ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

CIA:n entinen agentti kertoo että Roswelliin laskeutui todellakin avaruusalus

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelussa CIA:ssa työskennellyt agentti Chase Brandon kertoo nähneensä todisteita joiden mukaan Roswelliin tippui avaruusalus vuonna 1947.

Brandon kertoo tutkailleensa 90-luvulla keskustiedustelupalvelun päämajassa Langleyssa sijaitsevaa arkistolaatikkoa, johon oli kerätty todistusaineistoa Roswellista. Laatikkoa säilytettiin holvissa, johon oli pääsy vain tietyillä henkilöillä.

Kysymyksessä ei ollut sääpallo – se oli juuri sitä, mitä ensimmäiseksi kerrottiin, Brandon kertoo

Virkavelvollisuutensa ja salassapitovelvollisuutensa takia Chase Brandon ei voi kertoa laatikon tarkempaa sisältöä, mutta siellä oli asiakirjoja ja valokuvia.

Roswellin tapaus on kiehtonut ufotutkijoita ja muita ihmisiä useiden vuosien ajan. Alueella olleet ihmiset ja tutkivat kertovat, että sieltä tosiaan löydettiin avaruusalus ja olentoja, vaikkakin armeija on koittanut keksiä selityksiä tapahtuneelle. Armeijan selitykset ovat kuitenkin olleet hyvinkin ristiriitaisia.

Alkuperäisen lehtijutun mukaan alueelle laskeutui avaruusalus. Seuraavana päivänä armeija esitteli kuitenkin kuumailmapallon väitettyjä jäänteitä. Armeijan henkilöllä näkyy kädessään dokumentti, jossa käsketään salailemaan avaruusaluksen olemassaoloa.

Tutkijat antoivat tarkkaa tietoa salaisen palvelun agentille, mutta agentin ja tutkijan henkilöllisyys salattiin. Tietojen mukaan alueelta löydettiin kolme pientä outoa ruumista.

Aiheesta on tehty useita dokumenttielokuvia, joissa haastatellaan mm. alueella olleita silminnäkijöitä.

Yksi dokumenteista on UFO – Unsolved Mysteries Roswell

Roswellin ufotapauksesta tuli viikonvaihteessa kuluneeksi 65 vuotta. Tapaus on edelleenkin yksi historian kuuluisimpia ufotapauksia.

Ufotutkija Stephen Bassetin mukaan Roswellin aikoihin USA:n hallitus aloitti avaruusolentoihin liittyvän tiedon systeemaattisen salaamisen.

Aikaisemmin olemme kertoneet mm. dokumenteista joita FBI on julkaissut Roswellin tiimoilta. Tutustu myös artikkeliin jossa tarkistellaan Roswellin tapausta tarkemmin

Lähde: Daily Mail

Tykkäys ja jakotoiminnot:

174 kommenttia aiheeseen: CIA:n entinen agentti kertoo että Roswelliin laskeutui todellakin avaruusalus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WeAreNotAlone sanoo:

    Perushuttuu joo. Hallitukset ympäri maailmaa salaa ihmisiltä vaikka mitä tietoa, ja tyhmät ihmiset uskovat kaiken, mitä heille kerrotaan 😉

  • Jugi sanoo:

    Elokuussa koko maailma saa nähdä ufot ja alienit omin silmin.

  • Wespa sanoo:
  • Nexeon sanoo:

    kukas se nyt olikaan? Karhunvartija vai mikä sen käyttäjän nimimerkki oli, joka väitti, että elokuussa tai joskus siinä tienoilla tulemme näkemään/kokemaan jotain mulistavaa?

    Elokuuta odotellessa 😀

  • jatu sanoo:

    Kieltämättä varsin mielenkiintoista odotella elokuuta, pelkäänpä silti pahoin, että joudumme pettymään? Toivottavasti olen väärässä.

  • Ogeli sanoo:

    Olympialaisten finaalit olisi paras aika ufojen näyttäytymiselle. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa olisivat todistamassa kyseistä tapahtumaa:
    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2155885/Keep-eye-skies-saucers-Olympics-Games-warns-MoD-UFO-expert.html

    Katsotaan mitä tapahtuu. Kovin jännittäviä aikoja eletään!

  • Silence sanoo:

    Ogeli, eikös se ollut jotenkin niin, että olympialaiset (2012) ovat tärkeä juttu myös tietoisuuden kasvulle. Tai siis yhteenpisteeseen kertyy monia ihmisiä, jolloin ”valon” määrä on suuri – kaikki puhaltavat yhteen hiileen, yhteisymmärrys ja rauha kiteytyvät jne.

    Olisihan olympialaiset tietenkin hyvä sauma tehdä julkitulo, koska televisiointi on ympäri maapalloa, tieto menisi kerralla kaikkialle – paitsi Pohjois-Koreaan, jossa lähetys lyödään heti poikki ja selitellään lähetysvikaa.

  • Vergilius sanoo:

    Sitaatti Wespan linkittämstä videosta: ” I believe, these gentlemen believe, that this planet is being visited by beings from another world, who, for whatever reason, have taken interest in nuclear arms race which began at the end of World War II.

    Regarding the missile shutdown incidents: in my opinion, their opinion, is whoever are aboard these craft are sending a signal, to both Wasington and Moscow among others, that we are playnig with fire, that the posession and threatened use of nuclear weapons potentially threatens the human race and the integrity of the planetary environment”.

    Tässä on loistava esimerkki ihmisten itsekeskeisyydestä. Oletetaan nyt hypoteesina, että alienit toisaan ovat puuttuneet/ottaneet intrestiä jollain tasolla ydinaseohjelmiin. Vaikka asia olisikin niin, ei meillä silti ole MITÄÄN keinoa selvittää tämänkaltaisten entiteettien mahdollisia motiiveja.

    Mutta kuitenkin, nuo kaverit (tuo koko sakki oli btw. myös Larry Kingin UFO-debatessa) ovat jo vetäneet sen johtopäätöksen, että vierailijoilla on sanoma meille, ja että he ovat huolissaan ihmiskunnan turvallisuudesta. Aikaimoinen leap of faith, ja aikamoisen itsekeskeinen näkökulma (mutta ymmärrettävästi inhimillinen).

    Tässä on erittäin hyvä esimerkki siitä, että todisteiden puuttuessa otetaan omasta mielestä paras vaihtoehto ja annetaan sillä jonkinasteinen totuusarvo (argumentum ad ignorantiam). Se, että perustelee väiteet sanoilla ” believe, these gentlemen believe tai in my opinion, their opinion” on yhtä tyhjän kanssa, ilman mitään näyttöä.

    Minä en edes uskaltaisi lähteä spekuloimaan jonkin ylivertaisen rodun, joka taittaa tähtienvälisiä etäisyyksiä ja mitä ilmeisemmin rikkoo fysiikan lakejakin (viitaten siihen että ääntä nopeammin lentäessään he eivät jostain syystä riko äänivallia???) mahdollisia motiiveja tai ”sanomaa ihmiskunnalle”. Elokuuta odotellessa juu.

    Kai olette myös varautuneet siihen, että silloin tulvii massoittain cgi-yms ufovideoita/kuvia nettiin? Ja by the way, kaksi luokkatoverianikin aikoo laittaa muutamia tekemiään ufovideota YouTubeen elokuussa. He ovat nyt kesällä jonkin verran matkustelleet ja kuvailleet siellä täällä, lähinnä Suomessa ja Euroopassa. Saapa nähdä, päätyvätkö ne videot myös jonkun täällä vierailevan käyttäjän haaviin 😉

  • Ogeli sanoo:

    Silence, jos ufot oikeasti näyttäytysivät tuolla, niin olisihan sillä ihan järjettömän suuri vaikutus ihmiskunann kollektiiviseen tietoisuuteen. Toivon mukaan kyseessä tosiaan on ”hyvä” tapahtuma, eikä mikään false-flag ”terroristi”-isku mistä moni puhuu. En ole aivan varma laittoiko Rik Clay alun perin nämä Olympialaishuhut alulle. Hän myös puhui paljon 2012:ta ja numerologiasta. Ja sitten hän muka teki itsarin Red Ice Radion haastattelun jälkeen? Tuskinpa.

    http://www.youtube.com/watch?v=1hIr-ZlqIko

  • u.f.o sanoo:

    Näitä paljastuksia alkaa näköjään enemmän sateleen näiltä virkamiehiltä ja muilta, jotka jäävät eläkkeelle ja niitten ei enää tarvitse pelätä henkensä tai uransa takia. Mietiskelen tässä vaan, että miksi tätä salaillaan? Pelätäänkö kaaosta??

  • Ogeli sanoo:

    Vastasit juuri omaan kysymykseesi. Päättävät tahot pelkäävät menettävänsä otteensa meistä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Unohdin ekassa kommentissani mainita, ja en ehkä myöskää viittinyt, koska tiedän, että Vergis ja muutama muu olisi laukonnut vitsejä asian suhteen 😀

    Asun Helsingissä, ja tääl näkee harvoin mitään ”valoilmiöitä”, mutta eilinen pisti miettimään ja hämmästyttämään tuota elokuun tapahtumaa myös, mitä jos.

    Olin parvekkeella röökillä, oli ihan pilvetön taivas ja kirkas päivä. Näin taivaalla lentokoneen, joka lensi normaalisti n 10 kilometrissä, se näytti valkoselta ja lensi parvekkea kohden. Mutta sitä taaempana näin kaksi kirkasta valopalloa, jotka menivät(lensivät) oikeelta vasemmalle samalla tasolla, samalla nopeudella, ja oli muutama sata metri väliä toisistaan. Ainakin siltä se näytti. Harmitti, että kamerakännykäs on nii huono kuva, että olisi ollut pelkkää pikselimössöö koko kuva.

    Ihmettelin, että mitä ne voisivat olla, sateliitteja? Noin kirkkaalla kontrastilla, lentävät samalla tasolla ja peräkkäin, ja näyttivät isommilta kuin sateliitit. Tuskinpa. Lentokone? Lentokoneet eivät heijasta noin kirkasta valoa.

    Olisi ollut helpompi hautaa tuo näky, jos noita palloja olisi ollut yksi, ja olisi ollut ilta/yö. Mutta päivällä näkyy jotain tollasta. Niin pistää miettimään. Oon ihan varma, että monet muutkin ihmiset näkivät saman jutun, ja ehkä odotinki, että olisi tullut nettiin tai uutisiin asiasta. Mutta ei 😀 Sanoin avovaimolleni asiasta, joka ei tietenkää uskonut koko asiaa. Jos olisi mun omasta mielikuvituksestani kyse ja ufofanaatikosta, nii sillonhan mun pitäisi nähdä tuollasia asioita päivittäin 😉

    Naurakaa pois, ja pointti on se, että en pidä mahdottomana tota elokuun asiaa, jos näkyy keskellä päivää tollasia asioita, mitä normaalisti ei uskoisi näkevän. Jos ei näy elokuus, niin näkyy vuoden lopussa viimeistään 😉

  • Jugi sanoo:

    Ogeli ja muut, eikös karhunvartija selittänyt jotain, että ufot eivät pelkästään näyttäydy vaan myöskin jää tänne planeetalle auttamaan meitä. Olisi hienoa jos näin tapahtuisi 🙂

  • jatu sanoo:

    Itse asun maaseudulla, varsinkin talvisin ja syksyisin kun yöt on pimeitä, taivaalla liikkuu mitä ihmeellisempiä valopalloja.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    jatu

    Asuin vuosii sitten Sipoossa vuosien ajan, mutta en koskaan nähnyt siellä mitään taivaal, sateliittejä ja tähdenlentoja kummempaa. Mutta joitain muita outoja asioita tapahtui kyllä.

    Se pistää miettimään Suomen ufo-havainnot. Eniten niitä on nähty kaupunkialueilla, kuin maaseudulla. Mutta monissa muissa maissa, se saattaa olla toisinpäin.

    Mutta se on selvää, että missä nähdään eniten ufohavantoja maailmassa, on niitä maita, jotka ovat sotilaallisesti ja väkiluvuiltaan suurimpia maita. Eli, ne maat josta löytyisi sotilaallisesti eniten vastusta näille ufoille/alieneille, niin siellä tehdään myös eniten havaintoja. Ja jos ovat vihamielisiä.

  • R. A. Tionaali sanoo:

    Sinänsä jännä, että puhutuin UFO-ilmiö on vieläkin vuodelta 1947.

    Luulisi, että myöhemmiltä ajoilta olisi vakuuttavampia todisteita: Silminnäkijöitä on nykyisin paljon enemmän, kuvaustekniikka parempaa ja lähes jokaisella länsimaisella ihmisellä on kamera taskussa.

    ”Itse asun maaseudulla, varsinkin talvisin ja syksyisin kun yöt on pimeitä, taivaalla liikkuu mitä ihmeellisempiä valopalloja.”

    Kyseessä lienee lentokoneet.

    Syksyisenä iltana kun olin ulkona pyöräilemässä, näin kummallisen valopallon, joka näytti pysyvän lähes paikallaan, jonka alkuperää en osannut selittää. Ajoin metsäsaarekkeeseen ja n. puolen minuutin päästä palatessani aukealle valopallo oli kadonnut.

    Sain selityksen tapahtuneelle vasta n. vuoden kuluttua, kun näin samanlaisen valopallon, joka ensin näytti pysyvän paikallaan, mutta lopulta valopallon lähde lensi ylitseni ja näin, että kyseessä oli vain lentokone, jonka etuvalonheittimen valoa ilmassa oleva runsas vesimäärä hajotti halomaiseksi valopalloksi.

    Veikkaisin, että jos asuu lähellä alavaa maata, jokilaaksoa, tms.. niin ilmassa on usein paljon kosteutta (ts. sumua tai nousevia sumupilviä) niin ilmiö toistuu useammin kuin täällä, missä asun.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vielä mainittakoot noista elokuun tapahtumista ja varsinki viljapeltokuvioista. Jotkut saattavat olla feikkejä(joka on varma)mutta jotkut saattavat olla aitoja. Miksi viljapeltokuvioita haivaitaan eniten isoissa maissa, väkiluvultaan rikkaissa, sotilaallisesti mahtavissa, tai sitten ne maat, jotka ovat historialtaan merkittäviä maita. Kysymys kuuluu, missä ovat pohjoismaiden, varsinki Suomen viljapeltokuviot? Eikö niitä pitäisi myös havaita täällä, vaikka huijareidenki tekeminä, jotka ovat ufofanaatikkoja.

  • Jugi sanoo:

    Minua ihmetyttää ufojen toiminta, koska miksi he eivät tee esim. Sellaista viljapeltokuviota missä lukee pelkästään 21.12.2012? Silloin varmaan jokainen ihminen ymmärtäisi mistä on kyse. Nyt joudutaan arvuuttelemaan mistä on viljapeltokuviossa kyse.

  • theWonderer sanoo:

    Roswellista on kulunut jo niin kauan aikaa, että totuuden ja tarua on vaikea erottaa kyseisessä tapauksessa. Todistajia on tullut ja mennyt ja heidän puheensa ”todistusaineistonsa” on ollut ristiriitaista ja puutteellista. Veikkaanpa ettemme koskaan saa tietää täyttä totuutta Roswellin tapahtumista. Jutusta on jo nyt tullut myyttien ja urbaanien legendojen ympäröimä.

  • Isojalka sanoo:

    ”Sinänsä jännä, että puhutuin UFO-ilmiö on vieläkin vuodelta 1947”

    Se on aika jännä juttu totta tosiaan. UFO-ilmiöiden lisäksi ainakin isojalka, lumimies ja loch nessin hirviö havainnoista puhutuimmat/kuuluisimmat on tehty vuosikymmeniä sitten. Mielenkiintoinen yhteensattuma.

  • Ogeli sanoo:

    Jugi, se vasta hienoa olisikin. Itse en olisi niin varma siitä vielä, mutta mistä sitä ikinä tietää!

    Olen muuten lukenut, että noin 80 % viljapeltokuvioista on ihmisten tekemiä, mutta loput 20 % ovat selittämättömiä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Isojalka

    Isojalasta(en tarkota nyt sua 😀 ), Lumimiehestä ja Loch Nessin hirviöstä on tehty havaintoja jo satojen vuosien ajan. Niin alkuperäisväestöt, kuin uudisasukkaat, paikalliset ja matkailijatkin ovat tehneet.

    Roswell on kuuluisin tapaus, Area 51 rakennettiin sen tapauksen johdosta. Tiedot ovat ristiriitaisii, mut asioita ei voida todistaa oikeiksi tai vääriksi.

    Mutta edelleen eri mailta/sotilasjohdoilta on tullut viime vuosina lisää tietoa, heidän omista ufotapauksista. Siinä huomaa ristiriidan Roswellin tapauksen kanssa.

  • Ogeli sanoo:

    Olemme olleet yhteiskunnan orjia jo niin kauan, ettemme edes tajua sitä. Pian kuitenkin koittaa vapaus.

  • No jaa sanoo:

    Palataampa alkuun ja miettikää miksi tiedotusvälineet olisi kutsuttu kuulemaan yhdestä alas tippuneesta säähavaintopallosta. Luulisi sotilasherroilla olleen tuohon aikaan tärkeämpääkin tekemistä, kuin esitellä folion ja balsapuun rimojen suikaleita kansalle.

  • Angelo sanoo:

    Voisiko joku valaista vähäsen tätä karhunvartija hösseliä, kun kaikki peebeen palstalle kirjottelijat puhuvat ja näyttäisi olevan perillä tästä..

  • Jugi sanoo:

    Karhunvartija kertoi taannoin, että ufot näyttäytyy elokuussa ja jää tänne olemaan meitä varten ja auttamaan meitä. Sitten loppuvuodesta tai ensi vuoden puolella he vievät meidät new age aikaan. Vaikuttaa aika kaukaa haetulta, mutta ehkä näin voisikin tapahtua.

  • jatu sanoo:

    R. A. Tionaali:
    Useimmiten se on lentokone, joka lentää korkealla ja etenee pikkuhiljaa.
    Tarkoitin muita kuin lentokoneita, tähdenlentoja tai sateliitteja.
    Noita nyt taivaalla liikkuu harva se ilta.

  • Joku sanoo:

    Tosta Wespan linkittämästä pätkästä herää sellainen kysymys että miksi nämä kaverit lukevat tarinansa paperilta. Jos he kerran kokivat tapahtumat eivätkö he muistaisi niitä muka ilman mitään muisti papereita. Tai luulisi ainakin että olis sen verran ainutlaatuinen kokemus että sen muistaisi lopun ikänsä.

  • No jaa sanoo:

    Eivät ymmärtäneet silloin kuinka tekniikka kehittyy. Nimittäin tuohon muistilappuun on pystytty zoomaamaan ja siinä on mielenkiintoista tekstiä. Wespa tai joku toinen voisi laittaa linkin, itse en enää muista mistä sen linkin löysin.

    Joo, on toi ihmeellistä jos pitää ihan muistilapusta katsoa mitä sanoo säähavaintopallon rippeistä 😉

  • mörkö sanoo:

    Mikä tää elokuun ufo juttu oikein on?:) Suomenkielisiä sivuja?Tahtoo lukea..

  • vierailija sanoo:

    Minä kyllä uskon, että alieneita on olemassa. Ja uskon senkin, että jotkut tahot haluaa salata sen. :/ En itse oikeastaan ole nähnyt ufoja, kerran kylläkin sellaisen lentävän tulipallon jolla oli monta kymmentä, ellei sataa metriä pitkä häntä ja siitä kuului hyvinkin kovaäänistä kohinaa… mikään avaruusalus se ei kyllä (varmaankaan) ollut, mutta tunnistamaton lentävä esine kuitenkin.

    Äiti oli kyllä pienenä samalla alueella nähnyt tulipallon joka lensi hänen päänsä yli kovalla vauhdilla, ja muutaman sadan metrin päässä oli sitten ollut jotain palavaa ojassa lumella. Ei ollut uskaltanut mennä katsomaan mitä siellä oli, harmin paikka!

    Toivon kuitenkin, että totuus tulee julki, oli se totuus sitten se, että alienit ovat todellisia tai sitten eivät.

  • jatu sanoo:

    Joku: luennon pitäminen on kohtuu vaikeaa, muistilappu on aina siltä varalta, että tulee totaallinen muistin menetys. Lappu auttaaa keskittymään ja antamaan varmuutta. Aivan kuin uutisten lukijoillakin on tv ja varmuudeksi printit.

  • jeh sanoo:

    No jaa:
    juuri näin paljastit juuri itse usan ufojen salailu eliitin toimimisen näinä hauraina vuosina kun vielä niin moni asia oli vaikeaa ja kehittymätöntä,he ampuivat ylitse ja jatkoivat hieman liian isoilla ammuksilla ampumista kansaa kohtaan” joka oli vielä tuolloin turhaa mutta nyt sillä olisi tarvetta ja elittii mitä suuremmissa määrin vaikenee mutta huomattavaa on ( keinot ja tavat ovat n50v hioutuneet kokous pöydissä”” joten on äärettmän vaikeaa alkaa kapinoida vastaan ja vaatia totuutta kuin olette jo orjia ettekä voi muuta kuin maksaa velkojanne ja lukea median jonnin joutavaa uutisointia ja katsoa kuin maailma rappeutuu vaikka itse olisit parempi ihminen kuin moni muu..

  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”Toivon kuitenkin, että totuus tulee julki, oli se totuus sitten se, että alienit ovat todellisia tai sitten eivät.”

    Voisit vaikka aloittaa siitä, että miettisit ja kertoisit miten olemassa olemattomuuden voi edes todistaa.

    Eli käytännössä hyväksyt oikeasti vain sellaisen totuuden, jossa alienit ovat todellisia.

    ”Useimmiten se on lentokone, joka lentää korkealla ja etenee pikkuhiljaa.”

    Jälkimmäisessä tapauksessa kone lensi n. 100 metrin korkeudella ja ei edennyt ”pikkuhiljaa” kun oli riittävän lähellä.

    Jos näkee outoja valoilmiöitä kotinsa lähellä säännöllisesti, niin…
    1: Jos epäilee etiäisiä, niin rohkeasti maastoon kuvaamaan kaveriporukan kanssa, mieluiten siten että on useampi eritasoinen (kännykkä)kamera matkassa.

    2: Kannattaa tutkia onko lähistöllä pienlentokonekenttää, jolla on harrastetoimintaa. Itse muistan lapsuudesta käsittämättömän valoilmiön, joka toistui lähes joka ilta: Valopallo horisontissa nousee ja liikkuu ensin vasemmalle ja sitten oikealle. Kyseessä harrastelentokenttä.

    3: Armeijan harjoituksissa ammutaan kaikenlaista kirkasta, jotka voivat edetä ties mihin suuntaan valojuovaluodeista ballistisiin valaisuammuksiin.

  • Ogeli sanoo:

    Ovat muuten Lontoossa asentaneet asuintalojen katoille ilmatorjuntaohjuksia. Ja mitäköhän varten? Terrorist meinaavat tulla lentokoneella morjenstamaan? Ymmärrän toki, että siellä täytyy olla erittäin tiukat turvatoimet, mutta tuo kuulostaa jo ylilyönniltä.

  • Jugi sanoo:

    Ogeli, luin että ilmatorjuntaohjukset ovat tulevaa ufo hyökkäystä varten 🙂 ihan oikeasti niin siinä luki. Ei todellakaan ollut mikään pilailusivusto, hitsi kun en muista sivua, mutta se oli jokin Lontoon olympialaisten virallinen sivusto. Mistä sitä tietää tuleeko ne rauhassa vai hyökkäämällä 😉

  • Joku sanoo:

    Totta Jatu että uutisten lukijoilla on muistilaput mutta lukijathan eivät puhu omista kokemuksistaan toisin kun nämä herrat.

  • jatu sanoo:

    Meidän ojukset VS alienien teknologia. heh heh, ei taideta karkuun päästä jos tarve tulisi.

  • jarseri sanoo:

    Menkää nyt ostamaan herran uusin kirja. Ei taida olla kovin hyvät eläkkeet rapakonkaan takana.

  • jatu sanoo:
  • No jaa sanoo:

    Kehityksessä meitä edellä olevat sivilisaatiot eivät tietenkään ole enää primitiivisiä kuten me. Jos he olisivat vihamielisiä, niin he olisivat jo aikoja sitten orjuuttaneet tai tuhonneet meidät. Tämä on yksi ongelma, miksi he eivät ota laajempaa kontaktia meihin ennenkuin ennakkoluulot on karsittu pois! Mitään laajempaa kontaktia ei ole tulossa, lähinnä keskitytään yksilöihin, jotka ovat tähän valmiita.

  • jatu sanoo:

    Kauheeta jos mekin alettaisiin keskustelaan vain telepaattisesti?
    Kaikki hauska jäisi pois, viina seksi ja tupakka?

  • Lasasiitto sanoo:

    Kiinnostavia kyllä etenkin Belgian ufotapaus, tosin ei voi toki olla varma oliko nuo NATO valvojat ja poliisit oikeita? Jos olivat niin ei kyllä mitään salailua näytä enää pahemmin olevan…

    Viimeinen tapaus oli sitten tätä perinteisempää, hieman huuhaalta vaikuttavaa.

    Kiinnostavaa olisi löytää lisätietoa Japan Airlinesin Alaskan yllä kohtaamasta ufosta. Se on myös erittäin vakuuttava ja hämmästyttävä tapaus.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    jatu

    Mielenkiintoisia linkkejä näytit. ”Tiedotteiden mukaan ohjukset ja sotilaat partioisivat katolla yhteensä kaksi kuukautta”.

    No huhhuh, olympialaiset kestävät alle kuukauden. 27.7 – 12.8.2012. Pelaavat varman päälle, että kaikki osallistujat ja katsojat ovat poistuneet lontoosta tuona aikana, vaikka olympialaiset olisivat loppunut jo kuukaus sit.

    ”Hävittäjiä, helikoptereita ja ilmatukialus. Yhteensä 36000 vartijaa, ylimääräistä poliisia ja armeijan työntekijää”.

    Osallistujia yli 10000, katsojia varmaan yli 100000, kuullostaa järkevältä tollaset turvajärjestelyt. Mutta, hävittäjät ja ilmatukialus menee jo vähän yli. Millaset turvajärjestelyt olivat edellisis olympialaisis, Pekingissä?

    Paljon näistä ohjuspattereista ja sotilaista on tietoa katolla?

  • Jugi sanoo:

    On se kyllä ymmärrettävää jos ufot ja terroristit hyökkäävät samaan aikaan niin kyllä siinä valppaana saa olla 😉

  • aschenisto sanoo:

    Roswell on sinällään omituista, että tuhansia vuosia kehittyneempi ufo tuosta vaan tippuu sopivasti jenkkeihin ja aavikolle…

    Jopa Marsiin pistetyt mönkijätkin laskeutuivat onnistuneesti miksei ne kehittyneet ufot… lol

  • Jugi sanoo:

    Tuli joku vika alukseen?

  • Ogeli sanoo:

    Kuulemma se romahti maahan kiitos sen aikaisen tutkateknologian.

  • Vergilius sanoo:

    ”Jos he olisivat vihamielisiä, niin he olisivat jo aikoja sitten orjuuttaneet tai tuhonneet meidät. Tämä on yksi ongelma, miksi he eivät ota laajempaa kontaktia meihin ennenkuin ennakkoluulot on karsittu pois! Mitään laajempaa kontaktia ei ole tulossa, lähinnä keskitytään yksilöihin, jotka ovat tähän valmiita.”

    Minusta on hämmästyttävää, miten tarkkaa ja yksityiskohtaista tietoa on ihmisillä vieraiden sivilisaatioiden motiiveista ja toimintatavoista. Kerro meille muillekin, No Jaa, miten sait käsiisi noin mullistavaa informaatiota?

    ”Ovat muuten Lontoossa asentaneet asuintalojen katoille ilmatorjuntaohjuksia. Ja mitäköhän varten? Terrorist meinaavat tulla lentokoneella morjenstamaan? Ymmärrän toki, että siellä täytyy olla erittäin tiukat turvatoimet, mutta tuo kuulostaa jo ylilyönniltä.”

    Nuo ovat nimenomaan sen vuoksi, mikäli ”terroristit meinaavat tulla lentokoneella morjenstmaan”. Eikö mielestäsi ole tarpeellista turvata kansalaisten ja olympiaturistien turvallisuus, mielummin liian ”yliampuvasti” kuin toisin? Ja uskon, että tämänkaltaisilla toimenpiteillä on myös psyykkisesti rauhoittava vaikutus. Todennäköisesti ainakin jossain määrin.

  • Ogeli sanoo:

    Ei ainakaan minua rauhoittaisi sellainen tieto, että taloni katolla saattaa olla asennettuna ilmatorjuntaohjuksia, jotka tekevät talostani potentiaalisen kohteen terroristeille.

    Ja jos nyt vaikka kävisi niin, että terskat tulisivat lentokoneilla ja ilmatorjuntaohjukset pysäyttäisivät ne mahdolliset (matkustaja)lentokoneet, niin eikö siitä kuitenkin silti aiheutuisi mahdollisesti vahinkoa jos lentokoneen palaset lentäisivät ties minne? Seuraavaksi varmaan sanovat, että ovat asettaneet taktisia ydinaseita valmiustilaan Lontoossa, ihan vaan varmuuden vuoksi.

  • jatu sanoo:

    Muistatteko vielä tätä uutista? http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/46386-tallainenko-oli-tuuliturbiinia-toytaissyt-%E2%80%9Dufo%E2%80%9D

    En tiedä miten pitkä on tuulivoimalan lapa, mutta se on ihan h-emmetin iso ja painava. En ikinä voi uskoa siihen, että lentokone olisi törmännyt ja jatkanut siitä muina miehinä matkaa.

  • Vergilius sanoo:

    Valitettavasti kisojen turvallisuudesta vastaavilla ei ole varaa ajatella, ”mitä mieltä” ihmiset ovat ohjuksista tai muista järjestelyistä. Kyllä siitä sivuvahinkoja mahdollisesti aiheutuisi, kuten viranomaiset ovat myöntäneetkin.

    ”If anything is intercepted by missile … it will break up, bits will fly around no question. That is relatively dangerous but the calculation is that is a lot less dangerous than letting something get through.”

    The MoD has insisted that the missiles – with a range of up to 8,000 metres (five miles) – would be deployed as the last line of defence. Experts say the likelihood that they will be fired is slim to none.

    ”Seuraavaksi varmaan sanovat, että ovat asettaneet taktisia ydinaseita valmiustilaan Lontoossa, ihan vaan varmuuden vuoksi.”

    Huh huh, siinä vasta säteilevää logiikkaa 🙂

  • jatu sanoo:

    Vastaan vielä itse itselleni, eli yhden voimalan korkeus 0n 60m ja siiven korkeus on 20 metriä
    Täältä vähän parempaa tietoa.
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-1108973/Unmanned-stealth-bomber-UFO-responsible-destroying-wind-turbine.html

    Yksi lapa lähti huisin nevadaan, toinen lapa aivan solmussa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Eikös olekkin vähän naurettavaa touhuu tollanen, että sotilaita laitetaan katolle ilmatorjuntapattereidenkaa n 2 kuukaudeksi?
    Puhumattakaan ilmatukialuksesta, helikoptereista ja hävittäjistä? Menee jo vähän liiallisuuksiin tollaset järjestelyt.

    jatu

    Jep, kumminki on mahdotonta, että häivekone jatkaisi matkaansa, noiden kuvien perusteella, ja mitä tuulivoimalalle kävi.

    Sotilaat olisivat saaneet olla nopeasti paikan päällä, viedääkseen koneenki pois alueelta, jos olisi törmännyt siihen. Mutta minkä takia pitäisi sekin salata, ei häivelentokoneet ovat enää niin ”salainen” asia, että ihmiset eivät tietäisi siitä mitään.

  • Vergilius sanoo:

    Must have been a UFO.

    Itselleni tuli ensimmäiseksi mieleen, että tuon roottorin siipi itsessään on saattanut irrota ja tehnyt tuhoa osuessaan tuurbiiniin ja paiskautuessaan toisia siivekkeitä vasten. Mutta kukapa tietää. Ehkä alienit yritti taas laskeutua kuten Roswellissa aikanaan, ja huomasi, että ei homma mennyt putkeen tälläkään kertaa.

    Anteeksi, mikäli oli mauton vitsi, mutta minuun ei vain uppoa millään sellainen selitys että tähtienväliset ylivertaisen teknologian omaavat matkustajat törmäilevät täällä lennellessään tuuliturbiineihin. Sorry. 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Miksei, tekeväthän kaikki ajovirheitäkin liikenteessä, olivat ne sitten ammattilaisiikin, samoin lentäjät.

    Ehkä oli sillon sumua, ehkä sillon alieni sai jonkun sairaskohtauksen, lol 😀 Syitä voi olla monia.

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Selitä, miksi tämä menee liiallisuuksiin mielestäsi? Mikäs olisi sopiva määrä turvatoimia sitten mielestäsi, että voidaan taata senveroinen puolustus, joka kykenisi suurella todennäköisyydellä vastaamaan kaikkiin laskelmoituihin, mahdollisesti kisoja ja ihmishenkiä uhkaaviin asioihin?

    Etkö ole samaa mieltä, että mielummin luodaan ”liian tehokas” puolustus kuin sellainen, joilla on huonommat valmiudet vastata tuhansia ihmishenkiä uhkaaviin tilanteisiin? En ymmärrä miten voi tälläista liioitella, kun kyseessä on kansalaisten turvallisuus kisojen aikana. Toki voimme alkaa keskustelemaan salaliittoteorioista, sillä ne ovat HUOMATTAVASTI järkevämpiä selityksiä tähän ilmiöön. 😉

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    ”Miksei, tekeväthän kaikki ajovirheitäkin liikenteessä, olivat ne sitten ammattilaisiikin, samoin lentäjät.

    Hauskaa, että voit verrata meitä ihmisiä johonkin ylivertaiseen rotuun 🙂 Mikseivät meidän lentäjämme sitten koko ajan törmäile kaikennäköisiin korkeisiin esineihin? Tai linnut?

    Ehkä oli sillon sumua, ehkä sillon alieni sai jonkun sairaskohtauksen, lol 😀 Syitä voi olla monia.”

    Niin, kuten esim. itsestään irronnut turbiinin lapa.

  • No jaa sanoo:

    Vergilius: ”Kerro meille muillekin, No Jaa, miten sait käsiisi noin mullistavaa informaatiota?”

    Koska olen tavannut heitä parinvuosikymmenen ajan.

  • Vergilius sanoo:

    Tavannut ketä?

  • Ogeli sanoo:

    Onneksi meillä on Vergilius piristämässä keskustelua täällä. Elämä olisi tylsää ilman skepuja. 😀

  • No jaa sanoo:

    Toisten sivisaatioiden edustajia.

  • Vergilius sanoo:

    Sivisaatioiden?

    Niin olen minäkin. Olen tavannut mm. hinduja, latinalaisen Amerikan väestön edustajia, japanilaisia, afrikkalaisia jne.
    Entäs sinä?

  • Ogeli sanoo:

    Ufoja Hollywoodissa muutama päivä sitten:
    http://www.youtube.com/watch?v=wFoG9GYiftc&feature=player_embedded
    http://www.youtube.com/watch?v=3S8gSI09Tmg&feature=player_embedded

    Huomatkaa, että siellä on helikopteri tutkimassa niitä!

  • jatu sanoo:

    Ennemmin uskon vaikka linnun lentäneen tuohon voimalaan, kuin lentokoneen.
    Kyllä nuo voi mennä ihan solmuun omia aikojaankin, jostain löytyy videokin missä alkoi vähän vipottamaan, sitten lähti siivekkeet ja vauhdilla.

  • No jaa sanoo:

    Toisilla sivilisaatiolla tarkoitan avaruuskansaa, jotka ovat tämän planeetan ulkopuolelta.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Huumoria mä heitin vaa tosta voimala asiasta 😉

    Verrataahan ihmisiäkin apinoihin, nii miksei ihmisiä voisi verrata vieraisiin rotuihin 😉

    Nii, en tiedä tosta olympialaisten turvahössäkästä, sanoin vaa oman teorian ja epäilin heidän puolustjärjestelyy, joka meni omasta mielestäni liiallisuuksiin. Voisi verrata edellisten olympialaisten turvajärjestelyihin. Mutta on nii laiska, etten jaksa alkaa ottaa selvää, koska oon nii laiska ja lomalainen 😀

  • Vergilius sanoo:

    Niin ajattelinkin. Oletko käynyt Arcturuksessa? Rauni-Leena Luukanen ainakin vakuuttaa, että siellä käy ihmiskunnan edustajia ja että sieltäpäin käy vierailijoita myös täälläpäin. Siellä kävijät eivät kuulemma vanhene, mutta miehillä kasvaa silti parta. Jos kävit, niin kasvoiko sinulla, mikäli olet mies?

    Tunnetko muuten Karhunvalvoja-käyttäjän, joka toisinaan kirjoittelee tänne? Hän on myös ollut yhteydessä tämän planeetan ulkopuolisiin entiteetteihin. Nyt teitä on täällä jo kaksi (vähintäänkin, uskallan sanoa)! Maailma on kyllä pieni paikka, varmasti etenkin sinun kosmisesta näkökulmastasi?

  • Vergilius sanoo:

    Äskeinen kommenttini oli suunnattu No Jaa-käyttäjälle.

  • Jugi sanoo:

    Minäkin olen käynyt vieraiden sivilisaatioiden planeetoilla. Nyt meitä on siis jo kolme.

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Al-Qaidan Arabian niemimaalla toimiva haara on uhannut Lontoon olympialaisia lentokoneiskulla. Näin muistaakseni luin jostain. Ja mikäli seurasit keväällä uutisia, MI5 pidätti useita terroriepäilyjä, osa pääsi vapaaksi, osa ei. Ja ainakin vielä silloin keväällä, MI5 ilmoitti kisojen terroriuhan olevan ”huomioon otettava” tms. Tällä hetkellä en tiedä, mikä on tämän uhan konkreettinen taso.

    Ja onhan tuo kisojen turvallisuusvalmius nostanut paljonkin kritiikkiä; ihmiset eivät halua ohjuksia katoilleen, ja se on ihan ymmärrettävää, mutta kuten sanoin, tällaista ei ole varaa ajatella kun kyseessä on näinkin massiivinen tapahtuma.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Nythän se selvis sit, että ei tarvii enää spekuloida siitä. Terroristien takiahan ne siel 😉

  • Vergilius sanoo:

    Niin, tai UFO:jen 😉

  • Ogeli sanoo:

    Vergilius, itse asiassa maan päällä on tälläkin hetkellä ihmiseksi syntyneitä arcturuslaisia. Sen lisäksi myös siriuslaisia, plejadilaisia ja orionilaisia vain muutamia mainitakseni. He toki ovat vain yksi monista joukossamme.

    Sieluni tietoisuus on kuulemma plejadilainen. Mikä hauskinta, en vitsaile! 🙂

    Tuolla lisää tunnettuja rotuja, niille joita kiinnostaa asia enemmänkin:
    http://www.floating-world.org/brothers.htm

    Tuossa testi, jos haluaa testata, että onko mahdollisesti ”tähtisiemen”:
    http://blake4d.hubpages.com/hub/Traits-and-Characteristics-of-the-Starseeds-are-you-One

    Ehkä tunnistatte itsenne sieltä. Vaikka meitä ”ihmisiä” on toki monista eri roduista ja kulttuureista niin meidän tulee aina muistaa, että olemme kaikki samasta Lähteestä eli Kosmisesta Luojasta joka on valo ja rakkaus. Emme ole loppujen lopuksi kovinkaan erilaisia.

    Suurin osa näistä jutuista menee kuuroille korville, mutta kyllä ne silti lukijansa tavoittaa.

  • mlk sanoo:

    Ei tänne alienit hyökkää. En usko, että yksikään sivistyny olento ois yhtä tyhmä ku ihminen, et hyökkäis toisen sivistyneen olennon kimppuun. Varsinkin jos on kehittyneempi ku ihminen.

  • Vergilius sanoo:

    Ogeli

    Mielenkiintoinen testi. Luotatko tämän tuloksiin? Sitaatti:

    ”Since I’ve conducted extensive research that spanned over a decade ago, I’ve known that my spiritual origins were not Earth-bound. In my search I have come to understand that there are a number of soul types here.”

    Ja sillä selvä. ”Tein tutkimuksen, jonka tuloksista päättelin, että olen reinkarnaatio toiselta planeetalta”. Impressive. Hmm… eikös me kaikki olla ”star seeds”? 🙂

    Kaikki atomit, joista koostumme, ovat syntyneet kuolevan tähden sisällä, miljardeja vuosia sitten. Ja tiedättekö mikä on vielä ihmeellisempää? On hyvin todennäköistä, että esim. vasemman kätesi atomit ovat peräisin eri tähdestä kuin oikean kätesi atomit? 🙂 Se ei ole mikään metafora, kun kosmologi sanoo, että ”We are all star-stuff”, vaan totta.

  • Vergilius sanoo:

    Kommentti kierrätyksessä, arvon operaattorin. Saisinko näkyviin, kiitos. 🙂

  • Jackie sanoo:

    En tiedä mistä me olemme kotoisin mutta sen tiedän että koen ihmiskeholla. En tiedä onko alkua tai loppua, tiedän että on nyt hetki. Nyt hetkessä aistin 5 aistilla mm. fotonien aaltoliikettä silmällä ja ilman molekyylien aaltoliikettä korvalla. Nämä aistit luovat pohjan muille ominaisuuksille kuten esimerkiksi ”peilisoluille” mitkä nälöaistin kanssa ja kuuloastin kanssa laskelmoivat toisen ihmisen/eläimen veren kemikaali tasapainoa mikä vaikuttaa tuon ihmisen/eläimen päätöksen tekoon, autisteilla ei ole peilisoluja siksi he eivät kykene kommunikoimaan muiden kanssa koska eivät pysty arvioimaan toisen tunteita/veren kemikaalitasapainoa mikä aiheuttaa kokemuksen ”tunteista”.

    Tätä planeetallamme olevaa aikaa kutsutaan uskon aikakaudeksi. Uskon voi ymmärtää omalla tavalla ja helposti kun totuuden ymmärtämiseen tarvitaan kykyjä, vaivaa ja aikaa.

    En usko että on ”lähdettä” tai alkua (alkuräjähdysTEORIA… please…) Niimpä niin… Uskotte johonkin… Saatte siitä voimaa… blaah blaah blaa. Aivojen tuottamia unelmia ja fantasioita. Kuunnelkaa mitä korva kuulee ja mitä silmä näkee älkääkä käykö viikkoon koneella, rikkokaa tapoja… Miltä luonnossa haisee, miltä multa maistuu.

  • Jugi sanoo:

    Ogeli, minä taidan olla siriuslainen 🙂

  • jatu sanoo:

    Minä en taida olla mistään kotoisin?

    Kaipa ne ufot tulee rauhassa tänne, olisi ne jo syönyt meidät jos niikseen tulee, ellei ne ensin lihota meitä? Ovat aloittaneet Amerikkalaisista?

  • Jackie sanoo:

    Sinä taidat Jugi olla ihminen… Tietyn tyyppinen ihminen. Onko käyny mielessä tuommonen vaihtoehto?

    Ei me vielä tiedetä mitä muita rotuja tuolla on. Ogeli yrittää saada lisää porukkaa kirkon poikakuoroon.

    Uskon aikakauden hedelmä: vatikaanit. Vielä vähän aikaan niin alkaa kiinnostaa enemmän mitä silmä näkee ja korva kuulee sen sijaan että egoa tyydytetään fantasioilla.

  • Ogeli sanoo:

    Kirkon poikakuoroon? 😀

    En ole tyydyttämässä egoani millään fantasialla. Mutta siinä olet oikeassa, että nyt tällä hetkellä olemme ihmisiä. Pitäisi keskittyä elämään tässä hetkessä. Itse tosin sattumoisin olen hyvin kiinnostunut menneisyydestä ja historiasta sekä tulevaisuudesta, joten helposti sitä rupeaa sellaisia aiheita miettimään. Silti olen tosissani viestini kanssa ja miksi ihminen ei saisi pohtia sitä mitä hän oli ennen? Sitä kutsutaan uteliaisuudeksi.

  • Ogeli sanoo:

    Ja Jackie, nuo ovat sinun MIELIpiteitäsi, kuten minullakin on omani ja myös teoriani ja tietoni, jotka eivät suinkaan ole omasta päästäni lähtöisin. Jos sinä et usko johonkin niin tuskin se sinulta on pois jos jollakulla toisella on oma uskonsa. Antaa kaikkien kukkien kukkia.

  • Karhu IV sanoo:

    Muistatteko ne 90 luvun alussa julkaistut kortit jotka ennustivat mm WTC iskut ja muita asioita? Niissähän oli myös lontoon olympialaiset 2012 (vaikka korttien julkaisu-aikaan ei tiedetty edes että lontoossa on silloin olympialaiset).

    Kortin kuvassahan oli kauhuissaan juoksevia ihmisiä, taustalla Big ben ja eturivissä juoksi viisi erottuvaa ihmistä, joista jokaisella oli yhden olympiarenkaan värinen paita päällä. Se tarkoitti aivan selvästi että lontoossa ja olympialaisissa.

    🙂

  • jatu sanoo:

    älä jumankekka, en tuollaista muista. Laita joku linkki jos vielä löytyy jostakin?

  • Ogeli sanoo:
  • Ogeli sanoo:

    Tuli nyt mieleen, että liian moni tuon korttipelin tapahtumista on käynyt toteen, jotta se olisi enää sattumaa. Luultavasti Epävalaistuneet™ oikeastikin laittoivat tuon pelin alulle, kenties luodakseen lisää pelkoa. Sitähän he ovat aiheuttaneet ihmisille jo pitkään median kautta.

  • Jugi sanoo:

    Mukä tuo korttijuttu oikein on? Mistä se on lähtenyt liikkeelle? Kertokaa ihmeessä minullekkin 🙂

  • Jugi sanoo:

    Ohhoh, pieni virhe siis mikä 🙂

  • Karhu IV sanoo:

    https://mysteryworlds.files.wordpress.com/2012/06/illuminati-card-game.jpg

    Kiitos linkistä, nyt taas sain nähdä kortin ja on se uskomatonta kyllä, aivan selvästi tarkoittaa lontoon olympialaisia? Siis minusta tuo kellotorni niin kertoo englannista ja siitä big benistä, mutta noh voihan se olla mikä tahansa kellotorni kai

  • Jackie sanoo:

    Minkälaisella keholla koki ennenkuin koki ihmiskeholla. Mielenkiintonen kysymys mihin vastaus on keholla X tai olosuhteita X jos edes koki. Todennäköisesti on kokenut niin monta elämää ettei niitä edes rekisteröidä mihinkään vain on vain nyt hetki mitä koemme tällä hetkellä ihmiskeholla millä aistimme 5 eri fysikaalista asiaa. Sekä koemme kourallisen kehon ominaisuuksia.

    Mielipiteeni oli humoristinen vertaukuva mikä todellisuudessa tarkoitti tapaasi mainostaa uskoa millä ei ole mitään perää. Annathan sinäkin kaikkien kukkien kukkia omaa tahtiaan? Kuljet myrkyttämässä kukkia sen sijaan että antaisit neutraaleja vinkkejä ja neuvoja ihmisenä elämiseen. Et ymmärrä minkä vallassa olet jos olet kuuro sille mitä sanon.

    Jos lapsi tulee jalkoihin ja kysyy ”mistä minä olen tullut, siis… missä olin ennen syntymääni”. Hänelle on hyvä vastata ”en tiedä eikä ihminen ymmärrä kaikkea, mutta leikitäänkö piilosta… se on mukavaa”

    Ne on negatiivisia ihmisiä jotka keräävät lahkoja ympärilleen. Mun mielestä sä oot Ogeli negatiivinen ihminen. Mutta etkös sä tykkääkin omasta polustas? Susi lampaan vaatteissa… Mun kukkiminen aiheuttaa konflikteja erillaisten tahojen kanssa. Helppo ymmärtää mitä tarkoittaa ”Et tiedä minkä vallassa olet” Lonkero on ottanu otteen susta Ogeli ja käyttää sua käännyttämisessä.

  • Karhu IV sanoo:

    80 luvulla ensimmäistä kertaa tuo korttipeli julkaistu, myöhemmin laajennuksia käsittääkseni juurikin tuonne 90 luvun alulle saakka. Tällainen kaveri löytyy pelin takaa:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Anton_Wilson

  • Ogeli sanoo:

    Jackie, kylläpäs heppoisin perustein rupeat muita syyttelemään! Väittäisin, että olen oikeasti harvinaisen vaatimaton ihminen, joka haluaa vain vapautta ja rakkautta kaikille. Jaan tietoa jota olen tutkinut ja johon uskon. En kuitenkaan tuputa sitä kenellekään. Se on sananvapautta, jota meiltä toki kovasti yritetään ottaa pois. Ihmiset ovat vapaita uskomaan mihin haluavat.

  • Jackie sanoo:

    En määrittelisi puheitani syyttämiseksi vaan vapaasti puhuttavaksi mielipiteeksi ja vertauskuviksi millä voin paremmin esittää mielipiteeni todellisuudessa sijaitsevasta asiasta.

  • Ogeli sanoo:
  • samppa86 sanoo:

    wespalle tiedoks et kannattais alkaa suomentaa näit videoita tonne video channeliin..mä alkaisin ainakin heti maksaa siitä mielelläni et saisin paremmin ymmärrystä näihin enkku videoihin..mieti miten paljon ois kaikkea hyvää matskuu netis vailla suomennosta..

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Samppa86

    Tai sitten vaa alat harjottelee enkkua. Kyllähän niitä kursseja järjestetään vaikka missä 😉

  • koikale sanoo:

    Täällä puhutaan aika paljon Lontoon Olympialaisista jotka alkaa 27.7.2012 ja huhuja on paljon,että illuminati aloittaa ehkä WW3:n avajaisissa ja on asentanut pommeja Lontoon metroon.Myös T-12 ydinpommista on ollut puhetta ja tuo pommi on teräväkärkinen joka pudotessaan maahan räjähtää syvällä maan sisällä ja onkin saanut siitä nimen maanjäristyksen aiheuttaja.

    Aihe on toki mielenkiintoinen ja koskaan ei tiedä mitä tapahtuu jos edes tapahtuu mitään…

  • Karhu IV sanoo:

    http://seeker401.files.wordpress.com/2010/06/billclinton.jpg

    Korteissa ennustettiin myös clintonin skandaali? 😛

    Mielenkiintoista että noiden korttien tekijä on tutkinut myös tuota ”Illuminati” salaseuraa ja tehnyt siitä kirjasarjan. Ennen luulin että koko illuminati on täysin kuvitteellinen kerho mutta se on ilmeisesti joku vapaamuurarien tapainen sisäpiiri eliittikerho ”ameriikan malliin”.

  • Vergilius sanoo:

    Monet ryhmät ovat käyttäneet Illuminati -nimeä sen alkuperäisen järjestön (Baijerin valaistuneet) kaatumisen jälkeen, joka tapahtui siinä 1800-luvulla. Itse asiassa minä ihailen sitä idealismia ja aatteita, jotka ajoivat Adam Weishauptin luomaan tuon salaseuran.

    Salaseurahan perustettiin edistämään tieteellistä ja ateistista maailmankatsomusta, sekä vastustamaan kirkon ja monarkkien ylivaltaa. Ironista on, että vaikka Weishaupt oli kirkko-oikeuden professori, hän ei ollut teologi eikä jesuiitta. Hänellä oli hyvin radikaaleja näkökantoja aikaansa nähden ja hän oli mm. sitä mieltä, että ihminen voi saavuttaa suuren tietämyksen ilman jumalalliseen turvautumista. Myös empirismi kiinnosti häntä suuresti.

    Weishauptin mielestä ihminen voi valaistua ”järjen auringon kautta, joka hajoittaa ahdasmielisyyden sekä taikauskon pilvet mielestämme”. Toki hänellä oli myös omia gnostilaisia myyttejä, joita hän sovelsi puhuessaan ihmisen täydelliseksi tulemisesta. Tämä ei ole sinänsä kovin ihmeellistä, sillä hänkin oli kuitenkin oman aikansa tuote. Tällainen oli siis alkuperäisen Illuminati-salaseuran ideologia, ja mielestäni oikein elegantti ja uskalias, näin kirkon valtakauden aikana. Siitä nostan hattua Weishauptille, joka aikanaan sitten joutui maanpakoon tämän vuoksi, kun Baijerin vaaliruhtinas vuonna 1784 kielsi kaiken salaseuratoiminnan, mm. vapaamuurarit.

    En osaa ottaa kantaa näihin mahdollisiin nykyisiin järjestöihin, jotka ovat saman nimen itselleen ottaneet.

  • Vergilius sanoo:

    Ja taas kommentti kalaverkossa. Olisi hienoa tietää, mitkä sanat ovat sensuurin alaisia (siis ei-kirosanat). Olisin myös kovin kiitollinen, mikäli arvon valvoja nyt analysoisi äskeisen melko pitkän tekstini ja kertoisi, mikä kiikastaa ja miten voin parantaa kielellisesti puhtaampaa ilmaisuani ensi kerralla.

    Ymmärrän kyllä, että tällä palstalla on myös nuoria käyttäjiä, siksi kirosanat on kenties syytäkin laittaa sensuuriin, sekä myös ihan paremman ja siistimmän kieliasun vuoksi. Mutta tämänkaltainen sensuurijärjestelmä, joka on täällä laitettu toimintaan, ei mitenkään edistä tätä kirjallista ilmaisua tällä palstalla, etenkin mikäli ihmiset haluavat käyttää vähääkään rikkaampaa kieltä argumentoidessaan täällä. Kiitos.

  • Vergilius sanoo:

    Tein pienen testin. Todennäköisesti suurin osa näistä sanoista vie viestin roskakoriin: h o m o, d r u g , p a n e, p a n n a, k ä n n i, h u l l u, p e l l e, r e t a r d.

    Kävin läpi aikaisemmin haaviin joutuneet viestini ja muidenkin viestejä ja nuo muutamat sanat poimin niistä. En tiedä tuleeko tämäkään viesti läpi 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Kirjoitin siis hetki sitten nämä sanat ilman välilyöntejä ja sensuuriseulaan meni 🙂

  • jatu sanoo:

    heh, aika retard touhua 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergiksl menee aina hommat retardin puoleen. No eikai Vergis 😀

  • Vergilius sanoo:

    No en minä pahalla kommentteja ota, WeAreNotAlone 🙂

    Ja muuten, Skepsis RY ja Skeptikko-lehden puolesta kerron teille tällaisia terverisiä, että ne ovat nyt järjestämässä suurta valokuvauskilpailua. Kilpailun tarkoituksena on löytää mahdollisimman vaikuttavalta näyttävä valokuva UFO:sta, tunnistamattomasta lentävästä esineestä. Muutamia pointteja liittyen tähän:

    – Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu ja sen tulee olla osallistujan itsensä ottama

    – Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet (ps, itse ottamiisi valokuviin sinulla on aina täydet oikeudet)

    – Kilpailuun osallistutan digikuvilla

    -Myös humoristiset näkemykset otetaan arvostelussa huomioon. Kuvaa saa käsitellä miten tahtoo, mielummin taitavasti.
    Kuvat lähetetään sähköpostiin osoitteeseen: editor@skepsis.fi

    – Kirjoita lähetyksen aiheeksi UFO-valokuvauskilpailu ja liitä mukaan yhteystietosi. Yksi henkilö saa lähettää kilpailuun korkeintaan kolme kuvaa. Kuvien tulee olla perillä syyskyyn 9. päivään mennessä. Kuvat tulee toimittaa JPEG-muodossa painokelpoisina korkearesoluutiokuvina.

    Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia ilman erillistä korvausta Skeptikko-lehdessä ja Skepsiksen internet-sivuilla. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

    Kilpailun voittaja palkitaan 300 eurolla.

    Kaikki vaan mukaan! Itsekin viritän kamerajalustan parvekkeelle! 🙂 Etenkin kun UFO:t ovat muutenkin tulossa elokuussa pistäytymään.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    No mä napsin kuvia sitten tohon kilpailuun. Mutta mitä, jos se on silti aito? Nii annatteko automaattisesti tuomion epäaidoks? 😀

  • Ogeli sanoo:

    Elokuussa taitaa sitten osallistujamäärä nousta melkoisesti… 😀

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Tässä ei ole kyse siitä, onko kuva aito vai ei, eikä Skepsis Ry ota siihen mitään kantaa. Tarkoitus on löytää ja palkita mahdollisimman vaikuttavalta näyttävä valokuva. Kilpailun tuomarina ei toimi Skepsis Ry, vaan valokuvaaja Jouni Kallio.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Harmi, että en saanut otettuu kuvaa alkuviikosta tapahtuneesta ”valoshowsta” taivaal. Olisin 300 egee rikkaampi. Varmasti 😉

  • Vergilius sanoo:

    Ole siis valpas ja pidä kamera valmiina! 🙂

  • Ogeli sanoo:

    PS. Sattumalta näin eilen illalla taivaalla oudon valopallon. Se oli väriltään punavihreä. Rupesin sitä seuraamaan kiikareilla ja se vaikutti liikkuvan turhan normaalin vauhtiin joten päättelin sen olevan helikopteri. Aluksi ehdin innostua kovastikin.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Olisitpa nähnyt sen, mitä minä näin. Kerroin tuolla yhessä kommentis 😉

  • Omnipotent sanoo:

    Sehän voi olla mikä vaan. Esim. kyllä Herran enkelitkin ovat usein näyttäytyneet hehkuvissa hahmoissa. Usein ihmiset eivät ymmärrä näkemäänsä 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Omnipotent, mikäli he näyttäytyvät, ota herran enkeleistä pari hyvää kuvaa ja pistä ne tulemaan Skepsis Ry:lle! 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Enää tasan viisi kuukautta.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Viis kuukautta mihin, maailmanloppuun vai? 😀

  • Omnipotent sanoo:

    Mitäs sitten tapahtuu Ogeli?

  • Vergilius sanoo:

    Silloin (5kk päästä) Ogeli siirtyy pois luotamme. Hänestä tulee einherjar, Valhallan soturi, joka ikuisesti juhlistaa vapautumistaan maallisesta ruumiistaan Valhallan saleissa, jonka katot ovat kultaisin kilvin päällystetty.

    Hän mässäilee villisika Särimnerin lihalla, ja juo jumalten simaa, joka on Heidrun-vuohesta lypsetty. Aamulla hän herää kukko Gullingambin lauluun kutsuen häntä valmistautumaan taisteluun, jotta hän olisi valmis kun Gjallarhorn soi Ragnarökin merkiksi ja jättiläiset, Midgardin jättiläiskäärme Jörmungandr ja Fenris-susi uhkaavat jumalten ja Odinin, Yli-isän valtakuntaa!

    Hänestä tulee suuri soturi. Ja totisesti vapisevat Lokin armeijat hänen nimensä kaikua, hänen torvensa mylvintää. Ja bardit muistavat hänet iltaisin lauluissaan tulien loimun ääressä. ”Oli terävä hänen miekkansa sivallus, näkyi kauas kypärän kimallus. Ja pinnastaan kilpensä hopeisen, kuvastui taivas, ja tähdet sen.”

    Jäämme kaipaamaan Ogelia.

  • Ogeli sanoo:

    Noniin, Vergiliuskin on vitsikkäällä tuulella. 🙂

    Viimeistään viiden kuukauden päästä skeptikotkin uskovat.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Tapahtuu mitä, kerro ny ees jotain? 😀

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Ehkä minä voin valaista asiaa, minulla on Yhden Laki tuolla taustalla auki kun jatkoin taas sen analysoimista 🙂 Nämä ovat lainauksia:

    Kolmas ulottuvuus (jossa me Yhden lain mukaan olemme tällä hetkellä) on valinnan ulottuvuus. Entiteetti on valmis neljänteen ulottuvuuteen, kun se on tietoisesti valinnut, mitä polkua pitkin se alkaa kulkea. Koko 3D-kokemuksen
    tarkoitus on polarisaation kehittäminen jompaankumpaan napaisuutta kohden.

    Polkuja on siis kaksi, ja kummatkin niistä ovat rakkauden polkuja, mikä on yksi mielenkiintoisimmista Ra’n opetuksista ja tuo paljon selkeyttä hyvän ja pahan olemassaoloon ja kahtia jakautuneisuuteen. Entiteetti on kypsä neljänteen ulottuvuuteen silloin, kun se rakastaa muita 51 %, tai itseään 95 %. Kumpikin näistä kriteereistä on haastava saavuttaa ja vaatii määrätietoista ponnistelua eli paljon työtä tietoisuudessa.

    Välihuomautuksena: kaikki narsistisen persoonallisuushäiriön omaavat ihmiset siis värähtelevät kepeästikin neljänteen ulottuvuuteen. Mutta jatketaan.

    Kehitys ulottuvuuksissa kulkee sykleissä, ja jokainen sykli on määrätyn pituinen. Ra’n mukaan 3D:ssä sivilisaatiot nousevat, kukoistavat ja lakastuvat aina noin 25 000 vuoden
    sykleissä. Jokaisen 3D-syklin lopussa on sielujen sadonkorjuu, jolloin henkisesti tarpeeksi kypsät jatkavat neljänteen ulottuvuuteen.

    Eli tämänhetkinen sykli taitaa pättyä nyt vuonna 2012. Ne ”entiteetit”, jotka eivät pääse 4D-ulottuvuuteen, joutuvat uuteen, 25 000 vuotta kestävään sykliin täällä 3D-ulottuvuudessa. En jaksa tämän enempää tuota tekstiä linkittää. ”Oulunkylä” Ogeli voi varmasti korjata, mikäli ilmaisin jotakin ”väärin”, sillä hän on perehtynyt näihin kyseisiin oppeihin paremmin. 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Operaattorit, miksi minun pitkä tekstini jonka kirjoitin Illuminatin historiasta EILEN, on yhä sensuurissa? Ehkä Illuminati on soluttautunut myös parablogin ylläpitoon 😉 Kunpa vain keksisin, mistä sanoista tuo sensuurin ruoska napsahti, niin voisin kopsata ja liittää sen tänne uudestaan :/

  • WeAreNotAlone sanoo:
  • Omnipotent sanoo:

    TääYhden lakiko on joku uusi uskonto? Kuulostaa aika hassulle 🙂 Eikös Ra ollut yks vanhoista Egyptin jumalista? On harmillista lukea ja katsoa vierestä, kun ihmiset koettaa hakea lohtua ja päämäärää elämäänsä kaikenlaisesta vääräoppisesta toiminnasta.

    Kehotan teitä kaikkia, skeptikkojakin, kokeilemaan ja avaamaan mielenne Kristukselle. Jos avaatte mielenne ilman ennakkoluuloja ja epäilyä, ja pyydätte Hentä ottamaan teidät kaitsemukseen, lupaan että tulette tuntemaan Herran valon ja takkauden hyökyvän ylitsenne ja täyttävän sielunne joka kolkan! 🙂

    Näin minä olen kokenut tämän, Kristuksen rakkauden. Ja kannan sitä mukanani elämäni loppuun asti. Se on hyvin valaiseva ja voimaannuttava kokemus, ja Herra on valmis antamaan kaikille sen, ketkä sitä pyytävät. Sillä Hän on laupea ja rakastaa teitä kaikkia. Me olemme kaikki Hänen lapsiaan 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Hallelujah.

  • james sanoo:

    Välihuomautuksena: kaikki narsistisen persoonallisuushäiriön omaavat ihmiset siis värähtelevät kepeästikin neljänteen ulottuvuuteen. Mutta jatketaan.

    Vergilius:
    viitsisitkö avata hieman kyseistä?, huono vai hyvä asia näätkö itse tässä jotain positiivista hyötyä?

  • jatu sanoo:

    Omnipotent:
    Onko sinun uskotosi se ainut ja oikea? Mikä siitä tekee muita paremman?

  • jatu sanoo:

    WeAreNotAlone:
    hyvä linkki

  • Jugi sanoo:

    Mitäköhän kaikkea tänään tapahtuu. Onhan sentään perjantai 13. päivä 😉

  • Vergilius sanoo:

    james

    Positiivista hyötyä kenelle? Narsistisen persoonallisuuden häiriön omaava ihminen saattaa hyvinkin kokea elämänsä varsin mukavaksi. Tätä ei pidä sekoittaa normaaliin, terveeseen narsismiin, joka on osa ihmisen ominaisuuksia.

    Välihuomautuksessani viittasin tuohon Yhden lakiin, jonka mukaan myös ne, jotka rakastavat itseään sen 95%, pääsevät 4D-ulottuvuuteen. Lähes poikkeuksetta narsistisen persoonallisuuden häiriön omaavat ihmiset ”rakastavat” itseään vähintään sen 95%.

    Yhden laki sanoo myös näin:

    ”Negatiivisesti suuntautunut entiteetti siis saavuttaa 4D-kelpoisuuden, kun se rakastaa itseään vähintään 95 % ja muita vain 5 %. Tällainen entiteetti käyttää melkein kaiken aikansa ja energiansa oman edun tavoitteluun muiden edun kustannuksella. Muut nähdään itsestä erillisinä olentoina, joista on hyötyä vain palvelijoina, viihdyttäjinä, mielihyvän tuottajina, orjina.

    Ra’n mukaan 3D-planeetoilla eliitti on taipuvainen valitsemaan negatiivisen polun, koska se pyrkii tekemään eroa muihin ja etsii valtaa. Juuri näin on käynyt myös Maan
    tapauksessa.”

    DSM-IV, eli mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöiden diagnoosijärjestelmä määrittelee narsistisen persoonallisuuden häiriön näin:

    ”Narsistiselle persoonallisuushäiriölle ovat ominaisia laaja-alaiset suuruuskuvitelmat, ihailun tarve ja empatian puute. Se on psykiatrinen diagnoosi, joka määritellään vähintään viidellä seuraavista oirekriteereistä:”

    1. Suuret käsitykset itsestään eli liioittelee saavutuksiaan;

    2. Keskittyy mielikuviin rajattomasta menestyksestä,
    voimasta, kauneudesta tai suuresta rakkaudesta;

    3. Uskoo olevansa niin ainutlaatuinen, että häntä voivat ymmärtää vain muut huomattavat henkilöt tai instituutiot;

    4. Vaatii korostunutta ihailua;

    5. Oikeus erityiskohteluun;

    6. Muiden hyväksikäyttö;

    7. Empatian puute;

    8. Kateus (tai uskoo muiden kadehtivan häntä); ja

    9. Ylimielisyys ja röyhkeys.

    Sanoisin, että tämänkaltainen ihminen olisi 4-D kelpoinen 🙂

    p.s. James, ymmärrät varmaan että minä EN ole Yhden Laki-oppien seuraaja 😉

  • james sanoo:

    niimpä

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jokaisessa meissä asuu pieni narsisti 😀

  • jatu sanoo:

    Jokaisessa meissä asuu pieni perverssi 🙂

  • Jackie sanoo:

    Jokaisessa meissä asuu pieni Spede Pasanen. Jaa vai 5 kuukauden päästä skepojen housuihin tulee velliä. Ite epäilen että ne viimosetkin uskon rippeet muuhun kun nyt hetkeen karisee kehityksen tieltä pois. Sitte alkaa huomista odottavatkin miettimään mitä vois nytte tehhä. Mitä ominaisuuksia kehossa on. Minkälainen fysikaalinen rakenne tässä ympärillä vallitsee. Tai muuten vaan vaikka bisselle baariin.

  • Omnipotent sanoo:

    jatu

    Se, että tämä oma uskontoni on se oikea uskonto. Olen nähnyt ja kokenut Herran valon ja rakkauden hänen ilmestymisensä myötä. Ja ilman uskontoa ei olisi meillä moraalisia ohjenuoria. Ottakaa Hänet vastaan, niin teille aukeaa autuus ja iankaikkinen elämä.

  • Vergilius sanoo:

    Omnipotent

    Vai ei meillä olisi moraalikäsityksiä ilman uskontoa? Väität siis, että en uskonnottomana esim. kykene kasvattamaan lastani ymmärtämään mikä on oikein tai väärin ja kehittämään hänen moraalista selkärankaa ilman, että tarkistan Raamatusta mitä se sanoo ”oikeaoppisesta” moraalista? Kuinka kehtaatkin väittää tuollaista? 🙂 Kyllä te fundamentalistiteistit (en ole varma, oletko sellainen) olette ylimielistä porukkaa.

    Mutta okei, lähden mukaan. Miten voit tietää, että jumalan moraaliohjeistukset ovat oikein? Mikäli hän on säännöt luonut, mikä estäisi häntä muuttamasta niitä mielensä mukaan? Hän kun on kerta kaikkivoipa (omnipotent) 😛 Oletko kuullut Euthyfronin dilemmasta? Eli, kuten Sokrates kysyi Euthyfronilta, kysyn saman sinulta:

    Päättävätkö jumalat, mikä on hyvää/oikein, koska se on hyvää/oikein, vai onko hyvää/oikeaa siksi että jumalat päättävät niin? Mikäli ensimmäiseksi mainittu mielipide on oikein, se osoittaa, että että hyvä tai oikea on täysin riippumaton jumalista. Mikäli taas jälkimmäinen pitää paikkaansa, hyvän käsite on teennäinen. Kerro ihmeessä mielipiteesi tästä.

  • Vergilius sanoo:

    Muuten, se eilinen Illuminatin perustamisesta kirjoittamani artikkeli on nyt viimein päästetty tuosta (varmasti kiinalaista tai pohjois korealaista alkuperää olevasta) sensuuriohjemasta vapaaksi. Kerroin siinä syyn, miksi ihailin alkuperäisen Illuminatin rohkeaa ideologiaa ja aatteita.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Omnipotent

    Ei millään pahalla, mutta Vergis on oikeessa. Teitä(uskovaisia) on höynäytetty tuhansien vuosien ajan. Te nielette kaiken, mitä teille kerrotaan.

    Kuka järkevä ihminen uskoo raamatun tarinoita? Aatami ja Eevan- tarina esim, jos he olivat ensimmäiset ihmiset, nii sillonhan me kaikki olisimme sukurutsareita. Nooan arkki-tarina, jos hänen perheensä oli ainoat ihmiset arkissa, kun oli tulva. Nii sillonhan me ollaa kaikki jälleen kerran rutsareita. Tarinoita löytyy vaikka millä mitalla.

    Maailma on 6000 vuotta vanha? Hallelujah, uskokoot ken tahtoo, eli uskovaiset. Teitä on nii helppo manipuloida uskomaan mihin tahansa. Mutta, ette tiedäkkään, että oikeesti palvotte ufoja/alieneita oikeesti 😀

  • Vergilius sanoo:

    Maailma on 6000 vuotta vanha, mutta teidän kreationistikristittyjen autot käyvät polttoaineella, joka on jalostettu fossiiliperäisestä luonnonvarasta, joka taas on syntynyt miljoonien vuosien kuluessa. That makes sense.

    Nooan Arkki -kertomus on taas melko todennäköisesti kopioitu suoraan Gilgameš-eepoksesta, joka on maailman vanhin tunnettu eepos. Omnipotent on hyvä ja vaikki googlettaa, mikäli asia kiinnostaa. Ja odotan yhä mielipidettäsi Euthyfronin dilemmaan?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    En ole Omnipotent 😉 Jätä se etanolin juominen ny vähemmälle siel 😀

  • Vergilius sanoo:

    Hehe 😉 Tosiaan siis äskeinen kommenttini oli osoitettu Omnipotentille. Joka on tainnut mennä jo unten maille.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Ehkä on mennyt, ehkä ei. Tiedäthän sä millasii uskovaiset ovat, eivät tohdi myöntää tosiasioita heistä ja heidän uskonnoista 😀

  • jatu sanoo:

    Omnipotent:
    Uskonto ja moraali ei mahdu samaan lauseeseen.

  • jatu sanoo:

    Vähän kuin luottamus ja mustalainen 🙂

  • Karhu IV sanoo:

    Ompotient:

    Vitsailetko sinä? Väitätkö että me kaikki muut palamme he****tin tulessa ikuisuuden kestävässä kärsimyksessä, jos maan päällä erehdymme olemaan uskomasta juuri sinun uskosi jumalaan? Mitäs ne, joille on idässä aina opetettu ihan jotain muuta? Pidän täysin naurettavina kaikkia jotka uhkailevat: Jos et usko, päädyt ikuiseen kadotukseen. Ei jumala tekisi koskaan niin. Se vaatisi pahemman rikkeen. Jos siis ajatellaan sitä jumalaa, mitä luterilainenkin kirkko opettaa.

  • Ogeli sanoo:

    Raamattu on vain täynnä vertaiskuvia. Jos sitä lukee suoraan kuin mitä tahansa kirjaa niin tottakai se vaikuttaa puhtaalta fantasialta. Sen lisäksi Raamattu on myös valitettavasti täynnä jopa valheellista ja vääristynyttä tietoa mikä mainitaankin Yhden Laissa (joka ei ole uskonto, vaan kosminen laki.) Jumala ei ole mikään rankaiseva hullu tai edes persoona. Jos Jumala on kerran rakkaus niin miten muka jotain ”tuomiota” voisi olla olemassa? Ihmisiä on melkein tähän päivään asti onnistuttu pitämään ”jumalanpelossa”, mikä on väärin.

    Vergilius, Yhden Laissa sanotaan, että ei edes Hitler ollut 95 % negativiinen entiteetti (toki hieman häiriintynyt), vain muutama hänen tovereistaan pääsi lähelle tuota määrää. Vaikka on paljon narsisteja, niin heidän prosenttimääränsä on varmaan tuossa 70-90 % palvelussa itselleen. Tuohon negatiiviseen 95 % ei ole yltänyt kuin hyvin harva henkilö, tunnetuimpia heistä oli Rasputin ja Tšingis-kaani. Tuon kaltaisille olennoille ihmiset eivät ole kuin orjia, jos sitäkään. Muutama Illuminatin pääjehusta pääsee ehkä negatiiviseen ylösnousemukseen.

    Positiiviseen ylösnousemukseen pääsee varmaankin satoja miljoonia ihmisiä ja suurin osa heistä tai meistä on jo alunalkaen muutenkin tullut auttamaan ns. pelkkiä Maan asukkeja, tosin ei kukaan oikeasti ole alun alkaen Maasta..

    Huomaa, että loput ihmisistä eivät ole mitenkään huonoja, he ovat vain omassa kehityksessään ”nuoria” kokemassa elämän peliä. Heillä on sitten aikaa kerrata oppejaan seuraavat 26 000 vuotta ja toivon mukaan valitsevat muiden palvelemisen. Aika on kuitenkin suhteellista, joten ei kannata juuttua pelkkiin numeroihin.

    Kyseessä on todellakin taistelu sieluista, sillä niin moni on tätä soppaa hämmentämässä. Valo tulee silti voittamaan, aina.

    Aurinko on joka tapauksessa heräämässä ja se on tieteellinen fakta. Jos tätä hienoa tapahtumaa ei tapahtuisi, niin olisimme hyvin pian täällä sulavien ydinvoimaloiden, luonnonmullistusten ja sodan keskellä. Se on toinen aikajana, johon en edes halua tarttua.

  • ulululululululululululu sanoo:

    Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent. Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing? Then why call him God?
    EPICurus <3

  • Vergilius sanoo:

    Kiitos ulul..jne, että toit esiin tuon Epikuroksen paradoksin. Antiikin Kreikan aikana eli viisaita mieliä.

    Jatu, ”Vähän kuin luottamus ja mustalainen”, menee ehkä jo vähän mauttomuuden puolelle.

  • Omnipotent sanoo:

    Minusta on surullista, että te ette ymmärrä nyt tätä asiaa. Oletteko lukeneet ja ihan oikeasti perehtyneet Raamattuun, ja Kristuksen sanoihin? Ja turha on sanoo, että ei Herraamme Jeesus Kristusta ollut olemassa, pelkästään sen vuoksi et ei ole mitään todisteit tästä asiasta tai että Jeesus ei itse kirjoittanut mitään Raamattuun.

    Kyllähän te arvostatte Sokratestakin, mutta ei hänestäkään ole mitään konkreettista todistetta, muuta kui Platonin tekstit, jossa hänestä kerrotaan. Miksi sitten häntä ja hänen ajatuksiaan arvostetaan ja häntä pidetään historiallisena henkilönä? Kertokaapas se? Niinpä! Touche.

    Jos lukisitte Raamattua, ymmärtäisitte, että pahan olemassaoloon löytyy vastaus syntiinlankeemuksesta. Siis Jumala ei poista pahuutta, koska Jumala on antanut ihmiselle hienon lahjan: vapaan tahdon. Ihminen on siis näin vapaa tekemään niin kuin haluaa ja valitsemaan itse kuinka elämänsä elää.

    Ihminen rikkoi Jumalaa vastaan paratiisissa ollessaan maistamalla hedelmää hyvän ja pahan tiedon puusta, minkä seurauksena ihminen oppi erottamaan hyvän ja pahan. Tästä syystä ihminen karkotettiin paratiisista ja sai joitain muitakin vitsauksia kannettavakseen.

    Pahaa ei ole olemassa ikään kuin itsestään. Pahuus on seurausta siitä, että ihmiset kääntyvät pois hyvästä. Näin pahan alkuperä on ihmisten vapaassa tahdossa. Eli ns. paha on hyvän puutetta. Ymmärrättekö nyt? Odotan kiinnostuneena nyt TEIDÄN ajatuksia tähän.

  • Ogeli sanoo:

    On kyllä ihmeen tarkka tuo viestinseulonta, kun minun viestinikin on usein jäänyt haaviin. Uusimmassa viestissäni ei edes ollut mitään kirosanoja.

  • jatu sanoo:

    Taas tuli mustakortti pöytään. ”Vapaa tahto” Tuolla voi selittää kaiken, minkä uskonnosta haluaa.
    Hiemankin jos epäilee, niin vapaa tahto tulee vastaan.
    Eikö perisynti annettu jo anteeksi silloin kun Jeesus roikkui ristissä? Ei, sama meno vaan jatkuu?

    Vergilius:
    Korjaan aiempaa kirjoitustani.
    Vähän kuin ”rehellinen työpaikka ja mustalainen”

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Omnipotent

    Vapaa tahto. Hmm, Jumala ”luo” ihmiset omaksi kuvakseen. Mutta silti antaa ihmiselle 10 käskyä, ja jos ei niitä noudata, joutuu ikuiseen kadotukseen. Tässä asiassa tulee myös esille se, että jos ihminen ei ota Jumalaa, Jeesusta tai ylipäätänsä uskoa elämäänsä, nii joutuu ikuiseen kadotukseen. Miten tässä sen vapaan tahdon nyt käy? Menee naurettavuuden puolelle.

    Nykypäivänä kristinusko antaa rikollisille uuden mahdollisuuden uskoa Jumalaan. Jos otat minut(Jeesus, Jumala ja pyhä henki) mitä tahansa elämäsi aikana. Onko Jumala epätoivonen? Kun käy kisaa Paholaisen kanssa kaikkien ihmisten sieluista, että joutuu värvää rikkollisiakin uskoon. Minkä takia Jumala ja Saatana kisaavat ihmisten sieluista? Tuleeko tässä asiassa esille se, että mitä enemmän sieluja, sitä enemmän on Jumalalla tai Saatanalla voimia viimeisessä taistelussa.

    Minä pidän uskontoja naurettavina. Mutta kunnioitan niiden historiaa, sotien ja taistelujen puolesta, esim ristiretket. Juutalaisuus, siitä kehitettiin Kristinusko, Kristinuskosta kehitettiin Islamilaisuus. Mutta kumminki on näissä eri uskonnoista eri ja samat lait, lait, joista nykypäiväsetkin lait ovat kehitetty.

    Pointti on se, että ihmisillä on tuhansien vuosien ajan ollut vilkas mielikuvitus, ihmiset eivät ole olleet mitään jumalia ja suuria johtajia, jotka pitäisivät heidät kurissa. Samoin, kuin nykypäivänä lait pitävät monia ihmsiä kurissa. Sen takia Jumalat ja uskonnot kehitettiinki kontrolloidakseen ja manipuloidakseen ihmisiä.

    Mä en sulje mitään asioita pois, kaikki on 50/50. Mutta jos Jumala olisi olemassa, nii miksi minä kunnioittaisin häntä? Antaa käskyt mulle, miten elää, ja jos en tottele häntä tai usko häntä, hän rankaisee mua. Sorry, mutta se ei ole Jumaluutta.

    Tähän teoriaan uskon kaikista eniten. Uskon ja luulen, että Jumala + others things ovat pieniä/suuria, vihreitä/harmaita miehii, valovuosien päästä. Tuhansia vuosia sitten he saapuivat tänne, ja alkeelliset ihmiset pitivät heitä Jumalina, ja ajan myöden heistä kehitettiin uskonnot ja kulttuurit. Jotkut näistä ”jumalista” käyvät vielä tääl nykypäivinä, ja jotkut tulevat myöhemmin takas. Heillä on teknologia, tuhota ja luoda, ja elää ikuisesti. Koska ovat tuhansia, miljoonia, jopa miljardeja vuosia aikaamme edellä.

    Toivotaan, että tänä vuonna kaikki selvii ihmisille, totuus jota on piiloteltu tuhansien vuosien ajan. Mikä on totta, ja mikä ei.

    They are coming.

    Terveisin krapulahuuruissa oleva WeAreNotAlone 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Taas uutta info itämeren ufosta. Hohhoijaa 😀

    http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288483819510.html

  • Karhu IV sanoo:

    ”Pahaa ei ole olemassa ikään kuin itsestään. Pahuus on seurausta siitä, että ihmiset kääntyvät pois hyvästä. Näin pahan alkuperä on ihmisten vapaassa tahdossa. Eli ns. paha on hyvän puutetta. Ymmärrättekö nyt? Odotan kiinnostuneena nyt TEIDÄN ajatuksia tähän.”

    Olen melkolailla samaa mieltä, mutta eihän tuo tarkoita että juuri sinun jumalasi on se oikea johon kaikkien pitäisi uskoa?

  • Telemakkara sanoo:

    ”Ihminen rikkoi Jumalaa vastaan paratiisissa ollessaan maistamalla hedelmää hyvän ja pahan tiedon puusta, minkä seurauksena ihminen oppi erottamaan hyvän ja pahan.”

    Miten ihminen olisi sitten voinut tietää, että oli väärin olla noudattamatta Jumalan käskyä ja syödä hyvän ja pahan tiedon puusta, jos vain puusta syömällä saa käsityksen oikeasta ja väärästä? Miksi ylipäätänsä laittaa tällainen puu paratiisiin? Onko jumala kiero juonittelija joka asettaa tahallaan ansoja ihmisen päänmenoksi?

    Vähän sama kuin jättäisin koirani yksin asuntoon nakkipaketti asetettuna keskelle lattiaa. Olen opettanut koiraani jättämään ruoan rauhaan, mutta jossain vaiheessa koiran kiusaus kasvaa liian suureksi, ja se hotkaisee nakkipaketin suuhunsa ilman lupaani. Onko minulla tällöin oikeus jättää koirani heitteille, yksin kylmään ja märkään ilman ruokaa?

  • Ogeli sanoo:

    Vertauskuvia hyvät ihmiset! Raamattu on niitä täynnä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Telemakkara

    Aivan, mutta arvaa mitäs muuta se osoittaa Jumalasta?
    Että hän on itse paholainen.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Gematria

  • Jugi sanoo:

    Miten niin raamattu on vertauskuva?

  • Ogeli sanoo:

    Taivasten valtakunta on sisällämme.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Then i am the devil 😉

  • Ogeli sanoo:

    Miksi näet paholaisia kaikkialla?

  • james sanoo:

    Jugi:
    jumala ja jeesus puhuivat 99% vertauksin vertauksin vertauksin opi vertauksen sisältämä viisaus ja tulkitse vertausta niinkuin sitä sinua viisaammat tulkitsevat alitajuntaisesti eli siis elä lue tekstiä ja sisäistä saman tien vain tutki joka lauseesta vertauksellinen sisäisen jumaluuden oppi!

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Huumoria kaveri, huumoria 😉

  • james sanoo:

    tutki vaikka ensin mahdollisen helpompien vertauskuvien löytämistä sekäymmärtämistä luomis opista.
    kuvittele että ihminen on jumalan oma kuva vertauksena,
    vaikka esimerkiksi hieman jumalan kaltainen 10x alemmassa mahdollisuus todellisuudessa, käytönnössä voit liikkua ja tehdä käsilläsi eli ( luoda käsilläsi mitä näät hyväksi) etc,. ja tästä sitten oppimaan lisää..

  • Jugi sanoo:

    Iha naurettavaa väittää raamattua vertauskuvaksi. Miksi se olisi vertauskuvin jos raamattu ei kerro siitä mitään?

  • james sanoo:

    no siinähä aivan selkeästi kerrotaan että jumala puhuu vertauksin. sekä useasti jeesus opetuslapsilleen.

  • jatu sanoo:

    Uskonto on kuin seksuaalisuus, henkilökohtaisia juttuja.
    T:HeTero

  • Jugi sanoo:

    Vai niin 🙂

  • james sanoo:

    niin sitä tuskin edes raamattua on aukaistu kuin tuollaista päästelee suustansa.

  • Vergilius sanoo:

    Raamattua tulkitaan, ja on kautta aikain tulkittu eri tavoin. Myös allegorinen, eli vertauskuvallinen tulkinta on eräs näistä tulintamuodoista. Sen mukaan Raamatussa on ns. kolme tasoa, somaattinen eli kirjaimellinen, psyykkinen eli moraalinen ja pneumaattinen eli hengellinen. Muita tulkintamuotoja ovat esim:

    Fundamentalistinen tulkinta

    Kontekstuaalinen tulkinta

    Pelastushistoriallinen tulkinta

    Eksistentialistinen tulkinta

    Feministinen tulkinta

    Vapautuksen teologian tulkinta

    Eksegetiikka (tieteellinen tulkintamenetelmä, joka syntyi tuossa 1700-luvulla)

  • james sanoo:

    noh, Vertauksia tuo oopus on kuitenkin täynnä joten sokea lukia saa olla jos niitä ei huomaa eikä niihin kiinnitä sen suurempaa ajatuksellista kiinnostumista vain yrittää saada selkoa pänttäämällä mikä ei tuota tulosta.,

  • james sanoo:

    sitäpaitsi vertauksen takana se suurin viisaus on.

  • Entity sanoo:

    Tai sitten aikansa kontekstiin sidotut uskonohjeet selitetään vertauskuviksi, koska aika on ajanut niistä jo ohi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto