta silti luultavasti ihan normaaleja ilmiöitä yms, niille ei vain ole todettu mitään hyvää selitystä. ufo ei ole synonyymi avaruusalukselle.

  Ja turhaan sä ittestäs nyt marttyyriä teet, edelleen saat olla sitä mieltä kuin haluat ja kirjoittaa mitä haluat.

 • Pappa 56v. sanoo:

  ”Siis vau, täytät kohta 30, kuules, mä oon jo 32, mutta osaan välillä olla lapsenmielinen vastarannan kiiski, jos selle päälle satun” (lainaus)

  -Voe, voe, koettaakeehan lapsoset olla ”immeisittäin” puolin ja toesin, ei mitkää asiat riitelemällä etene.. 🙁 Ja koetetaa olla mänemätä henkilökohtasuuksii, meitä ku on nii monnee junnaa ja niihän pittää ollakki

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Huttu

  Kuules siinä vaiheessa se menee henkilökohtaisuuksiin, jos toinen alkaa haukkuu toista, esim mitä sinä sanoit musta, että ihme hiihtäjä ja hörhö olen, koska mulla on oma mielipiteeni ja teoriani asioiden suhteen. Mitä pahaa siinä on?

  Miksi sen pitäisi mennä perille meille ”hörhöille”, sitä mitä mieltä te olette? Toi on just sellasta manupulointia, jota uskovaiset harrastaa, esim kristityt, ja jota mä en sulata.

  Ei sun tarvii alkaa opettamaan mua siitä, että mikä UFO on. Se on myös toive/usko siitä, että olis se ”allu”, jos näkee jonkun tunnistamattoman esineen taivaal. Siitä voi aina spekuloida.

  Mä olen mitä mieltä olen, sama pätee myös sinuun. Mä en ryhdy henkilökohtaisuuksiin ellei sitten joku ala haukkumaan hiihtäjäks/hörhöks. Ethän säkään varmaan kuuntele mussuttamista, jos joku tulee aukomaan sulle päätäs keskellä kirkasta päivää kadulla?

 • Huttu sanoo:

  Oot oikeassa, oli tyhmää alkaa nimittelemään pahoittelut siitä 🙂

  Ette siis suostu uskomaan sitä, että me skeput kuitenkin uskotaan älyllisen elämän mahdollisuuteen, mutta silti samalla uskotte/toivotte/tiedätte että älyllistä elämää on tuolla jossain.

  Öööh mitä? 😀 Miksi se on manipulointia ja uskonnollista hihhulointia jos me skeput sanotaan että avaruudessa on varmasti elämää mutta tarvitsemme jotain vedenpitävää todistetta siitä että maapallolla vieraillaan?

  Mä en nyt oikein tajua tuota logiikkaa, meidän skepujen mielipiteillä ei siis ole väliä koska olemme skeptikkoja ja täten emme saa uskoa avaruusolentojen olemassaoloon? Jos kehtaamme väittää että niitä on olemassa (mutta ei maassa), meitä ei uskota koska yritämme manipuloida? 😀

  Itseasias muuten itsensä vakavasti ottavat ufo-tutkimusseurat eivät hyväksy todisteiksi taivaalla näkyviä valoja koska ne voidaan tulkita aivan miksi tahansa.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Huttu

  No problemos. Kuten sanoin, olen osittain skeptikko, mun uskominen tollasiin mahdollisuuksiin on suhteellista. Mutta olen nähnyt henkilökohtaisesti outoja valopallo taivaal. Nii en sulje mitään pois. Jos nämä olisvat näitä alluja. Koska epäilen, että ihmsillä olisi huipputeknologiaan rällätä taivaal ihan missä nopeuksissa vaa ja diskovaloja räpytellen;)

  No se oli vaa öö läppä, että rinnastin ”teiät” skeput uskovaisiin. Mutta osahan skepuista on just sellasia, että niiden mielipiteensä ovat ne kaikista oikeimpia. Ei siit sen enempää.

  Kaikki on mahdollista tässä kaikkeudessa, ei kannata sulkee mitään pois, myös teidän skepujenkaa. Ja sitte muiden pitäisi niellä teidän juttunne. Mutta teoriaa kaikki vaa on, osa totta ja osa täyttä bullshittia. Peace 😉

 • Huttu sanoo:

  Yeah peace out 🙂

  Mä oon kerran kans nähny taivaalla yöllä oudon valoilmiön. Tää on siis ihan vilpittömästi totta. Eli kello oli jotain 21:30 illalla viime talvena, taivas oli kirkas ja samalla horisonttiin kun ajattelin että tuo kirkas kohde on varmaan Venus, se oli paikallaan ihan kokoajan.

  No noin kymmenen sekunnin kuluttua se kirkastui lisää, vähän niinkuin joku olisi ollut kaukana kirkkaan taskulampun kanssa, tullut nopeasti suoraan kohti ja sitten se katosi ihan yhtäkkiä. Ei se kyllä kohti tullut mutta se valon voimakkuus nousi huomattavasti.

  En tiedä mikä se oli

 • Vergilius sanoo:

  Ohoh, onpas täällä ollut pippurista keskustelua 🙂 Meni tovi jos toinenkin tämän läpi lukemiseen. Aikamoisen haloon tämä video on nostattanut, en kyllä ymmärrä miksi. Onhan paljon komeimpiakin UFO-videoita täällä esitetty. Mahtaakohan tuo olla lehdistön helikopteri tuo toinen? Lehdestä siis luin että tapahtumaa kuvasi Goodyear Blimp ja lehdistön helikopteri jo ennen kun näin tämän videon. No joo, totuus on tuolla jossain 😉

  Olen WeAreNotAlone:n kanssa samaa mieltä, valitettavasti; osa ns. skeptikoista on tosiaan sellaisia, jotka yksinkertaisesti ovat ylimielisen varmoja, että heidän, sanotaan nyt mielipiden on se ainoa oikea. Ja tämänkaltainen mentaliteetti kertoo nimenomaan kapeakatseisuudesta. Kun taas skeptikon tulisi olla avaramielinen ja kykenevä ottamaan vastaan uusia ideoita. JA kykenevä olemaan myös sekptinen omia näkökantoja kohtaan, mikä EI ole helppoa.

  On todella virheellistä rinnastaa skeptikot uskovaisiin, ja nyt tarkoitan uskovaisilla koko kirjoa uskonnosta paranormaaliin, sillä me olemme tämän dikotomian toinen ääripää. Ymmärrän kyllä, että se oli vitsi, WeAreNotAlone, ja ymmärrän samalla kyllä pointtisi 🙂

  Lisäksi minun täytyy uudemman kerran huomauttaa tämän ”teoria” -sanan virheellisestä käytöstä. Yksikään tieteellinen teoria ei ole ns. bullshittia. Teoriaa ei pidä sekoittaa uskomukseen, mielipiteeseen, arvaukseen, oletukseen, hypoteesiin, jne. Voin kyllä alkaa uudestaan käymään (kolmannen kerran) läpi sitä, mikä merkitys ja tarkoitus tällä sanalla on 🙂 Mikäli vain on tarpeen.

  Mutta kuulkaas nyt ystävät. Koetetaan kaikki edes yrittää ottaa vastaan kritiikkiä toisilta, mikäli se on annettu rakentavasti. Silloin se palvelee hyvän keskustelun toteutumista. Pyritään hyvään argumentointiin. Israfel ei kyllä tätä millään tavalla edistä ylimielisyydellään. Vaikka sinulla, Israfel, on ollut hyviä pointteja, voisi ne ilmaista myös ilman halveksivaa sävyä. Muistakaa, jos pystytte perustelemaan kantanne hyvin, saamme hyvän keskustelun aikaiseksi.

  Haluatteko vielä muuten jatkaa tästä Lontoon UFO:sta? Vai siirrytäänkö to the next topic?

 • Huttu sanoo:

  Siellä se jatkuu sen virallisessa ketjussa 😉 Joku tosin mainitsikin siellä että se olisi helikopteri, ja se näkyy aika hyvin mielestäni siinä hänen linkittämässä kuvassa.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Huttu

  Mä uskon sua 😉
  Eilen kun olin menos nukkumaan ja kävin partsil röbäl illal. Kattelin taivaalle, ja näin pari tähdenlentoo ja sit näin sateliitin, joka normaalisti liikkuu, ku olisi joku pikku tähti konsanaan. Mut sit yhtäkkiä, ihanku se olisi laittanut pitkät valot päälle(valo kirkastuis 5-10 kertaiseksi, sateliitin valosta), ja jonka jälkeen valo oli päällä pari sekkaa ja sit muuttui takas sateliitiks ja pari sekkaa sen jälkeen se katos, niikuin sateliitit tekeekin sit lopulta.
  Kysymys kuuluukin, että tekeekö sateliitit tollasta? Voiko ne laskeutuu kiertoradaltaan, että näyttäisivät kirkkaammalta, ja sit palata takasin radalleen? En väitä, että olisi UFO, mutta pisti vähän miettimään.

  Vergis

  Kerro toki. Sinun juttujasi on aina mukava kuunella 😉

 • Vergilius sanoo:

  Hmm. Epäilen, että satelliitti laskeutuisi kiertoradaltaan hetkellisesti. Ja vaikka se sitten muuttaisikin korkeuttaan, sitä ei kyllä kykenisi havaitsemaan paljain silmin. Itse olen myös nähnyt vastaavanlaisen ilmiön, kuin WeAreNotAlone. Kenties ne satelliitin paneelit heijastivat hetken kirkkaammin auringonvaloa, jos se sattui olemaan sopivassa kulmassa Maahan. Tjoo, who knows! 🙂

  Kokeile havainnoida tätä vaikka 2-3 iltaa putkeen, mikäli taivas sallii, jos se toistuu samanlaisena ilmiönä, syy ehkä voisikin olla auringon hetkellinen kirkkaampi heijastuma paneeleista. Satelliitit kuitenkin noudattavat hyvin tarkkaa kiertoaikaa, joten mikäli muistat kellonajan eiliseltä, tsekkaa jos ilmiö toistuu tänään samaan aikaan 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Vergis

  Kiitos tiedosta, minäpä teen niin 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot