ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Suomalaisilla kontaktikokemuksia avaruusolentojen kanssa

Paranormaali Blogin kautta olemme saaneet tutkailtavaksemme paljon ihmisten kokemuksia. Kokemuksia on kummitelutapauksista ufoihin ja ufoista kontakteihin avaruusolentojen kanssa.

Tässä kahden suomalaisen outo kontaktikokemus.

Nimimerkki Krisanderi kertoo kontaktikokemuksestaan:

Sairastin lapsena kroonista sylkirauhastulehdusta. En ole varma olikos se uni vai mikä koska tapahtuma oli todella todellisen tuntuinen. Olin kärsinyt tosiaan jo pidemmän aikaa kivuliaasta sylkirauhastulehduksesta, ja sylkirauhasiini oli tullut ns. sylkikiviä. Lääkäri oli sitä mieltä, että ne pitää kirurgisesti poistaa.

Heräsin keskellä yötä siihen tunteeseen, että minun pitää mennä alakertaan (asuimme kaksikerroksisessa talossa). Menin alakerran vessaan ja huomasin jo ennenkuin aukaisin vessan oven, että sieltä oven alhaalta loistaa kirkas valo. Aukaisin oven ja näin pienen, n 120-130cm pitkän laihan olennon. Harmaa kylmä iho, ja todella isot kissamaiset mustat silmät. Olento sanoi telepaattisesti minulle, ettei minun tarvitse pelätä. Olento laittoi pitkät kätensä minun kipeille kohdille, joissa sylkirauhaset sijaitsevat ja alkoi henkiparantamaan minua. Jännää oli se, etten pelannyt ollenkaan kyseistä tilannetta, vaan olin todella rauhallinen kokoajan. Seuraava muistikuva onkin sitten se, että heräsin aamulla, ja kipu oli täysin kadonnut.

Seuraava lääkärireissu, jossa piti käydä tutkituttamassa sylkirauhaseni niin lääkärin ja minun hämmästykseksi ne olivat parantuneet täysin. En uskaltanut/kehdannut kertoa kokemuksestani mitään. Lääkäri oli täysin ällikällä lyöty. Tuon kokemuksen jälkeen aloin tutkimaan ja lukemaan paljon mm- ufo-kirjallisuutta.

Kokemuksen aikana Krisanderi kertoo olleensa 9-11 vuotias.

Elina taas kertoo oudoista ufounistaan:

Minulla on ufo-kokemuksia unissa. Kaikki alkoi kesällä 2003. Nukuin silloin kaverin mökillä sohvalla Salossa. Unessa oli 4 tai 5 olentoa, ja olin jonkinlaisessa huoneessa missä oli paljon valoa. Yksi koski minua ja minua valtasi suunnaton onnellisuuden tunne. En muista tarkkaan mitä he sanoivat, eivätkä he sanoneet, vaan tiesin mitä ne sanoivat. Uni oli kuitenkin niin uskomattoman upea, positiivinen ja enkä olisi halunnut herätä sieltä ja olinkin hyvin vihainen herätessäni siitä, että olin taas täällä. Pari kuukautta tapahtuman jälkeen kaveripiirini vaihtui ja oli paljon muutoksia elämässä.

Olen alkanut maalaamaan ufo-tauluja ja maalasin tapahtumastakin taulun.

Elinan tekemää alientaidetta

Asia on jäänyt minulle pitkälle tauolle käsiteltäväksi, enkä ole puhunut siitä juuri lainkaan, koska ihmisiä jotka kertovat ufoista nauretaan (vaikka suurin osa ihmisistä uskoo johonkin tarinaan). Työkaveri sanoi leikkisästi, että Elina sanasta muodostuu Alien.

En tiedä miksi näin sellaista unta, liittyiko se tietyn kasvun vaiheeseen, jolloin haluaisi olla hyväksytty?  Näen nykyään aina välillä unia valopalloista taivaalla ja avaruusolennoista. Unissa on olemassa sekä pahoja että hyviä avaruusolentoja, välillä tuntuu, että he kamppailevat tästä maaplaneetasta.

Olin vähällä hakea apua suggestoterapiasta unieni kanssa, tai voisin palata sinne päivää jolloin näin ensimmäisen Ufo-kontaktin unessa, mitä silloin yöllä oikein tapahtui, en tiedä? Kunnes viimekesänä löysin yhdenlain ja aloin itse opiskelemaan maailmankaikkeuden ykseyttä, avaruutta, multiuniversumia, ja energioita. Sielussani on tällähetkellä niin kirkas rakkauden valo kaikkeen, jota kukaan ei pysty sammuttamaan.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

68 kommenttia aiheeseen: Suomalaisilla kontaktikokemuksia avaruusolentojen kanssa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jugi sanoo:

    Yhdenlaki!

  • Ogeli sanoo:

    Onpa hienoja taideteoksia. 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Katos, alieni puhui telepaattisesti Suomee. Eli ne ovat kansainvälisesti monikielisiä 😛

  • jatu sanoo:

    Hyviä aiheita, mutta nyt niitä tulee jo liiankin usein. Ei ehdi kaluamaan vanhaa aihetta luuttomaksi, kun uutta pukkaa.

    Mutta aiheeseen.
    Harmikseni pitää sanoa ettei minulla ole henk.Koht. kokemuksia, ainakaan tietoisesti.

  • Ogeli sanoo:

    Liian usein aiheita? Yleensä valitetaan, että niitä tulee liian harvoin tai että aihe ei ole paranormaali. Eipähän lopu keskustelun aiheet. 🙂

  • jatu sanoo:

    jep, oikeassa ole.

  • Katti sanoo:

    Hienoja kokemuksia ja aivan mielettömän hienot maalaukset!!! Teehän lisää ja näyttely pystyyn! <3

  • Jugi sanoo:

    Minun puolestani voisi tulla jokin artikkeli mikä käsittelisi tätä elokuun juttua 🙂

  • u.f.o. sanoo:

    Mä oon kans nähny unen samantyyppisestä alien-tyypistä kuin Krisanderi. Kirjoitan tuonne foorumille enemmän siitä.

  • ksri sanoo:

    Kerran näin unta, joka alkoi hienolla näkymällä galaktisesta avaruudesta, purppuran sävyinen avaruus kaartui taivaalla ja siellä näkyi tähdenlento. Tähdenlento muuntautui lentäväksi lautaseksi joka laskeutui meidän takapihalle. Huoneeni ikkunan läpi tuli kaksi ”täydellisen kultturellia” naista ja nämä tulivat keittiöön, jossa juttelimme naisten kanssa. He kertoivat, miten uuden maailmanjärjestyksen kultistit pistivät heitä sadoilla piikeillä ja silloin isäni kyllästyi näihin naisiin ja ajoi heidät ulos talosta. No, tämä oli normaalia visuaalisempi uni, jollaisen muistaa helposti, mutta uni silti ilman ihmetekoja.

  • Sbetsho sanoo:

    WeAreNotAlone: Ei ehkä varsinaisesti edes välttämättä osaa suomea, mutta viestinnässä jollain tasolla ymmärtää silti viestin suuntaan ja toiseen. En tosin ole varma, itse en ole ainakaan vielä (toivottavasti pian) joutunut tällaiseen tilanteeseen.

  • jatu sanoo:

    Ehkä tilanne on vähän sama jos Suomalainen sanoo P-ERKELE vähän kovemmin, niin jokaisen maan edustaja tietää mitä on menossa.

  • ”alieni puhui telepaattisesti Suomee”

    Telepaattinen viestintä ei tarvitse kieliä, vaan keskustelu välittyy suoraan ideoiden, tai puhtaan informaation tasolla. Kielethän on kuitenkin vain rajapintoja tai väliainetta informaatiovaihdolle, ja sellaisina yksipuolisia ja rajoittuneita.

    Tämän takia paranormaaleista kokemuksista kertominen on niin hankalaa, sanat ja kuvat eivät riitä välittämään kokemusta.

  • Vergilius sanoo:

    ”Telepaattinen viestintä ei tarvitse kieliä, vaan keskustelu välittyy suoraan ideoiden, tai puhtaan informaation tasolla. Kielethän on kuitenkin vain rajapintoja tai väliainetta informaatiovaihdolle, ja sellaisina yksipuolisia ja rajoittuneita.”

    Ja mitähän näyttöä on siitä, että on olemassa mainitsemaasi ”puhdasta” informaatiota? Mitä se on? Ja millä tavalla se telepaattinen vuorovaikutus sitten tapahtuu kahden (useammakin?) vastaanottajan välillä? Millä tavalla ne ideat ym. siirtyvät telepaattisesti yhdestä kohteesta toiseen?

  • Säästöpossu sanoo:

    Abduktio ei ole aina fyysinen tapahtuma jossa ufot lentelevät, valot välkkyvät ja puuta kaatuu. Omat kokemukseni tapahtuvat toisella värähtelytasolla, unessa, kun ruumis pötköttää sängyllä. Muutama tapaus on jäänyt muistiin ja omat unihalvaukseni johtuvat juuri siitä, kun ruumis herää mutta henki tai osa tietoisuudesta on omilla teillään.

    Aiemmin unihalvaus pelotti mutta kuultuani selityksen ne menevät nykyän todella rauhallisesti ja ovat mukaviakin muistutuksia siitä, että olen ainakin jollain tietoisuuden tasolla taas moikkaamassa tähtiperhettäni. Tämäkään ei ole mikään yleispätevä selytys ilmiölle, jokaiselle unihalvaus on henkilökohtainen tapahtuma ja siihen saattaa liittyä lääketieteellisiäkin vaivoja joita kannattaa tutkituttaa tai hoitaa.

    Yhden laki kyllä auttaa laajentamaan ymmärrystä tällaisia tapahtumia kohtaan. Olemme olemassa useammalla kuin yhdellä tasolla. Kun ayawaskaa testattiin koeolosuhteissa, melkein kaikilla koehenkilöillä oli kohtaamiskokemuksia ”avaruusolentojen” kanssa muissa ulottuvuuksissa sillä aikaa kun ruumis pysyi tiukasti sängyllä.

  • Miksi ihmeessä Vergilius lukee jotain Paranormaaliblogin kommentteja ja toivoo vielä saavansa jotain näyttöä anonyymin kommentoijan väitteisiin?

    Haluaisitko uskoa* paranormaaliin muttet pysty? Vai uskotko jollain syvällä tasolla vaikket haluaisi/uskalla, ja vetäydyt takaisin turvalliseen ja hyväksyttyyn konsensustodellisuuteen?

  • Arvi sanoo:

    Mukavaa, että täällä on myös muita humanoideja kohdanneita. Itsekkin olen tämän päässyt kokemaan.Noin kaksi ja puoli vuotta sitten heräsin yöllä hassuun surina ääneen.Pidin silmiäni kiinni, ja yritin nukahtaa uudelleen kunnes kaksi maapallon ulkopuolisen rodun edustajaa ilmestyi terävänä ns. sisäiseen näkökenttääni. Heillä oli ruskehtava iho, suuret päät, mustat silmät ja kapea leuka. Säikähdin ihan hurjana, ja olennot poistivat ”näköyhteyden” nopeasti. Tämän jälkeen olennot aloittivat telepaattisen keskustelun. He keskustelivat siitä surina äänestä minkä kuulin enne kohtaamista. kehottivat minua nostamaan sen äänen taajuutta ajatukseni voimalla…Tein työtä käskettyä, ja äänen taajuus alkoikin nousemaan. Kyseessä oli ilmeisesti jonkinlainen tietoisuuden tason nosto. Näin ainakin itse ymmärsin asian. Pian tämän jälkkeen vaivuin rauhalliseen uneen. Aamulla mietin mitä oli mahtanut tapahtua yöllä. Menin siinnä sitte tupakalle parvekkeelle, kun samassa näin taivaalla oranssin ja soikean muotoisen aluksen. Se oli noin 4-7m halkaisijaltaan. Kyseessä ei ollut ns, ”rauta-ufo” koska alus kuulsi läpi. Se sykki nopeaan tahtiin, ja lipui hitaasti pois näköpiiristä vastapäätä olevan kerrostalon taakse. Halusivat kai, että näen vielä heidät, ennen kuin häipyvät etten luule uneksi. Tämän jälkeen ei ole aluksia tai vieraiden sivilisaatioiden edustajia näkynyt…mutta tämä riitti omaksi henkilökohtaiseksi vahvistukseksi niiden olemassa olosta.Ehkä vielä joskus taas…

  • Jackie sanoo:

    Ennen vanhaanhan ihmiset tapas enkeleitä sängyn vieressä… Nykyään humanoideja. Keskittykääpä koiraan seuraavan kerran ni huomaatte sängyn ympärillä pyörivän koiria.

    Unijooga on harjottelu juttu mikä antaa ymmrryksen näihin. Mutta luonnollisesti kukapa jaksais nousta penkiltä oikeesti tekemään jotain kehityksen eteen… Helppo kuitata uskonnoilla nää asiat. UNIJOOGA jos totuutta kaipaatte abdunktio tapahtumiin.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jackie

    Tiesitkö, että alienit/humanoidit ovat demoneja, enkeleitä, itse Paholainen ja Jumala. Mikäli siis ovat olemassa 😉

  • Lucifer nro.1 sanoo:

    Bump

  • Jackie sanoo:

    Tiedän että olemuksen korkeammat osa-alueet ottavat yhteyttä minkä ihmiskehon vajaa ymmärrys ymmärtää humanoidi enkeli jumala tai saatana kohtaamisena.

    Kun pääset yli siitä että joku ulkopuolelta ottaa yhteyttä ja ymmärrät yhteyden ottajan olevan sinä itse sisäpuolelta minkä kehosi ymmärtää vajavaisesti olet valmis. Sinä itse yksi olemus ei ”multi dimensional” vaan yksi olemus minkä keho ymmärtää vajavaisesti. esim juuri ”multi-dimensional” ”jumalana” ”demonina” ”humanoidina”.

    ”Humanoidi puhuu minulle”, vaikka oma yksi itse olemus yrittää kertoa jotain minkä keho ymmärtää vajavaisesti… Ohjaa kehoa.

    Olen nähnyt sänkyni vieressä satoja humanoideja aina jumalaan saakka mutta yhtenä yönä keskityin koiraan ja makuuhuoneessa alkoi pyöriä koiria. Silloin olin valmis. Nyt olen vain minä yksi yhteydessä itseeni sinut itseni kanssa. Ei enää taianomaisia keskusteluita kiven hengen tai jumalan kanssa. Ei enää turhia odotuksia huomiselle kuten David Wilcock ja kumppanit jatkuvasti joutuvat kokemaan.

  • Vergilius sanoo:

    Ihavi Tusama

    Itse asiassa minua kiinnostaa niiden ihmisten ajattelutapa, jotka uskovat ns. paranormaaleihin ilmiöihin. Toiseksi täällä on itse asiassa melko viihdyttävää ja ”hyvää” porukkaa kirjoittelemassa mielipiteitään 🙂 Kuten esim. sinä, arvon kommentoija.

    Ja vielä tästä:

    ”Haluaisitko uskoa* paranormaaliin muttet pysty? Vai uskotko jollain syvällä tasolla vaikket haluaisi/uskalla, ja vetäydyt takaisin turvalliseen ja hyväksyttyyn konsensustodellisuuteen?”

    En tunne minkäänlaista halua tai näe mitään syytä uskoa yliluonnolliseen. Aikanaan kyllä uskoin.

  • james sanoo:

    Jackie:
    hah..

  • mikko sanoo:

    Mä pelkäsin pienenä tosi paljon ufoja ja varsinki noita harmaita olentoja,uskon että mut on siepattu ku olin pieni ja siitä johtuu tää pelko noita kohtaan mulla on myös joitain aika negatiivisia valemuistoja mitä ei oo koskaan tapahtunu. Haluisin mennä hypnoositerapiaan mutta en tiedä mitä käy jos mut on todella siepattu,lahteekö järki kävelemään? paljon on kysymyksiä mihin haluisin vastauksen.

  • Karhu IV sanoo:

    Vergilius, se on vaan se tunne että me emme tiedä kaikkea kaikesta, se on se tunne että me olemme niin kehittymättömiä, emme tiedä yhtään mitään, ja juuri mitään ei ole vielä keksitty.. Se tunne on se mikä ajaa toistaiseksi siihen, ettei tieteeseen vaan täysin voi luottaa. Tietenkin tiede on se mitä minäkin arvostan tosiasiassa, mutta samalla tunne siitä on, että meidän tieteemme on vielä aivan säälittävää ja lasten kengissä. Se pistää miettimään kaikkea ”yliluonnollista”.

    Se ei tosin tarkoita että henkilökohtaisesti arvostaisin niitä jotka uskoo jokaiseen ufokuvaan ja videoon mitä netissä löytyy.

  • Vergilius sanoo:

    Tiede myöntää se, että emme tiedä vielä kaikkea kaikesta. Ja mielestäni juuri se, että universumissa on vielä mysteereitä selvitettäväksi, on todella hieno ja kiehtova asia. Tieteemme on kehittynyt jättiläisharppauksin viimeisen 300 vuoden aikana; ja etenkin teknologian kehitys viimeisen 70 vuoden aikana on ollut päätä huimaavaa. Olen täysin eri mieltä siitä, että tieteemme taso on säälittävää ja ”lapsen kengissä”.

    Ja mikäli et ole tyytyväinen tieteemme tiedon ja taidon tasoon; yliluonnollisten asioiden miettiminen ei todellakaan ole mikään selity tai ratkaisu, eikä edistä meidän ymmärrystä maailmankaikkeuden ilmiöistä millään tavalla, päinvastoin. Melko ristiriitaista ajatusmallia kyllä tässä nyt ilmaiset.

    Tiede lähti alun alkaen kehittymään juuri sen vuoksi, että ihmiset jättivät taikauskon sivuun, alkoivat tekemään havaintoja ja pyrkivät selittämämään havaitsemansa ilmiöt rationaalisesti, ilman yliluonnollisia vaikutusmekanismeja. Ja mitä tästä seurasi? Voilà! Aikaisemmat, yliluonnollisena pidetyt asiat muuttuivat ihan luonnollisiksi, eli putosivat tieteen piiriin, selityksen saatuaan.

    Tiede on ollut hyvin erehtyväinen, MUTTA JUURI EREHDYSTEN KAUTTA ON TIETEEMME JA TAITOMME SAAVUTTANUT SEN TASON, MIKÄ SILLÄ ON NYT. Koska me olemme oppineet erehdyksistä enemmän, kuin oikein osuneista teorioista. Tämä on tieteen hienous.

  • Korn sanoo:

    Hmm, mielenkiintoista että eräällä tutullani on hyvin samankaltainen kokemus kuin Krisanderilla.
    Myös hänellä oli eräs sairaus johon ei tuntunut olevan kunnon parannusta. Yöllä hänen luo oli tullut kaksi hahmoa jotka olivat sanoneet ettei tarvitse pelätä.
    Vaiva oli seuraavalla lääkäritarkastuksella hävinnyt sen siliän tien…
    Ehkä tietynlaisilla ihmisillä on tällaisia ”suojelusenkeleitä” tarkkailemassa.

  • Apinateoria sanoo:

    En tiedä parantumisista ja oransseista aluksista joita näkee käydessään tupakalla, mutta sängyn vieressä seisoskelevat tyypit ja surisevat äänet ovat tyypillisiä unihalvauksen oireita. Tämän luultavasti lähes jokainen jo tiesikin. Toisaalta niihin liittyy kai aina pakokauhua.

    Unihalvaus on mielenkiintoinen juttu ja sitä esiintyy usein kummittelun yhteydessä. Yövieraat ovat suurimmaksi osaksi kuvailtu demoneiksi ja vastaaviksi, ei niinkään humanoideiksi. Tämä on vain mutu-tuntuma. Keräilin kerran ajankuluksi netistä unihalvauskokemuksia ja vertailin niitä.

  • Mika sanoo:

    Kummallista että porukka ei osaa kommentoida itse asiaa vaan aina viittaavat joko itseensä tai alkavat kinastelemaan jostain asiayhteyden kannalta epäolennaisesta. Menkää perskuleeseen kaikki ja kommentoikaa oikeasti jotain tärkeää tässä kontekstissa. Tämäkin kommentti joutaa huitsin videoon, mutta ei ennen kuin kaikki muutkin epäolennaisuudet on poistettu. Saakutti!

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Apinateoria

    Olen kuullut samaa, joillakin on tuntunut valtavaa painoa rinnassaan, ja samal ovat nähneet päällänsä jotain. Esim Paholainen istunut päällä.

  • bave sanoo:

    Joo, Suomen kielen sanaan painajainen liittyy myös vanha uskomus jonka mukaan paholainen istuu/painaa rinnan päällä aiheuttaen painajaisunia.

    Noi alienitaidekuvat on kyllä hienoja!

  • Ogeli sanoo:

    Huomatkaa, että kun olette unitilassanne niin sielunne ei ole ruumiissanne kiinni. Sinä aikana olette joko ylemmällä tai alemmalla astraalitasolla. Mitä alempana niin sitä kamalampia painajaisia ja mitä korkeammalla niin sitä ihanempia unia. Sitä en osaa sanoa, että minkä takia sielu vierailee eri tasoilla unen aikana.

    Joku viisaampi voi myös selittää sen, että miksi tuossa unihalvauksen aikana ihminen saa osittain tietoisuutensa takaisin, mutta hän saattaa nähdä ”demoneja” tai muita varjo-olentoja, jotka ovat alemmilta tasoilta. Ylemmillä tasolla on taas enkelimäisiä olentoja, toki myös meidän yliminämme ovat sellaisia.

  • Karhu IV sanoo:

    Toki myönnän että tiede pystyy nykyään jo monenlaisiin ihmeisiin, viittasin kuitenkin siihen että teoriat universumin tasolla ovat vielä osittain melko hataran tuntuisia, samoin tietämys, eikä vielä sellaista tunnetta ole että ”osapuilleen kaikki on keksitty”. Uskon itse että tiede pystyy selittämään kaikki yliluonnolliset asiat, ruumiista irtautuminen on todnäk. ihan luonnollinen asia, jonka todellisuus vaan ignorataan niin kauan kuin se pystytään selvittämään. Siihen asti tiede heittelee parhaansa mukaan teorioita, jotka ovat yleensä tulleet sellaiselta henkilöltä joka ei ole itse kokeillut tai kokenut tätä ilmiötä.

    Toimikoot siis ruumiista irtautiminen esimerkkinä: Mielestäni se on todellinen ilmiö jonka tiede ignoraa ja leimaa yliluonnolliseksi eli epätodeksi niin kauan kunnes kykenee itse kokeellisesti todistamaan sen tai joku arvovaltainen tiedemies alkaa julkisesti kredibiliteettiään uhmaten tutkia jotain sellaista. En voi mitenkään itse todistaa ko. asiaa joten olkoot se sinulle yliluonnollinen tapahtuma tai aistiharha.

  • Akliti sanoo:

    Lasketaanko henkilö unessa demoniksi jos tämä on pukeutunut tummaan kaapuun, kasvoja ei näy, ja hän puukottaa unen päätteeksi selkään niin että se tuntuu herätessäkin? Uni on toistunut monestikkin elämäni aikana ja henkilö näkynyt monissa muissakin unissani. Jätkä vaikuttaa niin tutulta mutta en ole nähnyt ketään hänen näköistään hereilllä ollessani.

  • jatu sanoo:

    Osassa sairaaloita on kaapin päällä vaikka iso X kirjain.
    Kun potilas kertoo leikkauksen aikana irtoavansa ruumiista ja leijuvansa katossa, hän voi todistaa kertomalla mitä tuli nähtyä.
    Siitä tule kerran ohjelma telkkarista.

  • jatu sanoo:

    Jos ei näe laisinkaan unta, onko silloin balanssissa? Ei ylhäällä eikä alhaalla?

  • Jackie sanoo:

    Mitäs Ogeli jos näkee unta silmät auki meditoidessa? Esim itsensä 4 kätisenä ukkelina. Totuus sotii noita sun mielikuvitteellisia uskomuksia vastaan.

    Jos sä aktivoit unen näkemisen silmät auki hereillä niin keskittymällä koiraan sä alat näkemään hologrammi koiria pyörimässä huoneessa… Tajuatko? Noi astraali taso hommat ja sielu irti ruumiista on valheellista p**kaa. Unen näkeminen on ihmiskehon ominaisuus, vähän kun kuulo aisti.

  • jatu sanoo:

    Noi on vähän sellaisia hassuja juttuja, jos vaikka skitso näkee, kuulee ja tuntee. muut ympärillä tietää mitä tapahtuu, Skitsolle se tapahtuu ihan oikeasti, me muut emme vain näe samaa.

    Nuo kokemukset on varmasti juuri sellaisia, ettei niitä pysty toinen ymmärtämään? Itse en ole moisia kokenut, ikävä kyllä

  • Jugi sanoo:

    Jatu, ihminen kokee nukkuessa aina unia. Välillä muistaa ne ja välillä ei.

  • Ogeli sanoo:

    Jatu, silloin kun et ole unessa niin olet tässä todellisuudessa joka on sitä mitä on.

    Jackie, voithan sinä väittää noita uskomuksiksi, mutta näin olen oppinut ymmärtämään. En ole kuullut ihmisestä, joka nukkuisi ollessaan hereillä. Sehän on juuri huvittavaa, että jos ei ymmärrä jotain juttua tai ilmiötä niin sen leimaa helposti mielikuvituksen tuotteeksi.

    jatu, tuskinpa kuitenkaan haluaisit kokea mitä he kokevat.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Mä näin unta viime yönä siitä, että hengailin paholaisen kaa(sano olevansa Saatana), ja käytiin nesteel kaffella. Mitä se tarkotti? 😀

  • Vergilius sanoo:

    Karhu IV

    On kiva kuulla, että olet sitä mieltä, että tiede pystyy selittämään kaikki ns. yliluonnolliset asiat. En tiedä, mihin viittaat ihmeillä, kun mainitsit tieteen pystyvän ihmeisiin. Itse väheksyn koko ihme -sanaa tieteellisessä kontekstissa sen epämääräisyyden takia. Tiede on osoittanut vedenpitävästi, että se on tällä hekellä paras työkalu, mitä meillä on käytettävissä, jonka avulla voimme mitata ja selittää todellisuuden ilmiöitä. Ja tämä on eräs hienoimipia ihmiskunnan saavutuksia.

    Itse on osaa ottaa kantaa siihen, pystyykö tiede selvittämään kaikki selvittämättömät asiat, mutta toivon niin. Tai sanotaan nyt näin: pidän mahdollisena että tiede pystyy selvittämään asiat, joihin sillä on menetelmät jotka mahdollistavat k.o. asian mittaamisen. Ongelma on tietysti siinä, että ovatko kaikki asiat mitattavissa, otan esimerkisi vaikka gravitonin.

    Tiede on lähes varma, että gravitonihiukkaset ovat olemassa, mutta niiden havaitseminen on hyvin ongelmallista. Mutta, olihan Higgsin bosonikin vain teoria yli 60 vuoden ajan, toki tiede oli jo hyvin varma, että se on olemassa, mutta nyt se on löydetty hyvin suurella todennäköisyydellä CERN:issä, olet varmasti lukenut uutiset. Tämä on valtava askel ihmiskunnalle ja tieteelle 🙂 Ja osoitus siitä, mihin ihmismieli kykenee. LHC on kyllä hintansa väärti kapistus.

  • Vergilius sanoo:

    Karhu IV

    Niin, piti vielä mainita, että OBE-ilmiöstä on itse asiassa tehty tutkimuksia. Paljonkin. On myös jopa paikannettu aivoissa se alue, joka indusoi OBE-kokemuksia. Tämä tutkimusartikkeli on julkaistu Nature lehdessä vuonna 2002. Jos olet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa opiskelemassa/töissä, voit etsiä toki näitä tutkimusartikkeleita tietokannoista (näin minä käytän usein vapaa aikani :)). Samalla pystyt erottelemaan esim. vertaisarvioidut artikkelit muista.

  • jatu sanoo:

    En pidä ihmeenä jos joku nousee kävelemään pyörätuolista, pitäisin ihmeenä sitä jos kaverilla ei ole jalkoja, ja nousee kävelemään pyörätuoista.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    jatu

    Tosta voisi tehdä päätelmän uskovaisten ja kirjottajan krisanderin perusteella.

    ”Menin alakerran vessaan ja huomasin jo ennenkuin aukaisin vessan oven, että sieltä oven alhaalta loistaa kirkas valo”.

    Jos tämä alieni ei olisi näyttänyt oikeeta olomuotoaan, nii joku uskovainen olisi saattanut pitää häntä enkelinä. Olisi näyttänyt oikeen olomuodon, nii uskovainen olisi luullut häntä demoniksi.
    Tästäkin tulee mieleen raamatussa ns ylöstempaukset, mitä jos kyseessä onki ufojen/alieneiden säteet, jotka kaappaavat ihmisiä muutenki.

    Kritisllisissä maalauksissakin on ufoja kuvitettuna, ja heitä on pidetty enkeleinä säteineen ja valoineen.

  • Jackie sanoo:

    En väitä noita uskomuksiksi vaan tiedän ne uskomuksiksi.

    Jos visualisoit kukkaa mielessäsi on se sama kun keskittyisit haju aistiin. Muutaman tunnin oot ohikatsomis tilassa niin unen näkeminen aktivoituu, sen jälkeen keskityt taas siihen kukkaan niin huomaat edessäsi kukkapenkin missä kasvaa noita kukkia. Nää on semmosia asioita mitä varten pitää harjotella… Tää on tämmöstä mitä on elää ihmiskeholla juttua. + Jos sängyllä makoillessa visualisoin itteni pelaamassa jääkiekkoa tipahan uneen missä oon pelaamassa jääkiekkoa, toisaalta voin myös visualisoida itseni seireenien seurassa ja päädyn niiden sekaan. Taivasten valtakunta on meidän sisällä mutta ei ihmiset osaa astua sinne, ja me ollaan sen meidän valtakunnan jumalia voiden luoda sinne mitä halutaan.

    Mut jatka sä elämääs uskoen mihin ikinä haluut uskoa.

  • Jackie sanoo:

    Tää on Ogeli sulle semmonen tilanne kun kaikki mitä oot luullu todeks paljastuukin valheeks. Ootko ikinä miettiny miltä semmone tilanne tuntuis?

    Sängyn ympärillä olevat humanoidit ja abdunktio kokemukset on taivasten valtakuntaan luotuja kokemuksia. Itse olen oppinu avaamaan ”taivasten valtakunnan” silmät auki hereillä ja nään sillon itselläni 4 kättä. Ensimmäine asia mikä on hyvä oppia on astua siihen ”uneen” mitä visualisoi. Ite ekaa kertaa just visualisoin sohvalla jääkiekon peluuta ja kohta huomasin olevani jäällä pelaamassa jääkiekkoa lumilapion kanssa. Astuin taivasten valtakuntaan mikä on sisäisesti meissä. Mut ei sieltä kautta voi olla yhteyksissä toisiin entiteetteihin, se on oma voima mihin on yhteyksissä. Telepatiaan tarvitaan kehon ominaisuus, ja ihmiskehossa ei ole telepatia ominaisuutta.

  • Jackie sanoo:

    Unihalvauksessa ”unimailma” ”taivasten valtakunta” on auki samalla kun silmät on auki mutta sen ylläpitäminen ja luominen on ihan hakusessa. Jos ihminen pelkää se luo pelottavia asioita itelleen koettavaks ”varjo ukkeleita” jne.

  • Jackie sanoo:

    Yks parhaimpia harjotuksia on henkiopasmeditaatiot. Samoin kun tuo niin samalla periaatteella visualisoi itsensä esimerkiksi baariin ja jossain vaiheessa pääsee ”hyppäämään” sinne. Ne kutsuu näitä asioita ”OBE” ”astraali projectoiminen”, kuka ikinä on keksiny tommosia termejä on halunnu itelleen vaan seuraajia mitkä tuottaa rahaa noille new age ihmisille. Mitä luulette että miks tuhansia vuosia sitten mestarit kerto tarinoita 4 kätisestä hahmosta? Ne oli ite se hahmo… Ne oli lootus asennossa saavuttanu tarpeeks syvän meditaation et ne näki unta samalla kun ne näki silmillään tätä mailmaa ja lootus asennossa istuminen aiheuttaa sen että näkee itsensä 4 kätisenä.

    Ei totuus oo muuttunu mihikkään tuhat vuotta vanhasta totuudesta, ymmärrys on vaan kieroutunu entisestään henkisissä asioissa tai korruptoitunu muun mailman tahtiin.

  • Jackie sanoo:

    Ogelikin tuolla pelottelee ettei Jatu halua kokea mitä he ovat kokeneet. Huomatkaa korruption lonkerot mitkä pelottelee. ”Elämä on pelottavaa”

    Mitä jos Jatu onkin peloton ja uniohalvauksen kokiessaan alkaa nauraa et aha nyt on tää tilanna, sit makuuhuoneessa olevat alkaa tanssimaan koska taivasten valtakunna ylläpitäjä on peloton ja hyvällä fiiliksellä ylläpitää hyvää unta.

    ”jatu, tuskinpa kuitenkaan haluaisit kokea mitä he kokevat.” Niin kuvottavan oksettavaa pelottelu propagandaa. Et ymmärrä yhtään Ogeli mitä viljelet. Pelkoa omaa taivasten valtakuntaa kohtaan. Pahimman luokan negatiivinen kommentti Ogeli.

  • Jackie sanoo:

    Miten kuvailis sitä kun astuu ”taivasten valtakuntaan”. Siellä kaikki on minun kautta ja minussa. Minä olen alku ja loppu, luoja ja hävittäjä. Kaikki on annettu minun haltuun.

    Kaikki mestarit kautta aikojen on koittanu opettaa mitä on elää ihmiskeholla. Sit korruptoituneet siat on käyttäny opetuksilla ihmisiä hyödykseen ja muutellu opetuksia.

    Taivasten valtakunta ja tai chi tai kehon hallinta masturboimisen lisäks on kivoja juttuja mitä tällä ihmiskeholla voi tehhä. Parasta on kyllä olla kavereiden kanssa, jouluna perheen kanssa ja arkisin puolison.

    Ei mitää astraali p*skaa ja ufo kontakteja. Ymmärryksen puutteesta johtuvia väärin tulkintoja totuudesta tommoset asiat. Ei ole iso homma aivojen luoda illuusio kontaktista jos semmosen määräyksen niille antaa… huoh…

  • Jugi sanoo:

    Rauhoittukaa ja katsokaa uutisia 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jackiella ollut taas pari valittua sanaa sanottavana 😀

  • Ogeli sanoo:

    Jackie, taidat ottaa asiat turhan vakavasti.

    Tulkitset muiden uskomukset ja kokemukset vääräuskoisuudeksi. Et kuulosta itse kovin positiiviselta ihmiseltä.

  • Vergilius sanoo:

    En ehkä ole Jackien kanssa samoilla linjoilla tietystä asioista tai ilmaisutavoista, mutta kaikilla meillä on kuitenkin oma kantamme asioihin, ja oikeus ilmaista se. Hän kuitenkin perusteli kantansa näkemykseensä. Ja mitäs väliä sillä on, onko Jackie negatiivinen vai positiivinen ihminen? Ehkä hän ottaa asiat turhan vakavasti, ehkä ei. Jokainen meistä on omanlainen.

  • Ogeli sanoo:

    Jokaisella on toki oikeus mielipiteisiinsä, mutta puutun vain tiettyihin valheellisiin väittämiin. Jackie kun on täällä useaan otteeseen väittänyt minua joksikin valehtelevaksi lahkoilijaksi ja mielestäni se menee jo liian pitkälle. Keskustelu on aina hedelmällistä niin kauan kun ei mennä henkilökohtaisuuksiin.

  • Ogeli sanoo:

    Toki jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta puutun vain siihen, että Jackie kun on useaan otteeseen täällä väittänyt minua joksikin valehtelevaksi lahkoilijaksi. Mielestäni keskustelun taso alkaa laskea pahasti silloin kun ylitetään se raja, että mennään henkilökohtaisuuksiin.

  • Säästöpossu sanoo:

    Kumma kyllä täälläkin seilaa tiede-uskovaisia hieromassa päätään kun tuntuu niin mainiolta aukoa päätään paranormaaleista asioista kiinnostuneille ja tutkiville. Onhan heidän puolellaan tuo mahtava tiede, jonka lait on kirjoihin painettu ja luotettavilla mittauksilla todettu. Omahyväistä, idioottimaista shaibaa joka uppoaa pesemättömiin massoihin kuin kirkon opit keskiajalla.

    Tarkoitus on loputtomasti tutkia ja ihmetellä ympärilläolevia asioita, kysyä, kyseenalaistaa ja jakaa havaintojaan. Oikea tiedemies tekee itse tutkimuksensa ja päätelmänsä. Hyväksykää ettei etsiminen lopu koskaan. Jos olet ehdottoman varma että jokin asia on tosi ja muuttumaton, olet menossa kasvot edellä nurkkaa kohti, kädet korvilla.

    Ymmärtäkää tiedemiehen ja tiedeuskovaisen ero.

    The biggest cause of trouble in the world today is that the stupid people are so sure about things and the intelligent folks are so full of doubts.

  • Entity sanoo:

    Säästöpossu, me ”tiede-uskovaiset” etsimme ihan samalla tavalla totuuksia maailmasta. Ilman sitä oletusta, että ihminen voi valita faktat mieleisistään. Maailma on mitä on ja me vain tarkkailemme ja yritämme ymmärtää. Ei tieteellä ole mitään lakeja, se on vain kristillisen kulttuurin tieteentekemiseen ymppäämä aivopieru, koska ensimmäiset modernit tiedemiehet kuvittelivat tutkivansa aikojen alussa lukkoonlyötyä luomistyötä. Sen jälkeen on käynyt ilmi, että todellisuus on tarua ihmeellisempää. Jos jokin mittaus vahvistaa teorian, joka sen tuloksen on ennustanut voidaan mielestäni olettaa että ollaan hankittu paikkansapitävää tietoa maailmasta. Uskonto tarjoaa yksinkertaisia muuttumattomia ”totuuksia”, joiden avulla maailma ei ole ollenkaan enää pelottava ja vaarallinen paikka, vaan kaikki on hyväntahtoisten valopallojen käsissä.

    Moni uskovainen ansaitsee kaiken saamansa päänaukomisen, vaikka hedelmällisempää olisi yrittää ohjata kohti maailman tarkastelua avoimin mielin. Se ei ole oikeaa avomielisyyttä, jos antaa täyttää päänsä millä tahansa roskalla joka on haastavinaan ”virallisen” totuuden.

  • Vergilius sanoo:

    Hyvin sanottu, Säästöpossu! 🙂 Tuo on muuten hyvin tutun kuuloinen lause, jonka kirjoitit: ”Jos olet ehdottoman varma että jokin asia on tosi ja muuttumaton, olet menossa kasvot edellä nurkkaa kohti, kädet korvilla.”. Olen aivan varmasti kuullut tuonkaltaisen mietteen jossakin yhteydessä. En vaan saa millään päähäni, missä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Säästöpossu

    Muuten hyvä, mutta tiede on 50/50 teoriaa ja faktaa. Eli olettamusta ja todistettua 😉

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Teoria -sanalla on tieteessä eri merkitys, kuin kenties luulet. Tämä on hyvin tärkeää. Tieteessä ”teorialla” tarkoitetaan yhtenäistä tietojen järjestelmää, joka selittää aiheeseen liittyvät havainnot, ja kokoaa yhteen tähänastisen ymmärryksen hallitsevien lakien muotoon.

    Havaintojen selittämisen lisäksi teorian pitää tehdä testattavia ennusteita aiheestaan. Luonnontieteellistä teoriaa ei pidä sekoittaa arkikielenkäytön teoriaan, jolla yleensä tarkoitetaan otaksumaa (vrt. yleinen virhetulkinta: jokin on ”vain teoria”). Tämän kaiken lisäksi tieteellisen teorian välttämätön vaatimus on falsifioitavuus.

    Suosittelen sinua perehtymään juuri siihen, mitä tarkoittaa falsifoitavuus ja tieteellinen menetelmä. Googleta vaikka (englanniksi mieluiten).

    p.s. Painovoimakin on ”vain teoria” 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    En jaksa, koska on pelkkää teoriaa 😉

  • Omnipotent sanoo:

    Raamattu ei ole teoriaa 😉 Lukekaa ja kokekaa Herran rakkaus ja valo!

  • jatu sanoo:

    Samaa mieltä Ogelin kanssa, turha alkaa ketään haukkumaan tai pilkkaamaan, uskon vuoksi.
    Onneksi meillä on eriävät mielipitää asioista. Muuten me kaikki ajettaisiin harmaalla Ladalla.

  • jatu sanoo:

    Omnipotent:
    Raamattu ei taida ihan tieteen julkaisusta käydä, ei edes käsikirjana. Varsinkaan sarjassa, käännös 500 ja korjaus 5000.
    Alkuperäistä taitaa olla vain nimi ”Raamattu”. Siitäkään en ole varma?

  • Vergilius sanoo:

    En usko, että Omnipotent vertasi Raamattua tieteelliseen asiakirjaan 🙂 Mutta ei se Raamattu ole myös mikään historiallisesti paikkaansa pitävä kertomus. Muistaakseni 95% Raamatusta on osoitettu olevan historiallisesti virheellistä tietoa. Katsoin erään eksgetiikkaa toteuttavan teologin luennon aiheesta, en muista sen naikkosen nimeä juuri nyt.

    Niin tai näin, osaan silti jopa ateistina ja antiteistinä arvostaa Raamatun kaunokirjallista arvoa, koska se on loppujen lopuksi fiktiota, mutta se ei ole se syy. Raamatussa on myös taitavaa ja kaunista runoutta, mitä arvostan näin kirjallisen taiteen ystävänä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Jep, Raamattu on historian parhaimpia satueepoksia 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto