Yhteistyössä
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Mainostus

Nyt kannattaa mainostaa:

Ota yhteyttä yhteyslomakkeella.

Facebook

Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Aihealueeseemme kuuluu paranormaalin lisäksi myös salaliitot, avaruus, tiede sekä muut asiat ja ilmiöt, jotka ovat jollain tapaa normaalista poikkeavia tai mielenkiintoisia.

Järjestämme myös paranormaaleja ilmiöitä käsitteleviä luentoja ja tapahtumia.

Lue lisää...

Lähetä juttuvinkki

Keskustelutuokiot

Tulossa:

Keskustelutuokio #2
Aihe: Unet - Unien maailma, selkounet ja unihalvaukset
Ajankohta: Ei vielä tiedossa
Tarkemmat tiedot ilmotetaan blogissa myöhemmin...

Äänitteet:

#1 - Maan ulkopuolinen elämä ja sen mahdollisuus

Wespa Pasiradion haastattelussa - Aiheena paranormaalit ilmiöt

Kalenteri
helmikuu 2016
matiketopelasu
« tammi huhti »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Arkistot
Palkinnot

2016 alkanut suurilla mullistuksilla

Maapallo kokee suuria mullistuksia. Vuosi 2016 on alkanut maanjäristyksillä, merieläimiä on rantautunut kuolleena rantaan tuhansia ja muutamia outoja valoilmiöitä on havaittu mm. Suomessa.

Näille kahdelle videolle on koottu Tammikuussa tapahtuneita outoja mullistuksia.

Mitä kummaa on tekeillä? Ota osaa keskusteluun kommenteissa.

Jaa sosiaalisissa medioissa:

6 kommenttia aiheeseen: 2016 alkanut suurilla mullistuksilla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Käikäle sanoo:

  Näitähän on ollut aikojen alusta asti. Ei mitään uutta auringon alla. 😀

 • Wespa sanoo:

  Aina välillä ollu maanjäristyksiä ja kaikkea, mutta noi eläinten joukkokuolemat on ollu aika hämmästyttäviä. Tyyliin vuodesta 2011-2012 asti ollu vuosittain varsinki lintujen ja merieläinten joukkokuolemia. Monissa tapauksissa jääny mysteeriksi tuo syy.

  Sitten noi valoilmiöt on mielenkiintosia ja tää uus Planeetta jonka on arvioitu olevan jossain Neptunuksen lähellä aurinkokunnassamme.

  Mielenkiintoista, että heti ensimmäisessä kuussa näin paljon kaikkia mullistuksia. Ihmiskunnan on sopeuduttava luonnon muutoksiin, maapallo käy läpi jonkinlaista murroskautta. Tähän päälle vielä kaikki politiikkakikkailut ja lama yms…

 • Jacke sanoo:

  Kun unohtaa normaalit haloilmiöt ja aurinkopilarit, joita voi nähdä kylmissä olosuhteissa jääsumussa, niin ihan mielenkiintoisia pätkiä =)

 • Haerski sanoo:

  Hienoja pätkiä, mutta hienoutta laimentaa vähän se, että tästä kyhätään väkisin jotain mystistä luonnonilmiöiden sarjaa. Osa videon ilmiöistä ei tosiaan ole nykytiedolla selitettävissä, mutta ei tämä ole todellakaan ensimmäinen kerta, kun niitä luonnossa esiintyy.

  Perusteeksi siitä, että mennyt tammikuu olisi ollut luonnonilmiöiden osalta jotenkin erityisen aktiivinen, tarvitaan vähän muutakin, kuin videon tekijän ja Wespan mututuntumalla heittämät arviot. Internet on äärimmäisen huono paikka harrastaa tilastotiedettä, koska informaatio päätyy sinne hyvin epätasaisesti riippuen siitä kuka tai ketä on ollut tapahtumia dokumentoimassa ja millaista materiaalia on tallentunut.

  Toki luonnon ääri-ilmiöt ovat pitkässä juoksussa jatkuvassa kasvussa, mutta syy on jo selvillä: Ilmastonmuutos. Siinäpä se suurin mullistus, joka palloamme tällä hetkelläkin uhkaa. Valitettavasti siihen ei vain liity kovin suurta mystiikkaa nykypäivänä, ellet sitten erehdy kysymään esimerkiksi joltain republikaanien presidenttiehdokkaalta.

 • Leppis sanoo:

  Noihin kuolleisiin merieläimiin, uskon vahvasti syyn olevan Fukushima.
  Sieltä kun päästettiin järkyttävät määrät radioaktiivisia partikkeleita suoraan mereen!
  Tänä vuonna osan noista partikkeleista on arvioitu saavuttavan Amerikan mantereen. =/

 • Tuna sanoo:

  Jos fukushima merkittävästi myrkytti meriä, niin eikös lopputuloksen pitäisi näkyä kaupan merenelävissä myös? Eli ei muuta kuin kaupan tonnikalahyllylle geiger-mittarin kanssa todistamaan teoriaa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SecretsOpen
Graafista suunnittelua
Graafista suunnittelua
Kirjat, kirjakaupat ja lehdet
Ääretön verkkojulkaisu

Tajunta kauppa

Tähteläiset
Koulutusta
Tähtitieto