FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Brittien Ufo-arkistot: Ihmiset kohtasivat avaruusolentoja

Brittien ufoarkistot ovat taas avanneet salaisuuksien arkkuaan. Tällä kertaa julkistettiin 6700 sivun edestä puolustusvoimien tekemää tutkimustietoa.

Raporteissa kuvaillaan outoja valoilmiöitä, joista osa on luokiteltu normaaleiksi ilmiöiksi. Tämän lisäksi sykähdyttävien sivujen sisältä löytyy ihmisten kertomuksia kontakteista vieraisiin sivilisaatioihin.

Länsi Walesilaisen naisen kerrotaan nähneen vuonna 1977 kupolimaisen aluksen laskeutuneen, ”kuin kuu olisi laskeutunut alas”. Kerrotaan, että laskeutumisen jälkeen aluksesta nousi kaksi pitkää hopea-asuista kasvotonta avaruusolentoa. Olennot alkoivat raporttien mukaan tekemään mittauksia. Nainen joutui shokin valtaan.

Vuonna 1999 taas poliisi havannoi timantin muotoisen objektin vaihtavan muotoa ja liikkuvan taivaalla.

Lähde: telegraph.co.uk

Tykkäys ja jakotoiminnot:

46 kommenttia aiheeseen: Brittien Ufo-arkistot: Ihmiset kohtasivat avaruusolentoja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jugi sanoo:

  Mittauksia? 🙂

 • Israfel sanoo:

  Tää on taas niin harhaanjohtavasti sanottu

  ”Brittien ufoarkistot ovat taas avanneet salaisuuksien arkkuaan. Tällä kertaa julkistettiin 6700 sivun edestä puolustusvoimien tekemää tutkimustietoa.”

  Ei ei. Toi julkaistu arkisto ei ole mitään ”tutkimustietoo” vaan ylös kirjattuja havaintoja. Siinä on helkkarimoinen ero.

 • jatu sanoo:

  Kai ne herkut on vielä arkistojen kätköissä. Kohta saavat sinne jäädäkkin. Eikös ne elokuussa näyttäydy porukalla porukalle?

 • Israfel sanoo:

  Niinhän ne ufohörhöt väittää joo. Siinä onkin sit selittelemistä jos ne ei sit näyttäydykkään 🙂 Mut mä voin lyödä vetoa et sielt tulee kuitenkin jotain semmoisia selityksiä et ”me ei oltu vielä valmiita siihen, hallituksien täytyy myöntää avoimesti kaikille niiden olemassa olo ennen kun ne tulee näyttäytyy, ihmisten tulee oikeesti uskoa niihin enne kuin ne paljastaa ittensä” jne. Elokuussa nähään joo 🙂

 • Jugi sanoo:

  Mukava nähdä myös, että puhuuko karhunvartijamme totta 🙂

 • jatu sanoo:

  Kyllä ne sieltä vielä tulee, odotelkaa rauhassa vaan, ei mitään pelättävää..

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Israfel

  Mitä jos näkyykiin elokuus, myös tääl Suomessa? Mikä on selityksesi sitten siihen, että mitä ne ovat 😀

  Nyt en pidä itse enää mahdottomana koko elokuun tapahtumaa, koska näin kaksi valopalloo viikko sitten.

 • Israfel sanoo:

  Jos ne kerran on valmiita näyttäytyy meille, eiköhän ne kerro ihan ite mitä ne ovat. Vai tuleeks ne lentelee taivaalla arvoituksellisina ilmiöinä? 😀 eikä mulla ole todistuksen taakkaa, minä en ole väittänyt että ufot tulee ilmestymään elokuussa. Kukaan ei ole kertonut vieläkään, miksi ne edes haluaa silloin ilmestyä? Mitäs tarkotusta se palvelee?

  Eiku ainiin, taisi se Karhunvartijakakara jotain tästä puhua, en muista mitä. 😛 Mikäs sun selitys WANA on jos ne ei sit ilmestykkään, vaikka pidät mahdollisena niiden ilmestymistä? Kertoks ne 2 valopalloo sulle, että ”tullaan muuten piipahtaa uudelleen elokuussa”? Vai mistä vedät tuon johtopäätöksen elokuusta? 🙂

 • Piste sanoo:

  Elokuussa ei tulla näkemään mitään ufoja eikä koskaan piste.

 • Ogeli sanoo:

  Itse uskon, että kontakti tapahtuu vasta sen jälkeen kun ihmiset ovat kollektiivisesti nostaneet tietoisuuttaan. Eli ehkä joskus ensi vuoden aikana.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Israfel

  No, en tiedä elokuusta mitään. Olishan ne kiva, jos näyttäytyy, mutta ei niin välttämätöntä, ja odotan ennemmin vuoden loppuun asti 😉

  Kun näin ne kaks valopalloo sillon, en ny suoranaisesti tehnyt johtopäätöstä elokuun tapahtumista, mutta pidin sitä mahdollisena.

 • Israfel sanoo:

  Jaa jaa. En kyl ymmärrä sun logiikkaa edelleenkään yhtään sen paremmin WANA. Ok mä kysyn nyt näinpäin: miks sä pidät sitä mahdollisena et UFOt näytäytyy elokuus? Älä vaivaudu vastaamaan ”koska uskon” tms koska sit mä vaan tuun kysymään, että miksi uskot jne joten voit hyppää suoraan perusteluun kiitos!

  Nii ja varmasti toi Ogelin selitys on yks niistä joka tullaan antamaan sit elokuun lopussa jos ei UFOt piipahdakkaan. Voin lyödä vaikka vetoa 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Israfel

  Keskustele enemmän siitä asiasta Karhunvartijan, vai kuka näytti linkkii siitä elokuun ufohössäkästä. 😀

 • Israfel sanoo:

  Eipä ole kuulunut siitä kakarasta. Taitaa se KArhunvartija olla vierailulla jossain toisel planeetalla tms. Eikös hän ollu joku kontaktihenkilö 😀

 • Entity sanoo:

  2000-luvun alussa joku americcalainen kanavoitsija ilmoitti tarkan päivämäärän jona avaruuden muukalaiset tekevät itsensä kaikelle kansalle tiettäväksi. Muistini kertoo, että silloin piti jonnekin Pohjois-Amerikan mantereen ylle ilmaantua Texasin kokoinen lentävä lautanen. No, tiedättekin miten siinä sitten kävi (tai tarkemmin ei käynyt).

  Selitykset edesmenneellä foorumilla, jossa aiheesta vaahdottiin olivat juuri tuota ”ihmiskunta ei ollutkaan vielä valmis”. Paras oli se selitys, että ufo oli kuin olikin ilmestynyt, mutta vain astraalitasolla ja moni ”tiedostava” olikin sinä päivänä tarkemmin ajateltuna tuntenut olonsa kummalliseksi. Ei sillä siis väliä että alkuperäinen varma viesti muuttui käden käänteessä newage-uskomukseksi.

  Todellinen ilmiö ei kaipaa uskoa ollakseen todellinen. Avaruuden muukalaisia joko on tai ei ole. Saattaahan vaikka olla, että olemme jo havainneet jotain todisteita heidän olemassaolostaan, mutta emme vain ole tajunneet mitä olemme hvainneet. Mikäli jonkinlainen älyllinen sivilisaatio olisi onnistunut kehittymään miljoonia vuosia meitä edelle, ei meillä ole juuri eväitä sen selvittämiseen mitä kaikkea he ovat saaneet maailmankaikkeudesta selville. Itsekin olemme kosmoksessa vasta esikoululaisia, vasta heräämässä taikauskon ja pimeyden vallasta.

 • jari suokas sanoo:

  Ei he ilmoita virallista laskeutumis päivämääräänsä, eikä ainakaan jollekkin ohikulkijalle, mutta joku päivä se tapahtuu 100% varmuudella. Eikä se että näkee valopalloja merkitse sitä että he olisivat virallisesti ilmoittautumassa. He ilmoittavat sitten kun ovat valmiita siihen, heillä ei ole sellaista aika käsitystä kuin meillä. Olen minäkin nähnyt valopallon vieläpä ihan läheltä, sekä viime maaliskuussa näin kun alus tuli toisesta ulottuvuudesta ja jatkoi matkaansa etelää kohti.

 • jari suokas sanoo:

  Jos jollain on jotain kysyttävää, niin olen tutkinut näitä asioita 40 vuotta ja tiedän yhtä ja toista ja sanonpa että tämä asia ei ole lainkaan yksinkertainen ja epäilen että kaikki ei edes tajua mistä on kysymys.Ufot on vain se näkyvä osa tätä tapahtumaa. Prosessi on ollut käynnissä jo kymmeniä vuosia.

 • Jugi sanoo:

  Jari Suokas, uskotko tai pidätkö edes mahdollisena, että ufot näyttäytyisivät elokuussa?

  Ps. Pakkohan niiden on tässä lähiaikoina näyttäytyä, koska aikaahan ei ole jäljellä kuin päälle viisi kuukautta.

 • HExa sanoo:

  Israfel:Kuules nuo nimen omaan ovat asteen parempaa toisen käden tutkimus tietoa kuin mitä luulet.

 • astrat sanoo:

  WeAreNotAlone:näin muuten itsekkin juhannuksena valopallon
  lento oli näkyvissä vaion noin 4 sekunttia ja sitä maktaa ei lentokone mene niin nopeasti joten ufo.

 • Israfel sanoo:

  Hexa ei selkeästi ymmärrä mitä tarkoittaa tutkimus.

 • Ogeli sanoo:

  Meitä kyllä autetaan kulissien takana.

  Muutoksen päivät ovat käsillä:
  http://www.youtube.com/watch?v=KpzvMVmtPTA&feature=plcp

  Ennen hienoa evoluutiota tulee tapahtumaan paljon luonnonmullistuksia, valitettavasti. Aurinko on aiheuttanut planeetan lämpenemistä ja lopulta sähköt menee luultavasti kaikkialla. Sen jälkeen ei toimi pankkitilit eikä internet. Mietin, että mitenköhän ihmiset sitten toimivat? Puhkeaako hirveä kaaos vai rupeavatko ihmiset yhteistyöhön ja auttavat toinen toistaan? Kannattaisi kai siihen ainakin jotenkin varautua.

 • jari suokas sanoo:

  Emmehän me voi tietää mitä ensi kuussa tapahtuu, mutta itse olen henkilökohtaisesti sitä mieltä että se ei tapahdu edes tämän vuoden puolella.

 • jari suokas sanoo:

  Se on kyllä totta että, luonnnon mullistukset liittyvät tähän asiaan ja sairaudet.Sillä lailla saadaan väki vähenemään.Sitä olen ihmetellyt kun ufosieppauksista puhutaa, että miksikähän eivät sieppaa päättäjiä korkeimmalta taholta, voisi olla tehokkaampaa kertoa näille henkilöille tulevasta tuhosta ja maailman saastumisesta. vai onko sitä jo kokeiltu, mutta siepatut kokevat menettävänsä liian paljon ja ovat hiljaa?

 • jatu sanoo:

  Kaipa ufon ilmestyminen on yhtä mahdolista kuin sekin, ettei niitä elokuussa näy.
  Ellei porukassa ole Jeesusta salanimen takana, joka voi sanoa ettei niitä näy!
  Seuraava kuka uskaltaa olla vastaan on foorumin pienimunaisin mies, eli kuka ilmoittautuu?

 • jari suokas sanoo:

  Tulipa mieleeni yhtenä päivänä että, aika hölmö toi seta projekti joka on jatkunut jo vuosikausia (siis tämä jossa kuunnellaan eri taajuuksia avaruudesta ja yritetään löytää taajuus jolla olisi viesti tai jotain ohjelmaa) kuinkahan paljon rahaa siihenkin on uponnut? Vaikka sellaisia taajuuksia olisikin, niin ne lähetetyt viestit tuskin tulee kuuluviin ikinä ihmiskunnan aikana on senverran matkaa lähimmältä asutulta tähdeltja olisiko ne suunnattu maata kohti ja miksi? Luulempa että olisi kannattanut kysyä viisaammilta ensiksi.

 • jari suokas sanoo:

  Siitä olen varma, että ufoja tulee näkymään elokuussa aivan yhtä paljon kuin muinakin kuukausina ympäri maailmaa ja myös suomessa, mutta mihinkään invaasioon en usko elokuussa.

 • jari suokas sanoo:

  Mitään maan valloitusta äkkirynnäköllä on turha pelätä, sillä tämä pallo oisi jo siinä tapauksessa valloitettu ajat sitten, tämä osoittaa sen että olemme tekemisissä kehittyneempien rotujen kanssa ja heillä on suunnitelma joka on älykkäämpi kuin ymmärrämme, osoittaahan jo se että ovat lennelleet täällä vuosikymmeniä, kenties vuosisatoja että jotain suurta on tekeillä.Kannattaisi tiedemiesten jo ymmärtävän missä mennään ja suunnitella miten saisivat yhteyden näihin olentoihin, tai kohta me emme pysty vaikuttamaan enää omaan kohtaloomme.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  jari suokas

  Muistan kun katsoin joskus sillon dokkarin, joka sijoittui USA:n kuiville alueille. Siinä tutkijat pystyivät luomaan itse sadepilviä, jotka oli tosi pienimuotosii sellaisii. Mutta kumminki, ne ampuivat ns pieniä raketteja(sisälsivät jotain eleketroneja, neutrojena, yms) normaaleihin pilviin, joista sitten muodostui sadepilviä. Pointti tässä asiassa on se, että nykypäivänä, jos ihminen kykenee ”luomaan” jotain tollasta, nii mitä se on sitten joskus tulevaisuudessa. Ja tässä tulee toinen pointti, kun on tapahtunut ympäri maailmaa jotain luonnonkatastrofeja, nii sillon ennen ja jälkeen(ei aina), taivaalla on nähty outoja valopalloja. Mutta on myös nähty ihmistenki aiheuttamissa tapahtumissa ennen ja jälkeen, esim Fukushiman ydinvoimalan posahdus.
  Ja tässä tulee kolmas pointti, ufot/alienit ovat nii edellä aikaansa, että he pystyvät luomaan mitä ihmeellisimpiä katastrofeja maailmassa.
  Ja tässä tulee neljäs pointti, monet sanovat, että maailmanloppu tulisi tänä vuonna(2012), ehkä se pitää paikkaansa, ehkä ei. Mutta monessa kulttuurissa ja uskonnossa, jne on päädytty samaan vuoteen(2012), että tulee se loppu. Mutta monet eivät tiedätkää sitä, että monien uskontojen Jumalat ovat alieneita, jotka olivat täällä kauan sitten, jotkut ovat vieläkin, ja jotkut tulevat takaisin vielä. Uskonnot ja ufot/alienit kulkevat käsi kädessä, ties mitä hirveyksii tulee tapahtumaan tänä vuonna, tai sitten ens vuonna. Ehkä sitten myöhemmin. Mutta se totuu tulee vielä esille lähivuosina.

 • tietoisuus on mitä sanoo:

  Mitä se ”kollektiivisen tietouden” nostaminen käytännössä tarkoittaa?
  Munkkilatinaa ja liirumlaarumia kyllä kirjoitellaan, mutta ei selitetä miten tavallinen tallukka ”nostaa sitä tietouttaan” jotenkin, jotta uffe laskeutuu puusta näkösälle.

  Pitääkö ottaa jonkinlainen ”avaruusajan peräruiske” vai miten tuo tapahtuu että ihmisten tietoisuus jotenkin ”kasvaa”?.
  Kyllä näistä ufojutuista on jäkätetty jo 40 luvulta asti, ilman sen kummempia esiintuloja ja kontaktien julkistamista.

 • Ogeli sanoo:

  Jokaisen oma tietoisuuden kasvu tapahtuu omaa tahtiaan. Sitä voi toki hieman vauhdittaa syväntymällä itsensä ja maailmankaikkeuden tutkimiseen.

 • Karhu IV sanoo:

  Mistähän tuokin elokuu-homma on lähtenyt liikenteeseen? Varmasti mitä lähemmäksi käydään elokuuta, sitä epävarmempia ja ympäripyöreempiä siitä ”tietävät” ovat, ja sitten kun mitään ei tapahdu niin selitellään taas jotain. Huijaavat itseään varmasti, mutta eivät muita.

  Eihän sille hommalle ole kukaan esittänyt edes mitään perusteita, yhtäkkiä vaan elokuussa pitäisi jotain tapahtua.

 • Ogeli sanoo:

  Muistaakseni minä tänne ensin linkkasin sen viljapeltokuviokellon, jonka mukaan elokuun 4. pitäisi tapahtua jotain. Sen jälkeen Karhunvartija tulikin kertomaan ilosanomaansa.

 • Jugi sanoo:

  Meidän karhunvartijamme kertoi olevansa 100% varma, että ufot näyttäytyy elokuussa. Toivon todella, että hän on oikeassa.

 • jatu sanoo:

  Ogeli:
  Mikä videon kohdassa 6:45 on? Puhujan vasemmalla puolella, metsässä?

 • Ogeli sanoo:

  Lintu? 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Mielestäni Kalevi Riikosella on hyviä vastauksia sille, että miksi ufoja ei ole vielä pahemmin näkynyt:
  http://mysteerienaika.com/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=19

  Hän vaikuttaa muutenkin asioista perillä olevalta ihmiseltä.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ogeli

  Tässä asiassa tuleekin esille se, että monia asioita tapahtuu sillon, kun vähiten sitä osaa odottaa. Kummituksen, demonit, jne ilmestyvät niille kelle haluaa. Sama asia pätee näissä ufoissakin. Ilmestyvät ja katoavat sillon kun haluaa.

 • Jugi sanoo:

  Ogeli, Kalevi Riikonen sinun mielestä perillä asioista? En menisi sanomaan, kun katsoo tuon trailerin universaalista kosmoksesta. En tarkoita pahalla, mutta sellaisen kuvan olen saanut.

 • Entity sanoo:

  Heh, kohtahan se selviää. Olisin ihmeissäni, jos elokuussa ei tapahtuisi mitään (kun koko ajan tapahtuu jotakin), mutta että ensikontakti avaruuden muukalaisten kanssa. No, uskon kun näen.

  Riikonen ei ole ainakaan minua vakuuttanut, uskoo varmaan itse kuitenkin vilpittömästi ”kanavointeihinsa”. Minusta on vaan kristillisyys jo niin kauas kaikonnut, etten enää profetoimisen armolahjaankaan usko.

 • Jackie sanoo:

  Kalevi on mainio mies jos larppaus kiinnostaa. Triviaa… Ristiretket on ihmiseläimen suurin järjestämä larppaus tapahtuma.

  Larppaamisessa ei oo mitää vikaa tiettyyn pisteeseen saakka. Siinä vaiheessa se menee yli ku lähetää ”pelastamaa” sieluja ku larp kirja nii sanoo.

  5 aistia aistia tässä hetkessä tapahtuvia fysikaalisia asioita. Kouralline ominaisuuksia. Kokeilkaaha sitä mahassa olevaa alinta makkaraa… Aikamoine fläpsykkä, ei mikää ihmeelline keho siinä alla kiihyteltäväks.

  Minun silmät ei nää eroa Kalevin ja 70 vuotiaan raamatusta saarnaavan miehen välillä. Eikä kummankaa juttuja jaksais kuunnella mut mölkkyä vois heitellä.

  Istutaa tarkkaillaa ja tehhää sitte ku keksitää kivaa tekemistä.

 • Israfel sanoo:

  Voiks joku viisas nyt kertoa syyn siihen, että miksi ne haluaa meille näyttäytyä? Tai onhan ne hörhöjen mielestä näyttäytyneetkin, mutta siis miks ne haluaa luoda ns ”first contactin”, joka ei kuitenkaan ole ”First” jos porukkaa on jo kauan matkustellut muissa tähdistöissä jne 😛 Vai kertooks ne meille sen sit kun ne ottaa yhteyttä? Niil on paljon seliteltävää: sieppaukset, karjansilpomiset, viljakuviot, ydinaseohjelmaan puuttuminen jne.

 • Jugi sanoo:

  Haluavat, että ihmiset uskoo maan ulkopuoliseen elämään.

 • tool sanoo:

  Rauni Leenan mukaan elokuussa oleva ufojuttu tulee olemaan eliitin järjestämä hologrammi taivaalla joka on niin hieno että täydestä menee..”ufot” tulee olemaan vihamielisia ja joku rakennus jysäytetään jotta ihmiset saataisiin pelkäämään ja poikkeuslait voimaan,näin siksi että on helpompi saada läpi se uusi maailman järjestys ym..siihen littyvää orjuuttamista..
  Tässäpä teoriaa purtavaksi..:)

 • Apinateoria sanoo:

  Tool:

  Näin minäkin olen asian miettinyt. Rauni on noinkin kaheliksi muijaksi eri välkky. Tosin elokuussa ei tapahdu mitään.

  Haluaisin vielä ohi mennen painottaa että tähdenlennot eivätkä satelliititkaan ole lentäviä lautasia. Olen melko varma että suurin osa näistä vouhkaajista on sattunut kerrankin vilkaisemaan tähtitaivaalle pilvettömällä säällä ja jossain muualla kuin kaupungin keskustassa. Sieltä löytää viidessä minuutissa vaikka mitä.

 • Israfel sanoo:

  ”Haluavat, että ihmiset uskoo maan ulkopuoliseen elämään.”

  Oliks toi Jugi vastaus mun kysymykseen, että miks ne haluaa näyttäytyy? Eiks olis parempi, et ihmiset TIETÄISI että olisi olemassa Maan ulkopuolista laiffii, kun että ne uskoisi siihen?
  Ja oliks toi vaan sun arvaus/mielipide vai onks sulla jotain konkreettisempaa matskuu tästä?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot