FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Eläinten oudot joukkokuolemat jatkuvat – Tällä kertaa pingviinejä

Olemme kertoneet Paranormaali Blogissa miten lähivuosina eläimiä on kuollut massoittain ympäri maailmaa. Huomattavaa kuolemissa on se, että eläimet on löydetty useiden yksilöiden ryppäinä ja kuolemat ovat jääneet suurilta osin selittämättömiksi. Selittämättömiksi on jäänyt mm. kalojen ja lintujen kuolemia.

Tällä kertaa Brasilian rannikolta on löydetty 500 kuollutta patagonianpigviiniä. Kuolleet pingviinit eivät vaikuttaneet nälkiintyneiltä tai uupuneilta, eikä niissä ollut vammoja tai öljytahroja kertovat merieläintutkijat.

Paikallisten tutkijoiden tekemä tutkimusprosessi saattaa kestää vielä kuukauden.

Aiheesta kertoi myös paranormaali.com sekä iltalehti.

Lähde: bbc.co.uk

Tykkäys ja jakotoiminnot:

80 kommenttia aiheeseen: Eläinten oudot joukkokuolemat jatkuvat – Tällä kertaa pingviinejä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Näitä kuolemia on raportoitu lähes joka viikko. Liittyy varmasti jotenkin Maan heikentyneeseen magneettikenttään, joka on myös vaihtanut hieman paikkaansa.

 • näin sanoo:

  ja näistä asioista ei julkisuudessa hirveän perinpohjaisesti syitä tutkita, tai voidaan näin tehdä mutta ne tarkemmat osatekijät jätetään julkaisematta tai julkaistaan muunneltuina :O ihmisten tulisi vetää yhtä eikä jakaa heitä ala-arvoisesti osiin varsinkaan jos on sattunut valtaan pääsemään. Moraali hälvenee ja lopulta häviää, lopulta mitään ei ole tehtävissä ja seuraa hallittu kaaos, tämän voisimme estää vetämällä yhtä köyttä ja avautumalla tietyistä asioista kansalle ja ratkaista yhdessä erinäiset ongelmat… mutta sen siaan yritetään ohjailla (tyhmää) massaa jota on aivopesty iät ja ajat

 • Radical sanoo:

  Mitäs outoa noissa pingviinien joukkotappamisessa oli? Kuolivat täysin luonnollisista syistä, kertovat tutkijat, USA:n laivasto ja USA:n ilmavoivat. Kunhan testailivat vaan..

  Natural causes killed penguins along Brazilian coast, scientists say
  http://edition.cnn.com/2012/07/17/world/americas/brazil-dead-penguins/index.html

 • jatu sanoo:

  Noita kun jatkuu niin meiltä loppuu sapuskat.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Radical

  Tottakai tutkijoilta ja viranomaisilta löytyy aina joku ”luonnollinen” selitys asioille. Siinäkin tulee esille tutkijoiden mielikuvitus, miten asian laita on, heidän omasta mielestään. Tai näin ne luulevat asian olevan.

 • Nexeon sanoo:

  Kellekään koskaan tupsahtanut mieleen, että kyseessä voisi olla salaiset ydinpommi-harjoitukset meren alla?

  Jatu: Eläinten joukkokuolemat ei jätä meitä nälkäisiksi, aina on se kasvisvaihtoehto. En vieläkään usko, että ihmiset on tarkoitettu lihansyöjiksi. Meidän fysiologia puhuu kasvisten puolesta.

 • jatu sanoo:

  Raavasmies tarvitsee lihaa, tiedä muuten mikä siitä tulee?

 • Skeptikko sanoo:

  Johtuu varmasti tästä tulevasta ”uuden ajan alusta.” Ihan roskapuhetta. Ne kuoli luonnollisista syistä. Koittakaa ymmärtää jo hyvät ihmiset.

 • Nexeon sanoo:

  Ai? En mä vaan ole tarvinnut. Hyvin on pärjännyt, tai itseasiassa, paljon paremmin on pärjännyt ja parempi olo ollut siitä asti kun jätin lihan. Käyn salilla säännöllisesti ja jos joku väittää, että lihakset ei kasva jos ei saa lihaa niin on kyllä täysin väärässä.

  Suomalaisilla on monella väärä käsitys siitä, mitä kasvissyöjäksi ryhtyminen oikeasti tarkoittaa ja mitä ruokaa he syövät. Itse olen sitä mieltä, että suomalaiset eivät osaa ruokaa tehdä 😀 Hyvien kasvisruokien valmistaminen kun voi viedä enemmän aikaa kuin liharuoan tekeminen, mutta kyllä kroppa kiittää jälkeenpäin.

  Jos kulttuuri ja yhteiskunta jossa elämme olisi lapsuudesta asti ollut toisenlainen, esim. sellainen jossa liharuoan syömisen sijasta kasvisruoka olisi ensisijainen ravinnon lähde kouluista lähtien (nykyään kasvisruokaa kouluissa kerran 4-6 viikossa) saattaisi monen asenne liharuokaa kohtaan olla sama kuin nykyisin on kasvisruokaa kohtaan.

  Olemme siis yhteiskunnan/kulttuurin ja tapojen muovaamia. Mutta, jokainen toki tekee omat ratkaisunsa ja syö ihan mitä itse haluaa. Ei mua haittaa vaikka suurinosa munkin kavereista syökin lihaa, siinähän syövät, kunhan eivät myöskään puutu mun syömiseen 🙂

  P.S. En syö mitään eläinperäistä…

 • Nexeon sanoo:

  Skeptikko: Mä olen aivan 100% varma, että ne eivät kuolleet luonnollisista syistä. Eräs tuttuni, joka on kotoisin Kanadasta on mukana eräässä massakuolemien tapauksen tutkimisessa viime vuonna. Hän kertoi asiasta mielenkiintoisia faktoja, joita ei mediassa koskaan mainittu. Jokainen joka on vähänkään lukenut näitä tapauksia voi huomata, että näitä ei koskaan tutkittu tarpeeksi, ainakaan julkisuuteen tulleitten tietojen perusteella. Johtopäätöksiä heitetään heti lyhyenkin tutkimisen jälkeen, suurin osa massoista ottaa tiedon vastaan ja on tyytyväisiä.

  Katson jos löydän tuon sähköpostikeskustelun laatikostani niin voisin pistää vähän tarkemmin mitä asioita hän mulle kertoi. Käytti sen verran hankalia termejä ja sanoja että parempi löytää tuo viesti ja kopsata osa siitä tänne 🙂

 • Entity sanoo:

  Kyllä se ihmisten ahneus ja pahuus ne tappoi =)

 • Vergilius sanoo:

  Ogeli

  Taas aivan tuulesta temmattuja väitteitä. Maan magneettikenttä vahvistuu ja heikkenee ja navat liikkuvat- JATKUVASTI, mikäli et tiennyt. Se ei vaikuta eliöiden anatomiaan tai fysiologiaan millään tavalla.

  Ja vaikka kävisi niin, että magneettikenttä häviäisikin, napojen vaihtumisen yhteydessä (joka tapahtuu aikaisintaan n. 2000-10 000 vuoden päästä), sietäisimme me eliöt sen aivan hyvin, koska Maan magneettikenttä pysäyttää vain 10-20% kaikesta Maahan kohdistuneesta säteilystä. Loput 80-90% hoitaa ilmakehä, ilman magneettikentän apua. Ja näin on käynyt ennenkin useamman kerran historiamme aikana.

 • sepi sanoo:

  hei, kohta tulee juttua! taivaalla lentää meduusa, ihan kotiterassin edestä! ei vitsi nyt kun olisi voinut kuvata mutku puhelin hajos ja kamera lainassa.. jos jokuu näkee niin ottakoon videota

 • sepi sanoo:

  noh, miten näillä eläimillä on niin suuri taipumus kuolemiseen.. kyllästyivät elämäänsä ja hyppäsit 200 metrin korkeudesta.. tai hukkutautu.. harmi että juuri pingviinejä.. onneksi ei keisaripingviinejä.. pian ahmoja löytyy kuolleena sata ja risat..

 • Boss sanoo:

  Lopun alkua, veikkaan. Avatkaa silmänne ihmiset.
  Koemme vielä pahempaa ja toivottavasti eläimet eivät kärsi enempää ihmisten itsekyydestä.

 • jatu sanoo:

  Skeptikko:
  Tietysti on ihan luonnollista, että satoja keikkujia, miljoonia kaloja, tuhansia lintuja kuolee kuin sormia napsauttaen. Mitä ihmeellistä tuossa nyt olisi?

 • Wespa sanoo:

  Radical tuo oli jännä tuo CNN:n artikkeli. Tutkijat kertovat, että linnut kuolivat luonnollisten syiden takia ja kommentoivat kuolemia silti oudoiksi. ”Kuolivat luonnollisten syiden takia”, minkä luonnollisten syiden? Artikkelissa kerrottiin, että yksilöt olivat aika nuoria, mutta mitään varsinaista syytä yhtäaikaiselle joukkokuolemalle ei artikkelissa kerrottu. Tutkijoiden kommentit vaikuttavat vielä spekuloinnilta ja tutkimukset jatkuvat.

 • Wespa sanoo:

  Vergilius, linnut käyttävät tietääkseni magneettikenttää mm. suunnistamiseen joka on tärkeää mm. juurikin talvehtimisen kannalta. Magneettikentän vaikutuksesta tiedetään muutenkin vielä aika vähän, jokaisella elävällä olennolla on oma kenttänsä myös.

 • Thene sanoo:

  Niinpä, mitä ne luonnolliset syyt sitten on? Tämä eläinten joukkokuoleminen on tuore ilmiö.

 • Karhu IV sanoo:

  Näyttäkää minulle 100 kiloinen mies juoka juoksee puolimaratonin (kuten minä) ja on treenatessa syönyt pelkkiä kasviksia ja samoin nyt, niin minä näytän teille UFON.

 • Karhu IV sanoo:

  Ja nimimerkille skeptikko, sinulle on varmaan ihan mikä tahansa luonnollista, mitä iltalehti sanoo luonnolliseksi. Eikö sinusta ole edes erikoista että eläimiä kuolee kerralla massoittain? Ja mikä on skeptikko se luonnollinen syy johon niin uskot? Vai uskotko ilman että sinulle on kerrottu edes mitään syytä?? Uskomatonta on se, miten helposti sinäkin kaikkea uskot. Oletko ikinä kuullut lähdekritiikistä? Sitä kanattaa eritoten foliohattujen juttuihin noudattaa mutta ei ole iltapa****kan lööpejäkään purematta niellä.

 • Skeptikko sanoo:

  Eläinten kuoleminen massoittain erikoista? Ei minun mielestä.

 • Vergilius sanoo:

  Wespa

  Muuttolinnut suunnistavat käyttäen hyväkseen Maan magneettikenttää, pingviinit eivät. Ja vielä kerran: Maan magneettikentällä ei ole mitään vaikutusta eliöiden anatomiaan tai fysiologiaan. Ja kuten sanoit, eliöillakin, kuten ihmisellä on oma, hyvin heikko magneettikenttä.

  Esim. ihmisen aivojen tuottama magneettikenttä on sadasmiljoonasosa Maan magneettikentästä, kun se mitataan parin sentin etäisyydeltä. Meidän kehon fysiologiset toiminnot eivät ole missään suhteessa riipuvaisia meidän omasta magneettikentästä, vaan se on sähkökemiallisten reaktioiden sivutuote.

  Heitetään vielä vertauksia kehiin: MRI-laite tuottaa 200 000 kertaa voimakkaamman kentän kuin Maa ikinä kykenee luomaan. Jääkaappimagneetissakin on 10-20 kertaa voimakkaampi magneettikenttä, kuin Maassa. Minun rannekellossakin on voimakkaampi kenttä kuin Maassa. Eliöiden magneettikentät verrattuna edellisiin ovat kuin vesipisara valtameressä. Mutta saa toki uskoa, mihin haluaa.

  Maan magneettista kenttää on tutkittu jo kauan, ja nykyään käytössä oleva malli on jo kehitetty vuonna 1839 ja kyllä siitä tiedetään jo melkoisen paljon. Magnetismi on melko lailla tarkkaan tutkittu fysiikan ilmiö ja sitä ymmärretään kyllä aika hyvin.

 • Radical sanoo:

  En todellakaan usko mihinkään luonnollisiin kuolemiin, joissa suuri määrä vain tiettyä eläinlajia kuolee paikallisesti. Väittävät tutkijat mitä tahansa.

  On muistettava, että tiede ja tieteen tutkijat ovat valtaeliitin talutusnuorassa, sillä se suoraan rahoittaa tutkimusta. ”Sen leipää syöt, kenen lauluja laulat”.

  USA (myös muut suurvallat) edelleen testaavat asejärjestelmiään, mm. pommittamalla maaleja merialueilla. Näistä on seurauksena suuria määriä kuolleita merieläimiä, joista osa on riekaleina ja osa taas ulkoisesti ehjän näköisiä.

  Suurvalloilla on myös käytössään mikroaalloilla toimiva High Frequency Active Auroral Research Program eli HAARP, jolla mm. manipuloidaan ilmastoa ja aiheutetaan erilaisia sää-ilmiöitä. http://goo.gl/IHRWp

  HAARP on lajissaan maailman suurin ja tehokkain Yhdysvaltain puolustusministeriön laitos. Lähetysteholtaan se on 72.000 kertaa tehokkaampi, kuin USA:n suurin kaupallinen lähetysasema.

  Eläinkuolemat voivat olla joko tarkoitus tai seuraus sää-ilmiöiden tai maan magneettikentän manipuloinnista. Yksi mahdollinen syy voisi olla, että valtaeliitti yrittää ohjata maan pohjoisnapaa poispäin magneettisesta pohjoisnavasta, koska he ovat tienneet jo kauan, että molempien napojen ollessa samaasa paikassa/pisteessä, se voi aiheuttaa suuria mullistuksia maankuoreen eli toisin sanoen luonnon katastrofeja.

  Ensin testataan eläimillä, seuraavaksi vuorossa ihmiset?

 • Radical sanoo:

  Tarkoitin tietenkin, että maan magneettista pohjoisnapaa ohjaillaan pois päin pohjoisnavasta eikä toiste päin.

 • Jugi sanoo:

  Hyvä pointti

 • Tylsä sanoo:

  Se on ”Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat”. Kannattaisiko miettiä mitä sanoo?

 • Radical sanoo:

  Kiitos korjauksesta @Tylsä, tosin pointti on kuitenkin sama.

 • aschenisto sanoo:

  Kasvissyöjille kysymys, liha on hyvin energiatiheää ja saadakseen riittävän määrän kilokaloreita, niin mitä syötte sitten runsaasti saadakseen halutut kilokalorit?

  Ja miten? Olen huomannut että ilman lihaa täytyy syödää vähintään iso kattilallinen riisiä…

  Tai sitten käyttää paljon rasvaa.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Jahast, kohta tää sivusto muuttuu ruokablogi.netiksi 😀

 • Apassikotka sanoo:

  Mikä siinä oikein on että joka kerta kun tämä asia tulee esille tällä palstalla, ei muisteta mitään aiemmista tapauksista?

  Johan linkitin videota jossa näkyy ihan livenä mikä noita tappaa.Linkitin myös euroopan unionin viralliset sivut jossa tämän laitteen olemassaolosta kerrotaan, ja todetaan sen olevan säänmuokkaukseen kykenevä ase.

  Videopätkä jossa laite on toiminnassa oli persianlahdelta, mikäli muistuu mieleen.Pullonokkadelfiinejä keittyi suoraan mereen ja tohtorisedät ja tädit tutkivat palovammoja saaneita delfiinejä suoraan tapahtuman jälkeen ja miettivät että mikähän noita keittää suoraan meressä.

  Koko homman aiheuttaja suorassa toiminnassa kuvattiin videokameralla veneestä paikallisen miehen toimesta ja sen toiminta näkyi myös suoraan videossa.

  Keskustelu asiasta loppui kuin seinään kun linkitin sen eu:n virallisen sivun.Skeptikot ja salaliittoporukka yms, jokainen meni hiljaiseksi.Nyt sitten herätellään vanhaa aihetta taas,kun ei ole tuoreessa muistissa tuo. 😀

  Wespa löytänee helposti viimekertaisen keskustelun ja linkkini sieltä.En muista millä nimellä kirjoitin mutta liekö sillä mitään väliäkään.Ei siellä ole kuin yksi kappale euroopan unionin virallisille sivuille vievä linkki ja samassa viestissä se persianlahden video delfiineineen.

  Hassuinta koko jutussa on että kun ihmisille todistetaan jokin asia, keskustelu tyrehtyy kun ei voi spekuloida enää asiasta, ja porukka ohittaa asian jotenkin oudosti päässään, siirtyen seuraavan uutisen pariin.Ihan kuin se ei enää mahtuisikaan maailmankuvaan, ja kaikki on vain että ”jaa okei joo mut mä meen syömään pizzaa” eikä edes mielessä käy että pitäisikö kysyä omalta kansanedustajalta asiasta tms?

  Itse olen tiuhaan kysellyt europarlamentaarikoilta ja kansanedustajilta asiasta.Koskaan minulle ei ole heidän blogiensa sivuilla vastattu.Ei sähköposteihin, ei mihinkään, vaikka asia on virallisissa papereissa. 😀

  Teidän pitää myös alkaa kysymään kysymyksiä, jos oikeasti haluatte niihin vastauksia.
  Vai onko helpompi vain olla internettietäjä, mr. knowitall omalla kotikoneella klikkaillen facebookin tykkää nappia ja olla oikeasti ottamatta kantaa asioihin? Ilmakehämme otsonikerrosta hajotetaan, sen tekee suurelta osin tämä jenkkien, ja venäläisten hallussa oleva ase.

  Kiinnostaako ketään asia?

 • Apassikotka sanoo:

  Vielä pieni lisäys edelliseen.

  Pistäkää näppäimistö sauhuamaan, ja kysykää asiasta kansanedustajilta, europarlamentaarikoilta ja keneltä tahansa joka on päättävässä asemassa ja jollain tapaa mukana maiden välisissä kysymyksissä.

  Vain valtava kyselyaalto saa heidät reagoimaan ja oikeasti vastaamaan, kun tajuavat että kansa on päässyt jyvälle ja haluaa tietää.Heidän on PAKKO ottaa silloin kantaa asiaan.

  Esimerkiksi iltalehti.fi sivustolla on monen kansanedustajan blogeja.Sinne vaan kyselemään, jotta viesti on mahdollisimman julkinen ja herättää toisissakin kysymyksiä.

 • Radical sanoo:

  @Apassikotka: Tarkoititko tätä videota:

  ”HAARP: Persian Gulf Eyewitness”
  http://www.youtube.com/watch?v=YSubC55KI2c&feature=related

  HARP:sta kirjoitinkin aiemmin yllä. HAARP saa aikaan juuri tuollaista jälkeä, jota videossa näytettiin.

  Mitä tulee suomalaisiin poliitikkoihin, ovat ulkona kuin lintulaudat. Eivät he pääsääntöisesti blogeihin kirjoittele, avaustajat kirjoittavat ja toimivat myös viestien suodattajina, ennen kuin viestit saavuttavat ko. poliitikon. Täysin aivopestyjä ja kontrollissa olevia.

 • jatu sanoo:

  Miten syvällä pään pitää olla hanurissa, jotta pitää eläin kuolemia ihan normaaleina tapahtumina?

 • Deepthroat sanoo:

  Tämä on ”paranormaaliblogi” joten sana luonnollinen tarkoittaa täällä yliluonnollisen vastakohtaa. Myrkkyihin, virusinfektioon tai muuhun sellaiseen kuoleminen on siis täysin luonnollista koska siihen ei liity mitään yliluonnollista.

 • jatu sanoo:

  Kaikki linnut sairastuvat samalla hetkellä samaan tautiin?
  Tippuvat yhtenä klimppinä alas taivaalta?

 • Skeptikko sanoo:

  Ihmisiäkin kuolee koko ajan samaa aikaa. Johtuu varmaan tästä muutoksesta.

 • jatu sanoo:

  Heh, no siitähän se johtuu.

 • Isojalka sanoo:

  Jatu: Pingiivit eivät osaa lentää.

 • jatu sanoo:

  Sen verran olin koulussa hereillä, että sen sentään tiesin 🙂
  Tarkoitinkin tapausta, joka oli vuodenvaihteessa.

 • Apassikotka sanoo:

  Radical, jep, saman videon pistin aikanaan tälle palstalle linkkinä, ja myös tämän suoran linkin europarlamentin sivuille jossa käsitellään HAARP:ia ja kerrotaan sen olevan ilmastonmuokkausase.
  http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//FI#_part7_def22

  Elisabeth Rehn muunmuassa oli k.o. kokouksessa läsnä 1995.Ympäristöministerimme ei vastaa kyselyihin, vaikka on varmasti tietoinen asiasta.Asiasta ei puhuta.

  Ympäristöministerimme puuhailee vain kaikenlaisia uusia veroja jotta jokainen pieni perhe maksaisi enemmän ja enemmän rahaa pikku nissanillaan ajelusta, ja samaan aikaan jenkit polttaa otsonikerrosta pois aseella.

  Japani ei suostunut yhteistyöhön joten heitä tykitettiin HAARP:illa.
  Seurauksena valtava tuho jonka kaikki saimme uutisista lukea.Tuttujen perhettäkin katosi kalastajakylistä..

  Alkakaa pommittamaan ministereitä näillä asioilla ja kopioikaa tuo europarlamentin lausunto, printatkaa vaikka todisteeksi.Väitän että se mystisesti katoaa jossain vaiheessa kun siitä aletaan kyselemään kunnolla.

 • Ogeli sanoo:

  Apassikotka, ei millään pahalla, mutta poliitikot eivät välitä. Ja vaikka välittäisivät niin silti heidän kätensä ovat täysin sidottuja. Katsokaa nyt vaikka nykyhallituksen puuhaa, aivan järjettömiä päätöksiä tekevät koko ajan. Demokratia tällaisenaan ei toimi, koska se ei oikeasti ole todellista vapautta. Meille on vain annettu illuusio näennäisestä vapaudesta.

 • tool sanoo:

  Japania taidetaan kurittaa sitten oikein urakalla kun nyt on sateet siellä tekemässä tuhoja ja ruuan hintaa manipuloidaan kuumuudella jotta tulisi pulaaika”amerikan helteet”..Rahoitus kriisit tähän päälle vielä niin siinähän sitä suurta suunnitelmaa kerrakseen ja sokerina pohjalla vielä energiaryöstöt mitkä kytee lähi-idässä…

 • Nexeon sanoo:

  Olen samaa mieltä Apassikotkan kanssa, ei asioille voi odottaa muutoksia jos ei ole valmis tekemään asioitten eteen muuta kuin lukemaan niistä netistä ja kertomaan oman mielipiteensä erilaislla blogeilla, kuten tällä.

  ”Ihan kuin se ei enää mahtuisikaan maailmankuvaan, ja kaikki on vain että ”jaa okei joo mut mä meen syömään pizzaa” eikä edes mielessä käy että pitäisikö kysyä omalta kansanedustajalta asiasta tms?”

  Mielestäni tuo oli aika osuvasti sanottu, pätee varsinkin hyvin moneen nykynuoreen 😀 Asioista ei jakseta välittää ennen kuin ne vaikuttavat aivan selkeästi omaan elämään (jota ne on kylläkin jo nyt, mutta niitä ei silti vain tahdota nähdä). Ehkä sitten vasta kun tilille tulevat eurot riistetään käsistä mitä ihmeellisimpiin veroihin. Kukaan koskaan miettinyt miksi ajokortistaan ja autostaan maksanut ihminen joutuu vielä maksamaan siitä, että hän saa ajaa autollaan? Eikö se ole aivan loogista, että jos olen omilla rahoillani ostanut ITSELLENI jotain, että saan käyttää sitä ILMAN, että täytyy keneltäkään kysyä siihen lupa tai saatika maksaa sen käytöstä? Tierakkenus ja huolto pitäisikin näin ollen olla täysin yksityisten firmojen vastuulla, mikä työllistäisi asiasta kiinnostuneita ihmisiä. Kenties teknologia voisi silläkin saralla silloin kehittyä nopeammin eteenpäin…

 • james sanoo:

  Ogeli: selvästikkin hoksannut jotain,myöskin Nexeon:
  iloitkaamme tästä oppimisen lahjasta, tiedämmehän että pintaa tässä vasta raapaistu on

 • james sanoo:

  siis olisi olemassa oikeasti toimivia ratkaisuita ja rutkasti parempia tapoja käyttää tuota jääräpäistä valtaa, tuntuu että ”normaalit” ihmiset osaisivat ratkaista pääpiirteissään monenmonta pulmaa mutta niille ei siihen käytännössä anneta mahdollisuutta.
  monesti mennään siitä mistä aita on matalin eikä edes viitsitä keksiä parempaa ratkaisua, tämä ei ole mitään oikeaa demokratiaa!

 • james sanoo:

  Apassikotka: tuntuu oikeastaan jo siltä että itse saa tana on päässyt valtaan maanpäällä sehän tämän järjettömyyden hienosti selittää

 • Nexeon sanoo:

  Asioihin on olemassa paljon parempia ratkaisuja kuin mitä tuolla eduskunnassa osataan edes kuvitella. Se vaan, että mielestäni tämä iankaikkisen vanha Demokratia ei toimi, eikä se ole koskaan toiminut (paitsi muinoin Kreikassa), joten siitä on päästävä eroon. Se ei yksinkertaisesti toimi!

  ”Demokratia tällaisenaan ei toimi, koska se ei oikeasti ole todellista vapautta. Meille on vain annettu illuusio näennäisestä vapaudesta.”

  Ogeli aivan aivan asian ytimessä 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Kiitos, Nexeon. 🙂

  Koko systeemi on niin korruptoitunut, etten usko että muutosta olisi oikein mahdollista enää saada aikaan pelkästään ihmisvoimin. Mutta tässä tulevatkin juuri nyt kehiin kosmiset syklit ja energiat, jotka ikäänkuin raivaavat tilaa pöydältä ja puhdistavat sen kaikesta turhasta. Sen jälkeen pöytä on entistä kiiltävämpi, puhtaampi ja kokeneempi valmiina kohtaamaan uusia elämän pelejä.

  Näin sen on täytynyt olla useastikin muinaisessa menneisyydessä, mutta tällä kertaa pelissä on entistä suuremmat panokset. Suuremmat kuin kukaan voi kuvitella, mutta halusivat vallanpitäjät sitä tai ei, niin he ovat jo hävinneet ja henkisesti heränneet ihmiset tulevat korjaamaan pelipöydän voitot.

  Oikeus, totuus, rakkaus ja valo tulevat aina olemaan se oikea tie, koska kaikki muu on vain illuusiota ja erillisyyttä Luojasta. 😉

 • Haba6 sanoo:

  Oma teoria on et vanha eläinkanta kuolee pois ja ”uuden kauden” alettua ufot tulee ja istuttaa tänne uuden eläin kanna.

 • Skeptikko sanoo:

  Ufot ovat pahoja he tulevat tuhoamaan tämän planeetan ennen kuin huomaattekaan.

 • tuplawee sanoo:

  elukoita kaatuu ku jenkkejä sodassa, outoja ääniä ja ufoja ympäri maailmaa, ”uusi aika” tulossa… vaikken mitään erikoista itse huomaakaan niin joskus jään miettimään että mitä v****a täällä tapahtuu

 • Jugi sanoo:

  Mitä pidemälle menemme sitä vakuuttuneemmaksi tulen koskien uutta aikaa.

 • apassikotka sanoo:

  Onko kenelläkään täällä ideoita miten vaikuttaa asioihin ihan konkreettisesti, jos mielestänne ministereile puhuminen ei vaikuta mitenkään? Olen avoin kaikenlaisille ideoille, poislukien meditaatiot ja rukoilut.

  Jotenkin fakta, että haarp on olemassaoleva asejärjestelmä, tulisi saada suuren yleisön tietoon, jotta asialle heräisivät myös päättävät elimet, pakon edessä.

  Uskon että vain julkinen paine vaikuttaa päättäjiin,jotka miettivät kannatuslukemiaan.Vaalitkin ovat pian.

  Ideoita?

 • Nexeon sanoo:

  On se harmi kun ei voi itse vaikuttaa suoraan asioihin, vaan pitää aina kiertää monen tahon kautta…

 • Israfel sanoo:

  Näin se muailma pelittää Nexeon. Niin kauan kun ei ilmaannu jotain todisteit esim just ton HAARPin aseelisestä käytöstä, siis muita kuin kriitikoiden nootteja ja huolenaiheita, ei tällekään asialle voi tehdä yhtikäs mitään. Väitteiden ja mielipiteiden avulla ei mitään todisteta. Esim. puolueeton tutkijajengi voisi hoitaa homman.

  Ainiin. Kaikki maailman hallituksethan ovat salaliitossa joten unhoitetaan se ajatus 😛 Hehe.

 • Nexeon sanoo:

  Jos mulla olisi käytössäni ohjuksia jotka räjähtäessään aiheuttaisi todella ison tuhon, paikantaisin jokaisen HAARP:n yksitellen, asettuisin paikalleni lähimpään kylään ja virittäisin yhden tai kaksi ohjusta tippumaan suoraan HAARP:n päälle, ajastettuna tietenkin, jotta itse kerkiän pakoon ennen kuin kukaan löytäisi mut 😀

  En mä jaksa alkaa jahkaamaan minkään v***n poliitikon kanssa vaikka todisteet olisivatkin aivan nenän edessä. Mä itse tiedän, että ne laitteet ei ole yhteiskunnan hyväksi, eikä ihmsellä kuuluisi olla sellaista teknologiaa edes hallussaan, joten tämä riittää mulle syyksi käydä pommittamassa jokainen HAARP yksitellen maantasalle. Olispahan ainakin yksi tämän planeetan ja ihmiskunnan ongelmista hoidettu pois alta. Ja sit ei muuta kuin seuraavaa kehiin…siinä teille ratkaisu kaikessa yksinkertaisuudessaan. Me tiedetään ettei se tule koskaan onnistumaan laillisia keinoja myöten.

 • Ogeli sanoo:

  Harvinainen dokumentti 70-luvulta:
  http://video.google.com/videoplay?docid=-4182905293548090350&hl=en

  Suosittelen ehdottomasti katsomaan! Jos ei kiinnosta katsoa kokonaan, niin katsokaa ainakin 59 minuutin kohdalla alkava haastattelu. Ei mitään uutta tietoa, mutta kuitenkin varmistaa vaan sen, että hallitusten takana on varjohallitus joka on Illuminati. Suurin osa heistä on vain moraalittomia tiedemiehiä, jotka luulevat tekevänsä hyvää aiheuttamalla pakollista pahaa. Toki moni heidän johtajistaan tavoittelee vain omaa etuaan muiden kustannuksella. He ovat monen ufoteknologian ja myös HAARP:in kaltaisten laitteiden takana. Sairainta koko touhussa on se, että sen kaltaisilla laitteilla pystytään myös hallitsemaan ihmisten mieliä. Ajatella, kaikki nuo ammuskelut ja sodat voivat olla vain tiettyjen mielipuolisten tahojen aikaansaannoksia.

  Meitä ollaan niin kauan pidetty talutusnuorassa ja pimeässä joten on vain hyvä, että kaikki negatiivinen saa maistaa omaa lääkettään. Uuteen maahan ei pimeän puolen energia voi edes inkarnoitua uudestaan. Helposti voisi vihata heitä, mutta lopulta kun ymmärtää, että he ovat myös osa Luojaa. He ovat vain polariteetin toinen puoli mikä on pimeä tai ”paha” puoli, he vain ovat kokemassa erillisyyden tietä. Mutta itse kaikkeus eli Luoja on vain puhdasta rakkautta ja valoa.

 • Ogeli sanoo:

  PS. Dokumentti on kuvattu vuonna 1977 eli sama vuonna kuin Steven Spielberg ohjasi elokuvan Kolmannen Asteen Yhteys (Close Encounters of the Third Kind), joka on vieläkin fantastinen leffa joka kuulemma oikeasti perustuu tositapahtumiin. Häntä haastatellaan videolla muutamaan otteeseen ja hän on kuulemma lapsena kokenut ufokontakteja. Hän kuulemma uskoo vieläkin ufoihin ja hän on ollut yhteistyössä George Lucasin kanssa, joka uskoo että tänä vuonna oikeasti tapahtuu jotain. Hollywoodissa on jo pitkään tipoittain paljastettu tietoa elokuvin kautta. Osa tiedosta on paikkansa pitävää, mutta osa on myös melkoista pelottelua kuten vaikka Roland Emmerichin katastrofielokuvat (2012).

  Totuus on todellakin tarua ihmeellisempää. 🙂

 • jatu sanoo:

  ”Totuus on todellakin tarua ihmeellisempää. ”

  Totta!

 • Nexeon sanoo:

  VOi voi voi voi, minkälainen tää maailma olisi jos tuo teknologia josta Ogeli:n linkittämässä videossa puhutaan olisi jos se olisi jo kauan ollut yleisessä ja julkisessa käytössä. Asiasta tuli mieleen se fakta, että sähköautotkin keksittiin jo 1900 luvun alkupuolella, mutta ihmiset jotka omistivat suurimman osan planeetan öljytuotannosta tuohon aikaan (tais olla Rockefellerit), kielsivät tämän teknologian kehittelyn ja vaativat autojen käyttävän öljyä. Miettikäähän millä tasolla meidän akkuteknologia olisi jos sitä oltaisiin kehitelty jo viimeiset sata vuotta!?

 • Nexeon sanoo:

  vielä siitä videosta, mielenkiiintoien teoria kuinka saavuttaa maailmanrauha, yhtenäistää maat ja kulttuurit.

 • Ogeli sanoo:

  Ei olisi köyhyyttä eikä sotia olisi ollut pitään aikaan jos nuo pimeyden palvojat eivät olisi olleet meitä hallitsemassa. Mutta ihmiset ovat antaneet tiedostamattoman hyväksyntänsä sille. Onneksi sille on nyt kuitenkin tulossa loppu. Kosmiset valon voimat ovat jo kauan aikaa sitten inkarnoituneet maaplaneetalle. Jeesus oli vain ensimmäisiä heistä tai meistä, koska muutosta tarvittiin. Valo on vihdoinkin voittamassa pimeyden. Näin tunnen sydämessäni ja väittäisin, että niin tuntevat miljoonat muutkin ihmiset.

 • Nexeon sanoo:

  Mulla on vähän sekavat tunteet tästä. Haluaisin uskoa, että jotain hyvää on tulossa, mutta koko ikänsä kun on nähnyt tätä kurjuutta, on vaikea nähdä miten kaikki tämä voisi muuttua paremmaksi muutamassa vuodessa. Olen lukenut yhden lakia yms. mutta silti…en tiedä mitä tuo sisäinen ääni mussa sanoaa. Tai sitten en vain osaa kuunnella sitä 😀

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Nexi

  Joillekkin tulee tapahtuu pahaa ja joillekkin hyvää. Mutta miljoonat ja miljardit ihmiset tulee kuolee muutaman vuoden sisäl. Sellanen kutina on 😀

 • Ogeli sanoo:

  Nexeon, älä anna valtaa pessimismille eli ”rationaaliselle” mielellesi. Kuuntele sydäntäsi! Maailma vaikuttaa nyt todella kurjalta ja epäoikeudenmukaiselta paikalta, mutta se tulee muuttumaan! Minullakin on välillä noita tunteita, mutta tiedän että hyvää on edessäpäin. Niin hyvää, että se vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Mutta ei se ole. 🙂

  WeAreNotAlone, kyseessä kun on sadonkorjuun ja muutoksen aika niin tuo on hyvin todennäköisesti totta. Mutta kuolema ei ole loppu, joten turha siitä on huolehtia.

 • Israfel sanoo:

  Eiks ole ihan sama mitä tunnette kun eiks Yhden lain mukaan kaikki on vaan luojan tapa kokee itsensä? Emme me ole olemassa kuin luojan mielessä, eiks näin yhden laki sano 🙂 Joten aivan sama onko optimisti vai pessimisti koska tää kaikki on vaan luojan tapa ”kokea itsensä” 😛 Jos luoja on päättäny et osa hänen mielestään muokkautuu ”meiksi”, niin me ollaan luoja eikä ole mitään tämän luojan mielen ulkopuolella. So, what’s the point?

 • Telemakkara sanoo:

  ”Nexeon, älä anna valtaa pessimismille eli ”rationaaliselle” mielellesi. Kuuntele sydäntäsi! Maailma vaikuttaa nyt todella kurjalta ja epäoikeudenmukaiselta paikalta, mutta se tulee muuttumaan!”

  Pelkkä pessimismi ei ole hyvästä, mutta rationaalisuuden hylkääminen ja utopistiseen tulevisuuteen tuudittautuminen kuulostaa vähintäänkin yhtä vahingolliselta niin yksilön kuin yhteiskunnankin kannalta. Silmien sulkeminen ikäviltä tosiasioilta ei ikinä pääty hyvin. Myöskään uskomus siitä, että kaikki tulee korjaantumaan itsestän ei ole pienimmissäkään määrin rakentavaa.

  Paras vaihtoehto on arvioida maailmaa ja sen epäkohtia rationaalisesti ja tämän perusteella tehdä oma arvionsa millä tavalla voi itse parantaa/olla huonontamatta nykymaailman tilaa. Maailma ei tule muuttumaan paremmaksi kuin taikaiskusta, vaan ihmisten on itse huolehdittava omista sotkuistaan.

 • Vergilius sanoo:

  Anteeksi vain, Ogeli, mutta en kykene näkemään rationaalisen ajattelun ja pessimismin yhteyttä, etenkin kun käytät sanoja synonyymeina, kuten teit.

  Pessimismi ei ole millään tavalla johdannainen kriittisestä/rationaalisesta ajattelutavasta, vaan muovautuu pikemminkin esim. emotionaalisen stressin/trauman (kriisin), huonon itsetunnon, psyykkisen sairauksien (esim. masennus) ja useimmissa tapauksissa myös nihilismin seurauksena. Jos individuaali on ns. ”negatiivinen” ihminen sekä pessimisti, ei pessimismi ole syy hänen neg.luonteeseen, vaan päinvastoin.

  Mutta kyllä, samankaltaisia sitaatteja löytyy varmasti useimmista ruusunpunaista nami-nami -filosofiaa käsittelevistä oppaista. Kaikenlainen b u l l s h i t uppoaa väestöön ja syitä tähän ilmiöön on vain yksi, ja tulee aina olemaan vain yksi; kuten olen aikaisemminkin sanonut- X-files oivalsi asian ytimen ja oli oikeassa: ”People want to believe”. Parhas esimerkki? Kuolemanjälkeinen elämä.

 • Ogeli sanoo:

  Rationalistinen ajattelu on tietyssä määrin hyvä asia, mutta loppujen lopuksi se on myös hyvin rajoittava tekijä. Ainoa asia joka meitä ihmisiä rajoittaa tekemästä (hyviä ja upeita) asioita on oma mielemme. Ei ole helppoa kaikille yrittää avartaa mieltänsä, mutta kannattavaa se on silti. Kaikkeen ei tarvitse uskoa, mutta kannattaa pitää mieli kuitenkin avoimena. Ymmärrän kyllä, että on paljon erilaisia ihmisiä jotka katsovat ja tulkitsevat asioita eri tavalla. Onhan sekin rikkaus.

 • Ogeli sanoo:

  Usko ei ole aina selitettävissä järjellä.

  Jos minä esimerkiksi haluan uskoa siihen, että pohjimmiltaan ihmiset ovat hyviä niin olenko hyväuskoinen hölmö? Ehkä joidenkin mielestä, mutta eikös se ole pääasia että minä saan lohtua siitä ajatuksesta? En kuitenkaan pakota ketään muuta uskomaan siihen, kunhan vain tuon omat kantani julki.

 • Vergilius sanoo:

  Itse asiassa kaikki todelliset skeptikot joita tunnen, ovat hyvinkin avaramielisiä, itseni mukaan lukien. Avara ajattelu tarkoittaa yksinkertaisesti vain sitä, että on valmis ottamaan vastaan uusia ideoita.

  Ja kuten olen jo aikaisemminkin maininnut, esimerkiksi juuri tiede kasvaa ja kukoistaa nimenomaan tämän vuoksi, sillä se kannustaa avarampaan ajatteluun. Koska meidän ymmärryksemme kehittyminen koskien ympäröivää todellisuutta, jossa elämme, on riippuvainen siitä, että suostumme ottamaan vastaan ja harkitsemaan uusia ideoita.

  Esim. tieteelliset saavutukset/löydöt/havainnot ja teoriat vaativat usein toteutuakseen uusia ajattelutapoja ja uusien ideoiden omaksumista. Olen samaa mieltä, ei ole helppoa avartaa mieltänsä, mutta onhan se mahdollista, mikäli vain haluaa.

 • apassikotka sanoo:

  Pikku lisäystä vielä tuohon haarp/japani yhteyteen. Tämän uutisen mukaan NASAn mukaan japanin yläpuolella oli ionosfääriä lämmitettiin 3pv ennen järistystä samalla taajuudella kuin millä maanjäristys normaalisti jytisee.. on kuulemma selkeä viite siitä, että haarpia on käytetty.Ionosfääri kun ei itsellään lämpene näin hemmetisti ellei sitä varta vasten lämmitetä.

  http://www.naturalnews.com/032670_Fukushima_HAARP.html

  Huom!. NASA, Ei ole yhdysvaltojen firma, vaan yksityinen, toisinkuin yleensä kuvitellaan.

  Naturalnews sivuilla on paljon muutakin mielenkiintoista eri aiheista.

 • Nexeon sanoo:

  Tuosta HAARP yhteydestä Japanin maanjäristyksessä on ollut aikaisemminkin puhetta. Itseasiassa jo silloin kun tuo järistys tapahtui, tarkemmin; päivä sen jälkeen. Asiaan liittyi jokin poltiittinen asia, jonka yksityiskohtia en nyt tietenkään muista, mutta kyseessä oli USA:n ja Japanin välinen juttu muutama päivä ennen järistystä.

  Voi olla hyvinkin mahdollista, että tällä oli jotain tekemistä järistyksen kanssa.

 • Vergilius sanoo:

  ”Huom!. NASA, Ei ole yhdysvaltojen firma, vaan yksityinen, toisinkuin yleensä kuvitellaan.”

  Toisin kuin yleensä kuvitellaan? Ensinnäkin, NASA ei ole FIRMA, toiseksi, se ON Yhdysvaltain valtion perustama laitos.

 • Nexeon sanoo:

  Mä oon kans ymmärtänyt, että NASA on yksityinen firma…?

 • Vergilius sanoo:

  Niinkö? Sitten olet, Nexeon, ymmärtänyt väärin. NASA on Yhdysvaltain ilmailu -ja avaruushallinto, joka on valtion orgnisaatio, perustettu valtion toimesta vuonna 1958. NASA on lyhennys sanoista ”National Aeronautics and Space Administration”. Tiedät varmaankin, että sana national tarkoittaa valtiollista, kansakunnallista? NASA:n edeltäjä vuosina 1915–1958 oli oli ilmailun tutkimuskeskusten verkosto, National Advisory Committee for Aeronautics (NACA).

 • apassikotka sanoo:

  Japanilainen ministeri esiintyi ennen maanjäristystä haastattelussa youtubessa, jossa hän kertoi että japania uhattiin ”vakavilla seurauksilla” mikäli jenkit eivät avaa rahamarkkinoitaan täysin heille.Itse en yksityiskohtia muista mutta tuubissa on video vielä jaossa varmasti.

  Nasa saa fyrkat liittovaltiolta, mutta ostaa itse palveluita kahdelta yksityisomisteiselta firmalta joilla on sidoksia eri valtioihin.Muunmuassa spacex niminen yhtiö,yksityisomisteinen, jonka johdossa huseeraa paypalin kehittämisessä mukana ollut setämies elon musk.Nasa ulkoistaa ja yksityistää käsittääkseni huomattavan osan toiminnoistaan.Valitsin ehkä sanani hieman huolimattomasti aiemmin.

  http://www.youtube.com/watch?v=iZ_ZiECoHPE

  Tässä avaruuslentoja hoitaa spacex.

  nasa on yhä enemmän asiakkaan roolissa, ja varsinaiset hommat hoitaa yksityiset firmat.voiko nasaa siis sanoa enää kohta kovin amerikkalaiseksi jos lankoja pitää käsissään muut?

 • Vergilius sanoo:

  Niin, totta. No, ei voi Nokiaakaan kyllä sanoa enää suomalaiseksi yhtiöksi. Toki siis voi, mutta se ei ole yksiselitteinen vastaus. Palveluiden ulkoistaminen on jo aika lailla osa nykykäytäntöä.

 • Nexeon sanoo:

  Käsitykseni Nasa:sta taisi juurikin pohjautua tuohon mistä apassikotka kertoi.

  Mutta joo, en kuitenkaan tuomitse mitään ajatusta ennen kuin asiaa on tarpeeksi tutkittu. Vaikka tuo naturalnews väittääkin, että HAARP:lla olisi vahva yhteys Japanin maanjäristyksessä.

  Lukaiskaapas tämä vielä: http://www.haarp.alaska.edu/haarp/ion5.html

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot