FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Aurinkokuntamme kokee muutoksia

Viime kuussa kerroimme Pane Andovin tutkimuksista. Hänen mukaansa galaksin keskustassa tapahtui kauan sitten energiapurkaus, joka on lähestymässä aurinkokuntaamme.

YouTubessa julkaistulla Solar System Shift -videolla kerrotaan miten aurinkokuntamme on kokenut lähivuosina suuria mullistuksia ja muutoksia. Liittyvätkö nämä palapelinpalat toisiinsa? Vaikuttaako lähestyvä energiapurkaus jo nyt aurinkokuntamme olosuhteisiin?

Katso Solar System Shift -video jossa kerrotaan tarkemmin Maapallon sekä muiden aurinkokuntamme planeettojen ilmaston sekä magneettikenttien muutoksista.

2012 vuoden loppu lähenee. Elämme mielenkiintoisia muutosten aikoja. Näyttäisi siltä, että muutosten ja erilaisten mullistusten aika ei ole ohi, se on prosessi joka jatkaa kulkuaan.

Lisätietoa näistä linkeistä.
Our World is Changing: http://youtu.be/woVitezc-zU
Electromagnetic Event: http://youtu.be/uI10tKuLtFU
STARWATER: http://youtu.be/LiC-92YgZvQ

Tykkäys ja jakotoiminnot:

155 kommenttia aiheeseen: Aurinkokuntamme kokee muutoksia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Pysäyttämätön prosessi on jo alkanut kauan sitten. Itse asiassa koko elämä on yhtä jatkuvaa prosessia, progressiota. Mm. Eckhart Tollen ”Uusi Maa” puhuu tästä uudesta (Kulta-)ajasta. Sopeudummeko siihen ja kehitymme sivilisaationa vai tuhoudummeko? Kyseessä on tajunnan evoluutio, ihmisen kehittyminen parempaan suuntaan. Maa on osa tätä prosessia.

 • Sarco sanoo:

  Jaahas. Tämä on taas näitä ”uutisia” joissa joku sanoin jotakin ja sen täytyy olla niin.

  Minkähänlaisesta energiapurkauksesta nyt mahtaakaan olla kyse? Fysikaalisesti kun tuo termi on vähän hatara. Mistä tämä Pane Andov on keksinyt tälläisen kauan sitten sattuneen ”energianpurkauksen”? Mikä sen aiheutti. Ja se tärkein kysymys… miksei kukaan oikea fyysikko tai astronomi oli tälläistä havainnut 🙂

 • Vivirose sanoo:

  Minä ainakain odotan innolla tämän vuoden loppua 😀

 • Ogeli sanoo:
 • Mikkelson sanoo:

  toivottavasti ei tuota maailmanloppua vielä tule, joulua kun vielä haluaisin viettää…

 • theWonderer sanoo:

  Vaikuttaa kyllä monessa mielessä siltä että jotain erikoista on tapahtumassa juuri näinä aikoina. Eikä sen havaitsemiseksi tarvita edes mitään salatietoa, vaan ihan normaalienkin uutisten seuraaminen riittää. Etenkin koskien ilmastoa ja maata itseään. Uskon että osaksi syynä on ihmisen oma toiminta, mutta loppujen lopuksi kyse on jostain paljon suuremmasta. Ehkä kyseessä on jonkin pitkän aikakauden päätös mistä muinaiset kirjoitukset puhuvat.

  Lisäksi kaikki ihmiskunnan kehitys ja muutos on kiihtynyt jatkuvasti. Sama koskee myös maailmanpolitiikkaa. Globaalissa maailmassa tapahtuu yhä enemmän yhä lyhyemmässä ajassa.

  Mistä tämä kaikki huippuunsa kiihtynyt kehitys ja muutos johtuu?

  Ja onko vain sattumaa että niin monet ennustukset osuvat juuri vuodelle 2012? Niin monen toisistaan riippumattoman tahon tekemät ennusteet osoittavat että juuri 21.12.2012 on merkittävä päivä. Jos kyseessä on sattuma, niin onpahan aika moinen.

  Mutta se mitä tulee tapahtumaan on epäselvää, siitä lähteet ovat usein eri mieltä. Mutta itseäni kiinnostaa eniten juuri aurinkoon liittyvät tapahtumat ym. kosmiset ilmiöt, sillä ne vaikuttavat kaikista todennäköisimmiltä. Koska mihinkään Jeesuksen paluu-tyyppisiin uskonnollisiin ennustuksiin en usko.

 • Sarco sanoo:

  Ogeli, en nyt aivan käsittänyt miten fotonien matka liittyy tähän galaksin ytimessä väitettyyn purkaukseen? Sen purkaus oli fotoneita? Vaikka näin olisi, tämän purkauksen väitettiin tapahtuneen jokunen tuhat vuotta sitten, galaksin keskustasta fotonit ehtisivät omaan aurinkokuntaamme joskus 50 000 vuoden kuluttua. Ja juu, eivät fotonit mitään pahaa kellekkään tee…

 • Wespa sanoo:

  Kannattaa tsekata Pane Andovi -artikkeli tarkemmin läpi, siellä on selitetty aiheesta enemmän (myös videon kera, jossa mainitaan mm. NASA:n tutkimuksista). Linkki on tuossa artikkelissa.

  Helpotan nyt vielä sen verran, että postaan linkin myös tähän:
  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/10/22/pane-andov-2012-2013-tulossa-kosmisia-muutoksista/

 • Ogeli sanoo:

  Muistakaa säilyttää tyyneys mielissänne ja ennenkaikkea sydämissänne näinä aikoina.

  https://www.youtube.com/watch?v=1-4zdmd0TNU&feature=plcp

 • Jaa``a sanoo:

  Tästäköhän johtuu että varsinkin iltasella näkökenttään häivähtää sinertäviä välähdyksiä. Eilen illalla taasen jokin varjon tapainen ”meni” ns. sivusilmällä katsoen näkökentän ohi. Tätä on jatkunut vuoden verran. Ne alkoivat pieninä äkillisinä välähdyksinä mutta ovat suurentuneet ja muuttaneet väriltään sinertäviksi. Vai pitäisikö olla huolissaan terveyden puolesta. Nehän voivat olla merkki jostain aivokasvaimesta tai vastaavasta.

 • uliuliuliuli sanoo:

  Kannattaisiko käydä lääkärillä ennenkuin sokeudut kokonaan? EIku juu, ohan se järkevämpää täällä ihmetellä asiaa :D. Ps. Pane andovin on liskoihminen ,etten kauheasti hänen disinformaatiolleen antaisi arvoa…..

 • yrjo.taneli sanoo:

  Jäitä hattuun. Mitään erikoista ei tapahdu 2012 lopussa, eikä 2013. Kaikki tapahtuu entiseen tapaan samanlailla ja jatkuu siitä samanlailla. Mitään kummempaa prosessia tässä ei ole meneillään. Kaikki tämä vouhotus on yksi hullumylly johon jokainen lisää omalla teorialla lisää vauhtia, kunnes suurin mullistus tulee (eli ei mikään) ja kaikki teoriat unohdetaan ja maailma jatkaa menoaan.

  Näissä asioissa ei ole mitään totuutta, muuta kuin se miksi ihmiset tämmöistä mullistusta kaipaa omaan elämään. Miksi? Siinä on teille totuutta.

 • Jaa`a sanoo:

  Jäi kertomatta että sattui ”hauska” tapaus viikko sitten. Tulin olohuoneen läpi keittiöön ja oli jo hämärää joten valot paloivat eteisaulassa. Pääni yläpuolella vasemmalat oikealle vilahti jokin olohuoneessa. Ajattelin että ei kait sisällä ole lepakoita. Laitoin valot joka paikkaan. Ei löytynyt mitään. Eukko naureskeli että on hyvä että muutkin näkevät näitä vilahduksia ”jostain” ettei vaan hän.

 • Ogeli sanoo:

  Riippuen mihin uskot niin ne voivat olla enkeleitä tai keijuja. Olen itsekin nähnyt noita välähdyksiä jo pitkän aikaa nyt.

 • Ogeli sanoo:

  Ja mitä enemmän pyydät apua (tai rukoilet) niin sitä enemmän sitä myös saat, vaikket sitä aina huomaisikaan näillä viidellä aistillasi. Emme ole koskaan yksin.

 • yrjo.taneli sanoo:

  Me nimenomaan ollaan yksin.

 • Ogeli sanoo:

  Erillisyyden tunne on vain illuusiota.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli: ”Riippuen mihin uskot niin ne voivat olla enkeleitä tai keijuja.”

  Mitähän tämäkin taas tarkoittaa? 😀 Voisko ne olla ninjoja jos niin uskoo? Tuo on kyllä älyttömin lause, jonka oon hetkeen bongannut. Pikemminkin riipuen mihin uskot voit uskoa niiden olevan mitä tahansa. Mutta vaikka uskoisit mihin ei pelkkä uskosi tee yhtään mistään todellista.

 • Ogeli sanoo:

  En halunnut sanoa, että ”tiedän” niiden olevan enkelimäistä energiaa, koska en väitä tietäväni asiaa sataprosenttisesti eli se olisi ylimielistä. Haluan antaa jokaiselle mahdollisuuden miettiä asioita antaen kuitenkin oman tiedonjyväseni. Jos haluat uskoa niiden olevan lentäviä spagettihirviöitä tai ninjoja niin olkoon sitten niin. 🙂

  Uskoa ei voi järjellä selittää.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Eipä voi kyllä järjellä selittää noita sun juttujaskaan.

 • 555+111 sanoo:

  ”En halunnut sanoa, että ”tiedän” niiden olevan enkelimäistä energiaa.”
  Oletko varma ettei kyseessä ole yksisarvisia, nehän on enkelimäisiä olentoja jotka seuraavat meitä. Toki nuo ovat vähentyneet Atlantiksen viimeisimmän tuhoutumisen jälkeen, mutta tulossa ovat. Tiedän että tämähän kuullostaa huuhaalta, mutta pakko tämänkin olla totta kun kerran tällä yksisarvistohinalla on ihan omat sivut, ja ihmisiä oikeasti uskoo siihen, eikä yksikään skeptikko pysty todistamaan että niitä ei olisi. Eikä NASA ole suostunut kommentoimaan asiaa, selvä salaliitto.

  http://www.seitsemastoista.com/yksisarviset-kurssi

 • EsJohn sanoo:

  Nyt ollaan kusessa.

 • Entity sanoo:

  Uskoa ei voi järjellä selittää, mutta se ei tee uskonasioista todellisia. Usko on tajunnan hämärtämistä. Miten voi koskaan havaita todellisuutta sellaisena kuin se on, jos on vetänyt silmilleen uskonnon verhon, joka peittää sen mikä ei sovi maailmankuvaan ja selittää havaitun sopimaan satuihin, joita tahdotaan mieluiten uskoa?

  En ole vielä tuon videon katsomisen jälkeen kovin huolissani. Meneillään on kyllä muutoksia ja tieto katastrofeista kulkee nopeammin kuin koskaan, mutta syy ei ole maailmanlopussa, vaan ihan muualla. Etsikää heikkoja signaaleja, mutta unohtakaa haihattelu esihistoriallisen taikauskon perään.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Mulla on aavistus, että jotain sattuu lähivuosina. Kun ottaa huomioon mannerlaattojen törmäykset minkä vuosimiljoonien aikana. Kun kattoo vuosimiljoonien vanhoja kartastoja, niin huomaa, kuinka useesti mantereet ovat törmänneet toisiinsa miljoonien vuosien aikana. Kysymys kuuluukin, koska Yellestownin supertulivuori posahtaa, tiedemiehet sanoo, että olis pitänyt posahtaa ajat sitten.
  Toivotaan että ymmärrätte pointtini, mut taas täs dokataan, ja juttujen taso on sen mukaista, että sekavaa löytyy 😉

 • lolmid sanoo:
 • theWonderer sanoo:

  Luulen kyllä myös niin että ehkä ihmiskunnan aika on tullut loppuunsa. Luonto on saanut tarpeekseen saastuttavista ja ympäristöä tuhoavista ihmisistä. Ehkäpä rajut luonnonilmiöt ovat vain luonnon tekemää puhdistustyötä. Ihmisen aika saattaa hyvinkin olla ohi pian. Lajien joukkosukupuuttoja on aina ollut, ehkäpä nyt on sellaisen aika?

 • Entity sanoo:

  Ne vuosimiljoonia vanhat ”kartastot” ovat arvioita siitä miten mannerlaatat ovat saattaneet vaeltaa. Eikä tilanne ole tälläkään hetkellä staattinen. Pääasia on ymmärtää, että ne mannerlaattojen törmäykset eivät ole mitään kauhean dramaattisia tapauksia, siinä ajassa kun mannerlaatat törmäävät ja nostattavat vaikkapa vuoriston, kymmenet ihmissukupolvet elävät ja kuolevat välttämättä koko hommaa edes huomaamatta.

  Luonto ei saa tarpeekseen, se ei ole aktiivinen toimija. Luonto on enemmän goldbergin kone kuin tarkka kellokoneisto. Rajuja luonnonilmiöitä on aina ollut ja niitä on jatkossakin. Meillä ihmisillä on teoriassa se etu puolellamme, että osaamme havainnoida maailmaa ympärillämme ja varautua katastrofeihin.
  Mikään ei ole kiveen kirjoitettua tai lukkoon lyötyä. Meillä voi olla mahtava tulevaisuus edessämme, jos heräämme huomaamaan että selviytymisemme on omissa käsissämme. Tarvitsemme vakaat olot ja yhteiskunnan, jossa jokainen yksilö on valistunut ja pystyy toteuttamaan itseään. Typeryyden hinta saattaa olla lajimme tuhoutuminen.

 • Nexeon sanoo:

  Suora lainaus arvaattekin varmaan, että mistä:

  Aurinko: Auringon magneettikenttä on yli 230 prosenttia voimakkaampi kuin 1900-luvun alussa, ja sen energeettinen aktiivisuus on merkittävästi kasvanut. Planeettojen välisessä tilassa auringosta säteilevien hiukkasten kulkunopeus on kasvanut 400 prosenttia. Vuonna 2003 mitattiin niin suuri auringonpurkaus (X40), että sen luokittelemiseksi ei ollut olemassa edes asteikkoa. Se pimensi satelliitteja, ja revontulet näkyivät Italiassa asti.

  Venus: On havaittu merkittäviä fyysisiä, kemiallisia ja optisia muutoksia, mukaan lukien rikkikaasujen äkillinen väheneminen sen ilmakehässä ja kirkkauden lisääntyminen 2400 prosenttia. Sen magneettikenttä on voimistunut.

  Mars: Voimakas ilmastonlämpeneminen on käynnissä. Napajäätiköt sulivat yhdessä vuodessa 40 prosenttia aiheuttaen maanpinnan muodon muuttumisia. Ilmakehän tiheys on noussut 200 prosenttia aikaisemmin mitatusta arvosta.

  Jupiter: Jupiter on energisoitunut niin voimakkaasti, että sitä ympäröi nyt donitsin muotoinen loistava energiatuubi, joka on sen kuun (Io) reitillä. Jupiterin magneettikentän koko on kaksinkertaistunut vuodesta 1992.

  Saturnus: Saturnuksen napa-alueet ovat huomattavasti kirkastuneet, ja sen magneettikenttä on voimistumassa.

  Uranus: NASA:n Voyager II -luotaimen mukaan sekä Uranus että Neptunus ovat kokeneet äskettäisen magneettisten napojen paikan siirtymisen – 60 prosenttia Uranuksella ja 50 Neptunuksella.

  Neptunus: Neptunus on muuttunut infrapunassa 40 prosenttia kirkkaammaksi vuodesta 1996 ja on 100 prosenttia kirkkaampia tietyillä alueilla. Myös Neptunuksen kuu Triton on kokenut suuren kasvun ilmakehän paineessa ja lämpötilassa, verrattavissa 22-asteen (fahrenheit) muutokseen Maassa.

  Pluto: Syyskuussa 2002 havaittiin Pluton kokeneen 300 prosentin kasvun sen ilmakehän paineessa viimeisen 14 vuoden aikana. Se on havaittavasti muuttunut myös väriltään tummemmaksi.”

 • multipena sanoo:
 • Huttu sanoo:

  En tiedä linkkasi Multipena tuon nyt puolesta vaiko vastaan -asenteella, mutta kun tuon linkin artikkelin lukee läpi, ymmärtää että siellä galaksin keskustassa tapahtuu näitä purkauksia jatkuvasti. Joten Pane Andovin ja kumppaneiden purkausteoriat saa vähän kapuloita rattaisiin tavallaan. He kun uskovat ja odottavat että galaksin keskustassa tapahtunut purkaus saavuttaa maan, vaikka niitä purkauksia tapahtuu jatkuvasti, ja niitä jatkuvasti havainnoidaan maassa 🙂

  Edelleen muistutan, jos se purkaus on maassa havaittu, se on jo mennyt maan ohi

 • hehheh sanoo:

  purkauksia on nyt vasta pystytty kunnolla havainnoimaan.. olet siis varma että purkaus etenee valonnopeutta? perusteet? miten sä voit olla varma? 🙂

 • yrjo.taneli sanoo:

  Jim kanavalta taitaa tulla sarja nimeltä: Maailmanlopun odottajat. On muuten pimahtaneita. On monenlaista kulkijaa.

 • Huttu sanoo:

  Hehheh, sillä että kulkeeko purkaus valonnopeutta vai ei, ei ole mitään merkitystä. Havaintoa ei kuitenkaan voi tehdä ennen kuin se purkaus on saavuttanut maan. Mustat aukot päästävät säteilyä ulos jatkuvasti

 • Huttu sanoo:

  Ja niitä on havaittu jo iät ja ajat

 • Ogeli sanoo:

  Tuossa uutisessa sanottiin, että se oli voimakkain purkaus tähän asti. Tuleeko voimakkaampia koko ajan vai?

 • Ogeli sanoo:

  Tällaisen löysin:
  http://postimage.org/image/3zvmeiogn/

  Sen mukaan tulevana perjantaina alkaisi toiseksi viimeinen aikajakso tätä nykyista aikaa. Aika nopeutuu jokaisen uuden päivä/yö-jakson myötä. 21.12 päättyy vanha aika ja syklit tulevat päätökseensä. Uskoisin sen olevan uusi aamunkoitto ihmiskunnalle.

  ”Aika” tosin on vain ihmisten käsite vallitsevasta todelliisudesta. Eläimet tai luonnonkappaleet eivät murehdi olemassaolonsa syytä, koska ne eivät tunne ajan käsitettä. Ne kokevat vain kyseisen hetken ja hetki on aina asia mikä on olemassa, muu on vain mielen illuusiota. Nyt on nyt… Ja nyt se on jo ohi. Koska luet tätä tekstiä niin ajattelet, siis olet. Sinä olet elämä ja kaikkeus. Olet jumala ja osa kaikkeutta. Kuten me kaikki.

  Voit tuntea ikuisuuden yhdessä hetkessä.

 • Entity sanoo:

  Oletko koskaan, Ogeli, ollut joku muu luontokappale mikä olet nyt? Eläimen tietoisuus on todennäköisesti melko samanlainen kuin omamme, vaikka muiden lajien selviytymisstrategiat poikkeavatkin omistamme. Se olisi järkeenkäypää, jos oletetaan tietoisuuden syntyneen evoluution tuloksena, eikä syntyneen jumalaisten voimien väliintulon seurauksena vain omassa lajissamme.

 • Ogeli sanoo:

  Tietoisuuden evoluutio etenee pienimmistä luontokappaleista eläimiin ja paljon myöhemmin ihmisiin. Siitä sitten vielä pidemmän ajan jälkeen eteeriseksi valo-olennoks ja olen aivan tosissani. En muista menneitä elämiäni, mutta varmasti olen kenties joskus ollut monenlainen eläin ja luonnoinvoima. Kenties vesi, ilma, tuli ja tuuli.

  Ihmiskunta elää nyt 3D-tietoisuutta, mutta 4D tietoisuus on jo lähellä. Planeettamme on jo sillä tasolla. Miten tietoisuutta sitten mitataan? Vaikea kysymys, mutta kaikki on valon eri taajuutta ja eri dimensioita/oktaaveja. Joka tasolla olemus muuttuu ja kyse on evoluutiosta. Ei ole mitään puuttuvia linkkejä. Tässä ietoisuuden eri tasot:

  1D: Tietoisuus (Luonto)
  2D: Kasvu (Eläimet)
  3D: Valinta (Ihmiset)
  4D: Rakkaus (Uusi ihminen ja uusi Maa)
  5D: Viisaus
  6D: Ykseys
  7D: Ikuisuus

  Olkoonkin henkistä tiedettä, mutta virallinen tiede ei ehdi näitä asioita tajuta ennenkuin on jo seuraava sykli pitkällä. 🙂

  Syklien pituudet siis vaihtelevat huimasti. Mutta aika on vain suhteellinen käsite johon ei kannata takertua liiaksi.

  Niin ja kaikki kunnia David Wilcockille, L/L Researchille ja Tomi Varjolalle Yhden Lain tutkimisesta. Minä vain siteeraan ja tutkin näitä asioita, koska ne resonoivat eniten omalla kohdallani.

 • Walker sanoo:

  Mainittu super purkaushan voisi olla 21.12. maan saavuttavan purkausaallon esipurkaus?

 • Ogeli sanoo:

  Jossain lähteissä sanottiin, että varsinainen planeetta ”ylösnousee” 12.12.2012, mutta en ole aivan varma mitä tuo käytännössä tarkoittaa koska maa on jo 4D-taajuudella. Pane Andovin mukaan ”siniset aallot” näkyvät taivaalla 13.12.2012 ja saapuvat Maahan muistaakseni kolmessa erässä. Tuo kosminen energia/valo on siis jotain energiaa mikä pistää kohdatessaan kaiken DNA:n uusiksi.

  Maaginen päivämäärä 21.12.2012 on jonkinlainen kulminaatiopiste. Sen lisäksi pitää ottaa huomioon Auringon uusiutuminen, joka on osa tätä prosessia. Ymmärtääkseni kaikki huipentuu siis tämän vuoden lopussa ja 22. tai tulkinnoista riippuen 23. joulukuuta on jo uutta aikaa. 28.03.2013 oli viimeinen Pane Andovin antama päivä ja silloin kai Aurinko on viimein uudestisyntynyt. NASAN tiedemiehet ovat ennustaneet aurinkomaksimin alkavan helmikuun alussa, joten onko tuo muka sattumaa? He tietävät kyllä miten Aurinko ja Maa reagoivat kun tuo energia osuu niihin.

 • Ogeli sanoo:

  Olen tässä nyt lukenut David Wilcockin Lähdekenttää, jossa on käsitelty tuota uuden ajan alkua ja sitä miten siinä ei ole mitään pelättävää vaan ainoastaan juhlittavaa. Emme kuulemma edes aluksi huomaa, että mikään on muuttunut. Silti Maa tulee olemaan 100 kertaa parempi paikka ja vain ainoastaan negativiisen eliitin pääjehut/Illut kohtaavat vihdoinkin sen mitä ovat kylväneet. Kun olen päässy tuon kirjan varsinaisiin herkkukohtiin niin kirjoittelen sitten siitä lisää mielipiteitäni tänne.

  Kaikki tämä kuulostaa kuin jostain skifileffasta repäistyltä ja siksi se vaikuttaa melko uskomattomalta jopa minulle. Mutta pian nähdään, että käykö taru toteen. Jos muinaiset sivilisaatiot ja nykytutkijat ovat oikeassa niin elämme ihmiskunnan historian mielenkiintoisinta aikaa juuri näinä viikkoina ja päivinä. Jotkut sanovat Jeesuksen toiseksi tulemiseksi, mutta se on vain vertauskuva siitä kristus-energiasta, jota mies nimeltä Jeesus aikoinaan kantoi. Hän teoillaan ja sanoillaan tarkoitti, että jokainen pystyy aikanaan samoihin ihmetekoihin kuin hän.

 • Ogeli sanoo:

  Ote kirjasta Bhagavadgita:

  Kun ihminen näkee Herran olevan
  kaikessa läsnä yhtä voimakkaana,
  hän ei enää ise vahingoita tuota toista itseä,
  ja saavuttaa siten korkeimman päämäärän.

 • Entity sanoo:

  On varmaan aika selvää, että emme, Ogeli, tarkoita tietoisuuden evoluutiolla samaa asiaa. Minä puhun piirteestä, joka antaa eliölle paremmat eväät reagoida ympäristönsä muutoksiin ja näen tässä ihan selkeän kehityskulun aivottomien limasienten mekaanisesta muistista selkärankaisten mekaanis-kemialliseen muistiin.

  Pitkään jopa ihan tiedepiireissä kuviteltiin, että ihmisen tietoisuus on jotain ylivertaista, jumallista alkuperää ja eläimet ovat vain automaatteja, joita ohjaavat ”vaistot” eikä ihmisen kaltainen äly ja tunteet. Yllättäen tämäkin uskontoon perustuva näkemys on osoittautunut vääräksi ja jumalainen alkuperämme näyttää yhä enemmän tekaistulta.

  Huomenna siis näemme sinisiä aaltoja taivaalla. Mutta mitäs sitten jos emme näekään? Miten käy loppujen ennustusten uskottavuuden? Onko aaltoja odotettavissa jo puolen yön jälkeen vai tulevatko ne ehkä iltapäivällä? Jos niitä ei näykään, niin kuin sanotaan, näkyvätkö ne ehkä astraalitasolla, josta vain viisaat voivat ne havaita?
  Suokaa anteeksi sävyni, mutta nyt ollaan jo niin syvällä uskonnon suossa, että avomielisen ihmisen on siellä hankala tarpoa.

 • Ogeli sanoo:

  Ja oppia ikä kaikki. Itsekin taidan vieläkin kärsiä turhasta kiireestä (tai pienestä lukihäiriöstä) kirjoittamisen suhteen kun tulee noita kirjoitusvirheitä aina vähintään sen yhden kappaleen verran. Pitäisi huolella tarkastaa ja sitten vasta lähettää viesti. Sen siitä saa kun on totutellut editoria käyttämään, mutta nyt tämä menee taas jo yksinpuheluksi. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Entity, selvästikin olemme eri mieltä asiasta. Huomasit kai muuten, että vielä kuukausi on jäljellä.

  Mitä tulee eläimiin niin voin omasta kokemuksestani sanoa, että niissä on jotain hyvin pyhää olevaisuutta. Ne aistivat ja tuntevat asioita hyvinkin paljon, mutta niiden päänuppeja ei rasita ego, joka on riippuvainen ajasta. Esim. hyvin rakastettu lemmikki on varmasti hyvällä polulla omassa kehityksessään. Eläimet vain ovat. Miksi eivät ihmisetkin voisi sitä tehdä? Se on itse asiassa suurimpia palveluksia koko maailmankaikkeudelle. Kohottamalla omaa värähtelytaajuutta pelkän olemisen kautta kohottaa kollektiivista tietosuuden tasoa. Tieto palvelee vain hyvin vähän loppujen lopuksi.

  Voit vain olla ja tuntea hetken. Parhaiten se onnistuu meditatiivisessa tilassa. Silloin parhaimmillaan egosi ääni hälvenee ja aika katoaa. Jotkut ihmiset, jotka meditoitavat useita tunteja päivässä tekevät sitä siksi niin pitkään, koska ajan merkitys lakkaa heille. He vain ovat osa hetkeä, kaikkeutta. Kaikki muu on oikeastaan vain illuusiota ja elämän tanssia. Kun sen tajuaa, niin turhat pelot ja harhat katoavat. On vain oleminen.

 • Karhu IV sanoo:

  Tuskin olisin tullut tähän maailmaan vain olemaan, haluan tietenkin tietää ja tehdä kaikkea. Jos siis uskotaan siihen uudelleensyntymisoppiin, niin näin kai se on, mitä tänne muuten tulemaan, jos ei tekemään jotain huvikseen.

 • Jackie sanoo:

  Porkkana on oranssi. Tai fotonien aaltoliikkeen aallonpituuden muuttuessa porkkanaan osuessa ne aiheuttaa silmän tappisoluissa reaktion mitä kuvailen oranssina. Mihin se kokemus sitten tappisoluista virtaa on aivot, mikä sen loppupeleissä kokee en ymmärrä, ”sielu” ”tietoisuus” ”energia keho” ”jumala”… Jaa no ainakin jokin kokee. Ymmärrä sitten yhtään mikä, ehkä materia kokee. Käytäntöä en tajua mutta koen joten koen. Onko minä aivot vai onko keho vaan väline mikä tuottaa kokemuksia minulle, mikä se sitten onkaan… Voin ”tarttua” tahtoon liikuttaa kättä tai tuottaa ajatuksia tai tekstiä. Onko tuo edes oma tahtoni vai onko tuo vain jotain mihin kehoni automaattiset toiminnot haluavat tarttua. Koenko kokemuksen minä tartun vai onko se ennemminkin niin että kehoni tarttuu ja koen vain kokemusta siitä että kehoni keskittyy tekemiseen.

  On mielenkiintoista seurata millaisiin asioihin ihmiset ”tarttuvat”. Varsinkin mihin itse tarttuu. En ole varma onko olemassa vapaata tahtoa. Jos ei, niin on kohtalo. Silloin on vain hahmon tai osan todistaja. Todistaa maan päällä kävelevää rooli hahmoa. Olemme hetken todistajia jokainen todistamassa omaa rooliaan tässä suuressa näytelmässä elämä ja kosmos.

  Miksi edes kirjoitan täällä viestejä… Se on jotain mihin roolini tarttuu. Tuntuu kuin olisin kaikkeus vankina tässä yhdessä hahmossa katsellen mitä se hahmo tekee ja puuhaa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Toivottavasti tämä lätinä loppuu viimeistään maaliskuussa. No, eiköhän yhdenlakilahko jotain yhtä älytöntä keksi jatkossakin. Miksi muuten, Ogeli, uskot noin sokeasti näitä gurujasi kun voisit ihan itsekin pähkäillä miten maailma makaa? Toivottavasti kestät pettymyksen kun huomaat nämä gurusi yhtä kuolevaisiksi kuin itsekin olet.

 • Entity sanoo:

  Katsos tosiaan, eli kuukauden tässä saa vielä kärvistellä jännityksessä.

  Emme, Ogeli, ole eri mieltä. Minulla ei ole eläinten tietoisuudesta mielipidettä, vaan eläinten ja ihmisten samankaltainen tietoisuus on tietääkseni fakta. Tosin sellainen fakta, jota lihansyöntiin mieltyneissä länsimaissa eivät julista kuin muutamat tietoisuudentutkijat. Eläin voi käyttäytyä itsekkäästi ja tuhoisasti ja todennäköisesti käyttäytyykin, jos saavuttaa sillä jonkin edun. Katso vaikka lokkeja joskus, kun maahan on heitetty esimerkiksi makoisa laatta kiistakapulaksi.
  Me ihmiset olemme siitä poikkeuksellinen eläin, että meillä on periaatteessa olemassa henkiset työkalut, joiden avulla kohota eläimellisen olemassaolon yläpuolelle. Mutta se on mielestäni kukkupuhetta, että eläimet olisivat jotenkin perusolemukseltaan valaistuneempia kuin me ihmiset.

  Nykyään on vallalla ahneuden ja itsekkyyden lyhytnäköinen ideologia. Se ei kestä loputtomiin, mutta ehtii tehdä paljon vahonkoa ennen kuin ihmiset heräävät huomaamaan sen erheellisyyden. Tässä olen kuitenkin menossa kohti politiikkaa ja sitä en halua tehdä.

  Tämä 2012 höpsötys osoittaa sen, minkä moni jo tietää ainakin jollain tasolla: ihmiset tarvitsevat päämääriä ja visioita tulevaisuudesta. Tahdotaan jotain mikä tekee päivittäisestä selviytymisestä edes jollain tavalla vaivan arvoista. Itselläni sitä virkaa toimittavat ammatilliset kunnianhimot, jollakin toisella uskonto toimii syynä nousta sängystä aamuisin.

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, olen vuosien ajan lukenut järjettömän määrän tietoa netistä ja tutkinut maailmaa ympärilläni. Olen lukenut kymmeniä kirjoja ja koko ajan ahmin uutta tietoa, välillä myös viihdemielessä ihan puhdasta fantasiaa. Puolitoista vuotta sitten löytämäni Yhden Laki ikäänkuin vaan vahvisti omia tuntemuksia ja olettamuksia ja näin ollen vahvisti uskoani. Olen ollut syntynyt kristityksi, mutta olen tutkinut paljon buddhalaisuutta ja idän uskoja. Tiede myös kiinnostaa minua, kuten esim. tähtitiede. En pyri sulkemaan mitään asioita ulkopuolelle, vaan yritän ymmärtää myös ateistien ja skepttikojen maailmankuvaa. Seuraan tänä päivänäkin paljon tunnettuja ateisteja, vaikken todellakaan aina ole lähellekään samaa mieltä asioisa kuten he. Nykyään minua kiinnostaa erityisen paljon asiat kuten karma ja dharma. Elämän merkityksen tutkiminen kiinnostaa varmasti meitä kaikkia. Keitä me olemme, mistä tulemme ja minne olemme menossaa?

  Aiemmin kaikki tuntui jotenkin merkityksettömältä, mutta sen jälkeen elämä on tuntunut entistä järkeenkäyvältä. Olen entistä enemmän luottanut intuitioon ja sisäiseen ääneen ja näin olen usein päässyt mukaan flow’hun eli upeaan elämään kiertokulkuun. Avautumalla maailmalle olen saanut myös paljon takaisin.

  Olen oppinut arvostamaan elämää ja ihmisiä uudella tavalla. Pyrin olemaan tuomimatta ketään ensi kädeltä.

  Entity, itse en ota kantaa lihansyöntiin sen enempää kuin sanomalla sen, että kaikki on tietosuutta ja elävää. Myös kasvit. Eläimet ovat ikäänkuin suostuneet olemaan ravintoketussa ihmisiä palvelemassa, mutta se on taas eri asia että tarvitseeko niiden kärsiä ennen kuolemaansa. Nykyajan tehotuotantolaitokset ovat kammottavia paikkoja eläimille ja ne kokevat syvää traumaa ennen kuolemaansa. Sitten ihminen syö traumatisoituneen eläimen lihaa ja saa kenties tuntea sen eläimen viimeisiä tunnetiloja? ”Hienoa”, eikö? Amerikan alkuperäiskansa eli intiaanit kunnioittivat luontoa ja eläimiä. He aina arvostivat eläimen antamaa uhrausta. Samaa asiaa ajaa myös ruokarukous, se ikäänkuin pyhittää ruoan ja antaa sille eläimen elämälle arvon. Anteeksianto on tuossakin tapauksessa äärimmäisen suuri osa asiaa.

  Voiko ihminen olla siis konanaan täysin syömättä? Periaatteessa kyllä, onhan noita guruja esim. Intiassa ja Breatharianismi melko suosittua eli pelkän pranan voimalla eläminen.

 • Nexeon sanoo:

  höpöllä taas aivan väärä käsitys guruista 😀

 • Ogeli sanoo:

  Uskomatonta, mutta totta. Nyt on jo tieteellisiä tutkimuksia edellisistä elämistä:
  http://www.hs.fi/ulkomaat/Tutkijat+selvittiv%C3%A4t+miten+edellisen+el%C3%A4m%C3%A4n+muistikuvat+s%C3%A4ilyv%C3%A4t/a1305615798385

  Jos ei siis riitä Michael Newtonin tai Dolores Cannonin mittavat ja vuosikymmeniä kattavat tutkimukset aiheen parissa. Jos ihmiset ja tajuaisivat niin tajuaisimme paremmin, että mitä olemme. Kanssaluojia siis. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  *muistaisivat*

 • theWonderer sanoo:

  Sielunvaelluksesta ja edellisistä elämistä on olemassa valtavasti empiiristä tutkimusaineistoa niin meedioilta, mystikoilta kuin nykyaikaisilta psykologeilta. Kyseessä on epäilemättä todellinen ilmiö missä ihminen muistaa asioita jotka eivät kuulu hänen omaan elämäänsä. On myös todistettu että nämä muistot voivat jopa aiheuttaa traumoja tai mielenterveysongelmia. Olisi todella outoa jos ihminen kärsisi psyykkisistä ongelmista vain valemuiston vuoksi.

  Sielunvaellus on käsitteenä ollut olemassa koko ihmiskunnan tunnetun historian ajan. Se on ollut keskeinen osa esimerkiksi intialaista kulttuuria, hindulaisuutta ja buddhalaisuutta. Näissä kulttuureissa asiaa pidetään itsestäänselvyytenä. Itse asiassa sielunvaellus oli myös osa gnostilaisuutta ja varhaista kristinuskoa. Mutta Rooman kirkko hävitti pitkälti näin uskovat kirkot varhaiskeskiajalla.

  Itse olen sitä mieltä että koko maailma on ikuisen tietoinen. Sillä miten tiedottomasta maailmasta voisi syntyä tiedostavia olentoja kuten ihmisiä? Jos maailma on täysin tiedoton, niin ei sen olioilla voi myöskään olla tietoisuutta, koska jos niin olisi olisi tietoisuuden täytynyt ilmestyä tyhjästä. Mutta kuten tiedämme, mitään ei synny tyhjästä.

  Ihmisen tietoisuus on vain osa maailman tietoisuutta. Ja jos maailman on ikuisen tietoinen, niin ei silloin kuolema ole loppu. Tietoisuus vain jatkuu jossain muussa olennossa. Tämänhän ovat kyllä mystikot tienneet jo tuhansia vuosia, mutta itsepäiselle ja rajoittuneelle länsimaiselle naturalismille tämä näkemys ei sovi. Ja nykyinen naturalismi on hyvin nuori näkemys (syntyi 1800-luvulla) joka perustuu virheelliselle näkemykselle siitä että ihminen on kaikkivoipa ja näkee todellisen maailman.

  Tietoisuuden tutkiminen on vaikeaa koska tiedemies ei voi asettautua oman tietoisuutensa ulkopuolelle ja tarkastella sitä. Kaikki tiedemiehen tutkimustulokset ovat vain hänen oman tietoisuutensa tuotetta ja alisteisia sen harhoille. Ihmisen tietoisuus on hyvin rajallinen eikä voi näyttää lopullista totuutta maailmasta. Tämänhän tiesi jo Platon antiikin aikoina. Nykyään fysiikka on myös päässyt samoihin tuloksiin maailman todellisesta luonteesta ja on todellakin vahvistanut sen että ihminen on haviantokyvyiltään puutteellinen.

 • Ogeli sanoo:

  Selvästi tiedät mistä puhut, theWonderer.

 • Karhu IV sanoo:

  ”Olisi todella outoa jos ihminen kärsisi psyykkisistä ongelmista vain valemuiston vuoksi.”

  No enpä tiedä, onhan todistettu, että oikea muisto ja toisaalta silmät kiinni laitettaessa ja vaikka punaista ruusua kuviteltaessa mielikuva aktivoituvat samassa visuaalisessa keskuksessa, eli ts. ihmisen voi olla mahdotonta tunnistaa tai tehdä eroa muiston ja ja mielikuvituksen välille siltä osin, molemmat ovat samanlaisia asioita käytännössä.

 • Karhu IV sanoo:

  ”Jos maailma on täysin tiedoton, niin ei sen olioilla voi myöskään olla tietoisuutta, koska jos niin olisi olisi tietoisuuden täytynyt ilmestyä tyhjästä. Mutta kuten tiedämme, mitään ei synny tyhjästä.”

  Mistä maailmankaikkeuden tietoisuus on syntynyt? Ihan perus ikuisuuskysymys edelleen, tuo ei ratkaise sitä mitenkään..

 • Karhu IV sanoo:

  ”Ja nykyinen naturalismi on hyvin nuori näkemys (syntyi 1800-luvulla) joka perustuu virheelliselle näkemykselle siitä että ihminen on kaikkivoipa ja näkee todellisen maailman.”

  Tämä taasen on kyllä totta, ihminen ei tosiaan kykene havaitsemaan juuri mitään, ei edes kaikkea omien aistiemme havaitseman energian tasoja, kuten lähellekään kaikkia aallonpituuksia valolla, eikä äänellä.. Kukapa voisi tietää mitä muuta havaitsematta jää

 • theWonderer sanoo:

  ”Mistä maailmankaikkeuden tietoisuus on syntynyt? Ihan perus ikuisuuskysymys edelleen, tuo ei ratkaise sitä mitenkään..”

  Maailma syntyi ja tietoisuus oli alusta asti osa sen ”luonnetta” samoin kuin muutkin asiat. Maailmahan perustuu pienten hiukkasten välisille reaktioille ja jotta reaktio tapahtuu, niin reaktion osapuolilla täytyy olla informaatio siitä millainen reaktion tulee olla. Ja informaatio edellyttää aina tietoisuuden. Joten maailmankaikkeuden totaalinen ja kaikkialla oleva tietoisuus ei ole vain mahdollisuus, vaan itse asiassa välttämättömyys, mikä mahdollistaa kaiken materian rakentumisen pienimmistä hiukkasista.

  Itse asiassa maailmankaikkeuden vertaaminen tietokoneohjelmaan ei ole loppujen lopuksi kovin kaukaa haettua. Monessa mielessä maailmamme vaikuttaa toimivan niin. Pienimmät hiukkaset ovat ”bittejä” jotka ohjelman informaation avulla toimivat tietyllä tavoin. Ihminen on osa tätä ”ohjelmaa”. Ehkä Matrix onkin totta 😀

 • Entity sanoo:

  theWonderer, kysypä googlelta sellaisesta asiasta kuin ”simulation argument” ja henkilöstä Nick Bostrom saattaisit tykätä. Katsos nykyinen tieteellinen tietämys on huomannut että kun maailmankaikkeutta zoomaillaan, jossain vaiheessa havainnot pikselöityvät, eivät laitteiden vaan maailmankaikkeuden rakenteen vuoksi. Ikään kuin joku olisi asettanut resoluutiolle rajat. Lisäksi jos maailmankaikkeus olisi simulaatio, sen suunnittelijoilla on tuskin rajattomia resursseja simulaation ajamiseksi. Heidän on pitänyt säästää jossain, esimerkiksi asettamalla simulaation ehdoiksi alin mahdollinen lämpötila ja ylin mahdollinen nopeus. Muutama vuosi sitten luin jutun, jossa ennuttettiin todennäköisyydeksi sille, että elämme simulaatiossa 20%, mikä on äärettömän paljon enemmän kuin 0%.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ei kai todennäköisyyksiä ennusteta vaan lasketa? 20 prosenttia kuulostaa hurjan korkealta luvulta. Olisikohan tässä otettu laskelmiin mukaan ne kaikkein optimistisimmat mahdolliset muuttujat?

 • Ogeli sanoo:

  Pane Andovin kolme ja puoli tuntia kestävä radiohaastattelu:
  http://www.youtube.com/watch?v=Ec2nVvBecfo&feature=plcp

  Jos kiinnostaa niin kannattaa varata hyvä asento ja paljon virvokkeita. Jos info ei resonoi niin ei sitten kannata kuunnella. On hyvä olla skeptinen, mutta ei kuitenkaan mieleltään sulkeutunut. 🙂

 • theWonderer sanoo:

  Tuo ”maailma on simulaatio”- oli vaan heitto ja vertaus. En oikeasti usko että jossain on joku joka on ”ohjelmoinut” maailman. Itse asiassa olen ateisti enkä usko luojajumalaan tai jumalaan joka vaikuttaa maailmankaikkeuden kulkuun. Paremminkin maailma on vain täysin järjetön paikka mikä ainoastaan on olemassa ilman mitään tarkoitusta.

 • Entity sanoo:

  Boströmhän on tuota simulaatioargumenttiaan rakennellut ihan kai akateemisena ajatusleikkinä, joka antaa lisää eväitä maailmankaikkeuden hahmottamiselle. Sanavalintani oli ehkä huono, ja olet, Höpönpöpö, varmaankin oikeassa siinä että tuo todennäköisyys on laskettu sellaisista lähtöoletuksista, jotka tukevat argumenttiä. Menköön huono sanavalinta käännöskukkasen piikkiin, en aina osaa valita oikeaa suomenkielen sanaa, englanti menee jakeluun kutakuinkin sellaisenaan.

  On silti ihan hauska ajatus, että on olemassa ihan havaintoja, joiden yksi mahdollinen selitys voisi olla se, että tuntemamme maailmankaikkeus on simulaatio. Se millaisin ehdoin simuloidaan ja miksi on eri asia, siihenhän tuo argumentti ei edes ota kantaa. Eli emme välttämättä olisi simulaation tärkein osanen, vaan ehkä monimutkaisen simulaation metka sivutuote.

  Sen uskooko johonkin luojaan tai ohjelmoijaan ei pitäisi vaikuttaa mihinkään, jokin on joko olemassa tai ei ole. Eikä ole mitään välimuotoa, vaikka että maailma olisi simulaatio parittomien kuukausien keskiviikkoina, paitsi karkausvuonna, jolloin kaikesta vastaa lentävä spagettihirviö. Silloin kun vielä jaksoin uskovaisten kanssa väitellä, minulla oli tapana esittää kysymys siitä mitä tapahtuisi, jos uskonnot katoaisivat maailmasta kokonaan. Tulisiko jostain jumalainen ilmoitus, joka palauttaisi ne, vai voisiko olla mahdollista, että kyseessä on ihmisten toiminnan luoma ilmiö? Mutta se toki vain ohimennen ilmaistuna ajatuksena uskosta ja uskonnoista.

  Kanavointien resonointi on aivan loistava keksintö. Se että jokin kuulostaa merkityksettömältä sanahelinältä, jossa monisanaisuudella ja huolettomalla termien viljelyllä koetetaan luoda vaikutelma ylimaallisesta viisaudesta, onkin vain merkki siitä, ettei vastaanottaja kykene näkemään keisarin vaatteita.

 • Ogeli sanoo:

  Pian se alkaa. Tai ketä minä huijaan, se on jo alkanut kauan sitten.

 • 555+111 sanoo:

  Mielenkiinnolla odottelen selityksiä… tulee väistämättä muutaman vuoden takainen Valoliiton jättimäisen aluksen ilmestyminen. Tälläkin palstalla eräät hihhuloivat oikein tosissaan. Kun ei mitään näkynyt, komentaja Adama Galakti… korjaan, Valoliitosta ilmoitti että ihmiset ei ole valmiita. Ettei vaan kävisi samoin. ”Energiapurkaus ei nyt sitten osunut, kun ei täällä niinku oltu valmiina. Ja se ulottuvuussinkoilu, joo, katotaan sit syksymällä. Tai vähän myöhemmin, ok?- kertoo Ra kanavoijalle.

 • Jackie sanoo:

  Ainut merkityksellinen asia on se että on tietoinen siitä mikä osa simulaatiota on. Onko sellainen osa mikä kokee ajatusten muodossa ”totuuksia” universumin rakenteesta, vaiko sellainen osa mikä käy keskiverto työssä ja säästää etelän matkaa varten. Koska, kun tiedostaa oman sen hetkisen osansa tässä simulaatiossa… Niin noh, sitä pitää kaikkien kokeilla itse. Tämä sama totuus pätee syntymästä kuolemaan saakka. Kuolin vuoteellaan voi todeta että nyt on hahmoni aika lähte. Tylsänä työ päivänä voi todeta että nyt hahmoni tekee tälläistä hommaa. Yksinäisenä hetkenä voi todeta että koen nyt hahmoa mikä puuhastelee yksin asioita. Ja kuinka paljon meillä onkaan mahdollista todeta hahmomme positiivisista kokemuksista.

  Jossain koetaan hahmoa mikä odottaa Jeesusta. Jossain hahmoa mikä istuu savimajassa r**skauksen jälkeen itkemässä. Jossain hahmoa mikä suunnittelee hyväntekeväisyys kampanjoita, jossain korruption syövereissä elävää hahmoa. 7 miljardia erillaista ihmishahmoa ympärillämme, lukematon määrä eri eläin hahmoja.

  Sitten ollaan me random arjen sankarit täällä puhumassa viisaita Wespan blogissa 😀

 • Jackie sanoo:

  Tulkaa tietoisiksi hahmoistanne. Saatte kaiken mitä tarvitsette tai saatte mitä saatte. Nyt koette sitä hahmoa mitä koettekaan. Olkaa tietoisia sen hahmon ajatuksista sillä ajatuksemme saa meidät kävelemään jääkaapille ja tekemään kaiken muunkin. Olkaa tarkkaavaisia millaisten ajatusten matkaan lähdette. Jotkut sanovat että ajatukset ja ideat ovat vuoron tellen demoneiden tai enkeleiden lähettämiä. Jotkut sanovat että sisällämme taistelee musta ja valkoinen susi, ja se voittaa kumpaa ruokimme. Itselleni ne ovat kummatkin neutraaleja vaikkakin toinen vie toisenlaiselle matkalle ja toinen toisenlaiselle.

 • Jackie sanoo:

  Lopulta en lähde kummankaan matkaan vaan tarkkailen kosmoksen liikettä vapaan tahdon yläpuolelta.

 • Ogeli sanoo:

  Niin, pyramidit ympäri maailmaa jotka toimivat kelloina ja kalentereina… Mayojen kalenteri, viljapeltokuviot ja muut selittämättömät asiat, jotka puhuvat juuri tästä ajasta ovat toki vain ”sattumaa”. Muutokset aurinkokuntamme planeetoissakin on vain sattumaa ja koko elämä on vain ”sattumaa”.

  😉

 • Huttu sanoo:

  Miten pyramidit toimivat kalentereina ja kelloina? Ja onhan muilla planeetoilla myös omat säävaihtelut jotka muuttuvat niiden silloisen kiertoradan mukaan. Mitä muutoksia esim. aurinkokunnan planeetoissa sitten on havaittavissa, ja miksei niistä ole sen enempää ollut juttua missään? Voisitko Ogeli kertoa, vai onko tämä taas vain sun omaa infoa 🙂

  Tiedän toki että osa niistä pyramideista on rakennettu esim. Orionin vyön mukaan mutta ehkä se on ollut vain silloista kunnioitusta luontoa kohtaan.

  Luultavasti me nykyajan ihmiset vaan tulkitaan liikaa muinaisia kansoja ja jotenkin ajatellaan heidän olleen superkehityneitä ja edistyksellisiä nykymaailmaan verrattuna.

  Ja viljapeltokuvioihin ei kannata mennä, vaikka ne ovatkin todella hienoja, ne taitavat olla kuitenkin ihmisten tekemiä. Ei kannata aliarvioida nykyihmistä 😉 Ja vaikka joku jossain nimettömänä sanoo että kuvio ilmestyi peltoon yhdessä yössä, ei se välttämättä ole totuus.

 • Ogeli sanoo:

  Jos vaivaudut uhraamaan hieman aikaasi Huttu niin silloin mielesi tai kenties tietoisuutesi rupeaa heräämään ja samalla kasvamaan. Olettaen, että siis ”uskot” edessäsi olevia todisteita. Se on sinun oma päätöksesi, mutta totuus löytää aina etsijänsä.

  http://www.grahamhancock.com/gallery/underwater/yonaguni.htm

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fNpfc3-m0fQ
  https://www.youtube.com/watch?v=BThTwwNXeLI
  https://www.youtube.com/watch?v=X4k8pdJ2so4

 • Ogeli sanoo:

  Siinä aika pitkä dokumentti, mutta mielenkiintoinen kuitenkin.
  https://www.youtube.com/watch?v=-yz1DfTF3-E

  Samat kuviot ja rakennelmat toistuvat ympäri maailmaa. Se ei voi olla sattumaa.

 • Jackie sanoo:

  Itse en kyllä tiedä mitä ajattelisin noista asioista. Tottahan se on että planeetta pyörii ja aurinko kiertää syklisesti… Mutta ei unohdeta että se on ihminen kuka on sanonut mitä silloin tapahtuu. Se on toki totta että taivaankappaleet tulevat tiettyyn järjestykseen 21.12… Mutta mitä sen pitäisi sanoa?? Kuka se oli joka oli se ihminen joka sanoi NÄIN tulee tapahtumaan?

  Jos tekisin itse tuollaisen huomion taivaankappaleiden liikkeistä niin mikä olisi se minun ajatus siitä? Keksisinkö että silloin saapuu x tai tapahtuu x vai toteaisinko sen olevan vain taivaankappaleiden luonnollinen tapa käyttäytyä ilman sen suurempaa merkitystä meille.

  Tottakai haluan pitää mieleni avoimena kaikelle ja toivon että tapahtuisi jotain ”hienoa” vaikka jeesus saapuisi tai zombie apocalypse syttyisi… Mutta mutta, näen vain tässä sellaisen ongelman että se on ihmisen ajatus. Taivaankappaleiden inspiroima ajatus ihmisessä… Siis ne kaikki ajatukset mitä taivaan alla pyörii sen suhteen mitä tapahtuu tai ei. Voihan sitä mennä katselemaan muurahaisia pihalle ja odottaa että ne ispiroi ajatuksia. Onko niissä sitten perää vai ei.

 • Jackie sanoo:

  Sekään ei kai ole sattumaa että toisistaan erossa olevat apinat oppivat samanlaisia tapoja käyttää kiveä ympäri mailmaa. Ei olekkaan, apinoilla on samanlaiset kehot joten ne ajautuvat samanlaisissa olosuhteissa tekemään samoja asioita.

  Sama pätee ihmisissä. Ihmisillä on kautta aikojen ollut samanlaiset kehot joten samanlaisissa olosuhteissa he ovat päätyneet tekemään samoja asioita. Jos eristäisimme 4 planeettaa niillä kaikilla planeetoilla olisi lopulta samanlaiset syteemit jos ihmiskehot olisivat alunperin samanlaisia. Koska kaikilla planeetoilla koettaisiin identtisiä tunnetiloja mitkä johtaisi identtisiin reaktioihin ja identtisiin ratkaisumalleihin.

 • Jackie sanoo:

  Lopulta kaikilla 4 planeetalla istuttaisiin 4 seinän sisällä katseltaisiin kauniita ihmisiä telkkarista syötäisiin herkuttelu juttuja haalittaisiin mammonaa oman pepun alle. Joku ois saanu enemmän kun toiset ni se kenellä on enemmän vois pistää loput tanssimaan sen pillien mukaan.

 • Jackie sanoo:

  Tää on vaan tämmönen muurahaispesä mikä noudattaa samaa kaavaa ku toinen muurahaispesä. Ja me edelleenkin ollaan muutama random arjen sankari siitä kokonaisuudesta muka olevinaan viisaita puhumassa vaikka pitäs olla lumiukkoja tekemässä tai vastaavaa.

 • Ogeli sanoo:

  Koska niin hullulta kuin se kuulostaakin, niin kymmeniä vuosituhansia sitten eläneille ihmisillä oli enemmän tietoa kuin meillä nyt. Me olemme menettäneet tietoa enemmän kuin olemme saaneet sitä. Heillä oli enemmän tietoa asioista ja SILTI he tuhosivat itse itsensä kehittyneellä teknologialla. Tähtiveljemme yrittivät auttaa moneen otteeseen, mutta aina ahneus vei voiton ihmiskunnasta ja se johti aina loogiseen lopputulokseen eli tuhoon.

  Nyt on tulossa 75 000 vuotinen sykli päätökseensä aurinkokunnan ja Maan osalta, ihmiset ovat vain pikkuinen osa sitä. Meillä on ollut pitkään mahdollisuus valintaan, mutta asiat etenevät silti meidän haluistamme tai toiveistamme huolimatta. Hyvin pian joudumme tekemään päätöksen siitä, että millaisen tulevaisuuden haluamme.

 • Huttu sanoo:

  No joo toi on kyl mielenkiintoista että ympäri maailman on samankaltaisia rakennuksia, ja että esim. eri uskonnoliset eepokset kuvaa samoja tapahtumia hivenen eri kantilta. Oon itseasias aika vakuuttunut että maassa on joskus ammoisina aikoina vieraillut avaruuden kansoja 🙂 Oon hurahtanut tohon Ancient Astronauts sarjaan, vaikka se onkin vähä sellainen perinteinen jenkkisarja niin on siinä usein varsin kiehtovia juttuja 🙂

  Mut en silti usko 2012-myyttiin saatikka 3/4/5D maailmoihin! 😀

 • Ogeli sanoo:

  Hienoa, että olet sentään mieleltäsi noinkin avoin! Minäkään en väitä todellakaan tietäväni totuutta kaikista asioista. Pian nähdään, että onko nämä ”ennustukset” ja tulkinnat pitäneet paikkansa. Jos ei niin sitten voidaan siirtyä tutkimaan uusia aiheita kenties hieman nöyrempinä ja oppineempina.

 • Ogeli sanoo:

  Avaruudesta tuleva energia:
  http://www.youtube.com/watch?v=_yy3YJBOw_o

 • Ogeli sanoo:
 • Huttu sanoo:

  Gammasäteissä on se ongelma että ne purkaukset kestävät niin vähän aikaa, että niiden havainnointi on todella vaikeaa, ja vielä vaikeampaa on selvittää mistä ne tulevat. Mm. neutronitähdet lähettävät kapeassa kiilassa gammasädepurkauksia pyöriessään akselinsa ympäri.

  Tietty Ogelille tämä 1300 vuotta sitten tapahtunut purkaus on vahva merkki tulevasta 😀 Tiedoksi että kiertoradalla on satelliitti joka mittaa tälläkin hetkellä linnunradalla tapahtuvia vastaavanlaisia ilmiöitä. Noita tuollaisia purkauksia on tapahtunut aiemmin, ja tulee tapahtumaan myöhemminkin. Kai esimerkiksi tiesit että meidän kehon läpi menee joka hetki auringosta ja avaruudesta tulleita partikkeleita, me ollaan jatkuvan ”energiapommituksen” alla 🙂 Ollaan oltu jo aikojen alusta asti.

  Miten kauan sä Ogeli oikeesti jaksat jatkaa? Sunhan piti alkaa tarkastelemaan asioita kriittisemmin tuon 21.12 jälkeen, toisin kävi, sait vaan vettä myllyys. Pane Andov on väistynyt gurun asemasta ja vakuumin on täyttänyt Dolores. Mites maaliskuun jälkeen kun huomaat olevas täällä vanhassa maassa meidän vähä-älyisten ja hengellisesti heikkojen kanssa?

 • Ogeli sanoo:

  Tiedän kyllä ja nuo energiapommit ovat jo muuttaneet DNA:mme rakennetta. Suotta itseäsi mollaat, ihan terävältä sinäkin vaikutat. Ongelma on vaan siinä, että moni ihminen ei osaa tai halua hyväksyä uusia kohahduttavia teorioita, jotka eivät tule olemaan teorioita.

  Pane Andov ei ollut väärässä, hänellä oli vaan pieni vihre laskuissa. Hän tulkitsi sen viljapeltokuvion päivämäärän liian aikaiseksi ja hypettyi monen muun tavoin tuosta 2012-jutusta. Kuukausista siis vaan oli kyse.

 • Ogeli sanoo:

  Huttu, mitäs mieltä tästä?
  http://www.etheric.com/GalacticCenter/GRB.html

 • Huttu sanoo:

  Hmm, mä en oikein usko että gammasäteet pystyis vaikuttamaan maan laattoihin sillä tavalla että ne sais aikaan maanjäristyksiä. Maanjäristyksissä vallitsee erilaiset syntymekanismit.

  Uskoisin että kyseessä oli vain sattuma, maanjäristykset on kuitenkin niin yleisiä, isommat toki vähemmän yleisiä, että jos oikein aletaan etsimään yhteyksiä niin miltein minkä vain tapahtuman voi yhdistää maanjäristyksiin.

 • Ogeli sanoo:

  Sattuman suhde olisi noin 5000:1

 • Ogeli sanoo:
 • Huttu sanoo:

  Mä en oikein tiedä miksi sä linkkaat mulle noita uutisia? Kyllä mä tiedän että avaruudessa tapahtuu kaikenlaista ilmiötä, ja joskus vaikutukset näkyvät maassa, se on ihan luonnollista.

 • Ogeli sanoo:

  Katsos kun pitää osata yhdistää asioita. 😉

 • Huttu sanoo:

  Näh mä en lähtis yhdistelemään mitään viivoja menneisyyden tapahtumien kanssa, ja tiettyjen gurujen höpötysten välillä 🙂

  Ootko kattonu uusimman Ancient Aliensin?

  Mä oon jotenki vähä pettynyt tohon kauteen, aikaisemmissa kausissa oli vähän vaihtelevia aiheita, mutta tässä uusimmassa kaudessa on pysytty aika pitkälti samankaltaisissa aiheissa ja paljon on kierrätetty jaksojen välillä kuvamatskua.

 • Ogeli sanoo:

  Mitäs siinä uusimmassa Ancient Aliensissa oli? Poistavat ne melko nopeaan aina Youtubesta.

 • Huttu sanoo:

  Hautakammioiden salaisuuksia, eli paljon kysymyksiä ja reissaamista ympäri maapallon vihjeiden perässä.

 • Ogeli sanoo:
 • Huttu sanoo:

  Joopa joo.. Tää maailmanloppu/new age hössötys meni jo pois muodista

 • Ogeli sanoo:

  Mitkäs ovat olleet lemppari AA-jaksojasi, Huttu? Itse en ole hirveän paljoa sarjaa seurannut, mutta erityisesti nuo pyramidi-jaksot ovat olleet todella mielenkiintoisia. Tulee mieleen, että miten ihmiset eivät tajua sitä, että kauan sitten maan eri kolkissa asuvilla ihmisillä on ollut jokin yhteinen nimittäjä ja se on niin selkeästi havattavissa. Jos vähääkään vaivautuu etsimään tietoa niin se on heti nenän edessä!

  Ihmiset ovat liian laiskoja ja pelokkaita ottamaan selvää totuudesta.

 • Ogeli sanoo:
 • Ogeli sanoo:

  Jos haluaa vielä herätä maailman tapahtumiin niin nyt olisi hyvä aika.
  http://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg

  En voi tarpeeksi painottaa tätä, mutta kannattaa juoda mahdollisimman paljon vettä. Vesi ja Aurinko ovat elämän lähteitä.

 • Ogeli sanoo:

  Maankuoren siirtymä on tapahtumassa mahdollisesti lähiaikoina. Parhaimmillaan/pahimmillaan jopa lähikuukausina tai viikkoina sillä nyt on jo melkoista liikettä havaittavissa ja napojen siirtyminen vain ajan kysymys. Arvio viidestä vuodesta on jo melko yläkanttiin. Suomeen sen ei välttämttä pitäisi suoraan vaikuttaa kenties edes vuosiin, tosin sääolot voivat muuttua dramaattisesti. Tarkoitukseni ei ole pelotella vaan herätellä tietoisuutta ihmisissä.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Hapgood
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2160307/pg1

 • Ogeli sanoo:
 • Höpönpöpö sanoo:

  En tullut käyneeksi täällä kriittisillä hetkillä, mutta kiinnostaisi tietää, Ogeli, miksei joulu-maaliskuussa tapahtunutkaan yhtikäs mitään? Ainakin omat tietolähteesi tuntuivat uskovan mullistukseen järkkymättömästi. Siitä ei sitten (taas) tullutkaan mitään niin nyt uskotaan yhtä järkkymättömästi seuraaviin ennustuksiin? Kuluuhan se elämä noinkin… 😀

 • Ogeli sanoo:

  Luotan vain intuitiooni.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Vaikkei se tähänkään asti ole osoittaunut kovin pettämättömäksi? Mikäs siinä, oppimisen edellytys kyllä olisi, ettei toistaisi virheitään… 😉

  Mutta oliko Panella ja kumppaneilla mitään selitystä sille, että heidän profetiansa osoittautuivat täysin perättömäksi huu-haaksi?

 • Ogeli sanoo:

  Et näköjään ole seurannut yhtään kirjoituksiani. Täältä löytyy noihinkin kysymyksiin vastaus jos vaan jaksat lukea kommentit läpi. Mitä tulee kehitykseen niin koko ajan on kehitystä ollut havaittavissa, se ei vaan ole tapahtunut niin dramaattiseen vauhtiin kuin olisin toivonut. Se ei silti tarkoita, etteikö tulevaisuudessa voisi sellaista tapahtua. 2013 on kuulemma jopa paljon merkittävämpi vuosi ja olen nyt seurannut näitä merkkejä joita olen saanut. Opin itsekin joka päivä uutta enkä suinkaan ole vielä minkään absoluuttisen totuuden lähteillä. Tulevaisuuden ennustaminen ei ole mahdotonta, mutta hankalaa kylläkin koska aika ei ole sellaista mitä oletamme sen olevan. Aika on vain ihmiskäsite.

 • Höpönpöpö sanoo:

  2012 piti olla Uuden Ajan alku, mutta 2013 tulee olemaan jopa merkittävämpi?!? Wau, nythän tää vetää jänskäks… Täähän toimii vähän niinku lottoarvonta. Kun nyt ei tänäkään vuonna nappaa niin korotetaan pottia taas 2014… 😀

 • Ogeli sanoo:

  Itse asiassa prosessi alkoi jo vuonna 2010 ja se jatkuu vuoteen 2015 ja sen jälkeen se huipentuu. Kuulemma kuitenkin jotain erityistä pitäisi tapahtua tänä vuona. Saisi vaan kerrankin olla jotain positiivista.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Itse asiassa prosessi alkoi n. 13,8 miljardia vuotta sitten ja tämän pallon osalta se huipentuu viimeistään n. 5 miljardin vuoden päästä. Sitä odotellessa…

 • Ogeli sanoo:

  😀

 • Ogeli sanoo:

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E4Kou9TGdi8

  Jo kauan sitten tämä totuus tiedettiin. Loppujen lopuksi elämä on vain loputonta syklien tanssia, universumin omaa ulos- ja sisäänhengitystä.

 • Ogeli sanoo:

  Kuinka tarkkailla aurinkoa:
  http://www.youtube.com/watch?v=ld5ecZuHECA

 • Ogeli sanoo:

  Deep Impact tullee. Kuka tietää, että mitä se tuo mukanaan. 🙂

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jBtkKH-mjfc

 • Ogeli sanoo:
 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Hohoijaa… miten te denialistit ette sitten koskaan usko faktoja?

  http://www.rollingstone.com/politics/news/fact-checking-the-global-warming-deniers-20130912
  ^ siinä pitäisi olla ihan selkokielellä juttua

 • Ogeli sanoo:

  Ei se ole mitään denialismia vaan järjen käyttöä ja faktojen tutkimista. Koko lämpenemisjuttu on pelkkää rahankeruuta ja huijausta. Sään ääri-ilmiöt ovat todellisuutta ja nyt Aurinko on ollut niin hiljainen, että moni tiedemies on joutunut myöntämään sen faktan, että jääkausi on tulossa ellei jo alkanut. Huomaat sen kyllä sitten kun joudut lapioimaan sitä lunta hiki hatussa tulevina talvina. Haluaisinko, että jääkausi tulee? No en, mielelläni asuisin jossain trooppisessa paratiisissa. 😉

 • Ogeli sanoo:

  Silti kaikkein törkeintä koko touhussa on se, että ilmaston modifiointi on ollut jo vuosikymmeniä käytössä ilman, että ihmiset ovat ollet siitä tietoisia. Bill Gates, Al Gore suun muut jauhavat suu täynnä sontaa, että ”kuinka se on vasta suunnitteluasteella”.

  http://www.youtube.com/watch?v=MmqEdpjZx48

  Samaan aikaan fiat-rahakupla on puhkeamassa ja Yhdysvallat kumppaneineen yrittävät saada lisää rahaa luomalla suuren sodan ja ottamalla käyttöön globaalin valuutan. Samaan aikaan ihmiset vaan zombeina ottavat myrkkylääkkensä ja turruttavat itsensä katsomalla telkkarista jotain tosi tv-ohjelmia. Mihin katosi kriittisyys virallisia tahoja kohtaan? Ihmiset ottavat liian monet asiat itsestäänselvyyksinä nykyään. Totuutta ei tuoda tarjottimella eteesi, se pitää kaivaa esiin sieltä kuopasta mihin se on haudatta.

  Vitsiniekka voisi sanoa, että ihmiskunnalla on tähän asti mennyt kohtalaisen hyvin, mutta nyt taiteilemme veitsen terällä. Tietenkin henkisenä ihmisenä ymmärtää sen, että tiettyjen asioiden on tarkoituskin tapahtua… Ihmisten tulee oppia virheistään vaikkakin joskus ne virheet voivat olla niin isoja, että niistä ei jää enää ketään oppijaa jäljelle. Syklit toistavat itseään ellei sitten tapahdu jotain mitä katkaisee sen kollektiivisen syöksykierteen. Voi ja kannattaa tiedostaa epäkohdat (joita on niin paljon), mutta silti on parasta elää elämää tyynenä ja hyväksyen tietyt asiat. Kriittisyys on eri asia kuin negatiivisuus. Kuitenkin lopulta muutamme maailmaa vain muuttamalla itseämme.

  Bashar puhuu negatiivisuudesta:
  http://www.youtube.com/watch?v=3Hm6TvzbRz0

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Ei nyt varmaankaan täydy edes mainita tässä yhteydessä sitä tutkijoiden keskuudessa vallitsevaa yhteisymmärrystä asiasta:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_opinion_on_climate_change

  http://climate.nasa.gov/scientific-consensus

  Eli siis about 90-97 % tutkijoista pitää faktana sitä että ilmaston lämpeneminen on totta ja ihmisen isoksi osaksi aiheuttamaa. Toki voit mennä nyt väittämään tuota pelkäksi valheeksi jos kerta kaikkiaan tiedät paremmin kuin ne tuhannet tiedemiehet jotka tekevät jatkuvasti työtä asian parissa.

  Mutta denialistienhan ei täydykään välittää yhtään tutkijoistakaan, koska he kaikkihan mukana Illuminatissa ja Al Goren johtamassa saatanallisessa salaliitossa! Ja vain Magneettimedia tietää totuuden! Tajuatko edes kuinka naurettavia nuo väitteet ovat?

  Magneettimedia on ehkä kahjoin ”uutis”media koko Suomessa, eikös se juuri julkaissutkin niitä uusnatsien holokaustin kieltäviä juttuja? Ja kuka tahansa voi julkaista netissä mitä vaan, minkä vuoksi lähdekritiikki olisi toivottavaa.

  Denialismia ruokkii todellisuudessa kourallinen ns. tutkijoita jotka saavat rahansa öljyteollisuudelta ja muilta maailmaa tuhoavilta paskiaisilta, joiden ainoa motiivi on tehdä helvetisti rahaa. Siinä kannattaisi sinunkin miettiä että kuka rahastaa ja ketä… Kumpikohan on isompi bisnes, öljyteollisuus vaiko ne jotka valmistavat aurinkokennoja? Mieti sitä että ketkä hyötyvät denialismista? Ketkä saavat siitä rahaa?

  Siinä olet oikeassa että sään ääri-ilmiöt lisääntyvät. Itse asiassa se kuuluu osaksi ihmisen aiheuttamaa ilmaston lämpenemistä. Asia vaikuttaa eri puolilla maailma eri tavoin. Täällä Suomessa se voi hyvin näkyä kuumina kesinä ja ajoittaisina kylminä sekä runsaslumisina talvina. Tosin runsaslumisia ja kylmiä talvia on viime vuosikymmenien aikana koettu yhä harvemmin ja harvemmin.

  Se että talvella sataa lunta, ei tarkoita että globaalia ilmaston lämpenemistä ei olisi.

  http://www.environmentalgraffiti.com/sciencetech/5-deadliest-effects-of-global-warming/276?image=12

  http://climate.nasa.gov/effects

  Itseä aina ihmetyttää että mitä denialistit haluavat oikein saavuttaa propagandallaan? Toki teollisuuden palkkaamat denialistit tekevät sitä selvästi vain rahan takia, mutta entäpä tavalliseen kansaan kuuluvat denialistit kuten sinä? Haluatko että uusiutuvien energiavarojen käyttö lopetetaan ja päästörajoitukset poistetaan? Pitäisikö yksityisautoilua lisätä ja sademetsiä hakata enemmän ja enemmän? Koska denialismillahan perustellaan usein tuollaisia, maapallon ekosysteemille erittäin huonoja asioita ja niiden jatkamista.

  Itse uskon että denialisti ei vaan halua myöntää itselleen sitä että jos nykymeno jatkuu, niin maapallo on suureksi osaksi elinkelvoton noin 50 vuoden kuluessa. Se on ikävä fakta. En minä haluaisi että asia olisi niin, mutta kun ei sitä vaan voi paeata. Denialistit elävät pahemmanlaatuisessa haavemaailmassa, mikä tulee auttamatta sortumaan jahka ilmastonmuutoksen pahimmat vaikutukset tulevat täälläkin näkyviin. Toistaiseksi ilmastonmuutoksen rajut vaikutukset näkyvät pahiten vaikka Afrikassa missä autiomaat leviävät ja ihmiset kärsivät janosta. Mutta denialisti sulkee silmänsä tältä asialta ja jatkaa kulutusjuhlaansa ja maapallon tuhoamista.

  Denialismi on siis pahimmanlaatuista vastuuttomuutta ja valehtelua. Mielestäni ei olisi lainkaan hassumpi ajatus jos teidät denialistit heitettäisiin kaikki Saharan eteläpuoleiseen Afrikkaan katsomaan sitä kuinka ihmiset kuolevat aavikoitumiseen…. Tai sitten vaikka katsomaan kuinka pohjoinen napajäätikkö sulaa:

  http://fifi.voima.fi/blogikirjoitus/2013/syyskuu/napa-alueiden-synkka-tulevaisuus

  Mutta etpä taida oikeasti välittää yhtään mitään siitä mitä tänne kirjoitan. Olenhan minä varmaan mielestäsi NWO:n ja Illuminatin liskomiesagentti! 😀

 • TheWonderer sanoo:

  Toivon todella että tuo edellinen kommenttini julkaistaan, siinä on erittäin olennaista asiaa.

 • TheWonderer sanoo:

  Tosin eipä olisi eka kerta kun mun juttuni ilmastonmuutoksesta juuttuu tän blogin sensuurikoneistoon…

 • Ogeli sanoo:

  Jos laitoit kolme linkkiä niin se menee sinne filtteriin, eiköhän Wespa tarkasta tilanteen pian.

 • Ogeli sanoo:

  Tuossa toinen osa Ylen pari vuotta vanhaan ohjelmaan ilmastonmuutoksesta:
  http://www.youtube.com/watch?v=XCail_MxAAw

  Jotenkin vaikea uskoa, että valtamediassa olisi tuollaista julkaistu. Väärentelemätöntä totuutta siis, vaikka enimmäkseen kuuroille korville se menikin.

 • Ogeli sanoo:
 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Miksi sinä nyt tuollaisen uutisjutun linkitit? Eikös sinun pitänyt olla kaikkea valtavirtamediaa ja tiedettä vastaan? Juurihan tuossa jutussa kerrotaan kuinka ilmasto lämpenee ja napajäätiköt sulaa!

 • Ogeli sanoo:

  Kunhan vaan mietin noita uutisointeja… Ilmastonmuutos on todellinen, mutta ihmisillä ei ole juuri osaa tai arpaa siihen.

  http://yle.fi/uutiset/nasa_pohjoisen_napajaatikon_sulaminen_hidastunut/6843364?origin=rss

 • Ogeli sanoo:

  Ihmisten syyttely sen kun vaan jatkuu. Saataisiinko tästä jotain hyvää keskustelua aikaan vai eikö ketään kiinnosta? Kyseessä nyt on kuitenkin enemmän tai vähemmän tulevien sukupolvien kohtalo ja ehkä meidänkin.

  http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-24281865

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Ihmisten syyttely jatkuu, koska syy on meissä! Me olemme omilla toimillamme ja saasteillamme tuhoamassa maapallon ilmastoa ja luontoa. Mutta denialisti ei vaan jostakin syystä voi myöntää omaakin syyllisyyttään asiaan. Ihmiskunta on liian suuri ja mennyt liian pitkälle ja nyt luonto sitten iskee takaisin. Sitä saa mitä tilaa, eipä ole sen suurempi mysteeri!

 • TheWonderer sanoo:

  Me emme voi vaan ajatella että voimme saastuttaa ja hyväksikäyttää luontoa loputtomiin. Se on nyt nähtävissä ja jokainen asian kieltäjä ei vaan ole perehtynyt siihen tarpeeksi. Ja vaikka tilanne olisikin niin (miten se ei ole) että ilmastonmuutos ei olisi ihmisen syytä, niin on ihmiskunta silti saanut tuhoa aikaan järkyttävästi. Yksi juttu on vaikka se, että kiitos ihmisen toimien, on nyt käynnissä lajien massasukupuutto. Lajeja kuolee sukupuuttoon 1000 enemmän kuin luonnollisesti. 1000 fucking kertaa! Jos se ei herätä ketään, niin on ihme. Mutta vastuutaan pakoileville denialisteille ei tuokaan asia uppoa päähän, vaan sitä aletaan kehitellä jotain salaliittoteorioita, joiden mukaan kaikki mitä meille on ympäristöstä kerrottu, on vain NWO:n tai Illuminatin juonia!

  Herätkää nyt hyvät ihmiset! Ei tässä ole enää paljoa aikaa ennen kuin alkaa mennä oikeasti huonosti. Miksi on niin paha asia että alkaisimme käyttää uusiutuvia energialähteitä saastuttavien, fossiilisten polttoaineideen sijaan tai että emme enää raiskaisi luontoa?

 • TheWonderer sanoo:

  Ja kysehän on siitä että meidän on muutettava koko globaalia talousjärjestelmää, koska se perustuu ajatukselle että luontoa voi hyödyntää loputtomiin ilman pelkoa mistään ongelmista. Nykyinen systeemi ei voi koskaan olla ekologinen tai kestävä, se tulee tuhoamaan itsensä ja sen sisällä elävät ihmiset ennemmin tai myöhemmin tuhoamalla heidän elinympäristönsä ja kuluttamalla loppuun luonnonvarat. Ja me olemme nyt saavuttaneet kaiken kasvun äärimmäiset rajat, kulutamme vuodessa niin paljon luonnonvaroja mitä maapallo tuottaa 1,5 vuodessa! Täytyy olla aivoton jos ei tajua sitä että tässä on nyt jokin ongelma…

  Kestävä järjestelmä olisi sellainen jossa kulutus mitoitettaisiin sen perusteella kuinka paljon luonnonvaroja on mahdollista käyttää niiden loppumatta. Ja luonnonvarat tulisi jakaa tasapuolisesti eikä kuten nykyään, eli että vähemmistö ihmisistä kuluttaa kaikkein eniten luonnonvaroja. Mutta jostain syystä tälläisten asioiden pelkkä esittäminenkin tulkitaan ”kommunismiksi” tai ”utopiaksi”. Kertoo paljon siitä kuin pilalla asiat ovat jo, ihmisille on mahdotonta ajatella mitään muuta kuin yksityisomistukseen ja ahneuteen perustuvaa järjestelmää. Mutta on järjetöntä että järjestelmä on yhä sellainen kuin se on. Täysin järjetöntä. Vaihtoehtojakin olisi, mutta kukaan ei kuuntele. Kaikki vaan hamuavat lisää ja lisää rahaa sekä maallista omaisuutta itselleen ja vain itselleen.

 • TheWonderer sanoo:

  Ja vielä tähän juttua Derrick Jenseniltä, joka lienee harvoja selväpäisiä ihmisiä nykyään:

  http://www.youtube.com/watch?v=FloiZUgRYs0

 • Ogeli sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=zq_fNfXgpS4
  http://www.youtube.com/watch?v=hzObrxz3KWs

  He haluavat syyttää meitä! Mutta älkää uskoko liikemiesten, vallanpitäjien ja valehtelijoiden propagandaa. Ihmisten vaikutus ilmaston muuttumiseen on minimaalinen jollei olematon ja se on todistettu kauan aikaa sitten. Miten kukaan voi enää uskoa siihen? Etkö ole lukenut esim. tuota Nexeonin viestiä? Aurinko on yksi isoimpia vaikuttajia ilmaston muuttumiseen.

  Tottakai luonnon tuhoaminen on ehdottomasti väärin, minä en sitä kannata missään nimessä. Haluaisin puhtaan energian käyttöön… Oikeuksia niin eläimille kuin ihmisille, rikolliset Wall Streetilta ja hallituksista vankilaan jne, rahasysteemin romutettua tai vähintäänkin uusittua niin ettei se palvelisi vain 1 % ihmisiä ja heidän alamaisiaan pyramidihuijauksessa.

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Liikemiehet ja Wall Street juuri lobbaavat sitä näkemystä että ”ihminen ei vaikuta ilmastonmuutokseen”! He lobbaavat sitä miljoonilla ja vaikuttavat vallassa oleviin poliitikkoihin. Jos katsoo esimerkiksi että mitä päätöksi Obama on tehnyt kautensa aikana, niin voi hyvin nähdä etteivät ne ole mitenkään ekologisia tekoja, päin vastoin. USA on antanut jatkuvasti lisää oikeuksia öljy-yhtiöille ja muulle suurteollisuudelle.

  Wall Streetin ja 1%:n etu on se että me ei uskota siihen että teollisuus ja ihmiskunnan pilaa ilmaston. Koska jos se olisi niin, niin eihän silloin olisi yhtään mitään syytä rajoittaa teollisuuden toimintaa. Denialismi on se 1 prosentin levittämä satu ja valhe. Luulisi sen olevan ihan selvä juttu jos yhtään tajuaa tätä maailmanjärjestystä.

  Toisaalta osa suuryrityksistä on alkanut harjoittaa viime aikoina ns.greenwashingia eli sitä että saastuttava toiminta naamioidaan ”vihreäksi” ja ”ekologiseksi”. Mutta se on vain kusetusta. Ei kannata uskoa kaikkea mitä sanotaan. Se että joku miljardööri tai poliitikko puhuisi julkisuudessa ekologisuuden puolesta, ei tarkoita että hän toimii sanojensa mukaan. Usein asia on päinvastoin ja kyse on vain PR-tempuista joilla yritetään miellyttää niitä kuluttajia jotka ovat huolissaan maapallon tilasta. Ikävä kyllä useat uskoo noita valheita ja kuvittelee että valtionpäämiehet ja liikemiehet ajattelisi oikeasti ympäristöä…

  Jokainen denialisti, mukaanlukien sinä, kannattaa ympäristön ja luonnon raiskaamista. Sori vaan.

 • TheWonderer sanoo:

  Ja tulevat sukupolvet tulevat sanomaan meille että ”miksi ette tehneet mitään?” kun maapallo on pätsi, missä ilma on laajalti hengityskelvotonta ja puhdasta vettä riittää vain harvalle. Silloin denialistit ovat vihan kohteena. Ja jos saastuttavan teollisuuden annetaan jatkaa toimintaa, kuten denialistit toivovat, niin on tuo tulevaisuus erittäin lähellä.

 • TheWonderer sanoo:

  Denialistit on myös mainonnan uhreja; he uskovat siihen että nykyinen kulutusjuhlakapitalismi voi jatkua ikuisesti eikä ympäristöasioista tarvitse välittää. Bileet voi jatkua denialistin mielessä aina vaan ja talouskasvua voi jatkaa loputtomiin.

 • Ogeli sanoo:

  TheWonderer, paljolti on tehtävissä monillekin asioille, mutta ei enää ilmastolle. Tai siis vuosikymmeniä on kyllä jatkunut ilmaston muokkaus, joka on kyllä tietyllä tapaa hidastanut lämpenemistä ja samalla tuhonnut ihmisten terveyden ja luontoa kun on kemikaalivanoja levitelty taivaalle. Olet valitettavasti itse niellyt bisnesmiesten propagandan.

  Kyseessä on sykli ja ihmisillä ei ole siinä osaa tai arpaa. Tulevat muutokset tulevat varmasti pienentämään populaatiota varsinkin köyhemmissä maissa, koska siellä ei ole samanlaista salaista teknologiaa kuin täällä lännessä. Ihminen ei ole sopeutunut harmonisesti ympäristöönsä ja se aiheuttaa negatiivista värähtelyä. Voitaisiin toki yrittää entistä enemmän varautua ilmaston ääri-ilmiöihin ja ohjeistaa ihmisiä tulevaa varteen, mutta toistaiseksi ei olle tehty mitään. Kapitalismikin on tullut tiensä päähän. Moni asia on tullut.

  Hyvä niin, sillä maan muutoksien jälkeen alkaa taas uusi henkisen renesanssin aika. Se on maailmankaikkeuden ja maan tapa puhdistaa itsensä kaikesta negatiivisesta. Kuulostaa ehkä hieman julmalta, mutta Ihmiset ovat selvinneet tästä ennenkin. Eikä kuolemaa ole.

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Keiden ”bisnesmiesten” propagandan olen niellyt? Kuka bisnesmies sanoo että teollinen sivilisaatio on tullut tiensä päähän ja jos nykymenoa jatketaan, niin hävitämme suuren osan koko ekosysteemistä? Kuka bisnesmies sanoo että meidän on luovuttava fossiilisten polttoaineiden käytöstä ja kapitalismista?

  Eikä ole tulossa yhtään mitään henkistä renesanssia! Me olemme matkalla kohti tilannetta jossa kellään ei ole hauskaa. Historiasta voi oppia että millaista on ollut suurten imperiumien tuhoutuminen. Homma menee vielä väkivaltaiseksi ja raa’aksi myös täällä Suomessakin, kuun suurvaltoja alkaa kiinnostaa yhä enemmän tämän maan mittavat makean veden varannot. Ongelmia tulee myös niistä kenties sadoista miljoonista ilmastopakoilaisista jotka henkensä kaupalla pyrkivät pohjoiseen, kun etelässä ei voi enää kuumenevan ilmaston vuoksi asua.

  Ja globaali eliitti tulee turvautumaan yhä raaempiin keinoihin pysyäkseen vallassa. Jo nyt esimerkiksi USA:ssa ja Venäjällä vangitaan toisinajattelijoita ja ympäristöaktivisteja sen vuoksi että he yrittävät epätoivoisesti herättää ihmiskuntaa unesta. Olemme ajautumassa yhä syvemmälle korporaatioiden ja pankkien hallitsemaan diktatuuriin joka murhaa myös ekosysteemin. Diktatuurin johtajat kehittelevät yhä taidokkaampia valheita, joita kaltaisesi ihmiset ikävä kyllä uskovat.

  Asiat eivät tule menemään niin että sinä ja hassut new age-kaverisi voitte vaan täällä juhlia jotain renesanssia… Ja voit nyt ajatella että ”kuolemaa ei ole”, kun et joudu sitä kohtaamaan. Puhut juuri sillä tavoin kuin ihminen joka ei ole koskaan joutunut kohtaamaan vaikeuksia.

  Mutta tulet kyllä tulevaisuudessa vielä heräämään tuosta unimaailmastasi kovaan todellisuuteen ja oppimaan asiat kantapään kautta…

 • TheWonderer sanoo:

  Katsopa tämä dokumentti, se voi ehkä auttaa heräämisessä:

  http://www.youtube.com/watch?v=h2em1x2j9-o

 • TheWonderer sanoo:

  Tulevaisuus tulee hyvin suurella todennäköisyydellä olemaan jotain paljon pahempaa mitä pystymme nyt edes nyt arvailemaan tai ajattelemaan.

 • Ogeli sanoo:

  ”Asiat eivät tule menemään niin että sinä ja hassut new age-kaverisi voitte vaan täällä juhlia jotain renesanssia… Ja voit nyt ajatella että ”kuolemaa ei ole”, kun et joudu sitä kohtaamaan. Puhut juuri sillä tavoin kuin ihminen joka ei ole koskaan joutunut kohtaamaan vaikeuksia.”

  TheWonderer, pyydän ettet tekisi tuollaisia olettamuksia kun et tunne minua. Et tiedä mitä olen kohdannut ja kuinka paljon, mutta en ole silti jäänyt kokemusteni uhriksi. Me olemme siinä erilaisia ihmisiä, että minä katselen kaikkea henkiseltä kantilta. Koska kaikki asiat maailmassa ovat henkisiä asioita ja hengen luomuksia. Voisimme väitellä tästäkin ilmastoaiheesta loputtomiin, mutta se on turhaa. Pelko ja panikointi ovat turhaa, ei elämän tarvitse olla niin vakavaa. Kannattaa elää tässä hetkessä täysin kehittäen itseäsi ihmisenä. Se on paras palvelus jonka voit koskaan tehdä tälle maailmalle.

  http://www.youtube.com/watch?v=7blUYJm6i-c

  So then, here’s the drama. My metaphysics, let me be perfectly frank with you, are that there is the central Self, you could call it God, you could call it anything you like. And It is all of us. It is playing all the parts of all beings whatsoever, everywhere, and anywhere. And It is playing the game of hide and seek with Itself. It gets lost, It gets involved in the farther out adventures, but in the end It always wakes up, and comes back to Itself. And when you’re ready to wake up, you’re going to wake up. And if you’re not ready you’re going to stay pretending that you are just a poor little me. You won’t wake up until you feel you’ve paid a price for it. The guilt one feels, the anxiety, is simply the way one experiences the guilt of keeping the game of disguise going on. You say to yourself, ‘I won’t wake up until I feel I deserve it. I won’t wake up until I’ve made it difficult.’ When I feel it has been sufficiently arduous, then I may at last admit to myself who I really am, draw aside the veil, and realize that after all, when all is said and done, I am that I am. Which is the name of God. As they say in Zen, when you attain satori, nothing is left you but to have a good laugh. So it’s a question fundamentally, do you define yourself as a victim of the world or as the world?

 • TheWonderer sanoo:

  Mua ei paljoa kiinnosta kaikenmaailman ”don’t worry, be happy”-hymistelyt. Mua kiinnostaa enemmän toiminta ja se mitä asioille voidaan käytännössä tehdä. Jokainen voi ajatella ihan mitä vaan, mutta teot on ne jotka tässä maailmassa ratkaisee.

  Sinänsä allekirjoitan tuon Alan Wattsin jutun ja arvostan häntä, mutta tiedän sen että kun asiat menee tarpeeksi pahoiksi, vain selviämisellä ja eloonjäännillä on merkitystä. Silloin ainoa tunne on yksinäisyys ja kuoleman pelko. Ja kannattaa varautua että löytää itsensä sellaisesta tilanteesta. Jos silloin voi vielä hymyillä ja olla väliinpitämätön, niin sitten on varmaan jotenkin valaistunut, mutta suurin osa meistä ei koskaan pysty siihen. Hyvin asia tulee näkyviin sotaveteraaneissa, ihmisillä on aina murtumispisteensä ja joistakin asioista ei vaan selviä ehjänä. Ei selviä ehjänä vaikka kuinka haluaisi ja uskoisi.

 • Ogeli sanoo:

  Toivotaan ettei asiat mene niin pahaksi, jos menee niin sitten ei voi mitään. Synkimissäkin ajoissa ihmiset ovat silti onnistuneet selviämään ja löytämään valonpilkahduksia. Ei kannata silti etukäteen sellaisia kauhuskenaariotia murehtia ellei sitten nauti itsensä kiduttamisesta.

  Moni uskoo tekemiseen ja mikäs siinä. Alan Watts luultavasti harjoitti Wu weita. Itse olen vähän samoilla lähteillä. Se ei silti tarkoita, että olisi passivinen ja välittämätön. http://oivallusjauskallus.blogspot.fi/2007/01/wu-wei-shih-tao.html

  Wu wei is an important concept in Taoism that literally means non-action or non-doing. In the Tao te Ching, Laozi explains that beings (or phenomena) that are wholly in harmony with the Tao behave in a completely natural, uncontrived way. As the planets revolve around the sun, they ”do” this revolving, but without ”doing” it. As trees grow, they simply grow without trying to grow. Thus knowing how and when to act is not knowledge in the sense that one would think, ”now I should do this,” but rather just doing it, doing the natural thing. The goal of spiritual practice for the human being is, according to Laozi, the attainment of this natural way of behaving.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Wu_wei

 • Kuolemantuoja sanoo:

  I am that I am – Ehyeh-Asher-Ehyeh – YHWH + Plus monia muita nimiä 😀 Ihmisillä ei ole mitään hajua, mitä noi nimet oikeesti kuvastaa, ja ketä. Ja noilla nimillä on paljon vanhempi alkuperä vanhemissa uskonnoissa/kulttuureissa.

  http://www.youtube.com/watch?v=GeyNE_rsN9c

  http://www.youtube.com/watch?v=UbOTf8iSp54

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ja tässä vielä video – 3 osainen – http://www.youtube.com/watch?v=rmWqnNK24hg

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Aina pitää taistella vastaan, oli tilanne kuinka epätoivoinen tahansa. Koskaan ei saa luovuttaa!

 • Ogeli sanoo:

  Olet kyllä oikeassa siinä.

  http://www.youtube.com/watch?v=VE56qQHyuWE

 • TheWonderer sanoo:

  Tarkoitin kyllä enemmän tätä:

  http://www.youtube.com/watch?v=-agiAnRYrrU

  Hasta la victoria siempre! Lopulliseen voittoon saakka!

 • Ogeli sanoo:

  Sikari vaan huuleen. 😀

 • TheWonderer sanoo:

  Ja AK-47 käteen! Sillä se muutos tulee!

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Joo, ja Wonderi ja Ogeli maalitauluiks 😀 No ei 😀

 • Ogeli sanoo:

  No olettepas te väkivaltaisia. 😀

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Huomaatko jotain eroa Indus-kieles ja pääsiäissaaren kieles? Mielenkiintoista, että Indus-kulttuuri kuoli jo -/+ tuhat vuotta eaa.

  http://www.newsnfo.co.uk/images%202/indus%20valley%20and%20Easter_island_script%20similarities%20123.jpg

  http://www.bibliotecapleyades.net/arqueologia/eastern_island/images/rongorongo2.jpg

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ja löytyy pääsiäissaaresta ja mesoptamian kulttuurista jotain samaa, kuten myös Induksesta.

  http://paganpages.org/content/wp-content/uploads/2010/03/ishtar_2.jpg

  http://smrt.ccel.ca/files/2012/08/easter-island-statues-580×382.jpeg

  Ompas iso järkäle. Soijaa varmasti pukannut kun tota siirrelty kivikkoisella ja epätasaisessa maastossa 😀

 • Ogeli sanoo:

  Yhteneväisyyksiä löytyy kyllä niin monen kulttuurin väliltä, että se on suorastaan hämmästyttävää.

 • Ogeli sanoo:

  Graham Hancock puhuu kadonneesta sivilisaatiosta:
  http://www.youtube.com/watch?v=XG5OLhjQJHQ

  Suurin todiste on Piri Reisin kartta:
  http://www.youtube.com/watch?v=Qt2GYyGTXTsp

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Tulee ihan nuoruus mieleen, kun tuli vedettyy pirii. Onkohan Graham koskaan vetänyt 😀

 • Ogeli sanoo:

  Graham käytti pitkään kannabista ja lopulta lopetti sen käytön kokeiltuaan monta kertaa ayahuascaa sekä DMT:ta. Ne olivat kuulemma valaisevia ja pelottavia kokemuksia eikä hän suosittele niitä ellei ole henkisesti valmistautunut. Ne ovat portaaleja toisiin ulottuvuuksiin, jotka muuttavat ihmisten suhtautumisen maailmaan täysin.

  http://www.youtube.com/watch?v=5lnLcRR35bY
  http://www.youtube.com/watch?v=lsUJMVUU-B8

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Jotkut ovat herkempiä kuin toiset. Itse en nähnyt tai kuullut koskaan mitään vaikka kokeillut/käyttänyt essoja, piriä, koksuu, LSD:tä, yms. Mutta vuosiin en ole koskenut enää mihinkään, ne on onneks takana päin. Nykyään vain bissee menee 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot