FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

2016 alkanut suurilla mullistuksilla

Maapallo kokee suuria mullistuksia. Vuosi 2016 on alkanut maanjäristyksillä, merieläimiä on rantautunut kuolleena rantaan tuhansia ja muutamia outoja valoilmiöitä on havaittu mm. Suomessa.

Näille kahdelle videolle on koottu Tammikuussa tapahtuneita outoja mullistuksia.

Mitä kummaa on tekeillä? Ota osaa keskusteluun kommenteissa.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: 2016 alkanut suurilla mullistuksilla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Käikäle sanoo:

  Näitähän on ollut aikojen alusta asti. Ei mitään uutta auringon alla. 😀

 • Wespa sanoo:

  Aina välillä ollu maanjäristyksiä ja kaikkea, mutta noi eläinten joukkokuolemat on ollu aika hämmästyttäviä. Tyyliin vuodesta 2011-2012 asti ollu vuosittain varsinki lintujen ja merieläinten joukkokuolemia. Monissa tapauksissa jääny mysteeriksi tuo syy.

  Sitten noi valoilmiöt on mielenkiintosia ja tää uus Planeetta jonka on arvioitu olevan jossain Neptunuksen lähellä aurinkokunnassamme.

  Mielenkiintoista, että heti ensimmäisessä kuussa näin paljon kaikkia mullistuksia. Ihmiskunnan on sopeuduttava luonnon muutoksiin, maapallo käy läpi jonkinlaista murroskautta. Tähän päälle vielä kaikki politiikkakikkailut ja lama yms…

 • Jacke sanoo:

  Kun unohtaa normaalit haloilmiöt ja aurinkopilarit, joita voi nähdä kylmissä olosuhteissa jääsumussa, niin ihan mielenkiintoisia pätkiä =)

 • Haerski sanoo:

  Hienoja pätkiä, mutta hienoutta laimentaa vähän se, että tästä kyhätään väkisin jotain mystistä luonnonilmiöiden sarjaa. Osa videon ilmiöistä ei tosiaan ole nykytiedolla selitettävissä, mutta ei tämä ole todellakaan ensimmäinen kerta, kun niitä luonnossa esiintyy.

  Perusteeksi siitä, että mennyt tammikuu olisi ollut luonnonilmiöiden osalta jotenkin erityisen aktiivinen, tarvitaan vähän muutakin, kuin videon tekijän ja Wespan mututuntumalla heittämät arviot. Internet on äärimmäisen huono paikka harrastaa tilastotiedettä, koska informaatio päätyy sinne hyvin epätasaisesti riippuen siitä kuka tai ketä on ollut tapahtumia dokumentoimassa ja millaista materiaalia on tallentunut.

  Toki luonnon ääri-ilmiöt ovat pitkässä juoksussa jatkuvassa kasvussa, mutta syy on jo selvillä: Ilmastonmuutos. Siinäpä se suurin mullistus, joka palloamme tällä hetkelläkin uhkaa. Valitettavasti siihen ei vain liity kovin suurta mystiikkaa nykypäivänä, ellet sitten erehdy kysymään esimerkiksi joltain republikaanien presidenttiehdokkaalta.

 • Leppis sanoo:

  Noihin kuolleisiin merieläimiin, uskon vahvasti syyn olevan Fukushima.
  Sieltä kun päästettiin järkyttävät määrät radioaktiivisia partikkeleita suoraan mereen!
  Tänä vuonna osan noista partikkeleista on arvioitu saavuttavan Amerikan mantereen. =/

 • Tuna sanoo:

  Jos fukushima merkittävästi myrkytti meriä, niin eikös lopputuloksen pitäisi näkyä kaupan merenelävissä myös? Eli ei muuta kuin kaupan tonnikalahyllylle geiger-mittarin kanssa todistamaan teoriaa.

 • Arska sanoo:

  Samaa mieltä Vespan kanssa että Maapallo käy läpi jonkinlaista murroskautta.

  Lienee syynä ilmaston muutos jonka ihmiskunta on aiheuttanut itse syytämällä fossiilisia polttoaineita hallitsemattomasti ilmastoon seurauksista vähät välittämättä. Tämän ilmaston muutoksen johdosta siis nämä tietyt luonnon ääri – ilmiöt ovat pitkässä juoksussa jatkuvassa kasvussa.

  Aika mielenkiintoinen juttu toi uusi Planeetta totutusta pokkeavalla radallaan, jonka on siis arvioitu olevan jossain Neptunuksen lähellä aurinkokunnassamme ja siis aika kaukana meistä, mutta kaikki vaikuttaa kuitenkin kaikkeen myös painovoimien osalta.

  Tietysti näinkin voi kommntoida, eli näitähän on ollut aikojen alusta asti. Ei mitään uutta auringon alla. Samalla sortuu vähättelyyn, eikä halua nähdä totuutta. Kaikki täytyy vaikka miten vähätellen peittää.

  Vähättely vaarallista jos ajatellaan että olemme itse syypäitä pahaan ilmaston muutokseen ja tämän johdosta sahaamme omaa oksaamme poikki yhä kiihtyvällä vauhdilla ja sitten vielä pöyristyttävän idioottimaisesti vähättelemme koko juttua minkä kerkiämme. Pitäisi muistaa että levitämme sotaista ilosanomaamme jatkuvine sotinemme ja tälläkin hetkellä keskuudessanne käydään kymmeniä eri sotia, lisäksi on lähes päivittäiset terroriteot eri puolilla maapalloa. Lisäksi hävitämme sademetsää jalkapallokentällisen sekunnissa, saastutamme maaperää ja vesistöjä minkä kerkiämme ja ympäristömme on kauheassa kunnossa ja väitämme samaan hengenvetoon vielä ettei mitään ole tapahtunut eikä siis mitään uuta auringon alla! Ei siis hyvä juttu, olemme selvästi tuhon tiellä…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *