ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Dokumentaatio todistaa alieneiden laskeutuneen maahan

Päivitetty 12.4.2011 (lisätty suora lainaus raportista, kuva ja linkki)

Roswellin maahanlasku New Mexicoon on yksi maailman tunnetuimpia ufotapauksia. Teorioiden mukaan tapaus kuitenkin myöhemmin salattiin, koska sen pelättiin aiheuttavan paniikkia.

Asian teemoilta tehtiin kuitenkin useita eri dokumenttielokuvia ja moni silminnäkijöistä on tullut julki kertoen nähneensä oudon aluksen ja kuvaillen sisällä olleita olentoja. Osa näistä henkilöistä ei ole enää keskuudessamme.

Myöhemmin julkistetuissa mahdollisissa cover up kuvissa, joissa kerrotaan olevan kuumailmapallo, näkyy palloa esittelevän henkilön kädessä dokumentti, joka on osoittautunut käskyksi salata totuus kansalta. Tämä raportti on tullut ilmi Roswellia käsittelevässä dokumenttielokuvassa.

FBI on julkaissut virallisia dokumentteja joissa käsitellään Roswellia.

FBI:n julkaisema dokumentaatio jossa mainitaan lentävä lautanen ja kerrotaan ihmismäisistä vierailijoista - Kuva ensimmäisen nivaskan sivulta 22

FBI:n julkaisema raportti kertoo avaruusolentojen todella laskeutuneen Roswelliin. Dokumentaatiossa käsitellään Roswellin tapausta. Se on kirjoitettu vuonna 1950, kolme vuotta Roswellin tapauksen jälkeen.

Armeija otti olennot haltuunsa ja myöhemmin teki tapauksesta salaisen.

Raportti kertoo mm. kolmesta alle metrin pituisesta ruumiista

An investigator for the Air Force stated that three so-called flying saucers had been recovered in New Mexico. They were described as being circular in shape with raised centers, approximately 50 feet in diameter. Each one was occupied by three bodies of human shape but only three feet tall, dressed in metallic cloth of a very fine texture. Each body was bandaged in a manner similar to the blackout suits used by speed flyers and test pilots.

According to Mr. (sensuroitu) informant, the saucers were found in New Mexico due to the fact that the Government has a very high-powered radar set-up in that area and it is believed the radar interferes with the controlling mechanism of the saucers. No further evaluation was attempted by SA (sensuroitu) concerning the above.

Raportti käsittelee tapausta yksityiskohtaisesti, siitä löytyy mm. sanoja kuten lentävä lautanen ja siinä kerrotaan ihmismäisistä alle metrin pituisista olennoista. Olennoilla kerrotaan olleen päällään metallimaiset, hyvin hienovaraisesta ”kankaasta” tehdyt puvut.

Dokumentaatio sisältää paljon tietoa, mutta siitä on myös sensuroitu muutamia kohtia, kuten mm. henkilötietoja.

UFO-dokumentaation ensimmäisen osan, jossa on 69-sivua pääset lukemaan kokonaisuudessaan täältä (mm. sivulla 22 mielenkiintoista juttua)

Täältä taas löytyy loputkin julkaistut osat UFO-raporteista.

Lue myös tämä FBI:n raportti Roswellista (kannattaa zoomata kakkossivu isommaksi)

Lähde: dailymail.co.uk

Kiitos vinkistä Jannelle. 🙂

[ad] Empty ad slot (#1)!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

89 kommenttia aiheeseen: Dokumentaatio todistaa alieneiden laskeutuneen maahan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Roi sanoo:

    No nyt odotetaan vasta-argumentteja kuinka tämäkin on varmaan väärennetty ja osa ufouskovaisten suurta maailmanlaajuista salaliittoa 😉

  • Zeerios sanoo:

    en tiiä mut sivun 63-64 kuvat on ainaki yhestä 80 luvun ufo leffasta.

  • Wespa sanoo:

    Joo itse käsitin, että kyseessä oli taitelijan näkemys kohteista tai joku piirros tai vastaava…

  • ufo sanoo:

    En ymmärrä englantia, voisiko joku suomentaa parhaimpia kohtia?

  • shakaali sanoo:

    lukeeko kuvan kolmos kohdassa, että ihmismäisiä, mutta paljon isompia? vai näenkö väärin?

  • Hexa^^ sanoo:

    kyllähän tämä on yks ufo tapauksista jostai on mittavasti todistus aineistoa ja luultavasti tosi.
    mutta ei ole ainoa.
    🙂 joten spekulaatiot voitanee lopettaa vihdoin ja perehtyä nyt syhin miksi salata asioita ynm paljon oleellisempaan.

  • hlk sanoo:

    Kannattaa muuten katsoa sivu 38 kokonaisuudessaan.

    ”I would do it but before agreeing to it we must insist upon full access to discs recovered. For intance in the LA. case the Army crabbed it and would not let us have it for cursory examination.”

    Ja tuon on siis lausunut aikansa FBI:n tirehtööri John Edgar Hoover.

    Ja shakaali on oikeessa, siinä tosiaan lukee, että ne ovat ihmismäisiä mutta suurempia.

  • Kalel sanoo:

    Mitenkähän paljon suurempia ne sitten on… 🙂 Todella mielenkiintoinen juttu on kyllä 😀 Jos joskus tapaan tuommoisen olennon nii satan vaikka oluen tarjota hänelle 😛

  • -Kilroy- sanoo:
  • Dwad sanoo:

    Lukeehan tuolla myös ”’Each one was occupied by three bodies of human shape but only 3 feet tall,’ he stated. ”

    Noh, pitää lukea pidemmälle. Aika jännä kun tästä ei ole missään muualla mitään uutisointia, periaatteessa h**vetin merkittävä uutinen kuitenkin

  • Jopelius sanoo:

    Reilu 20 vuotta vanha juttu?

  • Jopelius sanoo:

    Siis silloin julkaistu, vai Ufotutkijoiden sivuilla sanotaan?

  • Ihmetelijä sanoo:

    En nyt tuota lontoota osaa, joten kertokaa miten tuo kirjalinkki muka todistaisi asian huijaukseksi. Uskon kuitenkin ennemmin FBI:tä kuin jotain kirjailijaa.

  • Askapää sanoo:

    Anteeksi jos nyt pudotan teidät pilvilinnoista. Mutta Roswellin tapaus oli feikattu leijoilla ja ledivaloilla. ja samaan aikaan Usan armeija harjoitteli laskuvarjo hyppyjä perse tulessa Roswellin alueella. Miksi??? saattaa nyt joku kysyä. No tietysti hämätäkseen neuvostoliittolaisia tutkia ja vakoilukoneita. koska oli kylmä sota ja kaikki. Mutta mikä on vielä oudompaa on että 50 vuotta myöhemmin Kari Salmelainen juonsi Napakymppiä, Dingo teki paluun ja Antti Tuisku niminen herra menestyi idolsissa.

  • Askapää sanoo:

    Ainiin ja n.50 vuotta roswellin feikin jälkeen kävi myös niin paranormaali ilmiö että Suomi hävisi Ruotsille 6-5 jääkiekon MM-välierissä. Vaikka Suomi johti ottelua 3 erään lähdettäessä 5-1. Lieköhän asiolla jokin yhteys?

  • suokaasumies sanoo:

    ”Anteeksi jos nyt pudotan teidät pilvilinnoista. Mutta Roswellin tapaus oli feikattu leijoilla ja ledivaloilla”

    Aha, silloin jo oli olemassa ledivalojakin? ai s**tana, miks ne ei käyttänyt niitä laajemmin olis säästyny sähköissäkin pitkä penni?!

    Suoranainen nero tuo askapää.Taitaa olla feikannu ittensä, ja on oikeesti suokaasua koko jätkä.

    Itseasiassa epäilen että koko tämä blogi on suokaasusta tehty, sen verran skeptinen pitää olla 😀

  • Huttu sanoo:

    Noniin, 24 vuotta vanhaksi huijaukseksihan tuo sitten paljastui lopulta 🙂 Mites Hexan suu nyt on? 😉

  • Haerski sanoo:

    Jaaha. Kylmän sodan aikaan UFO-teknologia oli varmasti kovassa huudossa. Toiseen ulottuvuuteen hyppivät alukset olisivat varmasti olleet kova neuvotteluvaltti todellisen kriisin sattuessa. Tietysti se omistaako sellaisia OIKEASTI, oli täysin merkityksetön muuttuja tässä yhtälössä. Jos saa edes sen pienen epäilyksen heräämään vihollisen pääkopassa on jo hyvän matkaa voiton puolella.

    Miettikääpä sitä. Kyllähän neuvosto-johtajat ovat nämäkin paperit käsiinsä hankkineet, eivätkä varmasti pitäneet lukemastaan… tai tekivät kuten minä ja jäivät odottamaan kunnollisia todisteita.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Haerski: ”Miettikääpä sitä. Kyllähän neuvosto-johtajat ovat nämäkin paperit käsiinsä hankkineet, eivätkä varmasti pitäneet lukemastaan… tai tekivät kuten minä ja jäivät odottamaan kunnollisia todisteita.”

    Ikävä kyllä todisteita joudumme kaikki odottelemaan kunnes Hexa suostuu avaamaan arkistonsa.

  • 555+111 sanoo:

    No niin. Aika hiljaita on ufofoorumeilla. Ehkä sielläkin on tajuttu, että lehti joka on julkaissut FallOut 3 pelistä screenshotteja todisteena al-Qaidan suunnitelmista hyökätä ydinasein Washingtoniin, ei ehkä ole luotettavin lähde.

  • Dr.Z sanoo:

    No on se kyllä hiukan outoa mun mielestä jos FBI:n virallisilla sivuilla julkaistaan huijauksia ja piloja. Jos tämä nyt on totta, on kyllä aikamoinen juttu.

  • Wespa sanoo:

    Dailymailin lähteenä on toiminut FBI:n virallinen sivusto, tosin Dailymailin artikkelin liitteessä olevat humanoidikuvat on tunnetusta feikistä. Jos viittasit tuolla Fallout3 -juttulla siihen metsäkuvaan, niin sekään ei ollut pelikuva vaikka joku sellaista epäilikin. Kommenteissa tuostakin käytiin hyvää keskustelua. Virallisia dokumentteja voi itse käydä lukemassa artikkelissa tarjotuista linkeistä suoraan FBI:n sivuilta.

  • Hexa^^ sanoo:

    Huttu:

    roswell ei ole huijausta
    on olemassa todistajan lausuntoja lukusilta tahoilta ja muuta materiaalia kyseisistä tapahtumista
    joten jos tämä oli väärinkäsitystä eikä varsinainen fbi tiedotus,tarkoittaa se vain sitä että asiaa salataan vielä.

  • JambaB sanoo:

    En kyllä löytänyt FBI:n sivulta mitään tuollasta asiakirjaa vaan päinvatoin sivun verran saman näköstä suttupaperi ”dokumenttia” mikä kertoo ihan muusta kuin alienenista. Oot vespa kuule ihan liian innostunut näist ufo jutuist, henkäseppä hetken ennekun tuot näit juttui julki ja mieti

  • Wespa sanoo:

    Siellä kerrotaan vaikka mistä. Ilmeisesti et jaksanut tutkia koko materiaalia läpi.

    Tsekkaa nyt vaikka tästä dokumentaatiosta sivu 22:
    http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

    Lisää kaikenlaista löytyy täältä:
    http://vault.fbi.gov/UFO/

    Vielä en ole itsekkään kerennyt kaikkea käymään läpi, mutta siellä on ihan normaaleista ufohavainnoista lähtien kaikenlaista.

  • Hexa^^ sanoo:

    JambaB: Lta tuli taas oivallista sala propagandaa”

  • Huttu sanoo:

    Roswelliin en ota kantaa, mutta viittasin tuolla huijauksella tuohon FBI-dokumenttiin

  • Wiakai sanoo:

    Thanks Wespa. Pitäishän ihmisten jo älyä että meidän todellisuus tähän saakka on ollut vain illuusiota made by zeh government.. Ja nyt on aika milloin me herätään tästä illuusiosta 🙂 *celebrates*

  • karatepekka sanoo:

    Minkä ihmeen takia FBI valehtelisi sivuillaan kun se joutuisi väärän tiedon levityksestä syytteeseen kakarat?

    Sehän on valtion virasto, eikä mikään tarinasivusto.

    Federal bureau of investigations = FBI

    Federal, eli liittovaltion sisäinen.Ainoastaan CIA eli Central Intelligence Agency on päätäntävallallaan isompi porukka kuin FBI.

  • Mikko sanoo:

    suokaasumies: uskotko ufoihin ennemmin, kuin ledivaloihin :DDDD sitä paitsi ledi on aika vanha keksintö varmaan yli 100vuotta

  • Wespa sanoo:

    Päivitin artikkeliin hieman lisätietoja, mm. yksi linkki ja kuva lisää.

  • Gordon sanoo:

    Karatepekka:
    Eiköhän kukkulan kuninkaana istuskele NSA joka kakkii kaikkien muiden virastojen päälle…

  • jatu sanoo:

    Mielenkiintoista, totta tosiaan.

  • eeeess sanoo:

    siis nämä asiakirjat on julkaistu FBI:N virallisilla sivuilla miks FBI pistäis sivuillesa väärennettyjä asiakirjoja :D?

  • Jore sanoo:

    Universumiin syntyi sattumalta salatut elämät. Uskokaa tai älkää. Jos on olemassa salatut elämät, niin kaikki on mahdollista.

    Sillee ku alkaa miettimää et niiku yht äkkii tuli big bang ja sit dominoefectinä kaikki johtaa siihen että on olemassa salkkarit.

    Make sense.

  • Jorgos sanoo:

    Natsit tai neukut ampui apinoita raketeilla, jotka paloi takaisin ilmakehään päästyään ja näin ollen apinoista paistui ”alieneita”. Tän mulle kerto yks Supon ukko, joka oli kuullu sen FBI:n tyypiltä, joka oli nähnyt CIAn kaverin, jolla oli NSAn wc-paperiin kopioitu sensuroitu raportti. Tosi on!!!

  • JambaB sanoo:

    No joo niinpä näkyy noit juttui olevan, en löytänyt vaan hakusanalla roswell. Ihmettelen vain miksi nämä viralliset tai ”viralliset” asiakirjat näyttävät ihan jonkun suttupaperi mietelmiltä. En ole kriittinen koska en usko näihin juttuihin päin vastoin uskon maan ulkopuoliseen elämään. Näihin juttuihin vaan pitää suhtautua niin että ensin mietitään loogiset selitykset ja sit niihin vähemmän loogisiin

  • LOL sanoo:

    Tuli yks skenaario mieleen, olkaa kriittisiä, mutta vähän ajateltavaa. Jospa USA haluaa vähän raottaa ihmisten mieltä, että ufot ovat todella laskeutuneet tänne joskus, ja niiltä saatu teknologia on olemassa. New World Order pohjalta tämä voisi merkitä sitä, että he tuovat tämän ufo teknologian ”ratkaisuna” meidän ongelmiin, kuten saasteisiin, energiakriisit jne ja pyytävät vain vastalahjaksi antautumista heidän vallalleen. Tulevat siis kuin messiaina pelastamaan maailman, vaikka ketään messiasta ei tarvita, ainoastaan ihmisten yhdistyminen ja sitä kautta vapaus, henkisyys ja uudet teknologiat kuuluvat kaikille. Tai sitten joku sieltä salaa sen ujutti muiden dokumenttien joukkoon, uuden ajan james bond 🙂 Tässä meikäläisen muutama ajatus

  • nimimerkki sanoo:

    osu silmää tuo juttu uutisista. eka juttu jonka tuovat esii arkistoje vanhetessa mutta merkittävää että jokaine voi todeta että on ollu kusettuna vuosikymmeniä. jatko on ny kiinni itestä antaako kusetukse jatkua vai onko jo todennu olleensa kusetettuna tarpeeksi pitkää.

    tuo ei todista epäilijöille mutta vahvistaa näkijöide käsitystä. todisteita kaipaavilla on todisteet hukassa aina ja jakossa elleivät ymmärrä että havainto ei oo helppo käytännössä mutta monesti ainut fakta jota kantaa mutta ei kannattele.

    tuossa on ny nii selvä paljastus että tuon selvempää ei epäilijöillekkää löydy. salailulla on tiukempi kontrolli ku mitä tuolla paperilla matka ihmisten ilmoille.

    mikäli ihmiset ymmärtävät että salailu on turhaa nii saattaa olla että salailu loppuu kaikilta tahoilta. on vaa nii että ku saa tietää totuude nii tiedon tehtävä ei oo lietsoa vihaa vaa ymmärrystä.

    nyt ymmärrätte että teitä on kusetettu josta ei pitäisi seurata väkivaltaa vaa välinpitämättömyyttä niitä tahoja kohtaa jotka valehteli koska ne tahot eivät jatkossakaa oo muuta kui valhetta. siis ymmärtäkää että teitä kusetettii jo että kusetuksesta on turha valittaa ja suuri syypää olitte iha ite ku sallitte kusetukse tapahtuva. oletteko jatkossa viisaita ettekä salli kusetukse tapahtuva on teistä itestä kii eikä kenestäkää muusta eikä mistää tahosta. kaikki mitä näette ympärillänne järkevä kyseenalaistaa nähdäksee mikä on totta ja mikä ei ja odottaa on turha.

  • Ogeli sanoo:

    Jahas, tervetuloa takaisin nimimerkki. 🙂

  • aette sanoo:

    FBI todiste muistio ei paljoa todista asiasta. Onhan FBI:llä tuhansittain valheellisia lausuntoja. Uskon vasta jos USAN:n hallitus sanoo ja kunnollisten todisteiden kera.

  • nimimerkki sanoo:

    mun ei luonnollisestikkaa tarvi lukea sivuakaa tuosta ja tiedä mikä on totta ja mikä ei. on tuo vakava moka ihmisiltä itseltää että on antanu tapahtua eikä oo korkeintaa muuta kui valmis syyttämää jotai muuta tahoa tuosta eikä tuotakaa riittävästi.

    tuota tuo internetti roska teettää että pitää olla papereita mistä näkee mikä on totta ja mikä ei vaikka vuosikymmeniä elää tuolle ehdolle valmiiksi että paperia pitää olla mikä todistaa. nyt olisi syytä todeta että ihmiset eivät valehtele mutta eliittiä palvelevat tahot ovat tietämätöntä tai valehtelevaa tahoa tai sekä että.

    valehtelu ja pelottelu ja kiristys on paljo pahempi ilmiö kui nuo julkaistut paperit tai nuo salaillut vuosikymmenet. edelleenkää ette tiedä kuinka paljo ihmisille kerrotusta on totta ja kuinka paljo valetta ja vaikka kuinka varoittais nii ette välitä.

    oma elämä on mistä aloittaa ja oma elämä on mihi lopettaa ja ainoastaa omaa napaanne voitte turvata. maailmaa ette voi pelastaa mutta paljo paremma elämä voitte tehä.

  • Muhammar sanoo:

    Siis eikös tää paljastus muistiosta ole jo ainakin 5 vuotta vanha? Visiinkin tässä on vähän laajemmin tullut tietoja. Noh sinänsä aika mitätön juttu taas kerran.

  • nimimerkki sanoo:

    ”FBI todiste muistio ei paljoa todista asiasta. Onhan FBI:llä tuhansittain valheellisia lausuntoja. Uskon vasta jos USAN:n hallitus sanoo ja kunnollisten todisteiden kera.”

    kyllä tuon pitäisi jo todistaa että kusetusta on tapahtunu. kyllä ”säähavaintopallot” oli melko epätoivoine kusetusyritys.

    en tiedä mitä odotatte mutta ootte jääny odottamaa jotai. elämä on jo ja ootte jo olemassa nii että miksi odottaa mutta mikäli odotatte varmuutta nii ainoa varmuus mitä voi saavuttaa on henkilökohtaista varmuutta joka käytännössä tarkoittaa omaa kokemusta.

    nii moni toivoo että ette koskaa nousisi sohvaltanne jotta eihä tuo helppoa oo mutta ei iha yhtä vaikeaa kui on odottaa. odotus aiheuttaa epäilyä mutta tuo epäily ei oo sama kui mikä on että otatte ite selvää ja jolla kyseenalaistatte kaikki ja kaiken.

  • Jorgos sanoo:

    HA(ja)LLE LUJAA ja AAMEN! Ylistäkää alieneita! 😉

  • atata sanoo:

    Mun mielestä säähavaintopallo selitys on paljon uskottavampi kuin alienien maahanlasku. Oliskohan vähän rationaalinen ajattelu osalla teistä vähän ruosteessa. Jättäkääpä välillä ne salaisen kansiot väliin.

  • Riku sanoo:

    Voi hyvänen aika.

    Linkkaanpa Paholaisen Asianajajan kirjoitukseen aiheesta sen sijaan, että itse kirjoittaisin samat asiat tähän uudestaan.

    http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2011/04/paljastunut-fbin-ufo-kierratyspaperi.html

    Eli meillä on suusta suuhun liikkunut kertomus. Anonyymi
    ilmavoimien tutkija kuuli tämän kertomuksen ja kertasi sen sitten FBI-agentti Guy Hottelille, joka näpytteli tarinan raporttiinsa.

  • Gona sanoo:

    Sais loppua tämä jatkuva huopaaminen ja soutaminen. Eiköhän nuo ihmiset osaa itsekin laskea että ihminen ei ole ainut elävä ”älyllinen” rotu, kuten ei lottovoittokaan ole todennäköinen.

    Ketään vaan ei kiinnosta enää tämän asian jatkuva viäntäminen, samaa jauhetaan kerrasta toiseen kun jokainen jo tietää miten asiat on, nyt odotetaan onko niistä muista mitään hyötyä tai edes vaikutusta meille, vai pyörivätkö ne ylipäätään täällä lähelläkään vai jossain 100000000 valovuoden pääässä. Jokainen selväpäinen tietää nämä faktat: ”Alieneita” on käytännössä pakko olla jossain, mutta jos ei mitään tapahdu niin ei vaikuta mun aamuihin.

  • recon sanoo:

    Eihän nää osaa edes linkkejä avavta, suu vaahdossa huudetaan et nyt se on todistettu, KUN JOKU ON KERTONUT FBIlle ETTÄ SE ON NÄHNYT LAUTASIA JA ALIENEITA.

    Paperit eivät koskaan ole olleet salaisia, ne on pyörinyt vuosia esillä. Nyt niitä on alettu laittaa ”vaultiin” jotta ne on paremmin ja helpommin luettavissa.

    http://uk.ibtimes.com/articles/132868/20110411/fbi-hottel-memo-reveals-ufo-hoax.htm

  • Haerski sanoo:

    @nimimerkki:
    ”kyllä tuon pitäisi jo todistaa että kusetusta on tapahtunu. kyllä “säähavaintopallot” oli melko epätoivoine kusetusyritys.”

    Niin olikin ja siksipä ilmavoimat tunnusti jo 1994, ettei kyseessä ollut säähavaintopallo, vaan armeijan omaa salaista tiedustelutekniikkaa, joka ymmärrettävistä syistä piti silloin ehdottomasti salata julkisuudesta.

    Näyttää siltä, että te UFO-fanaatikot oikeasti tiedätte vähiten näistä tapauksista, joihin niin autuaasti uskotte. Harrastakaa nyt edes pientä lähdekritiikkiä ja käykää edes se Wikipedia-artikkeli lukemassa parablogin vastapainoksi ennen kommentoimista.

  • jatu sanoo:

    Wikipediahan on tiedon raamattu, sinne voi kuka tahansa kirjoittaa mitä haluaa. Minä olen Jeesuksen velipoika, ellet usko niin odota 10min ja käy katsomassa wikipediasta!!

  • Soulreaper sanoo:

    jatu:

    Wikipedian artikkeleissa on aina lähteet pistetty sinne alas, joten sieltä voi sitten tarkistaa onko tiedot oikeita jos vain viitsii.

  • Haerski sanoo:

    @jatu:

    Parablogi sitten on ilmeisesti luotettavampi? Tännehän kirjoittaa vain tarkkaan valittu tomittajakunta, joka koostuu pelkästään alan asiantuntijoista. Lähteetkin löytyy… aina silloin tällöin.

    Joo kiitos vaan, mutta Wikipedia on kyllä ihan oikeasti tiedon raamattu näihin sivuostoihin verrattuna.

  • Xplosiw sanoo:

    ”Lähteetkin löytyy… aina silloin tällöin.”

    Haastan sut linkittämään tähän yksi parablogin artikkeli, josta lähdettä ei löytyisi.

  • Rogue sanoo:

    JambaB, et ilmeisesti ole penkonut koskaan esimerkiksi kotimaisia vanhojen paperien arkistoja?
    Samalaisilta ”suttupapereilta” ne näyttävät meilläkin.

    Mutta nyt on mielenkiintoista materiaalia, täytyypä ajan kanssa lueskella läpi..

  • JJ42 sanoo:

    Ne on julkassut todella paljon dokumentteja mm. Majestic 12 juttuja, joista jo tiedettiin mutta skeptikot leimas ”salaliittoteoriahörhöilyks”..no, In Your Face! Menkää sinne Fbi:n virallisille sivuille ja lukekaa itse, siellä on nyt todisteet mustaa valkosella.. En oo vielä kerennyt kun pintaa raapasta, mutta siellä on todisteet. Mietityttää vaan et miks ne julkasee nää just nyt kaikessa hiljaisuudessa ja miks muuten suuret mediat ei oo tehny etusivun juttuja? Ehkä ne odottaa vielä suu auki ja oottaa et koht joku sanoo:- Aprillia 🙂
    Ja ”nimimerkki”, vaikka sun teksti on hieman sekavaa niin mun on sitä helppo tajuta ja pistä lisää vaan kommenttia kun siltä tuntuu, koska ollaan samoilla linjoilla..tunnut pursuavan tietoa, ja kaikki se ymmärrys asioista on ehkä saanut sut masentumaan, mutta älä masennu kyllä täältä hyvääkin löytyy. Tsemiä!

  • Haerski sanoo:

    @Xplosiw:
    Okei tuo oli liioittelua, mutta sanoisin, että kun lähteenä on käytetty Daily Mailia, The Sunia tai Iltalehteä se on melkein sama, kuin ei olisi lähdettä ollenkaan. Koskee muuten aika suurta osaa näistä artikkeleista.;D

    Mutta vakavasti ottaen:
    En esim. laske jotain YouTubesta napattua pätkää varsinaiseksi lähteeksi, vaikka juttu suoraan käsittelisikin kyseistä videota. Jos edes asianosaisten hekilöiden nimiä ei mainita missään ja tapahtumapaikkakin on suunnilleen maan tarkkuudella ilmaistu, alkaa videon alkuperä olla jo sen verran epämääräinen, että ”lähteestä” ei voida puhua.

  • Starfighter sanoo:

    Mun mielestä tämä loputon jankutus ja väittely vieraiden sivilisaatioiden olemassaolosta sais jo pikkuhiljaa laantua! Todisteita löytyy valtava määrä, mutta mikään ei riitä! Aina löytyy näitä perus skeptikko jankkaajia joille ei voi kun hymyillä. Todisteita ei löydy tarpeeksi, kaikki dokumentit ovat väärennettyjä,kuvat ovat photoshoppailtu, todistajat ovat psyykkisesti sairaita tai muuten vaan manipuloituja hörhöjä, voi voi… Tottakai kaikki ”UFO uskovaiset hörhöt” pitäis lähettää psykiatriselle osastolle niin ”normaalit” ihmiset sais rauhassa elellä ilman psyykkistä häirintää.
    ”Minä suomalainen järjellä ja logiikalla ajatteleva olio(turbo skeptikko)väitän että te hörhöt UFO ihmiset olette tyhmiä ja että teiltä puuttuu faktat jokaisesta väitteestä”…kieesus! Se päivä vielä tulee jolloin joillakin menee peukku suuhun ja äitiä tulee ikävä! Mutta me jotka jossainmäärin jo ollaan hyväksytty totuus voidaan jännityksellä seurata sivusta kun maailma muuttuu ja skeptikot sen mukana. Meitä on kunnolla virtsattu linssiin! Kylmä ja ehkä jossain määrin joillekkin pelottava totuus on se että tuolla ne on, ja ne pystyy tulemaan tänne, mutta me rassukat ei vielä päästä täältä mihinkään! You live in denial folks!

  • shakaali sanoo:

    ”skeptikko jankkaajia joille ei voi kun hymyillä”

    tekstisi sävystä voisi päätellä että sinua pikemminkin ärsyttää?

  • Haerski sanoo:

    @Starfighter:
    Kuten shakaali jo sanoi vaikuttaa siltä, että sinua tässä pikemminkin vastaväitteet ärsyttävät. Minusta tämä teidän kanssanne jankkaaminen on mitä parasta viihdettä.;D

    Itse olen skeptikko tämän asian suhteen aina siihen asti, kun Yhdysvaltain armeija myöntää pudonneen kohteen olleen kotoisin maan ulkopuolelta ja julkaisee todisteeksi virallisia kuvia olioista ja aluksesta. Tällä hetkellä en näe mitään järkevää syytä epäillä virallista selitystä ja tällaiset FBI:n agentin levittämät juorut ovat vielä sieltä vähiten järkevästä päästä.

    Huomatkaa muuten, etteivät nuo dokumentit ole koskaan olleet salaisia. Nyt ne on vain laitettu nettiin kaikkien meidän laiskajaakkojen nähtäville, jotka emme niitä muuten jaksaneet/osanneet luettavaksemme hankkia.

    Ja en todellakaan olisi lainkaan järkyttynyt, vaikka Roswellin tapaus osoittautuisikin Lentävän lautasen maahansyöksyksi. Itse asiassa jopa haluaisin uskoa että asia olisi näin, mutta kun ei vaan tällä todistusaineistolla kykene.

    Heitän vielä lopuksi pienen vastakysymyksen sinulle ja kaikille muillekkin mietittäväksi: Olisitko sinä PETTYNYT, jos aukottomasti osoitettaisiinkin, että Roswellin tapaus olikin ihan oikeasti pelkkä Ilmavoimien pieleenmennyt prototyypin koelento? Jos vastasit kyllä niin kannattaa varmaan miettiä kumman tässä pitäisikään harkita kantaansa uudelleen.

  • jatu sanoo:

    Skepikot aina pyytää todistamaan joka hemmetin asian, jospa kerrankin skeptikot todistaisi ihan itse dokumentit vääräksi?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Dokumentti lienee ihan oikea. Dokumentin todistusarvo alienien vierailusta Maassa taas on tasan nolla. Ja jos Starfighterillakin näitä todisteita on ’valtava määrä’ niin pistäppä sitä linkkiä. Aluksi riittää yksikin. =)

    Yrittäkää myös jo ymmärtää, että kysymys Maan ulkopuolisen älyn olemassa olosta on aivan eri tasolla kuin Maan ulkopuolisen älyn vierailuista planeetallamme. Ja vaikka kuinka tuntuisi loogiselta ja todennäköiseltä, että elämää olisi muuallakin ei edes sitä ole koskaan missään todistettu. Jaksaa kyllä ihmetyttää missä nämä lukuisat (Hexan mukaan muistaakseni miljoonat!) todisteet ovat???

  • jatu sanoo:

    Joopa joo…

  • Höpönpöpö sanoo:

    Niinpä niin…

  • WM_ sanoo:

    En tiedä onko täällä tästä vielä ollut: http://www.ibtimes.com/articles/132868/20110411/fbi-hottel-memo-reveals-ufo-hoax.htm
    Taitanee siis olla feikki

  • seppo sanoo:
  • böö sanoo:

    Mikä on se luotettava taho, josta skeptikot odottaa näitä todisteita????Yhdysvaltain hallitusko? Sehän se vasta korruptoitunut taho onkin….

  • Kalel sanoo:

    Kyllä se on vaan niin, että ei tällä sivustolla ole pakko käydä jos ottaa nii pahasti päähä.

  • recon sanoo:

    Yhttenveto: The memo describes what was told to an FBI agent, Guy Hottel, who was the special agent in charge of the Washington field office. It describes an ”air force investigator” who described finding a crashed craft in New Mexico, and also said that alien bodies were found in it. Hottel only reports what the unnamed informant says, not what his own conclusions are. The informant says that the craft was disabled by ”high powered radar” in the area.

    Read more: http://www.ibtimes.com/articles/132868/20110411/fbi-hottel-memo-reveals-ufo-hoax.htm#ixzz1JUaUA4HI

    Ei meillä hirveesti pelkoa ainakaan tuon lajin muukalaisista ole, kun kerran 1940-luvun tutka pudottaa avaruusaluksen.

    Tästä voimme päätellä että kaikki Juhan af Grannin dokumentit ovat totta, kun sielläkin on haastateltu entisiä armeijan työntekijöitä ja tutkijoita… Go Juhan.

  • atata sanoo:

    Kukaan ei tule ajatelleeksi sitä että, entäs jos se oli vain Usa:n armeijan joku salainen projekti, jolla ei ollut mitään tekemistä maan ulkopuolisen älyn kanssa ja tästä syystä keksivät tän säähavaintopallo kusetuksen. Säähavaintopallo kusetus ei todista maanulkopuolisesta älystä, eikä varsinkaan FBI julkaisemat todella epäasialliset muistiot. On aika ennalta arvattavaa, että joku keksii tollaisen sepityksen, varskinkin kun 50-luvulla oli usassa melkonen ufobuumi lehdistössä, kuin viihdealalla.

    Minusta tälle keskustelulle voi laittaa jo pisteen perään!

  • Random sanoo:

    Entäpä jos huijaus onkin huijausta?

  • Päivitysilmoitus: Tapaus Roswell

  • kabanossi sanoo:

    en tiedä huomasitteko muut, mutta IS sivuilla oli toi uutinen pari päivää sitten etusivulla. ”mystisesti” se katosi sieltä tunnin sisällä kun ne tyhmät toimittajat tajus että niitä on taas pissattu silmään.

  • Kimi sanoo:

    En henk.koht. hirveesti antais painoarvoa FBI:n laatimaan dokumenttiin tai raporttiin tai mihkä vaan, joka etsii edelleen terroiskujen takaa vuoristoista Bi Ladenia.

  • Kimi sanoo:

    Edit ei toimi: Bin Ladenia

  • Starfighter sanoo:

    Noniin tämähän meni mielenkiintoiseksi,väki oikein heräsi alhaisen verensokerini ansiosta;) Herkkä aihe tämä loputon kamppailu Ufo-ihmisten ja skeptikoiden välillä.
    Olin aikoinaan itsekkin skeptikko sitten osapäivä ja nytten täysin vakuuttunut(en kyseisen jutun ansiosta vaan Star trek:in.. 😉 )
    @Haerski:
    Kuten shakaali jo sanoi vaikuttaa siltä, että sinua tässä pikemminkin vastaväitteet ärsyttävät. Minusta tämä teidän kanssanne jankkaaminen on mitä parasta viihdettä.;D
    Totta, viihdettähän tämä on:) Eihän minua kaikki vastaväitteet ärsytä, vain ja ainoastaan ne jotka ovat puutteellisia eli ”todistusarvo on tasan nolla” vai kuinka höpönpöpö tuon asian ilmaisi… niin ja Haersk:ille vielä, en todellakaan olisi pettynyt jos tuo tapaus olisi muuta kun ufo. Tämä että uskooko vai eikö, ei perustu yhteen tapaukseen. Tämähän ei ole mikään uskonto vaan lopputulos luetuista kertomuksista/tiedosta ja siitä minkä käsityksen olen niiden pohjalta itselleen rakentanut.
    Offtopic:
    Minkälaista tai kuinka korkealta taholta sen todistusaineeston pitäisi tulla että siihen voisi luottaa?(en viittaa kyseiseen otsikkoon). Otetaan nyt vaikka esim.”disclosure project” monen mielestä ehkä liian scifiä ja raskasta kuunneltavaa. Mutta miksi ihmeessä korkeassa asemassa olevat henkilöt haluaisivat vaarantaa toimeentulonsa ja kasvonsa laukomalla mitä ihmeellisimpiä tarinoita(monet heistä jo eläkkeellä)?Halutaanko tässäkin peittää jotakin suurempaa? Mikähän näistä olisi suurempi juttu ”Extraterrestrials are real” tai sitten ”Usa-army have invented a mind blowing plazma gun”? Tämä niin sanottu ufo-uskovaisen leima otsassa ei ole mikään meriitti, päinvastoin.
    Ei niin vakuuttavaa todistusaineistoa löydykkään etteikö skeptikko löytäisi siitä jotakin epäilyttävää.

  • Kk- sanoo:

    Hahahahaha. Ei saakutti, nyt Wespa please opettele lukemaan. Tämä EI ole raportti, vaan kuulopuhe haastattelu Hottelin ukosta, joka on jo tuhansia kertaa todistettu täydeksi puuta-heinää puheeksi jo ennen omaakin syntymäänikin.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Starfighter, olisiko minun pitänyt omassa kommentissani toistaa kaikki ne faktat mitä muut täällä kommentoivat asioihin rationaalisesti suhtautuvat olivat esille tuoneet??? Niistä kävi mielestäni selkeästi ilmi tämän raportin arvo.

    Lisäksi kommentissani oli toinenkin pointti, mutta ymmärrän jos moinen kertalukemalla lipsahti ohi. Ja ties monennenko kerran; todisteeksi kelpaa aivan mikä tahansa mikä osoittaa väitetyn todeksi. Pitääkö ihan aikuisten oikeasti alkaa luettelemaan mitä kaikkea se voisi olla..? =)

    Pyytäkää jotakuta luotettavaa aikuista myös pikimmiten selittämään mitä tarkoittaa ’todistamisen taakka’ ja kehen sen pitäisi järkevässä keskustelussa kohdistua.

  • Dr.Z sanoo:

    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread689049/pg1

    No taisi tääkin olla vaan joku vanha huijaus, ikävä kyllä. Ainakin jos tota on uskominen.

  • JJ42 sanoo:

    Se Hottelin juttu on vaan osa niistä raporteista.. Siellä yhdessä esim. herra Hoover viittaa johonkin aikaisempaan tapaukseen jossa oli ufo ammuttu alas ja hän toivoi ettei tällä kertaa käy samalla tavalla että joku hallituksen taho omii ufon itselleen eikä päästä FBI:tä tutkimaan sitä. Sekin kävisi jo todisteesta, mutta sieltä löytyy niin paljon muutakin ufo-juttua että jos ei FBI virkamiesten lausunnot käy todisteesta niin mikä sitten? Taitaa olla niin että jotkut tuomitsevat tämän tapauksen huuhaaksi pelkästään tämän palstan keskustelujen perusteella ilman että itse lukevat niitä dokumentteja joita on satoja sivuja!! Nyt opettelemaan sitä englantia ja silmä käteen 🙂

  • miko sanoo:

    ette kai te oikeasti usko heti kaikkea?

  • Haerski sanoo:

    @Starfighter:
    En oikeastaan usko tähän tai mihinkään muuhunkaan tapaukseen 100%:sti ennen kuin joku tuo näytille kaiken kansan pällisteltäväksi ihan aidon muukalaisen tai jotain sellaista teknologiaa, jota ei millään ilveellä voitaisi nykytietämyksellä maassa valmistaa. (Esimerkiksi sisältää maassa esiintymätöntä alkuainetta jne.)

    Tuo The Disclosure Project on taas tuollainen yhden asian juttu, jossa on jo etukäteen päätetty, että muukalaisethan ovat jo vierailleet maassa ja nyt vain raavitaan todisteet kasaan keinolla millä hyvänsä. Kyllä niistäkin valtion virkamiehistä monenlaisia pölhöjä varmasti löytyy, kun vain alkaa etsiä. (Saatta muuten olla taustalla hyvät syyt, miksi monet ovat jo eläkkeellä.;))

    En minäkään väitä, etteikö maan ulkopuolella voisi olla älyllistä elämää, mutta väite, että ne olisivat jo käyneet maassakin rikkoo jo niin montaa tällä hetkellä voimassa olevaa fysiikan lakia, etten usko ennen kuin omin silmin näen. Piste.

  • Dr.Z sanoo:

    Haerskille:

    Miten niin avaruusmatkailu rikkoo fysiikan lakeja? Kyllähän me ihmisetkin olemme sitä harrastaneet miltei 60 vuotta. En itsekään kyllä jaksa uskoa, että avaruusolennot olisivat täällä käyneet.

  • Tonza sanoo:

    Nyt palaa jo käpy 😀

    Fysiikan lait,ei välttämättä ole faktoja.Ne on vaa kirjoitettuja teesejä joilla koitetaan ymmärtää miten kaikki toimii.

    Jossain päin universumia on varmasti muita sivilisaatioita.
    On todistettu että Telluksen (Maapallon) elämä tuli meteoriittien mukana,ja varmasti samasta rykelmästä on mennyt muihinkin galakseihin.Ois tyhmää ajatella että ei oo muuta elämää.On vaa ajan kysymys millo me niitä tavataan.Ehkä siinä vaiheessa kun ihmiset on tuhonnu maapallon ja lähtee muualle.Ehkä huomenna…

  • shakaali sanoo:

    ”On todistettu että Telluksen (Maapallon) elämä tuli meteoriittien mukana”

    ei muuten ole. tai pistäppä lähdettä, ja ne saa olla aika hel*etin hyviä koska elämän synnystä ei tietääkseni tiedetä juuri mitään varmaa.

    minustakaan galaksien välinen matkailu ei riko varsinaisesti mitään fysiikan lakia, mutta on aika epätodennäköistä.

  • jatu sanoo:

    Ne fyysikan lait jotka me tunnemme ei tosiaan tarkoita sitä, että ne ovat ne ainoat oikeat!

    Mitä me tiesimme 200 vuotta sitten? Mitä voi tietää sivilisaatio joka on meitä edellä vaikka 1000 vuotta?

  • eikukaan sanoo:

    FBI FBI, DON´T you FUcKING MOVE….
    hat hat har hat …

  • Nazca sanoo:

    National Security Agency eli NSA on julkaissut omia dokumenttejaan suorittamistaan UFO tutkimuksista.
    http://www.nsa.gov/public_info/declass/ufo/index.shtml

  • Kuuhaukka sanoo:

    No ufoja on aina nii prkleesti liikkeellä ja alkaa pikku hiljaa risoo kaikki (d)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto